ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΛΚΗΣ, Ο… ΜΑΚΗΣ!..

Φίλοι μου!

Εδώ και μερικά χρόνια, σε κάθε γειτονιά μεγάλης πόλεως στην Ελλάδα, ιδιαιτέρως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν δημιουργηθεί, κατόπιν σχεδιασμού των Αλβανικών ΜΥ, δια της Αλβανικής ΜΑΦΙΑΣ στην χώρα, συμμορίες νεαρών, Β’ γενιάς Αλβανών στην Ελλάδα, παιδιών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ομιλούν ελληνικά και αλβανικά και έχουν αλβανική συνείδηση!

Κύριος στόχος είναι η κυριαρχία στις ελληνικές γειτονιές (και συνεπώς η προοπτική κυριαρχία στην χώρα των Αλβανών / σε μια πιθανή απάντηση και του παλαιού συνθήματος των “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ”, που έλεγε “δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέ”), καθώς βεβαίως και ο προσπορισμός κερδών της Αλβανικής τοπικής ΜΑΦΙΑ που τους οργανώνει, κυρίως μέσω της πωλήσεως δι’ αυτών ναρκωτικών ουσιών (σε παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων), καθώς και η απαγωγή και η οδήγηση στην πορνεία κοριτσιών, που κρίνουν αυτοί! (Κυρίως από το ευπρόσβλητο οικογενειακό “CV” τους, “CV” κοριτσιών τα οποία εκμαιεύουν με “ειδικούς” νέους που τους “ρίχνουν” ή από την ξεχωριστή τους εμφάνιση / ομορφιά, κάποιων ελάχιστων κοριτσιών, που εκτιμούν ότι η απαγωγή τους θα τους αποφέρει σημαντικά κέρδη).

Οι νέοι αυτοί οργανώνονται… συμμοριακά από Αλβανούς Μαφιόζους των διαφόρων περιοχών πχ των Αθηνών, οι οποίοι, δι’ ενός επικεφαλής δικού τους Αλβανού νεαρού, τους παρέχουν από ουσίες, μέχρι και όπλα! (Οι σιδερογροθιές κατάντησαν πια… σπόρια)!

Ένα παράδειγμα! Δίνονται πχ “τσιγαριλίκια” στον “Χ” Αλβανό νεαρό, ο οποίος θα πρέπει να τα πουλήσει, νεαρό που οι έμπειροι μαφιόζοι Αλβανοί της περιοχής έχουν εκτιμήσει, “κρίνοντάς” τον… συνολικά ότι θα μπορούσε να… διακριθεί στον χώρο τους. (Συνήθως οι Αλβανοί Μαφιόζοι ελέγχουν “τομείς” και όχι μόνον μια περιοχή).

Αυτός έχει δικτύωση μέσα στα Γυμνάσια και στα Λύκεια (και ευρύτερη δικτύωση στην περιοχή) και ξέρει σε ποιούς θα τα δώσει, από πληροφόρηση “από μέσα”, ενώ στοχεύονται και παιδιά που δεν τους “προσκυνούν” μέσα στα σχολεία, που αντιδρούν πχ στις απόψεις που αυτοί εκφράζουν  στα διάφορα μαθήματα, απόψεις που συζητιούνται μέσα στις αίθουσες στα Φιλολογικά, στην Ιστορία, στην Γεωγραφία, κλπ και οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ή χαρακτηρίζονται ως… φιλο-ελληνικές!

Κανονίζονται τα ραντεβού! Πχ Στην τάδε γωνία, των οδών “Α” και “Β”, τάδε ώρα! Πάει εκεί ο δοκιμασμένος νεαρός “πωλητής” και με ωραίο τρόπο (τρόπο… “δήθεν” και… “αδιάφορο”), δίνει το “πράγμα” και παίρνει πχ από τον καθένα 20 Ευρώ.

