Ε/ΒΟΥΛΗ, 07-10-2021!

Φίλοι μου / μας!

Σχόλιο, για την σημερινή (07-10-2021) συζήτηση στην ε/Βουλή, σχετικά με την έγκριση ή μη της πρόσφατης Ε-Γ συμφωνίας! (Υπερψηφίστηκε με 191 ψήφους). Διαβάστε-το παρακάτω:

Ευτυχώς που, σ’ αυτούς τους τόσο χαλεπούς καιρούς για τον κόσμο όλον, η Ελλάδα έχει Π-Θ έναν καθαρόαιμο πολιτικό άνδρα που λέγεται Κ. Κ. Μητσοτάκης!.. “Φυλάει ο Θεός”!..

Δεν υπάρχουν άλλοι, δυστυχώς(!!!), πολιτικοί στην χώρα μας ικανοί να κρατήσουν στις πλάτες τους τις τύχες του λαού μας!..

Ο “Σόρος-Τσίπρας” δεν είναι απλώς ένας πολιτικός αλήτης, αλλά -προσέξτε(!)- είναι ένας εθνικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ(!) πολιτικός αλήτης!.. Αυτό και τίποτε άλλο!..

Η Γεννηματά δυστυχώς και αυτή είναι πολιτική μετριότητα! Έντιμη, σοβαρή, Πατριώτης, αλλά μέχρις εκεί! Επειγόντως θα πρέπει να εκλεγεί ο Κος Λοβέρδος! Αν συμβεί αυτό, εκτός του ότι θα ακούμε μια πιο βαθιά πολιτική φωνή, θα ακούσουμε επίσης και πάλι την μαγική, (όσο και βαθιά εθνική και λαϊκή), λέξη ΠΑ.ΣΟ.Κ.!..

Για τα Κομμούνια και τα παραπούλια τους (παραφυάδες) αρνούμαι να αναφερθώ! Αρνούμαι να αναφερθώ σε… φιλο-ολοκληρωτικούς, αρνούμαι να αναφερθώ στην κόκκινη… εκδοχή(sic) του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, που δυστυχώς γκρεμίστηκε παγκοσμίως, αλλά που οι Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι”, για τους δικούς τους λόγους, τον θέλουν ακόμα ζωντανό στην Ελλάδα μας!..

-/-

Συνεχίζουμε, μετά από το… σχόλιο!

Μια παρατήρηση μόνον, Κε Π-Θγέ, από την συνολική σας παρουσία στην Βουλή, στην συζήτηση για την έγκριση ή μη της Ε-Γ συμφωνίας! Όχι, δεν πρόκειται για το ότι δεν είπατε στον Κο Τσίπρα το ποιός υποθήκευσε την χώρα μας για 99 χρόνια, μέχρι το 2115 και… “είδομεν”! Διαβάστε αμέσως παρακάτω γιατί ακριβώς πρόκειται! “Πάμε” λοιπόν!

Κε Π-Θγέ!

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει και(!) ΝΑΤΟ και(!) Ευρωστρατός! Κανένα φυσικό ή μη ον, καμία φυσική ή μη φυσική οντότητα, δεν μπορεί να έχει 2 κεφάλια και να ζει / να υφίσταται σε τούτη την Πλάση! Ακόμα και οι… Σιαμαίοι χωρίζουν ή τουλάχιστον το επιχειρούν δι’ εγχειρήσεων!

Δεν μπορεί η Δύση να στηρίζεται “εν όλω”, ως μία δηλαδή ενιαία οντότητα, σε 2 στρατούς, που και από την φύση τους ακόμα δεν είναι ξεχωριστοί, αφού στο ΝΑΤΟ είναι και ευρωπαϊκές χώρες. (Η πλειονότης). Είναι κυρίως πρόβλημα Διοικήσεως και 2 Δκτές σ’ έναν Σχηματισμό (στρατιωτικό ή μη), δεν μπορεί να υπάρχουν!.. (Και συνυπολογείστε όσα ασφαλώς προβλήματα θα επιφέρει μια πιθανή “διπλή Δκση”, πέραν της βεβαίας συγχύσεως, όπως πχ προβλήματα συντονισμού, ελέγχου, αποφάσεων, κλπ)!..

Δεν ξέρω βεβαίως αν θα μπορούσε να αλλάξει το Οργανόγραμμα του ΝΑΤΟ και αν συσταθεί “Ευρωστρατός” αυτός να είναι υποσύνολό του και να διοικείται από τον όποιον κάθε φορά ΝΑΤΟΪΚΟ Δκτή, κάτι που όμως και πάλι δεν θα ανεξαρτητοποιεί τον “Ευρωστρατό”, όπως είναι το επιθυμητό, όπως καταλαβαίνω, από τους Ευρωπαίους!

Ο “Ευρωστρατός”, (αν υποθέσουμε ότι δημιουργείται ως μια ανεξάρτητη δύναμις), θα δέχεται εντολές και από την ΕΕ, αλλά στο πλαίσιο του Ατλαντισμού και από τις Η.Π.Α. – Αγγλία, κλπ; Και τί θα κάνει τότε, πώς ακριβώς θα εκτελεί αυτές τις εντολές, οι οποίες πιθανώς να εμπλέκονται μεταξύ τους σε πολλούς τομείς, και άλλα πολλά;

Και τίθεται ακόμα ένα ερώτημα! Έχουν οι χώρες της ΕΕ την δυνατότητα να παρέξουν μια ξεχωριστή του ΝΑΤΟ δύναμη, έχουν δηλαδή προσωπικό που θα μπορούσε να καλύψει μια τέτοια προοπτική, ένα τέτοιο όραμα;

Και ας μην κρυβόμαστε Κε Π-Θ γέ! Η δημιουργία “Ευρωστρατού” θα επιφέρει υποχρεωτικά και αλλαγή στην πολιτική δομή του υφιστάμενου Ατλαντικού ή Διατλαντικού Οργανισμού! Και πότε, αλλά και πώς θα γίνει αυτό; Εδώ μας “πήρε” κάτι 10ετίες από της συστάσεως της Συμμαχίας, για να εδραιωθεί αυτή και κυρίως για να εμπεδωθεί στις συνειδήσεις των λαών του κάποτε λεγόμενου “Ελευθέρου Κόσμου”, λέγε με Δύσης, ως ο Νο “1” αμυντικός… θεσμός της!

