ΕΚΤΑΚΤΟ! Συζήτηση Στην Βουλή Για Την Οικονομία, Μετά Την Πρόσφατη Απόφαση Του “EYROGROUP”!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όσα στελέχη, εντός και εκτός Στρατεύματος (εννοώ και μη στρ-κούς), ασχολούνται με τις “Πληροφορίες” και ενδιαφέρονται για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους και πρόοδο στον υπόψη τομέα, να επιδιώξουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) να βρουν και να “αποσπάσουν” για το προσωπικό τους αρχείο, την πρωτομιλία του Τσίπρα, σήμερα (05-07-2018) στη Βουλή!

Αποτελεί το καλύτερο μάθημα του πώς γίνεται η κομμουνιστική προπαγάνδα, χρόνια τώρα, αλλα και γενικά η προπαγάνδα!

– Προσέξτε! Βάλλανε, οι του Τσίπρα, την ε/φ των “Συντακτών” [λέγε με ε/φ των βαθέων, (“κρυφών” κυρίως), … Τσιπρικών], την δική τους δηλαδή ε/φ, να “βγει” την ημέρα της συζήτησης στην Βουλή, γράφοντας πως ο Μητσοτάκης είπε τάχα στον Σουλτς πως θέλει να μην μειωθούν οι συντάξεις!.. (Ό,τι δηλαδή “πονάει” σήμερα 1,5+ εκ-ρια Έλληνες, και το οποίο είναι κάτι που ο Τσίπρας ψήφισε και σήμερα παρουσιάζεται πως… υποφέρει γι’ αυτό και πως θα αγωνιστεί να μην περάσει το μέτρο)!..

Σ’ αυτό το κραυγαλέο ψέμμα, [αφού για μια τέτοια… πληροφορία θα έπρεπε να πει η ε/φ “ονόματα και δνσεις” (αν ήταν αληθής ο ισχυρισμός, ο Π-Θ θα έλεγε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τις -υποτιθέμενες- πηγές της ε/φ, που θα ήξερε, αφού η ε/φ είναι δικιά του και θα ξεμπρόστιαζε τον Μητσοτάκη, να μην γελιέστε)], πάτησε” ο Τσίπρας και επιτέθηκε στον Μητσοτάκη… “γενικώς και αορίστως“, ώστε να βρεθεί από αμυνόμενος, στην επίθεση και να αναγκάσει τον αντίπαλό του να απολογηθεί σχετικά, “κλέβοντας” αυτός τις… εντυπώσεις, κάτι που είναι το μόνον που ενδιαφέρει πάντα το… παιδάκι που μας κυβερνάει, μαζί φυσικά με το πολιτικό μπουλο – γκάνγκστερ”, πολιτικό μαυραγορίτη και σε λίγο καιρό πολιτικό εθνικό μίασμα, Π. Καμμένο!!!

– Παράλληλα, 2 ημέρες πριν από την συζήτηση, βάλλανε τις ε/φ τους και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, να γράψουν και να πουν ότι ο Μητσοτάκης ήταν μαζί σε δεξίωση, συνέφαγαν, κλπ, με τον γνωστό Φρουζή της NOVARTİS!

– Άρα, με βάση αυτήν και μόνον την… πληροφορία ή… εικόνα (“το κοινό τραπέζι” των 2 ανδρών) η προπαγάνδα επιβάλλει να πούμε στο λαό, έστω έμμεσα και πονηρά, ότι, δέστε, ο Μητσοτάκης τα πήρε από την NOVARTİS! Καταλάβατε!..

  • Είναι και άλλα αγαπητοί, αλλά τα παραπάνω 2 φτάνουν!..

– Φίλοι μου!

Ο Τσίπρας και η νεο-διεθνιστική ανθελληνική παρέα του είναι άριστα εκπ-νη από τα χρόνια ακόμα του Κομμουνισμού ή “Κόκκινου Φασισμού” στην προπαγάνδα, όπως άλλωστε συνέβαινε και συμβαίνει σε όλες τις Χούντες και παίρνουν μόνον Άριστα!..

– Το άριστα” αυτό μεγενθύνεται κατά πολύ, αν προσθέσουμε το γεγονός ότι η κομμουνιστική προπαγάνδα ήταν και είναι βασισμένη στη βαθειά γνώση “της τακτικής των Σοφιστών”, της Αρχαίας Ελλάδος, γεγονός που της πολλαπλασίαζε και πολλαπλασιάζει την ισχύ της!.. (Ο Τσίπρας έχει γνώση και των δύο και είναι άριστος… μείκτης τους, γνώση δηλαδή και των αρχών της προπαγάνδας, αλλά και της τακτικής της αρχαίας ελληνικής Στοάς)!..

-/- 

Άρα, μερικά χρήσιμα και βασικά συμπεράσματα είναι τα παρακάτω!

Η βάση της Προπαγάνδας είναι το Ψέμμα!

Όσο πιο μεγάλο είναι το Ψέμμα, τόσο πιο δυνατή γίνεται η προπαγάνδα

Το Ψέμμα πρέπει, αν αυτό είναι δυνατόν, να γίνεται και συκοφαντία, αλλά και να συνοδεύεται κυρίως και με μισές αλήθειες, (το θράσος, όπως και άλλα συναφή απαραίτητα… επίθετα στον κάθε προπαγανδιστή, έπονται και ας είναι σαν το αλάτι στο φαγητό), ώστε να “αγκαλιάζει” όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο! (Όπως σήμερα έγινε από τον Τσίπρα)!

