Επίσκεψη ΡΤΕ στην Ελλάδα! Γιατί Εκλήθη; (No “1”)

Φίλοι μου!

– Όπως σας είχα υποσχεθεί, σήμερα, θα αναφερθώ στην επίσκεψη του ΡΤΕ στην Ελλάδα!

1. Όταν, ως χώρα, είσαι Δημοκρατία, (όπως θέλει να λέγει ότι είναι η Ελλάδα), και ως απλούς πολίτης, (πόσο μάλλον όταν είσαι Π-Θ), θες να λες ή ισχυρίζεσαι ότι είσαι Πατριώτηςδεν καλείς ποτέ(!) σε επίσημη επίσκεψη στην χώρα σου, έναν Δικτάτορα, όπως είναι ο ΡΤΕ, εκτός αν η σημερινή ελληνική Κ-Β τον θεωρεί… Δημοκράτη!

– Υπάρχει βεβαίως και η άποψη της εγκύρου δημ/φου Κας Κύρας ΑΔΑΜ, την οποία και θέτω υπό την κρίση σας, η οποία ισχυρίστηκε, [σε μία εκ των προσφάτων πρωϊνών εκπομπών, του… τυχοδιώκτη (κατ’ ελάχιστον) δημ/φου Κου Γ. Τράγκα, στα Παραπολιτικά FM“], πως η Τουρκία ζήτησε εκβιαστικά(!) την επίσκεψη αυτή, από την χώρα μας, με την επίμονη μάλιστα στάση, αυτή να γίνει μέσα στο 2017, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση, ο ΡΤΕ θα έπαιρνε το α/φ και θα μετέβαινε… ακάλεστος στην Δ. Θράκη! Τότε η Κ-Β έσπευσε, δια του… Οργάνου της (!) Ε/ΠτΔ, να τον καλέσει, στις αρχές Δεκ. 2017.

Όταν επίσης είσαι χώρα του ΝΑΤΟ και έχεις -υποτίθεται- κάνει… εντυπωσιακό άνοιγμα” και(!) στις Η.Π.Α. και μάλιστα σχεδόν πρόσφατα, ως Κ-Β, και δη αριστερή και “κατ’… ελληνικόν τεκμήριον” παραδοσιακά αντι-αμερικανική, (κάτι που σημαίνει πως “ξεπέρασες” τον… εαυτό σου για να το κάνεις και ουσιαστικά πως ξεπέρασες τα μπολσεβο-σταλινικά ιδεολογικά στεγανά σου), τότε και πάλι, εάν είσαι… έξυπνος, δεν καλείς τον δικτάτορα ΠτΔ της Σουνιτικής Τουρκίας, χώρα με την οποία η δυτική υπερδύναμη και γενικώς η Δύση, είναι “στα μαχαίρια”, για μια σειρά από πράξεις του δικτάτορα ΡΤΕ και κυρίως, διότι αυτός έχει μετατραπεί σε στρατηγικό εταίρο του Νο “1” εχθρού του πάλαι ποτέ λεγόμενου “Ελευθέρου Κόσμου, δηλαδή της Ρωσίας, έχοντας παράλληλα χαλαρώσει πολύ επικίνδυνα(!) τους συνεκτικούς αρμούς του με τη Δύση (Η.Π.Α., αλλά και Ε.Ε.), αλλά και με το ΝΑΤΟ, χωρίς μάλιστα, (σκεπτόμενος πιο πολύ πονηρά), να αποχωρεί απ’ αυτό, όπως ταυτόχρονα και στρατηγικός εταίρος του παγκοσμίως Νο “1” “Κράτους – Τρομοκράτη, ήτοι του Σιϊτικού Ιράν των Μουλάδων!

– Έτσι, η… αριστερή σημερινή Ελλάδα, (καταλάβατε), που υποτίθεται ότι… “σφίγχτηκε” πολύ και που επίσης υποτίθεται πως “πλεύρισε” εσχάτως τις Η.Π.Α., κατέστη τουλάχιστον πιόνι της ετερόκλητης στρατηγικά πολιτικής παρέας Ρωσίας – ΤουρκίαςΙράν, αλλά και της πολιτικά… ερωμένης της Κ-Β Τσίπρα, Βενεζουέλας!

