ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΤΗΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Γειά σου ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ Κων-νε ΚΑΤΣΙΦΑ!

– Δυστυχώς μόνον νοερά σε τιμούμε οι ΑΓΓΕΛΟΙ, αφού οι 3 “δικοί” μας τώρα στην Αλβανία, δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τους στόχους τους και να έλθουν στο ιερό και τιμημένο ελληνικό χωριό σου, να σε προσκυνήσουν!

– Από εκεί ψηλά όμως, δίπλα στον Κύριό σου και Κύριό μας, που τόσο ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ και που σήμερα του μετέφεραν την αδούλωτη ψυχή σου οι εορτάζοντες Αρχιστράτηγοι ΜΙΧΑΗΛ και ΓΑΒΡΙΗΛ, μαζί με τις αγγελικές στρατιές τους, ξέρουμε ότι μας παρακολουθείς, ακούς, βλέπεις, μας καταλαβαίνεις και μας… δικαιολογείς!

Θυσιάστηκες “οικεία βουλήσει, αφού θα μπορούσες εύκολα να είχες μπει στην Ελλάδα, και, ίσως χωρίς να το ξέρεις, ΕΔΩΣΕΣ ΗΘΙΚΟ και ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους εκείνους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που τους πατάει σήμερα στο λαιμό η βρώμικη μπότα των ανήθικων, απάτρηδων, διεθνιστών, παγκοσμιοποιητών “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, καθώς και η βρωμερή μπότα των κυβερνώντων την χώρα μας νεο-κομμουνιστών, διεθνιστών και ανθελλήνων εντολοδόχων εμμίσθων Οργάνων τους, μαζί φυσικά με την μπότα των πουλημένων δοσιλόγων και οικονομικά “φτιαγμένων” συγκυβερνητών τους, δήθεν Πατριωτών Πολιτικών, του… Αρχιεπισκόπου, και άλλων, της αυτής φυσικά φύρας!

Είσαι πλέον ΣΥΜΒΟΛΟ για εμάς τους Έλληνες και σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, όπως ακριβώς αντίστοιχα ΣΥΜΒΟΛΑ έγιναν ο Τάσος ΙΣΑΑΚ και ο Σολωμός ΣΟΛΩΜΟΥ! Για κάποιους σαν ΕΣΑΣ(!) και με ΕΣΑΣ(!) εμπρός στα… μάτια μας, θα πεθάνουμε για τη ΣΗΜΑΙΑ μας, που τόσο ΛΑΤΡΕΥΕΣ Κων-νε, ίσως και σύντομα, αφού όχι μόνον οι Τουρκαλβανοί, αλλά και οι Τούρκοι αφέντες τους έχουν διακρίνει την βαθειά σήψη του ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και… ουρλιάζουν ή σφυρίζουν, οι μεν πρώτοι που σε εκτέλεσαν, σαν τα τσακάλια και σαν τους λύκους, οι δε δεύτεροι, σαν τις αγαπημένες τους βρωμερές ύαινες ή σαν τα ιοβόλα βρωμερά επίσης φίδια!

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ” και “ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ ΤΗΣ”!

– Αξίζει λοιπόν τώρα, στο σημείο αυτό, να “ακούσουν” ΟΛΟΙ(!) Κων- νε, το γιατί ΜΟΝΟΝ Η ΛΕΞΗ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΥΣ!

– Στο λεξικό και στο λήμμα ΕΛΛΗΝΑΣ διαβάζουμε ότι ως τέτοιος χαρακτηρίζεται αυτός που ανήκει (ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ή αλλιώς θυληκή ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ + Σία) στο ελληνικό Έθνος, που κατοικεί ή κατάγεται από την Ελλάδα!

– Το όνομα ΕΛΛΗΝΑΣ πρωτοσυναντάται στον Όμηρο (Αλβανέ Πάγκαλε + Σία), για να δηλώσει τους κατοίκους μιας περιοχής στην Θεσσαλική πόλη Φθία και συνδέεται με το Βασίλειο του Πηλέα, στο νότιο τμήμα της Θεσσαλίας μας. Στον κατάλογο, στον οποίον καταγράφονται οι ελληνικές δυνάμεις που πήραν μέρος στην Τρωϊκή εκστρατεία, (“Νηών Κατάλογος”), η πόλις της Φθίας αναφέρεται ως Ελλάδα καλλιγύναικα!

