ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ = ΑΡΧΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ και 2,3, Άλλα…

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Φίλοι μου!

– Πολύ γρήγορα, διότι κάνετε και τα μπάνια σας και δεν έχετε και πολύ χρόνο, όπως μαθαίνω, σας καλώ να πάτε στο σάϊτ μας εδώ, να βρείτε και να διαβάσετε τα παρακάτω άρθρα μας, (του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ κυρίως, αλλά και του ΕΛΛΗΝΑ), ώστε να διαπιστώσετε ότι γράφαμε πχ από το Φεβρουάριο, του 2016, για το δήθεν… Πραξικόπημα, στην Τουρκία, κλπ, κλπ, κλπ, και να παγιώσετε έτσι μέσα σας ότι, εδώ, στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ” / (“Ε.Θ.“), ό,τι διαβάζετε (και ό,τι ασφαλώς θα διαβάζετε, αν θα συνεχίσουμε βεβαίως να υφιστάμεθα), είναι προϊόν βαθιάς, πολυσχιδούς, πολυπλεύρου και επιχειρηματολογημένης κριτικής αναλύσεως, της υφιστάμενης σ’ εμάς γνώσεως, καθώς και εξονυχιστικής των εισερχομένων στη… ΣΤΡΑΤΙΑ μας πληροφοριών, γενικώς, είτε αυτές αφορούν την Τουρκία, είτε τα Βαλκάνια, είτε το Ισραήλ, είτε τις Η.Π.Α. κλπ, και γι’ αυτό, σχεδόν πάντα, στοχεύουμε και… πυροβολούμε σαν την ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ μας, την Άννα Κορακάκη, δηλαδή στο κέντρο, του στόχου!

222222222222222222

– Προς ενημέρωσή σας ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ είχε φοβερή ευστοχία στο 45άρι, το οποίο λάτρευε ως όπλο, ενώ σημειώστε ότι είχε και τα 2 χέρια! Άρα έχουμε εκπαιδευτεί πάρα πολύ καλά φίλοι μου, κάτι που θα κρίνετε εσείς ασφαλώς, με ό,τι διαβάζετε εδώ! Προσωπικά πιστεύω ότι το έχετε ήδη κάνει και πως μας έχετε βάλλει ΑΡΙΣΤΑ!

– Πριν συνεχίσω, θα ήθελα να απευθυνθώ και στους Τούρκους, κυρίως σ’ αυτούς του Τ/ΓΕΕΔ και ακολούθως σ’ αυτούς της ΜΙΤ και να τους καλέσω, για άλλη μια φορά, να ανανήψουν, όσο ακόμα είναι καιρός!

– Οι ΤΕΔ έχουν την ατυχία να διοικούνται σήμερα από έναν ιδιαιτέρως ΔΟΛΙΟ, ως χαρακτήρα, στρατιωτικό, τον ντονμέ Στρατηγό Χουλουσί ΑΚΑΡ , ο οποίος έλαβε… διδακτορικό (“phd”) ΔΟΛΙΟΤΗΤΟΣ, από τον τέως Τ/Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγό (ε.α.) Ισμαήλ Χακκί Καρανταγί, κοντά στον οποίον είχε… “σπουδάσει”, διατελέσας επί ηγεσίας του, Αρχι-Υπασπιστής του (Başyaver)! Έτσι έμαθε / διδάχθηκε ο ΑΚΑΡ να “βάζει άλλους μπροστά”, “να βάζει άλλους να δουλεύουν γι’ αυτόν και αυτός να μην φαίνεται, να κρύβεται”, αλλά τί να κάνει μόνο, εκτός του σχεδιασμού των όποιων, κάθε φορά, δολοπλοκιών; “Να γιαλίζει την… εικόνα του”, φίλοι μου!

– Αυτός ακριβώς ήταν και ο κύριος, (στο αντικείμενο, με το συμπάθιο, της πουστιάς),…  δάσκαλός του, ο επίσης ντονμές Ι. Χ. Καρανταγί!

– Ένα μόνον θα σας θυμίσω, για τους ασχολούμενους ή θα σας πω, για τους… νεοσσούς στο αντικείμενο, ότι ο Καρανταγί ήταν ο πραγματικός Αρχηγός του “ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ”, του Φεβ. του 1997, (“POSTMODERN DARBE”), στο οποίο είχε “βάλλει μπροστά” τον… τρελαμένο” για εξουσία, Υπαρχηγό τότε του Τ/ΓΕΕΔ, μασώνοΣτρατηγό (ε.α.) Τσεβίκ Μπιρ

– Ο Μπιρ διετέλεσε και Πρόεδρος, όπως σας έχω γράψει και πάλι, τηςΜεγάλης Στοάς της Ανατολής, της Πόλης / “Κλαμπ” τη λένε τώρα, ενώ είχε προσπαθήσει “δις” στην Κύπρο, να δολοφονήσει τον μετέπειτα Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγό ε.α. Χουσεϊν Κιβρίκογλου, όταν ο Χ.Κ.  (Μασώνος και αυτός) ήταν Α/ΓΕΣ, ώστε να γινόταν αυτός, στη θέση του, μετά τη λήξη της θητείας του ΚαρανταγίΑ/ΓΕΕΔ, αφού με βάση την τότε σειρά στην τ/Ιεραρχία, ήταν 2ος ο Χ.Κ. και 3ος ο Μπιρ.

