ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Φίλοι μου! 

– 28 χρόνια “κλείνουν” σήμερα από την προβοκατόρικη δολοφονία ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, του Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ενός γνήσιου ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, γιου ενός σεπτού Ιερέως της Ευρυτανικής υπαίθρου, ενός ανθρώπου μεγαλωμένου στον πόνο και στην φτώχεια, ενός γνήσιου ανθρώπου του ΛΑΟΥ, ο οποίος έσβησε, χωρίς να δει –ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!)– να πραγματώνεται, να λαμβάνει “σάρκα και οστά” το όνειρό του και όνειρό μου / μας, που δεν ήταν άλλο από την ΕΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, (αυτήν που τώρα οι Κυβερνώντες νεοκομμουνιστές δολοφονούν, λόγω ιδεολογίας, με σχέδιο, άκριτα και αβασάνιστα ακόμα και για το δικό τους μέλλον, όπως και γι΄ αυτό των οικογενειών τους), ΕΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ που θα σήμαινε, ΤΡΕΜΕ ΓΗ”, “ΤΡΕΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!

– Συνεχίζουμε να βαδίζουμε στα χνάρια του!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ / ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Με την ευκαιρία!

Γκλέτσο, κοκκινοφασιστάκο!

Κάτω τα χέρια σου” γενικώς, όπως και “κράτα κλειστό το ψευτο-βρωμο-στομά σου, σε ό,τι αφορά τον Κ.Π.Μπακογιάννη!.. Και… τσαμπουκάδες σε καμμιά ψοφιο-γκομενίτσα σου!..

Ντροπή σου ρε ξεφτίλα!

– Βγες ρε Κομμούνι και άκου πρώτα τί λέει ο λαός της Περιφέρειάς του, (ο λαός που τον ΨΗ-ΦΙ-ΣΕ μαζικά ρε Καραγκιοζάκο), για το παιδί αυτό και μετά πες στους “κρυμμένους” και “μασκωτούς” κόκκινους εντολείς σου, πως ο Κ. Π. Μπακογιάννης είναι ΑΤΟΦΙΟΣ, (“μασίφ”), θυμίζοντάς τους, πως:

Ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε“!

ω5

-/-

2. Υπάρχει ΘΕΟΣΜελισσοκόμε και πριν να φύγεις απ’ αυτήν τη ζωή θα τον γνωρίσεις και θα τον προσκυνήσεις(!), όπως έπραξαν οι περισσότεροι του βρώμικου φυράματός σου!..

  • ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ” ΡΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΙΝΥΕΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΗΔΗ ΔΕΝ ΣΕ… ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ!..

ω4

-/-