Επιστροφή… “Χρωστούμενων”! (Π. Καμμένε Διάβασε Και Εσύ)!

Γειά σας!

– Ευκαιρία, τώρα που λείπει ο ΕΛΛΗΝΑΣ, να σας “επιστρέψουμε” μερικά “χρωστούμενα!.. “Πάμε” λοιπόν!

– Είχαμε γράψει για τους Συνεργάτες των Κομμουνιστών και τις όποιες Συμμαχίες” μαζί τους!

Συνεχίζουμε σήμερα:

Το ενιαίο μέτωπο θα γίνει το σαράκι που θα συντρίψει το φρούριο, που σε πολλούς σήμερα φαίνεται απόρθητο“! (Γκιόρκι ΔΗΜΗΤΡΩΦ)

ENIAIA ΜΕΤΩΠΑ

1. Αυτοχαρακτηρίζονται λαϊκά για λόγους προπαγάνδας!

2. Είναι η οποιαδήποτε μορφής συνεργασία και συμμαχία των Κομμουνιστών, με άλλες πολιτικές ή κοινωνικές δυνάμεις!  

3. Την απάντηση στο “γιατί” απαιτούνται αυτές οι συνεργασίες, την διαβάζουμε στο έργο του Λένιν Τί να κάνουμε, το 1902, και στο έργο του ιδίου Αριστερισμός, παιδική αρρώστεια του Κομμουνισμού, το 1919.

… “Οι Κομμουνιστές είναι μειοψηφία και είναι καταδικασμένοι από την ίδια την φύση του κινήματός τους να μείνουν μειοψηφία! Αυτό όμως δεν σημαίνει παραίτηση από την κατάληψη της εξουσίας! Σ’ αυτήν όμως δεν μπορούν να φτάσουν μόνοι τους! Έχουν ανάγκη από συμμάχους”!.. … ΛΕΝΙΝ

4. Σκοπός των “ενιαίων μετώπων είναι να δοθεί στο -κάθε- ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ η δυνατότητα να διεισδύσει σε κάθε τομέα του Κράτους, να άρει τα εμπόδια προς την εξουσία και να βρει ευκαιρίες για στρατολόγηση οπαδών και πρακτόρων. Ουσιαστικά είναι η προσπάθεια του Κομμουνισμού να βγει από την απομόνωση!

5. Κανείς εκ των συνεργαζομένων και ΠΟΤΕ(!) δεν επιβλήθηκε των Κομμουνιστών, διότι αυτοί ΠΑΝΤΑ(!) είχαν και έχουν καλύτερη οργάνωση, ισχυρότερο μηχανισμό, περισσότερα στελέχη και μέσα, μεγαλύτερη πείρα, απεριόριστη ευελιξία και πλήρη έλλειψη δισταγμών! Μερικά παραδείγματα είναι οι Νάγκυ, ο Κερένσκυ, ο Μπλούμ, ο Αθάνα, ο Τσανγκ Κάϊ Σεκ, και άλλοι!..

6. Τα είδη των “Ενιαίων Μετώπων” είναι:

     α. Πλατειά και στενά.

  • Στα “πλατειά” μετέχουν Κόμματα, οργανώσεις, διάφορα κοινωνικά στρώματα, κλπ, ενώ στα “στενά” μετέχουν μόνον δυνάμεις με κοινό σκοπό, όπως πχ συνδικαλιστικό, ανθρώπινα δικαιώματα, αμνηστία, κλπ.

     β. Μόνιμα και προσωρινά.

  • Στα “μόνιμα” μετέχουν δυνάμεις που συμφωνούν σε ένα κοινό πρόγραμμα και ενεργούν μαζί για μια μεγάλη φάση της πολιτικής ζωής! Τα “προσωρινά” είναι… προσωρινά και συγκροτούνται για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

     γ. Γενικά και μερικά.

  • Τα πρώτα καλύπτουν όλη την χώρα, ενώ τα δεύτερα είναι τοπικά ή κλαδικά.

