ΕΥΠ: Τί Γίνεται Ρεεεεεεεεεε; “Μας… Πιάσανε”!..

ευπ3

Φίλοι μου!

– Ακολουθούν παρακάτω, ορισμένα ερωτήματα του ΕΛΛΗΝΑ, που θα ήθελα κάποιος, αν μπορεί να μου απαντήσει, με τον τρόπο που αυτός… νομίζει! “Πάμε”!

1. Με αφορμή την πρόσφατη “κόντρα” που “άναψε”, μεταξύ του ΥΠΑΜ Καμμένου και του γνωστού δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, διάβασα ότι:

   α.  Συγγενικό πρόσωπο του Κου ΥΠΑΜ* εργάζεται στη Δνση Αντικατασκοπείας της ΕΥΠ και ο Κος Χίος υπαινίχθη νομίζω, ότι είναι αυτός που ενημερώνει -γενικώς- τον Κο ΥΠΑΜ!

Ερώτημα: (Αν είναι αλήθεια τα λεγόμενα του Κου Χίου)!

Καλά “τί σόϊ” Διεύθυνση είναι αυτή, της οποίας τα μέλη ενεργούν κατ’ αυτόν τον παράνομο τρόπο; Αναρωτιέμαι! Δεν υπάρχουν “μέτρα” και… “αντίμετρα” για κάτι τέτοιους υπαλλήλους…  Κους ή Κες; Αν δεχθούμε ότι εδώ υπάρχει η… συγγένεια, σας φαίνεται απίθανο, προσέξτε, ο ίδιος και όχι άλλος υπάλληλος, ο οποίος τόσο εύκολα “δίνει”, να “δίνει” και αλλού και “επί χρήμασι” ακόμα; (Ασφαλώς θα υπάρχουν και άλλοι, αφού “προβάλλεται” έτσι το επικρατούν στη Διεύθυνση, αν όχι στην ίδια την Υπηρεσία, κλίμα)!

  β. Ο Κος Καμμένος επίσης, ανέφερε, αν δεν σφάλλω, ότι η σύζυγος του Κου Χίου εργάζεται στην ΕΥΠ, υπαινισσόμενος ότι είναι εκείνη που τον… πληροφορεί, γενικά, αν και περισσότερο μοιάζει να είναι “στρατολογημένος” ο Κος Χίος!..

Ερώτημα: (Αν είναι ακριβή τα λεγόμενα του Κου ΥΠΑΜ, ή αν πράγματι είπε το παραπάνω)!

Καλά, οι υπάλληλοι της ΕΥΠ χρησιμοποιούν “προς ίδιον όφελος” πληροφορίες των οποίων καθίστανται κοινωνοί; Δεν υπάρχουν “ασφαλιστικές δικλείδες”, “μέτρα” και “αντίμετρα”, ώστε να κατοχυρώνεται, όχι μόνον η υπόψη Υπηρεσία, αλλά κυρίως η “Εθνική Ασφάλεια”; (Καταλάβατε φίλοι μου ότι στο πρόβλημα της “διαρροής πληροφοριών” αναφέρομαι, και μάλιστα “διαρροής” μέσα από “το… Λίκνο της Ασφαλείας”, που θεωρητικά πάντα είναι ή πρέπει να είναι η “ΕΥΠ”, και όχι στην αναφερθείσα στα ΜΜΕ ουσία της “διαφοράς” Καμμένου – Χίου).

  γ. Στην ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Κου Χίου, διάβασα επίσης ότι οι “κοριοί” της ΕΥΠ, (έτσι “έγραφε”), “ακούνε” κάποιους ανώτερους Αξιωματικούς, οι οποίοι, κατά τις πληροφορίες του Κου Χίου απεργάζονται… “πραξικόπημα” ή “επέμβαση”, τέλος πάντων, κλπ. Τις προάλλες είχε παρουσιάσει στην ε/φ του και επιστολή τους!.. Αμέσως παρακάτω, στο εξώφυλλο του ίδιου… φύλλου, της 16ης Απρ., η ε/φ παρουσίασε άρθρο του γνωστού, από την υπόθεση Οτζαλάν, Εκδότη, Σχη (ε.α.) Καλλιντερίδη Σάββα, στο οποίο ο συντάξας καλεί ουσιαστικά τα υπό… “προετοιμασία Πραξικοπήματος” Στελέχη, να σταματήσουν τώρα ό,τι σκέφτονται να κάνουν, διότι… “τελικά ο Ιωαννίδης σάπισε στη Φυλακή”! [Το ίδιο πρόσωπο μάλιστα κάνει μνεία, στο ίδιο άρθρο, του τέως Συμβούλου Ασφαλείας, του Κων-νου Κ. Μητσοτάκη, Στρατηγού Γρυλλάκη και αναφέρεται σε τί τους είχε πει αυτός, το 1981, για τον Ιωαννίδη, στην Αυλώνα, στη Μονάδα που υπηρετούσαν και οι 2]**!

