Ελληνο-Τουρκικά! Και Πάλι, Δυστυχώς(!), Ό,τι Λέγαμε Έγινε!.. ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!..

Φίλοι μου!

  • Οι Τούρκοι:

Πρωτοκόλλησαν, στον Ο.Η.Ε., σε συνεννόηση και με κύρια πρωτοβουλία – ενέργειες του Τούρκου Προέδρου της Γ. Συνέλευσης, του Ο.Η.Ε., το Τ-Λιβυκό Μνημόνιο – Συμφωνία, την ίδια ημέρα που η δοτή “Π-Θ” της ΕΕ, των “Διεθνών Εβραίων”, Γερμανίδα Καγκελάριος Κα Α. Μέρκελ, τους προστάτευε, για άλλη μια φορά, στο “Συμβούλιο Κορυφής” των Ευρωπαίων Π-Θ, ένα Συμβούλιο που είχε μόνον 2 θέματα! Την οιονεί προκλητική στάση της Τουρκίας (στην Α. Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος), έναντι της Ελλάδος, την συνεχή παραβίαση του “Διεθνούς Δικαίου” εκ μέρους της και την εξέταση επιβολής πιθανών κυρώσεων εναντίον της (οικονομικής στην βάση τους φύσεως), όπως και το εσχάτως ανακύψαν ή δημιουργηθέν (διαλέξτε ό,τι εσείς επιθυμείτε) πρόβλημα Λευκορωσία.

Ανακοίνωσαν “άνοιγμα” της παραλίας των Βαρωσίων (Αμμόχωστος / Κύπρος / “Κατεχόμενα”) και ξεκίνησαν ήδη τις σχετικές εργασίες. ΘΥΜΙΖΩ TI ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ:

«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ* ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ “ΑΝΟΙΞΟΥΝ” ΕΒΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ»!..

* Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ”!.. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟ… “ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ“!

Εξέδωσαν “NAVTEX”, για διενέργεια ασκήσεως πλησίον της Εύβοιας, καθώς και το αυτό στην Α. Μεσόγειο.

Εξέδωσαν “NAVTEX” (10-10-2020), για αποστρατικοποίηση της Λέσβου, 2 ημέρες προ της ενάρξεως της εθνικής τους ασκήσεως “ΕΦΕΣΣΟΣ 2020”, όπως λίγες ημέρες πριν είχαν κάνει και για την Χίο.

Εξέδωσαν “NAVTEX” (11-10-2020), για έρευνες του “Oruç Reis” ακριβώς στα όρια των 6 ΝΜ Ν. και ΝΔ Συμπλέγματος “Καστελορίζου“!(“Παράλληλα”, κατά κάποιον τρόπο, με την γραμμή των νήσων Ρόδος – Κάρπαθος – Κρήτη).

Έστειλαν κατασκοπευτικά “drones” πάνω από την ν. Σκύρο!..

Ξεκίνησαν (12-10-2020) την “ΕΦΕΣΣΟΣ 2020”, η οποία φέτος έχει ένα και μόνον αντικείμενο για τις ΤΕΔ ή αλλιώς -αν θέλετε- έχει ένα και μόνον θέμα, το εξής: “Αποβατική Επιχείρηση Στην Λέσβο”!

Ξεκίνησε και πάλι φωτιά στην Λέσβο (12-1-2020).

– Ο ίδιος ο Τ/ΠτΔ κατηγορεί όλο και περισσότερο την Ελλάδα -επίτηδες ασφαλώς- ότι αυξάνει τάχα αυτή την  ένταση στην περιοχή!..

  • Σε ό,τι αφορά τις “καθαρά” πολιτικές τους επαφές (Τις τελευταίες 10 κυρίως ημέρες):

Ο ΡΤΕ* επισκέφτηκε το… ήπιο Κουβέϊτ, στην προσπάθειά του, αφ’ ενός να διεμβολίσει την Αραβική αντιτουρκική συμμαχία, στην οποία σημαίνοντα ρόλο “έπαιξε” και “παίζει” η άκρως πετυχημένη, μέχρι τώρα, πολιτική του Ισραήλ και συγκεκριμένα της Κ-Β του Κου Νετανιάχου, και αφ’ ετέρου να ζητήσει -έμμεσα- χρήματα, (ώστε να μην  έχει μόνον τους Καταριανούς ως “οικονομικούς αρωγούς” του), “παίζοντας” με τους ηγέτες του Κουβέϊτ το “παιχνίδι”, του πώς θα “κινηθεί” ο χρυσός τους, χωρίς την Τουρκία και συγκεκριμένα χωρίς το έδαφος της Τουρκίας, αφού ως γνωστόν αυτή αποτελεί τον τελευταίο διαμετακομιστικό σταθμό, πριν ο παγκόσμιος χρυσός καταλήξει στις Τράπεζες των “Παγκοσμιοποιητών” (και ουσιαστικά νέων “Νεο-Ταξιτών”) “Διεθνών Εβραίων”, σε Γερμανία, Ελβετία και Αγγλία.

* Η κατάσταση της υγείας του βαίνει συνεχώς “επί τα χείρω”!..