– Για 2η φορά (“τύποις” για ) κατέστη, εμμέσως βεβαίως τώρα, έρμαιο της Βενεζουέλας, μετά που οι Κοι Παππάς και Αρτεμίου είχαν πάει μαζί, (λίγο πριν οι ΣΑΝΕΛ πάρουν την εξουσία στην Ελλάδα), στην χώρα αυτή, ο πρώτος ως κρατικός επαίτης και ο δεύτερος ως σύμβουλός του, όπως στην πολύ γνωστή ταινία που ο Στάθης Ψάλτης είναι Καθηγητής σε δικιά του “Σχολή Ζητιάνων”, άρα ο Ψάλτης εδώ είναι ο Αρτεμίου και ο Παππάς ένας εκ των μαθητών του, ζητιάνων.

– Γιατί πιόνι ή έρμαιο και της Βενεζουέλας; Θα με ρωτήσετε πιθανώς! Διότι αγαπητοί, σας θυμίζω, πως ο… Δημοκράτης και υποτίθεται και… πολύ ευθύς άνδρας και πολιτικός και τελικά… “πολυπαπαριάς” Πούτιν (Βελόπουλε… Ρωσολαμόγιο, αχαχαχαχαχα), δεν είδε και δεν βλέπει ακόμα και τώρα, “τί τραβάει” απ’ τον Λατινο-Αμερικανό νεο – Σταλινικό μεγαλο-μαφιόζο Δικτάτορα Μαδούρο ο λαός της λατινο-αμερικανικής αυτής χώρας, και έτσι, βγήκε “ανοικτά”, τον στήριξε πολιτικο – οικονομικά, μόνον και μόνον επειδή είναι “στα μαχαίρια” με τις Η.Π.Α., (“στα μαχαίρια” βεβαίως, σε ένα πάντα “Φαντασιακό Μαδουρικό Πεδίο”, διότι μόνον εκεί είναι), και τελικώς τον υποδέχθηκε και στο Κρεμλίνο, εντάσσοντάς τον στην σφαίρα επιρροής του, (θυμίζω ότι προ ετών ο Πούτιν “είχε φάει πόρτα” από την Κούβα / μία από τις λίγες -πράγματι- επιτυχίες του Ομπάμα), όπως –και για να μην χάσει”- (όπως λέμε), το αυτό έσπευσε να πράξει αμέσως και ακολούθως και ο ΡΤΕ, ο οποίος τον υπεδέχθη στην Άγκυρα, φανερώνοντας έτσι τη διεθνή πολιτική του γύμνια, σε ό,τι αφορά τη στήριξη της χώρας του, από σοβαρές πολιτικο – οικονομικο – στρατιωτικά χώρες, που κατά τεκμήριον είναι αυτές της Δύσης!

– Φυσικά και θα με ρωτήσετε αγαπητοί, ένιοι βεβαίως εξ υμών!.. Γιατί ρε φιλαράκο μας λες για τον Μαδούρο; Kαι ο Τσίπρας φασιστάκος δεν είναι; Ένας λαμέ Δικτατορίσκος δεν είναι; Γιατί να μην “τακιμιάσει” με άλλους Φασίστες ή Μεγαλο-Μαφιόζους Πολιτικούς, ανεξαρτήτως ιδεολογικού είδους, ποιότητος κα χρώματος; Τί και αν αυτός λέγεται Μαδούρο, τί και αν λέγεται Ράμα, τί και αν λέγεται ΡΤΕ, κλπ, κλπ, κλπ;

– Αποδέχομαι το… λάθος μου… ερωτώντες φίλοι, δέχομαι κυρίως το συμβολισμό, όπως ασφαλώς, (και μάλιστα πλήρως), την εδραία βάση του περιεχομένου του ερωτήματός σας και συνεχίζω!

– Πράγματι! Το μόνο που έμεινε είναι να κληθεί και ο αριστερός Φασιστο-Μαφιόζος Μαδούρο στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε, αλλά και κατακρεουργήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, παλαιότερα από μαύρους και σήμερα από κόκκινους Φασίστες, και με μία λέξη, από Ο-ΛΟ-ΚΛΗ-ΡΩ-ΤΙ-ΚΟΥΣ!!!