Αν την ημέρα δίνει σε 5 άτομα, σε 6 ημέρες σε 30, έναντι 20 ευρώ στον καθένα, τότε την εβδομάδα βγάζει 600 Ευρώ και το μήνα 2400 Ευρώ! Απ’ αυτά, περισσότερο από τα 2/3 πάνε στην Μαφία, ενώ κερδίζει και ο νεαρός πωλητής, που ψάχνει για όλο και περισσότερο… κόσμο, ώστε να αυξήσει το κέρδος του!..

Οι Μαφιόζοι (εκτός από τα πορνεία, μπαρ, “καφέ”, μικρά μαγαζιά, όπως κυρίως μπακάλικα ξένων, αλλά και Ελλήνων, περίπτερα, κουρεία – κομμωτήρια, ραφεία, κλπ, όπου πουλάνε προστασία), “ελέγχουν” και γυμναστήρια και Σχολές “Πολεμικών Τεχνών”, όπου τα νεαρά μέλη των συμμοριών πρέπει να πηγαίνουν, ώστε να μπορούν να επιβάλλονται με ξύλο, σε όσους τους αντιδρούν, σε ο,τιδήποτε! (Συμμορίες, όπου η εξάρτηση που δημιουργείται στους νεαρούς αγοραστές από τις ουσίες, τους οδηγεί να γίνονται και Όργανα στα χέρια – ορέξεις του / των επιτήδειων πωλητών, που τους οργανώνουν μετά εύκολα και αυτούς στο “κύκλωμά” τους, που ελέγχει ως… “αόρατος” και εκ του σύνεγγυς, κάποιος έμπειρος, 35 άρης και άνω, Αλβανός, τις περισσότερες φορές Ελληνοποιημένος).

Τα άτομα αυτά (όχι όλα βεβαίως) είναι οργανωμένα, ως μέλη, και σε κόμματα – οργανώσεις, κυρίως ανθελληνικές, (πχ στον “ΑΝΤΑΡ-CIA”, κλπ), αφού μιλάμε για… Έλληνες (παιδιά Αλβανών που γεννήθηκαν εδώ), με βαθιά εντός τους εθνικιστική Αλβανική ιδεολογία και μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες, μίσος που τους εμφύτευσαν οι Αλβανοί μετανάστες γονείς τους, ιδεολογία την οποία εκδηλώνουν, όπου μπορέσουν και σε κάθε ευκαιρία, όπως στα σχολεία, στα Παν-μια, στα Γήπεδα, στις ΜΚΟ (που είναι γεμάτες από τέτοιους / εκεί πολλοί εξ αυτών το “παίζουν” Β. Ηπειρώτες… ), στον στρατό κάνοντας ομαδικά τους Αλβανικούς τάχα αετούς, κλπ, κλπ, κλπ!.. Είναι Αριστεροί -υποτίθεται- στην Ελλάδα και βαθιά Εθνικιστές στην χώρα τους, σαν αυτούς που δολοφόνησαν τον Άλκη, οι οποίοι ανήκαν / ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ΑΝΤΑΡ-CIA και πάνω στο κορμί τους έχουν Αλβανικούς αετούς! [Οι 5 ή οι 6 στους 12 που εμπλέκονται στην δολοφονία Άλκη είναι Αλβανοί / (ελληνοποιηθέντες Αλβανοί), 1 ή 2 Φιλο-Σκοπιανοί ή και με τέτοια καταγωγή, από περιοχές της Δ. Μακεδονίας όπου ζουν τέτοια… φίδια, που τάχα υποφέρουν, κλπ και οι υπόλοιποι είναι Έλληνες ή ελληνικής καταγωγής]!..

Είναι παντού και με διάφορα… πρόσωπα, ενώ στον σχεδιασμό κυριαρχίας των νεαρών Αλβανών συμμετέχουν κατευθυνόμενα και τα κορίτσια με καταγωγή από την Αλβανία, μαθήτριες και πρώην μαθήτριες!..

Τώρα, τολμάμε και γράφουμε ένα σενάριο!..

