ΕΝΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ… ΜΗΝΥΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ… ΤΟΥΡΚΙΑ / “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ÖZTÜRK” ΜΟΥ!..

ΠΑΝΑΓΙΑΣΩΖΕΙ

Φίλοι μου, παλαιοί και νέοι!

– Απαντώ σε κάποιους! Αν δεν σας αγαπούσα τόσο, δεν θα έγραφα σε τούτη εδώ την έπαλξη, μέσα στα τόσα… θέματά μου, “ανοικτά” και “στα ίσα”!.. Για εσάς και μόνον (!) το κάνω, επειδή σας αγαπώ, λόγω του ότι κάποτε φόραγα και εγώ το ίδιο με εσάς… ράσο και έζησα μαζί σας, και όχι για να αποδείξω κάτι! Το ποιός είμαι, ως γεωστρατηγικός – γεωπολιτικός αναλυτής, κλπ, (και όχι μόνον βεβαίως), το ξέρετε, άριστα, από τότε που συναγωνιζόμουν τη… Βάνγκα, που σας έλεγα, θα θυμάστε -είμαι σίγουρος- αυτήν την περίφημη συγχωρεμένη τυφλή Βουλγάρα!..

– Βέβαια είναι φανερό, θα το έχετε καταλάβει ασφαλώς, ότι ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ για τη ζωή μου, όπως θα έπρεπε, αφού είμαι ΕΝΑΣκαι μόνον, “ΜΟΝΑΔΑ, χωρίς ουδεμιάς μορφής υποστήριξη από κανέναν και καμία, πλην της δύναμης των προσευχών μου, σ’ ΕΚΕΙΝΟΝ(!!!), εκεί ψηλά στα ουράνια! Αυτή είναι η καλύτερη δυνατή… ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!! (Έπεται φίλοι μου η χρησιμοποίηση του μυαλού μου, όπως το διδάχθηκα από τη Δασκάλα μάνα μου και τους άλλους Δασκάλους μου)!

Διαβάστε αμέσως παρακάτω τώρα, γιατί δεν φοβάμαι! Δεν φοβάμαι, διότι

  • Πιστεύω στην Τριαδική Θεότητα! Είμαι σίγουρος πως, στο Ουράνιο “ΑΣΣ”, ο Πρόεδρος και τα… Μέλη του, θα με κρίνουν θετικά και θα μου δώσουν μια θέση στον Παράδεισό Του! Απλώς Τον παρακαλάω, πριν “φύγω” απ’ αυτόν τον κόσμο, απ’ τη Στρατευμένη Εκκλησία, όπως λέμε, για τη “Θριαμβεύουσα”, να “φύγω” εξομολογημένος και κοινωνημένος, όπως επιβάλλεται από τη Θεία Διδασκαλία!                                                                                                                                 – / –
  • Πιστεύω στη Δημοκρατία! Ένας γνήσιος Δημοκρατικός Άνθρωπος, ο οποίος έτυχε μάλιστα να γεννηθεί και να μεγαλώσει κάτω από την Ακρόπολη των Αθηνών, ακούγοντας, όντας παιδί, (ενώ έπαιζε τότε, δίπλα ακριβώς, μπάλα, εκεί όπου ήταν τα… αναψυκτικά), τις καλοκαιρινές αρχαίες παραστάσεις του Ηρωδείου, επαναλαμβάνοντας, με κοροϊδευτικό ύφος, τα λόγια (για την ακρίβεια λέξεις ή φράσεις που ακούγονταν) των ηθοποιών!
  • Ναι, ακριβώς φίλοι μου, στο Αρχαίο αυτό Θέατρο που, τα τελευταία χρόνια, το ξεφτίλισαν οι ταγοί της… Τέχνης στην χώρα μας, εκεί όπου πλέον “παίζει” ο κάθε δήθεν… προοδευτικός λέτσος, και έχει επιτραπεί να τραγουδήσουν, (άκρως παραδόπιστοι οι περισσότεροι), είτε κάποιοι, κάποτε, Χουντικοί και σήμερα Νεο-Κομμουνιστές, Ελίτες τραγουδιστές, όπως πχ ο Κος… Νταλάρας, που ανεδείχθη, όπως και πολλοί άλλοι, επί της… επαράτου Χούντας και του οποίου ο Στρατιωτικός πεθερός του, συγχωρεμένος Ραγκούσης, -καταγωγής (;)- είχε διατελέσει και Δκτης της ΕΛΔΥΚ, επί Χούντας, είτε μέχρι και κάτι αηδιαστικοί σε ενδυματολογική εμφάνιση, όπως και λίαν αηδείς ως προς την όψη, τη μορφή, τραγουδιστές, αποτυχημένοι… Ταλιούρηδες, οι οποίοι όμως, δηλώνοντας αριστεροί, Μαρξιστές και ό,τι άλλο έχει σήμερα συντριβεί ως ιδεολογία παγκοσμίως, εξαγνίζονται και πάνε και τραγουδάνε δήθεν… προοδευτική ποίηση, του κάθε πνευματικά ανάπηρου αριστερού, (έτσι δηλώνουν τα λέσια αυτά και πάντα με ένα ύφος… βαθιά προβληματισμένου ανθρώπου, ώστε να “δείχνουν”… διανοούμενοι “του κόλου”), ποίηση λοιπόν, του πεινασμένου ή μη, … “ποιητή”… Φανφάρα!..
  • Εδώ, θα μου πείτε, στην Ακρόπολη ρε φιλαράκο, “στο Φάρο αυτό του Παγκόσμιου Πολιτισμού”, πήγαν τα Κομμούνια και έβαλαν… “πανό”, (είχαν μάλιστα και σχέδιο να την… ανατινάξουν στον Κ/Σ πόλεμο), ή όχι; Σωστά! Έχετε δίκιο! Μήπως τυχαία άλλωστε είχαν σφάξει και πετάξει στις εγκαταστάσεις της τότε ΟΥΛΕΝ την τεράστια ηθοποιό ΠΑΠΑΔΑΚΗ
  • Ο Μεγάλος Πατριώτης Πολιτικός Α. Γ. Π”ανδρέου έλεγε, σας το έχω ξαναγράψει, πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι θέμα μόνιμου αγώνα!
  • Από τις 2 ακριβώς παραπάνω… τελείες τεκμαίρεται, για όσους καταλαβαίνουν, πως ο “Δημοκράτης” είναι άτομο “Ελεύθερο” και ένας “δια βίου” μαχητής! Ένας μαχητής πρέπει να ξέρει να πολεμάει πρωτίστως μόνος του και ένας “ελεύθερος” άνθρωπος πρέπει να πολεμά για τις ιδέες του, παντού και πάντα και μάλιστα κυρίως σε “περιβάλλοντα” που, καθ’ υπερβολήν, και η ελευθερία της… σκέψης ακόμα, (αυτό είναι αδύνατον ασφαλώς να επιτευχθεί), είναι απαγορευτική!!!
  • Ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι λοιπόν και “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ” και “ΜΑΧΗΤΗΣ“!!! 
  • Πιστεύω στη “ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” και όχι στην Ανθρώπινη!!!  Και τέλος, δεν φοβάμαι, επειδή:
  • Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ένας που έχει “παίξει τη ζωή του”, στη ζωή του, όντας μάλιστα… ΕΛΛΗΝΑΣ! (Αν με εννοείτε)!..

