Ελλάδα Τώρα! Και Άλλες (21) Απαντήσεις Σε Ερωτήσεις Σας!..

Φίλοι μου!

1. Τώρα που ο Νίμιτς δήλωσε πως το πΓΔΜ δεν ήταν όνομα, αλλά επιθετικός προσδιορισμός(!!!), ό,τι δηλαδή σας είχαμε γράψει ή καλύτερα σας γράφαμε συνεχώς(!!!), με πλήρη επιχειρηματολογία, εδώ(!), ρωτάμε:

«Πού είναι τώρα όλα αυτά τα πουλημένα φίδια, πολιτικοί και άλλοι, (“υπάλληλοι – πιστόλια” του Σόρος και μη), να “βγουν” και να μας πουν σχετικά με τοπΓΔΜ, αυτές όλες οι οχιές, που “έβγαιναν” και έλεγαν για… 140 χώρες, κλπ, που είχαν αναγνωρίσει την… Μακεδονία με το τότε Συνταγματικό της… όνομα, κλπ, αν και όλοι αυτοί ήξεραν ότι η επίσημη αναγνώριση γίνεται μόνον δια(!) του Ο.Η.Ε. και στον(!) Ο.Η.Ε. και πως εκεί, η επίσημη ονομασία της χώρας αυτής, ήταν πΓΔΜ» ; (Με την δηλωθείσα εξαίρεση της Τουρκίας, την οποία σας την έχουμε αναφέρει πολλάκις)!..

– Τέλος, πρέπει να πούμε ότι με αυτήν την “δήλωση” Νίμιτς, ο διεθνής αυτός  υπάλληλος του Σόρος ουσιαστικά δήλωσε πως είναι βρωμιάρης” και(!) ως άνθρωπος και πως μόνον πραγματική διαπραγμάτευση δεν υπήρξε, αλλά, όπως σας γράφαμε, επρόκειτο για ΕΣ δίδυμες συσκέψεις – συνεδριάσεις, στις οποίες απλώς ρυθμιζόταν το πώς θα γραφεί στα χαρτιά η κατά της Ελλάδος μεγίστη αυτή, διεθνής ουσιαστικά, ΠΡΟΔΟΣΙΑ(!!!), με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μπορεί να αλλάξει, “στον αιώνα τον άπαντα”, η υπογραφείσα συμφωνία, παρά -ίσως- μόνον με “Παγκόσμιο Πόλεμο” και να υπογραφεί έτσι η αρχή του διαμελισμού της Ελλάδος

Ας όψονται οι ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ “Σόρος-Κυβερνώντες” μας και οι όποιοι… “χρήσιμοι ηλίθιοι“!.. 

2. Προχωράμε! Άλλο ερώτημα, για εσάς πάλι!

Τώρα που το πόπολο στην ημεδαπή άκουσε “δυνατά” για τα πλούσια ευρήματα στο Οικόπεδο 10, Νως της Κύπρου και εντός της Κ/ΑΟΖ, τώρα που στρατολογημένοι… Καθηγητάδες “βγαίνουν” και λένε για τα τεράστια “εν δυνάμει” ενεργειακά ευρήματα Νως της Κύπρου, τώρα που ακούστηκε (ΣΚΑΪ / Αφτιάς / 02-03-2019), από προβεβλημένο… Καθηγητή, πως μόνον τα όσα ενεργειακά… πλούτη κρύβει ο Πατραϊκός Κόλπος καλύπτουν απόλυτα το ΑΕΠ της Ελλάδος, κλπ, κλπ, κλπ, τώρα:

   α. Υπάρχει καμία κουφάλα (έτσι ξερά), στην Ελλάδα, πολιτική και άλλη κουφάλα, (μη “στημένη” φυσικά, αφού οι “στημένες” κ… ες ήξεραν και ξέρουν την αλήθεια), που να επιμένει να λέει ότι τα όσα γράφαμε εδώ περί διεθνούς κατά της Ελλάδος σχεδιασμού, αρχικά οικονομικής υποδουλώσεως και ακολούθως Κ/Φ της, (οικονομική ΑΛΩΣΗ και συνημμένη “Εθνική Κολόβωση”), είναι γραφικότητες(sic), θεωρίες συνωμοσίας (sic) και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο;

    β.   Καταλαβαίνετε άρα-γε τώρα, έστω δειλά – δειλά πχ γιατί σας γράφαμε πως:

          (1) Η πολιτική στην Ελλάδα τελείωσε το 1996, με τον ερχομό του “δοτού” Σημίτη στην εξουσία, (την Αρχηγία στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. την πήρε με… συμβόλαιο, υπό τον όρο να τον ακολουθήσει σ’ αυτήν ο ΓΑΠ), ο οποίος ήταν ο 1ος Π-Θ που άλλαξε κατ’ εντολήν, την ρότα του εθνικού μας σκάφους και έβαλε το τρένο του παραπάνω σχεδιασμού στις ράγες της Κ/Φ, όντας Όργανο των αριστερών απάτρηδων Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων”, και στα εθνικά και στα οικονομικά και στα πολιτισμικά θέματά μας, για να φτάσουμε τελικά σήμερα στο “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” του “Σόρος – Τσίπρα”, που υποθήκευσε ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ενώ προσβάλλει ανερυθρίαστα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και τάχα από… ιδεολογία, τις ρίζες του Ελληνισμού, την θρησκεία μας, τον πολιτισμό του, τα εδάφη του;

Ο Υπάλληλος του Σόρος ΤΣΙΠΡΑΣ “ΤΟ… ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ”, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ουσία, αλλά “τύποις”, λόγω της Ελληνίδας μάνας του!.. Και να μην παρεξηγείστε κάποιοι, αφού πχ ΕΛΛΗΝΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ είναι έννοιες ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Δεν μπορούσε και δεν μπορεί – ΙΣΤΟΡΙΚΑ(!) – να είσαι Έλληνας και να μην είσαι “Χ.Ο.”, δεν μπορεί να είναι κάποιος Έλληνας και να μην “Χ.Ο.”!..

ΟΛΟΙ ΟΙ Π-Θ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1996, ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ“!..

(ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ! / ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ, ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ)!..

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΔΟΥΛΙΚΑ, (ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ), την… αριστερή παγκοσμιοποιημένη, κατά δήλωσή της πάντα, “ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ”, η οποία σιγά να μην άφηνε την Ελλάδα να γίνει παγκόσμια δύναμη, αφού απεδείχθη, στην πράξη τώρα, πως η Ελλάδα δεν… περισφίγγεται μόνον από θάλασσες, αλλά πως το έδαφός της είναι το ίδιο… θάλασσα, θάλασσα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ! (Και όχι μόνον, αφού πχ έχει άφθονο πχ χρυσό, κλπ)!..

– Να λοιπόν γιατί ο άπατρης Τσίπρας μας σκλάβωσε για 99 χρόνια, να γιατί έδωσε την Μακεδονία, να γιατί σχεδιάζει να δώσει και άλλα εδάφη μας, εδάφη που απελευθερώθηκαν με ποταμούς αίματος, κλπ, κλπ, κλπ!

– Η Κα ΜΠΕΝΑΚΗ τα ήξερε όλα, (το μάλλον… φαντασιακό, για την προκείμενη περίπτωσή μας, παραπάνω ρηθέν “Ειδικό Δικαστήριο” θα πρέπει να την καλέσει και αυτήν, αν θα ζει, και να την ρωτήσει “πώς και ήξερε τα όσα μας βρήκαν”, κλπ), όταν τα… περιέγραφε τότε, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του Κ. Παπούλια, ως ΠτΔ! Πιθανώς όμως να μην ήξερε μόνον, ότι το “πουλέν” – Διαχειριστής – Εντολοδόχος” των Μισελλήνων Διεθνιστών, που θα διέλυε την χώρα μας λεγόταν ΤΣΙΠΡΑΣ!..

Επανερχόμενος:

– Γι΄αυτό ο Π-Θ μας, προκειμένου να “ξαναβγεί” Π-Θ, κάνει, και με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, Ασιάτες, Αφρικανούς, Βαλκάνιους Καυκάσιους, κλπ Έλληνες, ενώ δεν δίνει ψήφο στον απόδημο Ελληνισμό!

– Γι’ αυτό ο Π-Θ μας προβαίνει σε συνεχείς διορισμούς, γι’ αυτό ήθελε, και δεν ξέρω ακόμα αν θέλει ή ακόμα και αν κρυφά το έπραξε, να αλλάξει την ηλεκτρονική εταιρεία που διενεργούσε μέχρι τώρα τις εκλογές και “έβγαζε” τα αποτελέσματα, βάζοντας εταιρεία από την Βενεζουέλα, του φίλου του συμμορίτη φονιά Μαδούρο, γι’ αυτό και η “κολλητή” του πλέον “μαμά” Μέρκελ με τις ΜΥ της εργάζονται στην κατεύθυνση αυτή, που δεν είναι άλλη, όπως αντιλαμβάνεστε, από την ΝΟΘΕΙΑ στις επικείμενες εκλογές και την επανεκλογή του Τσίπρα ως Π-Θ, γι’ αυτό, γι’ αυτό, γι’ αυτό, κλπ, κλπ, κλπ!..

-Για όλα τα συνοπτικώς παραπάνω εκτεθέντα και κυρίως για την τυφλή ΥΠΑΚΟΗ του, τον γουστάρει τον Τσίπρα “χοντρά” η “ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!.. Γι’ αυτό και ο Τσίπρας πιστεύει βάσιμα πως θα ξαναβγεί, ώστε να ολοκληρώσει το … θεάρεστο(sic) έργο του, ώστε να υλοποιήσει όλες τις κρίσιμες και βρώμικες… πτυχές του διεθνούς κατά της… “Γης του Ήλιου”, της ελληνικής γης μας δηλαδή, σχεδιασμού!..

– Θυμηθείτε! Μόλις πχ αρνήθηκαν να υπογράψουν το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, αμέσως… αποχαιρέτησαν την εξουσία!

Σκεφτείτε! Διώξανε [με όχημα την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και κυρίως με την -στο Πεδίο- ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, των δικών τους εκτελεστικών Ομάδων, των Ομάδων της “ΣΟΡΟΣ – Company” και των Χ. Αυγιτών” συνεργατών τους (η οικονομική τους “πηγή” είναι κοινή και οι Αρχηγοί τους πιόνια / υποζύγια της ίδιας διεθνούς εξουσίας)], διώξανε λοιπόν έναν λίαν καταξιωμένο Έλληνα πολιτικό, σαν τον Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, άτομο ιδιαιτέρως μορφωμένο και κυρίως με οξύτατο και… πολύ “ΙQ” / νου, για να φέρουν τον Τσίπρα, έναν αμόρφωτο, τον Π-Θ της… ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ*, τον Π-Θ που του… διασχίζεται το μαυλό , και, και, και,…!..

