ΕΞΙ Η(ΔΙΑΖ)… “SEXY”;

Φίλοι μας!

1. O Κος Νίμιτς, ο SOROS-άνθρωπος έκανε τις περίφημες δηλώσεις περί “ρεαλισμού…” , κλπ, με τα χέρια στις τσέπες! Θα τον “έτρωγαν” οι γεροντικοί του γεννητικοί αδένες!.. Φτου σας ρε ξεφτίλες της… Παγκοσμιοποίησης και του ελληνικού προτεκτοράτου, που όμως, ακόμα και έτσι, έχει Έλληνες έτοιμους ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ γι’ αυτό!..

– Ρε γλαστρο-χοιρο-κουμπαρά Βασιλάκη, ούτε αξιοπρέπεια δεν έχεις ρε, να του κάνεις ένα νόημα του… βρωμιάρη, να βγάλλει ο αλήτης τα χέρια του απ’ τις τσέπες; Γενικώς, τσιμουδιά δεν έβγαλλες!

– Ο Σκοπιανός, ο Ναουμόφσκι, αντιθέτως, παρ’ ότι και οι 5 ονομασίες που μας είπε ο Νίμιτς ήταν λες και τις έδωσαν οι Σκοπιανοί, κάτι που ξέρατε και οι 2 σας τότε, έκανε δήλωση ρε και είπε πως τάχα μου οι θέσεις αυτές δεν εκφράζουν την χώρα του και παπαριές!..

Τόσο “Κολοχανείο” έγινε τελικά και το ΥΠΕΞ Κε Κοτζιά, απ’ το οποίο κάποτε είχαν περάσει τεράστιες προσωπικότητες, ως ΥΠΕΞ; (Με την ευκαιρία είναι αλήθεια ή όχι ότι είσαι, Κε ΥΠΕΞ, γόνος πολυ-εκατ/χων και πως σε πήγαινε στο Σχολείο… ΙΧ σας, με οδηγό; Τί σόϊ Αριστεροί είστε εσείς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Πήγαινε διάβασε πώς πέθανε ο Νικηταράς, πώς ο Πλαστήρας, και τόσοι άλλοι)!..

2. Κε Τσίπρα!

  α. Μάζεψε όλους τους τάχα μου… αντι-εξουσιαστές, στους οποίους έδωσες / δώσατε εντολή να κάνουν αντι-συγκέντρωση την Κυριακή (21-01-2018), στη Θεσ/νίκη και βεβαίως και το αυτό για τις 04-02-2018, στην Αθήνα! Μάζεψέ τους! Δεν κοροϊδεύεις / -τε κανέναν πλέον!.. Κατεβάζοντάς τους όλους αυτούς, ενισχύεις την εικόνα των μαζών ότι διαβιούν κάτω από την δοσμένη σ’ αυτούς, (στο λαό δηλαδή), με το πλατύ… χαμόγελό σου, σκληρή ΧΟΥΝΤΑ σου! (Όσες… Περιστέρες να βάζεις να λένε ότι δεν έχεις την εξουσία, κλπ)!.. Άκουσέ με, δεν θα χάσεις!..

(Τίποτα Έλληνες υπάρχουν / έμειναν εκεί στην πολυ-εθνική ΕΥΠ, να τους “κόψουν τους κόλους”; Πού είσαι Κε… Ρουμπάτη; Ακούς; Πού να ήξερε ο Ανδρέας “τί θα ‘βγαινες” ή ορθότερα πώς θα κατέληγες)!..

  β. Επειδή Κε Τσίπρα, έχεις βάλλει, έναντι πληρωμής, έναντι άμεσων ή έμμεσων εκβιασμών, όπως και με άλλους παρόμοιους… πειστικούς τρόπους, δημ/φους να προπαγανδίζουν και μάλιστα ΑΛΗΤΙΚΑ, το πούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, κάτι που πιστεύω πως είναι μια εκ των αποστολών που ανέλαβες, με αντάλλαγμα το Π-Θ λίκι, με τα γνωστά έωλα, ανακριβή, αλλά και ψευδή επιχειρήματα, τα οποία εδώ τα έχουμε αναφέρει και αποδείξει ότι είναι τέτοια, απόψε σου γράφω “2 πραγματάκια”, τα οποία δεν μπορείς, όχι μόνον εσύ, αλλά κανείς, να ανατρέψει ή αλλιώς, δεν μπορεί κανείς να μην τα αποδέχεται, αφού είναι αξιώματα, τα οποία, όπως ξέρεις, δεν αποδεικνύονται! (Όχι βεβαίως ότι οι απαντήσεις που δώσαμε στην προπαγάνδα σου / σας ανατρέπονται, καταρρίπτονται, κλπ, αλλά ας είναι)! Ποιά είναι αυτά; Διάβασε αμέσως στη συνέχεια:

Την ψωλή μας και την υπογραφή μας πρέπει να προσέχουμε πού την βάζουμε“!