– Για να επανέλθω όμως, όπως είπε στον ΣΚΑΪ και ο… πολύς Κος Σ. Καλλιντερίδης, του οποίου η δύναμη, αυτού και των ομοϊδεατών του είναι σήμερα πολύ μεγάλη μέσα στο Ε/ΥΠΑΜ, (όσο δεν ήταν ποτέ άλλοτε / δεν χρειάζεται αναφορά στους λόγους, σκεφτείτε και λίγο μόνοι σας), “ο μόνος άνθρωπος που ξέρει την Τουρκία στην Ελλάδα είναι ο (συμπαθής / αυτό είναι δικό μου) Κος … Κωστίδης”, ούτε καν αυτός ο μεγαλοσχήμων τέως(;) πράκτοράς μας.

– Μάλλον έχει… “χαθεί” λίγο τώρα ο Κος Σ.Κ., λόγω πιθανώς του διδακτορικού του, στο Πανεπιστήμιο Πελ/σου, διδακτορικό που αυτός θα το πάρει σίγουρα, σε αντίθεση με τον… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ μας, (που έφυγε στον 7ο Ουρανό, όπως σας είχα άμεσα ενημερώσει), που του “το έκοψε”, με εντολή (άραγε ποίων, αχαχαχαχαχα), ένας αλήτης Αναπληρωτής Καθηγητής του Παντείου, ο οποίος είναι δυστυχώς (έμμεσα ή απ’ ευθείας δεν έχει σημασία) “Όργανο Πληροφοριών” της ΕΥΠ, με φοβερό “IQ”, προσέξτε, ώστε να προδίδεται μόνος του! Αχαχαχαχα!.. (Πχ, κατάλαβε, χωρίς να μιλάει τουρκικά, πως το κείμενο της διατριβής, ήταν -υποτίθεται ασφαλώς- από τ/ε-φ)!..

Έχω, πράγματι φίλοι μου, λίγο πικραθεί, τελευταία, με τον Κο Σ.Κ., όχι για πολλούς άλλους αναπόδεικτους πιθανώς λόγους, αλλά, διότι ένας “δικός” του, όπως πληροφορήθηκα, το επίθετο του οποίου αρχίζει από Μ και τελειώνει σε -άκος, πρώην στέλεχος του ΣΞ, εκ ΣΜΥ, με “σκοτεινό”, όπως μου λέγουν, οικογενειακό όνομα και με πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες, μίλησε λίαν απρεπώς για τον “ΕΛΛΗΝΑ”, σε κάποιον από τους Στρατηγούς του ΕΣ, (κοινό γνωστό βεβαίως), χωρίς καν να τον γνωρίζει, ή μη μόνον εμφανισιακά!.. Αυτό και μόνον!..

– “ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ (γενικώς) ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ“!!!

– “Κοι”! Παρακαλώ(!!!) μείνετε μακριά μου! Είμαι μόνος, αλλά “μα….ς” δεν είμαι! Εσείς πλέον είσθε Κράτος(!), ξεφύγατε από την έννοια του Δικτύου” ή του “Κυκλώματος” ή της “Οργάνωσης, (εγκληματικής ή άλλης, όπως λέτε για κάποιους… άλλους, που δεν είναι σαν εσάς… “Κιτρινόμαυροι”, κλπ, καταλάβατε), πώς καταδέχεστε να τα βάζετε με μία “Μονάδα”, όσο ενοχλητική πιθανώς και να σας είναι; Μπορείτε να με φάτε δόλια ό,τι ώρα θέλετε, με πολλούς τρόπους, όπως με τίποτα… Μπράβους, κλπ! (Φίλους σας Αλβανούς, Γεωργιανούς, Ρωσοπόντιους, σαν και αυτούς που έδρασαν πχ πρόσφατα στη… Ξάνθη, κλπ, αφού ένας γνήσιος Έλληνας, δεν θα κτύπαγε ποτέ τον ΕΛΛΗΝΑ!

  Μετά όμως να φοβάστε τη… ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (!!!)  Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΩΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΘΑ ΛΕΤΕ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΩΣ; ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΛΕΟΝ- ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ (ΤΑ ΞΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ “OFF SHORE” ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ), ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ… ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ… “ΔΙΓΕΝΗΣ”, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΡΗΣΗ: “ΤΟ ΓΕΓΕΝΝΗΜΕΝΟΝ ΟΥΚ ΑΠΟΓΙΓΝΕΤΑΙ”!!! ΤΙ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ;

                                                                         ΔΕΝ ΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

                                                                             (“ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ – ΤΟ“)!!!

                                                                                            ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ

–  ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ! (Μέσω των σκουληκιών που “ελέγχετε” εκεί που ξέρετε, τρώγοντας το ψωμί μου, το οποίο έβγαζα τίμια και με αίμα και μάλιστα γενόμενοι 1οοο φορές “μάγκες” από εμένα)!

ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! (Ρε σκυλιά, φτου σας, ακολουθώντας την Ισραηλινή τακτική σε Ελλάδα – Τουρκία, κλπ, αλλά και αυτήν της “ΜΑΦΙΑ“, και πατάτε στο ότι έμαθα να σέβομαι! Άμα έχετε “γεν. αδένες” γιατί δεν ήλθατε / δεν έρχεστε… “ένας – ένας” ή και “όλοι σας”, αλλά πάνω σε εμένα, ρε σκουλήκια! Τί θα γίνει αν κάποια στιγμή δεν πειθαρχήσει η κρίση μου στο μυαλό μου και έλθω εγώ σε σας και… “χαθούμε” μαζί “στη… μτφρση“;

–  ΒΑΛΛΑΤΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! (Και έκανα και κάνω τον.. “ιδιώτη”)!.. Κλπ, κλπ, κλπ. 

Τί νομίζετε ότι ξέρετε για μένα ρε; Να σας πω; Τίποτα! Πιο πολλά ξέρω εγώ “ο ένας” για όλους σας, μαζί και χωριστά! Ξέρετε -νομίζετε- αυτά που ακούγατε αρχικά οι ίδιοι, και που σήμερα ακούνε και σας τα μεταφέρουν οι “δικοί” σας, στην ΕΥΠ, στα “τηλέφωνα”, (και τώρα και στο “ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ”), που χρόνια τώρα ελέγχετε, κάνοντας μάλιστα με ό,τι ακούτε, και βρώμικα εξω-υπηρεσιακά “παιχνίδια” εκβιασμών;

– Τα τηλέφωνα, τα ελέγχετε, από την εποχή που οι Ισραηλινοί, φερόμενοι ως “φίλοι” σας, έφεραν στη νυν Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ τα μηχανήματά τους, από τότε που ο διοπτροφόρος ΠΑΣΟΚ -ος Πατρινός Βουλευτής, Χρυσανθακόπουλος, κατήγγειλε, ξέρετε τί, και μετά τον εξαφάνισαν, ενώ το πρακτοράκι ο… “Μάκης ο Ταρζάν, (ΑΕΚ-τζής και αυτός, σαν τους περισσότερους από εσάς τους… Πατριώτες), τον έβγαλε… Φρουτάκια, κλπ, κλπ. Μόνον… αδελφή δεν τον είχανε πει τότε!.. Δεν μπορεί θα θυμάστε)!