Προκύπτοντα Ερωτήματα:

      (1)  Ο Κος Χίος και ο Κος Καλλιντερίδης είναι… συνεργάτες;

      (2) O Κος Χίος πληροφορήθηκε από την εργαζόμενη στην ΕΥΠ σύζυγο του τις υπόψη… ακροάσεις, ενημέρωσε το φίλο του -έστω- και όχι… συνεργάτη του και αυτός έσπευσε, να προστατεύσει (και δια της ε/φ του Κου Χίου) τα… “παγιδευμένα” στελέχη;

      (3) Αν δεν υπάρχει κάποια σχέση Χίου – Καλλιντερίδη, τότε πόθεν προκύπτει το άρθρο του Κου Σ. Καλλιντερίδη; Από τις… ακροάσεις και μόνον;

Πώς φτάνει μάλιστα ο Κος Σ. Καλλ/δης και σε προτροπές προς “τα αδέλφια”, όπως τα αποκαλεί τα… παρακολουθούμενα στελέχη (και “μπράβο” του για τη φράση του αυτή), θεωρώντας δεδομένη, (ο έμπειρος σε θέματα διαδικασιών στις ΜΥ), Αξιωματικός, μια τέτοια κίνηση στελεχών;

Ακροάται μήπως ο ίδιος τα στελέχη; Όχι βεβαίως!

Ακροώνται μήπως… “δικοί του” τα στελέχη και τον ενημερώνουν;

praktori

Αν συμβαίνει αυτό, ερωτάται: “Ο Κος Σ. Καλλιντερίδης παραμένει ακόμα υπάλληλος της Υπηρεσίας”; (Το όνομά του ακούστηκε προ ολίγων μηνών, με την υπόθεση ΠΥΘΙΑ, αφού όπως γράφτηκε, ήταν αυτός που ενημέρωσε την ελληνική Κ-Β, αν δεν απατώμαι, (και πάλι “μπράβο του”), ότι οι Αμερικανοί “ενοχλούνται” με τις συνεχείς αναφορές στο υπόψη θέμα και καλόν θα ήταν αυτές να σταματήσουν, κλπ).

Προσωπικά δεν το νομίζω! Τότε τί μπορεί να συμβαίνει; Σκεφτείτε και εσείς λίγο φίλοι μου!..

      (4) Η ΕΥΠ τελικά το… 2016 ψάχνει για… Χουντικούς στο Στράτευμα, Κε Τσίπρα;

      (5)  Υπάρχουν “δίκτυα”, “φράξιες”, “ομάδες” και  “ομαδούλες” στην ΕΥΠ, αλλά και στις ΕΕΔ; Αν “ναι” τί κάνει το επίσημο και υπεύθυνο κράτος;

     (6) Υπάρχουν  κάποιοι  Υπάλληλοι  της  ΕΥΠ, (νυν, πρώην και τέως), οι οποίοι, παραβαίνοντας τον Όρκο τους και “βαρέως παρανομούντες”, κερδίζουν “ζεστό χρήμα”, εκμεταλλευόμενοι την πρόσβασή τους σε θέματα προσωπικών δεδομένων πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Αν “ναι” σε ποιούς δίνουν τις πληροφορίες αυτές, σε ποιούς Έλληνες και σε ποιούς Ξένους; Αν τις δίνουν πχ σε ξένους στρατιωτικούς, (“συμμάχους” και μη), με το αζημίωτο ασφαλώς, τότε ασκούν “Στρατιωτική Κατασκοπεία Εις Βάρος της Χώρας σε Ειρηνική Περίοδο”, αν τις δίνουν πχ σε Βιομηχάνους, Μεγαλοεπιχειρηματίες, Μεγαλοεργολάβους, κλπ, τότε ασκούν και “Βιομηχανική Κατασκοπεία Εις Βάρος της Χώρας, Εις Βάρος Ανταγωνιστών” (εννοώ των… “αφεντικών” τους), κλπ, κλπ, κλπ. Καταλάβατε!