– Ως εθνικά ονόματα τότε χρησιμοποιούνταν οι όροι Αχαιοί, Αργείοι, Δαναοί, κλπ, ενώ μια φορά συναντάται και ο όρος ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ”, που προφανώς προσδιορίζει το σύνολο των Ελλήνων!

– Ο Θουκυδίδης (Καμμένε + Σία) υποστηρίζει πως το όνομα ΕΛΛΗΝ“, διαδόθηκε λόγω του μυθολογικού γιού του Δευκαλίωνα, του Έλληνα και της δύναμης που αυτός απέκτησε, με αποτέλεσμα να καλείται για βοήθεια από όμορες και όχι μόνον Πόλεις, που διέτρεχαν κίνδυνο!

– Τον 4ο π.Χ. αι., ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ τοποθετεί Κων-νε την ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ(!) ΕΛΛΑΔΑ (καταλαβαίνετε λοιπόν το πόσο χρονικά πίσω από τον 4ο π. Χ. αι. πάει η ΕΛΛΑΔΑ μας) στην γη που σε γέννησε και που σήμερα θα δεχτεί στα σπλάγχνα της το ιερό σου σκήνωμα, στην ΗΠΕΙΡΟ και ειδικότερα στην περιοχή της Δωδώνης, όπου ώκουν γαρ οι Σελλοί ενταύθα και οι καλούμενοι τότε μεν Γραικοί, νυν δε Έλληνες“!

– Ο Λεξικογράφος ΗΣΥΧΙΟΣ επίσης, διασώζει ότι το οι λέξεις ΕΛΛΗΝΕΣ” και “ΕΛΛΑΣ είναι παράγωγα του ουσ-κού ΣΕΛΛΟΙ – ΕΛΛΟΙ! Γράφει συγκεκριμένα: Ελλοί: Έλληνες και οι εν Δωδώνη ιερείς!

– Κατά την Αλεξανδρινή εποχή, το Γραικός θεωρείτο συνώνυμο του Έλληνα! Κάποιοι συσχετίζουν την λέξη αυτή, με την αρχαία πόλη της Ευβοίας ή της Βοιωτίας, Γραία!

– Οι Λατίνοι πήραν το “Γραικός” και το χρησιμοποιούσαν για να χαρακτηρίσουν αυτούς που προσπαθούσαν να ακολουθήσουν τον ελληνικό πολιτισμό! Το “πώς” όμως επικράτησε τελικά στους Λατίνους ο όρος αυτός για τους Έλληνες, δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί! Κάποιοι λένε πως τον μετέφεραν κάποιοι άποικοι από την Γραία.

– Ο Κικέρωνας χρησιμοποιεί και το υποκοριστικό Graeculus” / “Γραικύλος, για εκείνους που προσπαθούσαν να μιμηθούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα! Πολύ γρήγορα η λέξη αυτή απέκτησε μειωτική σημασία και χρησιμοποιήθηκε για να δηλώσει τον επιπόλαιο και τον τυχοδιώκτη! Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν τον χαρακτηρισμό αυτόν για να καταδείξουν τους συμπατριώτες τους, που με αδέξιο τρόπο εμιμούντο τους Έλληνες!

Στην ελληνική γλώσσα, η λέξη  “Graeculus” / “Γραικύλος” σημαίνει εκείνον ο οποίος είναι ΑΝΑΞΙΟΣ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ, (Κε Π-Θ-γέ – Κε Καμμένε), δουλοπρεπής και υποταγμένος στους ξένους, με μια λέξη ο τιποτένιος, ο μηδαμινός!

– Από τον 6ο π. Χ. αι. και μετά γενικεύεται η χρήση της λέξεως ΕΛΛΗΝΑΣ. Οι κριτές στων αγώνων στην Ολυμπία, ονομάζονται Ελλανοδίκαι. Ο Χατζηδάκης υποστηρίζει ότι η επέκταση του υπόψη όρου οφείλεται στην ισχυρή ελληνική συνείδηση που διεμόρφωσαν τα φημισμένα Ιερά (Δωδώνη – Δελφοί – Ολυμπία), τα οποία βρίσκονταν στην περιορισμένη τοπικά, όπως γράφει, Ελλάδα.