Πέρασαν 7 10ετίες και θα προσέξατε πως μόλις τα λίγα τελευταία χρόνια (κυρίως μετά από το 2014 και την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία), το ΝΑΤΟ μπόρεσε (“ξυπνώντας”…), να φτιάξει και στο Πεδίο, εκτός από τα “Χαρτιά”,  “Δύναμη Πεδίου” και συγκεκριμένα την “Δύναμη Ταχείας / Άμεσης Αντίδρασης” (“NRF”), κλπ!..

Οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν πολύ χρόνο και ήρεμους καιρούς, ήτοι μακρά ειρήνη! Αυτό υπήρχε πράγματι μετά από τον Β’ Π.Π. και έτσι συστάθηκε το ΝΑΤΟ! Σήμερα όμως, αν εξετάσουμε τα όσα τεκταίνονται στον Πλανήτη, τί λέτε, υπάρχουν οι μόλις αναφερθείσες βασικές προϋποθέσεις, για κάτι νέο, νέο με ό,τι αυτό φυσικά… απαιτεί ή θα απαιτήσει; 

Εκείνο που θα έπρεπε να γινόταν, κατά την γνώμη πάντα των Αγγέλωνείναι η αλλαγή των αποστολών του ΝΑΤΟ, το οποίο θα πρέπει πια να αποκτήσει παγκόσμιο στρατιωτική προβολή!.. Καταλάβατε!..

Θα μου πείτε! Τότε ποιό το νόημα της “Ένωσης” των ευρωπαϊκών χωρών και τα οράματα, που έγιναν πράξη, των Μονέ, Αντενάουερ, Ζισκάρ Ντε Στεν, Κ. Γ. Καραμανλή, και άλλων;

Θα σας απαντήσω! Το μόνον, στην πραγματικότητα, που υπάρχει σήμερα Κε Π-Θγέ είναι και μόνον μια νομισματική ένωση, καθώς και μια ανισομερής γενική “θέαση” όλων των μελών της Ένωσης! Η “Ένωση” για να ήταν “Ένωση” θα έπρεπε να κυβερνάτο κεντρικά (με ψηφισμένο από τους λαούς Π-Θ), να έχει, όπως έχει, ένα και μοναδικό Κοινοβούλιο και κοινό νόμισμα, αλλά προσέξτε η αγοραστική δύναμή-του, ήτοι του “Ευρώ” να είναι για όλες τις χώρες της “Ευρωζώνης” η ίδια, η απονομή Δικαιοσύνης να ήταν ίδια, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε! Οπότε τότε θα καταλάβαινα και έναν κοινό στρατό, έναν “Ευρωστρατό”, με ταυτόχρονη όμως απόσυρση των χωρών της “Ένωσης” από το ΝΑΤΟ, ήτοι… διάλυση του ΝΑΤΟ! Θέλουμε κάτι τέτοιο Κε Π-Θγέ; Δεν νομίζω!..

Ας είναι! Αντιλαμβάνομαι την Γαλλία απολύτως, αλλά νομίζω πως στο συγκεκριμένο θέμα σφάλλει ο νυν ηγέτης της Κος Μακρόν! Οι καιροί είναι άλλοι σήμερα, εκείνων του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΟΛ, ο οποίος και αυτός απέτυχε στο τότε περίπου όμοιο μεγαλεπήβολο όραμά του, μετά μάλιστα από μια μεγάλη πολιτική μάχη που έδωσε με τις Η.Π.Α., και με ακολούθως μεγάλο βαρύ προσωπικό κόστος!.. Μην το ξεχάσετε αυτό Κε Π-Θ γέ!..

Καταληκτικά! Ωραία λοιπόν τα περί “προπλάσματος” μιας μελλοντικής κοινής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δυνάμεως, όπως είπατε ότι αποτελεί η τεράστιας σημασίας, πράγματι, Ε-Γ συμφωνία, αλλά εμείς πιστεύουμε πως  η φρασεολογία αυτή είναι μη ρεαλιστική και κυρίως ανεδαφική, αν όχι και πολύ επικίνδυνη για το σημερινό, ιδιαίτερα πολύπλοκο, όπως και άκρως κρίσιμο παγκόσμιο πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό περιβάλλον!..

Φυσικά, αν εσείς έχετε την λύση, ώστε να έχουμε και “Ευρωστρατό” και ΝΑΤΟ, χωρίς προβλήματα (κυρίως επιχειρησιακά), τότε με πολύ πράγματι ενδιαφέρον να την ακούσουμε, να ακούσουμε αυτό το ζητούμενο “πώς”!..

Με πολύ σεβασμό!..

Στην συνέχεια, τολμούμε Κε Π-Θγέ, για να επανέλθουμε στην Ε-Γ συμφωνία, να συγκρίνουμε το άρθρο “2” που πετύχατε ή καλύτερα να συγκρίνουμε αυτήν σας την απίθανα μεγάλη συγκεκριμένη επιτυχία, με εκείνην του ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ο οποίος πέτυχε “τις Σέβρες” και έφερε την Ελλάδα στα πατρογονικά της Μ. Ασιατικά εδάφη, έστω μέχρι τον Αυγ. του 1922 και το σπάσιμο των… πορσελανών των Σεβρών στην Σμύρνη, για μια σειρά από λόγους, κυρίως λόγους διχασμού της Φυλής μας, στέλνοντας βεβαίως ένα Σύνταγμα στην Ουκρανία να πολεμήσει υπέρ των “Λευκών Σκούφων”, ήτοι υπέρ των Ρ/”Δημοκρατικών Επαναστατών” (Κερένσκυ, κλπ) και κατά των Ρ/Κομμουνιστών (“Κόκκινων Σκούφων”)!.. Φυσικά αυτή η σύγκριση, για να μην παρεξηγηθούμε, γίνεται πάντα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις – παραδοχές και όρους, ενώ βεβαίως και εσείς δεν είστε… ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!..