     δ. “Από τα κάτω” και “από τα πάνω“.

  • Τα πρώτα συγκροτούνται σε χαμηλό ή και μέσο επίπεδο, χωρίς την ηγεσία της κομμουνιστικής πλευράς, ενώ στα δεύτερα συμετέχει και η κομμουνιστική ηγεσία.

     ε. Φανερά και κρυφά.

  • Τα “φανερά” είναι επίσημα και εξαγγέλονται “ανοικτά”, ενώ τα “κρυφά” είναι ανεπίσημα, δεν εξαγγέλονται ή ακόμα και διαψεύδεται η ύπαρξή τους! Τα “κρυφά” μέτωπα γίνονται, όταν ειδικοί λόγοι εμποδίζουν την αστική ηγεσία να συνεργασθεί “ανοικτά” με τους Κομμουνιστές!..

7. Τεχνική Συγκροτήσεως Των “Ενιαίων Μετώπων“. 

  • Επιλογή από τους Κομμουνιστές ενός “πιασάρικου” ή φλέγοντος γενικού ή τοπικού θέματος. Πχ “Ειρήνη”, “Δημοκρατία”, “Αύξηση μισθών”, κλπ.
  • Έντονη προβολή του επιλεγέντος θέματος, με στόχο την έλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερομένων, για κοινή δράση!
  • Οργανωτική αποκρυστάλλωση της δράσεως, με διάφορα “ενιαιομετωπικά όργανα”, όπως πχ “συντονιστικές επιτροπές”, “επιτροπές αγώνα”, κλπ.
  • Τέλος, παρουσιάζεται / δίνεται, ως επιστέγασμα, τοενιαίο μέτωπο!

– Η μέθοδος αυτή αποκαλείται του βασικού κρίκου.

Κλασσικό τέχνασμα είναι το ακόλουθο:

  • Εφεύρεση απειλής.
  • Σήμανση συναγερμού, για απόκρουση της… απειλής.

8. Πορεία Του “Ενιαίου Μετώπου“.

– Μετά την συγκρότησή του το “Μέτωπο” ακολουθεί την εξής -περίπου- πορεία:

  • Επιδίωξη κατάληψης της εξουσίας.
  • Βαθμιαία εξόντωση των εχθρών του Μετώπου. (Με την παρακάτω σειρά)
  • – Συνεπείς αντικομμουνιστές.
  • – Αντιδρώντες.
  • – Δυσφορούντες.
  • – Ύποπτοι, για πιθανή αντίδραση.

Με το πρόσχημα του “Εκδημοκρατισμού” εξουδετερώνονται οι “ΕΔ” και τα “Σώματα Ασφαλείας“. 

– Ακολουθεί η διάβρωση των συμμάχων – συνεργατών τους. Υπονόμευση, διάσπασή τους και απομόνωση των ηγετών τους από την μάζα, σιγά – σιγά / βαθμηδόν. Αρχίζουν από την δεξιότερη πτέρυγα και “βήμα – βήμα” (“μέθοδος του σαλαμιού“) προχωρούν προς την… αριστερότερη, αξιοποιώντας τις αντιθέσεις, τις αντιζηλίες, τις διαφορές και τις διχόνοιες μεταξύ των μη Κομμουνιστών, ενώ την ίδια στιγμή ασκούν “από τα κάτω”, όλο και μεγαλύτερες πιέσεις για περισσότερο αριστερούς… προσανατολισμούς!..

Τα κενά συμπληρώνονται είτε από Κομμουνιστές είτε από “Χρήσιμους Ηλιθίους (συνήθως με ανταλλάγματα).

Τελική έφοδος. Εξοντώνονται όσοι “συνεργάτες – σύμμαχοι” απέμειναν και παγιώνεται η Κομμουνιστική δικτατορία, ο κόκκινος Φασισμός!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

– Το Ενιαίο Μέτωπο είναι μια ιδιόρυθμη συμμαχία.