– Με τον Ηρόδοτο η λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ αποκτά ευρύτερο σημασιολογικό περιεχόμενο, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ελληνικές περιοχές, δηλαδή και αυτές στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και στην Ιωνία (Κε… ΡΤΕ)!

Στην εποχή του Μ. Αλεξάνδρου (ΚΟΙ, ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩ-ΘΗΡΕΣ και ΔΟΛΛΑΡΙΟ-ΘΗΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ), Έλληνες αποκαλούνταν όσοι μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και μετείχαν της ελληνικής Παιδείας. Ο όρος διαδόθηκε, καθώς πλέον ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΘΗΚΕ η έννοια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ και έπρεπε εκείνοι που μιλούσαν την ίδια γλώσσα, την ελληνική και διακατέχονταν Τσίπρα από κοινά εθνικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, ηθικά και μορφωτικά χαρακτηριστικά, να ξεχωρίσουν από τα άλλα έθνη, να αντιδιασταλλούν από τους λεγόμενους βαρβάρους!

Στους Αλεξανδρινούς χρόνους (των διαδόχων του Αυτοκράτορά μας Μ. Αλεξάνδρου “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες”) Έλληνες ή Ελληνιστές χαρακτηρίζονταν εκείνοι που μιλάγανε την γλώσσα μας και μάλιστα την απλοποποιημένη κοινή αλεξανδρινή!!!

– Τα πράγματα άλλαξαν με την διάδοση και την εξάπλωση του Χριστιανισμού, λόγω της αντιπαραθέσεώς του με τον “Παλαιό Κόσμο”, και έτσι ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ταυτίστηκε με τον “Εθνικό”, με τον “Ειδωλολάτρη”. Η λέξη αποσιωπάται για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς η διαφορετική νοηματική διάσταση ανάγκασε τους Πατέρες της Εκκλησίας μας, παρά το σεβασμό τους προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, να την αποσιωπούν!

– Η αποκατάσταση της αξίας των ελληνικών γραμμάτων οφείλεται στους 3 Ιεράρχες, οι οποίοι πλέον συνιστούν την σπουδή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και διαμορφώνουν τις βάσεις του ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

– Παρ’ όλα αυτά όμως η καχυποψία συνεχίστηκε για αρκετό ακόμα χρόνο και φτάνουμε στον 1ο Πατριάρχη μας, αμέσως μετά από την άλωση της Πρωτεύουσάς μας, της Ιερής ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ, στον Γεώργιο ΣΧΟΛΑΡΙΟ, γνωστό και ως Γεννάδιο, ο οποίος δηλώνει πως επιθυμώ να μην με φωνάζουν Έλληνα, αλλά σύμφωνα με την πίστη μου, δηλαδή Χριστιανό“!

– Έτσι, η μετάβαση από τον Αρχαιοελληνικό Κόσμο, στον Βυζαντινό, σηματοδοτείται από την υιοθέτηση μιας νέας ορολογίας! Οι Έλληνες της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (ΒΥΖΑΝΤΙΟ) αυτοπροσδιορίζονται (αφού αυτή ήταν -θα λέγαμε- η “γραμμή” από την ΜΗΤΕΡΑ και ΕΘΝΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ) ως Ρωμιοί (εξ ου και το ακολουθούν ιστορικά “Ρωμιός”)!..

– Στην μητροπολιτική (με σημερινούς όρους) Ελλάδα και προεπαναστατικά, επανέρχεται ο όρος Γραικός! Ο ΡΗΓΑΣ μιλάει για “ΓΕΝΟΣ ΓΡΑΙΚΩΝ”, ενώ ο Αθανάσιος ΔΙΑΚΟΣ πριν παλουκωθεί αποκρίνεται στον Τουρκαλβανό δολοφόνο του, “ΕΓΩ ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΓΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ“!..

