Ελληνικός… “Κριτικός” Πολιτικός Καζαμίας… Συνολικός, Για Το… Σημαδιακό Και… Δύστυχο 2018 (!..) Και Ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!..

Φίλοι!

– Για όσα δεν… θα γίνουν το 2018, αφού «μιλάμε για Καζαμία“… » , διαβάστε παρακάτω: [Τώρα αν κάποια συμβούν, όπως τα έχετε διαβάσει εδώ, στον… Ε.Θ., δεν θα φταίμε εμείς, αλλά ο… “ανάδρομος Ερμής” ή μάλλον “δεν θα έχει ταϊστεί καλά ο… σκύλος”, την χρονιά του οποίου, σύμφωνα με τους Κινέζους, αν θέλει ο Θεός, θα ζήσουμε! Θα πρόκειται για… προαγωγή της ζωής μας, το να ζήσουμε σαν τα σκυλιά, στην… χρονιά τους, (άρα και χρονιά μας), αφού οι Έλληνες, τα τελευταία 8 χρόνια, ζούμε χειρότερα και απ’ αυτά]!..

1. Μέχρι την Άνοιξη! (Ιαν – Μαρ 2018)

   α. Λίγα, αλλά στοχευμένα κτυπήματα, με δήθεν φιλολαϊκό πρόσημο, (το “δήθεν” το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές εδώ), από την συνιστώσα του “ΣΥΡΙΖΑ”, τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”! (Όπως τον χαρακτήρισε ευθέως και ο Παναγούλης)! Δεν θα “φορεθούν”, απ’ τους ίδιους… κύκλους (sic), άλλα επαναστατικά… προσωπεία, όπως της “Ο.Λ.Α.”, του “Ε.Λ.Α.”, της “Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς”, κλπ, κλπ, κλπ! Δεν θα πρέπει να γίνει ζημιά στην Κ-Β, των “ΣΑΝΕΛ”!..

   β. Τα… “Εξαρχειοτόπουλα” θα λουφάξουν σε σημαντικό βαθμό, αφού -το διαβάσατε ήδη- δεν θα πρέπει δηλαδή να γίνει ζημιά στην Κ-Β, σε θέματα ασφαλείας και τάξεως! Καταλάβατε!..

   γ. Το “ΠΑΜΕ” θα οργανωθεί καλύτερα για τις διαδηλώσεις του, αλλά και όχι μόνον γι’ αυτές, πλέον, αφού μελλοντικά έρχονται και πιο δύσκολες και σκληρές… δράσεις!.. Έτσι το “ΠΑΜΕ” θα μεταβληθεί βαθμηδόν σε μια νέα – σύγχρονη “ΟΠΛΑ”!

  • Τί σημαίνει “καλύτερη Οργάνωση”;

Πχ Στον τομέα του υλικο-τεχνικού εξοπλισμού, τα μέλη του θα παραλάβουν σύγχρονο υλικό και για παράδειγμα,… “Άνορακ”, ίσως και ειδικά παπούτσια, όπως πχ τα… “Bates”, ενώ θα παραληφθούν αντι-ασφυξιογόνες μάσκες, ειδικά “κλομπς”, κλπ. (Τί δηλαδή παραπάνω έχουν οι αντίστοιχοι του “Πεδίου”, στον ΣΥΡΙΖΑ);

Στον ανθρώπινο τομέα το ΚΚΕ θα οργανώσει πχ πολύ καλύτερα τους εκατοντάδες Πακιστανούς, Αφγανούς και Μπαγκλανεσιανούς, που είναι (“τζαμπέ”) μέλη του! (Και ουσιαστικά, μόνον “για να τρώνε και να δίνουν ξύλο”)!

Στον οικονομικό τομέα, όπου φέρεται ότι υπάρχει τεράστια σύγχρονη κομμουνιστική κομματική… ανέχεια, μια ανέχεια που “έκλεισε” μέχρι και τον “Κυριακάτικο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ”, Κομμουνιστές “Νταβατζήδες της Αγοράς“, θα “κυνηγήσουν” περισσότερα τους Ασιάτες καταστηματάρχες, (Πακιστανούς και λοιπούς άλλους, κυρίως της Αχαρνών των παρόδων της πλ. Ομονοίας, κλπ), οι οποίοι νοικιάζουν τα μαγαζιά του ΚΚΕ, αλλά που δεν είναι… τυπικοί, ήτοι οικονομικά συνεπείς προς το Κόμμα, σχετικά κυρίως με το ενοίκιό τους!..

   δ.  Η “Χρυσή Αυγή” θα πέσει σε μεγαλύτερη… εσωστρέφεια, ο “Ναζιστής… Λεονίτ Μπρέζνιεφ” Μιχαλολιάκος, θα σκέπτεται, αλλά δεν θα καταλήγει σε απόφαση, για το αν θα πρέπει να παραδώσει ή όχι το Κόμμα ή ορθότερα την… Γενική του Γραμματεία, αχαχαχαχαχαχα (Κουτσούμπας και Μιχαλολιάκος είναι… αντιδιαμετρικά πολιτικά… ξαδέλφια, όντες και οι 2 “Γενικοί Γραμματείς”, αχαχαχαχαχαχα) στον… φέρελπι Κασιδιάρη, το Κόμμα θα απασχοληθεί με την… δίκη του, (πιθανώς μέσα στους 3 πρώτους μήνες να έχουμε, λόγω και των πολύ πιθανών εκλογών και την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου, όπου θα αναδυθεί… πανηγυρικά και πάλι, το εμφυλιοπολεμικό μας… μεγαλείο, αλλά και η… αντρειοσύνη των… “ΣΑΝΕΛ”), ενώ θα οργανώσει τα εξτρεμιστικά μέλη του και αυτό, όπως το ΚΚΕ, και ο ΣΥΡΙΖΑ, σε πολύ μικρότερο όμως βαθμό, λόγω των αναφερθέντων ήδη θεμάτων του, και θα το πράξει λόγω της επικειμένης, στην χώρα, εσωτερικής… αναταραχής και σύγχυσης!.. Πχ Θα οργανώσει ακόμα καλύτερα και για ευνοήτους λόγους, τους πολλούς νεαρούς εξ Αλβανίας, οι οποίοι είναι μέλη του και που είναι Αλβανοί Β’ Γενεάς στην Ελλάδα και “demek” Έλληνες!.. (Έχουν βαθιά αλβανική συνείδηση Κε… Μπρέζνιεφ! Τί προσπαθείς να αποδείξεις άραγε με την αθρόα κατάταξη Αλβανών νέων στο Κόμμα σου);