                                                      ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ(!) ΠΕΙΘΑΡΧΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!

                                                                                   ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ, ΑΡΚΕΤΑ!

                                                      ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ(!) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ, ΗΤΟΙ

                                                                                           “ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

– Ποιός είναι τέλος, αυτός ο Μ….άκος, που έκανε μάλιστα και παλαιότερα και στο Επιτελείο κάποιου Κου ΥΠΑΜ; Τί του έχω κάνει και πού με ξέρει; Σταματώ εδώ και ξαναγράφω ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, απλά κρίθηκα ως ανταγωνιστής σας και ότι θα σας έκλεβα τη… δόξα και το… χρήμα, στο αντικείμενο όχι μόνο ΤΟΥΡΚΙΑ, αλλά πιθανώς και στο αντικείμενο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  και έπρεπε να με πετάξετε, μολύνοντάς με ποικιλοτρόπως, επειδή ήμουν και είμαι ΜΟΝΟΣ και πιστός στον ΟΡΚΟ μου, ΑΥ-ΣΤΗ-ΡΑ! Το γεγονός ότι είσθε Χουνταίοι, ως ιδεολογία και κυρίως ως χαρακτήρες, και φάγατε, αλλά και ακόμα τρώτε, από… τις σάρκες της Δημοκρατίας, το ξεπερνάω!!!

                              “ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ“!

Οδυσσέας Ανδρούτσος

Συνεχίζοντας

– Τέλος, θα ήθελα ασφαλώς να ελάμβαναν υπόψη τους, έστω για προβληματισμό, τα γραφόμενα “εδώ” γενικώς, και κάποιοι από την “πολιτική μας νομενκλατούρα”, δεν σας το κρύβω, αφού μιλάμε για την Ελλάδα μας!

                                                                                               – / –

ΒΑΣΑΝΟΣ ΟΖΤΟΥΡΚ

Απαντώ τώρα και πάλι φίλοι, εισερχόμενος στην… “ταμπακιέρα”, και όσο μπορώ τηλεγραφικά, σε ερωτήσεις σας, όπως τις έχω (ατάκτως “αραδιασμένες”) μπροστά μου! (“Χαλαρώστε” όμως λίγο, για να… ξεκουραστώ και εγώ λίγο)!

1. Είδατε ότι δικαιώθηκα και ο ΡΤΕ “πάει” σε “Έκτακτα Στρατοδικεία”! Το παρακολουθούμε! Εκτιμώ, όπως το έγραψα εξ αρχής, ότι θα πάει και σε εκτελέσεις! (Το ρήμα δικαιώθηκα θα σας το γράφω συνεχώς, όποτε ασφαλώς συμβαίνει, για να… αγαπήσετε το αντικείμενο των Πληροφοριών, αφού θα πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να ψάχνετε με πάθος και όταν… “βρίσκετε” να λέτε μπράβο μου, ενώ όταν εκτιμάτε, οι… προχωρημένοι, μετά από ανάλυση ασφαλώς,  να λέτε διάνα ή δικαιώθηκα, αυτό βεβαίως το ρήμα αργότερα, όταν “μεγαλώσετε” στο αντικείμενο, θα το… αντιληφθείτε και θα πρέπει να το λέτε)!

– ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΓΡΑΨΩ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ… ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!!!  (Τί έγινε βρε χθες στο… “ΝΤΕΡΜΠΥ”; Βγήκε ή όχι ο “ΜΕΝΤΩΡ”; Ξέρει κανείς σας; Αχαχαχαχαχα)!.. 

Η αναγγελθείσα και άμεσα επιβληθείσα 3μηνη “OHAL” απέδειξε τέλος ότι, εγώ και όχι ο σεβαστός Κος Ιμπραήμ Καλίν, είχα δίκιο, αφού προφανώς εκτιμήθηκε, μετά από την προβλεπόμενη διεξαχθείσα αξιολόγηση του Τ/ΣΕΑ, ότι υφίσταται πρόβλημα “εθνικής ασφαλείας!!!

2. Επέβαλε λοιπόν ο ΡΤΕ Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης / Olağanüstü Hal σε όλη την Τουρκία! (Άρθρο 120, του… Εβρενικού / Χουντικού Συντάγματος, του 1982! Η “Κατάσταση” αυτή όμως τέθηκε σε εφαρμογή το 1983, με τον υπ. αρ. 2935 Νόμο)!

Είναι λοιπόν Χουντικός Νόμος Κε Τσίπρα, ασχέτως αν ο Κος ΡΤΕ τήρησε τα όσα ο Νόμος αναφέρει, δέχθηκε δηλαδή αρχικά την εισήγηση του “ΣΕΑ”, στο οποίο ορθώς προήδρευσε,  και στη συνέχεια, όπως προβλέπεται πάλι, προήδρευσε αυτός του Υπ. Συμβουλίου, στο οποίο συζητήθηκε η εισήγηση αυτή του ΣΕΑ και έγινε αποδεκτή / εγκρίθηκε!

– Το ορθόν είναι επομένως, όπως ήδη σας το έγραψα, ότι δηλαδή ο ΡΤΕ επέβαλε στην χώρα του αστυνομικό – στρατιωτικό καθεστώς, ήτοι ΧΟΥΝΤΑ! (Δανείζομαι τη λέξη από τα Ισπανικά, για όσους… φοβούνται και να την ψελλίσουν)! Εκείνοι που την ξέρουν καλύτερα απ’ όλους, και στο “Πεδίο” μάλιστα, την ΟΗΑL είναι οι δυστυχείς Κούρδοι!

Με την ευκαιρία και παρενθετικά, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το “ΡΚΚ” δεν προσβάλλει σ’ αυτήν  την περίοδο τ/στόχους; Τί συμβαίνει; Στην Τραπεζούντα χθες ήταν προσβολή του “ΡΚΚ”; Δεν άκουσα κάτι για ανάληψη ευθύνης, ή δεν είδα τίποτα άλλο, ώστε να καταλάβω ποιοί σκότωσαν τους 2 Αστυνομικούς, κλπ! Μήπως έπρεπε να το υποψιαστώ, από το γεγονός ότι ακολούθησε αεροπορική προσβολή της ΤΠΑ, στο Β. Ιράκ, σε Κουρδικές θέσεις;

Πιστεύω ότι το “ΡΚΚ” πρέπει τώρα(!) να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και με… υπογραφή! Με… ακούς DEMO; Τόσο καιρό η έγκριτη Κουρδική ε/φ Özgür Gündem έγραφε, και ορθά, την αλήθεια, αναφερόμενη σε ΧΟΥΝΤΑ ΡΤΕ, καθώς και στα δεινά που η συνολική του στάση, κυρίως από τον Ιούλιο του 2015, έως σήμερα, επέφερε στον Κουρδικό λαό, και τώρα, που κάποιοι, έστω Τούρκοι, “πήγαν να ρίξουν” την ΧΟΥΝΤΑ αυτή, το “ΡΚΚ” απέχει, σαν να θέλει να μας πει δηλαδή τί, ότι δεν επεμβαίνει στα εσωτερικά της… Τουρκίας; Νομίζω ότι δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία, όπως βαθιά πιστεύω, το γεγονός ότι το “ΡΚΚ” φέρεται να έχει αποχωρήσει από τα σημερινά τ/εδάφη και ότι ευρίσκεται στη Β. Συρία, λόγω της πρόσφατης σχεδόν υπογραφείσας σχετικής συμφωνίας, μεταξύ Τ. – “ΡΚΚ” και Η.Π.Α. (Έχω αναφερθεί νομίζω σ΄αυτήν, σε προηγούμενες έγγραφες  “εδώ” παρεμβάσεις μου)!