– Ο δόλιος Καρανταγί τί έκανε; Γιάλιζε τα… γαλόνια του, πώς; Με το να το “παίζει” Στρατιωτικός Διπλωμάτης! Θα θυμάστε φίλοι μου ότι είχε έλθει και στην Ελλάδα, επί Α/ΓΕΣ Στρατηγού (ε.α.) Κου ΝΤΟΥΒΑ (είχαν χορέψει μαζί τσάμικο στη ΛΑΕΔ / βρείτε τη “φωτο”) και επί Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου (ε.α.) Κου Χηνοφώτη [βρείτε τη “φωτο” από την κατάθεση στεφάνου στο Σύνταγμα / Πίσω από τον “δικό” μας, ως Υπασπιστής, ήταν ο τώρα απόστρατος Σχης και τότε Ανχης (ΕΜ) ΔΗΜΟΥ Ιωάννης (ΣΣΕ:1985 / Αξιωματικάρα)] και μετέπειτα Υπ. (σημερινού) “ΠΡΟΠΟ”, επί… Νεο-Βούδα!

–  Θυμίζω ακόμα ότι ο Καρανταγί ήταν Α/ΓΕΕΔ, όταν “έγιναν” τα ΙΜΙΑ, τo 1996 και η παράδοση Οτζαλάν, από τους Έλληνες, στους Τούρκους, το 1999, με αμερικανική εντολή και συμμετοχή και στις 2 περιπτώσεις! Ως Αρχι-Υπασπιστής του Καρανταγί, ο Ακάρ είχε γνωρίσει τον Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία Τσαβίτ Τσαγλάρ, (διαβάστε για τον Τσαγλάρ στο προηγούμενό μου άρθρο), και ο Ακάρ επίσης ήταν αυτός, ο οποίος φέρεται να πρότεινε στον ΡΤΕ την εκ νέου χρησιμοποίηση του Τσαγλάρ, στις προσπάθειες που έκανε ο Τ/ΠτΔ να τα “ξαναβρεί” με τον Πούτιν, (από το Νοε. του 2015 και την κατάρριψη του ρωσικού α/φ, Su-24 από τα τ/F-16, μέχρι και πρόσφατα), αφού ο Τσαγλάρ είχε πρόσβαση στη Ρωσία, μέσω του φίλου του, Προέδρου ή Ηγέτη ορθότερα, της αυτόνομης περιοχής του Νταγεστάν!

– Οι Καρανταγί, Μπιρ και Κιβρίκογλου ήσαν και παραμένουν ακραίοι (“σκληροί”) Κεμαλιστές και σίγουρα παραμένουν και ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΕΣ! Θυμίζω ότι ο Κιβρίκογλου ήταν και παραμένει ο μόνος Τ/Α/ΓΕΕΔ, ο οποίος δεν μετέβη ποτέ, ως Αρχηγός, στις Η.Π.Α.

Προσέξτε τώρα! Τους Τ/Ευρασιανιστές Στρατηγούς “καθάρισαν” μετά, με τον ΡΤΕ, οι Η.Π.Α., για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε πρώτον και καλύτερο ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΗ τον… ΡΤΕ(!), (εισήλθαμε και επίσημα πλέον φίλοι μου, στην περίοδο του… “ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΥ ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΜΟΥ”), να έχουμε Αρχηγό των ΤΕΔ, ένα “παιδί” του Καρανταγί και τους ακραίους Κεμαλιστές (νέας ασφαλώς κοπής, αφού οι παλαιοί μας “τελείωσαν”), Διοικητές και πάλι των τ/Μονάδων και των Μειζόνων Επιχειρησιακών τ/Σχηματισμών!..

– Δεν θα σας αναλύσω όμως τώρα, ποιά ήταν τα βασικά αμερικανικά λάθη, τα οποία οδήγησαν σήμερα τη Δύση και ειδικότερα τη Συμμαχία, (ΝΑΤΟ) να αντιμετωπίζει “κατά πρόσωπον” το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, όπως αυτό τελικώς κατέστη και το οποίο αποτελεί σημαντική / σοβαρή τροχοπέδη, στο στρατηγικό σχεδιασμό τους!

– Βλέπετε λοιπόν φίλοι αναγνώστες μας, πώς “δένει με τα παραπάνω η σκέψη του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, πως λίαν πιθανώς ο ΑΚΑΡ, και οι Κεμαλιστές φίλοι του, να “έβαλαν εμπρός” τους Γκιουλενιστές και μερικούς άλλους, είτε αγνούς, είτε βλάκες, ώστε να ανατρέψουν τον ΡΤΕ, χωρίς αυτοί να φανούν; Πάτε και διαβάστε το οικείο άρθρο! Πώς θέλετε άλλωστε, κάποιοι, να γίνετε… αναλυτές;

– Σ’ αυτήν την παραπάνω εκδοχή, υπάρχει και η παραλλαγή της, η οποία λέγει ότι ο ΡΤΕ “ήξερε” και συνεργάστηκε με τους Κεμαλιστές, ώστε να “τελειώσουν” με τους Ισλαμιστές του Γκιουλέν, οι οποίοι κατέληξαν να γίνουν εχθροί και των 2!