Το τ/ΥΠΕΞ με… Όργανό του το τ/Υπ. Δικαιοσύνης, “εκβιάζει”, “τρόπον τινά”, τον Σόρος, προκειμένου να κερδίσει το 100% της υποστηρίξεώς του (την έχουν την υποστήριξή του, αλλά σε όχι πια ικανοποιητικό βαθμό) και συνεπώς το 100% της υποστηρίξεως των “Διεθνών Εβραίων”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ήτοι την ΝΙΚΗ σε όλα τα Πεδία, για την Τουρκία και με όποιον αντίπαλο!.. Τί έκαναν συγκεκριμένα; Διαβάστε:

“Βγήκε” το τ/Υπ. Δικαιοσύνης [(35ο ή 36ο Κακουργιοδικείο της Πόλης / δεν θυμάμαι ακριβώς το Νούμερο του Δικαστηρίου / απολογούμαι…) και είπε ότι ο Τουρκο-Γάλλος, πρώην πράκτορας της CIA και άνθρωπος του Σόρος (“πρωτοπαλίκαρο” του Σόρος στην Τουρκία), Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ, (στην Ελλάδα, όπως έχουμε πει, το αντίστοιχο “πρωτοπαλίκαρο” του Σόρος είναι ο Κωνσταντίνου του… αριστερο-τρομοκρατικού “ΑΝΤΑΡ-CIA”), ένας ΚΑΒΑΛΑ ο οποίος αθωώθηκε τελικά από τις κατηγορίες ότι ήταν ο Νο “1” βασικός υποκινητής των γεγονότων το 2013 στο Γκεζί (και πράγματι ήταν, αλλά τον “έπαιξε” πολιτικά ο ΡΤΕ στο Πεδίο, “πήρε πράγματα” από τον Σόρος και έτσι τον αθώωσε η τ/Δικαιοσύνη), γεγονότα στο Γκεζί που σκόπευαν στην πτώση του ΡΤΕ (Ομπαμικός αποτυχημένος σχεδιασμός κατά του ΡΤΕ / ΡΤΕ – Ομπάμα είναι τουλάχιστον 3-0, αν όχι 4-0, αφού τόσες ήταν οι φορές που ο Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να ανατρέψει τον ΡΤΕ, μετά το 2011, υποτιμώντας τον Πατριωτισμό και κυρίως τις ικανότητες των Τούρκων υπηρεσιακών στελεχών και κυρίως του Α/ΜΙΤ Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ)], και δήλωσε (το τ/Υπ. Δικαιοσύνης), αυτήν την φορά, πως ο ΚΑΒΑΛΑ κινδυνεύει με ισόβια, διότι ήταν / είναι μέλος της “FETÖ”!..

Για να του “βάζουν” ισόβια, είναι προφανές πως κάτι πολύ μεγάλο θα ζητούν ή προσεχώς θα ζητήσουν οι Τούρκοι από τους “Διεθνείς Εβραίους” και εμείς λέμε πως αυτό έχει / θα έχει σίγουρα σχέση με εμάς, την Ελλάδα!.. Καταλάβατε!

Ο ΥΠΑΜ Ακάρ μετέβη στην Ιταλία και συνεζήτησε με τον ομόλογό του Κο Γκουερίνι, την ίδια χρονική στιγμή, κατά την οποία η Ε/ΠτΔ Κα Σακελλαροπούλου (ΑΡΙΣΤΗ μέχρι ώρας και μακράν καλυτέρα, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, του κατ’ ελάχιστον “προβληματικού” Κου Παυλόπουλου), επισκεπτόταν στην ίδια χώρα τον ομόλογό της!

Συνεχίζονται οι υπόγειες -κρυφές- επαφές τους, σε επίπεδο κυρίως ΥΠΕΞ και ΜΥ, με Αλβανούς και Βουλγάρους, με παρουσιαζόμενη αύξηση των επαφών τους, το τελευταίο διάστημα, με τους Βουλγάρους!

  • Στην παρούσα χρονική συγκυρία, οι δυνάμεις ή “δυνάμεις” που θα μπορούσαν -σε θεωρητική / υποθετική ή και πραγματική βάση να βοηθήσουν τον εχθρό τους (λέγε με Ελλάς), σε μια Ε-Τ γενικευμένη σύρραξη, έχουν “θέματα”! Συγκεκριμένα:

–  Οι Κούρδοι (ΡΚΚ – ΥΡG και όλες οι παραφυάδες τους) έχουν πια “ξεδοντιαστεί” από τους Τούρκους, ενώ έχει ενσκύψει και εσωτερικός… “ψιλο”-εμφύλιος στο εσωτερικό των Κούρδων ανταρτών, που η μεγάλη τους πλειοψηφία είναι πια στην Β. Συρία, με κύρια αφορμή την διανομή και κατάληξη των χρημάτων, που θα “έλθουν” στους υπόψη Κούρδους, μετά τις πρόσφατες πετρελαϊκές συμφωνίες Κούρδων και Αμερικανών, κυρίως για την ενέργεια, Ακως του Ευφράτη!

Οι Κούρδοι της “Αυτονόμου Δκσεως Του Β. Ιράκ”, λέγε με Κούρδοι των Αφων ΜΠΑΡΖΑΝΙ, είναι πια “πιασμάν” των Τούρκων και ουδόλως ασχολούνται με άλλα -πλην της… “πάρτης τους”- θέματα!..

– Θυμίζω ότι οι “Μπαρζανικοί” Κούρδοι “τα έχουν βρει” προς ώρας, με την κεντρική Ιρακινή Κ-Β, η οποία εισέτι “σφυρίζει” αντι-αμερικανικά, ούσα φιλικά μάλλον προσκείμενη στην Τουρκία! (Ουδέτερη “στην χειρότερη”).

– Επίσης, Μπαρζανικοί Κούρδοι στην Ελλάδα (Αθήνα κυρίως), πολλοί των οποίων έχουν μαγαζιά (κυρίως εστίασης, κλπ), είναι Όργανα του… υποσταθμού της ΜΙΤ, στην τ/Πρεσβεία, των Αθηνών!..