Εσείς μάλιστα, ως Π-Θ, είστε Κε Π-θγέ σήμερα σε πολλαπλάσια δυσκολότερη θέση εκείνου του τεράστιου Έλληνος Πατριώτη και “Πολιτικού ΜΕΤΡ” συγγενού σας, αν εξετάσει κανείς την Ελλάδα του “τότε” και την Ελλάδα του “σήμερα”, συνυπολογιζομένης και της στάσης, τότε και τώρα, του λεγόμενου “ξένου παράγοντα”!..

Είναι φανερό ότι έχετε πολιτική παιδεία, (οι πράξεις σας το αποδεικνύουν), αλλά και το απαραίτητο “IQ” να “τσιμπάτε” το κρίσιμο και σημαντικό! Έτσι, για παράδειγμα, προσπαθήσατε να εξηγήσετε σήμερα στον “Σόρος-Τσίπρα” τί σημαίνει “ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ”, αν και αμφιβάλλω ότι τα καταφέρατε, κάτι και που εσείς… φοβόσασταν και γι’ αυτό καλέσατε τον “ΑΛΕΞΗ” να απευθυνθεί σχετικά στον Καθηγητή Κο Κατρούγκαλο!.. Αχαχαχαχαχα!..

Εμείς, πριν κλείσουμε, σημειώνουμε εμφαντικά πως το άρθρο 2, κλπ, αποτελεί την ε/πολιτική “ενδιάμεση λύση”, την δική σας δηλαδή λύση, ήτοι αυτή των πολιτικών, η οποία διεκδικεί να ισχύσει και όταν η Ελλάς εμπλακεί σε πολεμικές… περιπέτειες (ΕΙΘΕ ΟΧΙ) και πρόκειται για “λύση” που “καπελώνει” / καλύπτει / “αγκαλιάζει” τις όποιες στρατιωτικές μας “ενδιάμεσες λύσεις”!.. Καταλάβατε!..

Σας καλούμε τέλος, με τον προσήκοντα πάντα σεβασμό στην ιδιότητά σας, αλλά και σε εσάς προσωπικά (αυτόν τον 2ο σεβασμό, τον σεβασμό στο πρόσωπό σας τον κερδίσατε), να ολοκληρώσετε, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, και πάλι θετικά για την Πατρίδα μας, την “υπό υπογραφήν” Ε-Αμερικανική συμφωνία, ώστε να αρχίσει να εμπεδούται και το νέο Ε-Α επχ-κό πολιτικο-στρατιωτικό περιβάλλον στην χώρα μας, ένα περιβάλλον που αδιαμφισβήτητα θα επηρεάσει πολύ σοβαρά και αυτό στην περιοχή μας, αλλά και αυτό στην ευρύτερη γειτονιά μας!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1.

Miçotakis: Türkiye saldırırsa Fransa yardıma koşacak

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, “Akdeniz’de kiminkimi “savaş nedeni” (casus belli) ile tehdit ettiğini hepimiz biliyoruz” ifadesini kullandı

Miçotakis: Türkiye saldırırsa Fransa yardıma koşacak
07.10.2021
Ege ve Doğu Akdeniz‘de gerilimlerin kaynağı olan Yunanistan‘ın Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Fransa ile imzaladıkları savunma anlaşmasına ilişkin provokatif açıklamalarda bulundu.

Miçotakis, Türkiye’yi işaret ederek anlaşmanın, “üçüncü bir ülkeden gelebilecek bir saldırıya karşı” ortak savunmayı öngördüğünü, bir “dış tehdit” durumunda iki ülkenin birbirine yardım etmelerine olanak tanıdığını söyledi.

Yunan başbakan, mutabakatın bugün oylanacağı mecliste yaptığı konuşmada Yunan milletvekillerine seslenerek, “Üçüncü bir tarafın iki devletten birine saldırması halinde askeri yardım olacağı ilk kez net bir şekilde ifade edilmiştir dedi ve Türkiye’yi net bir şekilde işaret ederek “Akdeniz’de kimin kimi “savaş nedeni” (casus belli) ile tehdit ettiğini hepimiz biliyoruz ifadesini kullandı.

Yunan meclisinde sadece savunma mutabakatının oylanacağı, anlaşma çerçevesinde Fransa’dan 3 milyar euroya üç fırkateyn satın alma anlaşmasının oylamaya dahil olmadığı belirtiliyor. Yunanistan bu yılın başında da Fransa’dan 18 adet Rafale savaş uçağı alımı için anlaşma imzalamıştı.

Türkiye, Yunanistan’ın Ege’de karasularını 12 mile çıkarmasını savaş nedeni sayacağını ilan etmişti.

Yunanistan ise uluslararası hukuka göre 12 mil hakkı bulunduğunu savunuyor.

KAYNAK: HABER7

2.

Yunan askerleri tatbikat sonrası İzmir’i arkalarına alarak poz verdi

Söz konusu fotoğrafı Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias resmi Twitter hesabından paylaştı

 

Yunan askerleri tatbikat sonrası İzmir'i arkalarına alarak poz verdi
07.10.2021

Yunanistan ordusu, Ege Adaları’ndan biri olan Koyun Adası‘nda (ΟΙΝΟΥΣΕΣ) askeri tatbikat gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta yapılan tatbikatlar Türkiye’nin yakınındaki adalarda gerçekleştirildi.

Koyun Adası’ndaki bir askeri tatbikat sonrası askerler, Yunanistan bayrağı altında İzmir‘i arkalarına alacak şekilde poz verdi.

Tatbikatlarda yer alan Yunanistan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, fotoğrafı resmi Twitter hesabından paylaştı.

Fotoğrafta Hardalias’ın da bulunduğu görüldü.