Έτσι, και ο ΡΤΕ θα γινόταν ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην τάξη των Ισλαμιστών και το Νο “1” Τούρκος, ανάμεσα στους… αδελφούς του, “Αδελφούς Μουσουλμάνους”, του Αραβικού Κόσμου, όπως και έγινε, (να προσέχετε πλέον τον χαιρετισμό του ΡΤΕ,με τα 4 δάκτυλά του, την “περίφημη” “RABİA”), θα “καπέλωνε”, όπως και το πέτυχε, τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, υπό το φόβο του μείζονος “Εθνικού Κινδύνου”, (όλοι ενώθηκαν, έστω “τύποις”, υπ’ αυτόν), αλλά και οι Κεμαλιστές, οι οποίοι τόσα είχαν υποφέρει, τα τελευταία 10 χρόνια, συνολικά από τους Ισλαμιστές, και στην εξουσία των ΤΕΔ θα ξαναγύριζαν απολύτως ενισχυμένοι, όπως και έγινε, ενώ θα έπαιρναν και εκδίκηση, από τους… συκοφάντες τους Γκιουλενιστές, οι οποίοι τους οδήγησαν στα Δικαστήρια, στις Φυλακές, στη διαπόμπευση, ακόμα και στο θάνατο, αφού πολλοί εξ αυτών πέθαναν από στεναχώρια ή αυτοκτόνησαν για λόγους τιμής, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζονταν οι Κεμαλιστές, όλα αυτά τα χρόνια, στα Δικαστήρια, στον Τύπο, παντού

– Η Συντακτική Ομάδα της… Στρατιάς μας, σας έχει γράψει τί πιστεύει, σχετικά με τα παραπάνω, εξ αρχής! Μείνετε σ’ αυτά!

Σοβαρά ερωτήματα όμως, δεν παύει να παραμένουν, να υπάρχουν!

– Ο Ακάρ και οι Κεμαλιστές ήταν δυνατόν να μην ήξεραν τί θα γινόταν φίλοι μου, όταν ειδικά το τελευταίο διάστημα, σας λέγω εγώ, και όχι από το Φεβρουάριο, που τον είχαμε ειδοποιήσει απ’ εδώ, εμείς τον Ακάρ, όχι πιο πριν από τις αρχές Ιουλίου, δηλαδή λίγο προ της απόπειρας ανατροπής του ΡΤΕ, βοούσε ο τόπος για… κίνηση στρατιωτικών, κλπ, ήταν δυνατόν να “έπαιζε” την καρέκλα του ο Ακάρ, που έκανε τόσα για να την… αποκτήσει φίλοι μου, ήταν δυνατόν να μην είχε σχεδιάσει την ή μια… παγίδα, για τους… Γκιουλενιστές και τους λοιπούς… ηλιθίους, ήταν δυνατόν να μην είχε ειδοποιήσει τους Αρχηγούς των άλλων Κλάδων, (κάποιοι εκ των οποίων το βράδυ εκείνο, όλως περιέργως… γλένταγαν, δηλαδή πήγαιναν οι ΤΕΔ για… πόλεμο και αυτοί διασκέδαζαν, αυτό θέλουν να πιστέψουμε φίλοι μου;), ήταν δυνατόν να μην είχαν ενημερώσει τον ΡΤΕ, τον οποίον δεν ενημέρωσε ο… Φιντάν(!), ΡΤΕ, του οποίου το α/φ, όπως μας είπαν, εντοπίστηκε από τα F-16 των στασιαστών, πάνω από την Πάνορμο (Badιrma), αλλά, όπως γράφτηκε, δεν το κατέρριψαν, διότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα τους έφταναν τα καύσιμά τους, ώστε να γυρίσουν στη Βάση τους, κλπ, κλπ, κλπ…

– Τί είναι όλα αυτά φίλοι μου, πώς σας ακούγονται; Συνεπώς, γι’ αυτό και δεν έδιωξε (λέγει αυτή η… παραλλαγή) ο ΡΤΕ τους Φιντάν και Ακάρ, αφού κάθε σοβαρός ηγέτης αυτό θα έπραττε, μόλις… νικούσε, όπως… νίκησε και ο ΡΤΕ!

– Δηλαδή φίλοι μου, προχωρώντας τη σκέψη μας, να πιστέψουμε πως ο άκρως εκδικητικός ΡΤΕ, ο οποίος είχε “γυρίσει το γραφείο του ανάποδα”, όταν ο Φιντάν, χωρίς να τον ρωτήσει, είχε διανοηθεί να πει ότι θα παραιτείτο και πως θα κατέβαινε για βουλευτής του Νταβούτογλου, και του “κράταγε μούτρα” επί 1 μήνα σχεδόν, τώρα που πήγαν, υποτίθεται, “να τον φάνε” και ο Φιντάν δεν τον ενημέρωσε, όπως και ο Ακάρ ασφαλώς, θα τον / τους άφηνε στη / στις θέση -σεις τους ή θα τους “καθάριζε σαν αυγά” και με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες;

Η “Μέση… Λύση” λέγει ότι και οι επίσημες ΤΕΔ και το καθεστώς ΡΤΕ, οδήγησαν ευσχήμως τους Γκιουλενιστές στο να ξεσηκωθούν, ασφαλώς ο καθείς εκ των 2 απ’ την πλευρά του! (Στις 14-07-2016, ο Τ/Τύπος προανήγγειλε συλλήψεις χιλιάδων Γκιουλενιστών, κλπ, πυροδοτώντας την ενέργειά τους, αυτήν της επομένης, θα θυμάστε, τα είπαμε και τα γράψαμε)!..

Είμαστε τελικά “πιο κοντά” στο να καταλήξουμε ότι είχαμε “απόπειρα ανατροπής του ΡΤΕ, μέσω των… Γκιουλενιστών“, των οποίων οι “κεφαλές” παγιδεύτηκαν! Σε κάθε άλλη περίπτωση, πρέπει να δεχθούμε ότι όλη η τ/Ηγεσία ήταν / είναι… “δια το Πέος”!.. Ήταν; Είναι; Τί λέτε; 

Παράλληλα, με ό,τι έγινε, οι Τούρκοι “κέρδισαν και χρόνο” στη Συρία, αφού έστρεψαν τις Η.Π.Α. προς Τουρκία μεριά, προς τη μεριά τους δηλαδή, και έτσι πήρε / παίρνει… αναστολή, χρονικά, το “κλείσιμο” του “Κουρδικού Διαδρόμου”, στη Β. Συρία!

