«Ημερολόγιο Που Γράφαμε Και Οι… 2»! (Νο «2») / (Όχι δεν πρόκειται για το τραγούδι του Β. Τερλέγκα)

Φίλοι μου!

– Συνεχίζουμε σήμερα, έστω και… καθυστερημένα, (μετά από το… Νο “1), με το… Νο “2”, του… Ημερολογίου!.. (Και θα… ακολουθήσουν και άλλα, “καλά να είμαστε”)!..

1. Και επειδή πολύ ο λόγος, τις τελευταίες ημέρες, για τα σκουπίδια στην χώρα μας, μάθετε οι πολλοί και θυμηθείτε οι όποιοι άλλοι ελάχιστοι και γνωρίζοντες, πως ο ΡΤΕ “έθεσε τα θεμέλια” της τεράστιας σημερινής περιουσίας του, ως Δήμαρχος Κων/πόλεως, κάνοντας “παιχνίδι” με τα σκουπίδια και ορθότερα με τη ΜΑΦΙΑ των σκουπιδιών!!! Σήμερα η προσωπική περιουσία του φέρεται ότι ανέρχεται σε 3+ δις $ Η.Π.Α. και ότι είναι… κατανεμημένη, σε Τουρκία, Ελβετία, Σιγκαπούρη, Ολλανδία, κλπ.

[Έγλειψε και ακόμα γλείφει φίλοι μου, (για να σας το πω και αλλιώς), ο ΡΤΕ, πάρα πολύ το μέλι, που είχε και έχει στα δάκτυλά του, (καταλάβατε), εφαρμόζοντας τη γνωστή διεθνή ρήση (και όχι μόνον τουρκική), η οποία ισχύει αν όχι για όλους μας, τουλάχιστον για τους περισσοτέρους και λέγει, πως bal tutan parmağını yalar”, ήτοι (“επί λέξει”) “αυτός που κρατά το μέλι γλείφει το δάκτυλό του!.. Φυσικά, για να σας προλάβω, έχουν… γλείψει και οι της Οικογενείας του και πιο πολύ, μάλλον, ο ένας εκ των υιών του, ο αγαπητός μας Μπιλάλ!.. (Κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα, θα αναφερθούμε και στο θέμα αυτό, καθώς και -κυρίως- στη (σχετική) συνάντηση στην Άγκυρα, τον Μάρτιο του 2017, του ΡΤΕ, με τον τέως Δήμαρχο της Ν.Υ. Τζουλιάνι , “ειδικό αγγελιοφόρο” του Προέδρου Τραμπ, στο Ισραήλ, σύμβουλό του, αλλά και εκπρόσωπο του Ισραηλινού Λόμπυ, στις Η.Π.Α.)]!..

2. Κάθε ημέρα, εδώ και περίπου 3 μήνες, οι ΤΕΔ έχουν σχεδόν καθημερινά(!!!), από 1, 2, 3 ή και παραπάνω νεκρούς πάσης φύσεως στρατιωτικούς, Σ-Χ και “Χωριοφύλακες” / “köykorucuları”, όπως και ικανό αριθμό τραυματιών, (σύμφωνα πάντα με τις αναφορές του Τ/ΓΕΕΔ, διότι με τις αντίστοιχες των Κούρδων, οι τ/απώλειες είναι μεγαλύτερες), μέσα στο σημερινό τ/έδαφος, από το ΡΚΚ! Στο Μπιτλίς, στο Ελαζίγ, στο ηρωϊκό Λίτζε, του Ντιγιάρμπακιρ, το οποίο οι δήθεν “Δημοκράτες” όλου του Κόσμου, θα έπρεπε να το είχαν αναγάγει σε σύμβολο “λαϊκής αντίστασης”, αλλά και “ανθρωπισμού”, στην Τσουκούρτζα, στο Χακκαρί, και αλλού!

ΣΧΟΛΙΟ (… εκτεταμένο) με… ευαισθησία και ψυχική… παρόρμηση:

– Ρε σκουπίδια του πολιτισμένου δήθεν Κόσμου, εσείς που κυβερνάτε(!) τον Πλανήτη, πότε θα δείτε και θα αποδεχθείτε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται με τον Κουρδικό λαό, με τους Κούρδους της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράν και του Ιράκ, με έναν λαό τουλάχιστον 30 εκ-ρίων, ο οποίος, ματώνοντας συνεχώς, παλεύει εδώ και 1 αιώνα ρε, (και “στα χρόνια μας”, από το 1978 και συνεχώς από το δεκαπενταύγουστο του 1984 και μετά), για την αυτονομία του, για την δικαιούμενη ελευθερία του, στα πατρογονικά του εδάφη, παλεύει για να ανασάνει κάποια στιγμή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από την “ΚεμαλοΙσλαμο – Φασιστο – Ναζι – Σταλινο* τουρκική αρβύλα; Πότε ρεεεεεεεεεεεε;

  • Ντροπή σας και αίσχος σας!

