Επίκαιρα Η (Διαζ)… Σχεδόν Επίκαιρα!..

Φίλοι μου!

1. Σήμερα, 18-12-2017, στη Βουλή!

 Ύβρις: Ο “Τίποτας” Τσακαλώτος (άντε ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο του Λονδίνου) απεκάλεσε αποτυχημένο τον Ε. Βενιζέλο! Έλεος Κε Τσακαλώτε, έλεος πια!..

   Ντροπή: O Ε. Βενιζέλος, απαντώντας στο… SOROS-παιδο, απεκάλεσε, μεταξύ των άλλων, ανεπίγνωστο, τον Τσακαλώτο, με αποτέλεσμα ο… ελληνόγλωσος Υπουργός να ψάχνει να βρει στα… λεξικά, τί ακριβώς σημαίνει το επίθετο αυτό, ενώ ελέγχεται η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο ΥΠ.ΟΙΚ. ζήτησε, αμέσως μετά, απ’ τον Σφακιανό… “Πολυαντρουά”, Υφυπουργό Υγείας της Κ-Β, τον Πολάκη, κάποιο… “σωματο – ψυχο – χαλαρωτικό” χάπι! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

2. Παρακαλώ, εκεί όπου στην ημεδαπή μας… παρακολουθούν, να μην ξαναπουν “προς τα έξω” πληροφορία της μορφής,το DHKP-C σχεδίαζε δολοφονία του ΡΤΕ στην Αθήνα, διότι “γελάνε και τα μπετά”, όπως θα έλεγε και ο μέγας… Αλέφαντος! Δεν θα ήθελα να επεκταθώ επί του θέματος της τάχα μου αποπείρας δολοφονίας του… Σκορπιού, όπως φέρεται ότι τον αποκαλούσαν οι επίδοξοι δήθεν… εκτελεστές του! (Θα μας διάβαζαν και αυτοί, ως φαίνεται)!..

– Αν θέλετε την ταπεινή μας γνώμη, σχετικά με ό,τι ανθρώπινο και… τουρκο-αντιστασιακό, (και βεβαίως και για κάθε… συναφές), το οποίο έρχεται από την Τουρκία, να είστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί και δύσπιστοι φίλοι, εσείς που δώσατε στο ΒΗΜΑ” της Κυριακής, (17-12-2017), τη σχετική πληροφόρηση και όταν είναι να “βγάζετε προς τα έξω”, σχετικά με την γείτονα, διάφορα θέματα, να προβληματίζεστε πάααααααρα πολύ στο τί θα δίνετε” και κυρίως στο ερώτημα, “αν πρέπει! Καταλάβατε!..

3. Περίπου το 65% με 70% των όσων πήραν ή θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα, (αφού δόθηκε ουσιαστικά παράταση για υποβολή και νέων αιτήσεων / για λίγο ακόμα), αυτήν την ψηφοθηρική “κοινωνική… ελεημοσύνη”, του βραβευθέντος για την πολιτική του… τόλμη(sic) Π-Θ μας, (βραβευθέντος απ’ τον πάτρωνά του Ρότσιλντ, στο Παρίσι πρόσφατα), είναι… λαθρο-πρόσφυγες και… Ρομά, εξ ων και πάλι το 60% με 70% είναι Ρομά των Βαλκανίων, ήτοι Αλβανο / Βουλγαρό – Γυφτοι!

– Συγχαρητήρια λοιπόν για άλλη μια φορά στην ελληνόφωνη Κ-Β μας και ιδιαιτέρως(!) πολλά συγχαρητήρια στον… Πατριώτη ΥΠΑΜ, Καμμένο!

4. Προσέξτε Πολλάκης που του / τους χρειάζεται, υπό την έννοια της μεσολάβησής του, ώστε να βρουν αμέσως ψυχοφάρμακα οι χρήζοντες αυτών Υπουργοί, της Κ-Β! Δήλωση Καμμένου (18-12-2017): “Ως Αρχηγός Κόμματος είμαι αντίθετος στο να δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στους Σκοπιανούς”! Ως ΥΠΑΜ όμως της Κ-Β, να δοθεί Παναγιώτη; Για πες μας!..