– Άρα, για να επανέλθω, νομίζω ότι η Κ-Β μας πλέον, δεν έχει ούτε το (τυπικό) νομικό έρεισμα, (που παρουσίαζε συνεχώς έως τώρα με τα… “παπαγαλάκια” της), ούτε ασφαλώς και κανένα άλλο παρόμοιο στήριγμα, να ομιλεί (σχετικά με τους 8 Τ. αυτόμολους εννοώ) για συμμετοχή τους, σε οργανωμένη προσπάθεια μερίδος των ΤΕΔ, να ρίξουν τη νομίμως εκλεγείσα τ/Κ-Β, δεσμεύοντας(!!!) μάλιστα έτσι, η ίδια, το όποιο, πιθανό μελλοντικά να απαιτηθεί, διαπραγματευτικό της φάσμα / εύρος, με τους Τούρκους! Καταλαβαίνετε νομίζω! Πώς να βγει και να ρωτήσει έστω ρητορικά τώρα, πχ “εσύ δεν επέβαλες Χούντα Κε ΡΤΕ;”, “Χουντικό Νόμο δεν υλοποίησες;”, κλπ, αφού έσπευσε η “φόλα”… Δημοκράτισσα Κα… Γεροβασίλη να μιλήσει για την προσπάθεια των 8 να ρίξουν τον ΡΤΕ και την όποια… Δημοκρατία του! Είναι τόσο αστείο και μόνον να λέγεται κάτι τέτοιο!..

– Βέβαια φίλοι μου είναι μέγα το θέμα της εξέτασης αυτού που αποκαλείται ΧΟΥΝΤΑ στην Τουρκία και δεν θα το κάνω “εδώ” και τώρα! “Κρατείστε” όμως ότι η “Τουρκική -λεγόμενη- Δημοκρατία”, μετά από την ίδρυσή της, το 1923, ήταν πάντα ΧΟΥΝΤΑ, μιλάμε δηλαδή για μια “οιονεί” ΧΟΥΝΤΑ!

– Χούντα είχε φίλοι μου και ο Κεμάλ, Χούντα ουσιαστικά και ο Μεντερές, Χούντα και ο Γκιουρσέλ ή ο Μαντάνογλου ορθότερα, το 1960 – 1963, (Χούντα μάλιστα το 1960, με 2 εντός αυτής στρ/κές απόπειρες, για να έλθει κάτι πιο “σκληρό”), Χούντα είχαμε και το 1971, Χούντα και το 1980 – 1983, Χούντα και κατά την ελεγχόμενη από τον Ντονμέ Κενάν (Χαναάν) Εβρέν, Οζαλική περίοδο, 1984 -1991, Χούντα και το 1997, αλλά και Ερντογανική Χούντα από το 2011 και μετά στην Τουρκία!

– Είτε η Χούντα όμως φίλοι μου είναι των Κεμαλιστών, είτε των Ισλαμιστών, είναι και οι 2 Χούντες, όπως λέει ο λαός, μαύρα σκυλιά, άσπρα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά!

Δεν μπορεί να κρίνεται η “Δημοκρατία” στην Τουρκία, με δυτικά πρότυπα, πόσες φορές να σας το πώ; Είναι μη συγκρινόμενα μεγέθη, τελείως ασύμβατες καταστάσεις, έννοιες, κλπ και εντυπωσιάζομαι που κανείς δεν το αναφέρει, όχι στον ΡΤΕ, όπως θα όφειλε (εννοώ ένας δημοσιογράφος, για παράδειγμα), αλλά ούτε και κάποιος, δημοσιογράφος ή άλλος, το επισημαίνει, εδώ στην χώρα μας!.. Και ξαναγράφω ότι, η λεγόμενη δημοκρατική (sic) σήμερα Τουρκία έχει ως Σύνταγμα, το “ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ” του 1982!

3.  Μην φοβάστε ρε άλλο εκεί στο… “5γωνο” και “τρέχετε” και τον “βασανισμένο κόσμο”, που πένεται και υποφέρει, καλοκαιριάτικα! Ακόμα και τώρα που οι Τ. τρέχουν και δεν φτάνουν, αν το καταλαβαίνετε, σας παίζουν μπάλα οι Μογγόλοι, με τους Εβραιο-πράκτορές τους, που αλωνίζουν εκεί σε εσάς και στα… κανάλια;

                                                                       ΜΗΝ ΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ!

                                                                       (Και μάλιστα από τα Μογγόλια)!..

ic9V8_1469024252_1263

Φωτο: “Ο Ακάρ λίγες ημέρες πριν από το τ/στρατιωτικό ΚΙΝΗΜΑ, της 15ης Ιουλίου 2016, των Γκιουλενικών Στελεχών, ομιλεί  στα στελέχη, στην 8η Κύρια Βάση Α/Φ “jets”, στο Ντιγιάρμπακιρ, το προσωπικό της οποίας, (μέρος αυτού ασφαλώς), ήταν από εκείνα που εξεγέρθηκαν και πρωτοστάστησαν στα γεγονότα!..

ΦΩΤΟ – ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί να τους έλεγε ο… αθεόφοβος και με τόση άνεση, για Τούρκο Α/ΓΕΕΔ, Ακάρ; Λέτε γι’ αυτό “να τον έγραψαν κανονικότατα”, λίγες ημέρες μετά; “Πάμε μαζί” Αχαχαχαχα…

ΦΩΤΟ – ΤΕΣΤ: Κυττάξτε καλά το στέλεχος με την χαρακτηριστική φαλάκρα μπροστά σας, στη “πίσω” κόκκινη καρέκλα και πείτε μου αν συμμετείχε ή όχι, σε ό,τι έγινε, με την πλευρά των εξεγερθέντων. “Πάμε μαζί” Αχαχαχαχαχα…

– Ο… “Αντιστασιακός” λοιπόν Χουλουσί Ακάρ, που έπρεπε να τον… λυπηθούμε, επειδή ο Υπασπιστής του, του τράβαγε, με τη ζώνη του, το λαιμό για να τον αναγκάσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα, να υπογράψει την ανακοίνωση των “Κινηματιών”, που διάβασε λίγο μετά στο TRT η εύμορφη πράγματι εκφωνήτρια – παρουσιάστρια Κα Tijen Karas, και του άφησε σημάδι, (άντε και ο Υπαρχηγός του, αυτό το λαμόγιο, ο Γκιουλέρ),… ψάχνει Στελέχη να φτιάξει και πάλι το Επιτελείο του, που δεν ήλεγχε, το Τ/ΓΕΕΔ δηλαδή, προσπαθώντας “να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όπως λέγει και ο λαός μας, ψάχνει για Δντες ΥΣΠ, Επχσεων, Προσωπικού, κλπ, (μας “τελείωσαν” οι Κοι αυτοί, όλοι), και για άλλους πολλούς, όπως πχ για… Υπασπιστές, (αλήθεια με τους δικούς μας Υπασπιστές, τί γίνεται;), για Διοικητές σε “Κύριες Αεροπορικές Βάσεις”, για Διοικητές στους Κομάντος Π/Ν της Νέας Φώκαιας, στα… Κομάντος (Μπλε Μπερέ), της Βιθυνίας, της Καισάρειας, του Εγίρντιρ, των Ορεινών Κομάντος του Χακκαρί, κλπ!.. Αφήστε που η 1η Στρατιά (ΓΕΣ) και αυτή του ΑΙΓΑΙΟΥ, (ΓΕΣ) έχουν πάθει βαρύ… εγκεφαλικό! (Ειδικά αυτή της Α. Θράκης)! Χαλαρώστε λοιπόν!