και

Αυτός που βάζει την υπογραφή του στα όποια θέματα (προσωπικά, επαγγελματικά, υπηρεσιακά, κλπ), αυτού το όνομα καταγράφει η όποια Ιστορία (προσωπική, επαγγελματική, κλπ)“!

Και συγκεκριμένα!

Αν υπογράψεις(!) και κάνεις τους Σκοπιανούς Μακεδόνες, εσένα(!!!), και ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, θα καταγράψει η ελληνική Ιστορία ως ΠΡΟΔΟΤΗ(!), ενώ όλους τους λοιπούς, τωρινούς ή παλαιότερους πολιτικούς, οι οποίοι ασχολήθηκαν με το θέμα, απλώς θα τους κρίνει θετικά, αρνητικά ή… ουδέτερα, ανάλογα με την όποια, κατά καιρούς, στάση τους“!

Έχεις ήδη καταγραφεί (είσαι ο 2ος… καταγεγραμμένος*) ως εκείνος που υπέγραψε την οικονομική σκλαβιά μας, στους “Διεθνείς Σάϊλοκ Εντολείς” σου, για 99 χρόνια”! Είσαι ήδη στο… 0 – 1! Μην κάνεις το 0 – 2 και μάλιστα με… αυτογκόλ“!..    

* Ο 1ος είναι ο ΓΑΠ, ο οποίος έκανε το τεράστιο(!) λάθος να μην πάει σε Δημοψήφισμα και να μην ρωτήσει το λαό μας, αν ήθελε το Μνημόνιο, στο οποίο αυτός μας έβαλλε από μόνος του (ένα Μνημόνιο, που βεβαίως ήταν η μόνη λύση, αφού πλέον το Κράτος δεν είχε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, εκτός αν πηγαίναμε σε Χρεοκοπία), όταν διεπίστωσε, μετά που ανέλαβε την εξουσία, ότι ο Ραφήνειος Νεο-Βούδας δεν είχε “αφήσει μία” στα Κρατικά Ταμεία ή -εγώ να το δεχτώ- ότι… δεν του είχαν αφήσει μία” στα Ταμεία, με έξυπνες και σύντονες ενέργειές τους, Πράκτορες και Όργανα του…  θιγμένου τότε και μάλιστα βαρέως, με την στάση του Κ.Α.Καραμανλή, υπερ-Ατλαντικού Επικυρίαρχου, (λέγε με Η.Π.Α.), για να τον “ρίξουν”, αφού ήθελε να το “παίξει”… “Εθνικός Ήρωας”, με τη ρωσοστροφή του! (Εγώ δεν θα πω ότι ενήργησε έτσι “τη εντολή”, δεν θα τον αποκαλέσω δηλαδή Προδότη, αλλά θα του αποδώσω πολιτική… αφέλεια, το καλύτερο ουσ/κό, που μπορώ τώρα να βρω)!..

   γ. Πρέπει να κάνεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Δημοψήφισμα, καθαρό, τίμιο και σεβαστού… αποτελέσματος, όχι όμως όπως αυτές τις… πουστίτσες που έκανες το 2015, δικαιολογώντας την μετέπειτα… Κομανέντσιο στάση σου με λεκτικά ευφυολογήματα, χαμηλού βεβαίως επιπέδου (το κάνεις αυτό κάθε φορά από τότε όποτε “στριμώχνεσαι” ως ψεύτης, κάνοντας τον… “Βλάση Μάρα”, κλπ), τονίζοντας ότι “εγώ έκανα και πάλι εκλογές και με ξαναέβγαλλαν οι Έλληνες“, εννοώντας ευθέως (και όχι υπονοώντας), ότι ενέκρινε ο λαός μας τις τότε ενέργειές σου, τις τότε κατάφορα παράνομες πολιτικές σου πράξεις!