– Πριν εισέλθω στη συνέχεια, στην ουσία του σημερινού μου άρθρου, θέλω να μην ξεχάσω να συγχαρώ και να ευχηθώ “από καρδιάς” ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα νέα του καθήκοντα / στο έργο του, στον Τούρκο Ταξίαρχο Κο Ιντρίς Ατζαρτούρκ, (İdris Acartürk), ο οποίος στις πρόσφατες τοποθετήσεις του Τ/ΓΕΕΔ, τοποθετήθηκε στην ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , στην ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ! Ιντρίς φίλε! Το όνομά σου Αραβικό ακούγεται, από πού είσαι ρε φιλαράκο;

– Ομοίως συγχαρητήρια και αντίστοιχες ευχές θέλω να δώσω και  στον Αρχιπλοίαρχο Τζεμαλεττίν Μποζντάγ, (Cemalettin Bozdağ), ο οποίος τοποθετήθηκε στη Δνση Πληροφοριών, του Τ/ΓΕΝ!

– Στη Δνση Πληροφοριών, του Τ/ΓΕΣ, αλήθεια, δεν έβαλες κανέναν Κε Τσολάκ; Κενή έμεινε η θέση ή μας τον “κρύβετε”, διότι είναι πολύ… “μάγκας”;

– Σύντομα θα εξετάσουμε μαζί, το “πώς είστε” σήμερα ως ΤΕΔ, φίλοι Τούρκοι! Πχ Θα δούμε τί γίνεται στο 5ο ΣΣ, που έγινε της… “Πόπης, στο τάχα μου… “Πραξικόπημα”, κλπ!

– Για να σας δώσω όμως μια πρώτη εικόνα, ώστε να έχετε μια πρώτη… τροφή προς σκέψη, το μόνο στο οποίο μπορείτε να προβείτε τώρα, φίλοι Τούρκοι, είναι σε μια μείζονα ναυτική επίδειξη”, στο Κεντρικό Αιγαίο, με στόχευσή σας που ξέρουμε και οι 2, (σχεδιαστικά), και τίποτα άλλο! Άντε και  μια προέλαση στην Κύπρο μπορείτε να κάνετε, να συμφωνήσω, αν θέλετε! Εκεί προσοχή όμως, μήπως εφελκυστείτε και τελικώς… παγιδευτείτε και σας πάρουν μετά τα… χαλούμιαν”, με τις… πέτρες!

– Για τη Θράκη, μετά από 6 με 12 μήνες, θα τα πούμε… καλύτερα! Να μην το ξεχάσω! Ο νέος Διοικητής της 95 ΤΘΤ, των Μαλγάρων, Ταξίαρχος Κος Σαφέτ Ακτσίν ξέρει άραγε τί τον περιμένει;

– Επίσης, η 66 ΤΘΤ τελικά τί ρόλο “παίζει” ρε Τούρκοι; Δηλαδή αν δεν ήταν ο “Μάρτυρας” Σχης (;) Ερτούρκ, τα άρματά της θα “πατούσαν” την Πόλη; Γι’ αυτό συζητείτο και η αλλαγή του Στρατοπέδου της; Όλα αυτά όμως, όχι τώρα, αλλά στο κοντινό μέλλον!..

– Εντύπωση επίσης προκαλεί και το γεγονός, (δεν θα το συζητήσουμε όμως τώρα εδώ, ρε Τούρκοι), ότι θέλετε να πάτε, εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια τώρα…, σε ριζική “ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ”, των ΕΔ σας, και συντηρείτε ακόμα μείζονες Τακτικές Διοικήσεις, όπως πχ είναι αυτή της 52ης Τακτικής ΤΘνης Μεραρχίας, της Πόλης, όπου όπως είδα τοποθετήσατε τον Ταξίαρχο Κιαζίμ ΝΤΑΛΚΙΡΑΝ. Έχετε “κολλήσει” ότι ένας λίαν πιθανός αγώνας μας στη Θράκη θα είναι αρματικός!.. Δεν είναι λάθος η σκέψη σας, όμως… , όμως… θα τα “ξαναπούμε” Τούρκοι!

– Το ωραίο, όπως λέμε, για εσάς και ασφαλώς άκρως τιμητικό για εμάς, ρε Τούρκοι, είναι το γεγονός ότι ενώ όλοι σας πολεμάνε κλπ, εσείς σταθερά μέσα στο μυαλό σας έχετε, όπως οι πράξεις σας προδίδουν, τους Έλληνες, τους οποίους χλευάζετε, απ’ την άλλη, στα διάφορα “φόρουμς”, ως διαλυμένους, κλπ! Σας έχω γράψει, για να επιχειρηματολογήσω, το πρόσφατο παράδειγμα, που Δντη Επχσεων, στο Τ/ΓΕΕΔ, βάλατε / τοποθετήσατε το στέλεχός σας, το οποίο ήταν στην αντίστοιχη θέση της 1ης Στρατιάς! “Σωθήκατε” τώρα!..

