“Εμπρός Της… Μαφίας Παλληκάρια, Σουτάρετε Και Σπάστε Τα Δοκάρια”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Φίλοι μου!

–  Χθες είδαμε την Κούλα να γίνεται, (δεν γράφω “να στέφεται” διότι θα ήταν ρητορικό λάθος), μετά από 24 χρόνια Πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο, για 12η φορά στην ιστορία της! [Αν δεν σφάλλω ισοφάρισε μόλις χθες, (22-04-2018) το ρεκόρ του “Τζόλε” και της Μτφρστιας, του ΘΡΥΛΟΥ, Μαρίνας ΤΣΑΛΗ]!.  

– Βεβαίως δεν… συμφωνεί ο Μπάουκ, (ότι δηλαδή η “Κούλα” πήρε το Πρωτάθλημα), ένας Μπάουκ, του οποίου ο προπονητής Λουτσέσκου, (ο αποκαλούμενος και Ρουμανολαμόγιας”, ο οποίος εργάζεται τώρα στην Ομάδα του παρ’ ολίγον φονιά του, ήτοι του Σαμπίντις), φωνάζει πως η δική του Ομάδα (λέγε με ΜΠΑΟΥΚ)  είναι πρώτη και πως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο απ’ την Κούλα, αυτό με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στην Τούμπα και μάλιστα την αποκάλεσε την Κούλα, τουλάχιστον 3 φορές, τόσες τουλάχιστον μέτρησα εγώ στην χθεσινή του συνέντευξη, ΚΛΕΦΤΡΑ!.. 

Η Κούλα, αγαπητοί, επισήμως δεν είναι ακόμα Πρωταθλήτρια, αφού εκκρεμεί η δικαστική απόφαση για το ματς, Μπάουκ – Κούλα, που το χάρισε ο Αεκ-τζής Κομίνης στην Ομάδα του! [Ο Κομίνης είναι πατριώτης του άλλου Οπαδού της Κούλας, του τηλε-σχολιαστή Διαιτησίας (τώρα στην ΕΤ-1, “Αθλητική Κυριακή”) και παλιού Διαιτητή εκ Πρεβέζης, Περικλή ΒΑΣΙΛΑΚΗ… (Μεγάλη Κουλίστικη… μούρη)]!..

Έτσι τώρα, βλέπουμε τους 2 Ποντίους… συμμάχους και… εξυγιαντές(sic) (Μελισσανίδης – Σαββίδης) να είναι πλέον (και) “στα αθλητικά μαχαίρια”!.. Και έρχεται και ο Τελικός Κυπέλλου, που ο Μελισσανίδης θέλει εκδίκηση για πέρυσι, στον Βόλο ! (Θα θυμάστε ότι το γκολ τότε του Μπάουκ ήταν δώρο του Επόπτη, με πιθανή εντολή της Κ-Β και σίγουρη… προσέγγισή του, απ’ τον Σαββίδη! Η πρώτη εκδίκηση Μελισσανίδη ήταν η ακύρωση του καθαρού γκολ του Μπάουκ φέτος στην Θεσ-νίκη, στο ματς Μπάουκ – Κούλα)!.. 

Όπως και να έχει όμως φίλοι μου, το φετεινό Πρωτάθλημα ήταν το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! (Ακόμα πιο βρώμικο και απ’ τα 2 Πρωτ-τα που έκλεψαν από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας τα προηγούμενα χρόνια, ήτοι εκείνο του… Δούρου, το 2004, όπως και απ’ εκείνο του -κατά δήλωσή του- “ξεπλύνοντος την μπουγάδα”, γαμίκου, Χιώτη εφοπλιστή Ν. Πατέρα, το 2010)! 

Ο Μελισσανίδης παίρνει το φετεινό Πρωτάθλημα, διότι

  α. Έχει όλους τους διαιτητές “δικούς” του [τους οποίους αυτός προσωπικά επέλεξε φέτος, περνώντας τους από… Αεκτζίδικη ακτινογραφία, καταλάβατε(!), αν και “έβαλλε”, επειδή πράγματι είναι “μάγκας”, τον Σαμπίντις να πληρώσει τους “ανά την Ελλάδα” Συνδέσμους Διαιτητών, καθώς και τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις, ώστε να βγει Πρόεδρος στην ΕΠΟ άνθρωπός τους και στην πραγματικότητα άνθρωπός του (ο έμμισθος… μισθοφόρος Γραμμένος)] αλλά και όχι μόνον “δικούς” του διαιτητές, αλλά διαιτητές που είναι παράλληλα και Οπαδοί της Κούλας!!!