– Με την δημιουργία του ελληνικού Κράτους επανέρχεται η λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ, ως δηλωτική του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ! Η αιτία είναι η ταύτιση, πονηρά και ύπουλα βεβαίως, από τους ξένους, από τους Φράγκους κυρίως και ασφαλώς από τους Οθωμανούς, της λέξεως “Γραικός” με την λέξη “Κλέφτης”, με βρώμικη ταύτιση της δράσεως των Ελλήνων επαναστατών “Κλεφτών” (γνωστή η Ιστορία των “Αρματολών” και “Κλεφτών”), με την δράση των κοινών και αιώνιων, ανά τον Κόσμο, κλεφτών! (Δηλαδή με ταύτιση των αγωνιστών “Κλεφτών” με συγκεκριμένη κατά του Οθωμανού δυνάστη δράση, όπως και κατά των συνεργατών του, με την δράση κοινών και παρουσιαζομένων, σε όλες τις εποχές, κλεφτών! Κάτι ακριβώς ανάλογο με το πρόσφατο “Πειρατές” του ΡΤΕ)!

– Έτσι, φτάσαμε στην εποχή του ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, κατά την οποία ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αυτός ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ υποχρεώθηκε να ζητήσει από τους Γάλλους να αφαιρέσουν από το γνωστό (σημερινό) λεξικό ΠΑΠΥΡΟΣ – ΛΑΡΟΥΣ, την ερμηνεία της λέξεως  ΓΚΡΕΚ, δίπλα στην οποία έγραφαν, ως μετάφραση, τη λέξη: Κλέφτης, αλλά με την έννοια του κοινού γνωστού παρανόμου! Το αίτημά του έγινε δεκτό και εγράφη τελικά το ΕΛΛΗΝΑΣ!

– Στην σημερινή εποχή αυθαιρέτως χρησιμοποιείται η λέξη Greece, από τη λέξη Γραικός, στην οποία και πάλι αποδίδεται η ίδια με εκείνη των Γάλλων, επί Βενιζέλου, αρνητική σημασία!

Το ελληνικό ΕΘΝΟΣ, μέσα από τις αναρίθμητες συμπληγάδες που πέρασε και περνά, είναι το ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, διατηρεί την ιστορική του συνέχεια, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΩΝ-ΝΕ, και θα την διατηρήσει μέχρι της συντελείας του Κόσμου, των Αιώνων, ρε Κομμούνια ό,τι και να κάνετε όλοι σας, ό,τι και να κάνουν οι δοτοί Αρχηγοί σας ΤσιπροΚαμμένοι + Σία!

Σήμερα ΠΑΝΤΟΥ(!) πρέπει να καθιερωθεί το “HELLAS”, όπου “Greece”, κάτι που μόνον ο ΕΣ και ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ (ΕΣ ο οποίος είναι ακόμα “η τελευταία μας εθνική… ελπίδα”) έχει καθιερώσει και το “HELLENE”, όπου “ΕΛΛΗΝΑΣ“!

Κων-νε!

– Σε αποχαιρετούμε και σε διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε τουλάχιστον ΑΝΤΑΞΙΟΙ σου, όταν ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ!

– Υπό μίαν έννοια, όσο σκληρό και να είναι για τους υπερήφανους γονείς σου,

ω1

(αφού με την θέλησή σου ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ), επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Τουρκ(α)λβανούς που σε δολοφόνησαν, διότι όντας μόνον πονηροί, αλλά όχι έξυπνοι, δούλεψαν για εμάς σκοτώνοντάς σε, διότι (και πάλι σε βεβαιώνουμε ότι) ΞΥΠΝΗΣΕΣ με τη ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ τους φοβισμένους και κοιμισμένους Έλληνες Πατριώτες, τους ΚΤΥΠΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ και ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ “ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ βρε, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ βρε, ΟΣΟΙ ΤΣΙΠΡΗΔΕΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΘΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΙΚΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΓΗΣ, ΤΗΣ ΓΛΥΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ”!

– Σε καμαρώνουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ιδιαιτέρως αυτοί της ΗΠΕΙΡΟΥ, μέχρι εκεί επάνω στο τέλος της, στο ελληνικότατο Δυρράχιο, την αποικία (ΠΑΓΚΑΛΕ) των Αρχαίων Κορινθίων και Κερκυραίων!