– Εδώ, να σημειώσω επίσης, πως όταν και εάν είσαι τουλάχιστον… έξυπνος, (ας τοποθετηθώ έτσι / ας το γράψω έτσι… “ελαφρά”), δεν βγαίνεις να χαρακτηρίσεις την Νο “1 στρατηγική απόφαση των Η.Π.Α. (όπως αυτές την εκτιμούν), για αναγνώριση των Ιεροσολύμων ως της Πρωτεύουσας του Ισραήλ, ως απόφαση η οποία δεν συμβάλλει στην ειρήνη στη Μ. Ανατολή, κλπ, (όπως δήλωσε ο Κος Τσίπρας), νομίζοντας ότι είσαι λεκτικά… ήπιος, γενόμενος συγχρόνως (!) εχθρός και της ηγεμονεύουσας χώρας του Πλανήτη, ήτοι των Η.Π.Α. αλλά και του γνωστού παγκοσμίως “ειδικού βάρους” κράτους του Ισραήλ, του οποίου μάλιστα επαίρεσαι ότι είσαι και στρατηγικός εταίρος και σύμμαχος, συνασκείσαι, συσχεδιάζεις, πολλά και… τολμηρά, κλπ, κλπ, κλπ, μόνο και μόνο προς τήρησιν… αορίστων ισορροπιών” με τους Παλαιστινίους, τους οποίους όμως έχεις από καιρό χάσει πολιτικά ως χώρα, πιθανώς κατ’ επιλογήν σου, και έχει κερδίσει, απολύτως (!) πλέον, ο “εν δυνάμει” αντίπαλός σου, δηλ. η Τουρκία, όπως επίσης και για τήρηση ισορροπιών με τον Αραβικό και Ισλαμικό ευρύτερα κόσμο, φοβούμενος πιθανώς το φοβερό Ισλαμικό… τρομοκρατικό τους πρόσωπο ή σκεπτόμενος -πιθανώς- τις εμπορικές σου μ’ αυτές συναλλαγές και τις όποιες ακολουθούσες οικονομικές σου ζημίες, αν θα έκοβες μαζί τους, τους όποιους μέχρι τώρα δεσμούς σου!..

– Εδώ πάλι, να θυμήσω, πως ο μεν (αποδυναμωμένος πιά… “τα μάλλα”) Αραβικός κόσμος, στην παρούσα συγκυρία είναι με τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, στην γνωστή “κόντρα” των 2/3 των Αράβων με το λίαν τουρκόφιλο Κατάρ (έχουμε “επ’ αρκετόν” αναλύσει το θέμα της σύγκρουσης αυτής, σε προηγούμενα άρθρα), ο δε λοιπός Ισλαμικός κόσμος, (κυρίως ασιατικά και αφρικανικά κράτη), “πνέει τα λοίσθια”, εκτός, αν θέλετε, της… Μαλαισίας, η οποία έσπευσε να δηλώσει πως είναι έτοιμη να επέμβει (sic) στρατιωτικά στην -υποτίθεται- διακυβευόμενη περιοχή των… Ιεροσολύμων! (Ουσιαστικά υπεννόησε πόλεμο κατά του Ισραήλ)!

– Το ψυχορράγημα των χωρών του Οργανισμού της Ισλαμικής Συνεργασίας, όπως και η προσπάθεια χειραγώγησής του, από τ/πλευράς, θα φανεί εκτιμώ, στη συνεδρίαση που θα κάνουν τα μέλη της, στις 13-12-2017, στην Πόλη.

– Σε ό,τι αφορά την αναφερθείσα προσπάθεια χειραγώγησης του Ισλαμικού κόσμου, από την Τουρκία, δεν είναι τυχαίο ότι ο ΡΤΕ χαιρετάει με τα 4 ανοιχτά δάχτυλα, με την περίφημη δηλ. “Ράμπια, αυτό το Αιγυπτιακό σύγχρονο σύμβολο θυσίας, (με βάση τα όσα έγιναν στο Κάϊρο, προ ολίγων ετών, κατά την Δημοκρατικο-αμερικανο-σχεδιασθείσα Αραβική Άνοιξη), υπό την… ενορχήστρωση των Αδελφών Μουσουλμάνων!.. (Εδώ να γράψω, Κε… Μάζη, -δώσε χαιρετισμούς στους φίλους στην Ι/Πρεσβεία- πως για μια προσπάθεια ενός νέου Παν-Ισλαμισμού, υπό τον δικτάτορα ΡΤΕ αυτήν τη φορά και όχι υπό κάποιον Σουλτάνο, όπως είχε επιχειρηθεί στο ιστορικό παρελθόν, μπορούμε να μιλάμε, σίγουρα όμως δεν μπορούμε να λέμε για νεο-Οθωμανισμό, αφού -πολύ απλά- οι Οθωμανοί… ετελεύτησαν προ 1 -τουλάχιστον- αιώνος, “τύποις” απ’ το 1918 και επισήμως απ’ το 1923)!..

