ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!

Φίλοι μας!

– Μετά την σύσκεψη των μελών μας στου ΛΑΜΟΓΙΑ, στις 02-05-2018, αποφασίστηκε η ΔΙΑΚΟΠΗ του σάϊτ, στις 15-06-2018 και η περιοδική, ανάλογα με τις περιστάσεις, επαναλειτουργία του, εάν και εφ’ όσον κριθεί ότι, για κάποιον ή κάποιους αποχρώντες λόγους, θα πρέπει να υπάρξει – κάποια ή κάποιες στιγμές- η οποιαδήποτε παρέμβαση!

1.  Οι πέντε (5) βασικοί λόγοι λήψεως της παραπάνω αποφάσεως ήσαν οι παρακάτω:

    α. Η εκτίμηση ότι οι… “φυσιολογικοί” αναγνώστες μας, μετά από 3 σχεδόν χρόνια λειτουργίας μας, έλαβαν ό,τι έπρεπε, πληροφοριακά, ψυχικά και πνευματικά, να λάβουν, ώστε γνωρίζοντες, να βοηθηθούν – ενισχυθούν στους 3 αυτούς τομείς!..

    β.  Η εκτίμηση ότι και οι… “πονηροί” αναγνώστες μας, Έλληνες και μη, κατέστησαν “μάγκες, (και μάλιστα “αρκούντως”), εφ’ όσον φυσικά είχαν πληροφοριακό υπόβαθρο, έστω κανονική κριτική ικανότητα και μας μελετούσαν καθημερινά!

     γ. Η εκτίμηση ότι πλέον οι ξένες ΜΥ, κυρίως δε οι εχθρικές προς την Ελλάδα και πρωτίστως αυτή της Τουρκίας, αντελήφθησαν άριστα ότι δεν είναι και τόσο εύκολα να “παίξουν” με τους Έλληνες και κυρίως με τους στρατευμένους, απ’ τον “συγχωρεμένο” “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, “ΑΓΓΕΛΟΥΣ του!

    δ. Η ολοκλήρωση της εκπ-σεως, κάποιων “δικών” μας εκπ-νων νέων “ΑΓΓΕΛΩΝ” στο αντικείμενο «Πληροφορίες – Ασφάλεια – “Επιχειρήσεις Επιρροής“»! Δυστυχώς η φύση του αντικειμένου είναι τέτοια, που δεν επέτρεψε στα 2/3 των υποψηφίων να επιτύχουν! Αποδείχθηκε, για άλλη μία φορά, ο διεθνής κανόνας ο οποίος λέγει πως “δεν κάνουν όλοι, για όλα” και ο ελληνικός, ο οποίος λέγει πως “δεν κάνουν όλοι, για όλα, εκτός από τα… θύματα”!..

    ε. Η μεγίστη ανάγκη να μεταφερθεί / να βρεθεί πλέον και το λοιπό προσωπικό μας στο εχθρικό Πεδίο και πρωτίστως στην Τουρκία και στο κρίσιμο έδαφός της, σε μια χρονική στιγμή, η οποία έχει εκτιμηθεί προ ικανού χρόνου, ως κρίσιμη, για τα Ε-Τ θέματα, όσο ποτέ άλλοτε!

2. Πριν σας “χαιρετήσουμε”, επιθυμούμε, να ευχαριστήσουμε: 

    α. Τις ελληνικές Υπηρεσίες Αμύνης και Ασφαλείας, (ΕΕΔΕ.Υ.Π. – Κρατική Ασφάλεια), οι οποίες, παρακολουθώντας μας “εκ του σύνεγγυς” και κατανοώντας κάποια απλά “πραγματάκια”, μας επέτρεψαν να λειτουργήσουμε, απ’ τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ(!) από πλευράς και στοιχειώδους ακόμα ασφαλείας και συνεπώς… ΑΣΦΑΛΗ(!) Η/Υ μας!