   ε. Θα κλείσει η 3η Αξιολόγηση, όπως είναι η εντολή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι οποίοι είναι οι πάτρωνες του Κου Τσίπρα και η Κ-Β θα πανηγυρήσει!

 στ. Θα “παίξει” στα Ράδια και στις TV, πολύ και προπαγανδιστικά, (λόγω των βουλευτικών εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν μέσα στο 2018), το “τάχα μου” φιλολαϊκό πρόσωπο της Κ-Β, το οποίο θα συνεχισθεί να εκφράζεται στην πράξη, κυρίως μέσω των χιλιάδων διορισμών και ασφαλώς μέσω των φιλολαϊκών προφορικών… τερατο-ψεμμάτων, που θα… εκπέμπονται σε ρυθμό ταχείας βολής… πολυβόλου, απ’ τον Π-Θ και την… παρέα του!..

    ζ. Η Κ-Β θα “λοιώσει” και άλλο την μεσαία Τάξη, (θα της δώσει την “χαριστική βολή”, μετά από την εκτέλεσή της απ’ την ίδια τα 3 τελευταία χρόνια), Κ-Β, η οποία, ούσα Κομμουνιστική, την μισεί την… Τάξη αυτή (με βάση πάντα τον κομμουνιστικό χωρισμό της κοινωνίας σε Τάξεις) και μάλιστα την μισεί θανασίμως, (ειδικά στην χώρα μας, που αποτέλεσε την αιτία της ήττας των Κομμουνιστών Πατεράδων και Παππούδων τους, στον λεγόμενο Εμφύλιο, 1945 – 1949)!.. Έτσι, οι φτωχοί, υποτίθεται ότι θα πανηγυρίζουν, που η Κ-Β θα τους έχει… εξισώσει με τους… παλιοαστούς (sic), ενώ οι… “ελίτες” της Κ-Β, (γνήσια ΣΥΡΙΖΟ – κομμούνια ή κομμούνια με μάσκα + ΑΝΕΛ-ο- “μαλακο-μπουλο-βαστάζοι”), θα συνεχίζουν να εξουσιάζουν, να κλέβουν, αλλά παράλληλα και να το “παίζουν” ηθικοί, κλπ, κλπ, κλπ, να πλουτίζουν, να πηγαίνουν πχ στις… Αίγινες, να… αλληλοπηδιούνται, να δολοφονούν αθώους ψαράδες, και η κακιά γι’ αυτούς Δικαιοσύνη να… “κοιμάται” τότε, ενώ ερωτώμενοι ή… απολογούμενοι, θα λένε πάντα: Οι προηγούμενοι φταίνε, αυτοί μας έφεραν εδώ, αυτοί μας έβαλαν στα Μνημόνια, κλπ, κλπ, κλπ”, πάντα την ίδια επωδό, λες και αυτοί δεν παρέλαβαν, υποτίθεται “για να τα… “φτιάξουν” τα κακώς κείμενα“, αλλά τα έκαναν τελείως σκατά και μάλιστα πολύ και με… τέχνη, αφού σ’ αυτό πραγματικά στόχευαν, πλην του πλουτισμού τους, μέσω των βουλευτικών τους μισθών, κλπ, κλπ, κλπ!..

[Θυμηθείτε, στο σημείο αυτό, αγαπητοί, πως στην προπαγάνδα “δεν παίζονται” τα νεο-κομμούνια! Παραδείγματα; Σας δίνω 2! Το πρώτο! Έγιναν η βασική αιτία να βρωμίσει όλος ο Σαρωνικός και μετά το μόνον που δεν μας είπαν ήταν ότι ο Σαρωνικός μύριζε (και πιθανώς ακόμα να μυρίζει, αχαχαχαχαχα)… άρωμα… “Κοκό – Σανέλ”, ενώ μην ξεχνάτε και την εικόνα του τυφλού Υπουργού Ναυτιλίας Κουρουμπλή, πάνω στο σκάφος, να κάνει… επιθεώρηση της κατάστασης, αχαχαχαχαχαχαχαχα! Πόσο διαφέρει αυτό, εννοώ ως μέγεθος κοροϊδίας, προς το λαό, το να κάνει δηλαδή την οποιαδήποτε επιθεώρηση ένας τυφλός άνθρωπος, κλπ, από τους βουλευτές του 1950 και του 1960, εκείνους των γνωστών ανεκδότων, που υπόσχονταν ότι, αν εκλέγονταν, θα έφτιαχναν και λιμάνια, στα… βουνά;

Και το δεύτερο! Έπνιξαν 23 ανθρώπους στην Μάνδρα και δεν παραιτήθηκε ΚΑΝΕΙΣ τους! Έπαθαν τέτοιο “ταράκουλο” που βγήκε η Δούρου και μήνυε λεκτικά τον… εαυτό της!..