Ποτέ η χώρα μας, στο ιστορικό της παρελθόν, δεν είχε τέτοια άθλια περίπτωση αμόρφωτου Π-Θ, ούτε βεβαίως και η Αριστερά, από  την οποία “πέρασαν” μεγάλες και ιστορικές προσωπικότητες, με μόρφωση και συνολική Παιδεία, όπως πχ ήταν ο Λημνιός Πατριώτης και με πραγματικό ήθος, πολιτικό και ανθρώπινο, Η. Ηλιού, ο Τσιριμώκος, παρ’ ότι τον είχαν χαρακτηρίσει οι ίδιοι οι Αριστεροί πράκτορα της Ιntel. Service, ο λαϊκός, κάποτε Δήμαρχος Υμηττού και ασφαλώς βουλευτής, Λεντάκης,  Ν. Κων-λος, παρ’ ότι βεβαίως έκανε το τεράστιο λάθος να δεχθεί να γίνει ο “δημόσιος κατήγορος”, λέγε με Εισαγγελέας,  του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ μας, του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στο “στημένο”, από τους ίδιους διεθνείς κύκλους που μας… πηδάνε σήμερα, “Ειδικό Δικαστήριο”, το 1989, επειδή επεχείρησε να κάνει το ελληνικό ενεργειακό “Κόλπο Γκρόσο”, (έπρεπε να “καθαρίσουν” τον Ανδρέα για να φτάσουμε στους σημερινούς… νεο-διεθνιστικο-κομμουνιστικούς “έντιμους συμβιβασμούς”, σαν εκείνη την παλαιά ρήση, του 1919 – 1922, περί “Μικράς και Εντίμου Ελλάδος” των Βασιλικών / καταλάβατε), αλλ’ όπως ακόμα και ο ρουφιάνος των Ελλήνων στους Ιταλο-Γερμανούς, κατά την Κατοχή, Λ. Κύρκος, ο οποίος μόλις κάρφωνε κόσμο στους Ιταλο-Ναζήδες, “την έκανε” την  επομένη για την πολύ φιλική του τότε Ιταλία, απ’ όπου επέστρεφε, όταν έπεφτε ο κουρνιαχτός, όπως του “τα είχε… ψάλλει” (λέγε με ξεφωνίσει), μέσα στην Βουλή μας ο Α. Γ. Π., όταν κάποια στιγμή δεν άντεξε, διότι μονίμως ο Κύρκος του έσπαγε τα γεννητικά του όργανακαι κάποιοι άλλοι!..

* Αυτή την… ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ρε “Γεφυρο-πουλητάρια”, ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΝΤΖΕΣ και ρετάλια του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, του ΠΑΣΟΚ… Β’, αλλά και εσείς οι ροζ διεθνιστούληδες και μισέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ, ονειρεύεστε να βάλετε ως Αρχηγό σας, στην… Κεντρο-Αριστερά που… θέλετε να φτιάξετε; Γιατί δεν λέτε ότι πολεμάτε και μόνον για τις βρώμικες… τσέπες σας ρε, (αφού τα λεφτά του Σόρος είναι γλυκά, όντας πάρα πολλά), πουλώντας” στο πόπολο παγίως “αντι-δεξιά”, “αντι-φασισμό”, “πρόοδο”, “δημοκρατία”, “αλληλεγγύη“, κλπ, (την εσχάτως πολυ-καραμέλα αυτή του Σόρος, που κόλλησε και ο… θεατρίνος ΠτΔ Παυλόπουλος”) και άλλα σχετικά, που στα στόματά σας έχασαν πια παντελώς την όποια τυχόν αξία τους;

       (2) Καταλάβατε μήπως τώρα, κάποιοι… “ειδικοί” κυρίως αναγνώστες, κλπ, ότι ο θανών πια ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” είχε απόλυτο δίκιο, όταν από το 2010 και 2011, σας ανέφερε όλα τα παραπάνω, καθώς και ειδικές εφαρμοζόμενες στο Πεδίο… λεπτομέρειες, που θα γίνονταν, προκειμένου να φτάναμε, εδώ που φτάσαμε;

Μήπως τώρα, έστω κάποιοι, καταλάβατε γιατί πραγματικά τον “εκτέλεσαν”, με πρώτο και καλύτερο… εκτελεστή “το γνωστό κύκλωμα”, που ελέγχει τον χώρο της… ενημέρωσης (sic), ένα… μασκωτό κύκλωμα, όζον μεν, αλλά παρασάγγες βρωμερότερο δε, εκείνου πχ του 2ου ΕΓ, του Γαλλικού Επιτελείου, στην γνωστή υπόθεση του εβραϊκής καταγωγής Λγού Ντρέϊφους;

(O Ντρέϊφους βεβαίως, σε αντίθεση με τον “νεκρό” ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, παρ’ ότι αρχικώς εστάλη, καταδικασθείς, στο νησί “του Διαβόλου” ισοβίως, τελικώς σώθηκε στο… Πεδίο, χάρη στον Ζολά της ε/φ “Αυγής και στον ευρισκόμενο ακόμα τότε στην αντιπολίτευση, μετέπειτα Γ/Π-Θ Κλεμανσώ, άτομα που τα έστειλε ή τα υποχρέωσε να πάνε σ’ αυτό και να… πολεμήσουν για την… αλήθεια, η μεγάλη αγάπη για τον άντρα της, της συζύγου του Ντρέϊφους Λουκίας, αλλά και ο έντιμος Αξκός, Σχης Πικάρ, ο οποίος ανέλαβε Δντης του 2ου ΕΓ, μετά από τον προηγούμενο φαύλο και ξεμπρόστιασε όλους τους δόλιους και βρωμερούς… Εστερχάζι)!..

Αρκούν αυτές οι 2 παραπάνω ερωτήσεις! Ξαναδιαβάστε μας όμως εδώ, και πάλι! (Τουλάχιστον τα κείμενα που αναφέρονται στα θέματα αυτά)!..

Ακόμα!

Μην ακούτε κανέναν! Διαβάστε τώρα ή μάλλον ξαναδιαβάστε, αφού τα έχουμε γράψει και πάλι, τα παρακάτω:

  √  Το τί ακριβώς υπάρχει από ενέργεια σε Α. Μεσόγειο, Νως Κρήτης και Αιγαίο, οι Δυτικοί (με πρώτους τους Άγγλους / αγγλικό Ναυαρχείο) τα γνωρίζουν από την δεκαετία του 1920! Τα όσα ακούτε να ψάχνουν σήμερα οι δυτικές ενεργειακές εταιρείες – κολοσσοί, κλπ, κλπ, κλπ, και να ανακοινώνουν, είναι για το πόπολο, είναι το πλασάρισμα του τί θα γίνει, (του “τί μέλλει γενέσθαι”), στην πλέμπα!.. 