Στην “Συμμαχία” αυτή συμμετέχουν καιροσκόποι, τυχοδιώκτες, αδίστακτοι, αποτυχημένοι, ματαιόδοξοι, αφελείς, ετερόφωτοι, ανόητοι, ηλίθιοι, υποκριτές, κονιόρδοι, κλπ.

Συγκολλητική ουσία της “Συμμαχίας” είναι τα Κομμούνια, που αποτελούν τον “πυρήνα”(!) του “Μετώπου”. Αυτά το ελέγχουν, όντας ο εγκέφαλός του και η σπονδυλική του στήλη.

– Ο… “πυρήνας”, αρχικά, ελέγχει τα πάντα από τα… παρασκήνια και σιγά – σιγά… εμφανίζεται, μέχρι και της καταργήσεως του εθνικού – δημοκρατικού καθεστώτος και της επιβολής της “Δικτατορίας του Προλεταριάτου, του “Κόκκινου Φασισμού.

ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο… ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ “ΕΝΙΑΙΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ”, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ -ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ- ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ, (ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΚΛΠ), ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ… “ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΣ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ! ΜΕ ΤΑ “ΜΕΤΩΠΑ” ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ! ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ”! ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!

ΑΞΙΖΟΥΝ:

… «Αν ήμουν στην Αγγλία θα συνεργαζόμουν με τους Εργατικούς και θα τους υπεστήριζα, “όπως το σκοινί υποστηρίζει τον κρεμμασμένο”»!.. ΛΕΝΙΝ (“Ο Αριστερισμός παιδική αρρώστεια του Κομμουνισμού“).

… «Είναι αριστέριστικο σφάλμα η άρνηση διαφόρων Κομμουνιστών να συνεργασθούν με τους “αστούς”!.. … Οι Κομμουνιστές πρέπει να συνεργάζονται με μη Κομμουνιστές και να συμμαχούν μαζί τους, χρησιμοποιώντάς τους επιδέξια για τους δικούς τους σκοπούς»!..  ΛΕΝΙΝ (“Ο Αριστερισμός παιδική αρρώστεια του Κομμουνισμού“).

ω

ΛΕΝΙΝ και ΣΤΑΛΙΝ!

(Ο Σφαγέας ΣΤΑΛΙΝ με τον… Μέντορά του)!..

– «Θυμάστε την παλιά ιστορία για την άλωση της Τροίας; Αυτή ήταν οχυρωμένη με φρούρια απόρθητα. Και τα επιτιθέμενα στρατεύματα, παρά τα πολλά τους θύματα, δεν μπορούσαν να νικήσουν, μέχρι που με την βοήθεια του “Δούρειου Ίππου” εισχώρησαν στους κόλπους του εχθρού.

Σύντροφοι!

Εμείς οι επαναστάτες δεν πρέπει να δυσκολευόμαστε να εφαρμόσουμε την ίδια τακτική… Όποιος δεν κατανοεί την αναγκαιότητα της εφαρμογής μιας τέτοιας τακτικής, όποιος θεωρεί αυτήν την μέθοδο σαν ταπεινωτική”, αυτός είναι φλύαρος και όχι επαναστάτης!.. …

Το Ενιαίο Μέτωπο… ξεκινώντας απ’ την υπεράσπιση των πιο στοιχειωδών αιτημάτων, αλλάζοντας τις μορφές και τα συνθήματα πάλης, θα γίνει το σαράκι που θα συντρίψει το φρούριο που σε πολλούς σήμερα φαίνεται απόρθητο»!.. Γκιόργκι ΔΗΜΗΤΡΩΦ (Μόσχα: Εισήγηση στο 7ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ – ε/φ “Ριζοσπάστης”, 1935).

ω1 

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

-/-

ΥΓ.