(Είπαμε! Το να δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους των Σκοπίων, είναι ένα από τα αντίδωρα του Διεθνιστή Νεο-Κομμουνιστή Τσίπρα, στους Κοσμοκράτορες πάτρωνές του, για να μείνει και άλλα 4 χρόνια στην εξουσία, αν τα πράγματα πάνε ομαλά, ήτοι ειρηνικά, και δεν πάμε σε πόλεμο, τοπικό και διεθνή, όπως σας έχω / -ουμε, απευχόμενοι βεβαίως, αναφέρει και εξηγήσει, οπότε τότε θα πάμε εδώ στην Ελλάδα, σε εκλογές, την Άνοιξη, του 2018! Στην Τουρκία “ακούω” ότι πάνε ήδη για πρόωρες εκλογές! Για ψάξτε το ή σκεφτείτε λίγο το “γιατί”)!..

5. Συνέδριο ΝΔ: (Σχόλια)

– Η τελική ομιλία του Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στο Συνέδριο της ΝΔ, την Κυριακή, 17-12-2017, (ΕΡΤ), ό,τι και να λένε κάποιοι και κυρίως οι “βαλτοί”… επιστήθιοι φίλοι του, που παρουσιάζονται ως… δεξιοί, κλπ, κλπ, κλπ, καταλάβατε, (αφού έτσι ή αλλιώς οι Κ-Βκοί δεν θα έλεγαν ποτέ κάτι καλό), ήταν Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ… EVER(!), απ’ όλες τις απόψεις εξεταζόμενη και κρινόμενη!..

– Νόμιζα ότι ο Κος Αβραμόπουλος είχε έστω αλλάξει λίγο, λόγω της… Επιτροπικής του παρουσίας στην Ευρώπη!.. Δυστυχώς, δεν άλλαξε καθόλου! Παραμένει αθεράπευτα νεποτιστής και αμετανόητος “κυνηγός της εξουσίας”! Η ομιλία του στο Συνέδριο κατέδειξε ότι επόμενος στόχος του είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας!.. Δεν νομίζω όμως να πετύχει τον στόχο του, αφού και αυτόν θα τον προλάβουν, μάλλον, οι εξελίξεις το 2018, στην περιοχή μας και τα πάντα εκ των πραγμάτων θα εκκινήσουν από την αρχή, ήτοι το… κοντέρ θα μηδενιστεί!..

[Σας έχω επίσης εδώ, από καιρό μάλιστα, γράψει, πως οι… ραγδαίες τοπικές και ταυτόχρονα διεθνείς πολιτικές εξελίξεις εντός του 2018, όπως εκτιμώ, θα είναι εκείνες που θα εμποδίσουν, (θέτοντας οριστικό φραγμό), την υλοποίηση των όσων μνημονιακά έχουν υπογραφεί, από τους Σαμαρά – Βενιζέλο, (ό,τι έχει απομείνει να εκτελεστεί, απ’ τα υπεγραφέντα απ’ την Κ-Β τους, με την Τρόϊκα) και όσα -ομοίως- έχουν υπογραφεί και… αναμένουν υλοποίηση, από την Κ-Β Τσίπρα, που με την υπογραφή του κάτω από το Υπερ-Ταμείο, αποτελεί τον δολοφόνο με το πριόνι της άμοιρης Πατρίδος μας]!

– Ο Κ. Α. Καραμανλής μίλησε στο Συνέδριο ή καλύτερα… δήλωσε! Και τί δήλωσε; Ό,τι ακριβώς εξηγεί την ερμηνεία της φράσεως περί διαγραμμάτων (στην “καλύτερη”) και την φράση περί ανέμων και υδάτων (στην χειρότερη)!..

6. Συγγνώμη Κε Α/ΓΕΣ! Παραδοσιακά οι Π/Ν, λόγω κυρίως του… 2ου συνθετικού της λέξεως, αχαχαχαχαχα (τί άλλο να γράψω εδώ, αφού δεν μπορώ Στρατηγέ;) είναι δίπλα ή κοντά τέλος πάντων σε θάλασσα! Διάβασα ότι θα τους φέρετε στην Αυλώνα! Θα τους πάτε εκεί επειδή είναι κοντά ο… Ν. Ευβοϊκός; Περιμένετε μήπως τ/απόβαση στη Νήσο Εύβοια; (Θα μου πείτε και σωστά πως όλα είναι πιθανά)!..