  • – Γι’ αυτό και “παίζει”, από την Χούντα 1967-1974 και έως σήμερα η… “Ανεξαρτησία της Κρήτης”!
  • Γι’ αυτό πήγαν εκεί και οι S-300, από την Κύπρο! Πώς θα υποστηριζόταν αλλιώς αμυντικά η Κρήτη; (Έστω σε 1ο χρόνο! Θυμίζω πως έκανε ολόκληρο κόλπο, ολόκληρη… “μηχανή”, σε συνεργασία με την… Ρωσία ο Σημίτης, και σε (μη… γνωστή, μη φανερή δηλαδή) γνώση των Η.Π.Α., για να τους εγκαταστήσει Νως του Ηρακλείου! Πέρασαν από Β. Ευρώπη, Ατλαντικό, κλπ, για να καταλήξουν στο νησί του γιού του Δία, στο νησί του Κρητός! Ε Τούρκοι; Θα συμφωνείτε φαντάζομαι, έ;! Με την ευκαιρία μαζέψτε από το νησί μας τις γυναίκες κυρίως πράκτορισσές σας και κυρίως αυτές τις ελληνόφωνες, ελληνοπαντρεμένες και μη, Τουρκάλες)!..
  • Η Σούδα επίσης φίλοι μας, τυχαία είναι… εκεί; Καταλάβατε!..
  • Γι’ αυτό και “παίζει” ακόμα το σχέδιο ανεξαρτήτου Κράτους των νήσων του Α. Αιγαίου!
  • Λέτε να γεμίζουν τυχαία τα νησιά αυτά με Αφρο-Ασιάτες οι Τσιπρικοί, που είχαν το… Μαρακές μέσα τους, πριν το… Μαρακές;
  • Λέτε η ΕΛΑΣ της Γεροβασίλη (τί έγινε Κα μου, κανένας άλλος, πλην των δικών σας μαγνητικών τομογράφων, τοποθετήθηκε από τον πολύ ηθικό και αντρουά ΥΦ.ΥΓ. Πολλάκη στο Νοσοκομείο της πόλης σας;), της πολιτικά χυδαίας και άκρως προκλητικής Παπακώστα (είπες τον Μητσοτάκη αλαζόνα στον Αφτιά, εσύ δηλαδή τί είσαι, Κα… Αρχηγέ του Κόμματος πάρε… ορμή -και όχι φόρα- και κτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο;) και του Α/ΕΛΑΣ, (του κύριου πληροφοριοδότη των Αλβανών στην χώρα μας, όπως η υπόθεση Κατσίφα απέδειξε / Αλβανοί την κασέτα της δολοφονίας του, που τράβηξε το “drone” σας, θα μας την στείλετε;), να μην επέτρεψαν τυχαία πχ την επανατοποθέτηση του Σταυρού, που γκρέμισαν προ πολλού χρόνου δήθεν άγνωστοι, (λέγε με Μουσουλμάνοι) στην Λέσβο (στην πόλη της Μυτιλήνης);
  • Λέτε αυτό να είναι απόρροια μόνον της γνωστής αθεΐας των διεθνιστών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και για τον λόγο αυτό να συνέλαβαν τους Έλληνες εκεί, που τον έβαλαν ξανά; (Καταγράφεστε πλέον Κες του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ, ως οι πρώτες πολιτικοί, άντε ας σας βαφτίσω έτσι, πολιτικούς δηλαδή, που διώκετε στην πράξη Χριστιανούς, στην χώρα μας)!..  
  • Γι’ αυτό και “ξανακούστηκαν” τα περί Αυτονομίας της Κέρκυρας, του εξοχικού, στην εκεί περιοχή, νησιού των Ρότσιλντ και ευρύτερα των νήσων του Ιονίου Πελάγους!
  • “Έπαιξε” / ξανακούστηκε ορθότερα για την Κέρκυρα τώρα(!!!), η γνωστή παλαιά συνέντευξη ενός Κου Σκουλά, που διαβιοί στην Αυστραλία, περί αυτονομήσεως της υπόψη νήσου, (αν και τώρα αυτός “τα… άλλαξε”), μαζί με το πρόσφατο θέμα της Κυπρίας νεο-Κομμουνιστο-διεθνίστριας, οπαδού των… OPEN BORDERS, αλλά φυσικά μόνον για την Ελλάδα, δήθεν δημ/φου και άκρως… κακομούτσουνης Κας Μαργαρώνη, υπαλλήλου του Σόρος και συζύγου μεγαλο-Εβραίου διεθνιστή, που πήρε συνέντευξη για λογαριασμό του ΒΒC, από δήθεν καταπιεζόμενο Έλληνα φιλοσκοπιανό, 94 ετών, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Το ΒΒC μετά τον σάλο που ξέσπασε ανασκεύασε, (υποτίθεται βεβαίως), αφού αντί να πει ευθέως πως η συνθήκη της Λωζάννης, του 1923, (Συνθήκη που γνωρίζει άριστα η αγγλική διπλωματία), είναι αυτή που καθορίζει ακριβώς το τί υπάρχει στην χώρα μας, κλπ, έγραψε πως «οι Έλληνες λένε πως δεν υπάρχει … “Μακεδονική” μειονότητα στην χώρα τους»!.. Μιλάμε δηλαδή για την αποθέωση της δημ/κής ΑΛΗΤΕΙΑΣ, και ουσιαστικά την αποθέωση του προφανούς μίσους του Α/ΥΠΕΞ για την Πατρίδα μας)!!!
  • √ Τα πάντα σχετίζονται με το σχέδιο της δημιουργίας του “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ”, του οποίου το ενεργειακό “κομμάτι” καλύπτει τα 9/10 του σχεδίου αυτού!..
  • (Και μιας ο λόγος για Σχέδια, κλπ, να σας θυμίσω πως ένα Σχέδιο σαν το παραπάνω, σχεδιάζεται “τώρα” και η υλοποίησή του μπορεί να ολοκληρωθεί πχ μετά από 100 χρόνια, δηλαδή 3 γενιές+, συνήθως, με αλλαγές προσώπων, εναρμόνιση σε αλλαγές καταστάσεων, ενημερώσεις του σχεδίου, κλπ, αλλά με ΑΣΑΛΕΥΤΟ και ΑΚΛΟΝΗΤΟ τον τελικό του ΑΝΣΚ, αυτόν που περικλείει ΑΠΟΛΥΤΑ το τελικό “END STATE“! Μην το ξεχνάτε λοιπόν ποτέ αυτό)!..
  • √ Σταθμός υγροποιήσεως αερίου στην Λεμεσό είναι σχεδιαστικά σε φάση υλοποίησης!
  • (Πιθανώς βρισκόμαστε χρονικά, κοντά στην ολοκλήρωσή του)!
  • – Σας έχουμε γράψει για 10.000 Εβραίους εργάτες ήδη εκεί και για άλλους τόσους Ισραηλινούς, προκειμένου να τους φυλάνε!..
  • (Θυμίζω πως η Κύπρος μας είναι ο Νο “1” “Ζωτικός Χώρος” για το Ισραήλ και η Κρήτη ο Νο “2! Πώς λοιπόν θα μπορούσε, ιστορικά και κυρίως μετά τον Β’ Π.Π., ειδικά η Κύπρος να ανήκε μόνον είτε στην Ελλάδα, είτε στην Τουρκία ρε ανιστόρητοι ηλίθιοι, ζωντανοί και… πεθαμένοι… ανεγκέφαλοι ή άντε… υπεραισιόδοξοι; Πχ ρε… Δημητράκη ΙΩΑΝΝΙΔΗ; Για την Κύπρο ειδικά “ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ”, με βάση τις σημερινές αναλογίες ισχύος στον Πλανήτη, θα αποφασίζουν πάντα οι φανεροί και αφανείς κυβερνώντες του Ισραήλ, με τα Κράτη – “Μπράβοι” τους, Η.Π.Α. και Αγγλία!.. Είναι λοιπόν τόσο απλό, θα ρωτήσετε! Απαντώ! Σχεδόν!..   Προχωρείστε τέλος, για τους λοιπούς ΖΧ του Ισραήλ, και μετά τις “Ηράκλειες Στήλες”, μέχρι τη νήσο των Αζορών, που έλεγε και ο Σερ… “Μπιθί”)!
  • – Σας έχουμε γράψει επίσης για Ι/”Κιμπούτς στην επαρχία Λάρνακος, κλπ! Γιατί λέτε να σχεδιάστηκαν;
  • – Τυχαία επίσης πήγαν νομίζετε και οι Γάλλοι και ζήτησαν και πήραν “Βάσεις” στα “Ελεύθερα”;
  • Σταθμός αντίστοιχος θα γίνει (υπό Κ.Σ.) και στην Αλεξανδρούπολη!
  • (Αυτός αφορά τον “ενεργειακό κλάδο” του Αιγαίου, 2ου ή ΒΑ κλάδου, του “Ισραηλινού Ευρωπαϊκού Ενεργειακού Άξονα”).
  • Γι΄αυτό και διεξάγεται μάχη για την κυριαρχία στην πόλη αυτή, από Η.Π.Α. και Ρωσία (να ένας ακόμα λόγος να είναι η ΚΠ των ΤΕΔ, κατά της Ελλάδος, ο νότιος άξονας, Κεσάνη – Ύψαλα – Αλεξ-πολη / βρείτε εδώ και ξαναδιαβάστε το τ/σχέδιο επίθεσης, κατά της χώρας μας στην ελεύθερη Θράκη)!..
  • Γι’ αυτό πλέον αρχίσανε να μιλάνε τα… κανάλια (sic) για τον… χώρο ανάμεσα στους 25ο και 28ο Μεσ-νούς, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Στην Αίγυπτο (“ΖΟΡ”) υπάρχουν ήδη 2 Σταθμοί Υγροποιήσεως!
  • – Ο Στρατάρχης Σίσι, που ανήλθε στη θέση που κατέχει με την… αμέριστη βοήθεια του Ισραήλ και των Η.Π.Α., θα “ανοίξει” σύντομα Συναγωγές (νομίζω 2) στην χώρα του, ενώ κάλεσε όσους επιθυμούντες Ισραηλινούς να μετακομίσουν και να ζήσουν στην χώρα του!
  • Γι’ αυτό “έρχεται”, το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου, στο Ισραήλ, στην κοινή νέα συνάντηση Ε-Κ-Ι, ο Κος Πομπέο, ώστε να παραστεί και αυτός, ως Η.Π.Α., σ’ αυτήν!
  • [Στην Κρήτη θα έπρεπε να πάει κανονικά ο Α/ΥΠΕΞ και πρώην Α/CIA, αφού εκεί ήταν τώρα κανονικά η σειρά… συνάντησης Ε-Κ-Ι, (δεν ξέρω να σας πω το γιατί άλλαξε το μέρος), κατά την οποία μάλιστα είχε λεχθεί / ελέγετο ότι θα υπογραφόταν, “πανηγυρικώ τω τρόπω”, ο “EAST-MED”, αλλά και διότι εκεί σχεδιάζεται να τοποθετηθεί αμερικανικό Ραντάρ, ελέγχων όλη την περιοχή μας, κλπ, ενταγμένο ουσιαστικά και αυτό, στο ίδιο Σύστημα εγκαίρου προειδοποιήσεως και -κυρίως- συλλογής πληροφοριών, στο οποίο ανήκει και το στην Κύπρο ευρισκόμενο υπερσύστημα συλλογής πληροφοριών  “ECHELON”, αλλά και που θα ανήκει και το άλλο αμερικανικό Ραντάρ, που θα εγκατασταθεί στην οροσειρά του Τρόοδος και θα “πιάνει” μέχρι Κασπία Θάλασσα! Καταλάβατε!.. / Θυμηθείτε ότι ραντάρ στο Τρόοδος ζήτησε, στις αρχές του 1973, από τον Μακάριο Γ’, ο επίτιμος πλέον παγκόσμιος Π-Θ ή επίτιμος “Π-Θ του Κόσμου”, Χένρυ Κίσσιντζερ, κάτι που του αρνήθηκε τότε ο Ιεράρχης μας, με αποτέλεσμα να του… υποσχεθεί(sic) ο Κίσσιντζερ ότι σύντομα, την άρνησή του αυτήν, “θα την πληρώσει”! Καταλάβατε! Το 1974 ήταν όντως… σύντομα]!..
  • Γι’ αυτό και ο Σόρος-Ράμα και Σόρος-Αδελφός του Τσίπρα… πρόδωσε(sic) τις Ε-Α συζητήσεις για τα… σύνορα! Ξέχασε όμως να πει τα της ρύθμισης των ΑΟΖ μας!..
  • Γι’ αυτό και οι Τούρκοι παρουσίαζαν συνέχεια το τελευταίο διάστημα τις θέσεις τους περί ΑΟΖ!
  • (Το έπραξαν έμμεσα δι’ ενός Υποναυάρχου, δήθεν ερευνητή, και άμεσα το Τ/ΥΠΕΞ, προς τον ΟΗΕ, αν δεν σφάλλω ως προς τον Οργανισμό υποβολής) και τώρα που φτάνουμε στο… “ΑΜΗΝ”, επειδή δεν έχουν υπογράψει την Σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ (Πρωτεύουσα της Τζαμάϊκα), του 1982, βγήκαν” ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ και έκαναν -κατ’ εμάς- “ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΧ”, με πολυ-υποσχόμενο ακολουθούν… ΜΑΤ, μιλώντας πλέον όχι για ΑΟΖ, αλλά για τ/ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ, στην κρίσιμη περιοχή νοτίως του συμπλέγματος Καστελορίζου και ακριβώς στο ύψος του μέσου της απόστασης Κύπρου – Κρήτης!.. Δεν παίζονται!.. (Οι Τούρκοι “τα… μυαλά” που έχουν δεν τα… πετάνε και είναι και Πατριώτες! Αντίθετα, στην Ελλάδα, τα μυαλά τα… χύνουν και τους Πατριώτες τους… τελειώνουν, υπέρ της “εν αφθονία” πάντα ευρισκομένης, πουλημένης μίσθαρνης σαβούρας)!..

2 λόγια” ακόμα: Διαβάστε!

Οι Τούρκοι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποσύρουν τις ΤΕΔ από την Κύπρο!