Δεν “παίζονται” οι… ηθικοί(sic) αυτοί αριστεροί, φίλοι μου, άλλωστε κομμουνισμός και ηθική είναι έννοιες -ιδεολογικά- ασύμβατες! (Έχουμε γράψει εδώ σχετικά). Ας ρωτήσει, την επόμενη φορά, ο Κ. Μητσοτάκης τον Π-Θ, τί είναι ηθική, πώς αυτή ορίζεται ανθρώπινα και πολιτικά, και πρώτα απ’ όλα αν την πιστεύει ως αξία, ώστε να ακούσουμε τί θα απαντήσει το “πουλέν” των “Σάϊλοκ” στην χώρα μας! Ας του θυμίσει επίσης, αν της ξέρει φυσικά και εκείνος, τις Ερινύες, τις αποκαλούμενες υστερόποινες]!..

   η. Μέχρι τον Μάρτιο, ίσως και νωρίτερα, θα έχουν γίνει… Έλληνες, (από τον ζάμπλουτο… Μπέρια, της Κ-Β, τον σκληρό Κομμουνιστή Σκουρλέτη), τουλάχιστον 150.000 ξένοι, κυρίως “λάθρο”, λόγω των εκλογικών αναγκών της διεθνιστικής μας Κ-Β, (ο Καμμένος, σε όλο αυτό, θα συνεχίζει να “παίζει το ρόλο του μαλάκα”, ήτοι του “βαστάζου” αλά “Αστερίξ”, …), αλλά και λόγω της… φιλοσοφίας της Κ-Β, που θέλει την χώρα μας έναν “διεθνή χώρο”, ένα πολυπολιτισμικό διεθνές… ανθρώπινο σκουπιδαριό, στο οποίο οι Έλληνες αρχικά θα γίνουν μειονότητα και τελικά… αστρόσκονη και πιθανώς ούτε και Κεφάλαιο στην νεο-κομμουνιστική διεθνιστική τους -“Ροτσάλντιο”- Ιστορία τους!

[Το Δεκ. του 2017, μη Έλληνες, από 175 διαφορετικές περίπου εθνότητες, (κατά την Κ-Β πάντα, μόνον το 10% των όσων -ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ βεβαίως- … ελεήθηκαν ήσαν ξένοι, όπως άκουσα τον προπαγανδιστή της, δημ/φο Γ. Χουδαλάκη να λέγει και όχι το 60%, όπως σας είχαμε γράψει εδώ),  ήτοι 1, στους 10, έλαβαν αντ’ Ελλήνων την περίφημη… “ελεημοσύνη Τσίπρα, ένας Τσίπρας που με βάση το γνωστό ανέκδοτο, που εδώ “κολλάει / “ταιριάζει γάντι”, (το ανέκδοτο με το μικρό και στενό σπίτι, στο οποίο δεν μπορούσε να ζήσει ο φτωχός Μουσουλμάνος και πήγε στον Χότζα και αυτός του το γέμισε τελικά με… γαϊδούρια, που στη συνέχεια του τα έβγαζε ένα – ένα, και τελικά ο πένης πιστός του Αλλάχ έμεινε και ευχαριστημένος…), θα μπορούσε να αποκληθεί και Χότζας!

Φυσικά εδώ η Κ-Β τα πήρε τα λεφτά απ’ τους φορολογούμενους Έλληνες και τα έδωσε στους συγκεκριμένους μη φορολογούμενους ξένους, στο αναφερθέν κατ’ αυτήν 10% του συνόλου, ξένους με τους οποίους, απ’ το 2015 και μετά, κατέκλυσε την χώρα και συνεχίζει να την γεμίζει, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, που στοχεύει στην διάλυση της Ελλάδος, με τον πολιτικό ΑΡΧΙ-ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ Καμμένο να παριστάνει τον Πατριώτη, έναν Καμμένο που φέρεται ότι στον ανασχηματισμό της Κ-Β, που θα γίνει μέχρι το πολύ το πρώτο 15ήμερο του Φεβ. του 2018, θα αναλάβει, (Ω! ΘΕΕ ΜΟΥ), το Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” και όπως διαβάζω, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, κυρίως οι επαγγελματίες τί θα διαβάσετε τώρα, και ως “Π-Θκό δώρο”, τον απόλυτο έλεγχο της ΕΥΠ!

Ζούμε, φίλοι, ημέρες χειρότερες και απ’ αυτές της πτώσεως όχι της Πόλεως, αλλά της… Βαστίλης]!..

     θ. Το Σκοπιανό, αφού αυτή είναι η εντολή των “Διεθνών Εβραίων / Σάϊλοκ”, θα “παίζει” συνεχώς!.. (Άλλωστε “για να δώσει” τα μείζονα και εκκρεμούντα εθνικά θέματα στη “Διεθνή Εξουσία” επελέγη για Π-Θ ο Τσίπρας, απ’ τους ίδιους, από τους Παγκοσμιοποιητές Κυβερνήτες δηλαδή, και θυμίζω ότι ήδη πούλησε στους Σάϊλοκ, μαζί με τον “Αρχι-Βαστάζο” του Καμμένο, όλη την χώρα, για 99 χρόνια, με το “Υπερταμείο)!..

Η Κ-Β “θέλει να το δώσει” το Όνομα “Μακεδονία”, αφού το όλο θέμα γι’ αυτούς, ως “Διεθνιστές”, είναι “στα… παπάρια τους” ή στα… “αιδοία τους” και αυτό είναι γνωστό! Είναι γνωστές οι θέσεις όλων των Κομμουνιστών! Οι άνθρωποι είναι φανατικοί διεθνιστές, δεν έχουν Πατρίδα, δεν πιστεύουν σ’ αυτές τις… φασιστικές,… ρατσιστικές και… αναχρονιστικές απόψεις και θέσεις, σ’ αυτά τα… οπισθοδρομικά… “εθνικά πιστεύω”!

