ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ “ΣΥΡΙΖΑ”(!..) ΚΑΙ “2 ΛΟΓΙΑ” ΣΤΟΝ… “ΣΩΚΡΑΤΕΣ”!..

Ο “ΣΥΡΙΖΑ” μετά τον Πάντζα απέκτησε κι άλλο κωμικό!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Πάντζα απέκτησε κι άλλο κωμικό!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 – 12:03

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παράδοση σε κωμικούς. Από τον Πάντζα (που έχει και χαρτί) μέχρι την Αυλωνίτου και τον Κωνσταντινέα, το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ξεσπάστε σε γέλια μην κρατιέστε) ανέδειξε κωμικούς και διασκεδαστές. Ένας ακόμα μπαίνει στη λίστα!

Ο Πετράκης λοιπόν στάλθηκε από το Νικολάκη Παππά να μιλήσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ που κάποτε ήταν Πρακτορείο Ειδήσεων και τώρα έχει γίνει η Πράβδα της παρεούλας που παίζει την κυβέρνηση της χώρας.

Είπε για την κλιματική αλλαγή που τόσο τον απασχολεί, αν και έχει αδυναμία στο χιόνι, αλλά μη γελιόμαστε, ο στόχος του δεν ήταν να μιλήσει για τις 17 νόρμες του ΟΗΕ για το περιβάλλον, αλλά για αυτόν που «καίει» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σωστά, καλά καταλάβατε, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και τι είπε λοιπόν πάλι σκορπώντας γέλιο; Ότι… μετεστράφη λέει ο Ολυμπιακός σε ανώνυμη εταιρία.

Κάτσε ωρέ Πετράκη αριστερέ γιατί θα μας λωλάνεις. Αν ήταν «ανώνυμη εταιρεία» δε θα είχε βγάλει ήδη στη δημοσιότητα τη «μαύρη τρύπα» που βρήκε στα ταμεία και που ήταν απείρως μεγαλύτερη από αυτή που καταδίκασε τον ΠΑΟ σε ανυποληψία και την ΑΕΚ την έστειλε για… καθαριστήριο στην Γ’ Εθνική βάζοντας παντοτινό στίγμα στην ιστορία της; Ειδικά αυτό εσένα πρέπει να σε πόνεσε λόγω συμπάθειας στο συγκεκριμένο σωματείο. Όχι;

Αν ήταν «ανώνυμη εταιρεία» θα βοηθούσε τόσο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να μεγαλουργεί παντού. Εσείς Πετράκη τον αφήσατε με χρέη (ακόμα τα χρωστάτε) και από το 2010 ρομαντικέ, που βλέπεις και το Ολυμπιακό ως… ιδανικό ξαφνικά δε δώσατε ούτε ένα ευρώ. Για να βοηθήσετε έστω ένα τμήμα!

Είναι τόση δε η ιδεολογία σας περί Ολυμπιακού που ακούω ότι στην… μεταστραμμένη ΠΑΕ ψάχνουν που πήγαν τόσα εκατομμύρια ευρώ από τα μέλη και πόσα από αυτά έφτασαν στον Ερασιτέχνη

Πετράκη, αυτά δεν τα έλεγες πέντε χρόνια τώρα. Δε μοιράστηκες τον καημό σου για τη «μεταστροφή» της ΠΑΕ. Πες τους λοιπόν και στον Παππά και στον Τζανακόπουλο να μη σε βάζουν να λες όλο ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Διότι εντάξει, κατανοούμε τη δυσκολία σου να αντιληφθείς την πραγματικότητα, αλλά πέρα από το γέλιο που προκαλείς θα μας αναγκάσεις καμμιά μέρα να ασχοληθούμε σοβαρά και με τις μέρες σου στον Ολυμπιακό και γενικότερα (τις νύχτες τις αφήνουμε έξω γιατί δεν απασχολούν εμάς τους φιλάθλους, είναι ζήτημα άλλων Επιστημόνων…)

ΥΓ.: Τελικά ρε Πετράκη μήπως δεν τον μύριζες καλά τον κρίνο; Μήπως είχες θέμα όσφρησης; Ή κορόιδευες τον κόσμο απλώς, όταν έλεγες ότι δεν ξέρεις αν θα είσαι στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ;

-/-

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Ο Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως Ευρωβουλευτής, για τα 24.000 Ευρώ το μήνα, μισθό! Δεν τα έχει ανάγκη! Έχει δις, από τον Πατέρα του! Η Λοϊζου τα είχε ανάγκη και σε 5 μήνες θητεία, θα ξεχρέωνε, ενώ μετά, για 4,6 χρόνια θα “κονόμαγε”!.. Και ο Τσίπρας ήξερε!.. 3 επίπεδα πληροφόρησης έχουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά!..