1. Απαντώ:

  • α. Οι συντάξεις έχουν “δοθεί” στον Τσίπρα από τους… αριστερούς Παγκοσμιοποιημένους ή Διεθνιστές Κοσμοκράτορες Διεθνείς Εβραίους, μέσω του κορυφαίου Οργάνου τους στην Ευρώπη, της Άγκελα Μέρκελ, έναντι του Ονοματολογικού της πΓΔΜ, (“τους το έδωσε” ο Τσίπρας 100%, αλλά όπως σας έγραφε ο ΕΛΛΗΝΑΣ οι Σλάβοι δεν έχουν κρίση” και ίσως “δεν τους βγει” το όλο… σχέδιο), έναντι της επιστροφής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, (κυρίως από την Γερμανία), και τέλος, έναντι υποσχέσεων ότι θα παραμείνει στην εξουσία, με την υποσημείωση ότι “στην εσχάτη των περιπτώσεων”, ο Τσίπρας θα μετέχει της νέας Ε/Κ-Β, ως μέρος αυτής, ως υποσύνολό της, μαζί με τη ΝΔούλα και το ΚΙΝ.ΑΛ.! Οψόμεθα!

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΖΑΕΦ-ΠΡΕΣΠΕΣ-750x430

Ο ελληνικής καταγωγής και ο… Μακεδόνας (sic) Π-Θγοί!

Προσέξτε στην “φωτό” το δια χειρονομιών / “κινήσεων” και μορφασμών δουλικό… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του Ζάεφ, στον… μπερεκέτη Τσίπρα! Γιατί άραγε;

  • β. Ο Γ. Λιάνης είναι γνωστός ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, εδώ και 2 10ετίες τουλάχιστον! Τί σε παρεξένεψε λοιπόν φίλε, απ’ όσα δήλωσε στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωϊ; (02-10-2018)
  • Χόρευε και τραγούδαγε ο Λιάνης, μαζί με τους Φιλοσκοπιανούς του Ουράνιου Τόξου και λοιπούς…  συνοδοιπόρους τους, στο Ν. Φλωρίνης, για χρόνια και κάθε χρόνο, το ΦΥΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Υπάρχουν “φωτογραφικά” και “ηχητικά” ντοκουμέντα στην ΕΥΠ, (αν αυτά δεν καταστράφηκαν εκεί στην Π. Κανελλόπουλου, με την εδώ και λίγα χρόνια… διεθνοποίηση της υπόψη Υπηρεσίας), ντοκουμέντα που “βγήκαν”, όταν ακόμα η Υπηρεσία ήταν ελληνική, όταν ήταν ΕΥΠ! Κατάλαβες!
  • Θυμήσου τί έλεγαν κάποια καθίκια, που στην πραγματικότητα αγνοούσαν τον χαρακτήρα του Α. Γ. Π., για τον Α. Γ. Παπανδρέου, όταν παντρεύτηκε την Λιάνη, όπως βεβαίως και γι’ αυτήν, για την κόρη του πολεμιστή, αντικομμουνιστή Ελευσινίου Στρατηγού. (Αν δεν σφάλλω, ως προς τον τόπο καταγωγής του, που δεν νομίζω)! Γιατί τώρα ήσαν “Καθίκια”, αν και είχαν πράγματι ελληνική ψυχή;
  • Διότι σκέφτηκαν πως ο Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, θα μπορούσε να παρασυρθεί (στην βάση της αρχής το μ…ί σέρνει καράβι”) από την Λιάνη (που την “πήρε” κυρίως για… νοσοκόμα), για την οποία έλεγαν ή πιθανολογούσαν πως είναι πράκτορας των Σκοπιανών, κλπ, με βάση την γνώση “του ποιού” του εξαδελφού της, μειώνοντας έτσι την προσωπικότητα του Προέδρου!..

Ï ÁíäñÝáò ÐáðáíäñÝïõ óôçí ÐÜôñá ôï 1981 , ÐÝìðôç 15 Éïõíßïõ 2006 . ÄÝêá ÷ñüíéá óõìðëçñþíïíôáé óÞìåñá áðü ôïí èÜíáôï ôïõ ÁíäñÝá ÐáðáíäñÝïõ .