– Πήγε στα Σκόπια πρόσφατα ο Τσίπρας και ακούστε τί έχουν πει οι “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες” “Σάϊλοκ” σ’ αυτόν και στον Ζάεφ, (το άλλο -προφανώς- νέο σοσιαλιστικό “πουλέν” τους), να λένε, όπως και πράγματι είπαν και οι δύο, ο καθένας φυσικά απευθυνόμενος στο δικό του εθνικό ακροατήριο! Μακεδόνες δεν υπάρχουν μόνον σε μια πλευρά“! (Στις 31-12-2017, ο Ζάεφ έκανε και περίπατο στη Θεσσαλονίκη)!.. 

– Ως πρόβλημα όμως για την Κ-Β φαίνεται να εμφανίζεται τώρα(!) ο “Πατριώτης” Καμμένος, ο νέος πολιτικός ΗΣΑΥ, ο οποίος από καιρό έχει πουλήσει στον… αδελφό του Τσίπρα, “αντί πινακίου φακής”, (λέγε με εξουσία και… δήθεν δόξα), τα πρωτοτόκιά του, (λέγε με ιδεολογικές θέσεις), αφού… κυοφορείται, αλλά δεν… γεννάται, ότι δεν θα συμφωνήσει στο να δοθεί το “Όνομα” “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς, αφού όπως ο ίδιος είπε “ως ο Αρχηγός Κόμματος είναι αντίθετος σε κάτι τέτοιο”!.. Φυσικά θα μου πείτε είτε μιλάει ο Καμμένος, είτε… πέρδεται ο γάϊδαρος, κατά το γνωστό ανέκδοτο, είναι “ένα και το αυτό!..

– Επειδή όμως ο Τσίπρας είναι έξυπνος άνθρωπος, (μαθαίνει σιγά-σιγά, αλλ’ όμως μαθαίνει, να βλέπει και πιο… μακριά), έχει… παιδιά και μάλιστα τα σπουδάζει στα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία και αργότερα, -σίγουρα- στα ακριβότερα των ξένων… “κολλεγίων” και Παν-μίων, (… δικαιωματικά, ως ο Αρχηγός των Κομμουνιστών, αφού έτσι συνέβαινε πάντα με τις ηγεσίες των Κομμουνιστών), και είναι βέβαιο ότι δεν θα ήθελε να στιγματίσει την μετέπειτα ζωή τους, μείνουν δεν μείνουν αυτά στην χώρα, (αφού θα τα βλέπει ο κόσμος και θα τους λέγει, για παράδειγμα, “τί να μας πεις και εσύ που ο πατέρας σου πχ πούλησε τη Μακεδονία, έβαλλε την χώρα στο Υπερταμείο, για 99 χρόνια, κλπ, κλπ, κλπ”), και επειδή και η ΝΔ δεν λαμβάνει ακόμα – και σωστά(!) – τη γνωστή της θέση, ήτοι για δόσιμο(!) του “Ονόματος”, πριν από την Κ-Β, ο Τσίπρας θα πάει τελικώς σε Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό, (τέλη Φεβ. με αρχές Μαρτίου), θα το χάσει (αν και θα επιδιωχθεί νοθεία, αφού δεν είναι τυχαίως προσεγμένες όλες οι τοποθετήσεις στο ΥΠΕΣ και οι κομμουνιστές, μαζί φυσικά με τους εξωνημένους της εξουσίας, τους “χρήσιμους ηλιθίους” των ΑΝΕΛ, θα θελήσουν έτσι (με τη νοθεία, αν δουν ότι τους παίρνει”) να ανατρέψουν την ίδια την Ιστορία, την ίδια την πραγματικότητα, που θέλει τους Έλληνες να μην δίνουν στους Σλάβους το όνομα της Μακεδονίας μας, εκτός αν ψηφίσουν τόσοι πολλοί… φτιαγμένοι εξ Ασίας κυρίως… Έλληνες, αχαχαχαχα, όπως και Βαλκάνιοι… Έλληνες, αχαχαχαχα [και όλοι οι προηγούμενοι με ιθαγένεια!!!) και αποδειχθούν… πλειοψηφία μέσα στην Ελλάδα, “από τώρα”] και αμέσως μετά θα προκηρύξει εθνικές εκλογές, για την Άνοιξη του 2018! (Απρ. – Μάϊ).

– Έτσι, το υπόψη εθνικό… “αγγούρι” / cucumber (για τους έχοντες… “proficiency”, αχαχαχαχαχαχα), (όπως βεβαίως και το άλλο, το… “εσωτερικό”, αυτό των πλειστηριασμών), θα μεταφερθεί, κάπου προς το τέλος της Ανοίξεως, μάλλον κατά τα τέλη του  Απρίλη, με τις αρχές του Μαϊου, και μάλιστα ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ(!) στα άλλα, και εξίσου… ευγενή,… οπίσθια, αυτά του Κυριάκου μας, ο οποίος θα κληθεί να κρατήσει ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ”(!) το όνομα της Οικογενείας του και συγκεκριμένα του Πατέρα του, ψηλά(!), χαράσσοντας όμως και το δικό του εθνικο-πολιτικό χνάρι, και διαφυλάττοντας – ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ(!)- την αδιαπραγμάτευτη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των Ελλήνων, σε άκρως επικίνδυνες εποχές!

– Παράλληλα, το “ΣΚΟΠΙΑΝΟ” θέμα θα τεθεί για λίγο (για κάποιους μήνες) στις… καλένδες και έτσι θα κερδηθεί λίγος πολιτικός χρόνος!