Hardalias, fotoğrafları “Her ada, her küçük ada, her kayalık adacık, bir Yunan yurdu! Her yerdeyiz!” notuyla paylaştı.

KOYUN ADASI

Kuzey Ege Adaları’nın bir parçası olan ada, Yunanistan ile Türkiye arasındaki tartışmalı bölgelerden biri.

Yüzölçümü 17.427 km² olan ada üzerindeki belediyenin nüfusu 2011 yılı itibarı ile 826 olarak kaydedidi.

İLK TAHRİK DEĞİL

Doğu Akdeniz’de zaman zaman gerilimi tırmandıran Yunanistan, geçtiğimiz mart ayında Türkiye sınırına yalnızca 7.5 kilometre bulunan ve gayri askeri statüdeki Sakız Adası’nda tatbikat düzenlemişti.

Atina hükümeti, Sakız Adası’nda gerçekleştirdiği tatbikatla imzaladığı Lozan Antlaşması’ndaki kuralları ihlal etmişti.

KAYNAK: HABER7
3.
ΣΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ*, (1ος κάτω δεξιά), ΣΥΜΒΟΥΛΟ “ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ” ΤΟΥ Τ/ΥΠΑΜ Χ. ΑΚΑΡ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ / ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΙΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ! ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ!.. (Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη στην Άγκυρα συνάντηση των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Τουρκίας και Γεωργίας)!..
* Η ΤΠΑ, όπως έχουμε τονίσει εμφαντικά στο “σάϊτ” μας, “παίζει” σήμερα βαρύνοντα ρόλο, έχουσα και όμοιο λόγο, όχι μόνον μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, αλλά και ευρύτερα στις ΤΕΔ και στο νέο τους… δόγμα!
4. Σε ό,τι αφορά είδηση, που “πέρασε” σε “λαθροσάϊτ”, σχετική με μεταφορά τ/αρμάτων “Λέοπαρντ” στα “Κατεχόμενα” (ΚΥΠΡΟΣ), έχουμε γράψει σχετικά παλιότερα και δεν θα επανέλθουμε, όταν μάλιστα λείπει από την πληροφορία το “πότε”, ήτοι ο χρόνος!..
Υπενθυμίζουμε:
Στα “Κατεχόμενα” οι Τούρκοι έχουν στείλει, τα τελευταία 2 χρόνια, εκτός από άρματα, και επιπλέον προσωπικό (κυρίως Κομάντος και ΤΘνους, όπως ήταν φυσικό αφού έστειλαν άρματα), ΜΕΑ [και(!) επιθετικά], επιπλέον πυρομαχικά και κυρίως βαρέων όπλων, έχουν ενισχύσει το προσωπικό πληροφοριών τους και ως ΤΕΔ και ως ΜΙΤ, “ανοίγοντας” μεγαλύτερα… πανιά στις “Ελεύθερες Περιοχές, καταλάβατε, ενώ εκπαίδευσαν σε πραγματικές πολεμικές συνθήκες στην Συρία υπάρχουσες στα “Κατεχόμενα” Μονάδες τους. (“Ειδικές Δυνάμεις”  για χρόνο σχεδόν 1 έτους! Θα θυμάστε πως είχαν κάνει το ίδιο και με Κομάντος από το Ντενιζλί, τους οποίους είχαν στείλει στα Τ-Σ σύνορα, κλπ).
Επιπροσθέτως, έχουν προβεί σε “διορθωτικές κινήσεις” στα παράνομα α/δ τους, ενώ έχουν ξεκινήσει εργασίες στην Αμμόχωστο για την δημιουργία εκεί ναυτικής Βάσεως, έχοντας παράλληλα αυξήσει, σε σχέση με το παρελθόν, την ναυτική τους παρουσία στον περιβάλλοντα την Κύπρο θαλάσσιο χώρο και κυρίως σ’ αυτόν που “αγκαλιάζει” τα “Κατεχόμενα”!..
Τα επιπλέον άρματα προορίζονται για την επιπλέον ενίσχυση του επιθετικού κατά της “Κυπριακής Δημοκρατίας” σχεδίου τους, που, για άλλη μια φορά, σας λέμε πως στηρίζεται σε αιφνιδιαστική δυναμική προέλαση – επίθεση (μορφής “Αστραπής” / “blitzkrieg”), κατά των δυνάμεων της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ”, με στόχο την κατάληψη και του υπολοίπου της Νήσου σε χρόνο 3 ημερών!..(Σε μορφή απλής ή διπλής λαβίδας ή αλλιώς τανάλιας, μια τακτική που αγαπούν όλως ιδιαιτέρως στις ΤΕΔ, όπως και άλλη φορά σας έχουμε εδώ γράψει)!..
Τέλος, να μην ξεχνάτε πως στην Κύπρο οι Τούρκοι “θα τα δώσουν όλα”, καθ’ όσον αυτή αποτελεί την Νο “1” βαλβίδα αναπνευστικής του Κράτους τους ασφαλείας, τον Νο “1” “Ζωτικό Χώρο” τους!.. Ακριβώς όπως το διαβάσατε!..
Και για τα λαμόγια, που αποτόμως αυξήθηκαν / επληθήνθησαν, γράφουμε πως η κάθε πληροφορία πρέπει να απαντά στα ερωτήματα “ποιός”, “πού”,” πότε” και “πώς”, οπωσδήποτε!..  (Το “Διατί” είναι για άλλους και συγκεκριμένα για τους αναλυτές και δη για τους… “Μάγκες” εξ αυτών).

5. Και για χαλάρωση…

«Εξέθεσαν τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και των αφεντικών του»!