– Σε καμαρώνει και ο Έλληνας Γεώργιος Αλέξανδρος (Αλέξανδρος ρεμάλια Γενίτσαροι Τουρκαλβανοί, Αλέξανδρος) ΚΑΣΤΡΙΩΤΗΣ, που σας έφερε από το ΒΥΖΑΝΤΙΟ τον δικέφαλο αετό, που τον κάνατε εθνικό σας σύμβολο! Από πού και ως πού, το δικό μας σύμβολο ρε, έγινε… αλβανικό; Θα μου πείτε ότι το κλέψατε, κατά την προσφιλή σας συνήθεια, όπως το σημείωνε στα “Χρονικά” της και η Βυζαντινή  Άννα η ΚΟΜΝΗΝΗ, όπως κλέψατε, την ημέρα της δολοφονίας του Κων-νου και τα 2 σακκιά με καρύδια και ρόδια (Ράμα να τα στείλεις πίσω ρε Κατσαπλιά και δεν θέλουμε… τόκο), από την φτωχιά αυτή ελληνική Οικογένεια, διεθνιστή και ψευδο-όρχη του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ!..

– Δώσε, τέλος, Κων-νε, που έχεις όλως τυχαίως και το Όνομα του τελευταίου Αυτοκράτορά μας, Κων-νου ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, χαιρετισμούς στους ΙΣΑΑΚ, ΣΟΛΩΜΟΥ, και στα άλλα, χρονικά παλιαότερα, “Κυπριωτάκια” αδέλφια μας, που έπεσαν σαν εσένα, απ’ άλλα όμως όπλα, διότι και αυτοί ΗΘΕΛΑΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπως στα αδέλφια ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, στον ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ, στον ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, στον ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, στον ΣΥΜΕΟΥ, στους ΤΟΥΜΑΖΟΥ-ς, στον ΤΡΙΤΑΙΟ, στον ΤΣΑΓΚΑΡΗ, στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, στον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, στον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, στον ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, στον ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ, στον ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, στον ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ και στον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ “ΔΙΓΕΝΗ”!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΩΝ-ΝΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, (ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΗΡΩΪΔΑ Η ΚΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ), ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… “ΤΖΙΜΗΣ ΛΟΝΤΟΣ”, ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΥΜΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ! Η ΘΡΑΚΗ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!..

– ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, “ΔΕΛΒΙΝΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ”, ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΙΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,… (ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΟΥ (ΛΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΡΙΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ, ΟΤΑΝ Σ’ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΥΒΡΙ), ΤΟ ΙΔΙΟ:

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ” ! “ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ” !

ΕΙΘΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ!

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ“!

ω3

ΑΘΑΝΑΤΟΣ“!!!

-/-

ΥΓ.

1. Είναι τόσο απομονωμένη η Τουρκία, που οι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, Μακρόν και Μέρκελ, τα Όργανα των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κάλεσαν στις εορτές, για τον Α’ Π.Π. , τον ΡΤΕ! Καταλάβατε! Βρε ΑΪΣΙΧΤΙΡ μπουρντάν!..

2. Κε Πάϊατ! Άσε τα σάπια για την Ελλάδα και τα όσα είπες χθες, με αφορμή τα ενεργειακά! Τα περί “EASTMED” και για τα άλλα ενεργειακά σχέδιά σας και όχι… σας, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, όχι το ΣΗΜΕΡΙΝΟ(!) βεβαίως, που “τύποις” φέρει το επίθετο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, τα ήξερε από του σχεδιασμού τους, σε διαβεβαιώ!

– Γι’ αυτό και μας βύθισαν οικονομικά οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” Κε Πάϊατ, με τα Όργανά τους στην χώρα μας (πολιτικούς προδότες /από ΣΗΜΙΤΗ “ΝΑΙ” και ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ), ώστε να μας πάρουν όλον αυτόν τον τεράστιο φυσικό πλούτο μας, κάτι που εκτιμούν ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε 100 χρόνια, (τότε που έχουν σχεδιάσει στην θέση της Ελλάδος να υπάρχει κάτι άλλο, ξένο από εμάς και διεθνικό), αν δεν αποφασίσει αλλιώς ασφαλώς ο ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΟΣ, (γι’ αυτό και τα 100 χρόνια “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” των Σόρος- Τσίπρα και Σόρος – Τσακαλώτος / ΜΙ6), χωρίς να είναι σίγουρο και το αν θα πατσίσουμε ακόμα την ενέργεια που θα μας πάρετε, με το χρέος που μας φορτώσατε!..

– Αυτά πες μας λοιπόν Κε εκπρόσωπε των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., στην Ελλάδα, και όχι παπατζηλίκι, για την λαϊκή πλέμπα!..