Οι Τούρκοι ΠΟΤΕ δεν θα πάψουν να θέλουν να αποτελούν “Δύναμη Εγγυήσεως”, για την Κύπρο (Τ/Κ)!

Οι Τούρκοι ξέρουν άριστα ότι η Λωζάννη τους “τελειώνει”, γι’ αυτό και θέλουν να την αλλάξουν, ξέρουν πως… ξεψυχούν ως χώρα, και πως επίκεινται γενικώς γεω-πολιτικές και γεω-οικονομικές αλλαγές στην περιοχή μας, όχι απαραιτήτως βάσει των μυστικών προνοιών της υπόψη συνθήκης, που βεβαίως πρυτανεύουν των πάντων, με προκαθορισθέντα, από το 1923 ακόμα, νικητή των αλλαγών, την Αγγλία!.. Η “Λωζάννη” συνδέεται άμεσα με τα σημερινά ενεργειακά δρώμενα στην γειτονιά μας!

Οι Τούρκοι δεν θα πάψουν να θέλουν να καταλάβουν ολόκληρη την Κύπρο! Και θα το επιχειρήσουν αμέσως, μόλις δουν ότι μένουν απ’ έξω από τα κέρδη του σε εξέλιξη ενεργειακού μας “πάρτι”! Γι’ αυτό και οι πανέξυπνα απ’ την  πλευρά τους τεθείσες… εκβιαστικές “Γαλάζιες Πατρίδες”, κλπ, για αποστολή… μηνυμάτων προς τα… δυτικά τους, (γενικώς), γι’ αυτό και οι δια της χρησιμοποιήσεως εκ μέρους τους της Ρωσίας “S-400 εκβιασμοί”, κλπ προς τις Η.Π.Α.!

Με την παρούσα διεθνώς παγιωμένη κατάσταση στην Κύπρο, λύση του Κυπριακού δεν μπορεί να υπάρξει, αφού η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μεν η επισήμως αναγνωρισμένη διεθνώς κρατική οντότητα, που όμως δεν αναγνωρίζει η Τουρκία, η οποία αναγνωρίζει μόνον… “Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου” (sic), μαζί με άλλες 3, 4 χώρες, κλπ, παγκοσμίως, [ενώ, απ’ την άλλη, αναγνωρίζει Ε/Κ Διοίκηση (sic) στη Νότιο Κύπρο / “εκεί -δηλαδή- που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι”], κάτι που όμως… χάνει / ηττάται στην διεθνή και τοπική σκακιέρα, αφού “μετράει” το τί αποδέχεται, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, η Διεθνής Κοινότητα!

Άρα λύση στην Κύπρο δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει, εκτός αν:

   (1) Η Κ. Δημοκρατία δεχθεί να παύσει να υπάρχει όπως είναι σήμερα, με το να εξισωθεί απολύτως και σε όλα η Ε/Κ πλευρά με την Τ/Κ, δηλαδή το πάλαι ποτέ 20% των Τ/Κ, με το 80% των Ε/Κ (δύσκολο μου μοιάζει, αλλά επειδή μιλάμε για Έλληνες, οι οποίοι γενικώς “πιάνονται” άνετα, ιδίως σήμερα, “ποτέ δεν ξέρεις”) και έτσι να πάμε σε μια Κυπριακή ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ένα… βρώμικο άθροισμα 2 ίσων ή καλύτερα, (για την ειρήνη στην περιοχή, όπως θα έλεγε και μια σημερινή αντίστοιχη Μπενάκη / “μεταλλαγμένη” Μπενάκη πχ είναι η Ρεπούση), 2 εξισωμένων Ομοσπονδιών!..

   (2) Να δεχθούν οι Τ/Κ το να μην εξισωθούν απολύτως(!) με τους Ε/Κ! Γίνεται; ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΠΟΤΕ ΤΩΝ… ΠΟΤΩΝ! Άρα;

Άρα, αν “δεν σκύψει”, για άλλη μια φορά ο Ελληνισμός, τότε θα πάμε, κατ’ ανάγκην, σε ΕΤ πόλεμο, όσο και να μην το θέλει η Δύση, για ευνοήτους και προφανείς, σε εμάς εδώ τουλάχιστον, λόγους! Ένας πόλεμος όμως, υπολογιζομένων και λοιπών παραγόντων, παραμέτρων και κυρίως υπολογιζομένων και άλλων ισχυρών δρώντων, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το πώς θα καταλήξει!.. Καταλάβατε!..

(Τα Ε-Τ στρατιωτικά επεισόδια ωρών ή ολίγων ημερών μόνον, ξεχάστε τα πλέον, αφού η Δύση, αν οδηγηθούμε σε στρατιωτική σύγκρουση, θα πρέπει να θέλει λογικά την στρατηγική ήττα και των 2 αντιμαχομένων πλευρών, κατά την γνωστή θεωρία του Χάρβαρντ, με ελαφρώς νικήτρια την Τουρκία, λόγω της καλυτέρας γεωγραφικής θέσεώς της, στον παγκόσμιο Χάρτη, σε σχέση με την Ελλάδα)!..

Την Ελλάδα δεν την ανέφερα, (εννοώ τις οιονεί θέσεις της συνοπτικά), αφού η σημερινή Ελλάδα του Διεθνιστή “Σόρος-Τσίπρα”, η Ελλάδα του Ψευτορωμαϊκου, “τα δίνει όλα και εύκολα! Ό,τι της ζητηθεί θα το δώσει!.. (Ήδη ο Κοτζιάς έκανε δηλώσεις, που λένε πως η Τουρκία πρέπει να συμμετάσχει στις ενεργειακές εξελίξεις στην περιοχή, κλπ! Εδώ να θυμίσω ότι η μισέλλην Κα Χ. Κλίντον, η φίλη της… Ντόρας, ούσα Α/ΥΠΕΞ, είχε υποσχεθεί το 2011 στην Τουρκία, σε συνέδριο Τούρκων μεγαλο-επιχειρηματιών στην Ν. Υόρκη, αυτό που είπε μόλις ο Σορός-Κοτζιάς! Αυτήν είναι η αλήθεια)!..

– “Πάρτε” τώρα και κάτι μόνον για εσάς! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΕΞ των Η.Π.Α. στην ΕΛΛΑΔΑ (ή  αλλιώς “ΥΠΕΡ-ΥΠΕΞ” της Ελλάδος / σίγουρα επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α., λίαν πιθανώς και σήμερα) είναι εδώ και καιρό η Κα Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με επεμβάσεις “λεπτές και χειρουργικές”, όπου δει ή … έδει!.. (Χρόνος, “αδεία” του… γράφοντος)!.. Γι’ αυτό ακούτε και αρκετά πολιτικά “ΣΥΡΙΖΑ-λαμόγια” να την προτείνουν ήδη (ή να είναι “κατ’ αρχήν θετικοί” και… παπαριές), για Επίτροπο στην ΕΕ!.. Γι’ αυτό και σε όλα τα πάνελ, ακόμα και οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δεν της “κολλάνε”, διότι ξέρουν ότι μπορεί να τους “ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ” πολιτικά! Ακόμα και ο πολύς ΜΠΕΡΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Παππάς, τις προάλλες στην ΕΡΤ του(!), στην εκπομπή της κακομούτσουνης πολιτικής… ανεμοδούρας (αυτήν την φορά δεν θα τον αποκαλέσω “σιχαμένο”), του Σεραφείμ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ, κάθησε… ΠΡΟΣΟΧΗ στην Ντόρα!!! Καταλάβατε… γενικώς ή όχι;

– Άποψή μας είναι ότι ο Τσίπρας θα “πέσει”, όσο και να το παλεύει η Μέρκελ ή οι διεθνείς “Οικονομικοί Οίκοι”, ήτοι οι “Διεθνείς Εβραίοι”, με τις “στημένες” αναβαθμίσεις -που ακούσαμε- της χώρας μας από τους Μούντις, κλπ, πριν προλάβει να θέσει υποψηφιότητα και για άλλο… Νόμπελ, αχαχαχαχαχαχα, μετά απ’ αυτό των Πρεσπών, (τείνει να μετατραπεί, σιγά – σιγά, σε… Λάνθυμο της πολιτικής απάτης και προδοσίας), όπως και ο ΡΤΕ και πως τελικά θα πάμε… υποχρεωτικά σε Ε-Τ πόλεμο, αφού, ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ, οι όποιες επιθυμητές ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, και σε όλα τα θέματα που… απασχολούν(sic) ιστορικά την κάθε φορά “Διεθνή Εξουσία”, που έχουμε καταγράψει “εδώ” το ποια ακριβώς είναι, έρχονται μόνον μέσα από πολέμους Κ/Φ και αίμα!

– Τί θα κάνει όμως ο μόνος σοβαρός αντίπαλος της Δύσης και των Εξουσιαστών της “Διεθνών Εβραίων”, λέγε με Ρωσία; Πάτε “εδώ”, ξαναψάξτε το “σάϊτ” μας και διαβάστε μας, διαβάστε το τί θα πράξει, διαβάστε το πώς θα αντιδράσει η… “Αρκούδα”, όταν Έλληνες και Τούρκοι “σπάσουν τελικώς και πάλι… αυγά”!..

!!! ΤΡΙΠΛΗ TSODA:

Α. Όποιος Ε/Π-Θ είναι μάγκας, ΑΟΖ κηρύττει λίγο πριν από ή ακριβώς με την έναρξη της Ε-Τ σύγκρουσης! Το έχουμε γράψει το γιατί! Αφού τώρα λύση δεν υπάρχει στην Κύπρο, δεν υπάρχει λόγος να μην συντασσόμαστε με την Διεθνή Παγκοσμιοποιημένη Αριστερή Εξουσία, που ελέγχει 100% την Ευρώπη και την ΕΕ και περίπου 75% με 80% τον Πλανήτη μας, να την προκαλούμε και να φαινόμαστε μη διαλεκτικοί!..

(Εδώ βλέπετε ότι ακόμα και ο ίδιος ο -νυν- Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ, ίσα που αντέχει να βαστά άμυνα απέναντί της! Προσπαθεί συνεχώς να ισορροπεί απέναντί της, ενώ αμφιβάλλω αν μέχρι τις επόμενες εκλογές θα μπορέσει να έχει “πάρει” το Κράτος των Η.Π.Α., να εξουσιάζει δηλαδή πλέον αυτός την Κρατική Διοίκηση!.. Δεν έχει ξαναδεχθεί -ιστορικά- τέτοιον και τόσο πολύ βρώμικο πόλεμο, πόλεμο κυρίως κάτω από την μέση”, Αμερικανός Πρόεδρος, μετά τον… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ!.. Κάποια στιγμή θα γράψουμε σχετικά)!..