– Το ίδιο και στο ΓΕΑ και στο ΓΕΝ, όπου πχ ψάχνουν για ΓΕΑ/Α7 /Δ. και για ΓΕΝ/Α2/Δ., όπως θα λέγαμε εδώ εμείς, για Δντές ΔΜ, κλπ. Το ίδιο συμβαίνει μέχρι και στο τ/ΛΣ (τ/”Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών”)! Cool Down, λοιπόν! (Το αγγλικό αυτό για τους… ΝΑΤΟ-ϊκούς μας)!.. “Πάμεμαζί”, Αχαχαχαχαχα…

Ηρεμείστε λοιπόν ρεεεεε, “πού σας βρήκαμε” ρεεεεεεεε; Σας έγραψα χθες πως μετά από 6 – 12 μήνες,… ξανασυζητάμε για τις ΤΕΔ!.. “Επαγρύπνηση” ΝΑΙ, αλλά όχι Άσκηση “Βιαίας διάνοιξης του… πρωκτού των Στελεχών!..

– Για τη Σύμη είχε πει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, (τον καλώ τηλεφωνικά και δεν απαντά, και είτε βγαίνουν κάτι “ΧΕΡΟΥΒΙΜ“, είτε τηλεφωνητής με τον ύμνο της Θρυλικής Ομάδος των Αγγέλων, του  ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΡΥΛΟΥ), είχε πει λοιπόν, από το 2011, πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο κατάληψής της (ένα από τα πολλά τους)! Μάλιστα το είχε αναπτύξει σε ένα Σχολείο… “της πλάκας” για τις ΕΕΔ, στη ΣΕΘΑ, (όπως έτσι θεωρείται από τους Έλληνες… “ΠΑΤΟΝ” ), συγκεκριμένα! Είναι ζωντανός και ενεργός ακόμα ανώτατος σήμερα Αξκός των Κ/Δ που το είχε ακούσει πρώτος!.. Θυμηθείτε πάντως ότι η Τουρκία πλέον θα πάει, αν πάει, και θα πάει κάποια στιγμή, σε ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ κατά της Ελλάδος! Ό,τι άλλο εκτιμώ ότι θα είναι “Παραπλανητική Ενέργεια”! Ρωτείστε τον… Κο ΓΕΣ/ΔΕΠΙΧ! Έχει τεράστια εμπειρία!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! 

Μην φοβάστε! Οι 20-25 “χαμένοι” (ΒΒ) δεν είναι οι… 8 του “Σικόρσκι” και θα… βρεθούν, στην Τ. ή στη Συρία ή θα κρυφτούν, όντας εκπαιδευμένοι σ’ αυτό, στην Τουρκία, μέχρι το τ/κράτος “ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ”, να τους “τσιμπήσει” !.. Αν τώρα περάσει και κανείς στην Ελλάδα, εκτιμώ πως θα έλθει, ως… “πρόσφυγας”! Αλλά όλα τα κλιμάκια τηςΕΥΠ στα νησιά είναι φοβερά, (γειά σου ρε Αλέφαντε γίγαντα), άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Να έλθουν να μας κτυπήσουν; Ας βρουν πρώτα νέους Διοικητές και μετά βλέπουμε!..

Θα σας πω για τις ΤΕΔ σύντομα, υπομονή! Γίνεται της… “εκδιδομένης γυναικός”! Για να χαλαρώσουμε λίγο, φανταστείτε την εξής εικόνα!

Πχ Πρωϊ σε γραφείο ενός Λόχου, τ/στρατοπέδου, πχ της Α. Θράκης και μαθαίνει ένας πχ Αλχίας (ΠΖ / ΤΘ, ό,τι γουστάρετε τέλος πάντων), που δεν αναμίχθηκε σε κανένα “κίνημα”, “στάση”, “πραξικόπημα”, κλπ, (η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία των ΤΕΔ ήταν αμέτοχη), πως θα είναι “μέσα” για 3 μήνες, και μάλιστα ότι το έστειλε αυτό το… μήνυμα, με έγγραφη δγη του, ο Ακάρ, ο Α/Τ/ΓΕΕΔ! Ξέρετε τί θα πει, τί ήδη λέει; Καλά αυτός ο μαλάκας που δεν ήξερε του τί γινότανε και θα πηδηχτούμε εμείς τώρα, είναι ακόμα στη θέση του; Αυτός ο μαλάκας, ο άχρηστος ο Ακάρ, που κυττούσε μόνο να διορθώνει τις “Σημειώσεις” του, για να γίνει Αρχηγός, που δεν ήξερε το σπίτι του (ενν. το Επιτελείο) και οι πολίτες ξεφτίλιζαν στους δρόμους της Τουρκίας, το Στρατό του Κεμάλ, μας λέει ότι… εκείνο ή το άλλο, κλπ! Siktir be or(α)dan!.. (Κε Πορτοσάλτε, που είσαι και ομογενής από την Τ. και δεν καταλάβαινες τάχα αυτό που είπε ο… “ελβιέλας”, ο Μπογδάνος, ότι δηλ. ξεφτιλίστηκε ο Τ. Στρατός)!  Και πιθανώς να κλείσει, λέγοντας: “Κε Λγε δεν νοιώθω καλά”!.. Κλπ, κλπ, κλπ.  

– Σας φαίνεται αστείο και είναι, αν σκεφτείτε, όσοι έχετε γνώση και κυρίως φαντασία, του πώς θα κινείται και πώς θα φέρεται και θα ομιλεί ο… Αλχίας αυτός, ή ένας αντίστοιχος Λγος ή όποιος άλλος τέτοιος στρατιωτικός, σε κάποιο στρατόπεδο ή στρατιωτική εγκατάσταση, κάπου στην Τουρκία!

– Σας καλώ να σκεφτείτε όμως τώρα ότι το περιεχόμενο του παραπάνω… αστείου, (ας το πούμε έτσι), ίσως να είναι και η βασική αιτία που θα πάει (ή κατ’ εμέ, θα πρέπει να πάει) σε εκτελέσεις, οπωσδήποτε, των “κεφαλών” της “Στάσης”, αυτής της μικρής μερίδος των ΤΕΔ, της 15/17-07-2016, ο ΡΤΕ, μέσω των αποφάσεων των “Στρατοδικείων” που ήδη συστήνει, προκειμένου να “κρατήσει” όρθιο το Στρατό, όπως και ασφαλώς θα πάει ή θα πρέπει να πάει, με εύσχημο τρόπο, και σε αλλαγή της παρούσης ανίκανης στρατιωτικής ηγεσίας! (Δεν θα την παρουσιάσει ασφαλώς έτσι, αλλά η κατάλληλη δικαιολογία θα βρεθεί! Εδώ φίλοι μου διέταξε τη δημιουργία Νεκροταφείων (Ν/Φ)… για τους Κινηματίες!.. Φανταστείτε!..