– Αυτά ασφαλώς δεν γίνονται μόνον στην Ελλάδα, απλώς εδώ -για Ελλάδα- συμβαίνουν με ιδιαίτερη… “χονδροπετσιά”! Βλέπετε πχ τί γίνεται τώρα στα Σκόπια, όπου οι πολίτες διαδηλώνουν συνεχώς τις τελευταίες ημέρες και απαιτούν την πτώση της Κ-Β Ιβανώφ, επειδή πιστεύουν ότι κάλυψε “βρωμιές” γενικώς πολιτικών, οι οποίες ήλθαν στο φως, μετά από τηλεφωνικές υποκλοπές!

                                  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!

  Φίλοι μου!

1.    Ασφαλώς, τα τεθέντα ερωτήματα είναι ρητορικά! Δεν αναμένω καμιά απάντηση!

2.  Δεν αμφιβάλλω για τον Πατριωτισμό κανενός Έλληνα, ασφαλώς(!) και των παραπάνω αναφερθέντων, (αναφορά για την οποία… δεν ευθύνομαι εγώ) “μέχρι αποδείξεως βεβαίως τουναντίον”, (όπως λένε και οι εκπαιδευμένοι… πράκτορες των ΜΥ), απλώς “καλόν είναι”, “από καιρού εις καιρόν”, να γυμνάζουμε τις… “ραβδώσεις του εγκεφάλου” μας! Τί λέτε; Θα συμφωνείτε φαντάζομαι!..

3.   Ένα είναι το σίγουρο!

                                        “ Η ΕΥΠ ΘΕΛΕΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΤΙΣΙΜΟ! “

– Φαινόμενα, σαν τα παραπάνω, ή σαν κάποια άλλα, πρόσφατα στη μνήμη μου, λόγω της χρονικής -σχετικά- με το “σήμερα” εγγύτητός τους, σαν την υπόθεση πχ της… “καταγωγής” των επικοινωνιακών συστημάτων, παρακολούθησης και μη, της υπόψη Υπηρεσίας, σαν την υπόθεση της VODAPHONE, της δολοφονίας(;) “Τσακιλίδη”, των παρακολουθήσεων και των… σχεδιαγραμμάτων του Κου Βουλγαράκη, (που τον “έφαγε το μαύρο φίδι”), σχεδιαγράμματα που κατέληγαν, σε… “απ’ ευθείας μετάδοση”, στην Αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών, η υπόθεση “SIEMENS”, η υπόθεση… “ΠΥΘΙΑ”, η… “Καρχιμάκειος Συμπεριφορά” και η αντίστοιχη της… “δότριας” υπαλλήλου, η υπόθεση με το σύστημα (συσκευή) παρακολούθησης των συνόρων, το οποίο το “έφαγε”, όπως λέγεται, ο ΓΑΠ, οι δικαστικές(!!!) διαμάχες υπαλλήλων της ΕΥΠ (και) μεταξύ τους(!), κλπ και κυρίως ο ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ “ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ο οποίος οδηγεί “θέλοντας και μη” σε… απεξάρτηση από τον οφειλόμενο Πατριωτισμό, η νοσηρή νοοτροπία που λέγει ότι ΤΟ… ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ “ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ και όχι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, όλα αυτά  καταδεικνύουν με σαφήνεια και απόλυτη διαύγεια ότι η σημερινή Υπηρεσία πρέπει σύντομα να αποτελέσει ιστορικό ΠΑΡΕΛΘΟΝ (!) και στη θέση της να δημιουργηθεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ(!) ΝΕΑ, αφού ΚΑΘΑΡΣΗ πλέον δυστυχώς ΔΕΝ αρκεί, διότι η αποφορά από τη σήψη και τη διαιώνισή της είναι όχι απλώς μείζων, αλλά… τρομερή!!!