   β. Ήταν και είναι πολύ πιο κοντά στην Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, απ’ ό,τι ο Ρώσος ή Γεωργιανός (;)… φίλος του Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαμπιντίς, για να μην σας γράψω πως την στηρίζει κιόλας, μέσω… οικονομικών προσφορών, της ε/φ του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (“του”, αφού αυτός την χρηματοδοτεί και γι’ αυτό και οι “Απριλιανοί” που κυρίως την απαρτίζουν, συναντώνται συνεχώς με Υπουργούς και στελέχη του “ΣΥΡΙΖΑ”), μέσω του “δικού” του ΥΠΑΜ Π. Καμμένου, μέσω εμμίσθων ανθρώπων του στα ΜΜΕ, μέσω ανθρώπων του στην Αθλητική Δικαιοσύνη, (που υποτίθεται ότι φέτος θα λειτουργούσε διαφορετικά, λόγω του ότι κρίνουν από φέτοςΤακτικοί Δικαστές, “διαφορετικά” που εμείς στον ΘΡΥΛΟ δεν το είδαμε, πχ στο ματς με την Κούλα στο Φάληρο, όπου η ΕΛΑΣ του Απριλιανο-Κομμουνιστή Τόσκα μας στέρησε 3 βαθμούς / πάντα ο Πειραιάς είχε Νο “1” Αστυνομικό ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ανώτατο Αξκό, ούτε καν ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ως θα όφειλε να ήταν), μέσω ανθρώπων του στην ΕΥΠ και κυρίως στις τεχνικές (λέγε με τηλ-κές) παρακολουθήσεις, (για παράδειγμα άνθρωπός του είναι ο τέως πράκτορας της υπόψη Υπηρεσίας, Σ. Καλλιντερίδης, με ό,τι αυτό σημαίνει, όπως επαφές με Η.Π.Α. και Ισραήλ), κλπ, κλπ, κλπ!.. 

  γ. Ξέρει άριστα τον χώρο της ποδοσφαιρικής… ασέληνης νύχτας, όντας χρόνια σ’ αυτόν, καθώς και γενικώς της νύχτας, στον χώρο της οποίας τον τρέμουν(!), αποκαλώντας τον “Δον Κορλεόνε”! (Το “Τίγρης” είναι για την “πλέμπα”, λέγε με ελληνικό λαό, για να ενημερωθεί, γενικώς και ειδικώς, όλος ο… κόσμος ότι είναι άτομο αδίστακτο και άρα… “ΠΡΟΣΟΧΗ)!

   δ. Άλλα Στοιχεία (Ενδεικτικώς) του Ανδρός TSODA: (Ο Κος Μελισσανίδης “ξεκίνησε” από Ιδιοκτήτης “Σχολής Οδηγών” και εκπ-τής νέων Οδηγών).

    (1) Είναι επίσης άνθρωπος του Ιπποδρόμου, (με ό,τι αυτό σημαίνει), του οποίου έχει πάρει το 45%, με υπογραφές… άλλων / “τρίτων”, σ’ έναν Ιππόδρομο, όπου διαθέτει άλογα… κούρσας (“Φαριά ή Άτια”, όπως τα λέμε / στα τέλη του 2017, άλογό του κέρδισε το Σουϊπστέϊκ), όπως και… προσωπικό!

      (2) Ελέγχει ακόμα και το “ΚΙΝΟ, το οποίο το έχει κάνει / ρυθμίσει τελευταία έτσι, ώστε νικητές να βγαίνουν μια φορά, στις 1 εκ-ριο φορές, με αποτέλεσμα να τον σκυλοβρίζουν σήμερα μέσα στα Πρακτορεία! Για τα ΟΠΑΠ-Φρουτάκια μην με ρωτάτε!.. 

