ΖΗΤΩ Η “ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ”, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 194028 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

 

Ο πόλεμος του 1940 με το πινέλο του Αλέξανδρου Αλεξανδράκη.

 

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ

ΑΘΑΝΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ / ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ“!

Φίλοι μου!

Όλους σας, Έλληνες και Ξένους, σας καλώ να βάλλετε στο “youtube” και να ακούσετε το τραγούδι με την τεράστια

Σ. ΒΕΜΠΟ, 

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ“!

Οι σημερινοί Έλληνες πολιτικοί, επίσης οι Διεθνιστές ε/καταγωγής πολιτικοί μας, όπως και οι ξένοι, καλόν είναι, να βάλλετε να ακούσετε και το ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!..

Ειδικά στον πολιτικά “Τίποτα”, “Διεθνιστή”, “Σόρος-Τσίπρα”, του αφιερώνω επιπροσθέτως το τραγούδι “ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΜΩΡΑΪΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ” και τον καλώ να σταθεί και να προβληματιστεί, στην συγκεκριμένη έκκληση που κάνει στους Έλληνες η… Βέμπο, θυμίζοντάς του ότι η χώρα που ζει έχει 3500 ετών Ιστορία!..

Κε Τσίπρα!

Μέρα που’ ναι, σου ευχόμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ(!) το αίμα όσων χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ πολέμησαν και “έπεσαν” για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας να λειτουργήσει ως ΚΑΤΑΡΑ μόνον για / σε εσένα, στο κεφάλι σου, και όχι σ’ αυτό των παιδιών σου, και να μην ισχύσει η σοφή γνωστή ρήση, “αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα!..

Τέλος, από ε/ταινίες, “ταινίες εποχής”, όπως λέμε, σας προτείνω, κατά σειράν, τα εξής 3 “φιλμ”:

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ” – “ΟΧΙ” – “ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ“!

Πριν σας “αφήσω”, θα ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς φίλοι Τούρκοι, σε εσάς που μας διαβάζετε “έξυπνα” και… “σαν τρελοί” καθημερινά, και να σας θυμίσω, τί είχε πει την περίοδο εκείνη του ελληνικού ΕΠΟΥΣ στην Αλβανία (και όχι “του έπους της Αλβανίας”, όπως προφανώς, “λόγω κεκτημένης ταχύτητος”, είπατε στους Ναυταίους μας σήμερα στο Υ/Β “ΚΑΤΣΩΝΗΣ” Κε Π-Θγέ, και πάντα με πολύ σεβασμό),  όταν οι ε/νίκες διαδέχονταν η μία την άλλη, ο τότε Υπουργός σας Οκτάϋ! Διαβάστε:

«O Κόσμος εξεπλάγη με τις νίκες των Ελλήνων! Εμείς οι Τούρκοι όμως δεν εκπλαγήκαμε καθόλου, με την ανδρεία των Ελλήνων, ανδρεία τους για την οποία αισθανόμαστε θαυμασμό»!.. 

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-