ευπ1καραμανλησ

Δεν θα κάνω φίλοι μου καμιά αναφορά, ούτε και… “προσθετική” στον παρόντα στο άρθρο αυτό συλλογισμό,  αλλά ούτε και στο παρακάτω θέμα, προς (εσωτερική / εντός της ΕΥΠ εννοώ) συζήτηση, το οποίο και σας θέτω:

“Κατέστη ή Όχι η ΕΥΠ, Άντρο Ξένων… Υπηρεσιών; Αν “Ναι” Πότε, Ποιών, Πώς και Γιατί; Αν “Όχι”, Πώς και Γιατί Έχει Δοθεί Αυτή η… Εσφαλμένη προς τα Έξω, προς την Κοινωνία Εικόνα”;

– Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, προ της φυγής του για τον… 7ο Ουρανό,  μας είχε αναπτύξει αναλυτικά το “πώς” πίστευε ότι θα πρέπει να είναι η “Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών”, των ΕΕΔ! Όλο και κάποιος…  “μάγκας” θα την… πήρε και θα την… πλάσαρε τη σκέψη του, ίσως, σαν δικιά του, σε… υψηλά (και υπουργικά πιθανώς) κλιμάκια! Βρείτε την και μελετήστε την! Πιστεύω ότι ο… ΑΓΙΟΣ θα μπορούσε να μας “πει” και για την ΕΥΠ, μετά από πολύ… προσευχή! (Και ασφαλώς χωρίς να φύγουν από την Υπηρεσία αυτή οι έντιμοι Υπάλληλοι της Υπηρεσίας, που για χρόνια “φυλάνε Θερμοπύλες”)!

– Όλα τα παραπάνω φίλοι μου όμως, και κυρίως το θέμα της δημιουργίας νέας Υπηρεσίας, εκτιμώ δυστυχώς ότι θα μπορούσαν να γίνουν σε μια άλλη Ελλάδα, αφού λόγω της δολερής, όπως έγραφε ο Εθνικός μας Ποιητής,  ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ και της ΦΙΛΑΡΧΙΑΣ μας, ως Φυλής, το θέμα των όποιων αλλαγών, ακόμα και όταν πρόκειται για την ΕΥΠ, και άρα για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Πατρίδας μας, της δόλιας Ελλάδας, καθίσταται… ΠΛΑΤΩΝΙΚΟ, δηλαδή υφίσταται μόνον σε φαντασιακό επίπεδο, όπως λέμε ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΕΡΩΣ, κλπ, καταλάβατε! Αφήστε δε που το… ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ“, που λέγαμε, θα αντιδράσει με περισσή μανία, διότι πολλά και πολλαπλώς, θα χάσει!!!

Μακάρι όμως, “σε μια τελική”, να διαψευσθώ και να γίνει το μεγάλο… “μπαμ”, για μια νέα τέτοια Υπηρεσία! Πολλές αντίστοιχες Υπηρεσίες, άλλων χωρών και μάλιστα με… Ιστορία στο αντικείμενο, “ψάχνονται”, συζητούν, ή ήδη υλοποιούν σήμερα μεγάλες αλλαγές στη δομή τους, καθώς και σε τομείς όπως του προσωπικού, των επιχειρήσεων, (εντός και εκτός της επικράτειάς τους), του τρόπου επαφής τους με την κοινωνία, του εξοπλισμού τους, κλπ.

– Τελικά, σίγουρη είναι και πρέπει ασφαλώς να μνημονευθεί και η διεθνής ξεφτίλα, που υφίσταται και η ΕΥΠ, αλλά κυρίως η Χώρα μας, με όλα αυτά τα θλιβερά αναγνώσματα, γεγονότα, συμβάντα, κλπ!.. Εδώ, στο “σάϊτ” μας, προ καιρού, είχαν γραφεί πάλι κάποιες άλλες σκέψεις για την Υπηρεσία αυτή, με άλλη ασφαλώς αφορμή! (Θα θυμάστε φαντάζομαι! Αναφέρομαι στις ακροάσεις των… Τροϊκανών στο ΧΙΛΤΟΝ, στην πιθανή… παρα-ΕΥΠ του Π-Θ μας, κλπ. “Να γυρίσετε πίσω” και να διαβάσετε, όσοι δεν θυμάστε)!