      (3) Έχει δικαστεί και καταδικαστεί για λαθρεμπορία καυσίμων και έχει “κάνει” και Φυλακή! Θεωρείτο, μαζί με τον παλιό συνεργάτη του, και ομοίως οπαδό της Κούλας, Καρρά (είναι ο Καρράς της Προοδευτικής, ο οποίος σήμερα ούτε θέλει να τον βλέπει τον Μελισσανίδη, ενώ του έπλεξε το… “εγκώμιο”, καταλάβατε, σε συνέντευξη που είχε προ καιρού παραχωρήσει σε Αθηναϊκή ε/φ), άνθρωπος του Καπετάνιου”, (Γ. Βαρδινογιάννης), ο οποίος φέρεται επίσης ότι τον είχε υποστηρίξει στα σχετικά με τα… πετρέλαια Δικαστήρια!.. Καταλάβατε!

[Σήμερα φέρεται ότι -δυστυχώς(!)- έχει τύχει και πιθανώς να συνεχίζει να… τυγχάνει της βοηθείας του πρώην Προέδρου του ΘΡΥΛΟΥ, αγαπημένου μας Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ! Ο σύνδεσμός τους -αρχικώς τουλάχιστον- φέρεται ότι ήταν ο κοινός τους φίλος Κος Θωμάς ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος φέρεται ότι ελέγχει… ποδοσφαιρικά την… Δ. Αττική! Καταλάβατε! Πρόκειται για τον αδελφό του παλαιού αναπληρωματικού Τερμ-κα του Βάζελου, του όμορφου”, πρόκειται επίσης για τον φερόμενο ως “Παραγκάρχη”, της δήθεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Παράγκας, ο οποίος τάχα έδινε αυτός τα Πρωταθλήματα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι οι παικταράδες του ΤΖΙΟΒΑΝΙ, ΡΙΒΑΛΝΤΟ, ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΖΕ ΕΛΙΑΣ, ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ, ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, κλπ, κλπ, κλπ, που ειδικά την Κούλα, αλλά και τους Βάζελο, Μπάουκ, τους είχαν μουρλάνει στις 3άρες, 4άρες, μέχρι και 6άρες!.. Πιθανώς ο Κος Κόκκαλης να μην ήθελε να τον ξεπεράσει σε σερί τίτλους ο νυν Πρόεδρος της Ομάδος “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ του Ελληνικού Αθλητισμού”]!

    (4) Σήμερα φέρεται ότι “βάζει” καύσιμα στα αμερικανικά πολεμικά καράβια, όταν αυτά “μπαινο-βγαίνουν” στην Μεσόγειο, έχοντας “ανοίξει σχετικές παρτίδες” με τις Η.Π.Α.!.. (Παρ’ ότι υπάρχουν οικονομικοί Πράκτορες των Η.Π.Α. στην εδώ Αμερικανική Πρεσβεία, οι οποίοι -εκτιμάται ότι- παρακολουθούν και τα οικονομικά του Κου Μελισσανίδη, φαίνεται ότι οι Αμερικανοί δεν ενοχλούνται από “το ποιόν” του όποιου… συνεργάτη τους ή πελάτη” τους, άρα και του συγκεκριμένου, αρκεί αυτός να μην είναι Κομμουνιστής ή -άλλη πιθανή εξήγηση- ότι οι εδώ Αμερικανοί Πράκτορες είναι… “νέοι και άπειροι”, (πώς λέμε “νέος και ωραίος”, αχαχαχαχαχαχαχα), όπως και σε άλλες περιπτώσεις το έχουν αυτό… αποδείξει, όπως με τον Ρώσο Σαμπίντις, ο οποίος μάλιστα “ετοιμάζει τώρα και νέο… κόλπο”, δουλεύοντας σταθερά γιαι τον Πούτιν, απ’ τον οποίον κάποια λαμόγια περιμένουν να τους σώσει και να τους χαρίσει την… Πόλη, ξεχνώντας ότι εδώ και 3.500+ χρόνια οι Έλληνες πολεμούσαν πάντα μόνοι τους, άκλαιγαν ή γέλαγαν πάντα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑ-ΝΕ-ΝΟΣ!!!

Σημ.: Η Ελλάδα θα είχε ξεβρωμίσει, αν οι Η.Π.Α. είχαν στείλει και στην Ελλάδα, όπως έκαναν με την Τουρκία, οικονομικούς Πράκτορες και της μισής -έστω- αξίας αυτών που υπηρέτησαν και υπηρετούν και σήμερα στην Τουρκία!