– Αλήθεια, πού είναι ο Α/ΓΕΣ και ο Α/ΓΕΑ; Τους είδατε πουθενά;Ειδικά τον Α/ΓΕΣ ψάχνω, το φίλο μας τον Τσολάκ!.. Βοηθάτεεεεεεεεεεεε, που θα φώναζε και ο Λαμιεύς αοιδός Γ. Τσαλίκης!

– Τί έκανε φίλοι μου ο Στρατηγός Νίδερ το 1922 – 1923, με τον Υδκτή του, μετέπειτα Δικτάτορα Πάγκαλο, με κυβερνητική εντολή, στο ΣΣ Θράκης που διοικούσε, για να “κρατήσει” την πειθαρχία,  ώστε να “πάει” να πολεμήσει, αν απαιτείτο, ο Σχηματισμός του, ως τακτικός Στρατός και όχι ως… “Ρεμπέτ Ασκέρ”; Πόσοι εκτελέστηκαν για να επανέλθει η ηρεμία, μετά από την τραγωδία της Μ. Ασίας; Για ψάξτε το!

– Θα τα πούμε όμως και πάλι φίλοι ! Μέχρι τότε όμως και για να σας καλύψω, να θυμάστε ότι οι ΤΕΔ είναι σαν την πρωτάρα, μόλις σπασμένη παρθένα, που τόσο πολύ πονάει  και ψάχνει να βρει ειδικό γιατρό, ή καμιά… έμπειρη φίλη της, για κανένα χάπι, παυσίπονο, λήψη οδηγιών, κλπ!..

– Κε Π-Θγέ συμφωνείτε; Νομίζω πως -πιθανώς- αυτό θα λέγατε και εσείς Κε Π-Θγέ, γνωστός με τις… παρθενορραφές σας, κλπ! “Έγραψε” -πράγματι- η παλαιά συγκεκριμένη υπόψη αποστροφή σας στη Βουλή! Έχουμε πλέον τη “Βουλή των Λαζάρων”, αν έχετε διαβάσει λίγο ελληνική πολιτική Ιστορία θα τη θυμάστε, και τη “Βουλή των Παρθένων”, αχαχαχαχαχαχαχαχα! Εντάξει συμφωνώ ότι ιστορικά έχουμε και τη Βουλή των “Αδελφών Ψυχών”, των “Πηδησάντων την 1/2 Αθήνα”, των “Τραγουδιστών”, των “Ποδοσφαιριστών”, των “Ξεκόλων”, κλπ, αλλά και των “Ταβερνιάρηδων”, μετά από την πρόσφατη εμφάνιση στη Βουλή, του εξ Έβρου βουλευτή σας, με τον εξόφθαλμο… “χρωματικό πανικό” στο μυαλό του! Μάλιστα θύμιζε με την εμφάνισή του, Ταβερνιάρη Γ’ τοπικού, που αξύριστος και… όζων, μόλις έχει πιάσει τους… όρχεις του και πάει κατσουφιασμένος, διότι έχει κεσάτια, για λήψη παραγγελίας στην τραπεζαρία του μαγαζιού του, έτοιμος να “πιατώσει” τη μούρη του 1ου που θα τον τσαντίσει! Θα θυμάστε την ταινία με τον Βέγγο, ως γκαρσόνι και τον πιτσιρικά που δεν ήθελε να φάει! Το γέλιο της αρκούδας!.. Κάτι τέτοιο ή όχι, Κε Π-Θγέ;

tsipras-kammenos-xontros-lignos

4. Στην Τουρκία, οι ΤΕΔ εκφράζονταν και εκφράζονται συνταγματικά, παραδοσιακά, από τον Αρχηγό τους και τα Πραξικοπήματα ΙΔΟΜΕΝΕΑ, μην σου διαφεύγει, τα έκανε πάντα σύσσωμος ο Τ/Στρατός, τα έκαναν σύσσωμες (ως ένα σώμα, και ως μια ψυχή συμπληρώνω), οι ΤΕΔ! Γι΄αυτό μιλάγαμε για “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” και μάλιστα με υπογραφή του -κάθε φορά- Α/ΓΕΕΔ! Πχ.   

   – Το 1960 ήταν όλες(!) οι ΤΕΔ, με υπογραφή του τότε Α/ΓΕΕΔ Τζεμάλ Γκιουρσέλ και ήταν επομένως και το το λέμε Πραξικόπημα! Θυμίζω ότι ένα Πραξικόπημα” δύναται αργότερα να χαρακτηρισθεί, με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά,  (είτε επιτυχόν, είτε αποτυχόν Πραξικόπημα), ως Επανάσταση”, η οποία επιβληθείσα δημιουργεί “ΔΙΚΑΙΟ”, είτε μας αρέσει, είτε όχι!

ΠΡΟΣΟΧΗΓια τα τ/πολιτικά δεδομένα πάντα!!!

– Σου προτείνω το σχετικό βιβλίο του HALE, που είναι στα Αγγλικά, για τις μορφές και τα είδη των Δικτατοριών – Πραξικοπημάτων, κλπ, σε χώρες, που ουσιαστικά είναι, όπως τις λέμε σήμερα, αποτυχημένες, όπως ήταν ή συνεχίζουν να είναι η Τουρκία, η Αργεντινή, η Χιλή, η Βενεζουέλα, κλπ! Η εξέγερση όμως παλικάρι μου, στην Τουρκία, πχ το 1961, αν θυμάμαι καλά, των σπουδαστών της ΣΣΕ και του Διοικητή της, (2 φορές μάλιστα, μετά από την 1η Χάρη που έλαβαν, ξεσηκώθηκαν και πάλι, με τον ίδιο Αξκο, ως επικεφαλής, και τις 2 φορές, και ο οποίος τελικά εκτελέστηκε), για να ανατρέψουν την τότε Κ-Β και να φέρουν κάτι άλλο, καλύτερο κατά την γνώμη τους και συγκεκριμένα κάτι πιο Κεμαλικό, δεν ήταν Πραξικόπημα, αλλά “Στάση” (δεν υπακούμε στη νόμιμη στρατιωτική ηγεσία, κλπ) ή “Ένοπλη Εξέγερση” (ξεσηκωνόμαστε με όπλα, κλπ) μιας μερίδος των ΤΕΔ και μάλιστα συγκεκριμένης, σε μια περιοχή της χώρας!

– Αυτό που έγινε στην Τ. στις 15/17-07-2016, δύναται περισσότερο να χαρακτηρισθεί ως Κίνημα, αφού εκδηλώθηκε σε όλη σχεδόν την χώρα, εμπεριείχε και τη “Στάση” και την “Ένοπλη Εξέγερση”, δεν ήταν όμως όλες οι ΤΕΔ αναμεμιγμένες, αλλά πολύ μικρός μέρος αυτών, (σας τους υπολόγισα χθες… “χονδρικά”), και δεν είχε και τη… “Νομιμοποίηση” του Α/ΓΕΕΔ, ώστε να χαρακτηρισθεί “Πραξικόπημα”! Για κάποιους… Τουρκομαθείς που λένεμα το… DARBE σημαίνει αυτό ακριβώς“, σφάλλουν, (ας μου επιτραπεί), αφού η “πρώτη” έννοια της λέξης, η αρχική της σημασία, είναιΚΤΥΠΗΜΑ“!  