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, πω τί γινόταν! Όπως όταν σκοράρει ο… ΘΡΥΛΟΣ!

 

ÁÑ×ÅÉÏ . Ï Ãéþñãïò ÐáðáíäñÝïõ (Á) , ï Ãåþñãéïò ÐáðáíäñÝïõ (Ê) êáé ÁíäñÝáò ÐáðáíäñÝïõ (Ä) óôï Êáóôñß ãýñù óôá 1960.ÁÐÅ/str

  • Ο “ΑΝΔΡΕΑΣ” ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ήταν ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ(!) και ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
  • Ήταν ή όχι Εκείνος που είπε ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ“; (Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, εννοώ! Βάλλε και δες το σχετικό “βίντεο” στην εισαγωγική μας σελίδα)! 
  • Σχετικά τώρα με το μέχρι πού φτάνει γεωγραφικά η Μακεδονία, που την έφτασε μέχρι το… Βελιγράδι (όχι δεν την πήγε μέχρι τον Δούναβη, αχαχαχαχαχαχα), ας ανατρέξει και εκείνος, αλλά και εσύ ο ερωτών, στους υφιστάμενους αρχαίους ελληνικούς χάρτες, των μοναδικών τότε στον κόσμο Ελλήνων Γεωγράφων και αν δεν τους… βρείτε, πείτε μας έστω γιατί λεγόταν “ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ”,  η υπόψη σημερινή Σκοπιανή περιοχή, μέχρι και της εποχής του Β’ ΠΠ., αλλά και το ποιός έστειλε, μετά από την νίκη του στην Ισσό, αναθήματα (αφιερώματα) στην Ακρόπολη των Αθηνών, για ευχαριστίες προς την Θεά ΑΘΗΝΑ (αν θυμάμαι καλά), γράφοντας στο… “μπιλιέτο” του, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ!
  • Τέλος, σχετικά με τον Νόμο “Γεννηματά – Σκουλαρίκη” και τον επαναπατρισμό των ΕΑΜ-(ο)-Βουλγάρων από τα Σκόπια (σημερινή ακόμα πΓΔΜ) και το γιατί αυτός δεν εφαρμόστηκε, (ουσιαστικά δεν υπήρχε Νόμος… Κε Λιάνη), ας ανατρέξει ο… Κος Λιάνης στην αποστομωτική επί του θέματος απάντηση, την οποία έδωσε ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όταν ρωτήθηκε σχετικά, και «ας μην κάνει τον – με “στυλ” -… Αλέκο»!..
  • Αλήθεια ρε Λιάνη! Γιατί οι Μακεδόνες συμμετείχαν στις Ολυμπιάδες, όπου δεκτοί γινόντουσαν μόνον όσοι ήσαν Έλληνες;
  • Ποιός ένωσε τους Έλληνες τότε ρε Λιάνη, (τις γνωστές πόλεις – κράτη), μήπως θυμάσαι; Μήπως ήταν ο… “μπαμπάς” Βασιλιάς Φίλιππος, ο Β’;