Ο 14 χρονος πιτσιρικάς  στα Πατήσια, ο Μάκης, όπου οι Αλβανοί έχουν τον πρώτο λόγο (σε όλη την Αχαρνών, με τωρινό… στρατηγικό κέντρο κυρίως τον Άγιο Νικόλαο, οι Αλβανοί έχουν τον πρώτο λόγο, μέχρι λίγο πιο… κάτω, όπου αρχίζει η κυριαρχία των “μιξ” Βαλκάνιων Γύφτων… , που ενώθηκαν με τους “δικούς” μας και τους… άλλαξαν, κάνοντάς τους σχεδόν ομοίους), φαίνεται ότι αντιδρούσε στα άτομα αυτά μέσα στο Σχολείο ή είχε άποψη… ελληνική και δεν έκλεινε το στόμα του, όντας ένα καλό Ελληνόπουλο που μάλιστα έκανε και “Παγκράτιο”! (Ένας λόγος να στοχευθεί πιο πολύ! Καταλαβαίνετε)!..

Ο νεαρός όμως Μάκης δεν παύει να ήταν ένα παιδί και ως τέτοιο δεν άντεξε το καθημερινό “μπούλινγκ”, κατά πως το λένε!.. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ το Αγγελούδι αυτό και όχι διότι ήταν Ελληνόπουλο βεβαίως!..

– Τα τοπικά “ΑΤ” και “Τμήματα Ασφαλείας” ξέρουν… γενικώς, αλλά δεν κάνουν τίποτα, αφού ή τάχα τους ενδιαφέρει η μεγαλύτερη εικόνα, που είναι η… ησυχία (sic) στην περιοχή ή κάποιοι εξ αυτών τα “παίρνουν” από την Αλβανική Μαφία της περιοχής και σιωπούν (καθώς και οι γυναίκες τους, που έχουν μαγαζιά στην περιοχή, ενισχύονται οικονομικά από την Α/Μαφία), κάνοντας, οι της τοπικής “ΕΛΑΣ”, τάχα ελέγχους, εμφανίσεις και “του κόλου τα 9 μερα”!

Είναι δυνατόν να ξέρουν όλοι οι κάτοικοι ότι ο “Χ” αποθρασυνθείς νεαρός (όπως οι περισσότεροι εξ αυτών των Αλβανών, που είναι άκρως επιθετικοί), που κάθεται στην τάδε οδό, πχ στην “Κολοφώνος” και είναι γνωστό βαποράκι πχ στην περιοχή του Αγίου Παντελέημονος, κλπ, και να μην τον ξέρει πχ το Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονος ή της Κυψέλης, κλπ, ώστε να τον συλλάβουν ή να επιχειρήσουν να βγάλουν κάτι μεγαλύτερο; Τον ξέρουν, όπως και τους προστάτες του! Γιατί λοιπόν δεν τους συλλαμβάνουν; Διότι πολύ απλά τα “παίρνουν”!.. Δεν υπάρχει άλλο, αφού Κε… Θεοδωρικάκε η αδιαφορία δεν “παίζει” πια!..

Επίσης δεν “παίζει” ότι απαιτείται τάχα καταγγελία, κλπ, διότι αφ΄ενός η ΕΛΑΣ θα πρέπει να είναι έξω και αυτή να βλέπει και να επεμβαίνει, ώστε να μην απαιτείται καταγγελία πολίτη και αφ’ ετέρου οι πολίτες φοβούνται και τους Μαφιόζους, αλλά και τους βρωμιάρηδες “Αστυνομικούς” της γειτονιάς τους! (Προ ετών ένας διαχειριστής πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα, πήγε και ανέφερε στο τοπικό “ΤΑ” την ύπαρξη “Οίκου Ανοχής” στην πολυκατοικία του και αμέσως μετά βρέθηκε δολοφονημένος, ενώ να σας θυμίσω και την περίπτωση του κάποτε επικεφαλής Ασφαλείας του “Τ.Α.” του Αγίου Παντελεήμονος Γιαννιώτη ” Χρυσαυγίτη” Αστυνόμου ΣΚΑΡΑ, με αδελφό Εισαγγελέα, ο οποίος τα έπαιρνε χοντρά από την Α/Μαφία, στην οποίαν έδινε τα πάντα που έκρινε ότι την αφορούσαν)!..