– Α! Και πες μας! Όταν “θα μας την πέσουν” οι Μογγόλοι, οι φίλοι του “δικού σου” ΟΜΠΑΜΑ, τί θα κάνουν οι Η.Π.Α.; (Για τους Ευρωπαίους ξέρουμε, διότι αιώνες τώρα “τρώμε” το μίσος τους)! Οι Η.Π.Α. όμως; Θα μας πουν πάλι την γνωστή παπαριά “βρείτε τα”, κλπ; Θα αναζητήσουν κανέναν νέο -έτοιμο κιόλας-…  Πάγκαλο;

– Κυττάζοντας πίσω την Ιστορία και τις Ε-Α σχέσεις, βλέπω πως όποτε στις Η.Π.Α. κυβερνούσαν οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, (εκτός 1 , 2 περιπτώσεων), η Πατρίδα μου “έχανε από τους Τούρκους”, γενικώς! Μπορώ να επιχ-σω, αλλά κουράστηκα!.. Εδώ ρε Τζέφρι, κάνετε πόλεμο οι Αμερικανοί στον δικό σας Πρόεδρο, στον ΤΡΑΜΠ, (ΟΧΙ ΕΣΥ φυσικά, που πράγματι είσαι επαγγελματίας!!!), εμάς τους… “κακούς Έλληνες” θα προσέχατε; (Εκείνον τον Τουρκόφιλο Ναυταίο ΑΚΑΜ τον έδιωξες από την Πρεσβεία τουλάχιστον ή ακόμα ρε Τζέφρυ);

– Όσο για την τρομοκρατία που σου υποσχέθηκα, (επειδή -και ορθώς- είσθε πολύ ευαίσθητοι), θα σου γράψω οριμένα πραγματάκια που κάπου διάβασα ή άκουσα, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, όμως θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου απαντήσεις, ώστε να συνεχίσω! ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν! Δεν φταίω εγώ που δεν το έπραξα ακόμα, αλλά η επικαιρότητα! Αύριο, 08-11-2018, το “σάϊτ” μας, λόγω της κηδείας του ήρωά μας, (¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ¨ Τζ. ΤΕΝΕΤ, πού είσαι;), θα είναι “ΚΛΕΙΣΤΟ”!

ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΠΑΪΑΤ, ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΘΥΛΑΚΙΑ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ “ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ / ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

3. Ρε… ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΕ Α’, Ψεύτη! Ρε Αρχι-Λαμόγιο!

    α. Εσύ θα βάλλεις το 50% της εκκλησιαστικής περιουσίας, που λες πως έχεις! Η Κ-Β που δεν έχει μία τί ακριβώς θα βάλλει ρε απατεώνα; Φτου σου ρε και είσαι και ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ! Πάντως τα κέρδη θα είναι μισά – μισά! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Καλά ρε, σε έκανε Τσίπρα, ο Τσίπρας; Μόνον στον Πατριάρχη ήξερες να κουνιέσαι για μια άνευ σημασίας οικονομικά (σε σχέση με την εκκλ-κή περιουσία) κληρονομιά! Εδώ τα έδωσες όλα ρε Επίσκοπε!.. Ουστ!

  β.  Και κάτι ακόμα! Η μισθοδοσία τάχα θα συνεχίζει να δίνεται από το Κράτος και οι 10.000 παπάδες θα πληρώνονται κανονικά, απλά κλπ για να μην σε κουράζω, αφού τα υπόλοιπα τα ξέρεις! Η μισθοδοσία του Κλήρου είναι 200 εκ-ρια Ευρώ ή κάπου εκεί! Και σε ρωτάω τώρα εγώ ρε ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΕ! Αφού η Κ-Β θα πληρώνει τους ιερείς, πώς και ο “Γερμανικός Ποιμενικός”, ο Τζανακόπουλος ανακοίνωσε αντίστοιχες ισόποσες προσλήψεις (ήτοι 10000 ανθρώπων); Πού θα βρει άλλα τόσα -τουλάχιστον- χρήματα για να τους πληρώνει, (εννοώ τους νέους υπαλλήλους που θα προσλάβει το γονίδιο του… Παυλόπουλου), όταν το Κράτος μας είναι πτωχευμένο Αρχιεπίσκοπε … Μακιαβέλι; Γι’ αυτό είχες φαγωθεί και εσύ “να φας” τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!..

