ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!..

Φίλοι μου / μας!

Α. Μπάσκετ!

1. Το 1996, ο τότε Π-Θ μας, “μικρός” “Διεθνής Εβραίος”, Κος Κων-νος ΣΗΜΙΤΗΣ (Ααρών ΑΒΟΥΡΉ)

 

Κώστας Σημίτης - Wikiwand

Οι Ρώσοι 'είναι φίλοι μας'. Οι Έλληνες πρωθυπουργοί που πήγαν στη Ρωσία από το 1979 ως σήμερα

 

εξόργισε την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, ευχαριστώντας τις Η.Π.Α. και τον Πρόεδρό τους… Κλίντον, διότι υποτίθεται πως μας… έσωσε, στο από μέρους μας ξεπούλημα των Ιμίων, μην επιτρέποντας έναν Ε-Τ πόλεμο, όταν πια το Αμερικανο-Ελληνικό-Τουρκικό τότε σχέδιο της αμφισβητήσεως ουσιαστικά της ελληνικότητος του Αιγαίου, έμοιαζε να ξέφευγε, λόγω της μη σχεδιασθείσης εμπλοκής μελών των ΕΔ των 2 χωρών, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 3 Ελλήνων στελεχών του ΕΠΝ!..

2. Σήμερα όμως, εμείς απ’ εδώ, η ερυθρόλευκη πλειοψηφική μερίδα του “σάϊτ” των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, πιστεύοντας ότι συμφωνεί μαζί μας και η μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, που πρόσκειται συντριπτικά στον ΘΡΥΛΟ του ε/αθλητισμού, όπως και η μεγάλη μερίδα των μη Ολυμπιακών Ελλήνων φιλάθλων, που είναι πραγματικά υγιείς και όχι υποχείρια του κάθε είδους κυκλοφορούντος δημοσιογραφικού… βόθρου, στέλνουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΩ(!!!) στους φίλους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,  διότι ειδικά(!) 4 παικταράδες, με καταγωγή από την μεγάλη αμερικανική συμπολιτεία, προσέφεραν με την τεράστια εμπειρία και αξία τους, σε όλη την φετινή “ΓΙΟΡΟ-ΛΙΓΚΑ” τα πάντα, ώστε η 1η Ομάδα της Ελλάδος να φτάσει, για άλλη μια φορά, σε “FİNAL 4” και αυτή την φορά σ’ αυτό που θα γίνει σύντομα στην Σερβία!

Πρόκειται για τον Τεξανό γίγαντα Τόμας Ράϊαν ΓΟΥΟΚΑΠ, για τον Πούμα Μακ Κίσικ, για τον Άρχοντα Χασάν Μάρτιν και σίγουρα για το χέλι (κατ’ άλλους Ολυμπιακούς “κόμπρα”), σούπερ τριποντίστα Ντόρσεϋ!..

Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό και το ΣΕΦ θα γεμίσει Αμερικανικές σημαίες, εκτός απ’ αυτές της Ελλάδος και του ΘΡΥΛΟΥ μας!..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ 4ο ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,

ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ – ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΑΞΙΑ!..

ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ… “ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΣΤ’ ΑΡΧ… ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤ’ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ” !..

Ασφαλώς και οι υπόλοιποι Έλληνες και ξένοι παίκτες μας ΑΞΙΖΟΥΝ συγχαρητηρίων και τους τα υποβάλλουμε από καρδιάς, όπως πχ στην σπορά Γκάλη τον Σλούκα, στον μαμούθ Φαλ, στον “μποξέρ” Λαριντζάκη, στον Αρχηγό μας Πρίντεζη, στον πνευματικό Αρχηγό μας “Καθηγητή” Παπανικολάου, κλπ, κλπ, κλπ!

