“ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ”!

Φίλοι μου!

Δεν ξέρω, τρόπος “του λέγειν”, τί επιβάλλει σήμερα η εθνική μας πολιτική στρατηγική να λέμε, την οποίαν ο Ε/Π-Θ απέδειξε ότι γνωρίζει άριστα, ενώ την υποστηρίζει ακόμα πιο… άριστα, αλλ’ εκείνο που ξέρω ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ αμέσως τώρα, με αφορμή την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια απ’ την ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ μας, είναι πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ μόνοι μας και χωρίς ξένη -ΠΡΟΣΟΧΗ- χωρίς ξένη επίσημη ΚΡΑΤΙΚΗ(!) βοήθεια ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ!..

Απ’ το 1815 υπήρξε η “ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, η οποία ήταν “κάθετα” αντίθετη προς όλα τα απελευθερωτικά κινήματα παντού στην Ευρώπη και στον τότε Κόσμο, συνεπώς το αυτό και με τους Έλληνες, ενώ ο τυπικά επικεφαλής της υπόψη συμμαχίας, ο τότε Αυστριακός ΥΠΕΞ Μέτερνιχ, ήταν  ο 1ος καταγεγραμμένος σύγχρονος ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ (19ος αι.)!..

Μετά από τόσες και τόσες αποτυχημένες Επαναστάσεις των Ελλήνων, από το 1453, την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, από τους Οθωμανούς του Μεχμέτ του Β,’ και μετά, φτάσαμε στα 1821 και στην τότε Επανάστασή μας!..

Οι Άγγλοι, ακολουθούντες τα ευρωπαϊκά συμπεφωνημένα, ως Κράτος, (το τονίζω, ως Κράτος), και ουσιαστικά ακολουθούντες την πάγια εξωτερική τους πολιτική, πολιτική η οποία, στην βάση της ίδια, συνεχίζεται μέχρι σήμερα παγκοσμίως, απλώς απείχαν! Βεβαίως ήσαν εκείνοι, που δια των τότε αγγλικής καταγωγής “Διεθνών Εβραίων” του Λονδίνου, δάνεισαν τους μαχόμενους Έλληνες.

Οι Γάλλοι ομοίως απείχαν, ως Κράτος, από την ελληνική Επανάσταση και τον ελληνικό αγώνα, ενώ να θυμίσουμε πως επί Μ. Ναπολέοντος, ο οποίος φέρεται να ήταν απόγονος Ελλήνων αποίκων της Κορσικής, είχε ζητηθεί, εκ μέρους των Ελλήνων, από τον Μεγάλο αυτόν Στρατηλάτη, η απελευθέρωση της Ελλάδος, κάτι που φέρεται να το είχε υποσχεθεί στους τότε προγόνους μας, αλλά ουδέποτε να το επιχείρησε!.. Στην Αίγυπτο όμως αντιθέτως, προτάσσοντας τα όποια τότε γαλλικά συμφέροντα, εξεστράτευσε για τον έλεγχο του Σουέζ!.. Μετά το πολιτικο-στρατιωτικό του τέλος και την μεταφορά του στην “Αγία Ελένη”, όπου και ετελεύτησε εξόριστος (1815) τελείωσαν και τα όποια ελληνικά… γαλλικά όνειρα για Γαλλική κρατική βοήθεια!..

Οι Ρώσοι μας είχαν “πουλήσει” αρκετές φορές, όπως πχ τότε με τον Ορλώφ, αλλά κυρίως το 1821(!), όταν ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Α’ επέτρεψε στις Οθωμανικές Σουλτανικές δυνάμεις, παρά την κείμενη Ρ-Οθωμανική συμφωνία, να εισέλθουν στην Μολδοβλαχία και να καταστείλουν την επανάσταση των εξεγερθέντων Ελλήνων! Ήταν τότε που διέπρεψε ο “Ιερός Λόχος”, υπό τον Αλέξανδρο ΥΨΗΛΑΝΤΗ, παρά την κατάληξη του όλου εγχειρήματος!..

Και οι 3 αυτές χώρες “εμφανίστηκαν” στα ελληνικά… χώματα και… νερά, -προσοχή- ως συντεταγμένα Κράτη, όταν πλέον είχαν διαπιστώσει ότι η “φορά των πραγμάτων” / η τελική έκβαση των πολεμικών γεγονότων έκλεινε υπέρ των Ελλήνων και του αγώνος τους, σε μια στιγμή που οι Έλληνες είχαν πια “κατακτήσει” την αγάπη και τον σεβασμό απ’ το σύνολο του τότε γνωστού κόσμου, που έβλεπε στα πρόσωπά τους και στους άθλους τους στα Πεδία των Μαχών, τους Αρχαίους Έλληνες προγόνους τους, οι οποίοι είχαν διαμορφώσει καταλυτικά με τον συνολικό Πολιτισμό τους και τις δικές τους Πατρίδες συνολικά, αλλά και τους ίδιους, ως προσωπικότητες, ατομικά!..