Προσθέστε τώρα τα ακόλουθα! (+ + + + + + + + +…) !..

– Τα Κόμματα που στηρίζουν γενικώς την ΞΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, διότι αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ οι καιροί και το μέλλον των πολιτικών τους (προσώπων και μη προσώπων, όπως των πολιτικών τους… οραμάτων, κλπ)!..

Δεν είδατε πώς σκύλιασε πχ ο Κώστας ο Μπακογιάννης, επειδή θέλησε ο Θεοδωρικάκος να “μαζέψει” κάποιους επικίνδυνους… Ασιάτες, από το Κέντρο των Αθηνών, φοβούμενος μην χάσει ψήφους, και κυρίως μήπως δεν δώσει καλό όνομα στον… Γιώργο Σόρος και στον γιο του Αλέξανδρο; Σε τί διαφέρει λοιπόν ο Μπακογιάννης, από εκείνον τον ανεκδιήγητο πρώην ΥΦΑΜ μας ΣΥΡΙΖΑΙΟ Χαϊδαριώτη ΒΙΤΣΑ, που έγλειφε τους Πακιστανούς, ωθώντας τους στην παρανομία, παρανομών και ο ίδιος; (Δεν θέλω να σκέπτομαι, πώς μπορεί να λειτούργησε ως ΥΦΑΜ, έχοντας πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες)!..

– Την έλλειψη πια ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και την εφαρμογή μιας πολύ… περίεργης ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ και ΣΟΡΙΤΙΚΗΣ δήθεν Παιδείας, διότι αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ οι καιροί και η εντολή της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, για μετατροπή της Ελλάδος σε παγκόσμιο… καφενείο!..

– Το ότι σχεδόν το σύνολο των Καθηγητών είναι Κομμουνιστές ή Κομμουνιστικών καταβολών (και αρκετοί ακόμα παραπέρα), με αδιαφορία και μίσος για κάθε τι ελληνικό! (Θα είδατε πως μετά από 30 χρόνια 1η δύναμη στα Παν-μια βγήκε η “ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ” του ΚΚΕ)!..

Υπάρχουν ασφαλώς και οι Καθηγητές – Καθηγήτριες που φοβούνται, όπως και οι αδιάφοροι / – ρες, αυτοί και αυτές που δεν θέλουν να μπλέξουν και τέλος αυτοί και αυτές που λένε (είναι αρχή τους πια), πως “γιατί να ασχοληθώ, όταν όλο το Κράτος είναι κολοχανείο, αφού και να ασχοληθώ δεν θα βγει τίποτα, ενώ στο τέλος θα είμαι και από κάτω, είτε από το ίδιο το Κράτος, είτε από την Α/Μαφία”, κλπ, κλπ, κλπ!.. Καταλάβατε! (Είναι δε τόσο πορωμένοι συνειδησιακά, που δεν έχουν ούτε και αισθήματα, πέραν του… φιλοχρήματος!.. Παράδειγμα; Ούτε ΕΝΑΣ και ΜΙΑ, από το καθηγητικό προσωπικό του σχολείου του Μάκη, δεν πήγε στην κηδεία του!.. Ούτε ακόμα και ο Γυμνασιάρχης!.. Μιλάμε για την απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ!.. Αυτοί μπορεί να λέγονται Καθηγητές; Μπορεί να λέγονται άνθρωποι ή κτήνη; Απ’ αυτούς διεκδικούμε οι Έλληνες να διδάξουν αξίες και αρχές στα παιδιά μας και να βγάλουν ανθρώπους);

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ”, ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ! ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΥΦΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ* ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; KAI ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!..