Τέλος, και ξεχωριστά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον πολύ μεγάλο προπονητή μας Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ για το φετινό της Ομάδος μας Καλαθόσφαιρας  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, να φέρει την Ομάδα μας στις 4 καλύτερες Ομάδες της Ευρώπης, αλλά και το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΔΥΜΟ, τους Αφους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, το κύριο χαρακτηριστικό των οποίων, πλην ασφαλώς της τεράστιας ΑΓΑΠΗΣ τους για την Ομάδα μας και Ομάδα τους, είναι “η εμμονή στον σκοπό”!.. Καταλάβατε!..

ΓΙΑ ΤΟΝ “ΨΥΧΑΡΑ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ 10ΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ “ΜΠΡΑΒΟ”!..

ΥΓ. Πολλά φιλάκια στον μέγιστο και φίλο της Μονακό, παικταρά του “ΝΒΑ”… Κέβιν ΝΤΟΥΡΑΝ!..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. – ΜΟΝΑΚΟ 94 – 88 

3-2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ… ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!..

ΣΤΑΔΙΟ “ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ”, 04-05-2022.

Παίκτες

  • THOMAS
    WALKUP

    GUARD
    ημερ. γέννησης
    30/12/1992
    τόπος γέννησης
    Texas, USA
    ύψος
    1.95 m.
    βάρος
    90 kg
  • QUINCY
    ACY

    POWER FORWARD
    ημερ. γέννησης
    06/10/1990
    τόπος γέννησης
    Texas, USA
    ύψος
    2.01 m.
    βάρος
    109 kg
  • TYLER
    DORSEY

    GUARD
    αριθμός
    2
    ημερ. γέννησης
    18/02/1996
    τόπος γέννησης
    California, USA
    ύψος
    1.96 m.
    βάρος
    83 kg
  • ΜΙΧΑΛΗΣ
    ΛΟΥΝΤΖΗΣ

    GUARD
    αριθμός
    4
    ημερ. γέννησης
    04/08/1998
    τόπος γέννησης
    Αθήνα, Ελλάδα
    ύψος
    1.98 m.
    βάρος
    92 kg
  • ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
    ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ

    GUARD
    αριθμός
    5
    ημερ. γέννησης
    22/09/1993
    τόπος γέννησης
    Αθήνα, Ελλάδα
    ύψος
    2 m.
    βάρος
    91 kg
  • ZAYD
    MUOSA

    FORWARD
    αριθμός
    6
    ημερ. γέννησης
    03/07/2003
    τόπος γέννησης
    Iraq
    ύψος
    1.98 m.
    βάρος
    90 kg
  • ΣΩΤΗΡΗΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

    GUARD
    αριθμός
    9
    ημερ. γέννησης
    29/08/2003
    τόπος γέννησης
    Athens
    ύψος
    1.92 m.
    βάρος
    85 kg
  • MOUSTAPHA
    FALL

    CENTER
    αριθμός
    10
    ημερ. γέννησης
    23/02/1992
    τόπος γέννησης
    Paris, France
    ύψος
    2.18 m.
    βάρος
    122 kg
  • ΚΩΣΤΑΣ
    ΣΛΟΥΚΑΣ

    GUARD
    αριθμός
    11
    ημερ. γέννησης
    15/01/1990
    τόπος γέννησης
    Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
    ύψος
    1.9 m.
    βάρος
    85 kg
  • ΗASSAN
    MARTIN

    CENTER
    αριθμός
    12
    ημερ. γέννησης
    22/11/1995
    τόπος γέννησης
    USA, Staten Island, New York
    ύψος
    2.01 m.
    βάρος
    107 kg
  • SASHA
    VEZENKOV

    FORWARD
    αριθμός
    14
    ημερ. γέννησης
    06/08/1995
    τόπος γέννησης
    Λευκωσία, Κύπρος
    ύψος
    2.06 m.
    βάρος
    102 kg
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

    FORWARD
    αριθμός
    15
    ημερ. γέννησης
    22/02/1985
    τόπος γέννησης
    Αθήνα, Ελλάδα
    ύψος
    2.05 m.
    βάρος
    105 kg
  • ΚΩΣΤΑΣ
    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

    FORWARD
    αριθμός
    16
    ημερ. γέννησης
    31/07/1990
    τόπος γέννησης
    Τρίκαλα, Ελλάδα
    ύψος
    2.04 m.
    βάρος
    104 kg
  • LIVIO
    JEAN-CHARLES

    FORWARD, CENTER
    αριθμός
    17
    ημερ. γέννησης
    08/11/1993
    τόπος γέννησης
    Cayenne, French Guiana, France
    ύψος
    2.06 m.
    βάρος
    104 kg

 

RedKing

 

Β. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ΜΕ 2-1 ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 47ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!..