Το “Ναβαρίνο” ήταν απολύτως τυχαίο και συμπτωματικό γεγονός, όπως άλλωστε το έχουμε εδώ αναφέρει και εξηγήσει και δεν επρόκειτο για προμελετημένη απόφαση κοινής στήριξης του “Ελληνικού Αγώνος”, από τις 3 αυτές -και τότε Μεγάλες- δυνάμεις της εποχής!

Ο ελληνικός ένοπλος αγώνας δεν τελείωσε στο “Ναβαρίνο”, αφού οι Έλληνες συνέχισαν να πολεμούν τους Οθωμανούς, μέχρι την τελευταία μεταξύ τους μάχη, αυτή του ΠΕΤΑ, στην Ήπειρο!..

Όμως, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είχε κερδίσει με τον ΑΓΩΝΑ του, το μυαλό, τις καρδιές και τις ψυχές των λαών και των 3 αυτών Κρατών και ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ, που έφερε την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ και την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-ΑΣ!

Το “ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ”, το οποίο δημιουργήθηκε παντού τότε στην Ευρώπη και στον Κόσμο, (Κόσμο, αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο Κράτος που μας αναγνώρισε ήταν η… ΑΪΤΗ), συνετέλεσε πολλαπλώς “ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ” στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, σχεδόν επιβάλλοντας στις Κ-Β το να στηρίξουν τους Έλληνες και τον στόχο τους!..

Το “ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ” (η ελληνική… “Πυρηνική Δύναμη” στο εξωτερικό) δημιούργησε:

 α. Η “Οθωμανική απόλυτη άφατη Βαρβαρότητα”!

 β. Ο Δυναμισμός, ο Ηρωϊσμός, η Γενναιότητα και η Πίστη των Ελλήνων στον αγώνα τους, όπως και το άφθονο αίμα που έχυναν συνεχώς, απέναντι στον στρατό του (κάθε) Σουλτάνου, είτε αυτός ήταν γνήσιος Οθωμανικός (σπανίως), είτε Γενιτσαρικός, είτε ήσαν μισθοφόροι Τουρκαλβανοί, Βούλγαροι, Τουρκό-Βλαχοι, Αιγύπτιοι, Κατσίβελοι, κλπ!..

 γ. Η συνείδηση των λαών της Ευρώπης ότι πάλευαν για την “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” τους απόγονοι, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΩΝ(!), αλλά εκείνων που τους δίδαξαν, αλλά και τους παρείχαν / τους έδωσαν πλουσιοπάροχα τα φώτα του Πολιτισμού τους και τους έκαναν πραγματικούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!..

Ήξεραν οι λαοί ότι, στην γη μας, σ’ αυτήν την μικρή γωνιά του Κόσμου, μάχονταν τότε Έλληνες, των οποίων οι πολύ μακρινοί πρόγονοι είχαν φωτίσει, με τον Πολιτισμό τους, όλη την Οικουμένη και ένοιωθαν την ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!..

  δ. Τέλος, η ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ “ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, ήταν η… επαναφορτιζόμενη μπαταρία στις ελληνικές ψυχές, η συνεχής λειτουργία της οποίας ήταν το εσωτερικό μας, τότε,… πυρηνικό όπλο, με την χρήση του οποίου ήταν προδιαγεγραμμένο το αίσιο τέλος της ελληνικής επανάστασης!..

Αυτό δεν σας το λέω εγώ, αλλά το είπε ο “Αρχιστράτηγος της Νίκης και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” Θεόδωρος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, στον λόγο του προς τους νέους Γυμνασιόπαιδες τότε, στον λόφο της Πνύκας, όταν είχε κληθεί από τον Γυμνασιάρχη εκεί, να ιστορίσει στους μαθητές, τα γεγονότα που έφεραν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ!.. Είχε πει, μεταξύ των άλλων!

“… Ο δικός μας αγώνας ήταν αγώνας Έθνος προς Έθνος, … όχι εμφύλιος… , και… είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος… “, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Βρείτε τον λόγο και διαβάστε τον)!..