«Εξέθεσαν τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και των αφεντικών του»!
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021
Η ΑΕΛ υποβιβάσθηκε γιατί με τις ευλογίες της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, τρία «εργαλεία» της παρανομίας του ποδοσφαίρου Διακοφώτης, Γιαρένης, Φρέρης μαζί με τον Αλέξη Δέδε ανακάλεσαν παράνομα τα δελτία έντεκα βασικών ποδοσφαιριστών της μία ώρα πριν ο διαιτητής Κουτσιαύτης παρουσία του κ. Κλάντεμπερκ σφυρίξει την έναρξη του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς στην Λαμία και γιατί σε 40 περίπου αγώνες!!! της ΑΕΛ, του Παναιτωλικού και της Λαμίας σφύριξαν οι Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος κατακρεουργώντας την ΑΕΛ και ευεργετώντας τους αντιπάλους της, γιατί μετά τις εκτός έδρας νίκες μας επί του ΟΦΗ, του Απόλλωνα και του Ατρομήτου, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βόλος έκαναν τα πάντα στα play-out για να υποβιβαστούμε για έναν μόλις βαθμό.
Το ίδιο προσπάθησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος και οι υποτακτικοί του, όπως αποδεικνύεται από την παράνομη απόφαση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη, να κάνουν και τώρα και να ευνοήσουν παράνομα εις βάρος της ΑΕΛ πέντε αντιπάλους της που συμμετέχουν στον βόρειο όμιλο της Super League 2, ώστε να ενισχυθούν νομικά και αγωνιστικά, εντελώς παράνομα και να αποκτήσουν απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται, αλλά και να μην πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πριν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, αλλά ευτυχώς οι Ανώτατοι Δικαστές του Διαιτητικού Δικαστηρίου τους κατεξευτέλισαν, όπως εμείς είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει για αυτό καταθέσαμε και την προσφυγή, εκθέτοντας τόσο τα υποχείρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και των αφεντικών του στην Εκτελεστική Επιτροπή και στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, όσο και στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ με τους δύο επικεφαλής της, οι οποίοι για να βλάψουν την ΑΕΛ, όπως έκαναν και στην περίπτωση της ανακλήσεως των δελτίων, όπου πάλι Ανώτατοι Δικαστές τους κατεξευτέλισαν, ήλθαν με δύο «γνωστούς» δικηγόρους που ήταν πάλι μαζί τους στην υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων, υποστήριξαν διάφορες νομικές γελοιότητες.

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΛ με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του θα παραλάβει σήμερα το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης και περιμένουμε άμεσα από τον κ. Αυγενάκη να ενεργοποιήσει όλες τις νόμιμες δυνατότητες εις βάρος όλων αυτών που με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Αντωνίου, τον ταμία κ. Τζαφέρη και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής γελοιοποίησαν τον νόμο Αυγενάκη και τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσπαθούν να μετατρέψουν την Super League 2 στο καταφύγιο των διεθνών κακοποιών του παράνομου στοιχήματος, που ξαφνικά ερωτεύτηκαν όλες τις ομάδες σφραγίδες χωρίς οπαδούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τους έλληνες συνεργάτες τους, που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, θέλουν να μετατρέψουν την κορυφαία παγκοσμίως κοινωνική εκδήλωση, το ποδόσφαιρο, σε προσωπική τους επιχείρηση, με σκοπό το «στήσιμο» ποδοσφαιρικών αγώνων και τα παράνομα κέρδη του στοιχήματος, αφού κανένα λόγο δεν έχει κανένας Αμερικάνος, Καναδός, Ιρανός, Αυστραλός να αγοράσει ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες και να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα 40 ομάδων που μόνο ένας ανεβαίνει μετά από δύο ή τέσσερα μπαράζ και θα κερδίζει το εισιτήριο της ανόδου στην Super League 1.

Η νομική μας άποψη είναι ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη απόφαση πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι και επειδή πρόκειται για το προεδρείο της ΕΠΟ, ο κ. Αυγενάκης εάν θέλει να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει σε συνεργασία με την UEFA να προχωρήσει στον διορισμό Διοικούσης Επιτροπής.

Οτιδήποτε άλλο είναι ουσιαστικά και νομικά αδύνατον να σώσει τις νόμιμες ομάδες από αυτό το καθεστώς της παρανομίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες και το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και την πώληση του σε αχυρανθρώπους την 27/2/2015 και ακολούθως και πάλι η νομική υπηρεσία μας θα προβεί στις σωστές νομικές ενέργειες για την αγωνιστική και οικονομική αποζημίωση μας.

Τον λόγο έχει πλέον μόνο η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη και η Κυβέρνηση, δια του κ. Αυγενάκη».

 

6.

ΚΑΤΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΟΥΤΕ… ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΟΥΤΕ... ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021

*** ΠΟΝΕΣΕ πολύ * ΜΙΑ εβδομάδα μετά και ακόμη να συνέλθουν ***

*** ΟΙ αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια ***

*** ΕΘΝΙΚΟΣ σουρεαλισμός ; * ΟΛΟΚΛΗΡΗ «Εθνική ΕΛΛΑΔΑΣ» να μοιρολογεί για τον τραυματισμό ενός ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ποδοσφαιριστή της ! ***

*** ΤΟ άλμα, λέει, του Λιβάϊ Γκαρσία στο πρώτο γκολ της Αεκ, έφτασε στα δύο και κάτι ! * ΕΥΚΟΛΑΚΙ, λέω εγώ, όταν χρησιμοποιείς σαν εφαλτήριο τον … ώμο του αντίπαλου στόπερ ! * ΚΑΙ όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορεί να πηδήξει ούτε … διπλωμένη εφημερίδα ! ***

*** ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, λέει, ο Μπουτσικάρης * ΠΟΙΟΣ είναι πάλι αυτός ; ***

Η ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ» ΣΛΟΒΕΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΙ ΒΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΒΙΝΤΣΙΤΣ : «ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ»

«ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ» ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

*** ΑΠΕΦΥΓΑ, στο χθεσινό μου κείμενο, να κάνω οποιαδήποτε αναφορά στη διαιτησία του Βίντιτς και ειδικά στη φάση πού ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Τικίνιο τραβώντας τον με το χέρι * ΤΕΤΟΙΕΣ φάσεις σε αγώνες του Ολυμπιακού έχουν ξαναγίνει και ματαξαναγίνει, άφθονες * ΠΟΤΕ, σε καμία περίπτωση, η τελική απόφαση του διαιτητή δεν έγειρε υπέρ του Ολυμπιακού * ΠΑΝΤΟΤΕ ήταν ευνοϊκή υπέρ της αντιπάλου του