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Σήκωσε το 47ο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Σήκωσε το 47ο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΟΤΕ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΕ 5 ΦΕΤΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ “ΤΟΥΜΠΑΣ”, ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ 2 ΝΙΚΕΣ ΜΕ 2-1 ΚΑΙ 1-2 ΚΑΙ 3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ! (ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ)!..

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ), Η ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ “ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ”!

ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΞΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗ ΦΕΙΔΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο-ΛΟ-ΨΥ-ΧΩΣ(!!!) ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ Νο “1” ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ! Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!..

Η θρυλική ομάδα του Ολυμπιακού στα χρόνια 1972-75, επί προεδρίας Νίκου  Γουλανδρή | LiFO

Μαρτίνς: «Άξιος πρωταθλητής. Το αφιερώνουμε στον Πρόεδρό μας».

Μαρτίνς: «Άξιος πρωταθλητής. Το αφιερώνουμε στον Πρόεδρό μας»
Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 
Για το ότι τον σήκωσαν οι παίκτες στον αέρα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα και απέναντι στον κυριότερο αντίπαλό μας. Κάναμε επίδειξη ισχύος. Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε. Ήταν παιχνίδι – κλειδί. Είναι η τρίτη σερί χρονιά που κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Ολυμπιακού».
Για το αν θα δούμε νέα πρόσωπα στα επόμενα ματς: «Θα δούμε νέους παίκτες. Θα αξιολογήσουμε κάποιους παίκτες όπως ο Φαντιγκά, ο Κίτσος, ο Σουρλής, ο Τζολάκης. Θέλουμε να τους δώσουμε λεπτά συμμετοχής. Τελειώνει μία σεζόν, αλλά αρχίζει και η επόμενη. Θα δώσουμε ευκαιρίες για να πάρουμε και κάποια μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν».
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2: Πήρε εκδίκηση και σφράγισε το 47ο στην Τούμπα! (photos)
Σεβαστέ Κε Πρόδρε! (Υπόψιν Κου ΜΑΡΤΙΝ)
Ποτέ, μέχρι τώρα, δεν ασχοληθήκαμε με θέματα προπονητικής της Ομάδος, διότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ το “Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ’ Ω ΕΤΑΧΘΗ”, καθώς και στην τεθείσα, εδώ και χρόνια, στρατηγική σας στο θέμα επιλογών ποδοσφαιριστών, κλπ και “εν γένει” στην στρατηγική του Σωματείου μας, που εσείς σχεδιάζετε και υλοποιείτε!
Με την άδειά σας, Κε Πρόεδρε, προβαίνουμε σήμερα σε μια παρατήρηση, ελπίζοντας να μην μας παρεξηγήσετε!
Δεν είναι δυνατόν να έχεις 2 χρονιές ένα σέντερ φορ, επιπέδου ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, να σου βάζει 30+ γκολ στο Πρωτάθλημα τις 2 πρώτες του χρονιές και τον 3ο χρόνο να τον κάνεις αλλαγή του Τικίνιο (“Ύαινα”), χωρίς καν να του εξηγήσεις το “γιατί”! Μετά, ψάχναμε να βρούμε γιατί ο παίκτης… “έπεσε” ποδοσφαιρικά, ενώ και το συμβόλαιό του ήταν (και παραμένει) “ανοικτό”, με φήμες να το θέλουν οικονομικά πολύ μικρό, σε σχέση πχ με εκείνο του… Ονιεκούρου!..
Τον Μπενζεμά να φέρναμε, δεν θα έπρεπε να φερθούμε έτσι στον Ελ Αραμπί (Ελ Καβλαραμπί, κατ’ άλλους), με αποτέλεσμα να το “πληρώσει” η Ομάδα μας!..