Πίστη λοιπόν στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, κάτι που ο Κολοκοτρώνης αποτύπωνε με τον ΣΤΑΥΡΟ πάνω στην περικεφαλαία του, με την οποία περικεφαλαία συμβόλιζε την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων,  δείχνοντας και λέγοντας έτσι, χωρίς να μιλάει, την βαθιά προσήλωση των Ελλήνων στο ΘΕΙΟ, όπως και την γνώση τους στο πάρα πολύ βαθύ στον χρόνο ιστορικό και τόσο ηρωϊκό και πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν τους, γεγονός που σημαίνει, που αποδεικνύει, ότι δεν “πέρασαν”… άκαρπα και… άφορα τα σχεδόν 400 χρόνια σκλαβιάς, μέχρι το 1821 και την Ε/”ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” και πως κάποιοι εργάστηκαν με επιμέλεια και ιερή φροντίδα γι’ αυτό, συνεργαζόμενοι μάλιστα “εν πολλοίς” και μεταξύ τους!.. (Ο Κλήρος, οι “Διδάσκαλοι του Γένους”, το “Οικουμενικό Πατριαρχείο”, οι “Απόδημοι Έλληνες”, κλπ)!..

Αυτή η Πίστη στο “Θείο”, ακολούθως, εκφράστηκε με την 1η επίσημη κρατική ΣΗΜΑΙΑ μας, η οποία είχε τον Λευκό Σταυρό, σε μπλε φόντο, χρώματα που συμβόλιζαν, το μεν λευκό την αγνότητα του αγώνος, το δε μπλε το χρώμα των θαλασσών μας και των ουρανών μας! Τέλος, ο Σταυρός ήταν και πάνω στο κοντάρι της Σημαίας μας!

Η Σημαία αυτή καταργήθηκε επί Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, το 1978, με Νόμο, και καθιερώθηκε ως Σημαία μας (2η Κρατική), η λεγόμενη “Σημαία της Θάλασσας” (επίσημη και αυτή από της εποχής του Βασιλέως Γεωργίου του Α’), η οποία έχει τον Σταυρό και 9 λωρίδες, μπλε και άσπρες εναλλάξ, η κάθε μία των οποίων είναι και μία συλλαβή του συνθήματος του 1821, “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ”, ήτοι – συλλαβιστά – “Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α Η ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ”!

Τον Σταυρό από το κοντάρι τον είχε ήδη αφαιρέσει η Χούντα του Παπαδόπουλου (1967-1973), αντικαθιστώντας τον με την σφαίρα!

Καταλήγουμε λοιπόν ότι ΕΛΛΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι έννοιες ΑΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ μεταξύ τους, παρά την διαμόρφωση των σύγχρονων διεθνώς κοινωνικών δεδομένων, όπως είναι και αυταπόδεικτη η “ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ”!..

Φίλοι μου!

Σήμερα (25-03-2021), γιορτάζει ένα ΕΘΝΟΣ 3500+ ΕΤΩΝ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, τα 200 χρόνια από την έναρξη της “ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑΣ” του, δια της ΕΠΝΑΣΤΑΣΕΩΣ του 1821, μια “ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ” η οποία “αποτυπώθηκε” στα διεθνή επίσημα… χαρτιά, με την Συνθήκη του Λονδίνου, το 1831!..

Εμείς οι Έλληνες, όσοι απομείναμε, δηλώνουμε αποφασισμένοι, ΑΝ(!) ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ(!) ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, να φανούμε ΑΝΤΑΞΙΟΙ εκείνων που με τον ΙΕΡΟ τους ΑΓΩΝΑ, την 10ετία του 1820, μας απελευθέρωσαν, πολεμώντας ΑΚΡΙΒΩΣ για τα ίδια ΙΔΑΝΙΚΑ, που και εκείνοι πολέμησαν, όσο αυτά και αν προσβάλλονται σήμερα από σύγχρονους -με μάσκες- … Πήλιους ΓΟΥΣΗΔΕΣ, … Νενέκους, και λοιπούς ομοίους τους, είτε… αυτόφωτους, είτε… μίσθαρνους και… ετερόφωτους!..

Η “ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ” ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1840 ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΡΗΤΟΡΙΚΑ Ο ΤΟΤΕ Π-Θ Ι. ΚΩΛΕΤΤΗΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΝΟΗΤΩΣ, ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ, ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ!..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 1821! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΥΤΡΩΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΥΣΤΟΧΑ Η ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥΣ!..

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ!..

 

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ“! – “ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ“!

-/-

Και πριν σας αφήσω, 2, 3 παρατηρήσεις, από τις εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε όλοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” (“κατά μόνας” οι περισσότεροι και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό)!..