  ι. Όλο το πρώτο 3μηνο του 2018, οι Τούρκοι θα προβάλλουν αυξητικώς και “κλιμακηδόν προς τα άνω”, προς την Κ-Β Τσίπρα, [δυστυχώς σε άτυπη συνεννόηση* μαζί της, (κατ’ εντολήν των κοινών Διεθνών Παγκοσμιοποιημένων… Αφεντικών τους, αφού πρέπει να “ανοίξει” και το θέμα της διαμοίρασης του ενεργειακού πλούτου, του Αιγαίου / “στενεύουν” και τα χρονικά όρια του σχεδίου για το Μεγάλο Ισραήλ“, όπως τα έχετε διαβάσει εδώ) / ο ΡΤΕ μεταβαίνει στο Παρίσι, ναι στο Παρίσι, για προφανή λήψη οδηγιών, από την γνωστή “Παγκόσμια Οικογένεια”, την Παρασκευή 05-01-2018], θα προβάλλουν λοιπόν τις ήδη σχεδιασθείσες εθνικές διεκδικήσεις τους, με τους ίδιους παγιωμένους από το 1974 τρόπους, προστιθεμένων όμως τώρα και των νοικιασμένων τουρκικών… γεωτρυπάνων, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο,… παρέα με ερευνητικά και άλλα συνοδευτικά… “Barbaros”, όπως βεβαίως και μαζί με πολεμικά σκάφη τους!

* Είδατε αγαπητοί μόλις σήμερα (30-12-2017), την φοβική ξεφτίλα της Κ-Β Τσίπρα! [Ένας Τσίπρας, ο οποίος φοβάται μην, (για 2η φορά), χαρακτηρισθεί από τον δικτάτορα ΡΤΕ, ότι “δεν έχει λόγο, (όπως ακριβώς είχε πει ο ΡΤΕ και “τον είχε κάνει ρόμπα”, μιλώντας στον “Alexis”, μια ημέρα προ του ερχομού του στην χώρα μας)]!.. Ποιά… ξεφτίλα; Απαντώ! Την αίτηση ακύρωσης που υπέβαλλε η Κ-Β(!), της απόφασης της Δικαιοσύνης, για παροχή ασύλου στον συγκυβερνήτη του Ε/Π, του ενός δηλαδή των 8 Τούρκων, που αυτομόλησαν το 2016 στην Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ!.. Και μόνον απ’ αυτό φίλοι, καταλαβαίνει και ο πλέον… ιδιώτης” ότι η παρούσα Κ-Β είναι εκ προοιμίου “Κ-Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ και ΗΤΤΑΣ” και θα έπρεπε ήδη να είχε φύγει!.. Τί κρίμα… Κε Κοτζιά!.. Ειδικά για εσένα!..

   ια. Το πρώτο επίσης 3μηνο θα ξεκινήσουν πιο δυναμικές Αλβανικές διεκδικήσεις, απ’ τους ίδιους γνωστούς κύκλους, κατά εδαφών της Ελλάδος, ήτοι κατά της Ηπέιρου, της Δ. Μακεδονίας και της Νήσου Κερκύρας, συνεπικουρούμενες όμως αυτήν τη φορά “ανοικτά”, από την Κ-Β του Αρχι-Μαφιόζου Γενίτσαρου ελληνικής καταγωγής Έντι ΡΑΜΑ, και κατόπιν διεθνούς, όπως και τουρκικής βεβαίως εντολής, προς αυτόν!..

  ιβ. Την ίδια με την παραπάνω περίοδο, θα επιδιωχθεί η πολιτική χειραγώγηση και η περαιτέρω ριζοσπαστικοποίηση του αλβανικού στοιχείου στην Ελλάδα, (λέγε με μετανάστες), ώστε σε δεδομένη στιγμή αυτό να αποτελέσει ισχυρό εσωτερικό εχθρό! [Όλες οι “κάτω από το τραπέζι” συμφωνίες των… “αδελφών” Τσίπρα – Ράμα, θα… εξαφανιστούν, ως “δια μαγείας”, και ο Τσίπρας αδίκως θα διαμαρτυρηθεί στον… Πατέρα τους Ρότσιλντ, στο Παρίσι!.. (Ήδη ευρίσκονται στην Ελλάδα συγκεκριμένοι πράκτορες των Αλβανών, οι περισσότεροι πρώην Αξκοί των Χοτζικών “ΑΕΔ”, όπως και πάλι… ολίγοι Κοσοβάροι, ως… ρήγανη στη σαλάτα και για… γεύση, οι οποίοι έχουν λάβει “ειδικές αποστολές”, ένιοι των οποίων είναι σε επαφή με τους Τούρκους, της τ/Πρεσβείας και των εδώ τ/Προξενείων, ενώ γίνονται “έντεχνες στρατολογήσεις” σε συγκεκριμένα “αλβανικά” καφενεία των Αθηνών, (όπως και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδος), και μάλιστα κεντρικών περιοχών – κεντρικών, (“κεντροπεριοχών”), με την έννοια του στρατηγικού ελέγχου ευρυτέρων αστικών ζωνών – περιοχών, ενώ τέλος, θα επανεμφανιστούν στα ελληινικά κανάλια, Αλβανοί μετανάστες ως “πολιτικοί ταγοί” της εδώ… μειονότητος, αφού θα ρισκάρουν τη ζωή τους, εμπρός στο πολύ τουρκικό χρήμα, που θα ρεύσει άφθονο στα πόδια τους)! Μην ξεχνάτε ότι οι Αλβανοί έχουν ήδη… αλώσει το Κράτος, και με τρόπο μάλιστα… βλακώδη, θα έλεγα, αφου αν ήταν έξυπνοι και όχι απλώς πονηροί, θα επέλεγαν άλλον τρόπο, διάφορο αυτού του… θρασύδειλου τσαμπουκά]!..