* Αλβανοί και Πακιστανοί είναι πια “κολλητοί” παντού και σε όλα! Πχ Στην Αχαρνών θα βρείτε πχ σε κομμωτήρια Πακιστανούς να ακούνε Αλβανικά τραγούδια, κλπ! Άλλο! Προ διετίας νομίζω ήταν! Θα περνούσε ο ΣΔΟΕ από την Αχαρνών! Οι Αλβανοί, που είναι παντού μέσα στο Κράτος, το έμαθαν και έκλεισαν τα μαγαζιά τους!.. Στους Πακιστανούς και στους κολλητούς τους Μπαγκλαντεσιανούς, (για ξεκάρφωμα, ώστε οι Εφοριακοί να βρουν κάποια μαγαζιά, πλην των κάποιων λίγων ελληνικών που δεν ήξεραν τίποτα και ήσαν όλα ανοικτά), το είπαν στους Πακιστανούς περί τις 09:00, οι οποίοι τα έκλεισαν αμέσως, πουλώντας τους… εκδούλευση!.. (Αυτοί δεν έχουν “ΡΟS” ή αυτά είναι σε σταθερή βάση χαλασμένα ή το “Διαδίκτυο” είναι μονίμως “πεσμένο”)!..

– Το ότι  πλέον ο αριθμός των Ελληνόπουλων αρχίζει και μειούται σημαντικά, με αποτέλεσμα να κυριαρχούν αριθμητικά στα διάφορα σχολεία Αλβανοί, Πακιστανοί, και λοιπές φάρες που ήλθαν στην χώρα! (Δυστυχώς η μεγάλη σαβούρα αυτών κατέκλυσε την χώρα)!.. Είναι ψέμα πως πχ στον Άγιο Παντελεήμονα οι Αλβανοί, προ ετών(!), είχαν ζητήσει, λόγω ακριβώς αυτής της… υπεροχής, να φύγουν από τα Δημοτικά Σχολεία τα λίγα Ελληνάκια (sic), να πάνε αλλού, ώστε τα σχολεία να γίνουν καθαρά Αλβανικά, όπου μάλιστα να διδάσκονται στην γλώσσα τους την δική τους εκπαιδευτική… επιλογή, κλπ, κλπ, κλπ; (Sic)

– Το ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα πια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ [ή άντε για να μην θίξω τον ΜΕΓΑΛΟ… ΕΡΓΑΤΗ της, νυν Υπουργό της Δικαιοσύνης μας, Κο Τσιάρα (μιλάμε για όλα, μα όλα, στα παπάρια του, ο Καρδιτσιώτης / τουλάχιστον ο Ζακυνθνός Κονιόρδος και το πολιτικό… πουστράκι ο Καλόγηρος, επί ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, δούλεψαν για το Κόμμα τους και τον Αρχηγό τους, νομιμοποιώντας τα όσα το Πολλάκειο παρακράτος τους διέτασσε ή επιθυμούσε)], ενώ δεν υπάρχουν ή δεν εφαρμόζονται ποτέ οι μονίμως ελλιπείς Νόμοι!

Οι ανήλικοι δεν πάνε ποτέ Φυλακή, αλλά ούτε και οι γονείς τους, που υποτίθεται ότι τους εποπτεύουν! Εδώ ο άλλος δολοφονεί με τον πιο ειδεχθή τρόπο και άντε να μείνει μέσα, το πολύ, 20 χρόνια, ενώ δια της συνεχούς τηλεοπτικής προβολής των φονιάδων, αυτοί ή αυτές σχεδόν… ηρωοποιούνται κιόλας!..