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

1. Άριστη η ομιλία της Κας ΠτΔ κατά το Δείπνο που παρέθεσε στους ξένους επισήμους!

Μόνον το ακόλουθο, που είναι θέμα “Πρωτοκόλλου”, αλλά εξ ίσου σημαντικό! Θα έπρεπε να αναφέρει τους ξένους επισήμους με την ιεραρχική σειρά, ήτοι πρώτα τον Α/Πρίγκηπα, μετά τον Ρ/Π-Θ και τέλος την Γ/ΥΠΑΜ, ενώ ως “εξέχοντες φιλοξενούμενους” θα έπρεπε να αναφέρει όλους τους λοιπούς παρευρισκόμενους!..

2. Ο Ρ/Π-Θ δεν θα έπρεπε να αναφερθεί στην περίοδο της “Αντίστασης” στην Ελλάδα, μετά τον Β’ Π.Π. αν τον άκουσα καλά, διότι τότε η Ρωσία ήταν τμήμα της “ΕΣΣΔ” και Κομμουνιστική, μια ΕΣΣΔ η οποία είχε το δικό της ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ στον ε/Εμφύλιο σπαραγμό!..

Δεν ήταν “έξυπνο” εκ μέρους του να φανεί ότι η σημερινή Ομοσπονδιακή και μη Κομμουνιστική Ρωσία τάσσεται με τους ελληνικής καταγωγής σημερινούς “Κόκκινους”, διότι αμέσως προκάλεσε αντανακλαστικά στους λοιπούς, ξυπνώντας παράλληλα και μνήμες… Ιασίου, μνήμες… Ιγνάτιεφ, μνήμες Μ. Ασίας και συμμαχίας Κεμάλ- Λένιν, κλπ!..

Ο Ρ/Π-Θ και αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί, είπε ευθέως ότι η χώρα του συνδέεται άμεσα με το Βυζάντιο, υπονοώντας το ποιός τους έκανε Ορθόδοξους και ουσιαστικά ποιός τους εκπολίτισε, / πχ η Βασίλισσα Όλγα, κλπ, αλλά κυρίως παραδεχόμενος εμμέσως την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!.. (Κε Π-Θ! Πες τα αυτά και στον Κο Πούτιν παρακαλώ)!..

3. Η Γαλλίδα ΥΠΑΜ τα είπε όλα, στην αποστροφή της “κάθε επίσκεψη στην Ελλάδα, είναι σαν να ερχόμαστε στις ρίζες μας / στις πηγές μας”!..

4. Για τον Κουτσούμπα, που μας είπε στην επέτειο αυτή ότι δεν υπήρξε ποτέ “ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, να τον… χαίρεστε όλοι εκεί στην… Βουλή!.. Περίμενε να αλλάξουν τα “Κομμούνια” Μητσοτάκη και συνέχισε να τους πουλάς “ευγένειες” και θα έρθει η στιγμή που “θα φας καλά” απ’ αυτούς και τις παραφυάδες τους!..

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!

5. Ο Κος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, με την ομιλία του, μας αποστόμωσε! Είδατε ότι δεν τον γράψαμε αυτήν την φορά Ανα(ν)στασιάδη! ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ “ΕΟΚΑ-ΤΖΗΣ”!.. ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ!..

6. Τέλος, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ(!!!) όλοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, όπως και πιστεύω όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ στον ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ νυν ΠΡΙΓΚΗΠΑ και όποτε πει ο ΘΕΟΣ και αυριανό ΒΑΣΙΛΕΑ της Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ, ο οποίος ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!..

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΦΩΝΑΞΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ(!) ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ!..

ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΞΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΕΙ “ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ”;

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΠΕ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ), ΟΤΙ “ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΚΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ”, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΕ “2 ΛΟΓΙΑ”, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝΙΣΕ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”;

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ, ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ “ΘΕΪΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ (“ΚΑΡΤΕΡΙΑ”), ΠΟΙΟΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ “ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑ… ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΛΠ, (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ), “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, (ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕ “ΤΕΡΡΑ ΚΑΠΤΑ”), ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ;

TA ΟΜΙΛΟΥΝΤΑ ΤΕΛΟΣ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΟΥ “Η.Β.”, ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΣΤΙΣ 25-03-2021, ΣΤΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ”, ΗΣΑΝ ΔΗΛΩΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 1960 ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΠΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΟΒΗΘΕΙ, ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ Η “ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΕΙΡΑ” ΠΑΓΚΟΜΣΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΙΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ “ΕΡΘΟΥΝ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, “ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΣ” ΚΥΡΙΩΣ(!) ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!..