– Γι’ αυτό, για να επανέλθω, μην βγάζετε “τζάμπα” α/φ σας στο Αιγαίο, όπως αρχίσατε πάλι, (10 και 11-08-2016), για να μας πείσετε ότι έχετε… πιλότους, ώστε έτσι να ακυρώσετε στην πράξη, στο… μυαλό μας, ότι… “ψάχνετε” για… πιλότους, μετά απ’ όσα σας έκαναν οι… Γκιουλενιστές, οι οπαδοί αυτού του πολύ κακού… “Τρομοκράτη”, του Αρχι – Χότζα Φετχιουλλάχ Γκιουλέν, που ζει στα όρη Πόκονος, στη Πενσυλβάνια, των Η.Π.Α.! Είναι κρίμα να κουράζετε το εναπομείναν προσωπικό σας, Πτέραρχε Κε Ουνάλ!

– Και μετά από όλα τα παραπάνω, χρήσιμα πιστεύω, (αφού “βγήκαν στην πορεία της σκέψης μας), πάμε να “δούμε”, ποιά άρθρα του Ιστότοπού μας θα πρέπει να πάτε να ξαναδείτε στο σάϊτ μας, μόνοι σας φίλοι μου, όπως και ΕΣΕΙΣ (!) φίλοι Μογγόλοι, αφού…

                                          Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ / ΑΠΟΤΕΛΕΙ… ΑΡΧΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ“!!!

1111111111111111111111111111111111111

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ, www.ellinikosthrilos.gr

ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ”! (22-02-2016)

– Στο άρθρο μας αυτό, χονδρικά, αφού δεν θα τα ξαναγράψουμε τώρα, γράφαμε ότι οι ΤΕΔ θα επιχειρήσουν κατά του ΡΤΕ, ότι ο ΡΤΕ θα πάει σε Δικτατορία με τη… “βούλα”, κλπ, γράφαμε, αναλύαμε και επιχειρηματολογούσαμε για εμφύλιο μέσα στις τάξεις των Ισλαμιστών, για πολιτικό εσωτερικό εμφύλιο και στα 3 μεγάλα τουρκικά πολιτικά κόμματα, για εμφύλιο μέσα στις ΤΕΔ, γράφαμε ότι οι Η.Π.Α. έχουν αγανακτήσει με τη στάση της Τουρκίας και του ΡΤΕ, γράφαμε ότι εσωτερικά η Τουρκία φλέγεται, ότι είναι ένας σύγχρονος Βεζούβιος ή υπό έκρηξη ηφαίστειο, (όταν κάποιοι… μεγαλοσχήμονες ημεδαποί… Τουρκοφάγοι, το “ανακάλυψαν” και το έγραψαν σε ε/φ, προ ολίγων μόλις ημερών), γράφαμε ότι η Τουρκία και το Ισραήλ σύντομα θα τα ξανάβρισκαν, κλπ, κλπ!.. Και όλα έγιναν, συνέβησαν!..

ΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ” ! (21-02-2016)

– Στο άρθρο μας αυτό γράφαμε για τον εκβιασμό των Τούρκων, προς τις Η.Π.Α., με την αεροπορική Βάση, του Ιντζιρλίκ των Αδάνων, όπως ακριβώς (εκβιασμό δηλαδή) έκαναν και μετά από την αποτυχημένη στρατιωτική απόπειρα της 15ης Ιουλίου 2016, όταν και έκλεισαν 2 φορές την υπόψη Βάση και μέσα σ’ αυτήν 1500 Αμερικανούς Στρατιωτικούς με τις οικογένειές τους, αποκλείοντάς την μάλιστα, τη 2η φορά, με 7000 ένοπλους Τούρκους Αστυνομικούς, υποχρεώνοντας έτσι τον Αμερικανό Α/ΓΕΕΔ, Ντάνφορντ, να μεταβεί εσπευσμένα στην Άγκυρα, αφήνοντας ουσιαστικά “μόνο” του, τον Ι/Α/ΓΕΕΔ, Υπτγο ΑΪΖΕΝΚΟΤ, ο οποίος είχε μεταβεί, την χρονική εκείνη περίοδο, στις Η.Π.Α., σε 4ήμερη επίσημη επίσκεψη, προς αναβάθμιση των Αμερικανο – Ισραηλινών σχέσεων!

– Προειδοποιούσαμε τον Κο Νταβούτογλου, τον τότε Τ/Π-Θ, ότι ερχόταν…  τσουνάμι, όπως ακριβώς του γράφαμε! Το Μάϊο (04-05-2016) ακολούθησε το Ερντογανικό… Dost Μodern Darbe, όπως ειρωνικά ή “δίκην αστείου”, ονομάστηκε, κατ’ αντιστοιχία με το προαναφερθέν, των Κεμαλιστών,Post Μodern Darbe, του Φεβρουαρίου, του 1997, τοΜοντέρνο κατά του Φίλου Πραξικόπημα, (ας το γράψουμε έτσι), δηλαδή του ΡΤΕ, προς τον…Δαβίδ, από τον οποίον ο ΡΤΕ αφαίρεσε ουσιαστικά την Π-Θ-γία, ενώ απευθυνόμενοι και προς τον Ακάρ, τον ρωτάγαμε, αν τίποτα δικοί σας Στρατιωτικοί, σας ετοιμάζουν καμιά στρατιωτική έκπληξη, κλπ!

– Γράφαμε επίσης το τί θέλουν οι Τούρκοι από την Ελλάδα, καθώς και -ουσιαστικά- είχαμε ευθέως αναφερθεί στον ερχομό του… “BREXİT, με τα όσα γράφαμε για τις εμπορικές σχέσεις του Ισραήλ, με την ΕΕ και τις χώρες της Ευρώπης, καθώς και για το ρόλο του τότε Βρεττανού Π-Θ, Κάμερον!