Η Μαφία ελέγχεται από τα Κόμματα! Το πάνω χέρι πια εδώ το έχει ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει “πέραση” στην “ενωμένη” Ελληνο-Αλβανική Μαφία (με “παρακλάδια” συμμοριακές παρακρατικές αναρχο-αριστερές Οργανώσεις, όπως πχ την Οργάνωση “Οι Πυρήνες Της Φωτιάς”, κλπ), Ε-Α Μαφία, η οποία έχει διασυνδέσεις με γνωστό μεγάλο εφημεριδο-ποδοσφαιρο-πετρελαϊκό Όμιλο, και η οποία, τα τελευταία χρόνια, δολοφονεί, με έμμισθους ξένους φονιάδες που φέρνει, κυρίως Κοσοβάρους και Γεωργιανούς, άλλους μαφιόζους (ντόπιους κυρίως), με ΝΔκό ή Κομμουνιστικό πρόσημο, παιρνώντας τάχα την εικόνα πως αυτοί σκοτώνονται μόνοι τους / μεταξύ τους, σε ένα δήθεν ξεκαθάρισμα λογαριασμών των ΜΑΦΙΩΝ της ΝΔ και του ΚΚΕ!.. Της Ε-Α αυτής ΜΑΦΙΑ ως Αρχηγός φέρεται / φημολογείται ότι είναι ο “τύποις” καταζητούμενος Β. ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ** και ο φυλακισμένος φίλος του Αλβανός ΑΛΚΕΤ ΡΙΖΑΪ! Ο Β.Π. κατά κάποιους ελεγχόταν από την ΕΥΠ, για συγκεκριμένους λόγους, μέχρι και επί ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ!..

** Είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν πως ο Β. Π. … απέδρασε με Ε/Π από τις Φυλακές, κλπ, κλπ, κλπ, βάσει σχεδίου της τότε ΕΥΠ και για συγκεκριμένους λόγους, που άπτονταν / – νται κυρίως θεμάτων συλλογής πληροφοριών (σε τέτοια κατάντια είχε φτάσει το ε/Κράτος, που κάποτε ήξερε σχεδόν τα πάντα για όλες τις όμορες χώρες).  Ήταν τότε περίπου που η ΕΥΠ, δια της “ΕΛΑΣ”, έβγαλε νέες ταυτότητες σε πολλούς από Έλληνες ποινικούς καταζητούμενους, ώστε με την αποκάθαρσή τους… , να τους χρησιμοποιούσε… ανταλλαγματικά, ως “Πληροφοριοδότες”!..

– Το ότι δεν υπάρχει πια Χριστιανική διδασκαλία στα Σχολεία μας και γενικώς έλλειψη διδασκαλίας καλλιεργείας αξιών και αρχών! Ούτε στην Τηλεόραση! Είδατε ποτέ να καλείται σ’ αυτά ένας πχ Ιερωμένος; Το απαγορεύει το πρόστυχο ανθελληνικό σύστημα, που θέλει τον θάνατο της Ελλάδος! Καλούνται μόνον τάχα μου Ψυχολόγοι, που κονομάνε από τους μαλάκες αφειδώς, αλλά το πρόβλημα πάντα είναι εκεί, άτομα που υποστηρίζουν την κάθε είδους ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ενώ αν τολμήσει κάποιος να πει τα αντίθετα “δολοφονείται” αμέσως, ενώ ασφαλώς χαρακτηρίζεται και ως μη… Δημοκράτης και σίγουρα ως οπισθοδρομικός, με αποτέλεσμα να μην ξανακληθεί!.. (Βγήκε και η Κα Αναστασοπούλου στον “ΣΚΑΪ”, πρόσφατα, να μας πει πως συμφωνεί με τον γάμο των ομοφύλων, καθώς και με την υιοθεσία παιδιών εκ μέρους των, λες και την ρωτήσαμε, συμφωνώντας με τον… γνωστό Κο Ασκητή!

Κυρά μου! Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ “ΑΥΞΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΣ ΓΗΣ”! Δεν έφτιαξε τον Αδάμ, την Εύα και το… κάτι άλλο, διότι θα το ξέραμε!.. Είσαι άθεη; Για να στο πάω και εγώ στο ίδιο χαμηλό επίπεδο, το δικό σου! Άντε χάσου μωρή! Α! Και πρόσεχε, όταν κάνεις σεξ! Πες στους… συντρόφους σου να μην σε τραβάνε πολύ, διότι άνοιξε επικίνδυνα η λεκάνη σου και όχι πολύ “στα 4”, διότι φούσκωσαν πολύ τα κολομάγουλά σου! Άϊ Σιχτίρ, μωρή πια!