Με την ίδια λογική που πήγες τότε σε Δημοψήφισμα, γιατί, αλήθεια, δεν πας και τώρα, εσύ ο… ηθικός και… Πατριώτης της Αριστεράς, αν πράγματι πίστευες τότε, αλλά και αν ακόμα πιστεύεις, αυτά που κάθε φορά μας λες και μόλις παραπάνω σου υπενθύμισα; Μήπως δεν είναι σοβαρό το θέμα, όταν θα δώσεις ΕΔΑΦΟΣ (και πολύ εύκολα μάλιστα, με συγχωρείς, αλλά “μετά καλού πλυσίματος και αρωματικής βαζελίνης” θα κάνεις το δώρο σου στους Σκοπιανούς), ναι ΕΔΑΦΟΣ(!), όπως το διάβασες, διότι αυτό ουσιαστικά δίνεις, δίνοντας το Όνομα και υποκρίνεσαι την… Παρθένα, (κάνεις δηλαδή πως δεν το καταλαβαίνεις), ναι, την Παρθένα, για να μιλήσω την… γλώσσα σου!

– Με την στάση σου αυτή θα ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ την ήδη υφιστάμενη ΑΠΕΙΛΗ από τον Βορρά και στο σημείο αυτό να σου πω Κε Π-Θ γέ πως η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, που εγώ έχω διαβάσει, λέγει ότι δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη απειλή, αλλά μόνον απειλή! Το πιστόλι σκοτώνει και γενικώς τα όπλα, αλλά σκοτώνουν και τα μαχαίρια, όπως και οι μπουνιές, τα ξύλα, κλπ! Με την ίδια λογική, του “έλα μωρέ τί να μας κάνουν τα Σκόπια”, σε ρωτάω, τα Σκόπια δεν είναι αυτά που θα μας “πάρουν” το Όνομα; Άσχετα αν εσύ το δίνεις με χαρά, αφού είσαι Κομμουνιστής και Διεθνιστής, η διαφορά μας τόσα χρόνια ήταν το Όνομα και σ’ αυτήν τη διαφορά, που εγώ αναφέρομαι,  αυτό το… “έλα μωρέ, κλπ” θα μας έχει νικήσει!.. Άρα;

Το “πΓΔΜ” του 1992 στην Πορτογαλία, ήταν και είναι(!) ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ και το κρίσιμο πρώην” δηλώνει κάτι που υπήρχε, αλλά που πλέον δεν υπάρχει και απαιτεί καθορισμό, ενώ τίποτα δεν αποδεχτήκαμε μ’ αυτό, απλώς δεχθήκαμε το πώς οι τότε Γ/Β ονόμαζαν την περιοχή τους αυτή, αυτοί(!) και μάλιστα αυθαίρετα και μέχρις εκεί!

– Τότε μάλιστα εκεί, στην Λισσαβώνα, είχε απαγορευθεί και μάλιστα εγγράφως(!) στους Σκοπιανούς να αναφέρονται ως Μακεδονία! Πες εκεί στο ΥΠΕΞ “να τα βρουν” τα της τότε εποχής στην χώρα του… Ρονάλντο διαμειφθέντα και να έλθουν να στα πουν και να στα δείξουν (τα όποια έγγραφα εννοώ) και να μην ψάχνουν να βρουν τάχα έγγραφα του 1953 ή του 1959, για να κατηγορήσουν βρώμικα και ύπουλα τον Βασιλιά Παύλο και τον γερο-Καραμανλή, οι οποίοι, ξαναγράφω, αναφερόντουσαν στην τέως Γ/Β και στην σύνθεσή της, όπως οι ίδιοι οι Γ/Β την είχαν κάνει και μέχρις εκεί! (Εσύ ελληνικά ξέρεις καλά, αλλά “τί κρίμα”, εξίσου καλά ή ίσως και καλύτερα  ξέρουμε και εμείς)!..

– Επίσης, όταν 4 χώρες και οι Η.Π.Α. αναγνώρισαν τα Σκόπια τότε, στις αρχές της 10ετίας του 1990, ως Μακεδονία, ο πραγματικά Μέγας Ανδρέας Παπανδρέου, τον οποίον μιμείσαι, τον διαβάζεις, αλλά ποτέ δεν τον έχεις μελετήσει Σοφιστάκο, έκανε / επέβαλλε το “εμπάργκο” και τους… “πήδηξε” και όταν μετά… υπαναχώρησε, (λόγω πιέσεων, κλπ), ξαναέμεινε το πΓΔΜ! (Ήξερε ότι και πάλι είχε νικήσει, ό,τι και να λένε διάφορα πουλημένα δημ/κά λαμόγια)!