Β. Το ΑΙΓΑΙΟ επίσης δεν θα πρέπει να θεωρηθεί διαφορετικού καθεστώτος, αυτού του Ιονίου, ως προς το “Κεφάλαιο” ΑΟΖ!

Γ. ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΟΥΤΟ -ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ / ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ- ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ, ΙΟΝΙΟ, ΝΩΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ, ΑΘΡΟΙΣΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ (ΤΣΙΠΡΑΣ) ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ 99 ΧΡΟΝΙΑ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”!

ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ  Ο ΠΑΤΡΑϊΚΟΣ… ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ… ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΕΠ!.. ΑΡΑ; 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η(ΔΙΑΖ) OXI ΑΚΟΜΑ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ “40 ΧΡΟΝΙΑ” ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ… ΓΙΓΑΣ, ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ;  

Καταλάβατε λοιπόν τώρα ή όχι ακόμα, τον ρόλο του ΤΣΙΠΡΑ σήμερα και της παρέας του;

 Η σειρά του διεθνούς μας οικονομικού “δεσίματος”, “εν τάχει”, (αυτό ενδιαφέρει πρωτίστως, διότι μέσω αυτού έρχεται και η εθνική κολόβωση, ο εθνικός μας ακρωτηριασμός) ήταν:

  • ΣΗΜΙΤΗΣ ή “ΕΛΙΑΣ” ή “ΖΟΥΜΠΑΣ” ή “ΣΟΒΑΡΟΣ“:
  • (1996-2004)
  • (Ο 1ος βασικός ή κύριος ΕΝΟΧΟΣ για εμάς ή αλλιώς βασικός… “ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ”)!..
  • –  Χρηματιστήριο (1999 – 2000) και ξαναμάζεμα του χρήματος (1ο ‘Μάζεμα Πίσω”) που είχαν πάρει οι Έλληνες (και μάλιστα άφθονο), από το 1981 έως και το 2000!.. 
  • –    Μεταφορά σχεδόν ολόκληρου του Χρυσού της χώρας μας στην Αγγλία (“Ρότσιλντ” / “Έδεσε”… τυχαίως με το σημερινό μας… “Αγγλικό Δίκαιο”, στο οποίο ενταχθήκαμε)!..
  • – Είσοδος “παγίδα” στο Ευρώ, με… Ρουμελιώτικη* οικονομική αναλογία… θανάτου! (1 Ευρώ=340,75 Δρχ.)!..
  • * Ρουμελιώτης: Ο πράκτορας του ΔΝΤ, “κολλητός” του ΣΗΜΙΤΗ και σημερινός, όλως τυχαίως, … “ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ” Δκτης της “ΣΥΡΙΖΑ” ή αλλιώς “ATTICA BANK”! Κατάλαβατε!..
  •   Διενέργεια των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ του 2004, στους οποίους η Ελλάδα ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ και ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ συνειδητά, αφού ο στόχος ήταν η… άλωσή μας!
  • Δανεισμός!

 

Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή “Χοντρός” ή “Κουρασμένος” ή “Σουβλάκιας” ή “Μπαϊρακτάρης” ή “Νεο-Βούδας

(2004 – 2009)

(Ο 2ος Βασικός… “ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ”)!..

  • Υπερδανεισμός
  • Με τις συνεχείς του μαλ…ες και κυρίως με τις συνεχείς (συνειδητές ή μη συνειδητές και άρα προδοτικές) γεω-στρατηγικές του… γαμο-Ρωσο-επιλογές, αν και ήταν Π-Θ χώρας της Δύσης και του ΝΑΤΟ, τον έφεραν οι δυτικοί… φίλοι μας, σε κατάσταση αδυναμίας πληρωμών μισθών και συντάξεων, με αποτέλεσμα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, αφού αρνήθηκαν να τον ξαναδανείσουν οι… αγορές!.. (Λέγε με “Διεθνείς Παγκοσμιοποιημένοι Εβραίοι”)!

Απ’ εδώ και μετά αρχίζουν οι πολιτικοί θύματα, οι ηλίθιοι, σίγουρα οι πολιτικοί διαχειριστές και οι πολιτικοί νεο-προδότες, οι ΝΕΟ – ΕΘΝΟ – ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και ασφαλώς και συνδυασμός – μοί όλων αυτών!.. (Αφήνω σε εσάς την ετυμηγορία, σαν να ήμασταν σε μικτό ορκωτό δικαστήριο)! Ποιοί ήσαν αυτοί; Ήσαν οι ακόλουθοι:

  • ΓΑΠ ή “Σερφίστας” ή “Ποδηλάτης” ή “FİTNESS” ή “Κονάρ” ή “Λεφτά Υπάρχουν” ή “Καλώς Ήλθες… Μνημόνιο και άλλα παρωνύμια που “προς στιγμήν” μου διαφεύγουν! Δεν ρώτησε τον λαό μας πριν μας βάλλει στα Μνημόνια! Όταν μετά το απετόλμησε, για άλλο θέμα, περίπου σχετικό, τον… διέσυραν και τον “έρριξαν”)!..

– Κατ’ εμάς, και “προς ώρας”, είναι ένας -απλώς- Ύποπτος Μάρτυρας, λόγω εμφανούς… αγνοίας γενικώς, των ελληνικών πραγμάτων, αλλά και λόγω κυρίως του γεγονότος ότι τον παγίδευσαν στις Κάννες οι Γαλλο-Γερμανοί, ήτοι τα 2… “Μ”, Μακρόν και Μέρκελ, υβρίζοντάς τον κιόλας, για να σώσουν τις στην εντατική τότε και θνήσκουσες Τράπεζές τους!..

– Μετατρέπεται αμέσως σε βασικό… “Ύποπτο Μάρτυρα, αν αποδειχθεί ότι εσκεμμένα δεν ενημέρωσε τον λαό μας για την οικονομική του κατάσταση, όταν ανέλαβε Π-Θ και πως συνειδητά δεν μας / δεν τον ρώτησε, όταν διεπίστωσε την οικτρή μας οικονομική θέση, προκειμένου να μπαίναμε (όπερ και εγένετο) στα Μνημόνια!

  • (ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΩΝΥΜΙΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ)!..
  • 2011 – 2014
  • Λουκάς ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!
  • Σίγουρα ο τίτλος της ταινίας του ήταν Ένα Έξυπνο… Θύμα” ή “Ο… Αρχιτέκτων Δασκαλο-Βομβιστής” ή ο “Ολλανδός“!..
  • Κατ’ εμάς ένας Άριστος “Διεθνής Τεχνοκράτης Οικονομικός Διαχειριστής“!..
  • Απλούς “Μάρτυρας“!
  • Α. ΣΑΜΑΡΑΣ – Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:
  • Πολιτικοί Διαχειριστές “καθαρά”, μιας πολύ βρώμικης κατάστασης που ανέλαβαν και την οποία την “πάλεψαν” όσο μπορούσαν! Όταν δεν ενέδωσαν στο “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” τους έριξαν!
  • Ύποπτοι Μάρτυρες

Και φτάσαμε στο πιο “ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ” στην χώρα μας, της “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, αυτής των “Διεθνών Εβραίων”, που λέγεται ΤΣΙΠΡΑΣ! Τα έχουμε “ΧΙΛΙΟΠΕΙ” και “ΧΙΛΙΟΕΞΗΓΗΣΕΙ“!.. 

ΚΥΡΙΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!.. 

– Τέλος, και προς ορθότερο… καταμερισμό της ευθύνης των παραπάνω, για την σημερινή μας κατάντια και την -κατά πως φαίνεται- ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, οι 3 ΚΥΡΙΟΙ “ΥΠΟΠΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ”, Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ – Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και Α. ΤΣΙΠΡΑΣ**, πρέπει να καθήσουν στον ίδιο μπροστινό… πάγκο ή εδώλειο, του ήδη αναφερθέντος και μάλλον… φαντασιακού, όπως επίσης εκτιμήσαμε, ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, οι 3 απλώς “ΥΠΟΠΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ”, ΓΑΠ – ΣΑΜΑΡΑΣ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στον αμέσως από πίσω… πάγκο, και πιο πίσω σε 3ο πάγκο,στον πάγκο των απλών μαρτύρων, ο Κος Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!..   

** Γι’ αυτό και έχουν κρυφο – τακιμιάσει” οι Τσίπρας – Καραμανλής, ενώ ο Σημίτης ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ή δεν μπορεί να… αγγιχθεί!…… Ο Τσίπρας συμπαρασύρει στο ή για το… Δικαστήριο και τον νυν ΠτΔ, ως Μάρτυρα, τουλάχιστον!.. (Δεν ξέρω αν “οι Πρέσπες” θα τον… προάξουν πιθανώς ως Μάρτυρα)!..

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ” και “καθίστε” και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ!.. (Τουλάχιστον)!.. 

3. Ο Τομπούλογλου κατεβαίνει για δήμαρχος, (εκκρεμεί η δίκη του σε 2ο βαθμό και γι’ αυτό μπορεί να είναι υποψήφιος), και το πιο γρήγορο και συνάμα πιο βρώμικο, μετά τους Μπαξεβάνη / “Μπάνυ” και “Ζούγκλα”, ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ σημερινό δημοσιογραφικό πιστόλι, ο πολύς και… πισινάτος Αιμίλιος Λιάτσος, ανέλαβε τις προάλλες να τον κατακρεουργήσει στην εκπομπή του και να κάνει το θέμα του ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ, κλπ, θέμα όμοιο, όπως όμως απέτυχε τελικά να το παρουσιάσει, με εκείνο του βρωμιάρη παιδεραστή Ν. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, (εκκρεμεί και αυτού η έφεση / δίκη δηλαδή σε 2ο βαθμό), έχω να σου / σας πω τα παρακάτω:

Τον ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ τον ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ, διότι ήταν ΕΜΠΟΔΙΟ στον δρόμο κάποιων, στο Νοσοκομείο που προήδρευε και κυρίως σε κατεστημένες στην Υγεία και ευρύτερα στο ΕΣΥ, για χρόνια, βρώμικες παθογόνες νοοτροπίες!..

– Καλά ρε “Μαύρο Κουνουπίδι”, πώς το γράφεις αυτό και μας το λες, αφού ο Λιάτσος έδειξε το βίντεο να τα “πιάνει”, κλπ;

– Σας απαντώ! Το βίντεο αυτό δεν έπαιξε για 1η φορά! Είχε ξαναπαίξει, (με μία διαφορά όμως), και τότε που είχε συλληφθεί ο Τομπούλογλου! Ποιά ήταν / είναι η διαφορά; Δεν είχε παίξει όλο ή αλλιώς είχε παίξει σχεδόν όλο, όπως το είδαμε στον Λιάτσο!..