– Και εσείς πολιτικά σκυλιά των παραπάνω, εσείς ρε Παγκοσμιοποιημένοι… Φονιάδες και Υποκριτές ηγέτες της Ευρώπης, εσείς ρε Μερκελ (ο) – Μακρον-ιστές, και λοιπές οχιές, (“αδελφές” και μη), που νοιάζεστε τάχα για τους… Πρόσφυγες και τους… Μετανάστες, από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, από τη Λιβύη, κλπ, κλπ, κλπ, όπως ονομάσατε τα σύγχρονα ανθρώπινα… σκουπίδια, (σκουπίδια ΓΙΑ ΕΣΑΣ ασφαλώς), και που μέσω του πόνου τους και της τεράστιας τραγωδίας τους, κονομήσατε και κονομάτε, με τις ΜΚΟ, κλπ, από τα λεφτά που σας έδωσαν και δίνουν οι “Διεθνείς Αρχι-Φραγκάτοι Εβραίοι”, που θέλουν να κάνουν τον κόσμο πολτό, για τους δικούς τους λόγους, που πάντα σχετίζονται, όλως τυχαίως, με το… πορτοφόλι τους, πότε θα δείτε ρε το δράμα των Κούρδων, το παγκόσμιο αυτό δράμα; Πότε θα αποφασίσετε να βγάλετε τις μάσκες της… βρωμιάς που φοράτε και να κάνετε τα πάντα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αυτού του λαού, που όταν αυτός υπήρχε, εσείς ήσασταν μαϊμούδες, κοάλα και… οκαπί;

– Ρε πλεγματικοί… “Δημοκράταροι” στα λόγια,  Μερκελ (ο) – Μακρον-ιστές , (“αδελφές” και μη), αντί να κάνετε συμμαχίες κατά του Αμερικανού Προέδρου Τραμπ, διότι δεν ταυτίζεται, όντας γνήσιος Αμερικανός Πατριώτης, με τις δικές σας σύγχρονο-αριστερό-παγκοσμιοποιημένες ιδέες και αντιλήψεις, δεν συμμαχείτε ρε, με στόχο και μόνον την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

Κα Μέρκελ, πόσο ακόμα θα σε ξεφτιλίζει ο ΡΤΕ; Πού θα πας τώρα, που σε έδιωξε από το Ιντζιρλίκ; Στην Ιορδανία, στην Ελλάδα, την… αγαπημένη σου; Πού; Ρόμπα ρε σε έκανε ο Τούρκος και ακόμα τον προσκυνάς”!.. Τί είδους ανωμαλία είναι αυτή; Είναι τίποτα πρώην ανατολικογερμανικά, εννοώ κομμουνιστικά κόμπλεξ και αρρωστημένα… σεξουαλικά βίτσια, τα οποία σε κατατρέχουν ακόμα και από τα οποία δεν έχεις εισέτι ξεφύγει;

– Και σε ό,τι αφορά τον Τραμπ, κόψτε τις συκοφαντίες εναντίον του, με όλα τα μέσα που διαθέτετε και διατάσσετε να… λειτουργούν εναντίον του και καθείστε δίπλα του, χαλαρώστε και θα μάθετε πολλά, σε ό,τι αφορά την τέχνη της…σύγχρονης πολιτικής!

Πρόεδρε Τραμπ!

– Εσύ και οι Ισραηλινοί (αυτοί φυσικά για την ασφάλειά τους), είστε οι μόνοι που νοιάζεστε για την Ελευθερία του τουρκικού -αρχικά- Κουρδιστάν, στη συνέχεια για την Ελευθερία των Κούρδων της Συρίας, του Ιράκ (στήριξε “ανοικτά” την ανεξαρτησία τους, στο Δημοψήφισμα του Μπαρζανί, της 25-09-2017, πετώντας… στα σκουπίδια τους Ρωσόφιλους Μουλάδες της Βαγδάτης), και τελικά, για την Ελευθερία των Κούρδων, του Ιράν!

Χάρισέ τους την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους Πρόεδρε και θα μείνεις στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, για πάντα! 

[Λυπήθηκα πολύ, πίστεψέ με, που βγήκε ο ΥΠΕΞ σου, ο Κος Τίλλερσον και είπε στους Τούρκους πως εξ ανάγκης και όχι από προτίμηση είστε μαζί με τους Κούρδους! Μην σκοτώνεις τις ψυχές των Κούρδων Κε Τίλλερσον! Είναι απάνθρωπο, όπως το περιέγραψα παραπάνω, αλλά και πολιτικά μέγα λάθος σου / σας, όσο και να κατανοώ τους λόγους, της υπόψη δηλώσεώς σου!

Αυτήν τη στιγμή που (σου) γράφω οι Τούρκοι βομβαρδίζουν τις θέσεις των Κούρδων στο Αφρίν!