2.    Απρ. – Ιούν. 2018 (Β’ Τρίμηνο)

    α. Θα φέρει η περίοδος αυτή, όπως ήδη εγράφη, (προς το τέλος της μάλλον), τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην εξουσία, ο οποίος θα κληθεί να αναδειχθεί, ως Π-Θ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ- είτε σε “Εθνικό Ήρωα”, είτε σε “Εθνικό Προδότη!

       β. Με τον ερχομό και πάλι της λεγόμενης… “Δεξιάς”, “στα πράγματα”, που όμως δεν θα είναι αυτοδύναμη (εσκεμμένα δεν θα την αφήσουν να είναι οι “Παγκόσμιοι Κ-Βτες, ώστε να την ελέγχουν, ως Κ-Β, καλύτερα”), θα αρχίσουν και πάλι, και μάλιστα στον ανώτατο βαθμό, διαδηλώσεις Πολιτών, “Κινημάτων Πολιτών”, Αλληλέγγυων”, και όλων αυτών των ανθελληνικών… συμμοριών, όπως και σκληρή επανεμφάνιση όλων των τρομοκρατικών Ομάδων – Οργανώσεων της Αριστεράς, που χρηματοδοτεί η… δημοκρατική “Διεθνο – Σιωνιστική Παγκόσμια Τάξη”, οι γνωστές… εταιρείες “SOROS Α.Ε.”, κλπ! Καταλάβατε!

 Ο Κυριάκος θα… γρονθοκοπηθεί… αμέσως και άμεσα, απ’ έξω και από μέσα, και θα δοκιμασθούν οι ανοχές, οι αντοχές και οι αντιδράσεις του, ενώ οι Τσίπρας και Καμμένος “θα το παίζουν ήρωες”!.. (Θα υπάρξουν πιθανώς και “κτυπήματα”, εκτός από Αλβανο-Κοσοβάρους, διαπλεκόμενους με την όποια ελληνική ΜΑΦΙΑ” και “κτυπήματα” και  από Ασιάτες Μουσουλμάνους, ιδαιτέρως από Αφγανούς και πιο πολύ από τους Πακιστανούς Τουρκόφιλους των Αθηνών, Πακιστανούς που ελέγχει κυρίως το ΚΚΕ, κτυπήματα “κατά της καθημερινότητος των πολιτών”! Σκεφτείτε μόνοι σας, ποιά μπορεί να είναι αυτά! Επίσης, και προβοκατόρικα εσωτερικά… “ελληνικά” “κτυπήματα”)!

     γ. Οι Τούρκοι επίσης, την ίδια περίοδο, θα “κλιμακώσουν” επικίνδυνα κατά της Ελλάδος, σε Κύπρο και Αιγαίο, όπως ιστορικά κάνουν πάντα στις αλλαγές των Κ-Β στην Ελλάδα, ποντάροντας στις αγγλικές, όπως και στις “Σάϊλοκ” πλάτες τους, εν όψει και του 2023, όπου θα κληθούν να παίξουν την ίδια τους την ύπαρξη(!), θέλοντας επίσης να προλάβουν, αλλά και να προσβάλλουν τις θελήσεις του Ισραήλ, του μη Παγκοσμιοποιημένου Νετανιάχου στην περιοχή, ενός Ισραήλ που ακόμα το πολεμά, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Ευρώπη της… Σιωνιστικής Παγκοσμιοποιημένης Φραγκφούρτης!..

Οι Τούρκοι θυμίζω, έχουν σχεδιάσει εισβολή στην Ελλάδα (οι Βρεττανοί γνωρίζουν άριστα και είναι λάθος η μη προσέγγισή τους από ελληνικής πλευράς), ήτοι μείζονα διακλαδική ενέργεια στη Δ. Θράκη, (λέγε με εισβολή, με στόχο σε 1η Περίοδο, τον “Λαιμό της Ξάνθης” και το βόρειο -για την Ελλάδα- όριο του 25ου Μεσ/νού και σε 2η Περίοδο την Καβάλα), με παράλληλη αποβατική ενέργεια στην Λέσβο, [γι’ αυτό κα την έχουν γεμίσει -άκριτα όμως- με “λάθρο”, τους οποίους εσκεμμένα η Ε/Κ-Β τους αφήνει εκεί να… υποφέρουν, αφού τα Αιγιακά νησιά, τα παρά τα Μ. Ασιατικά παράλια, και όχι μόνον η Λέσβος, ακολούθως και ως “μέση λύση” μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, (γι’ αυτό “βγαίνουν” αυτοί τώρα και διεκδικούν 18, 132 νησιά, κλπ, κλπ, κλπ),  πιθανώς να αποκτήσουν δικό τους… καθεστώς], Λέσβος, η οποία είναι στην ίδια νοητή ευθεία της… Μελούνας, (καταλάβατε), καθώς και με ταυτόχρονη προέλαση στην Κύπρο, την οποίαν (την υπόλοιπη δηλαδή) έχουν σχεδιάσει να την καταλάβουν σε 3 ημέρες! (Επίσης οι Βρεττανοί γνωρίζουν και για την Κύπρο και γι’ αυτό και η Αγγλίδα Π-Θ, Κα Τερέζα ΜΕΪ, μετέβη στην Αγγλική Βάση του Ακρωτηρίου, προ ημερών! “Πάτε” και διαβάστε το άρθρο του “ΕΛΛΗΝΑ” – γειά σου φίλε να περάσεις καλά – σχετικά με το “γιατί” η Βρεττανία “πήγε” στο BR-EXİT)!..