  • Τί γλώσσα μιλούσαν οι Μακεδόνες ρε Λιάνη; Ο Μέγας πχ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, “ντα” έλεγε ή “ναί”, ρε… θλιβερέ γεράκο; (Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν “θάλασσα”, όπως και εμείς σήμερα, έλεγαν “νερό”, κλπ, κλπ, κλπ, όπως εμείς σήμερα και άλλα πολλά… “ψιλά γράμματα” για σένα και για τους ομοίους σου, … Κε Λιάνη)!
  • Πότε ήλθαν στα… Βαλκάνια ρε οι… φίλοι σου; (“Άσε τα σάπια” και “τα δήθεν… ισορροπιστικο-διπλωματικά του κόλου”)!.. Μήπως τον 7ο αι. ;
  • Υπήρχε ποτέ Μακεδονική εθνότητα ρε Λιάνη;
  • Γιατί άραγε τότε οι Βούλγαροι δεν αναγνωρίζουν σήμερα στους Σκοπιανούς αυτήν την  ταυτότητα;
  • Γιατί τα 2/3 των Σλάβων των Σκοπίων (Σλαβο – μπαστάρδια είναι κανονικά και γι’ αυτό κάποιοι τους αποκαλούν Γυφτο-Σλάβους) έχουν σήμερα Βουλγαρικά διαβατήρια ρε Λιάνη, αφού η γεωγραφική Μακεδονία… σας έφτανε μέχρι το… Βελιγράδι;
  • Μήπως με τους Βουλγάρους, τον Κρούμο και άλλους… Μογγολο-τσάρους, όπως και με τους Σέρβους, του Δουσάν (Ντούσαν) και λοιπών άλλων Βασιλέων της Σερβίας, δεν πολεμούσαμε “μια ζωή” για την Μακεδονία μας, οι Έλληνες, ρε Λιάνη
  • Έχεις πχ ακούσει τίποτα για τον Βασίλειο τον Β’, τον Βουλγαροκτόνο, ρε; Τί γλώσσα μιλούσε αυτός άραγε και τί συνείδηση είχε ρε… ραμολί;
  • Γιατί οι Σκοπιανοί ζητούσαν από εμάς τους Έλληνες επίμονα, και από κανέναν άλλον, μέχρι της -με ξενική- εντολή ελεύσεως του ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ – ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ “στα ε/πράγματα”, που τους τα έδωσε “όλα”, να τους αναγνωρίσουμε; Μήπως διότι ενδομύχως ξέρουν το σε ποιούς ανήκε και ανήκει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
  • Ρε Λιάνη! Μήπως έπαθες μαλάκιση, με τον συνεχή -πιθανώς- αυνανισμό σου, (αν έχεις ακόμα βεβαίως στύση), φαντασιούμενος ότι πας με την νεαρή γύφτισσα λαϊκή… αοιδό, την Πάολα, (ωραία μουσική έχει το… “Χαρακίρι”), αυτήν με τον χαλκά στην μύτη, που τόσο πολύ γουστάρεις και σου τρέχουν τα σάλια” και στην αναφορά του ονόματός της ακόμα; Κατάντια ρε! Από την μεγάλη και σοβαρή Λιζέτα ΝΙΚΟΛΑΟΥ, στην… Πάολα ή Πά (ρτα) ολα! (Λιζέτα! “Να σας ζήση ο γιος σας και καλούς απογόνους”)!..
  • Αλήθεια ρε Λιάνη! Επί Χούντας, πού έκανες ρε… αντίσταση;
  • Άντε “μπες στην τρύπα σου” ρε Λιάνη και μην τρέφεις σαν τον Τσίπρα αυταπάτες!
  • Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ“,