Η Τουρκία ΑΛΩΣΕ σχεδόν το Κουρδικό αντάρτικο, εντός και εκτός Τουρκίας, πρωτίστως με το άφθονο χρήμα που έδωσε και δίνει και ακολούθως με την έντεχνη και περίτεχνη δημιουργία ερίδων μέσα στο Κουρδικό στοιχείο, με κύριο “μήνυμα” το μάταιον -πλέον- του Κουρδικού εγχειρήματος και συνολικά αγώνος, των 40+ χρόνων!

– Στην  παρούσα φάση, το Κουρδικό Αντάρτικο διέρχεται μια από τις χειρότερες περιόδους της Ιστορίας του, ενώ το μείζον, όπως εμείς εκτιμούμε, πρόβλημα, είναι είτε η έλλειψη ικανής ηγεσίας, είτε η ύπαρξη παρωχημένης ηγεσίας, ήτοι ηγεσίας ανίκανης να αντιληφθεί τα μηνύματα των καιρών! Καταλάβατε!

– Στη συνέχεια, “πάμε” στους Αρμένηδες, που θα τους έχουν στα νώτα τους, αν θα μας επιτεθούν!

– Τους έριξαν, προ 2, 3 εβδομάδων, τους… Τουρκο-γενίτσαρους Αζέρους, ώστε και(!) να τους απασχολήσουν, αλλά και κυρίως να τους καταπονήσουν και “ξεδοντιάσουν” στρατιωτικά, ώστε να μην είναι σε θέση αυτοί, ούτε καν να σκεφτούν ότι θα μπορούσαν, σε μια Ε-Τ σύρραξη, να βοηθήσουν, έστω και… σημειακά, την χώρα μας!

Στους Αζέρους, οι Τούρκοι, αύξησαν την δόση του… δηλητηρίου, που λέγεται “Ναγκόρνο Καραμπάγ” (με “γ” βρε, όχι με “χ”, “Μαυράμπελος” είναι και όχι “Μαύρος… Μπαχ”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, ένας Μπαχ που ήταν ένας των πολύ μεγάλων μουσουργών της κλασσικής λεγόμενης μουσικής και σας τον προτείνω, ως άκουσμα), αφού προηγουμένως τους εκπαίδευσαν “επ’ αρκετόν” στρατιωτικά, ενώ τους ενίσχυσαν και με 2 “Μεραρχίες” μισθοφόρων-συμμάχων τους Τζιχαντιστών, την “Σουλτάν Μουράτ”, αν δεν σφάλλω και άλλη μία, της οποίας το όνομα η ασθενής μνήμη μου δεν μπορεί να ανακαλέσει στο… φως, γεγονός για το οποίο και πάλι… απολογούμαι!.. (Δεν είναι σίγουρα η Αλ Χάμζα, που κάποιοι την βάζουν σαν… λάδι σε σαλάτα)!..

– Οι Ρώσοι τέλος, που θεωρητικά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν, σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως στην χώρα μας (γεγονός που, όπως έχουμε πει, θα καταδείξει την εγκατάλειψή μας από την Δύση και τους συμμάχους μας, “ελευθερώνοντας” αυτοδικαίως όμως και την ελληνική εξωτερική πολιτική), έχουν ήδη λάβει σαφή υπέρ της Τουρκίας στάση και θέση, τα τελευταία χρόνια!..

ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα! Διαβάστε:

– Οι δύσκολοι σε εγκεφαλικούς… ελιγμούς και βαθιά αλαζόνες Ρώσοι [όπως γενικώς είναι όλοι οι Σλάβοι (γνήσιοι, όπως πχ οι Ρώσοι, οι Σέρβοι, κλπ, αλλά και οι μπάσταρδοι / ήτοι μη γνήσιοι, όπως πχ οι Βούλγαροι, κλπ)], “παίζουν”… σκάκι με την Δύση τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας με διακύβευμα την Τουρκία, που είναι πια στην “εντατική” και προ του τέλους της, με βάση την Λωζάννη (1923)!

– Παράλληλα, οι Ρώσοι θέλουν και το Πατριαρχικό “Πρωτόθρονο”, ήτοι θέλουν, όσο τίποτα άλλο, η ηγεσία της Ορθοδοξίας να περάσει στα χέρια τους, ήτοι στο Ρ/Πατριαρχείο, γκρεμίζοντας έτσι την ιστορική πραγματικότητα που θέλει το Νο “1” της Ορθόδοξης και γνήσιας (μη αιρετικής) Χριστιανοσύνης να είναι το “Οικουμενικό Πατριαρχείο”, της σκλάβας ακόμα πρωτεύουσας της Ελλάδος Κωνσταντινουπόλεως, μια πραγματικότητα σχεδόν 2000 ετών, και συγκεκριμένα από κτήσεως Κωνσταντινουπόλεως, ξεχνώντας ακόμα μέχρι και το ποιός τους εκπολίτισε και εκχριστιάνισε!..

Αν όμως, αγαπητοί, οι Αζέροι “πάρουν” το “Ν. Καραμπάγ” από τους Αρμενίους (έμμεσα βοηθάει σ’ αυτό και το Ισραήλ δυστυχώς, αφού ο βασικός του εχθρός και μέγας αντίπαλος είναι, όπως έχουμε εξηγήσει, η Ρωσία*), τότε οι Ρώσοι περισφίγγονται περαιτέρω από την Δύση στην… θέση τους, έχοντας σε μεγαλύτερη πια έκταση τη Δύση στο μαλακό τους υπογάστριο / στην λαπάρα τους, αχαχαχαχαχαχα, τελειώνοντας τα όνειρά τους για εκτός των εδαφών τους γεωστρατηγικά “πετάγματα” (να φτάσουν πχ στα σύνορα με το Ισραήλ, που είναι και η σύγχρονη “Μεγάλη Ιδέα” τους), ενώ θα χάσουν και τη σοβαρότερη των προσβάσεών τους στην Κασπία Θάλασσα, μεταξύ της οποίας και της χώρας τους θα είναι τότε, σαν κάποιος να έχει βάλλει ένα μεγάλο δίχτυ, ένα παραβάν, ό,τι εσείς θέλετε!..