– Ομοίως, όπως το 1960, έγινε και το 1971, (με το “Υπόμνημαόλων των ΤΕΔ, που υπέγραφε ο Α/ΓΕΕΔ και άλλοι, όπως ο Πτέραρχος Μπατούρ, κλπ), έγινε και το 1980 που ήταν πάλι όλος ο Στρατός, με τον Εβρέν, έγινε το 1997 που και πάλι ήταν όλες οι ΤΕΔ, με επικεφαλής τον τότε Α/ΓΕΕΔ, Ισμαήλ Χακκί Καρανταγί ουσιαστικά, ο οποίος ήταν “γατόνι” στη συνωμοσία, (ήταν 2 φορές ανώτερος, σε “βρωμιά” – διαπλοκή μυαλού, “του αφήσαντος εποχή” Α/ΓΕΕΔ Χιλμί Οζκιόκ, ένας Οζκιόκ που στην ουσία εγκατέστησε στην εξουσία τον… ΡΤΕ, όπως έχουμε πει και γράψει “εδώ”, με αμερικανική εντολή), ένας Καρανταγί, ο οποίος είχε εξουσιοδοτήσει τον τότε Υ/ΓΕΕΔ, Τσεβίκ Μπιρ, να ηγηθεί της όλης ενεργείας, έγινε και το 2007 πάλι με το… “Ηλεκτρονικό  -αυτήν τη φορά-  Πραξικόπημα“, όλων πάλι των ΤΕΔ, με επικεφαλής τον Α/ΓΕΕΔ Γιασάρ Μπουγιουκανίτ, κλπ. (Ήταν πραξικόπημα, άσχετα αν δεν είχαμε μείζονα γεγονότα στην χώρα! Δεν έχει καμία σημασία)! 

– Τέλος, έχουμε και το λεγόμενο εσωτερικό θέμα στις ΤΕΔ! Αυτό τις περισσότερες φορές δεν “ακούγεται”, συνήθως δεν ανακοινώνεται δημοσίως και επιλύεται “στο πλαίσιο των ΤΕΔ”, στο εσωτερικό των ΤΕΔ, συνήθως με την τακτική των “εκκαθαρίσεων” στις ετήσιες κρίσεις του Αυγούστου ή με τη μορφή εκτάκτων μεταθέσεων! Ιστορικά, ως παράδειγμα, θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι η “κίνηση” του 1ου “Οδηγού”, του 1ου “Ηγέτη” (“Başbuğ”) των “Γκρίζων Λύκων” και του “Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης” (“ΜΗΡ“), του Τ/Κ καταγωγής, Σχη Αλπαρσλάν Τουρκές, (από τα πρώτα μέλη του τ/”Ειδικού Γραφείου Πολέμου” και εκπαιδευθέντος, μετά από επιλογή, στις Η.Π.Α. τη 10ετία του 1950), ήταν ένα “εσωτερικό θέμα”, που τελικώς επιλύθηκε με την μετάθεση του Τουρκές στο εξωτερικό! (Ως “ΑΚΑΜ”, αν δεν σφάλλω, στην Ινδία)!

– Ομοίως ως “εσωτερικό θέμα” δύναται να χαρακτηριστεί και η δολοφονική (συνωμοτική) επίθεση της Ομάδος Μπιρ, σε στρατιωτική άσκηση, στην Κύπρο (“Κατεχόμενα” / το 1998, αν δεν με απατά η μνήμη μου), κατά του τότε Α/ΓΕΣ και μετέπειτα Α/ΓΕΕΔ, Χουσεϊν Κιβρίκογλου, προκειμένου μετά αυτός να αναλάβει Α/ΓΕΕΔ, με βάση την τότε σειρά, στην τ/Ιεραρχία! Τελικά ο Κιβρίκογλου την “γλύτωσε” από τύχη, ενώ σκοτώθηκε ένας… Σχης, ο Τ/Κ Βουράλ. Στη συνέχεια “χάλασε” στον αέρα το στρατιωτικό α/φ του Κιβρίκογλου και υποχρεώθηκε τελικά να γυρίσει στην Τουρκία με πολιτικό α/φ.

– Η τ/Ιστορία βρίθει παραδειγμάτων ασφαλώς Πραξικοπημάτων, αλλά και ό,τι άλλο θέλετε!..

ΑΡΑ:

                                                                                 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ = “ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΔ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο Α/ΓΕΕΔ Η (ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΚΟΝΤΙΝΟΣ, ΜΕ ΤΟ… Ο.Κ. ΤΟΥ”! (Γι’ αυτό και απ’ την αρχή σας είχα γράψει πως “δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο Πραξικόπημα στην χώρα”! Να προσέχετε τί γράφω, πάντα υπάρχει λογική συνέχεια σκέψης και επιχειρημάτων, όπως και… αλληλουχία θεμάτων και θέσεων)! 

– Νομίζω λοιπόν πως απάντησα και σ’ αυτό, στο γιατί δηλαδή δεν αποκαλώ “Πραξικόπημα”, ό,τι έγινε προσφάτως στην Τουρκία! Σας είπα αρκετές φορές, προφορικά και γραπτά, πως η Τουρκία έχει τη δική της… ταυτότητα!..

5. Ναι! Πιστεύω πως -κάποια στιγμή-  ο ΡΤΕ θα δολοφονηθεί τελικά! Πάλι να γράψω ό,τι έχω αναλύσει “εδώ” κλπ; Όχι! Έλεος! Τα πάντα γνωρίζουμε -πληροφοριακά- σήμερα και εμείς για τους Τούρκους και οι… επιμελείς Τούρκοι για εμάς! Το μόνο που δεν ξέρουμε και οι 2, είναι το Πότε; O παράγοντας ΧΡΟΝΟΣ είναι το ιδιαιτέρως κρίσιμο μέγεθος, φίλοι μου! Αν πόνταρα φίλοι μου πάντως, κάτι που δεν το κάνω ποτέ, θα σας έλεγα ότι ο ΡΤΕ θα δολοφονηθεί σχετικά σύντομα!!!

6. Ναι, βεβαίως και είναι ΕΝΔΕΙΞΗότι πιθανώς να είναι οι Η.Π.Α. “πίσω” από ό,τι έγινε στις 15-17 Ιουλίου 2016, στην Τ. , το γεγονός ότι φάνηκε να τα ξαναβρίσκουν Τ. – Ρωσία! Να “εκνευρίστηκαν” οι Η.Π.Α. κλπ. “Κολλάει” μάλιστα και με ό,τι σας έγραφα “εδώ” παλιά, εξηγώντάς σας, γιατί καταρρίφθηκε το Νοε του 2015, το ρ/πολεμικό αεροσκάφος στη Συρία! (“Γυρίστε πίσω” και διαβάστε)!

