ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ… ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΡΥΛΟΥ !!!

Φίλοι μου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

Δείτε πρώτα τα πρωτοσέλιδα παρακάτω, χαρείτε και πάλι και αμέσως μετά, διαβάστε την επιστολή του σάϊτ μας στον Πρόεδρό μας Κο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ!..

ω

bgavrosgavros

1. Ένα μεγάλο(!) ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΩ (!) σε σένα αγαπημένε μας Πρόεδρε Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ και για το 7ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα που μας χάρισες και φέτος, το 2017, και γενικά για την τεράστια προσφορά σου, έως τώρα, στον λαοφιλέστερο ελληνικό Σύλλογο, τον ΘΡΥΛΟ του ελληνικού αθλητισμού, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!!!

2. “Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε” όλοι μας Πρόεδρε, για την ποδοσφαιρική μας Ομάδα πρωτίστως(!), αλλά  και συνολικά  σαν Σύλλογος (ΠΑΕ – ΚΑΕ – Ερασιτέχνης)!..

3. Η μεγαλύτερη Ομάδα της Ελλάδος, [και ένα από τα μεγαλύτερα “κλαμπ”(!) στην Ευρώπη, με μια σειρά από ενεργά και πρωταγωνιστούντα διεθνώς αθλήματα], Ομάδα της οποίας πραγματικός ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ είναι ο λαός της, (ο ελληνικός λαός), και εμείς όλοι, (με 1ον εσένα Πρόεδρε), υπηρέτες της, ήταν για εμάς ΠΑΝΤΑ (!), (πολύ δε περισσότερο τώρα που υλοποιείται παγκόσμιο, εναντίον της Ελλάδος, σχέδιο αφανισμού της), το πνευματικό αποκούμπι, η παρηγοριά μας, η περηφάνεια μας, το αντριλίκι μας, η λαχτάρα, το πάθος και ο λόγος να ζούμε ή να πρέπει να ζήσουμε, για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΘΡΥΛΟΥ!..

– Στο τρίπτυχο ΘΡΗΣΚΕΙΑΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ προστέθηκε, σχεδόν από την ίδρυσή μας και το: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σύνθημα με το οποίο εκτελέστηκε στα μαύρα χρόνια της 10ετίας 1940 (το 1948) και ο μεγάλος Οπαδός μας Νίκος ΓΟΔΑΣ, (δυστυχώς από Έλληνες), φορώντας την τιμημένη μας ερυθρόλευκη φανέλλα, με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο νικητή αθλητή !!!

toixos1

– Δεν θα μπορούσε βεβαίως να συνέβαινε, και να συμβαίνει, με όλους εμάς τους Ολυμπιακούς διαφορετικά, αφού το DNA μας ήταν και θα παραμείνει DNA πολεμιστή, μαχητή, πραγματικού Άνδρα! Πιθανώς να σχετίζεται και με τον χαρακτήρα, ενός των αρχικών Οραματιστών της δημιουργίας του ΘΡΥΛΟΥ, (αναφέρομαι στον… “Τρελο-Καμπέρο“, τον Αεροπόρο Ήρωά μας, των θρυλικών Βαλκανικών Πολέμων), ενός χαρακτήρα που προφανώς… μπολιάστηκε μαζί με τα… βαφτίσια μας! (Ασφαλώς και με την Αρχαιο-Ελληνική ονομασία μας)!..

4. Πρόεδρε!

Καταληκτικά:

– Ακούγοντάς σε, χθες στη Φιέστα μας, να λες ότι η μεγάλη σου αγάπη είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, θέλω να με πιστέψεις ότι δάκρυσα!..

– Συνέχισε(!) να δείχνεις, όσο αντέχουν οι οικονομικές σου δυνάμεις, ΑΓΑΠΗ στον συνάνθρωπο και γενικά στήριξη στον ανθρώπινο πόνο, που σήμερα, όσο ποτέ πιθανώς άλλοτε, είναι τόσο μεγάλος στην Πατρίδα μας! Οι κινήσεις σου στην κατεύθυνση αυτή ήσαν πολλές, αλλά για μένα η μεγαλύτερη προσφορά σου ήταν στο “Σωματείο” (να το γράψω έτσι, διότι της ΑΞΙΖΕΙ) της Κας Μαριάννας ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, για τα παιδάκια με… κατάλαβες!!! Ούτε θέλω να το λέω, διότι βουρκώνω αμέσως!