* Γι’ αυτό “βγήκε” ο Αρμένης Δκτης του “Ν. Καραμπάγ” και δήλωσε πρόσφατα πως οι Τούρκοι, αλλά και οι Ισραηλινοί(!) δίνουν “drones” στους Αζέρους! “Γιατί το κάνουν αυτό οι Ισραηλινοί; Πέρασαν και αυτοί Γενοκτονία! Γιατί;” Αναρρωτήθηκε! / Την απάντησή στην δώσαμε Κε Χαραματουριάν ή κάπως έτσι, αφού ο βασικός εχθρός του Ισραήλ είναι η Ρωσία ή έστω και(!) η Ρωσία! Αν αυτό δεν το έχεις καταλάβει και είσαι και… Αρχηγός, τότε άλλαξε το επώνυμό σου  σε… Παπαριάν! (Με το συμπάθιο)!..

– Έτσι, αυτή η τουρκική… “αζέρικη πρωτοβουλία” είναι δίκοπο μαχαίρι για τους Τούρκους, αφού αν υποχρεωθούν οι Ρώσοι να ροβολήσουν “σα κάτ΄”, τότε η εδαφική κυριαρχία της Τουρκίας θα αποτελέσει πια ισχυρό… ερωτηματικό, αφού εκ των πραγμάτων, θα έχει τεθεί από τις ΡΕΔ, “υπό αίρεσιν”!.. Δεν ήσαν βλάκες οι Δυτικοί τόσα χρόνια που κρατούσαν στη θέση τους τους Αζέρους!..

Αυτό λοιπόν που “έφτιαξε” “σήμερα” η Τουρκία στο “Ν. Καραμπάγ” θα μπορούσε να ονομαστεί και “ανοιχτός προς την Δύση εκβιασμός”, αφού στην βάση του ΑΠΕΙΛΕΙ την ΑΜΥΝΑ και άρα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Δύσης!.. Καταλαβαίνετε!

– Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως αν οι Ρώσοι ροβολήσουν “σα κατ'”, τότε τα… κόζια θα αλλάξουν άρδην για την Τουρκία, αλλά και για την Δύση (ΕΕ – ΝΑΤΟ, των “Διεθνών Εβραίων”), όπως και για τις Η.Π.Α. – Αγγλία, που διατηρούν ένα πολύ σημαντικό βαθμό ανεξαρτησίας, από τους “Παγκοσμιοποιητές” Κατόχους του… Χρήματος, ήτοι του υπαρκτού πλανητικού πλούτου!.. Καταλάβατε!

  • Ο Τούρκοι, στην παρούσα συγκυρία, στον άμεσο… δακτύλιό μας (στην 1η… γύρα μας) έχουν “κολλητούς” και όχι απλά φίλους, τους: 

– Αλβανούς!

– Σκοπιανούς!

– Βόσνιους!

– Βουλγάρους!

– Κάτι Μαυροβούνιοι, κάτι Σέρβοι (ο νυν Π-Θ τους είναι πολιτικός… Κολομπαρίστας, κάτι σαν πολιτικό γνήσιο υποσύνολο του… Φιλέλληνα Μακρόν / η “ΤΟΤΑΛ” το ξέρει;), κάτι Κροάτες, κάτι Σλοβένοι που έχουν ΜΥ πολύ “δυνατές”, κλπ, είναι -πιθανώς- ουδέτεροι στην Ε-Τ διαφορά!..

– Μετά από τους παραπάνω προς Βορράν… φίλους (sic) της Ελλάδος, δυτικά με τους Ιταλούς (που έχουν την “ΕΝΙ” στην… Α. Μεσόγειο, με συμβόλαια, κλπ), οι Τούρκοι είναι πάρα πολύ κοντά στο να τους “κερδίσουν”! Άλλωστε είναι και μ’ αυτούς “παραδοσιακοί φίλοι”! (Όχι όπως με τους Γερμανούς βεβαίως, αλλά πάντως είναι ιστορικά φίλοι)!..

– Από το Νότιο μέρος της χώρας μας, επειδή δεν έχουν ακόμα κανέναν να μας απειλήσει, είναι οι ίδιοι! Άλλωστε πρόκειται για μια τεράστια περιοχή “ΦΙΛΕΤΟ”, αυτή της Α. Μεσογείου, κλπ, πρόκειται για ένα τόσο πολύ γερό “χαρτί”, που ο κάθε… “χαρτοπαίκτης”, άρα και ο πολιτικός… “χαρτοκλέφτης” Τουρκία, (ποιός όμως θα βρεθεί να της βάλλει… πίσσα και πούπουλα;), θέλει να το “παίζει” ο ίδιος!..

– Όχι, δεν ξέχασα την  εσωτερική 5η “Φάλαγγα”, των ελληνικής καταγωγής Διεθνιστών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΣΟΡΙΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ (ΑΝΤΙΦΑ – ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ), κλπ!..

Φίλοι μου!

Σας γράψαμε κάτι(!!!) για τα Ε-Τ και την περίοδο 15/10-30/10! (Άντε να έχουμε “πέσει έξω” +/- 10 ημέρες και η κρίσιμη περίοδος για Ε-Τ πιθανή σύγκρουση να εκτείνεται μέχρι την επέτειο του θανάτου του Κεμάλ, ήτοι μέχρι την 10η Νοε.). “Κρατείστε” το και παρακολουθείστε στενά όλες τις τ/… δράσεις (sic), συμπληρώνοντας το παραπάνω… ημερολόγιο!.. Λέμε τώρα!..