2. Ο Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι ο μορφωμένος, ο διανοούμενος, το άτομο με τα Πτυχία και την προτέρα σπουδαία σημαντική πολιτική δράση, ένα “βαρύ” πολιτικό πρόσωπο, ο οποίος θα πολεμήσει τάχα για την δήθεν αναγκαία… εκδημοκρατικοποίηση της Ευρώπης και θα τα βάλλει, επίσης τάχα, με την Ευρωπαϊκή… Ακροδεξιά, (αυτές οι γνωστές μόνιμες παπαριές της Τσιπροπαρέας, μορφής σανού ή βρύων, για την λαϊκή πλέμπα), που η ύπαρξή της τρέφει και θεριεύει την “Κοινωνική Ψώρα”, αυτήν την “Κατάρα της Γης” και σίγουρα της Ελλάδος, που λέγεται “Κομμουνισμός” ή “Δικτατορία του Προλεταριάτου”, μαζί με όλα τα… συμπαραμαρτούντα του,  “Διεθνισμός”, “Αναρχισμός”, “Διεθνή Πρακτορεία”, κλπ!..

3. Ο Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι ένα πολιτικοποιημένο γενικώς πρόσωπο, και θέλει να διακριθεί στον πολιτικό στίβο! ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΩΣ (καπηλευθείς) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, στην “Κ-Β του Βουνού”: (Μια περίπου αντίστοιχη περίπτωση “πατρός Κ. ΣΗΜΙΤΗ”)!..

  • Ελληναράς / Βαθειά Πατριώτης! Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ τον είχε “δημοσία” επαινέσει και είχε σχεδόν υμνήσει το ήθος κυρίως του Ανδρός, την βαθεία επιστημονική του γνώση και την αγάπη του για την Ελλάδα! Κατείχε περίοπτη κρατική θέση επί Μεταξά και ήταν ιδιαιτέρως φίλος του Καθεστώτος της 4ης Αυγ., όπως και ο πατέρας Σημίτης, ο οποίος είχε διορισθεί με προσωπική παρέμβαση του Δικτάτορος!..
  • Άνδρας ξεχωριστού ήθους, ξεχωριστού “Ειδικού Βάρους“!
  • Εκ των κορυφαίων επιστημόνων της εποχής του!

Σημειώνω τέλος ότι υπάρχουν επαινετικές των χαρακτήρων των 2 παραπάνω Ανδρών αναφορές του τότε Βασιλέως, αφού οι Κόκκαλης και Σημίτης ήσαν πασίγνωστα / αναγνωρισμένα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, ενώ συμμετείχαν και σε όλες τις εκδηλώσεις του τότε Καθεστώτος!..

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η (ΔΙΑΖ) ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

4. Ο Πέτρος ΚΟΚΚΑΛΗΣ κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να “ξεχρεώσει” (ας πούμε έστω, για να “πατσίσει”) ο Πατέρας του Σωκράτης, τις δουλειές που πήρε και τα όσα πολλά κέρδισε, κυρίως αρχικά επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΩΝ, (πχ από τα “κοντέϊνερ” των “hotspots”, κλπ, κλπ, κλπ), αλλά και διότι είναι ευκαιρία η Οικογένεια ΚΟΚΚΑΛΗ να κάνει τα νεο-κομμούνια να σωπάσουν να ασχολούνται με την… Κοκκάλειο διαπλοκή και τα… Κοκκάλεια αίσχη, όπως πχ ο Κος Παπαδημούλης, (ναι αυτός με τα 22 διαμερίσματα στις Βρυξέλλες, αλλά που θέλει πολύ… αγώνα ακόμα, για να φτάσει την Κα Χρυσοβελώνη, την πονηρή “Αυστριακή”, με τα 33 διαμερίσματα, στην ημεδαπή όμως), ο Κος Παπαδημούλης λοιπόν ο οποίος πολύ παραστατικά, γλαφυρά και πλήρως(!) έχει αναφερθεί στις… βρωμιές (κατ’ αυτόν) του Σωκράτη Κόκκαλη! (Πχ Στις 27-03-2019 θα έπαιξαν τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, αριθμό βαρέων καταγγελιών του Παπαδημούλη, κατά Σ. Κόκκαλη, παλαιοτέρων ασφαλώς)! Δηλαδή ο… “Σώκρατες” με την υποψηφιότητα του γιού του Πέτρου στον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να γλείφουν εκεί που έφτυναν και μάλιστα… πολύ και με μίσος! Και να το πούμε και αλλιώς, τους έβαλε και αυτούς στο… καρνέ του!..