–   ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ” (Νο “1” ΚΑΙ Νο “2”) / (16 και 17-02-2016)

– Στο άρθρο αυτό γράφαμε για το ότι το ΡΚΚ θα άρχιζε σύντομα να προσβάλλει την Τουρκία στα μεγάλα της αστικά κέντρα και ειδικότερα σ’ αυτά της Δ. Τουρκίας και επί στόχων στρατιωτικών, αστυνομικών, κρατικών Οργανισμών, κλπ (είχε προηγηθεί η διαίρεση / ο διαχωρισμός της Τουρκίας, από την στρατιωτική ηγεσία του ΡΚΚ, σε 4 “μείζονες γεωγραφικές περιφέρειες προσβολής”), όπως και έγινε, γράφαμε ότι θα αδειάσει “από κόσμο” η ΝΑ Τουρκία, όπως επίσης έγινε, ενώ παρείχαμε και… 1,2 αρκετά “δυνατές”… συμβουλές προς την Τουρκία, για το πώς θα έπρεπε να δράσει, αφού και τότε εκβίαζε τις Η.Π.Α., (διαβάστε μας και πάλι), ενώ είχαμε κάνει και πάλι αναφορά στο άρθρο μας με τίτλο, ΤΟ ΞΕΨΥΧΟΝ ΘΗΡΙΟ! (Ένα από τα πρώτα και βασικά, στην όλη σειρά των… μαθημάτων μας, άρθρο)!..

– Στις 16-02-2016, διαβάστε παρακαλώ(!) στο άρθρο μας αυτό φίλοι μου, την αποστροφή μας για τον Ακάρ! Γράφαμε: “… Σας έχω πει για τον Ακάρ πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή η συνολική του στάση και συμπεριφορά, οι αντιδράσεις του, κλπ. Προσοχή λοιπόν“!

– Γράφαμε ακόμα πως, όταν μιλάμε για την Τουρκία… δεν θα πρέπει να μας φαίνεται τίποτα παράξενο, φίλοι μου, πως ο βαθμός πολιτικού αμοραλισμού είναι τόσο μεγάλος, που είναι δυνατόν να συμβούν τα πάντα!

– Σας είχα γράψει επίσης και για τον πρώην ΠτΔ, Αμπντιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛ, ότι δεν τα πήγαινε καλά με τον πρώην… “αδελφό” του ΡΤΕ, και στη συνέχεια είδαμε τον Γκιούλ να “πετιέται” από το κυβερνών Κόμμα, το AKP, γράψαμε ότι υφίσταντο εσωκομματικές έριδες στο ΑΚΡ, και μετά είδαμε τον άλλον “αδελφό” του ΡΤΕ, τον τέως Αντιπρόεδρο της Τ/Κ-Β, των 2 πρώτων Ερντογανικών περιόδων, τον Μπουλέντ ΑΡΙΝΤΣ, όπως και τον Τζεμίλ ΤΣΙΤΣΕΚ, και άλλους, να μπαίνουν στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και τελικώς να κατηγορούνται ως… Γκιουλενικοί, ως ανήκοντες στο… Παράλληλο Κράτος! Θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια του… δράματος!.. Αχαχαχαχαχα…

– Ο ΡΤΕ θεωρεί φίλοι μου ότι έκανε την αυτοκριτική του για τον ΓΚΙΟΥΛΕΝ και τη στάση που είχε τηρήσει, κατά το παρελθόν, απέναντί του, παραδεχόμενος ότι έκανε και αυτός λάθη, μια αυτοκριτική, που φέρεται να την έκανε πρόσφατα μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, στην 1η του εκεί επίσημη επίσκεψη, (επίσκεψη περισσότερο ψυχολογικής… επιβολής, επί των ΤΕΔ), όπου παραδέχθηκε μάλιστα πως είχε… “αγκαλιάσει”, κακώς βεβαίως, κάποιους Γκιουλενικούς, μέσα στο ΑΚΡ, στο οποίο ανέφερε πως θα γίνει σύντομα σχετική… εκκαθάριση, απ’ όλους αυτούς τους προδότες – τρομοκράτες, όπως τους αποκαλεί, της Οργάνωσης του ΓΚΙΟΥΛΕΝ!

– Σας έγραφα ακόμα και για τη δίκη τότε στη Σμύρνη, για την Υπόθεση Κατασκοπείας και Πορνείας, ότι “από πίσω” ήταν οι Γκιουλενιστές και οι ΜΥ των Η.Π.Α. και του Ισραήλ, όπως σήμερα οι Τούρκοι αναφέρουν και κατηγορούν τις Η.Π.Α. (Είναι “μέγα θέμα” φίλοι μου, πρόκειται για σατανικό σχεδιασμό, ας το αφήσουμε για τώρα)!

– Στο άρθρο, απ’ τα 2, αυτό με το Νο “1”, σας έγραφα πως 100 Τ/Στρατιωτικοί ήσαν ενταγμένοι στις Δυνάμεις της Συριακής Αντιπολίτευσης και πολεμούσαν κατά του Άσαντ, κλπ, σε “κεκαλυμμένη αποστολή” (“Covert”)  σε “Clandestine Operations “, όπως ονομάζονται, αποστολές που είναι ταυτόχρονα και Deniable“, δηλαδή αποστολές, που, αν αποκαλυφθούν, δύναται η επίσημη Κ-Β, ή οι επίσημες ΕΔ των συλληφθέντων, να την / τις αρνηθούν, όπως ο… Άγιος Πέτρος, είχε αρνηθεί τον… Ιησού Χριστό!.. To ακούσαμε και αυτό ότι συνέβη, από επίσημα κυβερνητικά χείλη, μετά από τις 15-07-2016! (Άλλωστε η Κ-Β του ΡΤΕ δεν έχει πια κανένα λόγο να αρνηθεί και αυτές ακόμα τις… έκνομες στρατιωτικές της δραστηριότητες, αφού τα πάντα που σχετίζονται με τη Συρία, ουσιαστικά “ήλθαν στο φως”, με την υπόθεση των “TIR”).

ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΕΝΑ (14-02-2016)

Γράφαμε: (Και όλα συνέβαιναν ή συνέβησαν, όπως αποδείχθηκε)!

   –  Σοβεί σοβαρή Αμερικανο – Τουρκική κρίση και μάλιστα βαθιά!

  – Για επερχόμενη στρατιωτική Χούντα στην Τουρκία! (Πάτε και διαβάστε το, οπωσδήποτε! Συγκεκριμένα ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ έγραφε τί άκουσαν “Άγγελοί του μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, για πραξικόπημα των ΤΕΔ κατά της FETÖ , καθώς και για την… παραλλαγή αυτής της… πιθανότητος, και την τελική δημιουργία ΧΑΟΥΣ στην χώρα, όπως και ο ίδιος ο ΡΤΕ δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν ο στόχος των Γκιουλενιστών)!..

  –  Για τον μεγάλο Ιμάμη ΡΤΕ, ο οποίος “έψαχνε” / “ψάχνει” να τα ξαναβρεί με το Ισραήλ, αλλά και με το Ιράν!

 –  Για το ρωσικό “χαρτί” ΝΤΟΥΓΚΙΝ (έναν από τους Συμβούλους του Πούτιν, ο οποίος ήταν στις 14-07-2016, στην Άγκυρα) και για το ότι Ισραήλ και Τουρκία ήταν κοντά σε επαναπροσέγγιση!

  –  Οι Ρώσοι -γράφαμε- μόνον κάτω από συγκεκριμένους και βαρείς για την Τουρκία όρους θα τα έβρισκαν με την Τουρκία, κάτι που όπως λέγαμε θα ήταν σαν η Τουρκία να αρνείτο την ίδια της τη… μάνα, πράγμα δύσκολο, αλλά όχι απίθανο, αφού μιλάμε για την Τουρκία!

  – Για το ότι οι Τούρκοι είχαν καταρρίψει 2 αμερικανικά Ε/Π, με 12 νεκρούς Αμερικανούς στρατιωτικούς νεκρούς! Κλπ, κλπ, κλπ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” / (09-02-2016)Ρίξτε του μια ματιά και πάλι! Αν δεν με απατά η μνήμη μου γίνεται και αναφορά στον επιχειρούμενο εκτουρκισμό της Β. Ηπείρου, με την αναφορά στο κτίσιμο του τζαμιού στο Δέλβινο, αλλά και στον Α/ΓΕΣ, Τσολάκ, ο οποίος είχε μεταβεί τότε στο Κόσσοβο, το οποίο και είχε αποκαλέσει 2η Κόρη Πατρίδα” / “İkinci Yavru Vatan” ! (1η Κόρη είναι η… Κύπρος)!..  

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ” (08-02-2016)

– Γίνεται αναφορά στις Ειδικές Δυνάμεις των ΤΕΔ, καθώς και στην Ομάδα “Esedullah, στη σημερινή JİTEM, που η συνέχεια απέδειξε ότι ήταν / είναι έτσι ακριβώς!

–   Γράφαμε τότε, πως:

     – O ΡΤΕ τα “βρήκε” με τους Κεμαλιστές, και με τους “ακραίους”!

     – Υπάρχουν στελέχη του Γκιουλέν, μέσα στις ΤΕΔ, σε “ύπνωση”!

     –  Όλες οι διαφορές στις ΤΕΔ κρυβόντουσαν, μετά από το 2011, “κάτω από το χαλί”! (Αποκαλύφτηκαν όμως και αυτές πρόσφατα με την… “κίνηση”, της 15ης Ιουλίου, 2016)!..

                               

                                       Όλα τα παραπάνω δεν έλαβαν χώρα φίλοι μου τώρα, τί λέτε

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ “ΠΑΙΞΟΥΝ” ΣΥΝΤΟΜΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ: 

   –  Πώς μπορεί να πιεστεί τώρα η Τουρκία;

               Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΙΖΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 – Τα πρώτα άρθρα του σάϊτ μας, όπου αναφέρει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, το τί θα έκανε αυτός τώρα, αν ήταν Αμερικανός!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

– Όλα όσα σήμερα σας εξέθεσα, φίλοι αναγνώστες, αποδεικνύουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ του “σάϊτ” μας και ουσιαστικά το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο των ανθρώπων του, των μελών της πρώην… Αγγελικής… Στρατιάς! Πχ 5 μήνες πριν από την απόπειρά του, είχαμε “τσιμπήσει” το δήθεν τ/πραξικόπημα, 3 μήνες πριν από την εκδήλωσή του, το BREXİT, και άλλα πολλά, που μπορείτε να τα διαπιστώσετε οι ίδιοι, μέσα από μια καλή μελέτη των όσων εγράφησαν εδώ, και ασφαλώς με ακολουθούσα αντιπαραβολή τους, με τα όσα έλαβαν χώρα πχ στην Τουρκία, αλλά και αλλού, ανάλογα με το θέμα, κάθε φορά!..