    δ. Λίγο πριν από την “διεθνή”… τουρκική, κατά της Ελλάδος, ενέργεια, η οποία έχει προκριθεί για το θέρος του 2018 (Ιούλιος – Αύγουστος του 2018), θα έχουμε εσωτερικές… Μουσουλμανικές “επαναστάσεις” στην Ελλάδα, (τουρκικές και άλλες), όπως και Αλβανικές, (απ’ τους Πράκτορες εξτρεμιστές βεβαίως και όχι από τους έντιμους Αλβανούς οικονομικούς μετανάστες), κατάσταση η οποία -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- θα οδηγήσει, μέσα σε 2, 3 ημέρες στην επέμβαση του Ελληνικού Στρατού, (πιθανώς και με άμεση πολιτική… “κλήση”), 44 ακριβώς χρόνια, μετά από την άκριτη συνολική πολιτική του καταδίκη, ως “Εθνικού Οργανισμού”, από έναν πολιτικό εσμό”, “εσμό”, ικανό μέρος του οποίου ήσαν… ακούσιοι, αλλά και εκούσιοι(!) ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!..

3Ιούλ. – Σεπ. 2018 (Γ’ Τρίμηνο), αλλά και Οκτ. – Δεκ. 2018 (Δ’ Τρίμηνο)

     α. Ο  σχεδιασθείς Ε – Τ Πόλεμος και η τ/εισβολή στην χώρα μας, θα ανατρέψει τα πάντα στην χώρα! Αίμα – Πόνος – Δάκρυα παντού! Οι ΕΕΔ θα έχουν καλέσει τους πολιτικούς στη δημιουργία μιας “Κ-Β Εθνικής Σωτηρίας”, με Π-Θ πιθανώς και τον ίδιο, δηλαδή τον προηγούμενο, τον Κ. Μ. ή αν θα έχουν κληθεί να επέμβουν από την Κ-Β, θα έχουμε και πάλι Π-Θ τον Κ.Μ., ο οποίος θα “τρέξει” παντού στην Ευρώπη, στις Η.Π.Α., σε όλα τα “φόρα”, ακόμα και στη Ρωσία, για τη διεκδίκηση της ειρήνευσης, με κάθε τρόπο!..

   β. Στην Ελλάδα όλο αυτό το διάστημα, του Β’ εξαμήνου, του 2018, θα επικρατεί το ΧΑΟΣ, ενώ ο Στρατός και οι Δυνάμεις Ασφαλείας, τις οποίες εσκεμμένως “ξέσκισαν” οι  “ΣΑΝΕΛ” θα κάνουν τα πάντα, για ό,τι καλύτερο, για τους όποιους ζωντανούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ζήσουν με τα Δελτία” και χωρίς να ξέρουν ποιός είναι ο… διπλανός τους, (χειρότερα απ’ ό,τι σήμερα), αφού η Ελλάδα έγινε εσκεμμένως, πολύ μα πολύ, πολυεθνική!..

    γ. Ο κόσμος θα κατακλύσει και πάλι τις εκκλησίες, μια ελλαδική εκκλησία που λίαν πιθανώς να έχει νέο Αρχιεπίσκοπο.

   δ. Οι Αλβανοί, τουλάχιστον η μεγάλη τους  μάζα, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Αλβανία, ο στρατός της οποίας θα κατέλθει στα ελληνικά του σύνορα, έχοντας στις Τάξεις του Βρεττανούς στρατιωτικούς συμβούλους!..

   ε. Μέχρι και το τέλος του 2018, δεν θα επέμβουν στρατιωτικά στα Ε-Τ “πράγματα” ούτε οι Ρώσοι, αλλά ούτε και οι Δυτικοί! (Λέγε με ΝΑΤΟ, όπως και Αγγλία και Η.Π.Α.). Το παγκόσμιο στρατιωτικό… πανηγύρι θα αρχίσει να διεξάγεται στην περιοχή το 2019 και άρα… η συνέχεια φίλοι του “ΚΑΖΑΜΙΑ” μας, του χρόνου, τέτοιες ημέρες, αν υπάρχουμε ως “σάϊτ”, αλλά και ως… έμβια όντα!.. Είθε!.. (Το 2019 θα έχουμε πολλά… “διπλά”, πχ στα Ε-Τ, (όπου η Ελλάδα “μοιάζει να ηττάται”, κλπ), ήτοι πολλές… εκπλήξεις, και μάλιστα -στοιχηματικά- καθόλου αναμενόμενες)!..

-/-

– Καταληκτικά!

  – Επειδή διαισθάνομαι φίλοι ότι κάποιοι από εσάς να τρόμαξαν, όσοι δεν ειρωνεύτηκαν ή πιθανώς και να έβρισαν, σας καλώ όλους να θυμηθείτε την εδώ εισαγωγή μου, ότι πρόκειται δηλαδή για “ΚΑΖΑΜΙΑ”, για τον δικό μας “ΚΑΖΑΜΙΑ”, του “Ε.Θ.”, και άρα Για… παραμύθια της Χαλιμάς” ή “Για Παραμύθια του… Ε.Θ.“, και επομένως τίποτα απ’ τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η ζωή μας θα συνεχίσει να κυλάει… ειρηνικά και κυρίως πολύ… όμορφα, με την φιλολαϊκή Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ”!..

Χαλαρώστε λοιπόν και… γλεντείστε με την αλλαγή του χρόνου, σαν να ήταν όμως η τελευταία σας φορά!.. Αχαχαχαχαχαχα! Πάλι “τσιμπήσατε”; Αστειεύομαι βρε!..