– Από ποιούς θα μου πείτε να υπάρξει Χριστός στα “Σχολεία” μας γενικώς; Από τους “Κόκκινους Φασίστες” Καθηγητές; Αλήθεια δεν βλέπετε τί γίνεται στα Παν-μια, τα οποία πληρώνει (και αυτά) ο Έλληνας φορολογούμενος; Τα καίνε, τα σπάνε, τα κάνουνε λίμπα, δεν πιάνουν κανέναν, και αν πιάσουν κανά 2, 3 λεμέδες, τους βγάζουν έξω αμέσως, ενώ αρχίζουν αμέσως να γαυγίζουν τα πολιτικά σκυλιά των ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως), του ΚΚΕ και των φανερών παραφυάδων τους!.. Ναι ή Όχι; Και δεν τους πιάνουν, διότι τάχα είμαστε πολιτισμένη… Ευρώπη! Ο Σόρος και με την ΝΔούλα, έχει στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” και πάλι “δικό” του, τον π΄ρωην Α/ΕΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! (Είχε χρηματοδοτήσει εταιρεία του ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, μαζί με τον γιο του Ναυάρχου ΖΕΠΟΥ, τέως Πρέσβη στο… ΝΑΤΟ, Ζέπου, κλπ)!

ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ; ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ή ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ Σ’ ΑΥΤΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

– Στο ότι δεν υπάρχουν πρότυπα στα παιδιά, αλλά και γενικώς! Εδώ φτάσαμε στο σημείο να βγαίνει ο άλλος (η τηλε-περσόνα Καπουτζίδης) και να λέει “είμαι καλή αδελφή” και ουδείς να διαμαρτύρεται για την τέλεια… κατάντια! Καμιά “ΑΚΑΔΗΜΙΑ” (πάει πέθαναν οι… “Αθάνατοι”… ), καμιά ΕΚΚΛΗΣΙΑ, κανένας και τίποτα!

Στα πρωϊνάδικα τον δικαιολόγησαν τον γνωστό αυτόν πούστη (τέτοιος είναι με βάση την κατηγοριοποίηση των “ΛΟΑΤΚΙ”), μια τηλεόρασή μας, την οποίαν γενικώς διοικούν οι “αδελφές” και στην οποίαν γενικώς επικρατούν το αχαλίνωτο σεξ, το κεράτωμα, η όποια ανωμαλία, η βία, το κάθε τι που γενικώς σκοτώνει όχι μόνον τον Ελληνισμό και τις αξίες μας, αλλά και αυτό που λέγεται ανθρώπινη αξιοπρέπεια!..

Και όλα αυτά, διότι αυτή είναι διεθνής κείμενη εντολή για την χώρα μας, στο να γίνουμε, στην καλύτερη, ξαφνικά… Η.Π.Α., όπου τα όλα, πάνε με τα πάντα και τα απίθανα με τα πιθανά, γενόμενα… αχταρμάς μέσα σ’ αυτό το πολυεθνικό… μίξερ, (που έλεγε και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ από τους σύγχρονους Έλληνες Ιεράρχες μας, ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ), και στην χειρότερη, η πραγματική Ελλάδα να έχει εκλείψει, μέχρι και το 2040 – 2050!.. (Ο σχεδιασμός είναι γνωστός, από την 10ετία του 1990 ακόμα, όπως σας έχουμε γράψει εδώ, από τότε που έλεγε ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, να βγει ο Σταυρός από την Σημαία μας)!..

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΞΑΝΑ… ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ… ΑΛΚΗΔΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟ “1” ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ!..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΩΣ “ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, ΚΛΠ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ – ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ – ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ… ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΠΩΣ “ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ”!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙ), ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ “ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ”, ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ “ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ”, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΔΩΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ “ΜΙΤ”, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!.. (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤ/ΝΟΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ “ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΑ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ)!……….