Με απλά λόγια τους ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ο Κος Σ. Κόκκαλης, δια του υιού του!

– Τέλος, με την υποψηφιότητα του γιού του, ο Κος Σ. Κόκκαλης θα έχει τον ίδιο του τον γιό “για αυτιά του και μάτια του” μέσα στο Κόμμα αυτό, για ό,τι ήθελε στο μέλλον προκύψει, αρνητικό κυρίως για τις εταιρείες του, αλλά και θετικό βεβαίως!

– Ακόμα ο πανέξυπνος και πραγματικός Πατέρας Σωκράτης ΚΟΚΚΑΛΗΣ έκανε (και κάνει αν θέλετε) την σκέψη! Ας πάει ο Πετράκης να ασχοληθεί με την πολιτική, “μπας και τον γλυτώσω από τις Ματσούκες και κυρίως από τα… παιχνιδάκια της Ματσούκα”, αυτά τα… παιχνιδάκια φίλοι μου, που υποχρέωσαν έναν ΣΤΩΪΚΟ και 9 στα 10 ψύχραιμο Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ, όταν ξέσπασε το θέμα με τα ναρκωτικά της Κας αυτής, κλπ, κλπ, κλπ, να βγει από τα ρούχα του! Μόνον που δεν αναποδογύρισε το γραφείο του, μιλώντας στο παιδί του και υποψήφιο Ευρωβουλευτή! (Δεν μάθαμε ποτέ αν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή, και τί είδους, στο θέμα Ματσούκα και ο “Πετράν”, οπότε δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να εκτιμήσουμε, αν μεσολάβησε ο ίδιος ο Σ. Κόκκαλης και “έσωσε” τον γιό του, ένας Κόκκαλης, ο οποίος, ίσως και ορθώς, έχει, όλους αυτούς τους σημερινούς πολιτικούς, για πολύ λίγους και “εύκολους”! Εδώ που τα λέμε φίλοι μου, μακάρι το μυαλό του Σωκράτη Κόκκαλη, να το είχε έστω το 1/3 των σημερινών βουλευτών, του Κοινοβουλίου μας)!..

5. Τα παραπάνω για την πλευρά Κόκκαλη! Ο Τσίπρας τί κερδίζει; Διαβάστε!..

– Ο Τσίπρας τα ξέρει τα παραπάνω! Του τα έχουν μάλιστα… αναλύσει!.. Πιστεύει -ίσως- ότι “κρατάει” τον Σ. Κόκκαλη! (Πιθανώς αν του την χάρισε του Πέτρου, αν και άτομα σαν τον Σωκράτη, 9 στα 10 δεν “πιάνονται”)!..

– Τον Τσίπρα, που είναι “περισφιγμένος” από μια περίεργη μίξη “διεθνών πρακτόρων” (που έχουν “υπηρετήσει” και άλλες Κ-Β), μεγαλο-επιχειρηματιών, που ΑΠΑΝΤΕΣ αντιπαλεύονται τον Κο Μαρινάκη, (πχ Μελισσανίδης, Σαββίδης, κλπ), περίεργων συμβούλων, κλπ, τον συμβούλεψαν να βάλλει υποψήφιο τον Πέτρο Κόκκαλη, ώστε “εν όψει” εκλογών, να διεμβολίσουν ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ τα 6,5 εκ-ρια Ολυμπιακών στην χώρα, [οι οποίοι ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, και μάλιστα από τον ίδιο τον Π-Θ της χώρας και οι οποίοι ακούνε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα και άλλοι βρίζουν, άλλοι φτύνουν, άλλοι καταριούνται, άλλοι μουτζώνουν και άλλα πολλά], μπας και πάρει και κάποιους ψήφους και από την μεγάλη Ολυμπιακή Οικογένεια!