– Σε συγχαίρω ΚΑΣΤΟΡΑ  που σκέφτηκες πως και του ατυχούς Αντνάν Μεντερές, (με το συνθηματικό μακρύ παρωνύμιο “όποιος του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει”), του… έκαναν Πραξικόπημα, λίγο μετά που είχε γυρίσει από τη… Μόσχα! Υπάρχουν πράγματι αναλογίες και πολλές ομοιότητες!

– Να μην ξεχνάς επίσης, ότι η Τουρκία είναι η πιο ΝΑΤΟ-ϊκή χώρα και δεν εννοώ ότι ανήκει στη Συμμαχία, αλλά πως όπου και να “πατήσεις” στο έδαφός της, πιθανώς να πατάς πάνω σε βάση ή εγκατάσταση του ΝΑΤΟ (“δεν υπάρχει αυτό”, όπως λέει και ο “σύγαβρος” Τάκης Τσουκαλάς…)! Θυμάσαι τον χάρτη της ΝΑΤΟ-ϊκής Τουρκίας που σας έδειχνα;

– Επίσης, να μην ξεχνάς ότι η γεωστρατηγική σημασία της σημερινής Τουρκίας είναι η πιο σημαντική παγκοσμίως και γι’ αυτό φίλε μου η Τουρκία είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ(!!!) να αφεθεί από τις Η.Π.Α. και γενικώς να αφεθεί απ’ αυτό που λέγεται “ΔΥΣΗ“! Πήγαινε στην αρχή – αρχή του “σάϊτ” μας, και διάβασε, όταν θα έχεις χρόνο, τα περί Ε-Τ πολέμου, για το ρόλο του Ισραήλ, κλπ, και πιστεύω ότι θα καταλάβεις τί γράφω τώρα! Μπορείς βεβαίως να δεις τον Χάρτη και επειδή εσύ “λογάς”, πάλι θα καταλάβεις!

– Όμως ρε συ, τί σας έγραψα, μόλις χθες(!), για τις ενδείξεις; Ας “το πάρω αλλιώς” σήμερα, μπας… Οι ενδείξεις είναι λοιπόν, όπως η νύχτα που, όσο περνάει ο χρόνος, φεύγει το σκοτάδι και… ξημερώνει! Πόσο πιο… απλός να γίνω; Γι’ αυτό σας έγραφα ότι, τις μαζεύουμε τις “Ενδείξεις”, όσες δηλαδή εκ των πληροφοριών τις θεωρούμε ως τέτοιες, για ένα θέμα που εξετάζουμε, και τις τηρούμε… “ευλαβικά”, πάντα ως περιεχόμενο του συλλεγέντος – κάθε φορά – πληροφοριακού μας υλικού!

7. Καταληκτικά, για σένα ΜΕΛΙΔΩΝΗ, που με… εξέθεσες προχθές, και μου θέτεις ερωτήσεις από τις… διακοπές σου, (τεχνικό μέρος, κατάλαβες, λόγω της απουσίας σου, κλπ / αστειεύομαι ρε), αλλά και προς όλους τους… ενδιαφερομένους, ιδιαιτέρως τους Τουρκομαθείς φίλους, Σας καλώ ΟΛΟΥΣ (!) “να πάτε πίσω” στον Μάρτιο του 2016, και να διαβάσετε το άρθρο μας, “εδώ” στο σάϊτ μας, με τίτλο: Για τους Τούρκους Φίλους και Για Όσους Μιλάνε… Τουρκικά“! “ΜΕΛΙΔΩΝΗθα πάρεις τις απαντήσεις σου εκεί, όπως και όλοι σας ασφαλώς, θα αντιληφθείτε πολλά, ενώ παράλληλα και εγώ θα νοιώσω…ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ και πιθανώς να νοιώσω επίσης ότι έκανα ένα “πολύ καλό βήμα”, για να… “φτάσω” τον ομογενή μας εκ Τουρκίας, φίλο, αγαπητό και συμπαθέστατο Κο Κωστίδη!

Ένα(!) άρθρο και μόνον, σας έβαλα να διαβάσετε φίλοι μου, μην διαμαρτύρεστε! Κάντε το στην παραλία και με τοSmartphoneσας! Όσοι τέλος αντέχετε, μπορείτε να ψάξετε το “σάϊτ”, από την αρχή του όμως, και τότε θα καταλάβετε ακόμα περισσότερα για το τί έγινε στην Τουρκία στο διάστημα 15-17 Ιουλίου 2016, ενώ θα “δείτε” και πόσες φορές είχαμε προειδοποιήσει τον φίλο Κο Ακάρ, για το τί περίμενε και περιμένει αυτόν, τις ΤΕΔ και την χώρα του!..

                                                                                            “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                                      και 

                                                                            για τους Τούρκους Φίλους

                                                                                    Sağlıcakla Kalın“(!!!),

                                                              όπως λέει και ο αγαπητός σας… “Δημοκράτης”

                                                                                                    RTE

                                                                                               veya

                                                                                            Uzun Adam

                                                                                        “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                 – / –

 χχχ

                                                                 Το επέλεξα το παραπάνω ποίημα για 4 λόγους!

1ος λόγος, για αφιέρωση στον Τάκη Τσουκαλά, ο οποίος αναφέρθηκε στην σκλαβωμένη Πρωτεύουσά μας, στην Πόλη, με τόσο πάθος μάλιστα, στην εκπομπή μας, αυτή των Φίλων της Θ7,

2ος λόγος, σαν ένδειξη τιμής στον δημιουργό του, επειδή σαν σήμερα αυτοκτόνησε ο ποιητής του Κώστας Καριωτάκης, (αν δεν σφάλλω μαζί με την αγαπημένη του Μαρία Πολυδούρη, δεν το θυμάμαι αυτό ακριβώς και να με συγχωρείτε)

3ος λόγος, για να δείτε όλοι εσείς, και κυρίως τα κομμούνια, πόσο Ελληνόψυχος ήταν ο Καριωτάκης, που η κομμουνιστική ιδεολογία τον καπηλεύτηκε, όπως και χιλιάδες άλλους Έλληνες διανοούμενους, παρουσιάζοντάς τους, ως δικούς της!.. Και

4ος λόγος, για να κλάψετε με το περιεχόμενό του, αλλά και για να πάρετε ΗΘΙΚΟ, όσοι είσθε γεννήματα αυτής της Ιερής Γης, που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, και λέγεστε ΕΛΛΗΝΕΣ!..

ΥΓ.

α. “Μεγάλε” Τάκη Τσουκαλά!

Πράγματι, όπως είπες, με 4000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ την παίρνουμε αέρα την Πόλη μας πίσω! Σε συγχαίρω ρε μάγκα, ειλικρινά σε συγχαίρω!!! Να θυμάσαι ότι ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ στην “πάλαι ποτέ” Βασιλεύουσα φιλαράκο!!!

2299886-1.medium

β. Για την Τ/Αστυνομία κλπ, θα γράψωΡΗΤΟΡΑ, όταν αναφερθώ στο τί ακριβώς έγινε, σε εκείνη την… αναλυσούλα που σας έλεγα / σας έγραφα, προχθές νομίζω!

γ. Λαμβάνω τις “θέσεις” και “απόψεις” σας, ΜΟΝΟΝ με τον τρόπο που έχουμε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ(!!!) ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ “ΡΗΤΟΡΑ“!

                                                                                             – / –