    (5) Πήγε” την Κούλα στην Γ’ Εθνική για να την πάρει μετά… “καθαρή” και “έφαγε” έτσι 500 εκ-ρια του ελληνικού λαού, για χάρη του ιστορικού αυτού Σωματείου, του οποίου η νέα σελίδα “ανοίχτηκε” (ως νέα Ομάδα πια), το 2014, στο Πρωτοδικείο των Αθηνών

    (6) Παλεύει με… ξένα “κόλλυβα”, χωρίς ούτε καν… το ρόδι ή το μαϊντανό να βάλλει σ’ αυτά, (δηλαδή χωρίς να βάλλει, αν είναι δυνατόν, ούτε ένα Ευρώ), (ας είναι καλά η Δούρου της… Μάνδρας και ο Φλαμπουράρης της… Αίγινας), να φτιάξει γήπεδο για την Ομάδα του, που θα το πει, χωρίς ντροπή, “Αγιά Σοφιά”, όπως “πιασάρικα” το λέει για να έλκει κοντά του την ιστορικά “μεγάλη σε ποιότητα πλέμπα” της Κούλας, προσποιούμενος ότι αγνοεί τάχα ακόμα, πως ο μεγαλοπρεπής ιστορικός και Τουρκοπατημένος Ι. Ναός στην πραγματική και σκλαβωμένη Πρωτεύουσα των Ελλήνων, στην Πόλη, είναι αφιερωμενος στην Αγία του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ και όχι στην Αγία Σοφία, με τις 3 κόρες (Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη) και άρα πως είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ να δίνεται το όνομα ουσιαστικά της Τρισυποστάτου ΘΕΟΤΗΤΟΣ, σ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!!!

   (7) Επιθυμία και μέγας πόθος του Μελισσανίδη είναι να γίνει ο μεγαλύτερος ιστορικός ηγέτης της Αεκ! Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ(!) ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και των οπαδών της Κούλας, αλλά και των υπολοίπων φιλάθλων της χώρας μας, να φτάσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ(!) που λεγόταν – και πράγματι ήταν- ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ” ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ!!!

   ε. Δεν υπήρξε, όπως περιτράνως φάνηκε, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αντίδραση στο γεγονός ότι ο Μελισσανίδης στόχευσε και πολέμησε και φέτος (φέτος όμως με επιτυχία) με “1000 τρόπους” και μεθόδους “κάτω από το Τραπέζι”, ύπουλα και βρώμικα, το Νο “1” του Ελληνικού Αθλητισμού, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π. και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ, (ο οποίος ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ απ’ όλες τις στημένες εναντίον του κατηγορίες της πραγματικής “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” της Συμμαχίας των Μελισσανίδη – Σαββίδη – Αλαφούζου), ενώ φέρεται ότι προέβαινε, με… υπαλλήλους του και έμμισθα Όργανά του, σε προσεγγίσεις – εκβιασμούς ποδοσφαιριστών της Ομάδος του Πειραιά (πχ Καπίνο), σε περίεργες διαρρήξεις οικειών ποδοσφαιριστών της, κλπ! Θυμηθείτε ότι ο Λιμενικός που προσέγγισε τον Γιαννουσάκη στην Φυλακή είναι Πόντιος και “δικός” του!..

   στ. Ο Μαρινάκης έδιωξε τον Τάκη τον ΛΕΜΟΝΗ απ’ την Ομάδα του Πειραιά, όταν αυτή ήταν 1η στο Πρωτάθλημα και για ανεξήγητους λόγους έφερε έναν “ΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ”! Με τον Τάκη η Ομάδα (ναι αυτή η κακή φέτος Ομάδα) δεν θα έχανε και το φετεινό Πρωτάθλημα! 

       ζ. Εξέλειπε το πάθος απ’ τους παίκτες της Ομάδος μας! Παράδειγμα! Γίνεται πέναλτυ στον Μποτία, στο 0 – 0 με την Κούλα στο Φάληρο και ΟΥΔΕΙΣ(!) ποδ-στής μας διαμαρτυρήθηκε, ενώ θα έπρεπε όλοι να τρέξουν πάνω στον Διαιτητή, όπως έκαναν προχθές στη Ριζούπολη, στις καθυστερήσεις, με το πέναλτυ αυτής της αντι-Ολυμπιακής σαπιοκουράδας, που λέγεται Κοντοές! (Γράφω μόνον γι’ αυτό και όχι και για τα άλλα 3)! Το αυτό συνέβη και στο φάουλ 2ο γκολ της Κούλας στο Φάληρο, όταν ο Γιακουμάκης έσπρωξε γκρεμίζοντας τον Μποτία και σκόραρε ή όπως στο πέναλτυ… εκτός περιοχής με τον Βάζελο, στο 1-1 πάλι στο Φάληρο, που σφυρίχτηκε, και που πάλι ουδείς παίκτης μας διαμαρτυρήθηκε!.. Όλοι είχαν πετάξει…. “λευκή πετσέτα”!.. Γιατί άραγε; Και… 

   η. Η Κούλα είχε σταθερό προπονητή, βασικό κορμό Ομάδος και έμπειρους… Φαρμακολόγους, που ντόπαραν τους παίκτες χρονικά έξυπνα, ώστε αυτοί να είναι… άλογα στα κατάλληλα παιχνίδια / ματς!