– Στους Παοκτζήδες έδωσαν το “Πρωτάθλημα των Πρεσπών”, μετά από 35 χρόνια και αυτοί ενώ τους πούλησε το σπίτι ο Τσίπρας στους Σκοπιανούς, θα τον ψηφίσουν μαζικά από… ευγνωμοσύνη, άσχετα αν μείνουν… στον δρόμο!..

– Τον Άρη μάλλον θα τον βγάλλουν στην Ευρώπη!.. Θα τσιμπήσουν και από εκεί! Ίσως να “δουλεύει” στην κατεύθυνση αυτή και ο Αρειανός Α/”ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” Κος Καλαϊτζίδης!..

– Στην Αεκ πάνε να της δώσουν το Κύπελλο!.. Θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ μαζικά τα αναρχικά αρνιά του Μελισσανίδη! Άλλωστε όλη η 17Ν ήταν Αεκ! Το δράμα τους… συνεχίζεται!..

– Με τους βάζελους, λόγω Αλαφούζου (ποιοί τελικά κτύπησαν τον ΣΚΑΪ, θα μάθουμε) και “Χ. Αυγής”, δεν ασχολήθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. !.. ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΚΟΚΚΙΝΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΡΟΖ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ”

– Παράλληλα, ποντάρουν (οι… Σύμβουλοι αυτοί) Κε… Σωκράτη ΚΟΚΚΑΛΗ και στον διχασμό των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ φιλάθλων και στην σπορά ΕΡΙΔΟΣ, εντός της Ολυμπιακής οικογένειας, ΕΡΙΔΟΣ και ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, που πάντα αφήνει πίσω της συντρίμμια! Έτσι, πιστεύουν ότι τελικά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πέσει σε ανυποληψία και σε μαρασμό, ενώ “βλέπουν” (στα όνειρά τους βεβαίως) και φυγή Μαρινάκη!.. Σου λέει τον ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ… ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!.. Καταλάβατε φίλοι μου!

  • ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΑΙΓΑΛΕΩΤΗ;
  • ΜΟΝΟΝ ΛΥΠΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΕΤΣΙ, ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑ!..  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ!..

– Αυτά φίλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Γι’ αυτό:

  • Πιο κοντά στην “ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ”, την Ομάδα μας!
  • Μην πέσετε στην βρώμικη παγίδα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, αυτών που είναι ό,τι πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΒΡΩΜΙΚΟ πέρασε ποτέ από την Πατρίδα μας, ως Κ-Β!
  • Απομονώστε τον Π. Κόκκαλη και μην πέσετε στην παγίδα, αν αρχίσει να μοιράζει -πιθανώς- χρήματα!..
  • Μαζικά ψηφίστε Μώραλη! Ψηφίζοντας Μώραλη στηρίζουμε τον Πρόεδρό μας, ο οποίος ΠΟΝΑΕΙ την ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ και το αποδεικνύει σχεδόν 10 χρόνια! Ψηφίζοντας Μώραλη στηρίζουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη!..
  • ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 800.000 ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!.. ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΣΥΧΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΕΥΘΥΤΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!.. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ!..

– Φίλοι μου! Πριν σας αφήσω απευθύνομαι στον Κο Σ. Κόκκαλη!

Κε Σ. Κόκκαλη! 

α. Οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δεν είμαστε Αλήτες! Σεβόμαστε! Μας γνώρισες και είδες ότι σε ευγνωμονούσαμε για όσα μας είχες προσφέρει! Όμως Κε Πρόεδρε, δεν περιμέναμε να μας παίξεις, 2 χρόνια τώρα, βρώμικα, συντασσόμενος με εχθρικά προς την Ομάδα μας, αντίπαλα Σωματεία! Κυρίως όμως Πρόεδρε, σου θυμίζουμε ότι πάτησες την κόκκινη γραμμή μας και μάλιστα την παραβίασες! Ποιά είναι αυτή; Στην θυμίζουμε! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω από Κόμματα και πρόσωπα!.. Μπροστά στον ΘΡΥΛΟ, δεν υπάρχει Κόκκαλης, δεν υπάρχει Μαρινάκης, δεν υπάρχει κανείς!.. Έτσι ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ και έτσι ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ μας! Αυτό είναι το DNA μας!.. Και τώρα ο γιός σου κατεβαίνει με ένα Κόμμα, το οποίο είναι “ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ” μας!..

β. Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και  ΜΕΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν το 1989, (τότε ήταν, αν δεν σφάλλω),  ο ΜΕΝΙΟΣ ήθελε να παίξει πολιτικά παιχνίδια, με την Ομάδα μας, λέγοντας πως θα έκανε η Κ-Β του ΠΑΣΟΚ Α’ νέο γήπεδο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στον παλιό Ιππόδρομο, στοχεύοντας στις ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ψήφους, “βγήκε” ο ίδιος ο Πρόεδρος και είπε:

“ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”!.. Το πήρες το μήνυμα;

– Όταν μετά επί Κοσκωτά (που ακριβώς, μπήκε στην Ομάδα, για δημιουργία μείζονος λαϊκής Βάσης), η Ομάδα είχε να κερδίσει επί 9 αγωνιστικές, επειδή ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΝΑΓΕ την ΟΜΑΔΑ μας, αναρρωτήθηκε “ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ”; Την ερώτησή του αυτή, που δήλωνε ΠΟΝΟ(!) Κε Σ. Κόκκαλη, την είχε πρωτοσέλιδο η έγκριτη τότε και Ολυμπιακή ε/φ “ΦΩΣ”, που στις ημέρες μας “σφυρίζει” διαφορετικά, απ’ τον… Αττίλιο!..

– Η κρίσιμη παραπάνω λέξη είναι η λέξη ΠΟΝΟΣ για τον ΘΡΥΛΟ μας! Το πήρες το μήνυμα Πρόεδρε;

– Άρα αγαπημένε Πρόεδρε Σ. Κόκκαλη, διότι σε τιμούμε ως τέως Πρόεδρο της Ομάδος, αλλά μέχρις εκεί, σε καλούμε:

  • Να αναθεωρήσεις απόψεις και θέσεις, ώστε να μην δημιουργηθούν από μια νόθα, ανθελληνική και αντι-Ολυμπιακή Κ-Β, προβλήματα στην Ομάδα μας, κρατώντας την Ομάδα μας, μακράν των όποιων βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών τους!..
  • Να… μετανοήσεις και να μην ξανααποτελέσεις, όπως φημολογείται και  μάλιστα ευρέως (“βρώμισε” που λέει ο λαός), ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΙΖΩΝ ΜΟΧΛΟΣ!..
  • Να μην μας ξαναπολεμήσεις στο νέο Πρωτάθλημα, παρά τις όποιες φιλίες ή “φιλίες” σου, που ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ και ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΟΥΝ τον Πρόεδρό μας Κο ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αισχρά, σχεδόν 10 χρόνια τώρα! ! Κατάλαβες!..
  • Αντιθέτως: 
  • Να στηρίξεις τον νυν Πρόεδρό μας Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΜ, διότι ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ! Και ξέρεις γιατί;
  • – Διότι πρωτίστως είναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ καλό! Αληθινός Πατριώτης, Πατριώτης των έργων! Αποκάλυπτε το άγαλμα των Ποντίων και δάκρυσε, μίλαγε για τον Νικηταρά και σχεδόν έκλαψε!..
  • – Διότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΨΥΧΟΥΛΑ και στηρίζει όλο τον λαό, με πρώτη την φτωχολογιά, τους αναξιοπαθείς, τους πληγέντες, τους “λάθρο”, κλ, κλπ, κλπ!..
  • – Διότι ΠΟΝΑΕΙ την Ομάδα μας Πρόεδρε! Έχει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ΑΓΝΗ και ΑΛΗΘΙΝΗ!
  • – Διότι είναι ΥΓΙΗΣ και ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, που προβάλλει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας παντού στην Αλλοδαπή!..

– Κε Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ!

  • ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΨΥΧΕΣ! ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΡΧΕΙΣ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑΣΗ, “ΕΛΘΕ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ” ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ “ΘΡΥΛΟ”!..

– ΜΕ –

ΤΙΜΗ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-