– Πάντως όμως, ναι! Ο ΡΤΕ θα ήθελε πιστεύω να αναχθεί σε έναν σύγχρονο ηγέτη του Ισλαμικού κόσμου και να αποτελέσει μ’ αυτόν έναν νέο παγκόσμιο πόλο εξουσίας! Αυτό όμως είναι απίθανο να συμβεί, όχι μόνον διότι βιολογικά ο ΡΤΕ είναι κοντά στο… “αντίο σας”, όχι μόνον, επίσης, διότι αυτό δεν θα το αφήσουν ποτέ οι μεγαλοσχήμονες Διεθνείς Εβραίοι να συμβεί, αλλά κυρίως για ιστορικούς λόγους, με βαθείες ρίζες, λόγους που θέλουν τους Τούρκους εχθρούς πχ με τον Αραβικό κόσμο, με τους Κεντρο-Ασιάτες, κλπ, από της εποχής ακόμα των Μογγόλων… Πατέρων τους!..

– Επανερχόμενος!

  • Γιατί όμως, και μετά από τα παραπάνω σαφή και απολύτως ξεκάθαρα εκτεθέντα, ο Κος Τσίπρας, εκάλεσε τελικώς τον ΡΤΕ, στην Ελλάδα, της οποίας η μαύρη μοίρα ήθελε να κυβερνηθεί και από νεο-Σταλινικούς νεο-Κομμουνιστές, με λίγη δόση ουσιαστικά απολίτικης και κυρίως μαφιόζικης Καμμένιας ψευτοδεξιάς… ρίγανης και διόσμου, σε μια εποχή που ο Κομμουνισμός έχει πέσει σχεδόν παγκοσμίως και μάλιστα προ 27 περίπου ετών;
  • Πιστεύει λοιπόν ο νεαρός SOROS – παις Τσίπρας ότι μπορεί να ισορροπήσει πατώντας σε δύο (2) βάρκες; Δηλ. όντας και με τη Δύση, αλλά και με τον αρκούντως ισχυρό εχθρικό προς αυτήν πόλο, της οποίας η κύρια ηγεμονεύουσα δύναμη είναι η Ρωσία και ενίοτε και το… Ιράν, μαζί πάντα με μια σειρά άλλων τρομοκρατικών… οντοτήτων;
  • Μήπως ο Κος Τσίπρας πάσχει από ιδιωτία;
  • Μήπως κατέστη πολιτικά αιθεροβάμων, που για τα μέτρα και την πολιτική δύναμη στο διεθνές προσκήνιο της  σημερινής Ελλάδος, κάτι τέτοιο συνεπάγεται πολιτική τρέλλα; (Μήπως δηλ., πιο απλά, ξέχασε τον πολιτικό… Κονιόρδο Ραφήνειο “Νεο-Βούδα και το τί αυτός, (γράφοντας το… 2-0 σε βάρος της χώρας μας, μετά από το… 1-0 από τον… σοβαρό Σημίτη), έπραξε κατά της Ελλάδος, με την άφρονα και μεγαλομανή εξωτερική πολιτική του);
  • Μήπως ο Κος Τσίπρας έπραξε ό,τι έπραξε επειδή… εχέσθη, όπως η Κα ΑΔΑΜ… διετύπωσε; [Η φοβικότης, όπως και η δουλικότης προς τον… -υποτίθεται- πάντα… φοβερό Τούρκο, ήταν ανέκαθεν, (κυρίως από το 1996 και εκείθεν, όπως εγώ πιστεύω), κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα, όλων των ελληνικών Κ-Β]!..
  • Μήπως κάποιοι του το επέβαλλαν;

Τίποτα απ’ τα παραπάνω φίλοι μου, πλην του γραφέντος στην τελευταία… τελίτσα!