– Και στο “φινάλε – φινάλε” αυτοί οι δεξιοί και κεντρώοι σοσιαλιστές… προδότες, “πάνε”, “πέρασαν” και τώρα ήρθες εσύ ο Μέγας… Ηθικο-Πατριώτης! Λύστο το θέμα λοιπόν, χωρίς το Μακεδονία και πάψε να κατηγορείς ψευδώς(!)… νεκρούς και… φαντάσματα!.. Ο Χριστός μας, τον οποίον πραγματικά εύχομαι να τον γνωρίσεις, (όπως άλλωστε συνέβη με τους περισσότερους των αθέων, πριν πεθάνουν όμως δυστυχώς), είχε πει: Άφετε τους νεκρούς, θάψτε τους σεαυτόν νεκρούς! (Άλλο εννοούσε βεβαίως, θρησκευτικά μιλούσε και όχι πολιτικά, αλλά εδώ, ως ρήση, σου… “πάει γάντι”)!..

Και μιας και ο λόγος περί Ηθικής ρε Π-Θγέ του… Σαββίδη και του… Μελισσανιδο – Καμμένου, ποιά είναι η ηθική σου, όταν θα δώσεις, ΧΩΡΙΣ(!!!) ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ, κάτι για το οποίο οι παππούδες μας πολέμησαν και σκοτώθηκαν για να το λευτερώσουν;

Πώς θα… αφοδεύσεις, διότι περί αυτού πρόκειται, εσύ(!) και μόνον εσύ(!), αφού εσύ(!) θα υπογράψεις το… δώρο μας στους Σκοπιανούς και φυσικά έμμεσα η πολιτική σου… “πατερίτσα”, ήτοι ο πολιτικός γκάνγκστερ Καμμένος, πώς λοιπόν θα… αφοδεύσετε πάνω στο αίμα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων προγόνων μας, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους και τα νιάτα τους (και) για την Μακεδονία; Πολύ περίεργη ΗΘΙΚΗ έχεις / έχετε εσείς οι Αριστεροί Κε Π-Θ γέ!.. (Τον Καμμένο δεν τον υπολογίζω, είναι πολιτικά “λίγος”, εγκεφαλικά άνους και ξέρει να κάνει μόνον ΚΑΚΟ)!..

– Τέλος, όχι άλλα ΨΕΜΜΑΤΑ Κε Τσίπρα! Έως εδώ! Και με την ευκαιρία, διάβασε τώρα ποιά ήταν η μοναδική αλήθεια που μας είπες μέχρι τώρα! Αλήθεια, που μας την είπες με μια σου πολιτική πράξη και με μια χειρονομία και όχι με λόγια! Ήταν η μετάβασή σου, αμέσως μόλις ανέλαβες / ψηφίστηκες Π-Θ, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και το σήκωμα της γροθιάς σου! Δεν πήγες στο Σύνταγμα που είναι… θαμμένοι όλοι οι Έλληνες και πάνε κάθε φορά οι δικοί σου “Αντι”, μαζί με τους -εντός τους- ξένους πράκτορες και πολιτικά… αφοδεύουν, (ή ορθότερα στο Σύνταγμα όταν πρωτοπήγες καθόσουν με ανοικτά τα πόδια, διότι είχες το ίδιο τότε πρόβλημα με τον αληταρά τον Νίμιτς, “προχθές” στην Ν.Υ., που στερείται, όπως μας έδειξε, και αυτοσεβασμού), αλλά πήγες στην Καισαριανή για να τονίσεις πως τώρα ήλθε το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ, το οποίο και θα εκδικηθεί(!), αλλά και την Ελλάδα θα αλλάξει απ’ τις… ρίζες της, (κατάλαβες…), όπως πάντα θέλατε, ως απάτρηδες και διεθνιστές, όλα τα Κομμούνια, απλώς παλιά είχατε ως… βοηθούς και αρωγούς σας τους κόκκινους Σοβιετικούς Διεθνιστές και σήμερα τους μαύρους παγκοσμιοποιημένους Διεθνείς Εβραίους”… οικονομο-διεθνιστές και αρρωστημένους δούλους του άνομου κέρδους, η μεγάλη μάζα των οποίων διαβιοί στις Η.Π.Α. !..

– Την Ελλάδα όμως του Ήλιου, του Φωτός και της Δημοκρατίας Κε Τσίπρα την αγαπάει ο ΘΕΟΣ και τα σχέδιά σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Σύντομα ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!