– Η κίνησή σου να τιμήσεις και τους νεκρούς προγόνους μας, τους 300.000+ Έλληνες του Πόντου, τους οποίους… ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ οι φύτρες της μολυσμένης δούλας ΑΓΑΡ, οι… Μογγόλοι, με άγαλμα στον Πειραιά αφιερωμένο σ’ αυτούς, και με ειδική τελετή μνήμης – τιμής και σεβασμού, που θα λάβει χώρα στον Πειραιά στις 21-05-2017, κατά την ημέρα που η ελληνική Πολιτεία όρισε να εορτάζεται η γενοκτονία τους, επιβεβαιώνει και την ελληνοψυχία σου, η οποία εκδηλώνεται ΑΘΟΡΥΒΑ και πάντα με ΕΡΓΑ!

– Δεν γνωρίζαμε ότι η μητέρα σου ήταν Πόντια, και με το τιμημένο επώνυμο των Υψηλάντηδων!..

– Άρα, όχι απλώς αγαπάς την Πατρίδα μας, (κάτι που ασφαλώς γνωρίζαμε και δεν αμφιβάλλαμε), αλλά είσαι και φύτρα Ποντιακή, ήτοι ανήκεις (έστω κατά το ήμισυ) στους  γνησιότερους των Ελλήνων, όπως είναι, ως γνωστόν, οι Πόντιοι αδελφοί μας, αφού η μητέρα σου ήταν Πόντια, στην καταγωγή της!..

Η κίνησή σου προσλαμβάνει μεγαλύτερη ΑΞΙΑ και ΣΗΜΑΣΙΑ, αφού το άγαλμα αυτό θα στηθεί στον Πειραιά, στην πόλη που βρήκαν καταφύγιο εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πρόσφυγες, μετά από την Μ. Ασιατική Κ/Φ του 1922, της οποίας βασικό θεμέλιο δημιουργίας αποτέλεσε ο εθνοκτόνος 1ος μείζων σύγχρονος Διχασμός μας!..

– Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια Πρόεδρε και γι’ αυτό!

– Θα είμαστε πάντα στο πλάϊ σου και οι βασικοί υποστηρικτές του ανεπίληπτου ΗΘΟΥΣ σου!!!

ω

  •                  ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 45ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ 8ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ” !!!

                                                                       ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!

                                                                  ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ” !!!

ω1

                                                                                              “ΧΑΙΡΕΤΕ” ! 

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                      – / –

ΥΓ. Θανάση μου!

  • Χρόνια Πολλά για τα 20 σου χρόνια, που γιόρτασες προχθές! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!
  • Συνέχισε με την ίδια τακτική – συμπεριφορά και στάση ζωής, ως αθλητής, και θα με θυμηθείς!!!
  • Μετά από το 5ο και τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος Βόλλεϋ με τον… ΜΠΑΟΥΚ, είπαν κάποιοι, πως η Ομάδα μας έδωσε το Πρωτάθλημα στο Βόλλεϋ στον ΜΠΑΟΥΚ, για να χαρούν και λίγο εκεί στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
  • Δεν τα κάνει αυτά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φίλοι και βγάλτε, (όντας επηρεασμένοι από τα κολοσωματεία γύρω σας), από το μυαλό σας τέτοιες συμπεριφορές, για την Ομάδα μας! Ο Κος ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, ο εξαιρετικά πετυχημένος Πρόεδρός μας θα βρει τί έφταιξε και χάσαμε, μετά από το φοβερό 0-3 μας στη Θεσσαλονίκη!
  • Ο ΜΠΑΟΥΚ νίκησε δίκαια και ΜΠΡΑΒΟ του! Όποιος επενδύει σε παίκτες, προπονητές και τεχνικο-υλική υποδομή, κάποια στιγμή, θα δρέψει καρπούς!.. Τέλος, ήταν μεγάλο λάθος και μαζί και ανανδρία, η συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων, στο τέλος του ματς αυτού, προς τους παίκτες του ΜΠΑΟΥΚ, με τα όσα έπραξαν εναντίον τους, με τη… μπαγιάτικη δικαιολογία της ανοίκειας σίγουρα συμπεριφοράς του αθλητή ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ο οποίος, σε μια τελική, μας ζήτησε και ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!

                                                                                               – / –