[Εκτός από το… ΒΑΡ”, (που θα το ελέγχει ο… αδέκαστος… μεγαλο-ρουφιάνος… Κουκουλάκης), δεν αποφασίζετε, ρε “εξυγιαντές του Κόλου” και στην πραγματικότητα “βαθείς και βαρείς Αντι-Ολυμπιακοί εγκληματίες του ποδοσφαίρου μας”, και την εφαρμογή του “Αντι-Ντόπινγκ Κοντρόλ” σε κάθε ματς; Τα ούρα -κάποτε- του Τζίκωφ δεν είναι σε ποσότητα πχ… κοδεϊνης, ούτε ένα ποτηράκι κρασί, μπροστά στην τεράστια ποσότητα αντίστοιχης ουσίας, (όπως και άλλων φυσικά παρομοίων), που μπορούν να γεμίσουν πολλά βαρέλια κρασιού, σε παλιά ελληνικά “Ταβερνεία” και…  “Καπελάδικα]!..

Νομίζω αγαπητοί ότι καταλάβατε το πώς παίρνει τον τίτλο φέτος (2017-2018) η Κούλα, και γιατί ΑΞΙΖΕΙ, αν τελικά τον πάρει, 1000 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ο αποκαλούμενος “Κυρ Δκτης”, Κος ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, αφού νόμιμος Πρόεδρός της δεν μπορεί να είναι! 

– Για μένα είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, όπως και να’ χει! Θα ήθελα όμως να τον ρωτήσω:

Κε Μελισσανίδη! Στα ίσα θα μπορούσε ποτέ να πάρει η Ομάδα σου Πρωτάθλημα“;

Και:

Χαίρεσαι πραγματικά αυτόν τον τίτλο και γενικώς τίτλους κάλπικους και σάπιους“;

-/-

– Φίλοι μου! 

Πάμε” τώρα παρακάτω, να δείτε, όπως άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί, (σας είχαμε βεβαίως πει ότι θα το κάναμε αυτό στο τέλος του Πρωτ-τος, αλλά πια δεν έχει κανένα νόημα, 2 αγωνιστικές πριν από το τέλος), τα φετεινά παιχνίδια του ΘΡΥΛΟΥ, ποιοί τα διαιτήτευσαν και το “πώς” έπαιξαν την 1η Ομάδα της χώρας, κατ’ εντολήν της ηγεσίας, της πολυπλόκαμης και πολυκλάδου ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 

Προηγουμένως, να εξηγησουμε το γιατί η Οργάνωση αυτή, μαζί φυσικά με την αντι-Ολυμπιακή Κ-Β των Νεο-Κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των πλούσιων γκάνγκστερς των ΑΝΕΛ, επεδίωξε και πέτυχε την ήττα της Ομάδος μας στη Ριζούπολη, απ’ τον Απόλλωνα, (Σωματείο που ελέγχει ο Μελισσανίδης, όπως την Λαμία, “καλή ώρα”, κλπ), την “Κυριακή των Μυροφόρων”, 22-04-2018, που την έκαναν “Κυριακή των Βοθρολυμμάτων!..

Ο ΘΡΥΛΟΣ έπρεπε να χάσει, διότι ο Μπάουκ παίζει την Κυριακή 29-04-2018, στην Λεωφόρο και ο Βάζελος δεν θα του δώσει… “κόλο”! Το ματς είναι μέχρι “Χ”, για να μην σας γράψω πως ο Πάο θα κερδίσει και με δυνατό σκορ!..