3. Κε Μητσοτάκη! Είναι αδύνατον να μην καταλαβαίνεις πως, αν έλεγες, (σε ένα φαντασιακό πάντα πεδίο, Ο.Κ.), «”Έλληνες! Η ΝΔ δεν δίνει το όνομα”», πως θα ήσουν ο σίγουρος επόμενος Π-Θ και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον όποιο 2ο! Το καταλαβαίνεις και το ξέρεις! Τότε λοιπόν, γιατί λες και υποστηρίζεις “σύνθετη ονομασία”, που να περιέχει το “Μακεδονία”, για τα Σκόπια; Να σου πω εγώ! Διότι πολύ απλά ξέρεις πως αν πεις κάτι τέτοιο δεν(!) πρόκειται ποτέ να βγεις Π-Θ! Άρα, ο ελληνικός λαός πάει ψηφίζει, αλλά τελικά, τα πάντα είναι “του κόλου”, ο Π-Θ βγαίνει “τη εντολή” απ’ έξω, “τη εντολή” των “Διεθνών Εβραίων”! Είναι “καθαρό” ή καλύτερα “πεντακάθαρο” πια Κε Μητσοτάκη!.. (Τί έγινε πχ στις εκλογές του 2000, όταν ο ηττηθείς τότε, από τον Ραφήνειο “Νεο-Βούδα” Σημίτης έγινε τελικά αυτός Π-Θ, αντ’ αυτού);

Έχεις πολιτικά για εμάς ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ(!), μετά απ’ την παραπάνω αντεθνική σου στάση και με την ευκαιρία “κρύψε” και τους Βορίδη και Γεωργιάδη, (θυμάσαι που σου είχα γράψει να τον διώξεις από το Κόμμα σου τον 2ο;), αυτούς που κάποτε έλεγαν στους… λαο-μαλάκες (να διαβάσεις ή να ξαναδιαβάσεις τον “Προφήτη”, του Αρκά, ώστε να “ξαναδεις” τους… λαο-μαλάκες), αυτούς λοιπόν που έλεγαν πως δεν θα επιτρέψουν ποτέ να δοθεί το Όνομα και παπαριές!..

– Για τον Γεωργιάδη ειδικά, έπρεπε να το περιμένουμε, αφού για να καθιερωθεί και για να επιβιώσει στην πολιτική, ζήτησε “συγγνώμη απ΄ τις εξουσιάζουσες τον Πλανήτη Διεθνείς Εβραϊκές… Κεφαλές” και τους εν Ελλάδι” εκπροσώπους τους!..

Αναφέρθηκα σε εσένα μόνον Κε Κ.Μ. και όχι στους άλλους της Αντιπολίτευσης, διότι εσύ “πας” για Π-Θ και διότι όλοι οι υπόλοιποι πολιτικά, εκτός “από λίγοι”, όπως απέδειξαν ότι είναι, είναι παράλληλα και ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!! (Δεν ξαναγράφω πάλι τα ίδια, πήγαινε πίσω εδώ και διάβασε τί έχουμε πει για όλους αυτούς, όπως και για εσένα)!

– Και κάτι ακόμα! Δεν θα βάλλεις Κε Κ. Μητσοτάκη*, τουλάχιστον έτσι φαίνεται, υπογραφή στο ακριβό μας… δώρο στους Σκοπιανούς, (αν και ποτέ δεν ξέρεις, αν σου κάνουν “τρίπλα” οι Εβραίοι, είτε απ’ ευθείας, είτε κυρίως δια της Γερμανίας, που κρύβεται “από πίσω” απ’ το όλο θέμα και βρεθείς εσύ με το… cucamber… ξέρεις πού), αλλά έμμεσα με τη στάση σου και εσύ(!), όπως και οι λοιποί, συνάδελφοί σου στην Βουλή, οι ομιλούντες για σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, [του Δημοκρατικού βεβαίως λεγόμενου τόξου (sic), που όλως περιέργως συμπεριλαμβάνει και το Σταλινικό ΚΚΕ, και εξαιρουμένης της Χρυσής Αυγής, αφού αυτή δεν θέλει τον όρο αυτόν], είστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ(!) και πολιτικά ΝΕΚΡΟΙ!..

(Το “παραμύθι” των επισκέψεών σου στους Μακεδονικούς Τάφους”, στην Βεργίνα και οι δηλώσεις – “κούφια λόγια”, περί Ελληνικότητος της Μακεδονίας, μόνον και μόνον για το πόπολο και κυρίως για την… ξε-στύση του, δεν “περνάνε” πιά Κε Κ.Μ., Κα Γεννηματά, και λοιποί θλιβεροί… πολιτικοί, της σημερινής δόλιας Ελλάδος! Καλύτερα να προτιμήσετε να ταυτιστείτε και να μιλάτε μόνον για τον πολιτικό… ρεαλισμό, γραμμή που σας έδωσε “προχθές” και ο… Νίμιτς! Καλύτερα όμως είναι για εμάς – να μην το ξεχάσεις – να πεθάνουμε πολεμώντας και υπερήφανα και όχι “εν ειρήνη” και ως ΔΟΥΛΟΙ)!..