Να θυμάστε! Όταν μιλάμε για Αλέξη Τσίπρα, μιλάμε για το μεγαλύτερο πολιτικό “τίποτα”, αλλά –ΠΡΟΣΟΧΗ – και για τον μεγαλύτερο ταυτόχρονα πολιτικό αλήτη, που όμοιός του δεν έχει ξαναπεράσει στην ελληνική πολιτική Ιστορία! Είναι ένας πανέξυπνος λύκος, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μεταλλάσσεται, αναλόγως με την περίσταση πάντα, σε ύαινα, σε έρποντα κύνα, σε ομιλούντα με ηδυπάθεια και με ακραία πολλές φορές γλυκύτητα όφι, σε γατούλα, όπως και σε σκυλόψαρο, αλλά και σε… σειρήνα!

Τότε γιατί τον κάλεσε τελικά, θα με ρωτήσετε, θα μας πεις επιτέλους

– Απαντώ λοιπόν! 

– Γνώριζε όλα όσα εδώ και παραπάνω σας εξέθεσα, αλλά ο Τσίπρας δεν φοβάται γενικώς πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ (!), εντός και εκτός Ελλάδος, διότι βεβαίως είναι πολιτικός αμοραλιστής, όπως και βεβαίως, ως Διεθνιστής (νεο-κομμουνιστής ων) είναι και άπατρης, αλλά κυρίως διότι πίσω του έχει πια τις βαριές και ισχυρότατες πλάτες των κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι οποίοι τον πατρωνάρουν / τον μανατζάρουν “ανοιχτά“, από το γνωστότατο, προ έτους και κάτι… ακόμα, ταξίδι του στο Παρίσι και αναφέρομαι σ’ εκείνο το γνωστό με τη… Ντίσνεϋλαντ, θα το θυμάστε!..

Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ του επέβαλαν να καλέσει τον ΡΤΕ, (άρα οι Βρεττανοί, οι κερδίζοντες από τη Συνθήκη της Λωζάννης, το 2023, γνώριζαν και ενέκριναν, αν δεν εισηγήθηκαν κιόλας στους ΡΟΤΣΙΛΝΤ σχετικώς, όντες… Αλβιώνες και επί το ελληνικότερον πολιτικές… πόρνες), ώστε να “ανοιγούν” και πάλι, και μάλιστα τώρα “σε όλο τους το μεγαλείο” πια, τα ΕΤ θέματα και όχι μόνον, (είδαμε ότι “άνοιξε” και το Σκοπιανό, από τον ίδιο τον Ε/Π-Θ, στο Βελιγράδι, “προχθές”, και συγκεκριμένα το “Ονοματολογικό“, όπως αδόκιμα και πάλι, ονόμασε το πρόβλημα του Ονόματος, του Σλαβικού αυτού κρατικού μορφώματος), ΕΤ θέματα τα οποία θα δείτε, ότι θα “τρέξουν” ραγδαίως τους προσεχείς μήνες, μέχρι και της – εκτιμώμενης από εμάς ως βεβαίας – τ/εισβολής στη Θράκη, το 2018, (μακάρι να διαψευστούμε), είτε υπό ρωσική εντολή – καθοδήγηση “παγίδα” προς τους Τούρκους, ώστε να διασπαστεί περαιτέρω η συνοχή της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ, είτε υπό αμερικανική εντολή και υπό το κράτος μίας δικαιολογημένης “εν πολλοίς” αμερικανικής κατά της Ελλάδος οργής, λόγω της αναφερθείσας παραπάνω επαμφοτερίζουσας πολιτικά… Τσιπρο-στάσης της, (οι “Παγκοσμιοποιητές” Ρότσιλντ δεν θέλουν τον Τραμπ, ώστε να του μίλαγαν και να του ζήταγαν ο,τιδήποτε για το ελληνικό “πουλέν” τους, ενώ στο εσωτερικό των “Διεθνών Εβραίων” διεξάγεται σκληρή “μάχη” με κύριο υποστηρικτή του νυν Αμερικανού Προέδρου τον υπέργηρο, αλλά πάντα σεβάσμιο, Χ. Κίσσιντζερ, το μυαλό και την πολιτική στόφα του οποίου, δεν έχει δυστυχώς κανείς άλλος των “Μεγάλων” / Πανίσχυρων” Εβραίων της Διασποράς), είτε για λόγους που θα άπτονται της τουρκικής εσωτερικής πολιτικής καταστάσεως και επικαιρότητος, και της αμερικανικής θελήσεως για τον -επιτέλους- έλεγχό της, μετά το πολιτικό… ρημαδιό, που επέφερε τα τελευταία χρόνια στις Α-Τ σχέσεις ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος,… Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ!!! 