– Φίλοι μου, καταληκτικά, αρμόζει άριστα νομίζω για το περιεχόμενο του παρόντος κειμένου, η γνωστή ρήση του μεγάλου Ελληνόψυχου, Ελληνολάτρη και Αντικομμουνιστή πολιτικού, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος, για άλλη περίπτωση βεβαίως, είχε πει: Γίναμε η Χλεύη των Ηττημένων“!!! 

– Να είστε όλοι “γεροί και δυνατοί”!

                                                                                           

                                                                                      “ΕΛΛΗΝΑΣ 

* Ποιός σοβαρός Υπουργός “τα βάζει” με έναν Δημοσιογράφο και αναφέρεται σ’ αυτόν και μάλιστα από του Βήματος της Βουλής; Τί, -κατ’ελάχιστον- δείχνει αυτό; Να σας πω τί δείχνει, σε εμένα! Δείχνει, σαν -υποτίθεται- μια συμμορία της “ΜΑΦΙΑ” να “κτυπά” μια ανταγωνίστριά της! Πώς κατάντησαν έτσι τη “Βουλή των Ελλήνων” όλοι αυτοί φίλοι μου; Μήπως φταίμε και εμείς,  ο ευκολόπιστος λαός; Ρωτάω!

 Το όνομα πχ του τεράστιου Έλληνα(!!!) ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά μέσα στην αμερικανική Βουλή – Γερουσία κλπ, (επίσημα εννοώ), από οποιονδήποτε Αμερικανό ομιλητή, στην υπόθεση “Ουότεργκέϊτ”, υπόθεση που συγκλόνισε τις Η.Π.Α. και έριξε την  Κ-Β Νίξον, … υποθεσάρα δηλαδή τεράστια, και όχι… “αέρια, από… περδομένους, τρύπιους δυστυχώς, ελληνικούς πρωκτούς”!.. Καταλάβατε!..

** Προσέξτε… διαπλοκή!

[Η πιο ιστορική λέξη των τελευταίων 40+ ετών, η οποία ειπώθηκε από τον αειθαλή Κων/νο Μητσοτάκη, τον οποίον κάποτε, κάποιοι, (που υβρίζουν σήμερα τα… 40 χρόνια που τάχα κακοπέρασαν… πλουτίσαντες), κορόϊδευαν, γράφοντας στα πρωτοσέλιδα τους, 0% + 0% = 11% (Νομίζω 11%, αν δεν απατώμαι)! Αν τον άκουγαν όμως τότε, σήμερα η Ελλάδα και ο λαός της, όχι σίγουρα, αλλά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, (λόγω του ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τί θα έκανε ο ολετήρας ΣΗΜΙΤΗΣ σε αυτήν την περίπτωση, ερχόμενος στην εξουσία, αν εφαρμόζονταν στην ελληνική Οικονομία όσα είχε πει ο Κρητικός), δεν θα ζούσε αυτήν την οικονομική ΔΟΥΛΕΙΑ, αυτήν την ξενική ΚΑΤΟΧΗ, που βιώνει από το 2008 και μετά!..]

Πάμε” παρακάτω!

Ο ακολουθών συνδυασμός, “δρόμος”, ή ό,τι άλλο, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός! (Με βάση το άρθρο του Σ. Καλλ/δη και όχι μόνον) / Τις όποιες μαθηματικές… “μεταβατικές ιδιότητες” μπορείτε να τις “βγάλετε” εσείς! (Είναι εκατοντάδες ασφαλώς, θα πρέπουν πολλά… Βουλγαράκεια “διαγράμματα επί διαγραμμάτων”, για να βρεθούν όλοι οι… δυνατοί συνδυασμοί και να γραφούν ως… μεταβατικές ιδιότητες. Εδώ γράφω 2 “χαζές”)…

Σάββας Καλλιντερίδης:

– Γνωστός του Αντγου Γρυλλάκη! Τον είχε -μας είπε στο άρθρο του- στη Μονάδα του, το 1981!