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΥΧΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ, ή ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΚΛΠ!

ΚΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΕ! ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΣΤΙΚΗ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ή ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ / ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ), ΑΛΛΑ ΝΑ “ΒΓΑΙΝΕΤΕ” ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ! (Με την ευκαιρία! Με πολύ ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε πόσοι είναι οι Έλληνες και πόσοι οι ξένοι στην χώρα μας, μετά την τελευταία πρόσφατη απογραφή της Κ-Β! Έλληνες άλλο, Ελληνοποιηθέντες άλλο και ξένοι άλλο)!..

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΕ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΕ; ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ;

ΚΕ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ! ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΣ! ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ! (ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ – ΠΙΑΣΜΕΝ”, ΤΟΤΕ “ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ”)! ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ “ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”!..

Συμπερασματικά, ως προς το κομμάτι των ευθυνών!

– Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, διότι περί αυτού πρόκειται, και όχι της αυτοκτονίας του Μάκη, είναι το πρόστυχο και υποκριτικό Ε/Κράτος, το οποίο έχει περάσει στις συνειδήσεις των ελληνοποιηθέντων ξένων, των ξένων και φυσικά και των… ιθαγενών Ελλήνων, πως είναι ένα μη  ελεγχόμενο και κακοδιοικούμενο “Μπουρδέλο”, στο οποίο ο καθένας ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!

– Πρέπει να ενεργοποιηθούν όσοι ακόμα στις διάφορες κρατικές Υπηρεσίες πιστεύουν σε ΘΕΟ και ΕΛΛΑΔΑ και έχουν μέσα τους ΑΝΘΡΩΠΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και κυρίως αυτοί της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ / ΑΣΦΑΛΕΙΑ!.. Επίσης και ο Κος Π-Θ γός να βγεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να μιλήσει “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ”, μη κρυπτόμενος πίσω από το ότι πάντα θα υπάρχει ένα άλλο μεγαλύτερης σημασίας εθνικό θέμα, που θα νικά την… φωνή του στο θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ και να πάψει και αυτός να κρύβεται ουσιαστικά, πίσω από την στατιστική, αληθινή ή όχι, μείωση της εγκληματικότητος!.. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΣΟ ΣΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΕΔΩ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ… ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ (SIC) ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, Ο ΣΟΡΟΣ!..

ΕΛΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΗΔΗ ΛΕΙΧΙΑ ΤΗΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΝ Ο ΑΛΚΗΣ ή Ο ΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ, ΤΊ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ή ΤΊ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ; ΤΩΡΑ; (AN KAI ΩΣ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ)!.. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ, ΠΟΥ, “ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ”, “ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ” ΞΑΝΑΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ!..

ΑΝ ΕΣΥ ΚΕ Π-Θ γέ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΏΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ), ΤΟΤΕ, ΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!.. EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΣΤΗΝ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΕ Π-Θγέ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ή ΚΑΙ ΝΕΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ή ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΝΕΚΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΖΩΗ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΨΥΧΙΚΑ, ΑΠΟ “ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ”, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΑΜΑΣΕ ΕΥΣΤΟΧΑ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ;

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΡΕ ΜΑΚΗ!.

-/-

ΥΓ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΜΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΧ ΣΤΗΝ “Θ4” ΤΟΥ ΠΑΟΚ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ο ΑΛΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ… ΚΛΑΨΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!..

ΠΑΡΑΚΑΤΩ! Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΗΝ “Θ4” ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΡΣΕΪΓ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ… ΨΗΦΟΙ, ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ Κ.Κ.Μ., ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΝΔΟΥΛΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ… ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΠΑΟΚ, ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΚΛΠ! (ΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ “ΕΠΕΣΕ” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ)!..

ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. , ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, Ο… ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΜΥΝΗΣΕ!.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!..

-/-