Ο Τικίνιο είναι ο παραδοσιακός παλαιός σέντερ φορ, ο δυνατός, ο βαρύς, ο παίζων σε συγκεκριμένο χώρο (πέριξ της βούλας), και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές ικανότητες!.. Καλός, αλλά μέχρις εκεί, ενώ βεβαίως και άλλης εποχής!..
Είχε 10 ετίες να έρθει παίκτης, σαν τον Μαροκινό, στον Πειραιά!
Αυτήν την παρατήρηση – σημείωση ήθελα να κάνω, σεβαστέ Πρόεδρε, μια παρατήρηση η οποία θα μπορούσε να ισχύει για οποιονδήποτε παίκτη μας!..
ΥΓ. Και στην Τούμπα, ο βρωμιάρης Αντι-Πρόεδρος της UEFA Θεόδωρος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ χθες (04-05-2022) διαιτητή “ΚΟΜΑΝΤΟ” (τον Πορτογάλο ΚΟΥΝΤΙΝΙΟ), με συγκεκριμένες αντι-Ολυμπιακές εντολές, που όλοι μας είδαμε, πριν καν προλάβουμε να… ξεπεράσουμε τον ανεκδιήγητο εκείνον Ισπανό διαιτητή (Γκόμεζ) στο φετινό ματς – ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΜΠΑΟΥΚ, στο Ν. Φάληρο!.. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, κε ΠΡΟΕΔΡΕ!!!..
ΚΑΙ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ Ο-ΝΕΙ-ΡΕΥ-Ο-ΜΑ-ΣΤΕ!.. 
Γ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΡΥΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΝΗΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “C.L. “, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ, (ΜΕ ΝΙΚΗ 2-0 ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΝΙΚΗ 3-2 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ), ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ Υ/Β ΤΗΣ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ!
Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΠΑΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΡΕΑΛ (13 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ)!
Αφίσα Liverpool FC - Team Photo 18-19
 Εναέρια φωτογραφία άποψης του σταδίου Anfield στο Λίβερπουλ Το εικονικά έδαφος ποδοσφαίρου και το σπίτι μια από την Αγγλία ` s οι στοκ εικόνες
 Πρωτοπόροι της λέσχης ποδοσφαίρου της Ευρώπης Λίβερπουλ στοκ εικόνες
 Λίβερπουλ FC στοκ εικόνες με δικαίωμα ελεύθερης χρήσης
Liverpool is a city and metropolitan borough in Merseyside, England. Its population in 2019 was approximately 498,042, making it the tenth-largest English district by population. Liverpool’s metropolitan area is the fifth-largest in the United Kingdom with a population of 2.24 million.Liverpool is on the eastern side of the Mersey Estuary and historically lay within the ancient hundred of West Derby in North West England’s county of Lancashire. It became a borough in 1207, a city in 1880, and a county borough independent of Lancashire in 1889. Its growth as a major port was paralleled by the expansion of the city throughout the Industrial Revolution. Along with general cargo, freight, and raw materials such as coal and cotton, merchants were involved in the slave trade. In the 19th century, Liverpool was a major port of departure for English and Irish emigrants to North America.
Αποβάθρα Λίβερπουλ Αλβέρτου στοκ φωτογραφίες με δικαίωμα ελεύθερης χρήσης

Αποβάθρα Λίβερπουλ Αλβέρτου
οδός σταθμών του Λίβερπο&u στοκ φωτογραφία

προκυμαία του Λίβερπουλ στοκ εικόνες με δικαίωμα ελεύθερης χρήσης

προκυμαία του Λίβερπουλ
Μέτωπο νερού του Λίβερπουλ στοκ φωτογραφία με δικαίωμα ελεύθερης χρήσης

Μέτωπο νερού του Λίβερπουλ
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
                                                                                                   ΕΛΛΗΝΑΣ”                                                                                                                            
-/-