–         – // –             : Γνωστός, λίαν πιθανώς, του Χίου! (Ας πούμε πχ, αν και δεν ενδιαφέρει, μέσω της συζύγου του Κου Χίου, που φέρεται ότι ανήκει στο δυναμικό  της ΕΥΠ).

Στρατηγός Γρυλλάκης:

– Γνωστός του νυν ΥΠΑΜ Καμμένου και Τέως Σύμβουλος Ασφαλείας του τέως Έλληνος Π-Θ Κ. Κ. Μητσοτάκη!!

Είχε πχ, θυμίζω, προλογίσει το ογκώδες βιβλίο του Κου ΥΠΑΜ για την Τρομοκρατία! Συγκεκριμένα το 1992, έναν ογκώδη τόμο (580 σελίδες) με τίτλο Τρομοκρατία, Θεωρία και πράξη (εκδ. “Ελληνική Ευρωεκδοτική”), τον οποίο φέρεται μάλιστα να έχει γράψει χωρίς να πληρωθεί… πλήρως, ο γνωστός Κος ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ, όπως είχε, αν δεν σφάλλω, ο ίδιος καταγγείλει. (Πρόκειται για ένα από τα δυνατότερα ελληνικά μυαλά, για όσους δεν πάσχουν από πολιτικό ή άλλο… “κομπλεξισμό”)…

Καμμένος - Καρδινάλιος       Λόγω της Επίσκεψης στην Ελλάδα / Λέσβο, του… Ποντίφηκα Φραγκίσκου, και μόνον (16-04-2016)

– Ο Κος Καμμένος, στη συνέχεια, έγινε ο “εξ απορρήτων” του Κ. Κ. Μητσοτάκη, σε θέματα αφορώντα την τρομοκρατία και ειδικότερα φέρεται ότι ήταν αυτός που τον ενημέρωνε για όλα τα σχετικά μ’ αυτήν θέματα! Θυμίζω ότι η οικογένεια του Κων/νου Μητσοτάκη κτυπήθηκε από την τρομοκρατία, αφού η 17Ν εκτέλεσε τον γαμπρό του, τον μέγιστο Παύλο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, έναν από τους πιο αγνούς, δημοκράτες και φιλοπάτριδες Έλληνες πολιτικούς, ο οποίος πρέσβευε την ΕΝΟΤΗΤΑ(!!!) των Ελλήνων!

– Συνεχίζοντας, ο Κος Καμμένος,  από πολέμιος του “ΠΑΣΟΚ” της… “Τρομοκρατίας”, καθώς και πολέμιος των αριστερών τρομοκρατών, όπως παρουσιαζόταν στο βιβλίο του, βρέθηκε να μεταβαίνει στην κοιλάδα “Μπεκάα” του Λιβάνου, με τους Κους Μπαντουβά, Ναξάκη, Βουνάτσο, κλπ και να… διαπλέκεται με το βαριά -τότε- Μαρξιστικό… “ΡΚΚ” του Οτζαλάν, για τον οποίον μάλιστα, μετά από την παράδοσή του στους Τούρκους το 1999, φέρεται να δήλωνε ότι είχε προσωπική πληροφόρηση από τις δύο συνεργάτιδες του Κούρδου ηγέτη, σύμφωνα με την οποία η απαγωγή Οτζαλάν έγινε μέσα στην ελληνική πρεσβεία από τέσσερις λευκούς και έναν έγχρωμο“. [Λέτε ο Τούρκος Στρατηγός και πραγματικός Πατριώτης, για την Πατρίδα του ασφαλώς, Ενγκίν Άλαν, Κομάντο του τ/”Ειδικού Γραφείου Πολέμου”, να μπήκε με τους άνδρες του, μέσα στην Πρεσβεία μας, στο Ναϊρόμπι, όπου έγινε, λόγω Σημίτη, “ρόμπα” η Ελλάδα και… “καπνός” μια ολόκληρη ελληνική, (για 2,5 τότε 10ετίες / 1974-1999), έναντι της Τουρκίας, εθνική στρατηγική; Άραγε, η ΕΥΠ διέταξε ποτέ, ως όφειλε, ΕΔΕ, για τα όσα έγιναν τότε και τελικά ο Οτζαλάν κατέληξε στο… Ιμραλί; Αν “ναι” θα μάθει ποτέ ο ελληνικός λαός το πόρισμα, ώστε να μην λέγει ο καθένας, εμπλεκόμενος και μη, ό,τι θέλει; Αν “όχι”, γιατί];

– “Ειρήσθω εν παρόδω”, ο Κος ΥΠΑΜ, απλά θυμίζω, είναι “στα μαχαίρια”, με το Διοικητή της ΕΥΠ, Κο Ρουμπάτη!.. Γιατί άραγε; STOP! 