*** ΔΙΑΒΑΣΑ τις απόψεις των τηλεκριτικών * ΩΣ συνήθως, αλληλοσυγκρουόμενες ήταν και αυτό είναι φυσιολογικό φαινόμενο * ΔΕΝ θα τις σχολιάσω όλες, αλλά μόνο την άποψη του Παναγιώτη Βαρούχα, πού δίνει ευκαιρία για ευρύτερο σχολιασμό * ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ δε, την «εισαγωγή» του σχολιασμού του, πού θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα

*** «ΠΟΛΥ η διαιτησία του Βίντιτς, δεν είχε καμία λανθασμένη απόφαση πού να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα» είπε * ΑΥΤΗ η φράση έχει διπλή ανάγνωση και ερμηνεία * ΑΝ ο διαιτητής δεν πήρε καμία λανθασμένη απόφαση πού να διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, σημαίνει ότι πήρε ΑΛΛΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ αποφάσεις πού ακόμα και αν ΔΕΝ διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, σίγουρα ΒΟΗΘΗΣΑΝ στη διαμόρφωσή του !

*** ΑΠΟΜΟΝΩΝΩ την φάση του ΠΕΝΑΛΤΙ και εξετάζω συνολικά τη διαιτησία του Βίντιτς * ΤΑ αναρίθμητα φάουλ πού έδωσε ΥΠΕΡ της ομάδας πού ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙΚΑ * ΤΗΝ αδιανόητη ανοχή του στα σκληρά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών του Παναθηναϊκού * ΤΗΝ επίδειξη «τσαμπουκά» του Χατζηγιοβάνη και του Σάλια πού έμειναν ατιμώρητες * ΤΗΝ καταχώρηση ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ οποιασδήποτε αμφισβητούμενης φάσης στον αγώνα * ΚΑΙ βεβαίως, τον «λειψό» χρόνο παράτασης λόγω των αμέτρητων καθυστερήσεων στο τέλος

*** ΟΛΑ αυτά τα «μικρά γεγονότα», όλες αυτές οι «μικρολεπτομέρειες» είναι πού συνθέτουν την ευρύτερη, την συνολική εικόνα μιάς διαιτησίας * ΚΑΙ ναι, ένα πέναλτι πού δόθηκε ή δεν δόθηκε λάθος, είναι καθοριστικό γεγονός, αλλά μεμονωμένο * ΤΟ σύνολο όμως μιάς διαιτησίας, το καθορίζουν και τα ΜΙΚΡΑ γεγονότα, οι λεπτομέρειές της * ΚΑΙ κάτω από αυτό το πρίσμα, η διαιτησία του Βίντσιτς δεν ήταν απλά τραγική * ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ υπέρ του Παναθηναϊκού και εν γένει ΥΠΟΠΤΗ, κατά την προσωπική μου άποψη

*** ΦΥΣΙΚΑ, δεν βάζω τον Παναθηναϊκό ή κάποιον «εκ του Παναθηναϊκού» στο κάδρο των υποψιών * ΑΥΤΑ τα πράγματα δεν γίνονται πάντα από τον άμεσα ενδιαφερόμενο * ΕΙΔΙΚΑ όταν υπάρχουν κι’ άλλοι, με ακόμα μεγαλύτερο συμφέρον * ΚΑΙ δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψη πού διάβασα διατυπωμένη, ότι «ίσως ο Βίντσιτς θέλησε να εξευμενίσει τον Παναθηναϊκό, μετά από το ΣΦΑΓΕΙΟ πού του είχε κάνει σε εκείνο το Πάοκ – ΠΑΟ στην Τούμπα»

*** ΠΟΙΟΣ αποκλείει το ενδεχόμενο η σωστή ερμηνεία να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη * ΔΗΛΑΔΗ, ο Βίντσιτς να ενήργησε με την σκοπιμότητά του να πηγάζει από ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ πού προήλθε και εκείνη η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Πάοκ διαιτησία του σε εκείνο τον αγώνα της Τούμπας; * ΑΥΤΕΣ οι σκέψεις βέβαια, ισχύουν αν δεχτούμε ως βάση του συλλογισμού ότι ο Βίντιτς ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ και με ΥΠΟΠΤΗ πρόθεση αδίκησε – όπως αδίκησε – τον Ολυμπιακό

*** ΕΚΑΝΑ μία ερώτηση στον Παναγιώτη Βαρούχα * ΑΝ έχει διαπιστώσει έως σήμερα σε ΕΝΑ έστω αγώνα του Ολυμπιακού, κάποια διαιτητική εύνοια, έστω ελάχιστη, ας πούμε σε στυλ … 50,5 – 49,5 * ΟΧΙ, δεν υπάρχει καμία απολύτως, η παραμικρή, η ανεπαίσθητη εύνοια, έστω και σε ένα παιχνίδι * ΚΑΙ αυτό ισχύει για όλους τους επίσημους αγώνες πού έχει δώσει ως τώρα * ΠΕΝΤΕ αγώνες πρωταθλήματος και ΟΚΤΩ διεθνείς, ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ, δεν έχει γευτεί κάποιο λάθος ( ή «λάθος» ) της διαιτησίας πού να τον ευνοεί, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

*** ΚΑΙ κάπου εδώ, θα πρέπει να τονίσουμε σαν «ενισχυτική» των επιχειρημάτων πού αναπτύξαμε, την δήλωση του Πέδρο Μάρτινς περί «στρατηγικής του διαιτητή υπέρ των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού» * ΗΤΑΝ η ΠΡΩΤΗ φορά πού άκουσα τον κατά κανόνα συγκρατημένο τεχνικό να καυτηριάζει με αυτό τον τρόπο μία διαιτησία

*** ΚΑΙ ακόμη, θα τονίσω και μία λεπτομέρεια, πού πολλοί είδαμε, αλλά ελάχιστοι προσέξαμε * ΟΤΙ ο Μάρτινς τα παράπονά του τα έκανε ευθέως, με έντονες χειρονομίες και στον ίδιο τον Βίντσιτς, την ώρα πού το διαιτητικό τρίο αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο * ΑΠΑΝΤΗΣΗ όμως δεν πήρε

ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ !

ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ «ΓΙΑΝΝΑΚΗ» !

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ

ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΙΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ … «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ» !

*** ΕΠΙΔΕΙΞΗ δύναμης από το κιτρινόμαυρο σύστημα που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, είχαμε χθες * ΜΕ τον τρόπο πού συνηθίζει * ΔΗΛΑΔΗ, με ΠΡΟΓΡΑΦΕΣ υποψηφίων παρατηρητών διαιτησίας πού δεν είναι αρεστοί στον «Γιαννάκη» ή δεν συμβιβάζονται με τις εντολές του διευθυντήριου του συστήματος, μέσω «δικών» δημοσιογραφικών πληκτρολογίων, πού βεβαίως ακολουθούν πιστά τις εντολές

*** ΔΙΒΑΣΑΜΕ λοιπόν σε δημοσίευμα της «Livesport» τα ονόματα των παλαιών διαιτητών πού έχουν κάνει αίτηση για να γίνουν παρατηρητές διαιτησίας, αλλά … «δεν πρέπει» να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους ! * ΓΙΑΤΙ δεν πρέπει ; * ΔΙΑΒΑΣΤΕ σκεπτικό, να … σηκωθούν οι τρίχες σας όρθιες :

*** ΕΠΕΙΔΗ, λέει, «είχαν εμπλοκή και σε «βαριές» δικαστικές υποθέσεις, αλλά απαλλάχθηκαν και έχουν καθαρό ποινικό μητρώο» * ΠΕΡΑ από την πεντακάθαρα «ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» οσμή πού αναδύεται από αυτές τις γραμμές, ξεπηδάει ολοφάνερη και η σκοπιμότητα * ΠΟΥ λέει πως αυτοί οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν παρατηρητές διαιτησίας * ΓΙΑΤΙ ; Επειδή … «είχαν εμπλοκή και σε «βαριές» δικαστικές υποθέσεις, αλλά απαλλάχθηκαν και έχουν καθαρό ποινικό μητρώο» !!!

*** ΚΑΙ σ’ αυτές τις γραμμές πού διαβάσατε, αγαπητοί φίλοι, σημασία δεν δίδεται στο ότι ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ, ούτε το ότι «έχουν ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ» * ΑΥΤΟ πού προβάλλεται σαν σημαντικότερο, είναι πως … «είχαν εμπλοκή σε βαριές δικαστικές υποθέσεις» * ΓΙΑ την οποία, βεβαίως, ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ και δη ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !

*** ΦΩΣ φανάρι, λοιπόν, ότι πρόκειται για δημοσίευμα – εντολή προγραφών υποψηφίων * ΚΑΙ η προέλευση βεβαίως γνωστή σε όλους όσοι παροικούμε εν Ιερουσαλήμ * ΑΣ δούμε όμως τα ονόματα πού αναφέρονται στο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ αυτό κείμενο : Γιάχος Θανάσης ( πρώτος – πρώτος ! ), Παππάς Ανδρέας, Μπριάκος Θανάσης, Δούρος Γιώργος, Ζωγράφος Χριστόφορος, Βοσκάκης Μιχάλης και Γκρούτσης Δημήτριος

*** ΟΛΟΙ δηλαδή όσοι δεν ήθελε το σύστημα του Γιαννάκη και η παράγκα του Θωμά, για διάφορους λόγους, αλλά με ένα βασικό : * ΟΤΙ δεν είναι «δικοί» και δεν τους έχουν εμπιστοσύνη * ΚΑΙ εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε την τραγική ειρωνεία : * ΟΤΙ αυτοί προγράφονται σήμερα από ΤΗΝ ΙΔΙΑ παράγκα πού κατηγορείται ότι κάποτε τους … «χρησιμοποιούσε» ! * ΜΕ λίγα λόγια, η παράγκα του Θωμά ( συνεπικουρούμενη από το κιτρινόμαυρο σύστημα Γιαννάκη ) τους κατηγορεί ότι την … εποχή Θωμά, ενεργούσαν υπέρ της … ίδιας ! * ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΟΣ παραλογισμός !

*** ΠΡΟΣΕΞΤΕ μερικές … συναρπαστικές λεπτομέρειες * ΞΕΡΕΤΕ γιατί ( σύμφωνα με τη δικογραφία ) είχε παραπεμφθεί σε δίκη ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος ; * ΙΔΟΥ : «Κατηγορείσαι ότι στο ( τάδε ) λεπτό του αγώνος, δεν έδωσες καταφανέστατο πέναλτι» υπέρ του Αστέρα Τρίπολης ! * ΚΑΙ όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για το πέναλτι πού ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης κατά του Ολυμπιακού στον γνωστό τελικό Κυπέλλου

*** ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ότι ο Γιάχος, τότε, φώναξε τον τέταρτο Τσιτσώνη και τον ρώτησε αν είχε δεί τη φάση και αν υπήρξε πέναλτι * Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ είπε ότι δεν έγινε κάτι και ο αγώνας συνεχίστηκε * Ο ΓΙΑΧΟΣ πήγε στα τάρταρα με εντολή της εξυγίανσης * Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ έγινε … αρχιδιαιτητής ! * ΓΙΑ μία φάση πού και οι δύο αποφάσισαν το ίδιο * ΑΛΛΟ πού ο ένας αποδείχτηκε … ΑΣΣΟΣ στην ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και τα βρήκε με το σύστημα του Γιαννάκη

*** ΥΓ : Ξέρετε τι άλλο έγραψε για την παραπομπή του Γιάχου, ο περιβόητος επί συριζανέλ ανακριτής κ. Ανδρεάδης ; * ΟΤΙ ο Γιάχος αποφάσισε να μη δώσει το πέναλτι από δόλο * ΑΛΛΑ ο δόλος του … δεν ήταν δυνατόν να αποδειχτεί !!!

