Ε! Εκεί στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ”!.. Ίσως Να Σας Ενδιαφέρει!..

Φίλοι στο ΓΕΑ!

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες “Αγγέλων” μας, Αλβανοί πράκτορες ή ορθότερα “πράκτορες”, οι οποίοι αναφέρονται στον Αλβανό ΑΚΑΜ των Αθηνών (άτομα νεαρής ηλικίας / περί τα 30- ή 30+ / με ισχυρά “κάλυψη”, την οποία δεν αναφέρουμε εδώ και τώρα, ελληνικής ιθαγένειας / 2ης Γενιάς Αλβανοί, με… βαθιά αλβανική συνείδηση και υποκριτική ελληνική… παρουσία, στάση και συμπεριφορά στην “εν Ελλάδι” ζωή τους), παρακολούθησαν και φωτογράφισαν με ειδικά τεχνικά μέσα, την περίοδο των Χριστουγέννων, την αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου, όπου εδρεύει, αν δεν σφάλλω, η 111 Πτέρυγα Μάχης, η οποία διαθέτει F-16C/D Block 50, απ΄όσο μπορώ να θυμάμαι! 

Η παρακολούθηση και φωτογράφηση έγινε από την ακριβώς απέναντι πλευρά της Βάσης, από την περιοχή των “Καλών Νερών”, Βόλου! (Ανατολική πλευρά του Παγασητικού Κόλπου).

ω1

ω3 

– Σας θυμίζω ότι εδώ, στο σάϊτ μας, προ καιρού, είχαμε γράψει για το “πώς” δραστηριοποιούνται πληροφοριακά οι Αλβανοί στην χώρα μας και κυρίως στο τί άτομα χρησιμοποιούν και όχι μόνον στην χώρα μας, στο γένος τους (άρσεν / θήλυ), μόρφωση, ασκούμενα επαγγέλματα, ηλικία, εμφάνιση, κλπ.

– Είχαμε επίσης γράψει πωςέψαχναν” και το Πήλιο…, ενώ είχαμε προτείνει και “ψάξιμο”, ακόμα και μέσα στην… ΕΥΠ! (“Πάτε πίσω” εδώ, ψάξτε και διαβάστε σχετικά! Απαιτείται όμως να έχετε υπομονή ή αλλιώς… ψυχική δύναμη)!..

– Οι Αλβανοί (τα “καλύτερα Όργανα Πληροφοριών” του Τ/ΓΕΕΔ και της ΜΙΤ, στην Ελλάδα) παραδίδουν εντέχνως ό,τι “παίρνουν” στους Τούρκους! Άραγε παρακολουθεί κανείς τις κινήσεις(!) των αντιπροσωπειών τους στην χώρα μας;

– Οι Τούρκοι έχουν ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και μάλιστα ΣΥΝΕΧΗ(!) σε επίπεδο και(!) ΜΥ και(!) ΥΣΠ των  2 ΓΕΕΔ!.. Με την ευκαιρία, αναζητείστε και πάλι συναντήσεις τους, συμφωνίες, κλπ.

Σας θυμίζω ότι τα α/φ της Ν. Αγχιάλου “βλέπουν” (καταλάβατε) τον 1ο τ/στόχο, ήτοι την νήσο Λέσβο, την οποίαν έχουμε αναλυτικά εξηγήσει γιατί την έχουν στοχοποιήσει και έχουμε γράψει ότι θα την… διεκδικήσουν μαζί με την Δ. Θράκη, την ελεύθερη Θράκη μας!

– Τέλος, οι Τούρκοι “έχουν ρίξει το βάρος τους” στην ΕΠΑ, έχοντας εκτιμήσει ότι μόνον αυτή είναι ικανή να τους απειλήσει στην όποια τους στρ-κή, κατά της Ελλάδος, ενέργεια!..

– Αν με ρωτάτε για τους Αλβανούς και τους Ρομά της ευρύτερης περιοχής της… Λάρισας και κυρίως Νως αυτής… δεν ξέρω να σας πω κάτι!.. Σκεφτείτε μόνοι σας!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ

1. Ράμα ΕλληνοΓενίτσαρε,”μάζεψέ τους”! Θα… “πέσετε από τα σύννεφα”, όσες ζημιές και να κάνετε!..

2. Για όσους τυχόν… αναρρωτιούνται, το “σάϊτ” μας, οι Αλβανοί (από ένα σημείο και μετά) το παρακολουθούν σε καθημερινή βάση, μέσω των Τούρκων (Τ/ΓΕΕΔ – ΜΙΤ).

3. Με την ασφάλεια των αεροπορικών μας Βάσεων “πώς πάμε”; Θα επανέλθουμε!..

4. Εκεί στον Ναύσταθμο Σαλαμίνος “τους έχουν ματιάσει”; Κε Α/ΓΕΝ, τί γίνεται;

-/-