– Ξαναγράφουμε μόνον το ερώτημα (λίγο… παραλλαγμένο), που είχαμε γράψει προ ημερών, μαζί με την παραπάνω πληροφορία! Διαβάστε το και πάλι! “Φίλοι Άγγλοι! Ξέρετε κάτι σχετικά με αρχή της Ε-Τ πολεμικής συρράξεως, το 2ο 15ήμερο του Οκτ. 2020”;

  • Κάποιες Παρατηρήσεις (Χρήσιμες Εκτιμώ, που απορρέουν από τα εισαγωγικά, του παρόντος άρθρου, δεδομένα)

Η “NAVTEX” για την Λέσβο, δεν είναι τυχαία! Τα έχουμε πει και γράψει!.. “Τί κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια”;

Τα “Βαρώσια” δεν “άνοιξαν”… την παραλία τους, επειδή ο ΡΤΕ ενδιαφέρθηκε για τα… θαλάσσια λουτρά των Τ/Κ, αλλά για στρατιωτικούς λόγους και κυρίως για μεταφορά εκεί από την Συρία Τζιχαντιστών, οι οποίοι θα πολεμήσουν στο πλευρό των ΤΕΔ, κατά της ήδη εδαφικά, από το 1974,… κολοβής “Κυπριακής Δημοκρατίας”!..

Οι Τούρκοι φοβούνται “υπέρ το δέον” την λίαν ικανότατη ΕΠΑ, όπως πολλάκις έχουμε γράψει, κλπ!..

Οι Τούρκοι “παίζουν” με τους “Διεθνείς Εβραίους”!

Οι Τούρκοι εκβιάζουν σταθερά την Δύση, η οποία (πλην των Η.Π.Α.), θεωρεί την Ελλάδα έναν σημαντικό Σύμμαχο, που την έχει βοηθήσει πολλές φορές, ως “ΣΥΜΜΑΧΙΑ” εννοεί, ενώ θεωρεί την Τουρκία “ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ”! Τεράστια η διαφορά και ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ στην ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ της Τουρκίας!

Αυτά είπε ο νυν ΓΓ/ΝΑΤΟ, ο ανεκδιήγητος Νορβηγός Κος Γ. ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, στις πρόσφατες επισκέψεις του σε Τουρκία και σε Ελλάδα! (Μπείτε στο “σάϊτ” του ΝΑΤΟ και διαβάστε τις δηλώσεις του)!..

ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΥΣΗ Κε ΓΓ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!.. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΡΚΟΥΔΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ! “ΑΛΛΑΞΤΕ” ΤΩΡΑ … ΡΟΤΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ!.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΝ ΕΕ!..

Η πολιτική συμπεριφορά του ίδιου του Τ/ΠτΔ, ο οποίος αυξάνει, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ, την κατά της Ελλάδος ρητορική του, δείχνει ότι οι Τούρκοι… Κε Ακάρ, ετοιμάζουν κάτι… μεγάλο! Τί άραγε; Έλα ντε!..

Οι Τούρκοι έχουν στο Πεδίο εφαρμόσει πλέον, κατά της Ελλάδος, και μάλιστα στην πιο αναπτυγμένη του μορφή το νέο τους… Αμυντικό Δόγμα, το οποίο θέλει η άμυνα τους να αρχίζει από το έδαφος του κάθε φορά εχθρού τους!

– Οι Τούρκοι έχουν καθορίσει με όλους μας(!) τους γείτονες, το τί θέλουν απ’ αυτούς, σε περίπτωση Ε-Τ συρράξεως και ορθότερα, όταν θα μας επιτεθούν!..

Η συμπεριφορά τους δείχνει ότι έχουν αποφασίσει να μας επιτεθούν! (ΠΡΟΣΟΧΗ Κε Ε/Π-Θ)!

Ρε σεις Άγγλοι, πόσο ακόμα θα κρύβεστε;

Μια τέτοια όμως ενέργεια θα είναι βούτυρο στο ψωμί των Ρώσων, τραγωδία για την Δύση και μια μεγαλύτερη τραγωδία για τον Πλανήτη, ο οποίος θα οδηγηθεί (“σάβουαρ”), στον Γ’ Π.Π. !..

– Τελικά, πόσο ανόητοι μπορεί να είστε ρε “Διεθνείς Εβραίοι”; Από χρήμα μπορεί να ξέρετε, αλλά από πολιτική… τράπουλα είστε -δυστυχώς- πρέφουρες!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Η

ΕΙΡΗΝΗ !..

 

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ “ΑΠ’ ΕΞΩ – ΑΠ’ ΕΞΩ” ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ-ΓΕΩΤΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑ, ΚΛΠ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ “ΠΑΝΕ”, ΗΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ, ΚΛΠ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΣ ΡΟΔΟ – ΚΑΡΠΑΘΟ – ΚΡΗΤΗ! ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Τ/ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ, ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΤΕ!..

2. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥ “ΚΤΥΠΑ” “ΣΤΑ ΙΣΑ” ΤΟΝ “EAST-MED ACT” (ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Ι/ΣΧΕΔΙΟ, ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ… Ι/”ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ), ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ Η Κ-Β ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, “ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ” ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ… ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!..

3. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΗΣ (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ”) ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ… ΔΕΞΙΟΥ ΤΖΟΝΣΟΝ ΣΤΗΝ Π-Θ γία, ΕΝΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΠΟΥ  ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Η… “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΜΙΣΕΙ(!) ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ, ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ $ Η.Π.Α., ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”,  “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ” ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!..

4. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ “ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ” ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ 2021, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ… ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ… ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ (sic), ΑΠΟ… ΑΦΕΝΤΕΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΦΥΣΙΚΩΝ Κ/Φ, “ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΠΑΛΛΑϊΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ”, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο… ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΥΠΕΣ ΣΑΣ;

Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası

5. ΡΩΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑ Α/CIA ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ;

6.

Beyond Debate

Moderator bias and the hereditary principle.

 

 

“It was clear that Mike Pence was the winner of tonight’s confrontation,” pollster Frank Luntz told reporters after Wednesday’s debate. Voters found Kamala Harris “abrasive and condescending,” and were “more agitated with Kamala’s presentation than they were with Mike Pence.” Voters may also have noticed that moderator Susan Page of USA Today tended to frame questions in a style favorable to the Democrat.

For example, Page described the recent White House event for Trump Supreme Court nominee Amy Cony Barrett as a “super spreader,” a soft underhand lob for Harris. Page said police “broke into” the residence of Breonna Taylor, as though there was no arrest warrant in play.

Page also contended that President Trump was “not committed to a peaceful transfer of power.” That ignored Hillary Clinton’s demand that Joe Biden not concede the election “under any circumstances,” and as Mike Pence pointed out, “Democrats spent the last four years trying to overturn the last election.”

Susan Page’s lapses were mild compared to Chris Wallace of Fox News in the first debate. By the count of Charlie Kirk, Wallace interrupted Trump 76 times and Joe Biden only 15 times. As Adam Mill explained, Wallace’s’ interruptions of Trump effectively relieved Biden of the need to respond, the outcome Biden’s handlers wanted. Wallace also went on the offensive his own self.

He trotted out a discredited tax story the New York Times had recently revived. On the other hand, Wallace ignored recent developments in the case of Gen. Michael Flynn. Wallace did not ask Joe Biden why, like other prominent Democrats, he had requested to unmask Gen. Flynn in January of 2017. Unlike the tax story, that is an undisputed matter of fact.

Apropos of nothing, and off-topic, Wallace also contended that Obama-Biden boasted a better record on jobs than Trump. All told, Wallace sounded like Biden’s debate partner but he also signaled another reality. The hereditary principle is a factor in journalism, as in politics and show business, where one might say it’s “all relative.”

Henry Fonda begat Jane Fonda, Kirk Douglas begat Michael Douglas, Donald Sutherland begat Kiefer Sutherland, Blythe Danner begat Gwyneth Paltrow, and so on. The offspring may possess dramatic talent, but without the family connection they might not even have got in the door.

In similar style, without George H.W. Bush, few would have considered George W. Bush presidential material. This he confirmed by proclaiming “Islam is peace,” even after Muslim terrorists murdered nearly 3,000 people on 9/11. President Bill Clinton promoted Hillary for president, but voters failed to go along.

New York Governor Mario Cuomo begat Andrew Cuomo, the New York governor who sent thousands of senior citizens to their deaths in nursing homes. Frank Murkowski resigned from the Senate in 2002 and appointed daughter Lisa to succeed him. Sacramento Democrat Doris Matsui got her start when her husband Rep. Bob Matsui died in 2005. Without the family connection, one doubts that Lisa and Doris would be where they are today. This succession process, a medieval legacy, has crossed over into television journalism.

Chris Wallace has written some books, including Countdown 1945, about the atomic bomb, but standing tall in his profile is father Mike Wallace, perhaps the most partisan liberal on CBS. That family connection gave Chris, a leg up for jobs at NBC, ABC, and Fox, where the true resemblance shines through.

Mike Wallace was a star on “60 Minutes,” classic liberal-left agitprop masquerading as journalism. Son Chris faithfully replicates that routine.  As Wallace said in 2017, “There is a huge problem with the credibility of the White House because they kept saying there is no collusion, there have been no contacts, this is all a hoax, it is all fake news. And then it keeps coming up that people we haven’t heard about did have these meetings.” It might have been Adam Schiff, Nancy Pelosi, or Don Lemon.

After Robert Mueller and a squad of partisan Democrats turned up no collusion, Wallace concluded that Mueller did not give President Trump, “a clean legal bill of health.” In 2018 Wallace said President Trump got “too much credit” for Republicans holding on to the Senate. And when Nancy Pelosi called the vote for impeachment, Wallace proclaimed, “I have to say I can feel goosebumps.”

The moderator of the second presidential debate is C-SPAN “Washington Journal” host Steve Scully, who interned for Joe Biden as a student and worked as a staff assistant to Sen. Ted Kennedy. President Trump said he looked forward to the October 15 debate in Miami, but the Commission on Presidential Debates changed it to a virtual event. As Trump told Maria Bartiromo on Thursday, “the commission changed the debate style and that’s not acceptable to us.” So as the president says, we’ll have to see what happens.

Kamala Harris, meanwhile, is raising the prospect of a “Harris administration,” so maybe the Democrats’ true presidential contender already debated on Wednesday. Mike Pence was the clear winner of that confrontation.

7.

Trump to Iran: “Do Not F**k Around with Us”

After Obama gave them billions, it’s easy to see why the Mullahs think America is a pushover.

 

Iran, said President Trump on the Rush Limbaugh show on Friday, has been “put on notice.” The President elaborated: “If you f–k around with us, if you do something bad to us, we are gonna do things to you that have never been done before.” Amid all the pearl-clutching on the Left over the President’s language (as if any Leftist politician speaksdemurely by comparison), the point has been lost that Trump’s tough stance toward the Islamic Republic of Iran has been effective in a way that Obama’s billions never were.