– Επειδή σας καταλαβαίνω απόλυτα, ασχέτως με την παραπάνω παράγραφο, αν φοβάστε ο,τιδήποτε άλλο(!!!), ξαναφέρτε ΕΣΕΙΣ(!) στην Αθήνα, (μετά από σχετική και… δυναμική εισήγησή σας), “1, 2 Ειδικές Μονάδες Κομμάντος”, (αν έχετε / έχετε;), όπως είχε κάποτε, για άλλους λόγους βεβαίως, η… “κακιά” Παπαδοπουλική Χούντα όπως και ικανό αριθμό ΤΘνων ακόμα και στους Αγ. Αναργύρους και κάντε και άλλα που… δεν γράφονται, τα οποία ακόμα και αν δεν τα ξέρετε, μπορείτε να τα σκεφτείτε!..

– Με την ευκαιρία, ποιός έδωσε Κε Αρχηγέ εντολή στο “τσατσο-σάϊτ” των Επιτελείων να αναφερθεί στους Π/Ν και σε μια πιθανή μεταφορά τους, αλλά και στην μεταφορά επίσης της γνωστής Μονάδας Α/Α ΠΒ, του Β. Έβρου; Αν δεν έδωσε κανείς σας εντολή, τότε το πρόβλημα είναι όχι απλώς ΜΕΙΖΟΝ, είναι, επιτρέψτε μου,… ΚΑΡΑ-ΜΕΙΖΟΝ”, αφού περιτράνως (θα) ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ότι “ΟΙ… ΛΥΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ… ΜΑΝΤΡΙ” ή ότι “ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ(Γ. Μαρκόπουλος)!..

7. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη του έκθεση της στρατηγικής εθνικής ασφάλειας της κυβέρνησής του, στο πλαίσιο της πολιτικής «πρώτα η Αμερική», ένα έγγραφο που προβλέπει ότι θα προκύψουν αντιπαραθέσεις με «αναθεωρητικές» (revisionist) δυνάμεις όπως η Ρωσία και η Κίνα, των οποίων η διεθνής συμπεριφορά κινείται ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ.

– Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε τη στρατηγική των 55 σελίδων, πριν ο πρόεδρος αποφασίσει να το κάνει κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στην Ουάσινγκτον. Το έγγραφο αναφέρει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμπλακεί σε έναν ανταγωνισμό για διεθνή επιρροή με την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς οι δύο χώρες επιδιώκουν να αμφισβητήσουν τον ρόλο των ΗΠΑ ως κυρίαρχης υπερδύναμης στον κόσμο.

Τα δύο έθνη «προσπαθούν να υπονομεύσουν την αμερικανική ασφάλεια και ευημερία» και είναι «αποφασισμένα να κάνουν τις οικονομίες λιγότερο ελεύθερες και λιγότερο δίκαιες, να αναπτύξουν τις ένοπλες δυνάμεις τους και να ελέγξουν την πληροφόρηση, για να καταπιέζουν τις κοινωνίες τους και να επεκτείνουν την επιρροή τους» .

– Για να διατηρήσει το πλεονέκτημα των ΗΠΑ, η κυβέρνηση Τραμπ περιγράφει ένα σχέδιο για τη μείωση της επιρροής των διεθνών συμφωνιών, υπέρ μιας μονομερούς προσέγγισης, όταν οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν αντιπάλους σε θέματα εμπορίου και ασφάλειας.

– Επίσης, η αμερικανική πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα για την κλιματική αλλαγή παύει να αποτελεί κεντρικό στοιχείο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, ενώ εντυπωσιάζει η αναφορά στην προώθηση «ευνοϊκής ισορροπίας δυνάμεων [“balance of power“] για τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους συμμάχους μας και τους εταίρους μας».

– Η κυβέρνηση Τραμπ δηλώνει ότι δεσμεύεται να συνεργαστεί με συμμάχους και εταίρους για να περιορίσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, να αντιμετωπίσει την επιρροή του Ιράν στη Μέση Ανατολή και να σταματήσει τη δράση των τζιχαντιστών τρομοκρατών παγκοσμίως.

– Σας παρουσίασα παραπάνω τα κύρια σημεία της Στρατηγικής Εθνικής Ασφαλείας της Κ-Β ΤΡΑΜΠ και ελπίζω λίαν συντόμως να σας εκθέσω και τις θέσεις – απόψεις μου / μας, επ’ αυτής!.. Η πρώτη της όμως… θέαση, δεν μπορεί, (όπως προχείρως βεβαίως, και μόνον αναγνωστικά, την διεξήλθα), παρά να είναι θετική!