– Να θυμίσω πως θα πρέπει σύντομα, να “ανοίξει” ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) το Αιγαίο και τα… ενεργειακά του, {να λοιπόν γιατί είχαμε τις δηλώσεις του μη… εκτελεστικού Πάκη για τη Λωζάννη, κατά την επίσκεψη στην χώρα μας του ΡΤΕ, να γιατί είχαμε και τις αντίστοιχες του ΡΤΕ, (που χρονικά, μέχρι -περίπου- και το χειραγωγημένο τελικά από τους Τούρκους… τ/”Πραξικόπημα” της 15ης Ιουλίου του 2016, ήταν και αυτός μέσα στο ευρύτερο Αμερικανο – Ισραηλινό “κόλπο“), να γιατί είχαμε και τις δηλώσεις του “Τσοπάνη” ή Τ/Π-Θ, του συμπαθούς Μπιναλί Γιλντιρίμ, για το Αιγαίο, οι οποίες ακολούθησαν αυτές του ιστορικά πιο αποτυχημένου Αρχηγού της τ/Αξ/κής Αντ/σης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, [που όλως τυχαίως, μόλις είχε γυρίσει από την Αγγλία (!!!), κλπ, κλπ, κλπ]}, και θα πρέπει να “ανοίξει”, (το Αιγαίο), αφού όπως σας έχω γράψει επανειλημμένως έφτασε ο χρόνος της υλοποίησης του υπόψη… Κεφαλαίου, του υφιστάμενου μεγαλεπήβολου Ισραηλινού Σχεδίου, του Κεφαλαίου που εκτιμώ ότι έχει τίτλο, κάποιον περίπου σαν τον επόμενο:

Αιγαίο και Ενέργεια (Ενεργειακός Πλούτος / Ενεργειακοί Πόροι)“!

(Όσοι παρακολουθούν με προσοχή, θα πρόσεξαν την πρόσφατη δήλωση του Ι/Π-Θ Νετανιάχου, από αφρικανική χώρα, σύμφωνα με την οποία το Ισραήλ θα είναι η επόμενη παγκόσμια δύναμη, μέσα στις προσεχείς 10ετίες! Τί σας γράφω / -με τόσο καιρό τώρα, για πείτε μου φίλοι! Ακριβώς αυτό, δεν είναι);

– Έτσι, η δήλωση του Κου Τσίπρα, περί αποφάσεως (εννοώ για τα Ιεροσόλυμα Πρωτεύουσας του Ισραήλ) ότι δεν συμβάλλει στην ειρήνη στη Μ. Ανατολή, κλπ, είναι τελικώς βαθιά υπονομευτική της Ελλάδος και τελικώς υπέρ του Ισραήλ, ώστε να του δώσει “πάτημα” και κάποια… κατάλληλη στιγμή να πει, (το Ισραήλ), “Έλληνες, επειδή δεν με / μας υποστηρίξατε, ενώ εμείς, για εσάς, κλπ, κλπ, κλπ, τώρα τέϊκ δε… πουλ” από εμάς στο Αιγαίο, τέρμα η (δήθεν βεβαίως) υποστήριξή μας και θα “παίξουμε” σταθερά στον 25ο Μεσ-νό και με άκρα ουδετερότητα, στις διαφορές σας με τους Τούρκους!..