Back in April, for example, Trump tweeted: “I have instructed the United States Navy to shoot down and destroy any and all Iranian gunboats if they harass our ships at sea.” This came after, according to Business Insider, “nearly a dozen Iranian Islamic Revolutionary Guard Corps Navy vessels sailed out Wednesday to harass a collection of US Navy and Coast Guard vessels conducting operations in international waters.”

The U.S. Navy stated that eleven Iranian boats of the Islamic Revolutionary Guards Corps Navy (IRGCN) “conducted dangerous and harassing approaches,” and added that “the IRGCN’s dangerous and provocative actions increased the risk of miscalculation and collision.” The Iranians, said the Navy statement, were violating the “rules of the road.”

But then came Trump’s threat, and lo and behold, the Iranian harassment of American ships ended. Trump has demonstrated again and again that being strong with Iran, instead of pursuing appeasement as Obama did, works. As Obama (who stopped Israel from going after Quds Force commander Qasim Soleimani) concluded his notorious nuclear deal with Iran, Iranian political analyst Ali Wambold pointed out that the Constitution of the Islamic Republic “proclaims ‘the ideological mission of jihad,’ which it defines as ‘extending the sovereignty of God’s law throughout the world,’ through Iran’s Army and the Islamic Revolutionary Guards Corps.” Thus, he said, “to treat with the Islamic Republic over the particulars of its weaponry while failing to address the very purpose of its bellicosity is delusional. The so-called Joint Comprehensive Plan of Action does nothing to change the fact that, in plain Farsi, Iran is committed to world conquest by Islam, with its clerics as warlords. Those to be conquered include America (the ‘Great Satan’), Israel (the ‘Little Satan’) and the Sunni-led Gulf States.”

The nuke deal did nothing to change that aspiration because it cannot be changed. Iran’s Brigadier General Qolamhossein Qeib-parvar of the Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) has declared: “There are only two things that would end enmity between us and the US. Either the US president and EU leaders should convert to Islam and imitate the Supreme Leader, or Iran should abandon Islam and the Islamic revolution. If they are not going to turn Muslim, we are not going to abandon Islam or the revolution either. But I do not know why some people believe that some day we will make peace with the US and start relations with them.”

On September 23, 2015, two months after the nuke deal was finalized, Khamenei published an article entitled “The Idols Will Be Shattered,” illustrated with a drawing of the Statue of Liberty shattered in pieces. In it he declared, “The idol of the soul, the idol of pride, [and] the idol of sexual lust; the idol of tyranny and subservience; the idol of global tyranny [that is, the U.S.]; the idol of sloth and irresponsibility; and the other idols that shame the precious human soul—a plan that will spring forth from the depths of the heart will shatter them.”

But then Donald Trump became President. Iran continued its adventurism, and got new sanctions. Nonetheless, it persisted, and Soleimani was killed. Do the mullahs really doubt that Trump will act swiftly and decisively in response to further Iranian provocations? The Left’s outrage over the President’s language may be designed to obscure the fact that his strategy is working. Islamic supremacists and jihadis generally understand the world in terms of strength and weakness. They respect strength and despise weakness, and they see appeasement and accommodation as weakness. When Obama gave them billions and a pathway to nuclear weapons within ten years, they became more aggressive than ever. When Trump spoke and acted more firmly, they have curbed their activities.

But will the establishment media ever grasp the change, or report it to the American people? Of course not. They would much rather f**k with the President.

Robert Spencer is the director of Jihad Watch and a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center. He is author of 21 books, including the New York Times bestsellers The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) and The Truth About Muhammad. His latest book is Rating America’s Presidents: An America-First Look at Who Is Best, Who Is Overrated, and Who Was An Absolute Disaster.

8. Οι “NY TIMES” φιλαράκο είναι έντυπο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και ο βρώμικος (λόγω κυρίως της επιλεγείσης, από τον ίδιο, δημοσιογραφικής του αναξιοπιστίας) αγγλικός “Γκάρντιαν” είναι Όργανο της “Παγκοσμιοποιήσεως”!..

9. ΕΠΙΛΕΓΩ!

This Story Will Shock You . . . 

Urgent Message from

David Horowitz

Dear Newsmax Reader:

They tell you constantly he won’t compromise . . .

He won’t reach out, he’s not bipartisan enough.

They say he just won’t bargain with them in Washington . . .

But let’s remember this . . . 

It’s election night 2016 and Donald Trump wins the presidency.

Suddenly, out of nowhere, more than 5,000 protesters appear in front of Trump Tower on New York’s 5th Avenue.

They’re chanting: “Throw him out.”

He’s not even “in” yet, and they want to throw him out!

Fast forward to January 20, 2017, it’s Inauguration Day and Donald J. Trump will become the 45th president of the United States.

But 70 Democratic members of Congress refuse to attend . . . 

This never happened before.

They say they won’t accept Trump as the legitimate president.

And 5 days after he’s elected, top far-left socialists meet at Washington, D.C.’s Mandarin Oriental Hotel.

They are hosted by 106 billionaires. They all concoct a plan to stop Trump.

They call themselves THE RESISTANCE.

I detail this secret meeting in my book BLITZ.

Within days of his move to the White House, members of Congress like Maxine Waters and their allies in the media are calling for his impeachment.

Then, just weeks later, Democrats demand and cry for a criminal probe of his campaign.

They allege “collusion” with Russia . . .  based on allegations in a thing called the Steele Dossier (which the DNC paid $10 million to compile).

They get their wish and $50 million in taxpayer money is spent for Special Counsel Robert Mueller investigation.

Multiple grand juries, 500 witnesses — Mueller finds no evidence of collusion and illegality.

And major House and Senate committees conclude the same. Nothing . . . zippo.

Failing on every level, in late 2019, the Democrats trump up impeachment charges.