8. Οι Τούρκοι (17-12-2017) φέρεται να συνέλαβαν έναν… DAEŞ-li, στην Πόλη, ο οποίος φέρεται ότι ετοιμαζόταν να δολοφονήσει ανώτατους Τ/Αξιωματούχους, καθώς και να επιτεθεί σε Προξενεία Ευρωπαϊκών χωρών στην χώρα της ερυθράςελληνικής ημισελήνου (Για τη σημαία σας μόλις έγραψα Μογγόλια και τα Βυζαντινά σύμβολα, που κλέψατε και οικειοποιηθήκατε)!..

– Εδώ στην Ελλάδα, θυμίζω ότι “έπαιζε” κτύπημα των ISIS και μάλιστα μέσα στα Χριστούγεννα, (μέσα στις γιορτές τέλος πάντων της περιόδου αυτής), ώστε να… εισέλθουμε και εμείς, οι Έλληνες, στο κλίμα όχι των ημερών, αλλά της γενικότερης… εποχής μας!.. Καταλάβατε!..

Πρώτοι στόχοι, αν επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, εκτιμώ ότι θα είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ στόχοι!..

9. Δεν παίρνω και όρκο ότι ο μεγάλος γιός του Μεσούτ ΓΙΛΜΑΖ, Γιαβούζ, αυτοκτόνησε, επειδή έπασχε από επιληψία, κλπ, κλπ, κλπ, και επειδή επίσης φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με το πιστόλι του πατέρα του! [Να θυμίσω ότι ο – τρεις (3) φορές Π-Θ – Μ. ΓΙΛΜΑΖ, όπως και ο ΡΤΕ, είναι βουλευτές του ΡΙΖΕ, (Ριζούντα του Πόντου) χωρίς να υπαινίσσομαι το παραμικρό, αλλά απλώς σημειώνω την σύμπτωση]!..

10. 10.000 Μηχανικοί (Τούρκοι και άλλοι;) φέρεται ότι θα εργαστούν για την παραγωγή του νέου τ/πολεμικού α/φ, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά από καμμιά… 30αριά χρόνια, λέω εγώ τώρα! Στο σημείο αυτό, παρακαλώ ιδιαιτέρως τον ΕΥΠ-τζή (;) συμπαθή Κο Βελόπουλο να πάψει να εμπαίζει τους Έλληνες, σχετικά με – ΤΩΡΙΝΗ(!!!), για να μην παρεξηγηθώ – αμερικανο-τουρκική συνεργασία στην παραγωγή του F-35! Δεν υπάρχει αυτό, ΤΩΡΑ!!! Δεν γράφω τίποτα άλλο! (Εκτός αν οι προσβάσεις σας στην ΕΥΠ, Κε Βελόπουλε, σας δίδουν άλλες, εκ… Σμύρνης, εκτιμώ, πληροφορίες, λόγω του ότι εκεί σχεδίαζαν ή και σχεδιάζουν οι Τούρκοι να συμπαράξουν με τις Η.Π.Α. τον κορμό του υπόψη α/φ)!..

  • Βάλλε τώρα κάποιον Κυριάκο… μας να σου μεταφράσει το επόμενο κείμενο – άρθρο: (Δεν θα σου γράψω ή πω τίποτα άλλο, πιο παλαιό, ως σχετική της θέσεώς μου / μας, επιχειρηματολογία):
  • SSM’den açıklama! Ambargo altındayız!

    SSM Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker, “Türkiye olarak son zamanlarda gizli bir ambargo altındayız” dedi.

    • GİRİŞ 18.12.2017 13:49
    • GÜNCELLEME18.12.2017 15:14

    Savunma Sanayii Müsteşarlığı himayesinde ve TUSAŞ Motor Sanayi AŞ’nin (TEI) ev sahipliğinde, Erciyes Teknopark, Teknopark İstanbul, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Sanayi Odası’nın destekleriyle iki gün sürecek olan ‘Turboşaft Motor Alt Sistemleri Çalıştayı, Eskişehir’de gerçekleştirilecek.