(Θυμίζω εδώ ότι σας έχω αναλύσει το πώς το Ισραήλ έσυρε την Ελλάδα στο άρμα του, όπως ομοίως και την Κύπρο, από το 1996 και μετά, ήτοι από την έλευση στα πράγματα του εβραϊκής καταγωγής Έλληνος Π-Θ Κου Κ. Σημίτη, και μετά, προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιό του, σε γνώση πάντα, έγκριση και θέληση, του 1ου παγκόσμιου ισχυρού διπλωμάτη και “παίκτη”, ήτοι της Τουρκόφιλης Αγγλίας!.. / Αν μάλιστα έχει βγει και ο ΡΤΕ “από τη μέση”, τότε τα πράγματα θα κυλίσουν καλύτερα για το σχέδιο του Ισραήλ)!..

– Όλα θα αρχίσουν αγαπητοί, όπως εκτιμούμε, μέσα στο 2018 (Θέρος) και έτσι ο Κος Τσίπρας, ο οποίος θα έχει ενημερωθεί εγκαίρως από τους Πάτρωνές του, θα έχει – όπως ήδη σας έχω γράψει στο πρόσφατο παρελθόν – πάει σε “εκλογές ήττας”, (Άνοιξη 2018), ώστε να παραδώσει, μαζί με τον “πολιτικό γκάνγκστερ”, συγκυβερνήτη του, το μεγάλο… αγγούρι στον πολιτικά… αγνό (αγνό σε όλα αυτά, ακούστε με) Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

– Αν τα πράγματα όμως εξελιχθούν ευνοϊκά για το Ισραηλινό σχέδιο, με ειρηνικό τρόπο, (είθε), αν γίνει αυτό το θαύμα και ανοίξει” ήσυχα η διαμοίραση του “ΑΙΓΑΙΟΥ, (μετά τον… East-Med, που σας ανέλυα, έλεγα και έγραφα από ετών, όταν κάποιοι μιλούσαν για αγωγούς από Τουρκία, κλπ, κλπ, κλπ), ειρηνικά λοιπόν, κάτι μάλλον απίθανο, αφού ο Αρχηγο-Σλάβος Ρώσος καραδοκεί, τότε ο Τσίπρας θα παραμείνει στην εξουσία, με την υπόσχεση του “Μεγαλο-Σάϊλοκ”, (σας τον έχω αναφέρει ήδη παραπάνω), πως θα επανεκλεγεί Π-Θ, για άλλα 4 χρόνια στην ελληνική αποικία του!.. [Είναι εδώ που μπαίνει από κάποιους, (όχι ασφαλώς από εμάς), το ερώτημα, του αν θα ήταν καλύτερα να είχαμε γίνει ήδη ένα… νέο αστέρι στην αμερικανική Σημαία]!..

ΔΙΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ – ΑΝΑΛΥΣΤΕ – ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ – ΣΥΝΘΕΣΤΕ – ΚΑΤΑΛΗΞΤΕ / ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ ή ΛΥΣΤΕ τα όποια… ΜΥΣΤΥΡΙΑ“!.. 

– Είναι κάτι που τώρα πιά δεν καταλαβαίνετε; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! Θα συνεχίσουμε στο επόμενο άρθρο, με τον Κο ΡΤΕ και την Τουρκία!