Τώρα το βίντεο αυτό το είχα δει και παλιά, αλλά το είδα και πάλι, όλο(!) όμως αυτήν την φορά, και μόνον απ’ αυτό,  μπορώ αμέσως(!) να σας πω, ότι πιστεύω τον Τομπούλογλου, που τον έπιασαν στην είσοδο του (Ν), πριν να δουν οι Αρχές, αν πράγματι θα πήγαινε τα χρήματα εκεί όπου είχε πει, σ’ εκείνον από τον οποίον τα πήρε, ότι θα τα πήγαινε! (Ύποπτη σίγουρα, ως ενέργεια των Αρχών αυτή, αφού δεν μπορώ “με τίποτα” να χαρακτηρίσω ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ τα υπόψη στελέχη που συνέλαβαν τον Τομπούλογλου)!..

  • Γιατί όμως τώρα που είδα όλο το βίντεο έχω αυτήν την πεποίθηση και όχι απλώς γνώμη; Διαβάστε!

Διότι παρατήρησα, με ιδιαίτερη προσοχή, τον τρόπο με τον οποίον πήρε και άναψε τσιγάρο ο παραδούς στον κατηγορούμενο τον πάκο των χαρτονομισμάτων Κος, καθώς και τον τρόπο που κίνησε την κεφαλή του, κυττώντας προς τα αριστερά, προς την πόρτα, μόλις είχε φύγει ο Τομπούλογλου!.. Ήταν αμέσως φανερό πως η όλη του Κου αυτού… παρουσία του σώματός του, στο βίντεο, (ένα βίντεο που ο Λιάτσος το έδειξε “δις” και έτσι με… διευκόλυνε), εξ αρχής ακόμα και όχι μόνον στο τέλος που οι κινήσεις του, κατ’ εμέ, τον… πρόδωσαν, ήσαν εξαιρετικά ύποπτες!..

Είχα πάντα προσωπικά, (δεν ξέρω για τον “ΕΛΛΗΝΑ”), σε σχέση πάντα με το θέμα αυτό, την απορία πώς ένας πολύ μορφωμένος ομοφυλόφιλος, σαν τον Τομπούλογλου, και ταυτόχρονα πολύ έμπειρος Επαγγελματίας, την “πάτησε” έτσι χοντρά, (είχα μάλιστα παραξενευτεί πολύ με την τόσο μεγάλη… άνεση που είχε πάρει τα λεφτά), αφού ξέρουμε ότι σχεδόν το σύνολο των Ομοφυλοφίλων έχουν υψηλότατο “Δείκτη Ευφυϊας”, κλπ!.. (Δεν μιλάμε εδώ για τις λεγόμενες “λαϊκιστί”… σκατόπουστες, αλλά για άτομο με ιδιαίτερη ευστροφία)!..

Θεωρούσα πως μάλλον είναι οικογενειακό τους γνώρισμα η γκαντεμιά, αφού και ο αδελφός του κατηγορουμένου Τομπούλογλου, Αξκός της ΕΠΑ (Ε.Α.) και πρώην υπηρετήσας στην ΕΥΠ, είχε συλληφθεί για κατασκοπεία στην Τουρκία, πριν από χρόνια, (στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης, αν δεν με απατά η μνήμη μου), μαζί με έναν άλλον Έλληνα Αξκό, υπηρετούντα επίσης τότε σην ΕΥΠ, Αξκό των “Ειδικών Δυνάμεων”, μικρό το δέμας, αλλά με “καλό μυαλό”!..

Το βίντεο επομένως έδειξε την… εικονική αλήθεια, αλλά και κυρίως την… πραγματική αλήθεια, ασχέτως του αν αυτή δεν αποτελεί και αθωωτικό τεκμήριο για τον κατηγορούμενο Τομπούλογλου!..

4. ΟΚ! … “Κρεμμάλα” στην “ΠΑΙΔΕΡΑ” Ν. Γεωργιάδη! (Θανατική καταδίκη δεν υπάρχει φίλοι μου του “ΣΥΡΙΖΑ” ή σφάλλω μήπως; Άλλωστε εσείς είστε και εναντίον της ποινής αυτής ή όχι);

– “Παιδέρα”, σε 1ο βαθμό ο Κερκυραίος Ψυχανώμαλος βουλευτής, και ο… ΗΘΙΚΟΣ “ΣΥΡΙΖΑ” δεν… αντέχει τάχα, κλπ, την σήψη, την βρωμιά, κλπ, ενώ βεβαίως δεν είπε την αλήθεια, η οποία είναι ότι ήθελε και θέλει να κτυπήσει πολιτικά έτσι την ΝΔούλα, μία ΝΔ που τον έδιωξε τον Ν. Γεωργιάδη, αμέσως μόλις ξέσπασε το θέμα, το 2015, λίγο μετά που αυτός είχε γυρίσει από την Μολδαβία, όπου ασώτευε και εκμαύλιζε αγοράκια, δια μέσου σχετικής εγκληματικής Οργανώσεως, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Όμως! Υπάρχει ένα “όμως!..

– Οι του “ΣΥΡΙΖΑ” και ο Αιμίλιος ή “Εμίλ”, [ώστε να τους πιστέψουμε ότι νοιάζονται για τα οπίσθια των… αγοριών και γενικά για τον μη περαιτέρω εκμαυλισμό της ελληνικής κοινωνίας, σε μια κοινωνία, όπου ξένοι σε Αθηναϊκές συνοικίες διατηρούσαν προ ολίγων μόλις ετών κατσίκες και πρόβατα σε πολυκατοικίες, με τις οποίες και με τα οποία συνουσιάζονταν, ή ξένοι που σκότωναν, έψηναν σε μαγκάλια και έτρωγαν σκύλους ή που έπιναν, σε κατάσταση πνευματικής… μέθης, το αίμα σφαγμένων ορνίθων, κλπ, ή νεαροί ενήλικοι ξένοι που είχαν και έχουν ως έθιμο να πηδάνε ανήλικους ομοφύλους τους, κάνοντάς τους… “νυφούλες”, (κάθε μήνα και άλλο αγοράκι γίνεται “νυφούλα” και στην πραγματικότητα “κόλος υπηρεσίας”, κλπ)], οι του “ΣΥΡΙΖΑ” λοιπόν και ο “Εμίλ” θα πρέπει να μας πουν με ακρίβεια, τί έγινε στην Αίγινα πριν από 3 Καλοκαίρια, όταν είχαν σκοτωθεί εκείνοι οι 2 ντόπιοι Καπεταναίοι, κλπ, κλπ, κλπ, στο ναυτικό εκείνο τοπικό δυστύχημα!

Ξέρουν άραγε κάτι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοί πολιτικοί του Κόμματος αυτού και μάλιστα άκρως υψηλά ιστάμενοι διασκέδαζαν εκεί με τις γυναίκες τους και τα.. τεκνά τους; Ο… ηθικός Λιάτσος μήπως έχει ακούσει κάτι; Ο Κος Λυκουρέζος θα μιλήσει άραγε, όντας Δικηγόρος των σκοτωμένων; Πχ ποιός νεαρός γιός Υπουργού, πηδούσε την γυναίκα άλλου… συντρόφου του και το σκάφος ακυβέρνητο προκάλεσε, όπως λένε τουλάχιστον… φήμες, δυστύχημα; Η δίκη έγινε ή όχι ακόμα; Ο λαός θα μάθει ποτέ τίποτα;

Και την δικιά μας λοιπόν βρώμα στο προσκήνιο Κε Λιάτσε, όχι μόνον των άλλων… μαγαζιών, έτσι;

– Και με την ευκαιρία, Κε Λιάτσε! Για ρώτα τους “δικούς” σου και πες μας!

  • Θα γίνει ποτέ η δίκη της “Χ. Αυγής”
  • Αυτή για τους 25 νεκρούς στην Μάνδρα, θα γίνει;
  • Για τους 100 νεκρούς στο Μάτι του χαμού, της απάτης και του… κυκλώνα, θα γίνει ποτέ και πότε η δίκη; Θα μου πεις ότι εδώ το εισαγγελικό πόρισμα δεν έχει βγει ακόμα, για ποιά δίκη μιλάς ρε φιλαράκο, έ; Άλλωστε, όπως ακούγεται η Κα Ξένη ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μπορεί και να διευκολύνει την Κ-Β και να φύγει νωρίτερα από την ημερομηνία συνταξιοδότησής της, ώστε να… διευκολύνει τον Τσίπρα και να βάλλει αυτός “δικό” του πρόσωπο στην θέση της, και να δυσκολεύει τον Μητσοτάκη, αν αυτός έλθει στην εξουσία!.. Οπότε “φέξε μου και γλίστρησα” το πότε θα πάει στο ακροατήριο το… Μάτι, αλλά και γενικώς! Καταλάβατε!..

5. Σας γράψαμε για ΒΙΑ και ΝΟΘΕΙΑ τις προάλλες, από πλευράς της Κ-Β του ΣΥΡΙΖΑ” και των Προθύμων, και για βία, είτε χάσει, είτε νικήσει στις επικείμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, με την φανερή και μη βοήθεια της Διεθνούς Εξουσίας!.. Οι αρχές του Ιουνίου θα είναι κρίσιμη χρονικά περίοδος!.. (Είθε όχι)!..

– Δεν προλάβαμε να το γράψουμε και οι αμερικανικοίFINANCIAL TIMES, έγραψαν για πιθανή εξτρεμιστική – τρομοκρατική δράση στην χώρα μας, με αφορμή τον Κουφοντίνα, το ότι δεν έλαβε εσχάτως άδεια από τις “Αγροτικές Φυλακές” (sic), όπου κρατείται, την επιστολή που συνέταξε, τις σχέσεις του με τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, με τον Καλαϊτζίδη, κλπ, κλπ, κλπ!

[Ήδη άρχισαν, όπως ακριβώς πριν από τα Δεκεμβριανά του 1944, καταδρομικές επχ-σεις κατά Αστυνομικών Τμημάτων, μικτών εθνοτικά Ομάδων, υπό τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” και με την… ονείρωξη ενός 4ου Γύρου, νικηφόρου αυτήν την φορά γι΄ αυτούς, (Ομάδων που παρουσιάζονται με πολλές ταυτότητες, ανάλογα την στόχευση και τον σχεδιασμό), ενώ οι “Μποτοξ(ο)Κυρίες” του Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” καταργούν πλέον και τα “Τμήματα Ασφαλείας”, των κατά τόπους ΑΤ, βγαίνοντας παράλληλα και στα… Κανάλια και πουλώντας εσκεμμένα Κ-Β-κή τρέλλα, περί ασφαλείας, περί μη ανομίας, περί μη μπαχαλοποίησης, κλπ, κλπ, κλπ]!..