– Έτσι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με νίκη επί του Αγρινίου, που ήταν 100% του Σαμπιντίς και που έκανε “μπάσιμο” για έλεγχό του, για διεκδίκησή του, ο… “Τίγρης” βάζοντας προπονητή εκεί τον Δέλλα, θα ξαναπέρναγε στην 2η θέση και θα έπαιζε την έξοδό του στο “Champions Leaque” στο τελευταίο ματς του, στα Γιάννινα, με τον ΠΑΣ και με μεγάλες πιθανότητες να το έπαιρνε / να το πάρει το παιχνίδι, αφού ο ΠΑΣ θα ήταν / θα είναι και αδιάφορος, όσα Ευρώ και να του έταζε ο Σαμπιντίς, που τον ελέγχει!..

– Το πιάσατε; Και με “Χ” ακόμα στην Ριζούπολη, και ήττα του Μπάουκ στη Λεωφόρο, η Ομάδα μας ξανάβγαινε 2η ή με νίκη μας στον Απόλλωνα και “Χ” του Μπάουκ, απ’ τον Πάο, πάλι το ίδιο!

– Και στη Λιβαδειά ακόμα, η οποία έπαιξε για τον Μπάουκ, στο 1-1 με τον Ολυμπιακό, και πάλι ο Διαιτητής δεν έδωσε πέναλτυ μαρς στην Ομάδα μας!

Μιλάμε λοιπόν φίλοι μου για την ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Κ-Β που είχε ποτέ η Πατρίδα μας και γι’ αυτό ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ, απ’ όλον τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ – ΛΑΟ, μια Κ-Β που επεδείκνυε τα κολοδάκτυλά της και υποσχόταν Φυλακές στους Οπαδούς της, μια Κ-Β που έτασσε τον Τίτλο στον Μπάουκ, αλλά, που όπως έχουμε ξαναγράψει εδώ, (σήμερα θα το γράψουμε λίγο διαφορετικά), Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ 10 ΤΣΙΠΡΕΣ και γι’ αυτό και ήταν ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ στην σύγκρουση “ΤΙΓΡΗΣ” – “MR ZANNAX” (Κατά Γ. Τράγκα)!..

  • Για κυττάξτε λοιπόν παρακάτω: 
  • Α΄ ΓΥΡΟΣ

     

    1. ΘΡΥΛΟΣΛάρισα 4 – 1

    [Φορτούνης (2) / (πεν. το ένα), Ανσαριφάντ, Φιγκέϊραs]

    Διαιτητής: Καραντώνης

    ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ» / Το πεν. το είδε ο επόπτης)!..

    -/-

    1. Λαμία – ΘΡΥΛΟΣ 0 – 1                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

    (Φορτούνης πεν.) 

    Διαιτητής: Κατσικογιάννης

     ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ» / Δεν έδωσε 2ο πεν. – Απέβαλε Μίλιτς, σε ανύπαρκτη επαφή του με παίκτη της Λαμίας).

    -/-

    1. Ξάνθη ΘΡΥΛΟΣ 1- 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ) (Έγκελς)     

    Διαιτητής: Καλογερόπουλος 

    ΚΑΡΑ- ΚΑΡΑ- ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ» / Δεν έδωσε πεν. σε χέρι του Λισγάρα και κόκκινη, αφού η μπάλα πήγαινε «μέσα» / Ακύρωσε, ως χέρι, γκολ του Εμενίκε)

    – «Τρελλές» (άχαστες) ευκαιρίες ο ΘΡΥΛΟΣ!

    Δηλώσεις Τσίπρα, για Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ (ΔΕΘ).

    -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΑστέρας Τρίπολης 1 – 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ) [Τζούρτζεβιτς (πεν.)]

    Διαιτητής: Κουτσάφτης  

    Μεγάλη Πόρνη»)

    -/-

    1.  Α.Ε.ΚΘΡΥΛΟΣ 3 – 2 (HTTA / Από 0 – 2) / Απόλυση Μπεσνίκ ΧΑΣΙ / “Πιάσιμο” Καπίνο!

    Μαρίν – Οτσίτζα / Οφόε

    Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

    (Μέγας «Επιστήμονας» – Αλήτης)!..

    -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΑτρόμητος Αθ. 0 – 1 (ΗΤΤΑ)

    Διαιτητής: Αρετόπουλος

    (Δεν έπαιξε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπάλα, αλλά και ο Διαιτητής δεν έδωσε πεν. σε ανατροπή του Σεμπά, στο 79΄!.. / Μεγάλος Αλήτης)!..

                                                                 -/-

    1. ΠανιώνιοςΘΡΥΛΟΣ 3 – 4 [Σισέ, Ανσαριφάντ (2), Φορτούνης (πεν.)]