   γ.    Και κάτι ακόμα! Πώς θα κάνεις εσύ, όσο ζήσεις, και οι επόμενοι Αρχιεπίσκοποι και φυσικά η ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας γενικά, νέους Ιερείς; Για πες μας!

    δ.   Πες μας και για το ουδετερόθρησκο Κράτος ρε “2 λόγια”! Πες και για την θρησκεία του… Έθνους μας “2 λόγια” επίσης ή πάπαλα και αυτό Αρχιεπίσκοπε;

Πχ

– Θα εξαφανιστούν οι εικόνες του ΧΡΙΣΤΟΥ από το Δημόσιο, κλπ;

– Αφού είναι το ίδιο το “επίσημη κρατούσα θρησκεία”, με το “κρατούσα θρησκεία”, τότε γιατί βγαίνει το “επίσημη” ρε Αρχιεπίσκοπε; Και άλλα πολλά, αλλά όχι τώρα, ΣΥΡΙΖΟΝΥΜΕ!

  • Πώς κατάντησες Αρχιεπίσκοπε! Κρίμα ρε, κρίμα!..
  • Γιατί παρουσιάζεσαι ως πονηρός Αρβανίτης και δεν βγαίνεις “στα ίσα” να πεις ότι γουστάρω τον Τσίπρα (εσύ δεν θα το πεις έτσι, αλλά… Χριστιανικά) και θέλω να “ξαναβγεί” Π-Θ;

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ “ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ“!

4. Ρε Στούμπε! Τί σόϊ Κομμούνι είσαι ρε; Πώς γίνεται να πανηγυρίζεις με την νίκη των “ΔΗΜΟΚΡΑΙΚΩΝ” στις Η.Π.Α., και εννοώ το γεγονός ότι “πήραν” την Βουλή; Δεν μισείς πια ρε Διεθνιστικό Κομμούνι τα… Αμερικανάκια, που τα… λέγατε, εκεί στον Περισσό, όταν κάποτε… φοιτούσες εκεί;

– Α! Ξέχασα! Τώρα ο “ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ” σας εξυπηρετείται από τους Αμερικανούς Παγκοσμιοποιημένους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, που ελέγχουν οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, αφού πια η ΕΣΣΔ… πέθανε και εσύ το… αντελήφθης!

– Α ρε ξεφτίλα και σύ!..

5. Καλά οι 2… Γάλλοι κλέφτες της σημαίας στις ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έφυγαν! Έφυγε και ο ιδιοκτήτης του ΒΑΝ; ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! Έτσι ρε νονμίζετε πως θα κρατήσετε τους τόνους χαμηλά, με ψέμματα για “κουλούς”; Φτου σας ρε ξεφτίλες! Και φτου σου και σένα ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ! Τί νόμιζες “φτου” μόνον στα ωραία μουτράκια της Γεροβασίλη και του “θηλυκού Καμμένου” Υφυπουργού σας,θα… στέλναμε ; Γειά σου Τσίπρα “ΠΑΙΚΤΑΡΑ”!

6. Λιγότερο πάθος για την Παγκοσμιοποίηση τάχα, Κα Βάνα ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΥ και τράβα και εσύ για κανένα λίφτινγκ και καμμία δίαιτα, στα… “ΜΕΝΤΙ ΖΕ ΝΕΣ”! Είσαι σε καμμιά ΜΚΟ και “μασάς” μωρή αρκουδίτσα, γι’ αυτό είσαι τόσο παθιάρα για την Παγκοσμιοποίηση και τόσο ΑΝΤΙ-ΤΡΑΜΠ, έχοντας στο στόμα, όποτε σε παίρνει φυσικά, το… ΨΕΜΑ; (Δεν νομίζω να πίστευες ότι θα έγραφα κάτι άλλο! Ούτε να γλείφεις δεν ξέρεις μωρή… Μίσα)!..

7. “Water Conflict İn The M. EAST” είναι ο τίτλος του βιβλίου και συγγραφείς του είναι οι Τ/Καθ-τές Ρετζάϊ Κουτάν, Μπαχαττίν Καρα-καγιά και ο Νεβράτ Γιαλτσιντάς! Με έπρηξες! Σε παρακαλώ να μην με ξανα ενοχλήσεις, με το ίδιο θέμα!