[Το ΚΚΕ παραμένει ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ στο υπόψη θέμα, αφού δεν αλλάζει άποψη, αλλά οι αριστερές πολιτικές και δημ/κές κολοτρυπίδες δεν μιλάνε γι’ αυτό, παρά μόνον ψάχνουν να βρουν κανένα έγγραφο διφορούμενο, ώστε να παρουσιάσουν τον Βασιλιά, (βρήκαν τον πιο αγαπητό στο λαό Βασιλιά, τον Παύλο, να θίξουν, επειδή η Φρειδερίκη τους είχε πηδήξει στα βουνά, στον Κ/Σ πόλεμο, ενώ και δεν τους άφησε να αρπάξουν και άλλα παιδάκια, απ’ τα 20.000 Ελληνάκια που τα πήραν απ’ τις μάνες τους οι Συμμορίτες και τα έβγαλλαν στις χώρες του Κομμ/κού “Παραδείσου, όπως γράφει ο Κομμουνιστής, “Επιθεωρητής του Παιδομαζώματος”, Μανούκας, ένας Παράδεισος που χάθηκε ξαφνικά το 1990, και που όλοι αυτοί οι λαοί και οι ειδικότερα οι βόρειοι γειτονικοί μας λαοί, αυτοί του… “Παραδείσου”, κατέβηκαν αμέσως και μάλιστα τρέχοντας προς Ελλάδα μεριά), βρήκαν να θίξουν τον Γερο-Καραμανλή (επειδή νομιμοποίησε τους ΚΚΕ-δες και τους έβγαλλε “έξυπνα” από την παρανομία), ακόμα και τον… Κολοκοτρώνη (αν θα μπορούσαν), ως προδότες, του Σκοπιανού και υποσυνόλου του Μακεδονικού προβλήματος, … προβλήματος!

– Σχετικά με την Χ. Αυγή Κε Κ.Μ., (αλλά και εσείς λοιποί… “ομόσταβλοι” στο Σκοπιανό), έχεις / έχετε σκεφτεί ότι μπορεί, με την στάση σας και στάση της, ξαφνικά να γιγαντωθεί αυτή πολιτικά και εννοώ στην κάλπη, όσους Ασιάτες και Αφρικανούς (κυρίως), αλλά και Βαλκανίους, Καυκάσιους, κλπ να κάνει Έλληνες, με ιθαγένεια κανονικά, κλπ, ώστε να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ο… φτωχός Σκουρλέτης και επίσης, “αν φωτίσει ο Θεός”, όπως λέμε, τον… Χουντο-Μπρέζνιεφ της Παράταξης αυτής, τον Μιχαλολιάκο και παραχωρήσει την Αρχηγία του Κόμματος στον Κασιδιάρη];

* Κε Κ.Μ! Κύτταξε εσύ “να έχεις λόγο” (δηλαδή όταν λες κάτι ότι θα το κάνεις, να το κάνεις), τουλάχιστον! Όχι όπως η αδελφή σου, η οποία, δεν θα γράψω ότι “δεν έχει λόγο”, θα γράψω όμως ότι… ξεχνάει!.. (Πες της! “MEMO Plus”, με “Τζίνο Ντι Λόμπα“)! 

4. Εκει στο ΓΕΕΘΑ παραλύσατε πνευματικά τελείως; Καλά ρε σεις, βγήκατε και είπατε, (κύκλοι σας, “demek” και καλά), όπως άκουσα σε κάποιο Τ/Ο κανάλι, ότι το τ/σκάφος, στα Ίμια, που τράκαρε εσκεμμένα την Πυραυλάκατό μας, ήταν απ’ τα αριστερά, ενώ ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ απ’ τα δεξιά και άρα με βάση την ναυτική… “τροχαία κίνηση” (αυτό δικό μου) έχουμε δίκιο; Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Αν είναι φυσικά αλήθεια, που τα αυτιά μου πάντως δεν με διαψεύδουν, ούτε επίσης και το καταπονημένο μυαλό μου!..

