Εκτακτο! Κε Ραγκουση!..

– Τι σχεση εχεις, εσυ ειδικα ρε Ραγκουση, με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ανδρεα Παπανδρεου;

– Ο Ανδρεας ελεγε η (διαζ) οχι οτι ”το ονομα της Μακεδονιας μας ειναι η ψυχη μας”;

– Εσυ εισαι ανθρωπος του Σημιτη και λογω της κοινης σας εβραικης καταγωγης σε προωθησε στο Κομμα, κανοντας σε μεχρι και Υπουργο! Μηπως δεν ειναι ετσι; Απο τη Σαραγοσα της Ισπανιας δεν ειστε; Σαραγουσης – … Ραγουσης – Ραγκουσης!..

– Απο τη Σαραγοσα της Ισπανιας καταγεται η γενια σου / η οικογενεια σου και οταν οι Φερδινανδος – Ισαβελλα την εδιωξαν, μαζι με εκατονταδες χιλιαδες αλλες, κατα τα γνωστα, στην εποχη εκεινη, γεγονοτα, τοτε ηλθατε στην Ελλαδα και στις Κυκλαδες (Παρος), με αδεια του Σουλτανου!..

– Θα ηταν πολυ περιεργο για εναν που ταχθηκε ”κατω απο την ομπρελα” ενος ισχυρου ”αριστερου” ”Διεθνους Εβραιου”, να μην ηθελε το πουλημα της Μακεδονιας μας, για μια σειρα απο λογους και οχι μονον απαραιτητως… ελληνικους! Καταλαβαινεις!..

– Ειπες στην Μπουσδουκου σημερα (03-07-2018) μια σειρα απο εσκεμμενες ανακριβειες-ψεμματα για το Σκοπιανο! Σε ρωταω! Ο Ο.Η.Ε. πως αναγνωριζει σημερα τους Σκοπιανους ρε Ραγκουση, ως Μακεδονια, οπως ειπες, μιλωντας για 140 χωρες που τους εχουν ταχα αναγνωρισει ετσι η (διαζ) ως ”πΓΔΜ”; Ολες οι… αναγνωρισμενες χωρες οφειλουν να… ακολουθουν η (διαζ) οχι τα του Ο.Η.Ε., οπως και πραγματι τα ακολουθουν;

– Αλλα, σχετικα με το Σκοπιανο, ερωτηματα θα βρεις στο ”σαιτ” μας Ραγκουση! Μην με κουραζεις!

– Μετα! Απο ποτε μας ”βγηκες” τοσο πολυ αριστερος; Γιος Χουντικου Αξκου δεν εισαι και μαλιστα πολυ Χουντικου; Ο πατερας σου δεν ηταν Διοικητης επι Χουντας στην ΕΛΔΥΚ;

–  Ποια η σχεση σου με την Κα Νταλαρα; Χαιρετισμους στον… δημοκρατη και… φτωχο, στον ”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΕ” Γ. Νταλαρα!..

– Αυτα τα ολιγα!

– Κε Ραγκουση! Κε Υπουργε των ”λαθρο”(!..), απο την πολυ… ανθρωπια που σε διακρινει!

  • Σηκω και φυγε τωρα απο το ”ΚΙΝ.ΑΛ” και κυριως απο το ΠΑΣΟΚ και πηγαινε και παρακαλα τον Τσιπρα να σε παρει στον ΣΥΡΙΖΑ, παυοντας να κανεις την πολιτικη π….να, οντας και μελος του ΠΑΣΟΚ! Πες του Τσιπρα οτι θα ψηφιζεις παντα σαν στρ-τιωτακι ο,τι και να ”φερνει” και… ”θα δεσει το… γλυκο”! Παψε τελος να αναφερεσαι στον Ανδρεα, διοτι γελοιοποιεισαι σε οσους σε ξερουν η (διαζ) ξερουν!..

– Κα Γεννηματα!

  • Δικαιωθηκα για οσα σου εγραφα για τον Θεοδωρακη! ”Γλυτωσες” ομως τωρα!..
  • Δρομολογησε τις διαδικασιες και ”σουταρε”, οχι μονον τον Ραγκουση, αλλα και ολους, οσους σε υποσκαπτουν για την Αρχηγια, αλλα και γενικως(!), ωστε να εχεις ενα Κομμα σοβαρο και με… Αρχηγο! Καταλαβες!.. Ειναι δυνατον να εχεις στο Κομμα μεγαλοστελεχη, τα οποια (θα) σε μειωνουν και θα σε προσβαλλουν ”ανοικτα”; Δραση τωρα λοιπον!!!
  •                                                                                   ”ΧΑΙΡΕ”!
  • ΥΓ. Ρε Ραγκουση, δεν αφηνεις καλυτερα να μας… σωσει κανενας αλλος και εσυ να ασχοληθεις με το βαδην, που σου αρεσει κιολας;
  • Συνεχιζεις να κατεβαινεις ”με τα ποδια” στην Αθηνα, απο το σπιτι σου, βρε;
  •                                                                                       -/-