Ε! Εκεί στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, ξέρετε κάτι σχετικά; Μας πάτε ή -έστω- πάμε… μόνοι μας, για εσωτερική… αναπουμπούλα;

6. Το δίλημμα στις εκλογές, προς μια… εναπομείνασα και συνολικώς στενάζουσα  ελληνική κοινωνία, δεν θα είναι αυτό το πολύ μα πάρα πολύ παλιό και… μουχλιασμένο, που προβάλλει η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ” και προσωπικά ο Τσίπρας, δηλαδή “Συντήρηση ή Πρόοδος”, “Πόρνη… Δεξιά ή… Παρθένα και Άμωμη Νεο-Διεθνιστο-Αριστερά”, αλλά ΕΛΛΑΔΑ ή Διάλυση! Κοι της ΝΔ ακούτε;

7. Δυστυχώς! Δεν θα ψηφίσει για άλλη μία φορά ο… ηρωϊκός ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ“, αλλά θα ψηφίσουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ξένοι, που συνεχώς και με συνοπτικές διαδικασίες κάνει Έλληνες ο Τσίπρας, για να ξαναβγεί Π-Θ!.. Κατάντια και ελληνικοί τίτλοι… τέλους!.. Κυριάκο και Φώφη ακούτε;

(Με την ευκαιρία: Τα 4+ χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ” και “Συνεργατών εκτιμούμε ότι ο αριθμός των ξένων που εισήλθαν στην χώρα, φυσικά μαζικά και παράνομα, ανέρχεται έως τώρα σε 3+ εκρ-ια!.. Σήμερα το ποσοστό συνολικά των ξένων στην χώρα μας κυμαίνεται στο 25%, με 30% του πληθυσμού της χώρας, στην καλύτερη για εμάς των περιπτώσεων)!..

8. Ναι, φίλε, ΟΚ! Και η ΝΔ διεφθάρη από τον Σόρος και τους Ρότσιλντ, εδώ και πολύ καιρό, όπως σχεδόν το σύνολο των ελληνικών κομμάτων!.. Όμως, “για να μην το κουράζω”, ανάμεσα στους… στραβούς, προτιμάμε να μας οδηγήσει ο… Μονόφθαλμος! Το θέλεις και αλλιώς; Όλα τα δάκτυλά σου είναι ίδια, είναι ίσα; Το θες και με πιο… βαριά διατύπωση; Όλα τα κόπρανα, κοινώς σκατά, με το συμπάθιο, έχουν την ίδια οσμή; Κλπ, κλπ, κλπ! Άρα “ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ και ΕΘΝΙΚΗ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ-Β ΞΑΝΑ, έστω και ψιλο-ΣΟΡΟΣ-διεφθαρμένη, (κάποιοι… μέσα της), αντί για μια Κ-Β, πλήρες δουλικό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του Σόρος και των ομοίων του “Διεθνών Εβραίων”, όπως είναι η σημερινή μας!.. Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο και δεν το ξέρουμε! Δεν νομίζω! (Δεν “μιλάμε” φυσικά, για ΚΚΕ και “Χ. Αυγή”)!

9. Πρόεδρος, άκουσα, της Goldman Sachs” είναι ο Πορτογάλος, πρώην Π-Θ και πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, αν δεν σφάλλω, Εμμ. Μπαρόζο! “Πάρτε χαμπάρι” επιτέλους πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ και ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, τουλάχιστον στην ΕΕ, από τους Εβραίους και τα Όργανά τους, ΠτΔ, Π-Θ, Τραπεζίτες, Επιτρόπους, κλπ!..

10. Το γεγονός ότι κατά την μεγάλη αυτή δοκιμαστική άσκηση των ΤΕΔ και κυρίως του ΤΠΝ, που διεξάγεται τώρα, κατά την “Γαλάζια Πατρίδα”, είχαμε, αλλά και έχουμε, έως τώρα, 2 μεγάλες ναυτικές (και όχι μόνον) συγκεντρώσεις ΝΑ Σαμοθράκης και ΒΔ Λήμνου, (η μία), όπως και στην περιοχή του Κόλπου της Σμύρνης (η άλλη), που άντε να φτάσει και έως το Αιγαίο, είναι απολύτως ΣΑΦΗΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ, αν όχι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι, σε περίπτωση Ε-Τ πολεμικής σύγκρουσης, θα διεξαχθεί ευρεία διακλαδική επιχείρηση (και απόβαση) στα παράλια της Δ. Θράκης, με κύριο -χοντρικά- στόχο, όπως το έχουμε γράψει, από Αλεξανδρούπολη, έως τον “Λαιμό της Ξάνθης”, (βρείτε εδώ το τ/σχέδιο και διαβάστε μας), όπως και το ότι θα επιχειρηθεί απόβαση στην Ν. Λέσβο (90%) ή στην Ν. Χίο (10%)!..

Οι Τούρκοι ασκούνται πάντα σε ό,τι έχουν σχεδιάσει να επιχειρήσουν, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας των όποιων -κάθε φορά- ΑΝΣΚ τους, με τον επιδιωκόμενο στην άσκηση και άρα και στο πραγματικό Πεδίο ΡΟΜΠΟΤΙΣΜΟ!..

– Ό,τι κυρίως θέλαμε να δούμε, το είδαμε από την άσκησή τους αυτήν και… Χαίρετε!..

11. Φυσικά και είπε, ό,τι είπε για τον Τραμπ, ο πολύς εβραϊκής καταγωγής Κοέν, πρώην Δικηγόρος του Τραμπ και νυν κατηγορούμενος στις Η.Π.Α., με την ελπίδα να γλυτώσει την Φυλακή!

– Τον έβαλαν μάλιστα, οι… Παγκσομιοποιημένοι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” αντίπαλοι του Τραμπ, να τα πει, την στιγμή που ο Τραμπ ήταν στο Βιετνάμ και συνομιλούσε με τον Κιμ, ώστε να υπονόμευαν την περίπτωση επιτυχούς τέλους των εκεί Αμερικανο-Β. Κορεατικών συνομιλιών, αφού μετά τον αρχικό θρίαμβο του Τραμπ, αυτόν με την αμερικανο-β.κορεατική προσέγγιση και συνάντηση στην Σεούλ, μια ακόμα θετική, στο Ανόϊ αυτήν την φορά, εξέλιξή τους, θα ήταν / θα αποτελούσε έναν ακόμα πολιτικό θρίαμβο για τον Τραμπ!!…

– Το συμβάν αυτό με τον Κοέν είναι άλλη μία απόδειξη ότι ο Τραμπ δεν ελέγχει το Αμερικανικό Κράτος, την βάση του οποίου ελέγχουν ακόμα οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ του αντίπαλοι!.. Το έχουμε ξαναγράψει!..

12. Ο Τράγκας έγινε ξανά, στο Ράδιο κυρίως, αλλά και στην ΤV, διφορούμενος, παρουσιαζόμενος τώρα και αντι-Μητσοτακικός, εκτός από αντι-Τσιπρικός, διότι αυτό του ζήτησε, ως αντίδωρο των όσων στοιχείων του έδωσε ή θα του δώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π Καμμένος, αφού αυτός ψάχνει εναγωνίως να πάρει ψήφους από πιο ηλίθιους απ’ αυτόν δεξιούς, ώστε να ξαναμπεί στην Βουλή!.. (Οι Αριστεροί δεν δίνουν ποτέ ψήφο, ούτε και στην μάνα τους, αν αυτή είναι δεξιά και ακόμα και αν πεθαίνει και τους το ζητάει, διότι της είπε ο γιατρός ότι μόνον έτσι θα ζήσει!.. Άρα η δεξαμενή ψήφων όλων των λαμόγιων, που αυτοπροσδιορίζονται ως Δεξιοί ή ως τέτοιοι και θέλουν να μπουν στην Βουλή, είναι η ΝΔούλα)!

Είναι δυνατόν ο Τράγκας να μην καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να φύγει ο Τσίπρας είναι και μόνον η υπερψήφιση του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. 

– Ο Τράγκας όμως ξεχνά ότι ο Καμμένος δήλωσε πρόσφατα ότι παραμένει φίλος με τον Τσίπρα και “την τρώει την φόλα” του Καμμένου!

Το ξαναγράφουμε! Τσίπρας και Καμμένος περπάτησαν και ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ με ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ και… “βλέποντας και κάνοντας“!..

13. Ο Κοτζιάς, μετά την πλειάδα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που από το 2015 είχαν μιλήσει και μιλάνε για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, σε ό,τι αφορά τα Σκόπια, με 1ον και καλύτερο -θα θυμάστε- τον πρώτο Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, γυναικολόγο, Κο Μουζάλα, απεκάλεσε στους Δελφούς “προχθές”, όλως τυχαίως τα Σκόπια ή αν θέλετε την “Β. Μακεδονία”, σκέτο” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στέλνοντας μήνυμα και κλείνοντας “το μάτι” στους Σκοπιανούς, βγάζοντας παράλληλα, για μια ακόμα φορά, και τα ανθελληνικά εσώψυχά του!..

– Τελικά οι Κομμουνιστές δεν θα μας πάρουν μόνον τα σπίτια ή δεν μας πήραν μόνον τα σπίτια, όπως έλεγε παλιά ο Σ. Μουστάκας, ως γριά, στο θέατρο (“προσοχή, θα έλθουν οι Κομμουνιστές και θα μας πάρουν και το πάπλωμα”). αλλά ξεπουλάνε, σιγά – σιγά, ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

14. Κα Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα!

Καμία ΕΛΛΑΔΙΚΗ εκκλησία δεν φταίει για τον ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΙΣΜΟ που προσφάτως μας χρεώσατε, μετά τα ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΙΕΡΩΝ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ!

– Την “Χ. Αυγή” ποιός και γιατί την έφερε και πάλι (μ’ αυτό το όνομα σήμερα), στην Ελλάδα, όπως και για τις προβοκατόρικες επιχειρήσεις εναντίον εβραϊκών μνημείων στην χώρα μας, αλλά και γενικώς για όλα τα περίεργα και μη συμβάντα στην χώρα μας, νομίζω ότι θα πρέπει να απευθυνθείτε στην πράγματι φοβερή και τρομερή “ΜΟΣΑΝΤ”, στο τρομερό πράγματι… “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ” και η Υπηρεσία αυτή θα σας καταδείξει, όπως πιστεύω, και τους πραγματικούς ενόχους των τελευταίων γεγονότων, αλλά και τους εχθρούς -πιθανώς- της χώρας σας, στην Ελλάδα!..