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

  1. Καταλάβατε τώρα γιατί μίλησε και ο Ε/ΠτΔ Π. Παυλόπουλος, μπροστά στον ΡΤΕ, όπως μίλησε, ενώ “δεν του έπεφτε λόγος”, όπως άλλωστε και ο ίδιος ομολόγησε, κάνοντας και το μέγιστο ολίσθημα για τη θέση του (αυτός ο Φύλακας των Θεσμών, κλπ, κλπ, κλπ), ήτοι να υποβιβάσει σε έναν Καθηγητή Νομικής, για να μην πω απλώς σε έναν Νομικό, με ειδίκευση στις “Διεθνείς Συνθήκες” τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας; (Στο “κόλπο” είναι και ο Πρόεδρος! Η δόξα… απαιτεί και κάποια… αντίδωρα, όποιος και να είσαι)!..
  2. Με τον Τσίπρα πάνε να “περάσουν” και το Αιγαίο, (καταλάβατε) και το Σκοπιανό και το… Κυπριακό και ό,τι γουστάρουν, και όπως το γουστάρουν, οι μισέλληνες Παγκοσμιοποιητές Διεθνείς Εβραίοι” και οι ισχυρότατοι πολιτικοί τους φίλοι Τουρκόφιλοι Άγγλοι, οι οποίοι “πουλάνε” χωρίς δισταγμό και όποτε… θελήσουν, ακόμα και τις… “αδελφές” τους Η.Π.Α., όταν εκτιμήσουν ότι αυτό πρέπει να γίνει! Παράδειγμα; “Πάρτε” ένα! Υποτίθεται τώρα ότι οι Άγγλοι, μαζί με τους Αμερικανούς, τους Ισραηλινούς, τους Σ. Άραβες και λοιπούς Άραβες, είναι αντίπαλοι του Κατάρ και των συμμάχων του, Ρωσίας – Τουρκίας – Ιράν! Ναι ή Όχι; Ναι! Ναι, αλλά μόλις στις 09-12-2017 οι Άγγλοι υπέγραψαν συμφωνία με το… εχθρικό Κατάρ, με την οποία θα τους πουλήσουν 24 α/φ Typhoon”, αξίας 6,8 δις Ευρώ! (Συμφωνία μετά από συζητήσεις του Άγγλου ΥΠΑΜ Γκέϊβιν Γουίλιαμσον, με τον Καταριανό ομόλογό του, Κχαλίντ Μπιν Μοχαμμέντ Αλ Χιγιάχ)!
  3. Δεν σας έγραψα, ως παράδειγμα, τους Γάλλους και τον… Πουστρόν / Μακρόν (Ο.Κ. ένα αστείο επιχείρησα Κε Πρόεδρε των… “Πετεινών”, ζητώ συγγνώμη και στέλνω τους χαιρετισμούς μου στην τέως Καθηγήτριά σου και σύζυγο) και την πρόσφατη συμφωνία πώλησης (07-12-2017) στο Κατάρ, 12 γαλλικών πολεμικών α/φ, της Ντασσό, αξίας (και αυτή) κάτι δις Ευρώ, διότι η Γαλλία, όπως και η λοιπή Ευρώπη της ηγεμονεύουσας χώρας Γερμανίας, είναι Παγκοσμιοποιημένη και άρα Εχθρός (ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε) της Αμερικής, του Πατριώτη και Μη Παγκοσμιοποιητή ΤΡΑΜΠ! (Αυτή η μείζων… διχόνοια στη Δύση (Η.Π.Α.  Χ  ΕΕ, αλλά και Η.Π.Α.  Χ  Αγγλία, μερικές φορές) είναι άλλη μία διάσταση, την οποία αρκούντως εκμεταλλεύεται ο πονηρός δικτάτορας της Τουρκίας, ώστε ακόμα να επιβιώνει πολιτικά)!
  4. Για να αντιληφθεί κανείς το γιατί ο ΡΤΕ είναι Δικτάτορας, αρκεί να κυττάζει καθημερινά τα πρωτοσέλιδα των τ/ε/φ! [“Πάτε” πχ και δείτε τους τίτλους, (τουρκιστί manşetler), της 10ης Δεκ. 2017 και θα με… θυμηθείτε]!
  5. Για να μην ξεφύγω από την “πεπατημένη” μου / μας, ας γράψω και κάτι… “καθαρά” τουρκικό! Τί; Ότι η ΤΠΑ τελικώς ΔΕΝ(!) μπόρεσε να επιλύσει (γιατί ρε Χουλουσί μου) το πρόβλημα με τους πιλότους της και αναγκάστηκε να καλέσει πίσω FETÖ-cüler(!!!) πιλότους, (ναι, όπως το διαβάζετε, και ας μην το λέγει “ανοιχτά”, αλλά μόνον με… διπλωματική γλώσσα), παρέχοντάς τους το δικαίωμα να επιστρέψουν μετά και πάλι στις εταιρείες που εργάζονται τώρα! [Φυσικά βεβαίως, η ΤΠΑ πήρε και άπειρους πιλότους, άρτι αποφοιτήσαντες από τα… Παν-μια, ενώ το ότι αύξησε κατά 4 χρόνια το όριο παραμονής των πιλότων στην ΤΠΑ, (από τα 14, στα 18), τουλάχιστον προς το παρόν, δεν είναι… ανταποδοτικό, προς αυτήν]!!! Ήταν φίλοι μου βέβαιο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι ο ΡΤΕ θα προέβαινε σε κάποιους οδυνηρούς για εκείνον συμβιβασμούς!.. 

-/-