– Ρε σεις! Δηλαδή, δεν θεωρεί ούτε το πολύ πατριωτικό… Καμμενικό ΥΠΑΜ μας ότι τα Ίμια είναι ελληνικά, ώστε να πείτε ότι μέσα στα ελληνικά Χ.Υ. οι Τούρκοι έκαναν και σήμερα και πάλι… μαγκιές, κλπ, κλπ, κλπ; Καταλάβατε!.. Τότε τί στεφάνια πήγαινε και πέταγε (έστω και απ΄αέρος) ο… “Φιλο-Γονίδης Καζινο- Κωλοδαχτυλάκιας” μας ΥΠΑΜ εκεί, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Ξεφτιλιστήκαμε τελείως!!! Δεν υπάρχει παρακάτω στην απόλυτη ελληνική πολιτική κατάντια! Πάλι καλά που του είπατε και σας άκουσε (έτσι μοιάζει τουλάχιστον) να μην απαντάει στους Τούρκους, οι οποίοι είναι τώρα, σε διαδικασία κλιμάκωσης ΨΕΠ εναντίον μας, απόδειξη του “τί μας… έρχεται” και πιθανώς και σύντομα!..

– Με την ευκαιρία! Κε Στεφανή! Κρίσεις σωστές στον ΣΞ φέτος και όχι “χαρτάκια” από τον… Καμμένο, την Κα… Παπαλεωνίδα, κλπ, κλπ, κλπ! Βάλλε τώρα τέλος στον εθνοκτόνο, εντός του Στρατού, Κομματισμό, και προχώρα” τους πραγματικά άξιους και όχι τα λαμόγια των όποιων υφισταμένων “κλικών”, τα λαμόγια των Κομμάτων, των Στρατηγών, των… ξένων και δεν ξέρω ποιών άλλων! Έρχονται μαύρες ημέρες! Καθάρισε” τώρα ΕΣΥ(!) “την ήρα, απ’ το στάρι!

– Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο, παρά μόνον να ευχηθώ στις φετεινές κρίσεις να μην υπάρξουν εκπομπές… μίσους και… αχαριστίας, αλλά ΑΠΟΛΥΤΗ -ει δυνατόν(!)- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όπως και απόλυτη εφαρμογή των κειμένων Νόμων!

(Έγραψα τη λέξη “Νόμος και θυμήθηκα τον… Τσουκαράκη! “Πού είσαι ρε Τσουκαράκη; Κυβερνάει ο “δικός σου” ο Τσίπρας και χάθηκες; Αν ήμουν “δικός σου”, μετά το τελευταίο… αρίστης τεχνικής γλείψιμο που έκανες στον Καμμένο, στο γνωστό “τσατσοσάϊτ”, θα σε σιχαινόμουν! Τώρα απλώς, επειδή δεν είμαι, μου είσαι παγερά… αδιάφορος, χωρίς να έχεις πάψει να μου είσαι και… εμμετικός, αφού παραμένεις… σιχαμερός! Αλήθεια θα μας πεις ποτέ με ποιό δικαίωμα παρουσιάζεσαι ότι εκπροσωπείς -τάχα- όλα τα Στελέχη, ρε “Συριζαίε);

Δεν διώχνουμε ποτέ, πχ τον 1ο της ΣΕΘΑ, Κε Στεφανή μου, διότι ξεφτιλιζόμαστε πολυμερώς, πολλαπλώς και παντόκορφα, εκτός αν αυτός έχει εγκληματίσει!.. Δεν κάνουμε επίσης ποτέ πχ Σωματάρχη, κάποιον, επειδή μας τον επέβαλλε ο… Ψινάκης (μετά από την Εκκλησία, τους επχτίες και τους εφοπλιστές, τους εμπόρους όπλων, τους πολιτικούς, κλπ, φαίνεται ότι απέκτησαν δύναμη στο Στράτευμα και οι… “αδελφές ψυχές“) ή δεν προάγουμε, όσους είναι εκπ-τές εκεί όπου φοιτούν τα επίσης στελέχη παιδιά μας και τα οποία αυτοί, τα έχουν βγάλλει “πρώτα” στα διάφορα Σχολεία, κλπ, κλπ, κλπ, αφού / διότι ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟΣ!.. “STOP“!

– Και κάτι ακόμα Κε Στεφανή! (Δεν λέω Κε Α/ΓΕΣ, διότι με το Στεφανής θυμάμαι την γνωστή ελληνική ταινία, που τον υπεδύετο ο τραγουδιστής Γ. Βογιατζής / τον κινηματογραφικό Στεφανή εννοώ) και δεν… φορτώνω, ώστε να γράψω και πράγματα που δεν θα πρέπει να δει ο… Χακαν-ούλης μου!