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, Η… 12Η, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΩΡΑ(!), ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ “ΚΥΤΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ “ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ”, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ή ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΣΕ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΑ, ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ, ΤΡΟΜΙΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ!..

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ;

ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ… ΕΛΥΘΗ ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ”, ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ “ΑΝΟΙΧΤΑ” ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ… ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ… ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Η… ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ “ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ”, ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!..

ΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΚΑΡΟΛΕ!

ΔΕΝ ΗΛΘΕΣ ΤΥΠΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ!..

ΗΛΘΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ “ΕΛΕΓΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ!..

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!..

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!

ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ “ΜΕ ΒΑΘΥ ΣΕΒΑΣΜΟ”), ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΩΝ 2 ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΑΩΝ ΝΑ ΓΙΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ), ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΞΗΛΘΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΡΕΙ. “ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ”!..

ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ “ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ”, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΟΥ ΗΘΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!

WE LOVE YOU“!.. 

WE THANK YOU“!

GOD BLESS YOU“!

ΜΕ

ΤΙΜΗ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΑΚΡΟΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ! “ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ! O.K.! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ ΠΑΡΛΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ”;

7. Για τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ δεν γράψαμε κάτι για το μήνυμά του, διότι ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ήταν ΑΡΙΣΤΟ! Είναι γνωστός ο οίστρος της Ε/ΨΥΧΗΣ και η ΕΛΛΗΝΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ του Έλληνος αυτού!..

Μία ερώτηση: «Τί έκανε τόσο “εκλεπτυσμένη” την παρέλαση Κε Αρχηγέ; Όπως κάποτε λέγαμε “… των αυτομάτων όπλων συμπτυσσομένων τελευταίων”; O λίγος χρόνος των επισήμων»;

Οι της “ΕΛΑΣ” και του “Π.Σ.” δεν παρήλασαν, … βόλταραν και ας μου το συγχωρέσουν, αν θέλουν!.. Είναι φανερό ότι τα υπόψη Σώματα… νοσούν, πιθανότατα επηρεασμένα απ’ όσα “τραβούν”, όντας στο στόχαστρο των “Κόκκινων Φασιστών” και των “Ροζ” και λοιπών παραφυάδων τους!.. Απαιτείται ΑΜΕΣΗ… ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ώστε να… ανανήψουν!.. Σίγουρα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, πως την Παρέλαση αυτήν, ειδικά αυτήν, άλλοι που δεν παρήλασαν και θα το ήθελαν, θα την είχαν ως μια παρέλαση που θα την θυμούνταν για πάντα, λόγω ακριβώς των 200 χρόνων, κλπ!.. Μάλλον έχει κουραστεί η ελληνική ψυχή των στελεχών των “Σωμάτων” αυτών!..

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝΤΕΣ!..

-/-

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ“!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ“!

-/-

ΥΓ.

1. ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ!

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ “ΕΥΡΩ” ΣΤΟΝ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ ΣΟΥ “ΠΟΔΕΜΟΣ”, ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ “ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ”, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΗΣΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ (ΣΤΟ Ε/ΥΠΕΞ / ΓΓ Κο ΔΕΜΙΡΗ), ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ… ΚΟΛΠΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!..

“ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ” ΣΑΣ, ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ!

2. ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΑΡΔΙΑ “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

ΕΚΑΝΕΣ, ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, “ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ”, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΣΗΚΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΙΟ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΜΕ ΔΕΙΝΑ!..

ΕΜΕΙΣ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΣΟΡΙΤΗΣ” ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ), ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!.. ΠΡΟΧΏΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!..

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!..

ΥΓ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ:

Και εμφανισιακά Πρόεδρε παίρνεις “ΑΡΙΣΤΑ” σήμερα! Προφανώς ενδιαφέρθηκε η γυναίκα σου, η οποία πραγματικά ΕΛΑΜΠΕ(!) σήμερα! Δεν συζητάμε καν για την εμφάνισή της!.. Μακράν!..

3. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ! Προς κάποιους… “Υπερ-Πατριώτες”… τσογλανο-χαρακτήρες! Την Σημαία στο αριστερό πέτο της Κας ΠτΔ την είδατε ρε… λύκοι;

Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ η ΥΠΟΨΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΗΣ! ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΟΙ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!..

“ΕΓΡΑΨΕ”, “ΕΘΝΟ-ΛΑΜΌΓΙΑ”… ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ”, Η ΠτΔ μας, με την σχεδόν 2ημερη παρουσία Της και της αξίζουν πολλά και αυτής ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!.. Εσείς, μπορείτε να συνεχίζετε να “βγάζετε χολή”!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

-/-