Το είδος της προπαγάνδας, αν δηλαδή αυτή θα είναι μαύρη, φαιά, κλπ, εξαρτάται πάντα από το ακροατήριο – στόχο που απευθύνεται, αυτός που κάθε φορά την ασκεί!

Θα πρέπει να ασχοληθεί σε βάθος με «το “Ψέμμα” Και Την… Αξία του», ειδικά στις “Επχσεις Επιρροής”, όποιος ασχολείται με το αντικείμενο!.. Οι Σοβιετικοί και γενικώς οι “κόκκινοι φασίστες” (αυτοί κυρίως, τα μαύρα “αδέλφια” τους λίγο… λιγότερο), πέτυχαν απολύτως στο αντικείμενο, διότι, έχοντας αντιληφθεί την αξία της προπαγάνδας στην διακυβέρνηση γενικώς, αλλά κυρίως στην χειραγώγηση των μαζών, την ανήγαγαν σε επιστήμη και “άνοιξαν” “βαριά Σχολεία”, μέχρι και στα Παν-μιά τους, εκτός των ΕΔ τους!..

– Τέλος, η λειτουργία της προπαγάνδας απαιτεί τον… “συναγερμό” μιας σειράς εμψύχων και αψύχων, αφού, για παράδειγμα, σε κρατικό επίπεδο (σε τέτοιο αναφερθήκαμε εδώ σήμερα), δεν μπορεί να ασκηθεί από έναν, (ο οποίος θα πρέπει να πληροί όλα τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά, όπως πχ ο άριστα εκπ-νος Τσίπρας, ο οποίος επίσης κατέχει και “το Α και το Ω” της τέχνης των Σοφιστών / Στοϊκών, του να κάνει δηλαδή την νύχτα… ημέρα), ενώ η επιτυχία της επιβάλλει την άριστη προετοιμασία, αρίστων στο αντικείμενο στελεχών!

Προσωπικά, θέλω:

  • Να συγχαρώ τον Κο Τσίπρα! Είναι “άπαιχτος”, όπως λέμε! Θα ήθελα να είχα στην επχση μου ένα τόσο εκπ-νο άτομο στο αντικείμενο “Ψυχολογικές Επιχειρήσεις”, άτομο, το οποίο μάλιστα κατόρθωσε και σήμερα που δεν υπάρχει -πλην της… καταραμένης χώρας μας-  πουθενά Κομμουνισμός (άντε και στην Β. Κορέα…), να γίνει συμπαθής, αν όχι αγαπητός, μέχρι και στον Κοσμοκράτη Παγκοσμιοποιητή “Διεθνή Εβραίο” Ρότσιλντ!..
  • Να συγχαρώ τον Κο Μητσοτάκη! Για πρώτη φορά απάντησε όπως πρέπει σε έναν σύγχρονο πολιτικό Σοφιστή, (Β’ κατηγορίας ασφαλώς, κρινόμενος με τους Αρχαίους), σαν τον Τσίπρα! Η ομιλία του ήταν αρίστη, παρ’ ολίγον!
  • Γιατί;
  • Διότι (3 Λόγοι):
  • – Είπε λανθασμένα στον Τσίπρα ή από ευγένεια, δεν μπορώ να ξέρω, πως υιοθέτησε την άποψη της ε/φ “των Συντακτών”, ενώ / αφού η αλήθεια είναι πως τα πάντα ήταν εντολή του Τσίπρα!
  • Έπρεπε να αποκαλέσει τον Τσίπρα και την παρέα του “Κόκκινους Φασίστες” και να τους θυμίσει το παρελθόν τους, ως απάντηση(!) στα περί ακροδεξιάς της ΝΔ ρηθέντα, του Τσίπρα. Κανείς Κομμουνιστής πουθενά στον Κόσμο, δεν κατάλαβε (το γράφω όσο πιο “λάϊτ” μπορώ) ποτέ(!) τους πολιτικά… μετριοπαθείς!.. (Από μιά άλλη οπτική η μετριοπάθεια Μητσοτάκη ίσως και να επεβάλετο, για μένα πάντως όχι)!..
  • Έπρεπε να αναφερθεί λίγο περισσότερο στα οικονομικά, αλλά ασφαλώς αυτά “έχασαν” ως προς τον χρόνο αναφοράς τους, λόγω των υποχρεωτικών απαντήσεων, που έπρεπε να δώσει ο Μητσοτάκης στο περιεχόμενο της Κ-Β κής προπαγάνδας!

– Τέλος, να συγχαρώ και την Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, η οποία έκανε μια ΑΡΙΣΤΗ πολιτική ομιλία (καθαρά προσανατολισμένη στο αντικείμενο της συζήτησης, όπως έπρεπε άλλωστε) και μας έδειξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!), ότι έγινε Αρχηγός Κόμματος!..

  • ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!.. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!..
  • ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ
  • -/- 

 

ΥΓ.

Μήπως θα πρέπει να επέμβει ο Εισσαγγελέας, για το παρακάτω πρωτοσέλιδο;

stoxos

Ρωτάω εκεί στην ΕΥΠ! Γιατί στα χείλη των Ελλήνων, όπως διαβάζω στον τιτλο της ε/φ, είναι μόνον ο Π-Θ και όχι και ο κύριος και βασικός υπεύθυνος, για το υπόψη ξεπούλημα, Π. Καμμένος;