Ευχόμαστε τέλος “ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”, ειρηνική και δημιουργική, σε όλους σας Φίλοι αναγνώστες και ιδιαιτέρως, στους παρακάτω:

  • Στις ΜΥ των ξένων χωρών, που καθ’ όλο το “περίεργο” έτος 2017 μας διάβαζαν καθημερινά, άλλες “ανοικτά” (Η.Π.Α., Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Κίνα, Αζερμπαϊτζάν, Βραζιλία, Αλβανία, κλπ) και άλλες κεκαλυμμένα (Μοσσάντ, ΜΙΤ, ΜΙ6, κλπ)!
  •  Στους Τούρκους… υψηλόβαθμους φίλους μας: Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ή “Τσοπάνη”, στον Χουλουσί ΑΚΑΡ ή “Καραγκιοζάκο”, στον Χακάν ΦΙΝΤΑΝ ή “Χακανούλη” (το ξύρισες τελικά το μούσι ρε Χακάν;), όπως και στον Τούρκο δικτάτορα ΡΤΕ, ο οποίος θα πρέπει να προσέξει πολύ μέσα στο 2018, για την ζωή του! (Αυτό γράφεται με πολύ σεβασμό σε σένα Ταγίπ, ως άνθρωπος βεβαίως ο σεβασμός και μόνον, και όχι ως πολιτικό “ον”)!
  • Στις ελληνικές υπηρεσίες που πιστά μας διάβαζαν και ελπίζουμε να συνεχίσουν και το 2018, αν φυσικά θα υφιστάμεθα, (πρωτίστως στην ΕΥΠ), στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τις ειρηνικές και… πολεμικές του συνιστώσες, νυν και παλαιές, στους “εθνο-πουλημένους” των ΑΝΕΛ, στην ΓΓ του Κου Παππά και στον ίδιο τον Κο Τσίπρα, που μας τίμησε με το να μας διαβάζει και πιθανώς να… προβληματίζεται!..
  • Στα λαμόγια, “στυλ” Βελόπουλου, που μας διάβαζαν και οικειοποιούνταν τις ιδέες μας, με πολύ άσχημο όμως τρόπο, αφού δεν μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό του άλλου!.. (Τουλάχιστον να του κάνει… ανάλυση, αφού είναι… ξένο)!..
  • Σε όλους τους Μεγαλο-Ρουφιάνους όλων των Επιτελείων, στρατιωτικών και πολιτικών, που νομίζουν ότι δεν είναι γνωστοί!..
  • Στην ηγεσία των ΕΕΔ, μέρος της οποίας θα πρέπει να… αποκαθαρθεί εσωτερικά, εκτιμώ με… νηστεία, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία, ώστε εξαγνισμένη να αντμετωπίσει τα πολύ δύσκολα που είναι εμπρός της! Και
  • Τέλος, στη ΓΑΔΑ/ΔΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” της ΕΛΑΣ, η οποία, μετά από πολλά – πολλά χρόνια, επέδειξε πλήθος επιτυχιών στην εκτέλεση της αποστολής της και μάλιστα επιτυχίες με άμεσο αντίκτυπο μέχρι και στην… “τσέπη” του λαού μας και όχι μόνον στην ασφάλειά του και υπηρεσία του! Επειδή όμως τα πάντα είναι ο Δκτης, πολλές ξεχωριστές ευχές στέλνουμε στον Δκτη της Ασφάλειας Στρατηγό Παπαζαφείρη, τον οποίον και προβάλλουμε, με σεβασμό ασφαλώς, ως παράδειγμα στελέχους που εργάζεται με μέθοδο και κυρίως με μυαλό, παράδειγμα προς μίμηση, προς όλα τα νεότερα στελέχη και της ΕΛΑΣ και των ΕΕΔ! (Σας βεβαιώνουμε πως δεν τον γνωρίζουμε, παρά μόνον το έργο του, που είναι -δυστυχώς για κάποιους- πολύ και απολύτως επιτυχές, έργο προσβλέπων πάντα στο “λαϊκό όφελος”)!
  • Ο Στρατηγός της “ΕΛΑΣ” Κος ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ λοιπόν, ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ 2017! ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ!
  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ… ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ”! Στα αμέσως επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται και μέσα στην… μαυρίλα που ζούμε καθημερινά, επαγγελματίες του δικού σας βεληνεκούς, μας δίνουν -πίστεψέ μας- ΗΘΙΚΟ και ΔΥΝΑΜΗ να δώσουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ(!!!), γι’ αυτήν την τόσο γλυκειά Πατρίδα, την Πατρίδα μας την ΕΛΛΑΔΑ!..
  • ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 2018“!.. 
  • ΤΑ ΛΕΜΕ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, ΤΟΥ… ΧΡΟΝΟΥ“! 
  • ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ”     
  • ΥΓ
  • α. “Πέργαμε, Πέργαμε λέγαμε και κλαίγαμε”!.. 
  • β. “Τον Αετό πολύ πετροβολούν, μα δύσκολα κανείς θα τον σκοτώσει”!.. (“ΣΦΑΚ” ATTACK)
  • γ. Ρε Χακάν! Αυτούς παρακάτω “φτιάχνατε” επί 3 χρόνια στην Τουρκία, για να δημιουργήσετε μια Τουρκική -μελλοντική- Συρία; Τελικά είστε μεγάλα λαμόγια ρε Χακάν! Πες το και στον Χουλουσί, το… μοντέλο!.. Μια ζωή… ΥΑΙΝΕΣ!.. 

  • Suriye’de yeni bir ordu kuruldu: Kolordulardan birini Türkiye eğitti

    Suriye'de yeni bir ordu kuruldu: Kolordulardan birini Türkiye eğitti
    Geçici hükümetin Başbakanı Cevad Ebu Hatab, Halep’e bağlı Azez ilçesinde grupların liderleriyle bir araya geldi. Hatab, yaklaşık 4 saat süren toplantının ardındanMilli Ordunun kurulduğunu duyurdu.
    Suriye'de yeni bir ordu kuruldu: Kolordulardan birini Türkiye eğitti

     

    Hatab, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, öncelikli amaçlarının Fırat Kalkanı Harekatı ile güvenli hale getirilen bölgeyi ellerinde tutmak ve Esad rejimi ile DEAŞ, PKK/PYD gibi terör örgütlerine karşı durarak halkı savunmak olduğunu söyledi.

     

  • -/-