Γιωργάκη!

Ω3

 Τα 2 ξαδέλφια με την γνωστή παρέα, στην γνωστή “φωτό“!

                                                Παρακάτω “Φωτο”: Όχιιιιιιιι! Μαμά θα το τρώω το φαγητό μου!

Ω4

  • [Γ. Λιάνη! “Να βγαίνεις από την τρύπα σου” μόνον, όταν σε καλεί στις… φτηνές του (αχαχαχαχαχαχα) μουσικές εκπομπές, το άλλο… Κομμούνι, ο Παπαδόπουλος και όταν είναι να πηγαίνεις στην… Πά(ρτα)όλα! Τί κακό και αυτό στην σημερινή κυρίως Ελλάδα ρε Λιάνη, αν δεν είσαι “Κομμούνι” ή “Πισωγλέντης” ή αν δεν το παίζεις ένα από τα δύο”, να μην μπορείς να προκόψεις στο Θέατρο και στα ΜΜΕ, έ];
  • Στο υπο-ερώτημα σου φιλαράκο, στο “γιατί το 20% από το 25% των Σκοπιανο-Αλβανών” ψήφησε υπέρ του Ζάεφ”, στο υπόψη απολύτως χειραγωγημένο Δημοψήφισμα “του… κόλου”, (η προσθήκη αυτή δική μου), η απάντηση είναι πως, μετά από 45 χρόνια σκληρού ΧΟΤΖΙΚΟΥ Κομμουνισμούουδείς ΑΛΒΑΝΟΣ έχει ΑΡΧΕΣ!
  • Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνον για το ΧΡΗΜΑ και για τίποτα άλλο! Και για όποιον… Κουλτουριάρη, ή ό,τι άλλο σχετικό, διαμαρτυρηθεί, ας μου πει, είμαι ή δεν είμαι ΕΥΓΕΝΗΣ, ως προς την κρίση μου αυτή και την παραπάνω γι’ αυτούς αναφορά μου, όταν αυτοί (οι Αλβανο-Σκοπιανοί δηλαδή) ψηφίζουν υπέρ, αλλά και συμμετέχουν ακόμα σε πολιτικές διαδικασίες των Σλάβων, στην πΓΔΜ, που τους έσφαζαν σαν τα κατσίκια προ ολίγων μόλις ετών!
  • Πού κάνω δηλαδή λάθος; Μέσα στο Τέτοβο τί έγινε και τί γίνεται ακόμα και τώρα(!) σε βάρος των Αλβανών ή κάνω λάθος; Υπάρχουν Αλβανοί στις Σκοπιανές Φυλακές ακόμα ή όχι, και αν ναι, για ποιούς λόγους; Μήπως ξέρεις;
  • Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ(!)  ΦΙΛΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
  • ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΝ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΑ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (από τα σημερινά Ε-Α σύνορα, έως και την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο) ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΙώΝ… ΑΛΒΑΝΟΙ, (ΑΠΟ ΤΟΝ 15ο ΑΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Α. ΘΡΑΚΗ – Μ. ΑΣΙΑ – Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”!..
  • ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ; ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΧ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ! Για πες μου πχ την γνώμη σου για μια Ε-Α Ομοσπονδία; 3 φορές ο ΕΣ ελευθέρωσε την Β. Ήπειρο! Γιατί όχι; Ιστορικά ΔΕΝ θα ήταν κάτι νέο! Για μια ΕΤ όμοια, άστο το θέμα προς το παρόν, αφού και αυτό δεν είναι τωρινό, ενώ είναι και ΤΕΡΑΣΤΙΟ!..
  • Αν όμως συνέβαινε κάτι τέτοιο, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ(!) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΑΡΞΗ ΟΙ… “ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ, ΕΝΩ “ΑΠΟ ΠΙΣΩ” ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΠΡΟ)ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ… ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!..
  • Αρκετά όμως, αφού θα σε κούρασα, φαντάζομαι!..

2. Να δούμε το πρόγραμμα και άλλα ακόμα πολλά του γιου του τέως Βασιλιά Κων-νου, του Β’ και να σου πω μετά αν θα τον στηρίξουμε! Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτε! Όμως! Ευθέως σου απαντώ και ας πιστεύει πιθανώς άλλα ο ΕΛΛΗΝΑΣ,πως “ΝΑΙ”, προσωπικά θα ήθελα να είχαμε μια αγγλικού τύπου “ΒΑΣΙΛΕΙΑ” στην χώρα μας!

3. Ενδιαφέρον! Φέρεται ότι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης του Ισραήλ, Αγιούπ Καρά, συνέστησε, προ ολίγου καιρού, επιτροπή προκειμένου να ετοιμάσει αυτή Κουρδικό Κυβερνητικό Φάκελλο, ενώ φέρεται δηλώσας, πως είμαι υπέρ της συστάσεως, και μάλιστα επειγόντως, ενός Κουρδικού Κράτους!.. Είπατε τίποτα; (Παρενθετικά, Κουρδικής καταγωγής είναι και ο νέος ΠτΔ, του Ιράκ)!..

ΤΑ ΛΕΜΕ!

-/-