    Διαιτητής: Ευαγγέλου

    (Δεν προκάλεσε)

                                                                 -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΠάοκ 1 – 0 (Έγκελς)

    Διαιτητής: Κομίνης

    (Πολύ Μεγάλος Αντι-Ολυμπιακός Αλήτης)!

                                                                 -/-

    1. ΠάοΘΡΥΛΟΣ 1- 0 (Τζάμπα ΗΤΤΑ / «Δεν παίξαμε»)!..

    Διαιτητής: Παπαπέτρου

    (Φίδι)!..

                                                                 -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΠλατανιάς 5 – 1 [Πάρντο (2), Ανσαριφάντ, Σισέ, Μποτία]

    Διαιτητής: Σκουλάς

    (Δεν προκάλεσε, παρ’ ότι του… Σαββίδη)!..

                                                                -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΛεβαδειακός 2 – 1 [Ζιλέ, Κούτρης / Χαμένο Πεν. ο Φορτούνης]

    Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

    (Απαρατήρητος)!

    -/-

    1. Α.Ο.ΚέρκυραΘΡΥΛΟΣ 1 – 3 (Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Μαρίν)

    Διαιτητής: Ζαχαριάδης

    (Αντι-Ολυμπιακή «Μουσίτσα», αλλά δεν προκάλεσε)!..

     -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΑπόλλων Σμύρνης 3 – 1

    Διαιτητής: Τζοβάρας

    (Μεγάλη και Κρυφή Πόρνη, αλλά δεν του «βγήκε» το ματς, για να κάνει ζημιά στον ΘΡΥΛΟ).

     -/-

    1. Παναιτωλικός ΘΡΥΛΟΣ 1 – 4 [Φορτούνης(2), Ανσαριφάντ, Τζούρτζεβιτς]

    Διαιτητής: Παπαδόπουλος

    (Δεν προκάλεσε, παρ’ ότι γνωστός Αντι-Ολυμπιακός! Ο επόπτης Πάτρας «έπαιξε», όπου τον «έπαιρνε», πούστικα, σε βάρος μας φυσικά).

     

    1. ΘΡΥΛΟΣΠας Γιάννινα 1 – 0 (Μάριν / Ακυρώθηκε (δεν μέτρησε) κανονικό γκολ του Ανσαριφάντ)

    Διαιτητής: Τζήλος

    (Αλήτης μεγάλος! Ανέχθηκε σκληρότατο παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ, ενώ δεν είδε και το γκολ του Ανσαριφάντ, στο σουτ του οποίου η μπάλα πέρασε την γραμμή, όλη)!..

     

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.

    «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΟΣ»

    Βαθμοί:32

  • -/-

    Β΄ ΓΥΡΟΣ

    1. ΛάρισαΘΡΥΛΟΣ 0 – 3 (Μάριν, Ανσαριφάντ, Τζούρτζεβιτς)

    Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

    (Στημένος Αληταράς! Δεν έδωσε 2 πέναλτυ πεντακάθαρα)!

  • -/-

  • [Με νέο Προπονητή τον Όσκαρ ΓΚΑΡΣΙΑ, από το ματς με τη Λαμία, μετά από απόφαση της Δκσης! Τέλος ο Τάκης ΛΕΜΟΝΗΣ!.. Στη Λάρισα με Υπηρεσιακό Προπονητή, τον πρώην βοηθό του Λεμονή, Χρήστο ΚΟΝΤΗ]! Ερχομός και πάλι Κέβιν ΜΙΡΑΛΑΣ!

     

    1. ΘΡΥΛΟΣΛαμία 2 – 0 (Μάριν, Ανσαριφάντ)

    Διαιτητής: Σέζος

    (Κρυφο-Βρωμιάρης)

     -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΞάνθη 3 – 0 [Ανασαριφάντ (2), Φορτούνης]

    Διαιτητής: Καραντώνης

    (Δεν προκάλεσε, όπως με την Λάρισα, την 1η αγ.)

     -/-

    1. Αστέρας ΤρίποληςΘΡΥΛΟΣ 1 – 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ) (Ανσαριφάντ)                                                                                                                                                -/-

    Διαιτητής: Ζαχαριάδης

    (Παμπόνηρος… ποντικομούρης)!..