– Αφήστε λοιπόν Κα μου την εκκλησία μας “απ’ έξω”, μια εκκλησία φίλη αν όχι δούλη της σημερινής ψευτο-Κ-Β μας, και μην προδίδετε πιθανά αρνητικά αισθήματά σας για την θρησκεία μας, και κυρίως ΜΗΝ παρουσιάζεστε τόσο ΑΦΕΛΗΣ, που ασφαλώς και ΔΕΝ είστε!.. Υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που καταλαβαίνουν “τί παίζει”, γενικώς!..

– Τέλος, με τα όσα είπατε, δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε, αλλά “προδώσατε” και τις πολιτικές σας, ως Ισραηλινή εννοώ, πεποιθήσεις!

15. Να και ο Φοβερός και Τρομερός Κομπέρ μας, ΑΡΚΑΣ, να λέει / να σκιτσάρει παρακάτω, με τον ιδιαίτερο τρόπο του, ό,τι γράφουμε εδώ, από το 2015 ακόμα! Γράφαμε και οι συνεπείς αναγνώστες μας θα το θυμάστε:

Δηλαδή θα πρέπει να περάσουν 40 χρόνια συνεχούς και αδιατάρακτης ΣΥΡΙΖΟ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ, (όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κυβέρνησαν και μάλιστα όντες -κατ’ αυτόν- οι δήμιοί μας, ΠΑΣΟΚ και Δεξιά), για να μπορέσει κάποιος να βγει και να πει κάτι αρνητικό, για τους νεο-διεθνιστο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ;

16. Τέλος και επίσημα, το “Μπαμπάς” και το “Μαμά” στην Γαλλία, του Μακρόν ή κατά τα “Κίτρινα Γιλέκα”… Πουστρόν!

– Μήπως τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε και οι τυχόν… ανόητοι ή έστω μη πιστεύοντες, τί παίζει γενικώς στην Ευρώπη;

– Μας ενοχλεί όλους και πιο πολύ τον… ΣΥΡΙΖΑ η παιδεραστία του Γεωργιάδη, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου πχ η κτηνοβασία, που με Νόμο ισχύει σε ορισμένες κρατικές περιοχές στην Γερμανία, κλπ, αλλά και αλλού στην Ευρώπη!

– Δεν άκουσα τον ηθικότατο και… πολυ-πουριτανό ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρεται, όπως και δεν τον άκουσα να διαμαρτύρεται, όταν βασανίζονται, με χιλιάδες τρόπους και μεθόδους, οι γυναίκες στις διάφορες χώρες του ΙΣΛΑΜ, εκεί που τυγχάνουν “πράγμα” / “ρες”, που έλεγαν και οι Λατίνοι, και που κακοποιούνται συνεχώς και καθημερινώς!.. Το ΙΣΛΑΜ δεν ενοχλεί, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μόνον! Γιατί; Διότι αυτή είναι συνυφασμένη με την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ διαχρονικά!

– Γι’ αυτό οι Διεθνιστο-κομμουνιστές στην χώρα μας ξεσηκώνονται -τάχα- και καίνε τα πάντα, όταν πχ λερώνεται ένα Κοράνι και στην πραγματικότητα βρέχονται κομμάτια / μερικά φύλλα από Κοράνι (που κακώς ήσαν σκισμένα, αφού αυτό κατηγορηματικά απαγορεύεται) στην τσέπη ενός 23 χρονου Σύρου μαστροπού στον Άγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, (που τώρα μετά τους Φασίστες της “Χ. Αυγής” διαφεντεύουν τα νόθα αδέλφια τους, οι “ΑΝΤΙΦΑ”, κλπ), ενώ δεν αντιδρούν καθόλου όταν υποτιθέμενοι Αναρχικοί, κλπ, προσβάλλουν εκκλησίες, ακόμα και σε ώρα Θείας Λειτουργίας, όπως συνέβη στα Πατήσια, ή με την βόμβα στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, κλπ!..

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ:

ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ“!

“ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ”!.. 

17. Ναι είναι αλήθεια!

      α. 2,6 εκ-ρια Έλληνες δουλεύουν για να συντηρήσουν 11 εκ-ρια πληθυσμό!..

      β. Τα 4 τελευταία χρόνια κατασχέθηκαν 6 εκ-ρια τραπεζικοί λογαριασμοί!..

      γ.  Ο… “Alexis” παρέλαβε χρέος 335 δις Ευρώ και στα τέλη του 2018 αυτό έφτασε στα 360 δις Ευρώ!..

      δ. Τα “Capital Controls” είναι ακόμα εδώ!..

     ε. Το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ του “δοτού” Τσίπρα μας σκλάβωσε για 99 χρόνια, αποτελώντας τη βάση / τα πολύ γερά θεμέλια, του νέου / του 2ου 1204(!) στην Ιστορία μας!

  στ.  Οι Έλληνες “πεθαίνουν”, όσοι νέοι γνήσιοι Έλληνες έμειναν, έφυγαν στην αλλοδαπή, και όσοι ελάχιστοι έμειναν φυτοζωούν, δεν παντρεύονται και δεν γεννούν, αφού δεν μπορούν να ζήσουν, ενώ είναι οι Έλληνες που υφίστανται στην καθημερινή τους ζωή συνεχή ΡΑΤΣΙΣΜΟ και “ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ”, από την ίδια τους την σημερινή Κ-Β, στην ίδια τους την γη!

– Πρόκειται για μια καθαρά “Ταξική” Κ-Β, μια Κ-Β που συνειδητά και από ιδεολογικό “κόμπλεξ” κατέστρεψε την ραχοκοκκαλιά της χώρας, όπως ήταν η μεσαία λεγόμενη τάξη, μια Κ-Β που συναναστρέφεται / που συναγελάζεται με τις ζάμπλουτες επιχειρηματικές ΕΛΙΤ μας, προκειμένου να “φάει” χρήμα πολύ, να πλουτίσει, αλλά και να μάθει να φέρεται στους διεθνείς σύγχρονους κύκλους, μια Κ-Β που τελικά, με την 1η ευκαιρία που θα τις δοθεί, όταν πια θα έχει… εκπαιδευθεί, θα τις… εξαφανίσει. όλες αυτές τις Ελίτ, με βάση πάντα τον σχεδιασμό της φυσικά, μια Κ-Β που θα κάνει τα πάντα για να τον υλοποιήσει!..

– Όπως ακριβώς σας τα γράφω και ό,τι ακριβώς σας λέω, μετατρέποντας έτσι την χώρα μας σε Βενεζουέλα, αλλά με ποιότητα ΦΤΩΧΕΙΑΣ, όπως άκουσα να υπάρχει και αυτή, κατά τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ή και σε 2η Συρία ακόμα, στην περιοχή μας! (Δεν θα δίσταζε ο Τσίπρας, σας βεβαιώ)!..

18. Συνδέστε… εγκεφαλικά (και κρατείστε αυτήν την σύνδεση… ζωντανή), ό,τι σας γράφαμε για τον χρυσό της Βενεζουέλας, την Κ-Β μας, τα όποια “εμπάργκος” στην ευρύτερη περιοχή μας, κλπ, με την 4ωρη(;) παραμονή του α/φ του Μαδούρο, στο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, “προχθές”, καθώς και την παρουσία σ’ αυτό του ΥΠΕΞ του ΜΑΔΟΥΡΟ, με τα όσα μέλλει να γίνουν στην Βενεζουέλα, αλλά κυρίως στην Ελλάδα και στην Τουρκία, στο προσεχές μέλλον!.. (Οι εδώ Αμερικανοί “Οικονομικοί Πράκτορες” παρακολουθούν; Οι Ισραηλινοί που τόσο πολύ “καίγονται” για το Ιράν);

19.  Πολύ “δυνατός” αυτός ο Παναγιώτης ΔΟΥΔΩΝΗΣ, που “βγάζει” ενίοτε στις εκπομπές του, στο “ΑCTİΟΝ 24”, ο… περίεργος ή ιδιόμορφος εκείνος αρχι-δημ/φος, ο φίλος των Καιρίδη, Παπαγιαννίδη, κλπ!..

20. Ο Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ, (ο κύριος άνθρωπος του Σόρος στην Τουρκία και βασικός υπεύθυνος – ενορχηστρωτής των γεγονότων στο Γκεζί, της Πόλης, το 2013, με τα οποία επιδιώχθηκε πονηρά από τις Η.Π.Α. και την Παγκοσμιοποίηση η πτώση του ΡΤΕ), ευρίσκεται, στην διεξαγόμενη δίκη του, προ του φάσματος των ισοβίων! Ίσως τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές να έχει ήδη καταδικαστεί σ’ αυτά!

Για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ στους Τούρκους, διότι είναι πραγματικοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!..

– Θα προσέξατε όμως ότι δεν μπόρεσαν οι Τούρκοι να απαγορέψουν στον Σόρος να πάει στην Τουρκία / Πόλη, το 2015 και να πει, σε εκεί Συνέδριο που διοργάνωσε, πως θα δώσει δις $ Η.Π.Α. για να γεμίσει με Μουσουλμάνους την Ευρώπη και γενικώς την Δύση, τα επόμενα χρόνια! Πάντως, σχεδόν προσφάτως, οι Τούρκοι, αν δεν σφάλλω, χαρακτήρισαν τον Σόρος, ως ανεπιθύμητο(!) στην χώρα τους!..

21. Ναι!

      α. Ο Νίκος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ φρονώ ότι πρέπει “να πάει” στην Ευρωβουλή! Είναι πανέξυπνος και μορφωμένος και η Ελλάδα θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια την φωνή του, την φωνή ενός γνωστού… ονόματος και πάλι!..

      β. Οι ΤΕΔ με την νέα τους, χωρίς ελληνική αντίδραση, πρόσφατη στρ-κή προώθηση στα Στροβίλια, στην Κύπρο, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ετοιμάζονται για επιχειρήσεις (και) στην Μεγαλόνησο! Πρόκειται φίλοι μου για (την) γάτα που νιαουρίζει στα Κυπριακά κεραμίδια, και όχι για σκύλο που μαθαίνει… ξένες γλώσσες!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΤΕΘΕΙΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!..

ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

-/-

ΥΓ.

Αφιερώνουμε, με πολύ αγάπη, στον Χακαν-ούλη μας, που ποτέ δεν τον ξεχνάμε, το τραγούδι:

Melekler ağlıyordu“!.. 

-/-