– Δεν είναι λάθος λοιπόν, αλλ’ αντιθέτως είναι πολύ σωστό, όταν κρίνονται, μέσα σε λίγα λεπτά, ολόκληρες… στρ-κές ζωές, ολόκληρες σταδιοδρομίες 30+ ετών, στελεχών που μπορεί στην ιερή αυτή πορεία τους να έχασαν μέχρι και ανθρώπους τους στον… πόλεμο, (πχ παιδιά τους, κλπ), αν σου το ζητήσουν, να έχεις, εσύ ειδικά, ως Παύλος ΜΕΛΑΣ* κιόλας, τα “γκατς” να τους πεις κατάμουτρα, έστω και… “παλληκάρι μου δεν γούσταρα την μούρη σου και σε… σούταρα”, λέω εγώ τώρα ένα παράδειγμα και εσύ καταλαβαίνεις!..

Και σίγουρα, όσους διώξεις, αφού ελέγξεις αν τους έχουν δοθεί  όλες οι προβλεπόμενες και δικαιούμενες διαμνημονεύσεις, σου προτείνω να  τους καλέσεις, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), όλους(!) στην προβλεπόμενη δεξίωση προς τιμήν των… “αντίο σας”, και να τους κεράσεις ένα γλυκό, να τους δώσεις ένα αναμνηστικό και ό,τι άλλο εσύ με το… θηλυκό μυαλό σου κρίνεις ότι θα έπρεπε, χωρίς να σκεφτείς λεφτά, όταν έχετε δώσει εκατοντάδες τζάκετς, επενδύτες, άρβυλα κλπ, κλπ, κλπ, σε βουλευτές, υπουργούς, δημάρχους, και πολλά άλλα λαμόγια και μη! Ή όχι; (Και όχι υποχρεωτικά εσύ)!

* Ως Παύλος ΜΕΛΑΣ, είπες άραγε τίποτε σχετικό στο προσωπικό σου, τώρα που “παίζει” τα Κομμούνια να δώσουν το Όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;

5.  Ρε Κιλιτσντάρογλου παλληκάρι μου! Απ’ την ημέρα που γράψαμε ότι είσαι “ανύπαρκτος” πολιτικά και… “Β’ Εθνική” και πως σ’ έχει κάνει… “ρομπ’ ντε σαμπρ” ο Αφέντης σας, ο Δικτάτορας ΡΤΕ, απώλεσες την ψυχραιμία σου, (όποια τέλος πάντων είχες) και βγαίνεις συνεχώς και λες μεγαλο-παπαριές, όπως ότι όταν θα γίνεις Π-Θ κλπ, το 2019, θα “πάρεις πίσω” τα νησιά… σας που τάχα κατέχουμε οι Έλληνες, ότι θα σηκώσεις σ’ αυτά την τ/σημαία, ότι θα ξαναφτιάξεις και πάλι σ’ αυτά (σε ποιό άραγε) τον τάφο του Σουλεϊμάν, του Μεγαλοπρεπούς, κλπ (αφού δεν ξέρεις πού ήταν αυτός, γιατί τον ανέφερες / σε κανένα από τα 16 νησιά που λες τελευταίως, δεν υπήρχε τέτοιος τάφος, ο οποίος στα ποιήματά σας αναφέρεται σε άλλο νησί μας, που το έχει ξεσκίσει ο Χακάν, με “λάθρο” τα τελευταία 2 χρόνια), ενώ λες και άλλες τέτοιες, πολλές μάλιστα, συναφείς μεγαλο-μαλακίες!..

– Πολύ απλά σε ρωτάω: Πόσα ψωμάκια τσιμπάς με την μύτη σου, βρε τζάνεμ“; 

Στους Άγγλους που -λίαν πιθανώς- “πατάς”, σ’ ενημερώνω πως σ’ έχουν για τα παπάρια τους βρεεεεεεεεεεεε!.. 

– Τέλος, ιστορικά, “στα ίσα” δεν μας κερδίσατε ποτέ! Πάντα με ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ!.. Αυτό ΜΗΝ το ξεχάσεις, διότι σύντομα θα τα πούμε στα “μαρμαρένια αλώνια” (ρώτα να σου πούνε, ποιά είναι αυτά) δύσμορφε Μογγόλε!

6. Καλοσορίζουμε στο “σάϊτ” μας τους νέους φίλους μας, από την Ελβετία και την Ταϋλάνδη!

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-