     -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΑ.Ε.Κ. 1- 2 (Ανσαριφάντ) (ΗΤΤΑ)

    Διαιτητής: Παπαπέτρου

    (Σφαγή! Όχι πέν. στον Μποτία στο 0 – 0, και φάουλ το 2ο γκολ της ΑΕΚ! Ο Γαιακουμάκης γκρέμισε τον Μποτία). 

     

    Και -3 βαθμοί, από ΕΛΑΣ!..

  • -/-  

    1. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. ΘΡΥΛΟΣ 2 – 2 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ) (Μαρίν, Έχασε αρχικά πεν. ο Τζούρτζεβιτς και καπάκι ο Χατζησαφί γκολ).

    Διαιτητής: Τζήλος

    (Μεγάλος Αλήτης! Μιραλάς, Φορτούνης έξω από κτυπήματα, Ταχτσίδης 2 σπασμένα πλευρά και αυτός τίποτα στους παίκτες του Περιστερίου! Στο τέλος κράτησε καθ-ση, με 4ο τον Νεοφυτιάδη, άλλο αρχ…., 3’! Η εντολή ήταν να μην «περάσει» ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απ’ το Περιστέρι)!..

     -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 – 0 (Οτζίτζα)

    Διαιτητής: Νεοφυτιάδης

    (Δεν έδωσε τουλάχιστον 2 πεν., πχ στην ανατροπή του Καρίμ, κλπ) / Χωρίς Φιλάθλους!

     -/-

    1. ΠΑΟΚΘΡΥΛΟΣ (Το Ματς θα παιχτεί στα… Δικαστήρια) 0 – 3 Στα Χαρτιά!

    Διαιτητής: Αρετόπουλος

    (Δεν ξεκίνησε το ματς, λόγω του ότι ΜΠΑΟΥΚ-τζής κάφρος πέταξε ένα ρολό ταμιακής μηχανής στον Γκαρθία!.. Επιτέλους, έφυγε απ’ το γήπεδο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για 1η φορά, στα όσα καφριλίκια κάθε χρόνο γίνονται εκεί, απ’ τους Έλληνες και Βυλγαρίζοντες Οπαδούς του Δικεφάλου! Φέτος 2 τύποι έκαναν ανενόχλητοι βόλτα με τη σημαία της Βουλγαρίας μέσα στο γήπεδο)!..

     -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 – 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ) [Φορτούνης (Πεν.)]

    Διαιτητής: Ευαγγέλου

    (Έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στον Βάζελο! Έκανε πέναλτυ, ένα φάουλ εκτός περιοχής)!.. Χωρίς Φιλάθλους!

    -/-

    1. ΠλατανιάςΘΡΥΛΟΣ 0 – 4 (Ρομαό, Μαρίν, Σισέ, Μιραλάς)

    Διαιτητής: Τζοβάρας

    (Δεν μπορεί να κριθεί λόγω… σκορ! Πάντως έκανε λάθη… εκατέρωθεν)!

     -/-

    1. ΛεβαδειακόςΘΡΥΛΟΣ 1 – 1 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ) (Ανσαριφάντ)

    Διαιτητής: Κουτσιάφτης

    (Δεν μας έδωσε ένα πέν., του Νιάσε / Αλητάκος της «Κούλας»).

    -/- 

    1. ΘΡΥΛΟΣΚέρκυρα 5 – 1 (Ανσαριφάντ, Μιραλάς, Φορτούνης, Έγκελς, Βρουσάϊ)

    Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

    (Δεν προκάλεσε! Δεν τον βοήθησε και η ροή του αγώνος για πουστιές, όπως ακόμα και το σκορ)!..

     -/-

    1. Απόλλων ΣμύρνηςΘΡΥΛΟΣ 1 – 0 (HTTA)

    Διαιτητής: Κατσικογιάννης

    (Δεν έδωσε ούτε ένα από τα 4 πέναλτυ «μαρς»– ΘΡΥΛΟΣ που έκανε ο Απόλλων! Μεγάλος Αληταράς – Γνωστός και αυτός Οπαδός της «Κούλας»)!..

     -/-

    1. ΘΡΥΛΟΣΠαναιτωλικός

    Διαιτητής:

     -/-

    1. ΠΑΣ Γιάννινα ΘΡΥΛΟΣ  

    Διαιτητής:

     

    -/-

  • ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ… ΜΑΦΙΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ!.. 
  • ΧΑΙΡΕΤΕ“!

  • ΕΛΛΗΝΑΣ 

  • -/-