     β. Τις ΜΥ όλων των ξένων χωρών που μας παρακολουθούσαν επίσης στενά και ιδιαιτέρως αυτές της Τουρκίας, της… “κολλητής” της Αλβανίας, (χαλαρώστε και λίγο ρε Αλβανοί, “στην ζωή μας δεν είναι μόνον τα λεφτά”), των Η.Π.Α., της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας και του Ισραήλ! Θεωρούμε, στο σημείο αυτό, υποχρέωσή μας, διότι δεν είμαστε… “πισώπλατοι”, να ενημερώσουμε την ΜΙΤ και το Τ/ΓΕΕΔ, το οποίο επίσης ήταν στους… αναγνώστες μας, πως θα συνεχίσουμε να είμαστε “δίπλα” τους, αν και τελευταίως, μετά και(!) από τις συχνές μας, σχετικές με την παρουσία μας,… υπομνήσεις προς τον Κο Α/ΜΙΤ, Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, ομολογούμε ότι η απόστασή μας απο τους κύριους, βασικούς και σταθερούς μας στόχους – ΑΝΣΚ, λίγο μεγάλωσε!..

   γ. Τους άδολους αναγνώστες μας, οι οποίοι αγκάλιασαν το ανεξάρτητο και κυρίως “καθαρά” ΕΘΝΙΚΟ σάϊτ” μας! (Χρησιμοποιήσαμε το επίρρημα “καθαρά”, που όσο θα πλησιάζουμε στον Αύγουστο και -χρονολογικά- στην περίφημη έξοδο απ’ τα Μνημόνια, αν βεβαίως… φτάσουμε εκεί, λόγω των Ε-Τ… εξελίξεων, η επιθετική της μορφή, ήτοι “καθαρή”, θα είναι καθημερινή… βιομηχανική καραμέλα, στο στόμα του “ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ” και σύγρονου “ΠΙΝΟΚΙΟ” Τσίπρα, όπως και στα αντίστοιχα στόματα των δικών” του, ήτοι σ’ αυτά των “ΕΘΜΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ” του ΣΥΡΙΖΑ και των fake ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ των δήθεν ΑΝ.ΕΛ.)! Ας κρατήσουν οι φίλοι μας αυτοί όλο το σάϊτ μας, (εννοούμε το “τρέχον” και το αρχικό), ας το κάνουν “βιβλία” και περιοδικώς, ας το… ψάχνουν! Με την δική τους παράλληλη καθημερινή / συνεχή παρακολούθηση των θεμάτων, μόνον να ωφεληθούν θα έχουν!

      δ. Τους πονηρούς, κυρίως Έλληνες, αναγνώστες μας, λαμόγια και μη, οι περισσότεροι των οποίων είναι λιγότερο ή περισσότερο βαθειά δικτυωμένοι στον… βούρκο και στην… λάσπη των κρατικών Υπηρεσιών Αμύνης και Ασφαλείας, των ΜΥ, των διεθνών Υπηρεσιών, των ελληνικών και ξένων επχ-σεων, βιομηχανικών και άλλων, κλπ, κλπ, κλπ. Θεωρούμε ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος όλων αυτών το κάναμε ΜΑΓΚΕΣ, ενώ κάποιοι… “κονόμησαν” κιόλας !!!…

«Δυστυχώς όμως “ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ“»! 

    ε. Αυτονόηες είναι και οι ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ μας και προς όλους τους μάχιμους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” μας! Έσεται Ήμαρ”!.. (“Θα έλθει ημέρα“)!.. 

3.  Ακόμα, πριν σας “χαιρετήσουμε, επιθυμούμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη σε όλους όσους τυχόν στεναχωρήσαμε και σε όσους κουράσαμε, όπως πχ αυτούς οι οποίοι με τεχνικό ή φυσικό τρόπο, μας παρακολουθούσαν και μας παρακολουθούν! Να γνωρίζουν ότι έπαιρναν -κάθε φορά- ό,τι εμείς θέλαμε να παίρνουν ΑΥΣΤΗΡΑ(!), ακόμα και μέσα απ’ τα… ιδιαίτερά μας!..

4. Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλους σας ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ, ενώ παράλληλα ευχόμαστε και προσευχόμαστε για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ!!! 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ“!

-/-

ΥΓ. Όχι! Δεν θα ευλογήσουμε τα γένια μας, αφού όλοι που μας διαβάζατε γνωρίζετε ΑΡΙΣΤΑ(!) την ευστοχία των όποιων αναλύσεων, τις οποίες απ’ εδώ σας παρουσιάσαμε, (κάτι που μπορεί να ελεγχθεί ημερολογιακά, με το πότε δηλ. γράψαμε κάτι και με το πότε αυτό “έλαβε χώρα”), καθώς και την… ποιότητα αυτών!..

-/-