    AMBARGO ALTINDAYIZ”

    Burada açıklamalarda bulunan Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker, Ülke olarak son dönemlerde ciddi bir ambargo altında olunduğunun altını çizen SSM Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker ise şunları dile getirdi:

    Son zamanlarda görüyorsunuz gizli bir ambargo altındayız. Yani pek çok eskiden sahip olmadığımız, izne tabi olamayan ürünlerin bugün ihraç iznini alıyoruz. İhraç izni istenen ürünleri hiç alamıyoruz. Tabi bunun olumsuz yanları var. Biraz projelerimizdeki süreler aksayabiliyor, biraz uzayabiliyor ama olumlu yanı da şu, bunları kendimiz yapmaya gayret ediyoruz ve yapıyoruz da. Yani fazla da zaman harcamıyoruz. Zorlu bir yolculuk açıkçası. Ambargolar bizi teşvik ediyor. Ama burada biraz önce de bahsettiğim gibi yukarıdan aşağı giden bir yapıyla tek tek bütün sorunları çözmemiz gerekiyor. Yani artık biz malzeme seviyesine inmiş durumdayız. Bütün projelerimiz de o detaya kadar inmemiz gerekiyor. Çünkü siz bir şeyi başardığınızda başka bir noktada engel koyuluyor, onu başardığınızda da başka bir noktada engel konuluyor. Başka bir açıdan bakınca da bir şeyleri çözdüğünüzde önünüz açılıyor onu da görüyoruz.”

    Çalıştay kapsamında, yurt içi mevcut imkân ve kabiliyetlerin azami ölçüde kullanılması amacıyla projenin sistem ve alt sistem gereksinimlerinin yurt içi alt yüklenicilerden tedarik edilmesi için görüşmeler yapılacak. Milli olarak geliştirilecek ve üretilecek olan Turboşaft Motoruna katkı verecek alt yüklenicilerin; proje ile edinecekleri kabiliyetlerin, orta ve uzun vadede Türkiye’nin savunma ve havacılık sanayiine büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

    ÇALIŞTAYIN GAYESİ, HER BİR SİSTEMİ TÜRKİYE’DE GERÇEKLEŞTİRMEK

    Programın açılışında konuşan TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Akşit, Türkiye’nin ilk büyük motor projesinde dönüm noktasına geldikleri için çalıştayı topladıklarını belirtti. Mahmut Akşit, “Her konuda Türkiye’de bu işe el verebilecek, destek verebilecek herkesten desteğe ihtiyacımız var. Aksi takdirde ya bunları tek başımıza yapmak zorunda kalacağız, ya da yurt dışından alıp kullanmak zorunda kalacağız. Çünkü bu çalıştayın gayesi, her bir alt sistemimizi, motorun üzerinde çalışacak her bir sistemi Türkiye’nin imkanlarıyla, Türk bilim adamlarının zekalarıyla, sanayicimizin alın teriyle Türkiye’de gerçekleştirmek. O yüzden bu çalıştayın çok önemli olduğuna inanıyorum. Artık yan sanayicimizi bir üst seviyeye çıkarıp sadece talaşlı imalat yapar, saatli iş yapar durumdan, teknoloji üretir, alt sistem üretir, tasarlar, geliştirir hale getirmek istediğimizi söylemiştim. İşte bugün, bu söz verdiğimi yerine getiriyorum. Ciddi olarak kablo olsun, kollektör olsun, başlatma sistemleri olsun, alternatör, pompalar, dişli kutuları yani motorun üzerinde dünya kadar yapılacak iş var. Bunu mümkün olduğu kadar bu salonda bulunan sanayicilerimizin yapmasını istiyoruz” dedi.

    HEP BERABER ÜLKE OLARAK DA DÜNYA BİRİNCİSİ HALİNE GELİRİZ

    Kendilerinin elini taşın altına koyanlara sonuna kadar destek olacaklarının sözünü veren TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Akşit, “Eğer siz gayret gösterir ve bu alt sistemleri Türkiye’de yapmak için çalışma başlatırsanız, biraz da kendi elinizi taşın altına koyacaksınız, biz de size yardımcı olacağız. Birincisi parayı biz vereceğiz zaten proje kapsamında. İkincisi size destek söz veriyorum. Siz yeterli olgunluğa ulaştığınızda sizin sertifikasyon almanız için en büyük desteği biz vereceğiz.  Gerekiyorsa eğitim vereceğiz. Zaten şunu gururla söyleyebilirim, Ekim 2017 itibariyle dünyada en fazla NADCAP onaylı, sertifikalı, özel proses yeteneğe sahip firma TEI’dir. Dünya birincisiyiz bu konuda. Sizlere de yardımcı oluruz. Hep beraber ülke olarak da dünya birincisi haline geliriz İnşallah” ifadelerini kullandı.