8. Ναι “Είρωνα”, είναι έτσι! Οι Τ/Κ είχαν δικά τους Ταχυδρομεία, πριν από το 1970! Άρα; Λες, ας πούμε, να ήξεραν το μέλλον; Σκέψου μόνος σου τώρα!

9. Δεν έχω τίποτα με τον ΜΑΚΑΡΙΟ ρε βλάκα! Αναφορές κάνω εγώ και εσύ κρίνε! Την… πρόταση “ο Μακάριος έμαθε στον Παναγούλη να σκοτώνει”, δεν είναι δικιά μου, το ξαναγράφω δεν είναι δικιά μου ηλίθιε, (αυτό κατάλαβες απ’ ό,τι σου έστειλα;), αλλά της συντρόφου, του ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΗΡΩΟΣ και ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, της γνωστής Ιταλίδος συγγραφέως ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ! Η ίδια ήταν που είπε ακόμα, πως “η Λευκωσία στήριξε την Οργάνωση 29 Οκτώβρη, (Ψυχογιός, Σερίφης, Μανιός, κλπ), την “μητέρα” της 17Ν”! Η Φαλάτσι είναι αυτή που έγραψε και το γνωστό βιβλίο για το ΙΣΛΑΜ και μετά την “εξαφάνισαν”, οι της Παγκοσμιοποίησης Ευρωπαίοι τσουτσέδες!

– Περισσότερα, όταν γράψω στον… Κο Πάϊατ, για την τρομοκρατία και τις αμερικανικές… ευαισθησίες!..

10. Λάθος! Ο Βενιαμίν ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ δεν ήταν στο Έντεμπε! Εκεί ήταν ο Λγος αδελφός του, ο οποίος και σκοτώθηκε κατά την επχση αυτή, κλπ!

– Ο “Γάτος” αυτός και βαθειά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, για την χώρα του βεβαίως, σημερινός Π-Θ του ΙΣΡΑΗΛ, συμμετείχε το 1972 (αν δεν σφάλλω ως προς το έτος), ως Υδκτης “ειδικής δυνάμεως”, της οποίας προϊστατο ο μετέπειτα τέως Ι/Π-Θ Εχούντ ΜΠΑΡΑΚ, η οποία επενέβη και έβαλε τέρμα στην αεροπειρατεία που είχε γίνει σε α/φ της “SABENA”, στο α/δ του ΤΕΛ ΑΒΙΒ! Κατάλαβες;

– Τέλος, για την ΜΟΣΑΝΤ που ρωτάς! Ναι! Έχει εκτελεστικό Τμήμα, (Υδνση της ΜΟΣΑΝΤ συγκεκριμένα) που είναι μάλιστα “Άκρως Απόρρητο” (“ΑΑΠ”) και φέρει το όνομα “ΚΙΝΤΟΝ” = “ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ”! Ο τέως Α/ΜΟΣΑΝΤ Κος Ντάγκαν συνέστησε, τα τελευταία χρόνια, μια επιπλέον παρόμοια Υπηρεσία, με το όνομα “Χειροβομβίδα”!

– Με την ευκαιρία! Ο τομέας συλλογής πληρ-ριών της Υπηρεσίας ονομάζεται “ΜΕΛΟΥΚΤΣΑ” = “ΒΑΣΙΛΕΙΟ” !

– Οι Αρχηγοί της “ΜΟΣΑΝΤ”, μέχρι πρότινος ακόμα, ήσαν, και μετά από την “αποστράτευσή τους”,… απόρρητοι και δεν ανακοινώνονταν τα ονόματά τους! Όποτε αυτό συνέβη, υπήρξε αποχρών λόγος! Άλλη φορά θα σου πω! Σήμερα έχει αλλάξει νοοτροπία η Υπηρεσία και “ανοίχτηκε” στην Ισραηλινή και “εν μέρει” και στην διεθνή κοινωνία! Αλί από εμάς! Έχω γράψει σχετικά! Δεν μας διαβάζεις προσεχτικά;

– Νομίζω απάντησα!

11. ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ, “ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ”!

12. εΤ 23 ## 1! + 2 “γυπαετοί” Χ “ΤΩΡΑ“!/_

-/-