– Δυστυχώς ντόπιοι(!!!) πράκτορες… “σούταραν” τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, ο οποίος έφυγε Α-Η-ΔΙΑ-ΣΜΕ-ΝΟΣ στον 7ο Ουρανό! Και ποιός έχασε ή ποιός κέρδισε; Βρείτε το εσείς φίλοι μου, εγώ… ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ! Μέχρι και τον 4ο Ουρανό ανεβαίνοντας, ο ΑΓΙΟΣ έκανε συνεχώς… εμμετούς, ξερνώντας την εισπραχθείσα βρωμιά χρόνων, των ΥΑΙΝΩΝ, της ελληνικής πολιτικο – στρατιωτικής δοτής ηγεσίας!

Τούρκοι!

Να μας διαβάζετε όλοι σας πολύ προσεκτικά(!), (όπως και εσείς Αλβανοί και Τουρκαλβανοί), και εσύ… νεο-μυστακοφόρε Κε Φιντάν (πιο ωραίος είσαι έτσι) να βάζεις αρίστους Ελληνόγλωσσους ή Ελληνομαθείς μεταφραστές να στα μεταφέρουν, διότι νομίζω, τελευταία τουλάχιστον, “με 1,2 πραγματάκια (“μαλακιούλες” δηλαδή) που είδα” στα “σάϊτ” σας, πως μάλλον “πρέφουρες”, σου / σας μεταφράζουν! Μάλλον οι καλοί θα πήγαν διακοπές σε τίποτα… Φυλακές, ως FETÖ-cü-ler, αφού ο ΡΤΕ τις… “έκοψε” τις διακοπές για φέτος σε όλους σας στην Τουρκία, λόγω του… Darbe, για να λέγαμε ότι οι “καλοί” σου πήγαν διακοπές! Του χρόνου πάλι διακοπές και βλέπουμε, του χρόνου πάλι…  Μαρμαρίδα, Αλικαρνασσό, (Μπόντρουμ που το λέτε), Αττάλεια, κλπ, Χακάν! Αχαχαχαχαχα…

–             ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ! ! !

  

                                                                                       “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                      “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                – / –

ΥΓ.

1. Για αλλαγή… στίγματος, και για… “ξε-μπλοκ”, το παρακάτω… εξώφυλλο, το οποίο αφορά τον… Τουϊτη!

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

– Τί έγινε ρε παιδιά; Τί γράφει ο… ΓΑΥΡΟΣ; Ψέμματα θα είναι, ψέμματα! Τέτοια πράγματα δεν κάνει, ούτε έκανε ο… Τουϊτη! Κε… Κονιόρδε, Κε…  Κοντονή; Τί έγινε;

                                                                       Άντε να χαθείτε ρε σκουλήκια!..

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ Βαζέλια και όσοι άλλοι… “εξυγιαντές του… κόλου”, κλπ!.. Ο Πρόεδρος που θα έλθει στον ΘΡΥΛΟ, αυτός που θα τον αναλάβει, μετά που θα φύγει ο Κος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, θα είναι Χ 2 ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, Χ 3 ΝΤΑΪΦΑΣ, Χ 4 ΚΟΚΚΑΛΗΣ και Χ 5 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! Ασφαλώς ο μέγας ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (!) θα αποχωρήσει, μετά από τα Πρωταθλήματα που θα πάρει η Ομάδα μας, όπως άλλωστε και μας υποσχέθηκε στη φετινή γιορτή μας, στο Γήπεδό μας, στο θρυλικό ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, κατά την οποία μας απονεμήθηκε το 43ο Κύπελλο Πρωταθλήματος!..

– Καλά ρε Βάζελοι! Διώξατε την οικογένεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, που σας πρόσφερε τόσα και τόσα, γι’ αυτό το… αρχι-λαμόγιο, το Γενίτσαρο, τον Αλα…σκούζο, που σας έχει κάνει κάθε χρόνο να κλαίτε, να πονάτε και το κυριότερο να διαμαρτύρεστε, σαν να ήσασταν ο ΠΑΟ… Τραχανοπλαγιάς ή … Τραχανοραχούλας; Τουλάχιστον όμως, θα μου πείτε, σας έκανε… Μπογιατζήδες, αφού σας έμαθε να βάφετε… κάγκελα ή κερκίδες και μάλιστα του γηπέδου σας! Σωστά, αυτό δεν πειράζει, είναι… δράση!.. Αχαχαχαχα!.. Ξεφτίλεεεεες!..

– Βαζελο – Χάνουμο – Μπαοκ-ο- Λαμόγια, σας θυμίζω! Ο Μαρινάκης αρχι-απατεώνες και πραγματικοί εκφραστές και μέτοχοι πραγματικών “Εγκληματικών Οργανώσεων”, ΔΕΝ είχε, ούτε έχει δουλειές στην Ελλάδα! Είναι ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, αν με… “νοιώθετε”, με πάνω από 110 καράβια, στο “CITY” (και όχι στη… Ραφήνα, στη… Ζέα ή στο… Τσιρίγο, και δεν ξέρω πού αλλού), αν αυτό σας λέγει κάτι, που όμως αμφιβάλλω, διότι είσθε… κώθωνες!!!

2. Αξίζει πράγματι πολύ το… “tweet” του μεγάλου ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ, για τη νίκη της… Άννας! “Πάρτε-το”!

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

3. Η εκδίκηση είναι κοντά και για τους 2 σας! REST IN PEΑCE!

ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ

                                                                                ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

4 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Σ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ / ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΑ.. ΤΕΛΙΑ / ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ… ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ, ΔΚΤΗΣ ΛΟΧΟΥ ΠΡΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΓΙΑ… ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ… ΠΙΛΑΦΙΑ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!..

– ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ… ΕΜΠΟΡΙΣΣΑ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΑΝΖΟΥ ΤΣΙΛΕΡ! (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΟΖΕΡ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ)!

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ!

ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ KAI ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΙ, ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ;

                                                                                                     – / –