    Αν έκανες ό,τι σου είπα Κυριάκο, μήπως τώρα κατάλαβες τίποτα;

    Σου έχω ξαναπεί, μην καταπιάνεσαι με ό,τι δεν γνωρίζεις!..

     

– Παρενθετικά, καλόν είναι” να προσεχθεί η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ / ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ των πιλότων της ΕΠΑ, οι οποίοι αρκετά έως τώρα εκτέθηκαν “δημοσία” και με φωτογραφίες μάλιστα! Αν με καταλαβαίνετε!.. Επίσης, ένιοι αυτών μιλούν πολύ, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι ο Εχθρός είναι πιθανώς… δίπλα τους! Μήπως θα έπρεπε, (για τους ίδιους, αλλά και για την χώρα, λόγω του… ξεχωριστού τους “ειδικού βάρους”, εξ αιτίας της αποστολής τους, κλπ), να τους “σφίγγονταν λίγο τα λουριά”; (Εννοώ και μόνον στο συγκεκριμένο θέμα και το γράφω καλοπροαίρετα και με σεβασμό)!..

Όλο το Πακιστάν βοηθάει επιστημονικά στο στρατιωτικό Πεδίο την Τουρκία! Εμείς μπορούμε λέτε να συνεχίζουμε να δεχόμαστε, χωρίς καμμία δυσκολία, όλους τους Πακιστανούς “λάθρο” στην χώρα, και “εν δυνάμει” εχθρούς μας, αν με αντιλαμβάνεστε, (σκεφτείτε λίγο βαθύτερα), Κοι Τσίπρα και Καμμένε;

– Ο Α/ΓΕΝ του Πακιστάν Ζαφάρ Μαχμούντ ΑΜΠΡΑΣΙ επισκέφθηκε “προχθές” στην Άγκυρα, τον Ακάρ! Στο Πακιστάν, σημειώνω, πως οι Κινέζοι φτιάχνουν τώρα(!) ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα παγκοσμίως λιμάνια!.. Όλο και κάτι περισσσότερο θα ήθελε να μάθει -εκτιμώ- ο Ακάρ, τώρα που “παίζει” και πάλι πολύ, το θέμα “πλωτές τ/εξέδρες, στο Αιγαίο”!.. (Λέγω εγώ τώρα! Εσείς όμως αγαπητοί, σκεφτείτε κάτι… καλύτερο, εκτός των… κοινότυπων)!..

– Με την ευκαιρία, όλοι εσείς οι… Τσιπρο-Καμμένοι και εσύ… Γυναικολόγε Κε Μουζάλα! Σας ερωτώ και αν θέλετε απαντείστε! Ο πόλεμος στη Συρία τελείωσε! (Οι Η.Π.Α. μάλιστα επαίρονται ότι ελευθέρωσαν τη Συρία)! Γιατί λοιπόν δεν γυρνάνε πίσω, στην πατρίδα τους, οι εκατοντάδες χιλιάδες Σύροι, (η πλειοψηφία, όπως μας λέγατε ότι τάχα είναι, από το 1.000.000 των… “λάθρο, που εισήλθαν στην χώρα μας, από την ανάληψη της εξουσίας από εσάς, τον Ιαν. του 2015 και συνολικά σε όλο το 2015), οι οποίοι εισήλθαν στην Ελλάδα, απ’ το 2015, έως σήμερα;

11. Ναι! Οι Τούρκοι είχαν, έχουν και ίσως θα έχουν πάντα, αν όχι καλύτερη, σίγουρα νωρίτερη πάντα χρονικά, σε σχέση με εμάς, πληροφόρηση, για όλα τα εθνικά τους και διεθνή θέματα, τα οποία βεβαίως ευθέως (τα περισσότερα τουλάχιστον εξ αυτών) συνδέονται με την χώρα μας, όπως και ακριβέστερη πληροφόρηση (τις περισσότερες φορές), διότι ΚΥΡΙΩΣ(!) ασκούν “ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”, πολιτική που την χειρίζονται ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΓΝΩΣΤΕΣ των θεμάτων!