Why?

Trump called for an investigation of Joe Biden’s activities in the Ukraine including his pressuring Kiev to fire a prosecutor.

You see, Joe Biden boasted he withheld U.S. aid to the Ukraine until they fired the prosecutor who was investigation him, his son Hunter, and gas giant Burisma.

For doing so, Joe is lauded, but Trump should be impeached and removed?

Well, for the first time in history not a single Republican backed their impeachment.

And then the Senate voted to acquit.

All baseless.

As I reveal in BLITZ, Donald Trump poses a real danger to the SWAMP.

Literally from the minute he was elected, they wanted him OUT.

At every turn, Democrats, Swamp-like Republicans, and fellow travelers in the media have been scheming and devising to stop Trump . . . even destroy him.

Right now the polls are all over the map.

Some are close, very close; others show Biden will win.

But remember, we saw this movie in 2016.

The NBC poll on October 15, 2016, had Hillary beating Trump by 14 points!

We know how that movie ended for Hillary.

They know it too.

Aren’t you amazed that the same people who refused to accept the 2016 election result are demanding Trump accept this November’s results before it happens!

In BLITZ I predicted the civil unrest this past summer, the media attacks and “breaking” stories on the Trumps . . .

But I reveal in BLITZ what Trump has been doing to lay the groundwork for a surprise win . . .

No surprise that President Trump himself tweeted that BLITZ was the “hot book” of the election.

It’s been 10 weeks on the New York Times bestseller list — despite a media blackout. Fox News won’t even touch it . . .

When I watched Chris Wallace at the debate, I understood why — they want Trump to lose.

No surprise there either.

Trump has taken the worst blows any politician can ever take — add COVID-19 now to the list.

Yet he’s still fighting, still standing.

I predicted that in BLITZ.

You should read it.

Mike Huckabee says if everyone read BLITZ, Trump would win in a landslide.

It’s at bookstores everywhere.

Whatever you do, open your eyes, your ears, and your mouth — to speak the truth.

America needs you. This is YOUR moment.

Yours for America,

David Horowitz

10. ΑΣΧΕΤΟ!

Επεισοδιακή καταδίωξη με τέσσερις συλλήψεις και τραυματίες τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο

Άγρια καταδίωξη και σύλληψη τεσσάρων Αλβανών κακοποιών, (ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΛΒΑΝΟΙ;), σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (13.10.2020) στο Νέο Κόσμο, με κατάληξη την λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Φιξ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σήμα από το κέντρο για απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή του Νέου Κόσμου και συγκεκριμένα στην οδό Λυσιμάχου.

Άμεσα το περιπολικό έφτασε στο σημείο και εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος, δεν υπάκουσε, έβαλε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, κυρίως στη Λ. Συγγρού όπου βγήκε το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο, ενώ το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης κάλεσε ενισχύσεις, ενώ παράλληλα καταδίωκε το αυτοκίνητο των δραστών.

Πίσω από το κτήριο του ΦΙΞ οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν, έστω και εν κίνηση, το αυτοκίνητο των υπόπτων. Ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από των αστυνομικό κλοιό, έβαλε όπισθεν και εμβόλισε το ένα περιπολικό με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει με σφοδρότητα σε δεύτερο περιπολικό που βρίσκονταν πίσω από το αρχικό όχημα.

Αποτέλεσμα της κίνησης του κακοποιού ήταν να τραυματιστούν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ευτυχώς χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο.

Τελικά οι τέσσερις Αλβανοί, όλοι σεσημασμένοι, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια για την προανάκριση.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΡΧΙ-ΤΣΟΓΛΑΝΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕΣ ΤΑΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΝΕΟ “ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ”, ΒΡΩΜΕΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΒΡΩΜΕΡΕ ΒΑΘΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!.. Η ΒΙΛΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΑΡΑΓΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ 300 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ “ΚΟΛΛΗΤΟΥ” ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ “ΠΟΔΕΜΟΣ”, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΠΛΥΤΟΥ ΜΑΛΛΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΙΔΕΣ Σ’ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ;

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ “ΚΑΛΑΜΙΤΙ ΤΖΕΪΝ”, Ο ΑΡΧΙ-ΠΟΔΕΜΙΣΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ “ROOMS TO LET”, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ “ΧΟΤ ΠΟΣΤ” ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ! ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ!..

ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ! Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ, ΩΣ Π-Θ, (ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ), ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ, ΤΟ “ΕΔΕΝΕΣ” ΕΤΣΙ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΩΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟ-ΓΑΜΙΚΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, “ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ”!..(ΠΡΕΣΠΕΣ, “ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ).

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΠΟΥ ΜΙΜΕΙΣΑΙ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΡΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ, ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΜΝΙΟ ΠΑΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΔΑ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ -ΓΚΡΟΣΟ ΜΟΤΟ- ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ*; 

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ! ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΚΕ ΤΣΙΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ “ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ Κ/Φ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ“;  (ΔΙΠΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ Π-Θ, Ο.Κ., ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ)!

* Κε ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ, ΣΤΙΣ 13-10-2020, ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”, ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΛΠ, ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΠΑΝΩ Ο ΤΟΤΕ Π-Θ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:

“ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ “ΚAΡΦΩΝΕΣ” ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ”; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!.. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΘΕΝ ΜΗ “ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΙΚΗ” ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ!..

ΤΣΙΠΡΑ, … ΦΙΛΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!), ΤΣΙΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!.. 

Α! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΣΙΠΡΑ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ 2016 ΣΥΖΗΤΑΓΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(!) ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ… ΝΕΡΑ!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ… ΓΙΓΑΝΤΑ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

-/-