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ: ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Η «ΔΙΚΑΙΩΣΗ» ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

*** ΜΕ ύφος και τόνο περιγραφής κάποιου τεράστιου θριάμβου, τα Μέσα της «εξυγίανσης» έδωσαν την είδηση : * «ΝΕΑ δικαίωση Μελισσανίδη» ! * ΚΑΙ για περισσότερες λεπτομέρειες, αντιγράφω : * «ΜΕ τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε υπέρ του Μελισσανίδη η υπόθεση του Χριστόφορου Ζωγράφου * ΟΣΟΙ δεν θυμούνται, τον Νοέμβριο του 2014 ο πρώην αρχιδιαιτητής επί διοικήσεων Σαρρή – Γκιρτζίκη, Χριστόφορος Ζωγράφος είχε δεχτεί επίθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά

*** ΤΟΤΕ μάλιστα ο κ. Μαρινάκης είχε δηλώσει ότι ο κ. Μελισσανίδης είχε απειλήσει τον κ. Ζωγράφο και μετά τα όσα είχε πεί ο τελευταίος, ο «Τίγρης» είχε μπεί στο κάδρο της υπόθεσης» ( εφ. LIVESPORT )

*** ΤΟΝ Μάϊο του 2015, επί εποχής κυβέρνησης συριζανέλ και υφυπουργίας Κοντονή, ο Μελισσανίδης απαλλάχτηκε των κατηγοριών και αμέσως μετά, κατέθεσε μήνυση εναντίον του πολυτραυματία από την επίθεση Ζωγράφου για ψευδή καταμήνυση

*** ΑΥΤΗ είναι η μήνυση πού εκδικάστηκε από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών * Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ κατέθεσε ο ίδιος (!) στο δικαστήριο και ο Ζωγράφος καταδικάστηκε σε ενάμιση χρόνο φυλάκιση για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία ! ΕΞΗ χρόνια μετά τον ανελέητο ξυλοδαρμό του, πού παρ’ ολίγον να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή !

*** ΑΥΤΗ είναι η είδηση, εν ολίγοις, προφανώς όπως την έδωσε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Αεκ * ΕΧΩ μόνο μερικές μικρολεπτομέρειες να προσθέσω στο ρεπορτάζ * ΠΡΩΤΗ, ότι η υπόθεση ΔΕΝ «ΕΚΛΕΙΣΕ» ακόμη * Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ κατέθεσε έφεση, άρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ( ακόμα ) κάποια ποινή

*** ΔΕΥΤΕΡΗ ότι οι παρευρισκόμενοι συντελεστές της δίκης, λίγη ώρα πριν την έναρξή της παρατήρησαν έκπληκτοι ένα παράξενο γεγονός * ΟΤΙ ο Εισαγγελέας πού επρόκειτο να δικάσει, δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί άλλος διαθέσιμος και η δίκη να καθυστερήσει επί πολύ, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης !

*** ΣΥΜΦΩΝΑ με τα ρεπορτάζ της εποχής, το ΘΥΜΑ της απόπειρας δολοφονίας Χριστόφορος Ζωγράφος είχε παραδώσει στον αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου δύο αριθμούς τηλεφώνων, από τους οποίους, όπως ισχυρίστηκε, είχε δεχτεί τα ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ τηλεφωνήματα * Ο ΕΝΑΣ αριθμός ανήκε στα γραφεία της Aegean, της εταιρείας του κ. Μελισσανίδη * Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ανήκε σε έναν από τους «συνοδούς» του ιδίου

*** ΟΜΟΙΟΥ τύπου απειλητικά τηλέφωνα είχε δεχτεί (και το ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ευθέως) και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Γιώργος Σαρρής * ΕΠΙΣΗΣ, ίδιου ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥ περιεχομένου τηλεφώνημα δέχτηκε ακόμη και ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλας

« Και γλυκό του κουταλιού στο Καραϊσκάκη …»

*** «ΑΓΑΠΗΤΕ Μανώλη, Όπως πάντα διάβασα και ξαναδιάβασα το Ολυμπιακό κείμενό σου μετά τον θρίαμβο του Θρύλου στη Πόλη μας και ένοιωσα ευτυχισμένος σαν Ολυμπιακός αλλά και σαν Έλληνας * ΣΩΣΤΑ ανέφερες χωρίς φόβο ότι μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τα καρύδια για να πει αυτά που είπε χύμα και τσουβαλάτα στη Τουρκία, για να θυμίσει στους γείτονες ποιοι είναι οι πραγματικοί Έλληνες που δεν χαμπαριάζουν και μετά τον πικρό καφέ που τους κεράσαμε στην Πόλη Μας έχει και γλυκό του κουταλιού στο Καραϊσκάκη

*** ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με το σχόλιο σου για τον περιγραφέα και το ανούσιο σχόλιο του, αλλά δυστυχώς κανείς από τους σημερινούς δεν έμαθε τίποτα από τους παλιούς, που μας μαγνήτιζαν με τις ραδιοφωνικές και αργότερα τηλεοπτικές περιγραφές των αγώνων

*** ΟΣΟ για τον Πέλκα με τον κότσο στο κρανίο, θα τον περιμένουμε στου Καραϊσκάκη για να μας τραγουδήσει την ατάκα του αξέχαστου Αλέφαντου * Καλώς τα παιδιά , καλώς τα 3-0 * Με θρυλικούς χαιρετισμούς, Κώστας Ζαρμπαλάς ( costas.zar@icloud.com ) ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά Εν Ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής, στις 6/10/2021. ***

8. H ε/φ  “MAKELEIO” φιλαράκο του αρχι-λαμόγιου Χίου έχουμε πολλές φορές γράψει και εξηγήσει πως είναι στο “pay roll” του Μελισσανίδη! Άρα; Τί δεν καταλαβαίνεις;

-/-