– Στην Τουρκία, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, υπάρχει και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ στα στελέχη όλων των υπαρχόντων Υπηρεσιών Ασφαλείας και Α-ΞΙ-Ο-ΚΡΑ-ΤΙ-Α(!), Κοι της νυν Ε/Κ-Β και Κοι, μελλοντικοί επίδοξοι Κυβερνήτες μας!..

12.  Γιατί είχαμε απόψε (18-12-2017) κόκκινο συναγερμό σε αμερικανική αεροπορική Βάση, στην Αγγλία;

13. Όπως σας τα έλεγα! Ο Αμερικανός τέως Α/CIA Κος Μιχαήλ / Μισέλ / Μάϊκ Χάϊντεν  δήλωσε, την προηγούμενη εβδομάδα, πως τελικώς θα δημιουργηθεί Κουρδικό Κράτος στη Συρία και στο Ιράκ!

14. Μην χαίρεστε ακόμα Τούρκοι! Δεν άλλαξε ακόμα ο Τσίπρας τον τρόπο εκλογής των Μουφτήδων σας, στην ελεύθερη Θράκη μας!.. Δεν… παρελογίσθη, εισέτι τουλάχιστον!..

15.  Αλήθεια! Αν ο “κακός”, ο “γκαγκά” και ό,τι άλλο θέλετε κάποιοι να του προσάψετε, ΓΑΠ, δεν κατέφευγε, ως Π-Θ, στο ΔΝΤ, (ως μόνη μάλιστα λύση), μπορεί να μου πει κάποιος, απ’ τους πολλούς ημεδαπούς / εγχώριους οικονομικούς… εγκεφάλους, το “πώς” θα πλήρωνε το ελληνικό Κράτος “μισθούς και συντάξεις” στους Έλληνες, (κάπου 7,5 δις Ευρώ, αν θυμάμαι καλά), την συγκεκριμένη εκείνη περίοδο, αφού ακριβώς για τον λόγο αυτό μας “πήγε” τότε ο “Νεο-Βούδας” σε εκλογές, που και αυτόν, “με τη σειρά του”, τον… έσυραν” σ’ αυτές, αφού τον πολέμησαν οικονομικά, με το να του στερήσουν όλους τους δυνατούς οικονομικούς πόρους λειτουργίας του Κράτους, ώστε να τον “ρίξουν”, αφού “το είχε γυρίσει” προς Ρωσία και δεν εννοούσε να καταλάβει, να… ανανήψει και να… επανασυντονιστεί γεωστρατηγικά; (Δεν εξετάζω το τραγικό λάθος του ΓΑΠ να μην ρωτήσει σχετικά, δια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, το λαό μας)!..

16. Γειά σου ρε θρήσκε Ακάρ με τα Τζαμιά σου! Τώρα, τί το ήθελε να βγει να σε υπερασπιστεί ο Τζανικλί, ο ΥΠΑΜ σου / σας; Μάλλον τα έκανε χειρότερα, στην ερώτηση που απασχόλησε την τουρκική κυρίως κοινή γνώμη και επικαιρότητα, για το πού βρήκες τα λεφτά, για να χτίσεις Τζαμί, 750 ατόμων, 2 Μιναρέδων και σε Σελτσουκικό μάλιστα “style, στην πατρίδα σου, την Καισάρεια! (Στην είσοδο του Ν/Φ Ασρί / Ασίρ! Ποιούς δικούς σου έχεις εκεί θαμμένους Χουλουσί); Τα… σκάτωσε λίγο ή όχι, στην… υπεράσπισή σου, ο αγαπητός Νουρεττίν; Τί λες; Επειδή διάβασα τί είπε σχετικά, μάλλον το συσκότησε το θέμα, αντί να το διαφωτίσει! Νομίζω, τουλάχιστον!..

17. Ο Υπουργός Πληροφοριών(!) του ΙΣΡΑΗΛ, Κος Γισραίλ ΚΑΤΣ, δήλωσε “στα ίσα”, στις 14-12-2017, (όπως ακριβώς σας τα λέγαμε και απ’ εδώ), στην Σ. Αραβική ε/φ, του Λονδίνου, Elaph, πως η χώρα του θα προσβάλλει τις βάσεις πυραύλων του Ιράν, στο Λίβανο! Είπε επίσης, χαρακτηριστικά: Θα μετατρέψουμε το Λίβανο σε πέτρες(sic)!..