Αντιπτέραρχος  Θεολόγος Συμεωνίδης:

Στο α/φ “του” και με εκείνον πιλότο είχε πετάξει ο “Κων/νος Κ. Μητσοτάκης”! Θα το θυμάστε!

Ο Κος Συμεωνίδης είναι σήμερα Δντης του Στρατιωτικού Γραφείου του Κου Καμμένου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τη ΝΔ, ίδρυσε και αρχηγεύει των “ΑΝΕΛ”, και “επιτίθεται” (και μάλιστα σκληρά) στο νέο Αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Κ. Μητσοτάκη!.. (Καλύτερες σχέσεις φέρεται μάλλον να έχει ο νυν ΥΠΑΜ, με την αδελφή του Προέδρου της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη)!..

– Κάντε 2 – 3 σκέψεις τώρα μόνοι σας!..

– Ο λόγος που γράφτηκαν τα παραπάνω είναι κυρίως για να καταλάβετε ότι πάντα πρέπει να ερευνούμε και να ψάχνουμε βαθύτερα τα πάντα και όχι επιφανειακά! Γράφτηκαν “δίκην μαθήματος”! Σας θυμίζω ότι ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” πάντα μας έλεγε ότι:

                        ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ“!!!

ΥΓ.

α. O επί θεμάτων διαφάνειας και κατά της διαφθοράς υπεύθυνος σήμερα Υπουργός Κος Παπαγγελόπουλος, ο οποίος από επιλογή του Κ. Α. Καραμανλή, για την Αρχηγία της ΕΥΠ, κατέληξε στην Κ-Β των… “ΣΑΝΕΛ”, τί έχει να πει για τα όσα σήμερα τεκταίνονται στην Υπηρεσία αυτή; Διοίκησε μια Υπηρεσία, στην οποία ο κάθε υπάλληλος την “έδινε”; Μήπως θα έπρεπε, λόγω καθηκόντων, να επέμβει άμεσα και “να στείλει” τώρα στα ποινικά Δικαστήρια, Κους και Κες της Υπηρεσίας που παρανόμησαν, ή παρανομούν, εις βάρος της κρατικής ασφαλείας, και, και, και;…  Aυτός θα ξέρει καλύτερα, πχ για τις… “ακροάσεις”, κλπ.

β. Αν η ΕΥΠ ακροάται στελέχη, με… εισαγγελική άδεια ασφαλώς, (αχαχαχαχαχαχα) και “ακούει” περί “Πραξικοπημάτων” κλπ, γιατί δεν επεμβαίνει άμεσα το κράτος, ώστε να συλληφθούν όλοι αυτοί οι νεαροί χουντικοί κλπ Αξκοι, Υπξκοί, κλπ; Μάλλον φίλοι μου, για να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο, ή δεν θα έχει “δεθεί” ακόμα το θέμα, ή “πάμε” να “βγάλουμε μεγάλα… λαβράκια”, ή το θέμα θα είναι… ανύπαρκτο!.. Καταλάβατε!..

γ.  Και μιας και αναφέρθηκα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που “δεν μας φταίει σε τίποτα”, όπως λέγει ο λαός μας, τον ρωτάω εγώ, αλλά και… πολλοί άλλοι!