Λαοί, φίλοι μου, που θέλουν να ζήσουν, ΠΟ-ΛΕ-ΜΟΥΝ συνεχώς και παντοιοτρόπως!!!

18. Δεν το πιστεύω! Έγινε “της… Που…ας”, “λέει”, στην Αλβανική Βουλή, απόψε; / (18-12-2017) / Απίστευτο! Οι πολιτισμένοι Αλβανοί τέτοιο πράγμα; Αποκλείεται! Μάλλον θα είναι… fake news, που έμαθε και λέγει, σχεδόν συνεχώς, και ο Π-Θ μας Τσίπρας!

– Όσο και να ενοχλεί κάποιους, διαβάστε! Οι πιο επικίνδυνοι δεν είναι οι Τούρκοι! Συγκριτικά με τους Μογγόλους, οι Αλβανοί είναι πιο επικίνδυνοι για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, διότι τα 2/3 αυτών (μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο) είναι είτε απόγονοι ελληνικής καταγωγής Γενιτσάρων, είτε απόγονοι -κυρίως αυτό- εξισλαμισμένων Ελλήνων!..

19. Μην ανησυχείτε! Θα τελείωνε σήμερα η ηλεκτρονική επιστολή μου, στον… βρωμερό Κο ΡΤΕ, (τουλάχιστον έτσι ευελπιστούσα), σας έγραψα όμως σχετική ενημερωτική… επιστολή και εκτιμώ ότι αντιληφθήκατε, γιατί αυτό δεν συνέβη!

– Εκτιμώ όμως πως σύντομα και αυτή θα ολοκληρωθεί !!!

20. Η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που χρηματοδοτεί ο “Διοικητής” Κος… Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ας πάψει επιτέλους να έχει… ψυχολογικά προβλήματα και ας ταχθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανοιχτά” υπέρ των αγαπημένων της ΣΑΝΕΛ” και κυρίως υπέρ του αγαπημένου της Καμμένου!..

Ξεφτιλιστήκατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!.. Φιλιππάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!.. Πού είσαι… Φιλιππάκη;

21. Π-Θ γέ μας, Κε Τσίπρα! Ο έμπορος ή λαθρέμπορος όπλων (δεν ξέρω, εσείς θα ξέρετε καλύτερα), εκ Ρωσίας ορμώμενος, Κος Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, και λιγουλάκι (“όσο πατάει η γάτα”)… γνωστός του άλλου Ρώσου, του Κου Σαββίδη, (δεν γράφω, Κοι της Κ-Β, ότι καλύπτετε έναν λαθρέμπορο τσιγάρων και όπλων, διότι ο Κος Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαμπίντι δεν δικάστηκε ακόμα σχετικά), αυτός λοιπόν ο Κος Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος, ως Κ-Β, σας είναι… άγνωστος και μάλιστα… τελείως, (ειδικά ο Κος ΥΠΑΜ δεν τον ξέρει καθόλου… αχαχαχαχαχαχα), “θα περάσει την πόρτα” / “θα διαβεί το κατώφλι” κανενός Εισαγγελέα, ώστε να μάθουμε, μεταξύ των άλλων,  πχ αν πούλαγε όπλα στους Τζιχαντιστές Φονιάδες του “ISIS;

22. Τώρα που η νέα… ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, (και κατά λογική συνέπεια αντι-Εβραϊκή), Αυστριακή Κ-Β ετοιμάζεται να αναγνωρίσει τα Ιεροσόλυμα, ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ, θα συνεχίσουν τα ίδια δημοσιογραφικά μειράκια να την αποκαλούν, προφανώς συκοφαντικά, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ[Όπως ισχυρίζονται ότι είναι και όπως έτσι την αποκαλούν, κάποιοι και κάποιες, δήθεν προοδευτικοί ημεδαποί δημ/φοι, αλλά και λοιποί άλλοι, απ’ τα κανάλια μας, κλπ, κλπ, κλπ, και μάλιστα με πολύ… πόνο και θλίψη στα πολυ-“λιφτινγκ”-μένα πρόσωπά τους]!.. 

23. ω1001

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-