Καλά, πότε θα “σουτάρεις” αυτόν τον… Παπα…μιμίκο, να μην γράψω Παπα-(α)ρχιδί-κο; Αυτός για 2η φορά ξεφτίλισε τη ΝΔ και τώρα πια, με τα “Συνεδριακά Κόλπα” του στη Θεσ/νίκη, εσένα προσωπικά προσέβαλε Κυριάκο, αφού τώρα εξελέγης και έχεις αναλάβει, ως ο νέος ηγέτης της Παράταξης. Σε “κρατά” μήπως (πνευματικά εννοώ) το γεγονός ότι παρουσιάζεται ως γαμπρός του Ρώσου μεγαλοεπιχειρηματία και πρώην(;) βουλευτή Σαββίδη; Κλπ, κλπ, κλπ σχετικά με τον Κο αυτόν. Δεν ξέρω, μακάρι όχι! Δεν έχεις πάντως κανέναν ανάγκη! Προχώρα στα ίσα και τέλειωνε τώρα με τα όποια φίδια, λαμόγια, ύαινες κλπ”, διότι μετά θα είναι αργά Κυριάκο“!..

δ.  Για τον …  Αχιλλέα, όχι από το… Κάϊρο, που τραγούδαγε ο Κώστας ο Τουρνάς, αλλά από την “Διονυσίου Αρεοπαγίτου”!

«Αγαπητέ Αχιλλέα! Θα απαντήσεις, όπως είχες πει ότι θα κάνεις, σε εκείνο το γιατί που θέλω να μάθω; Είχες πει, έστω και αρνητικά, θα μου πεις»!.. Θα αναμένω ρε Αχιλλέα! Να σου θυμίσω επίσης ότι ένας… Αλέξανδρος(!) στο ζήτησε!.. Κατάλαβες! Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο οποίος, όπως γνωρίζουμε από την Ιστορία, λάτρευε τον ΑΧΙΛΛΕΑ” και γενικώς γνώριζε “απ’ έξω” τα Ομηρικά Έπη!..

                                                                               ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ”!!! (Σε Όλους!)

Κε Π-Θ γέ!

– Τί ώρα ακριβώς θα έλθει η… ανάπτυξη το Μ. Σάββατο; Πριν ή μετά το “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ”; Αχαχαχαχαχαχα! Και ξανά, αχαχαχαχαχαχα! Το “πήγατε, το φέρατε” εκεί στους… “ΣΑΝΕΛ”, το κάνατε με την “1η Αξιολόγηση”, όπως ακριβώς και πέρυσι με τη… σκληρή σας διαπραγμάτευση, που τελικά μας… φέρατε το “3ο Μνημόνιο”! Τώρα απλά, μετά το ταξίδι σου στας… Ευρώπας, τα 5,4 δις Ευρώ, έγιναν +3 δις, ήτοι περίπου 9 δις! Δηλαδή, μου μοιάζει για 4ο Μνημόνιο! Αχαχαχαχαχα… Νευρικό είναι το γέλιο, μην με παρεξηγήσετε!.. Μακάρι να είναι “τεχνική σας, προς τον ελληνικό λαό, παγίδα” η αναφορά στα +3 δις, ώστε να παρουσιαστείτε μετά ως “νικητές”, λέγοντάς μας: “Να! Πετύχαμε! Έκανε πίσω το “ΔΝΤ”, υποχώρησε! Μείναμε στα 5,4 δις”! Έτσι, πιθανώς να πιστεύετε ότι θα είναι πιο… εύπεπτα τα 5,4 δις στο λαό, ενώ σε κάθε περίπτωση, θα έχετε και κάτι να λέτε στη Βουλή και στα… “πάνελς”!

– Πάντως, κάνατε και κάτι σωστό, να τα λέμε όλα! Αναφέρομαι στο ΚΥΣΕΑ“! Αν προλάβω θα γράψω ένα άρθρο, με τίτλο:Μας στέλνουν τους… Τούρκους, τον Ιούνιο; Είχα ξεκινήσει να το γράφω, αλλά μου το… εξαφάνισε, ο δαίμων της… αλητείας, μάλλον, δεν ξέρω ακριβώς!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

                                                                         Και Κε Τσίπρα να μην το ξεχάσω!

                                                                                ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

                                                                                          ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

                                                           Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ“!

                                                                                                        και

                                              ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ(!) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ “ΠΑΓΙΔΑ” ΤΟΥ ΚΟΝΤΩΝΗ!

                     ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ, ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,  ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ… ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!                                                                 

                                                                                                     Papas - Tsipras 16-04-2016                                                                                                               

                                                                                                  – / –