Πού είσαι λοιπόν τώρα Κε Πρόεδρε;

Αλλά και έτσι ακόμα! “Θα μπουν μέσα” στη Συρία (παρανόμως ασφαλώς, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό Πρόεδρε) οι ΤΕΔ να πολεμήσουν “face to face” με τους Κούρδους της Συρίας ή θα κρύβονται και πάλι πίσω από τον ÖSO, από τον ISIS, από τους… Ρώσους, (που δεν θέλουν, και σωστά γι’ αυτούς, Κουρδικό κράτος), κλπ, κλπ, κλπ;]

Κε Πρόεδρε!

– Τους… ζάλισες (πίστεψέ με) και τους Τούρκους και τους Ρώσους με την πρόσφατη ενδο-αραβική κόντρα, (και ας “το παίζουν” οι 2οι, “υπεράνω και “δεν ασχολούμαστε με ελλάσσονα θεματα”, όπως δήλωσε ο Ρ/ΥΠΕΞ Λαβρώφ, και… παπαριές) και έδειξες πως ξέρεις να παίζεις μπαλίτσα” και μάλιστα “πολύ καλή!

[Για να δούμε τί θα πουν μεταξύ τους, σήμερα, (30-06-2017), στην Άγκυρα, οι ΥΠΑΜ Κατάρ και Τουρκίας! Πάτα” το Κατάρ Πρόεδρε!

Ω

Ο.Κ.! Το… έκανες να συμφωνήσει μαζί σου και αυτό για αγορά όπλων, όπως τους Άραβες των Σαούντ, όπως και άλλες 11 χώρες, (αναφέρομαι εδώ, στις συμφωνίες για τα F-35), δίνοντας έτσι δουλειά, και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ(!) γι΄αυτό, σε τουλάχιστον 100.000+ Αμερικανούς, αλλά Πρόεδρε, πρόσεξε: Οι Εμίρηδές του, σου θυμίζω, θέλουν να γίνουν οι Η.Π.Α. της περιοχής, πληρώνουν “χοντρά”, όπως ξέρεις, τον ISIS, ενώ, αν το… θυμηθείς, βάλλε και την… ειδική Οικονομική σου Υπηρεσία, -κατάλαβες(!)- να ψάξει και εκεί, εννοώ στο Κατάρ, και για… υψηλές καταθέσεις του ΡΤΕ, όπως είχε γίνει παλαιότερα και στην… Ελβετία και είχαν βρεθεί… λαβράκια, ανάλογα με αυτά τα βρώμικα, που… αναδύθηκαν, από την “υπόθεση Ζαρράμπ” και το… Ιράν! (Προσπάθεια άρσεως του επιβληθέντος “διεθνούς εμπάργκο” στο Ιράν)! Στη Σιγκαπούρη (μια κατ’ εξοχήν “μαφιοζόχωρα”) θέλει πολύ προσοχή, αφού εκεί δραστηριοποιούνται, όπως ξέρεις, και… οικονομικοί παράγοντες, εκ… Ρωσίας!..

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, που μπορείς να κάνεις την Τουρκία να ζητήσει συγγνώμη, από τις Η.Π.Α. και γενικά από τη Δύση Πρόεδρε, για την ανεκδιήγητη, τα τελευταία κυρίως χρόνια, στάση της, μια στάση που έκανε τον ΡΤΕ να δηλώσει πως η χώρα του εξετάζει μέχρι και την έξοδό της, από το ΝΑΤΟ! Βάλλε κανένα… “γάτο” σου να με / μας διαβάζει, ώστε να καταλαβαίνει πολλά, όταν γράφουμε “ένα”, αφού ΔΕΝ μπορούμε να τα γράφουμε όλα “ανοικτά” εδώ, όπως φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις]!

Πέτα στα σκουπίδια, (ζούσαμε εδώ και 2 εβδομάδες μ’ αυτά, λόγω των νεο-κομμουνιστο-διεθνιστών κυβερνητών μας και έχω… επηρεαστεί, αχαχαχαχαχαχα) τους Τουρκόφιλους “Δημοκρατικούς” του ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ και του ΥΠΕΞ σου και την βρώμικη – διπρόσωπη πολιτική τους, ειδικά αυτήν της Κας Χίλαρυ και πες το 1ο γερό “ΣΑΧ” στους Τούρκους, ζητώντας και απαιτώντας την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ(!) του ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ, ακόμα και έναντι εκδόσεως του Γκιουλέν!

[Χθες έγραφα εδώ πως δεν είμαι έτοιμος να σου πω, κλπ, για το αν θα πρέπει να τον εκδώσεις ή όχι, κλπ! Σήμερα σου γράφω μια 1η σκέψη (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΤΖΑΛΑΝ) και σύντομα, πρώτα ο Θεός, θα διαβάσουν οι “δικοί” σου τη θέση μας, επί του θέματος “Έκδοση, Ναι ή Όχι, στην Τουρκία και Γιατί, του Αρχι-Χότζα Γκιουλέν”)!

Θα γίνεις ΗΡΩΑΣ Πρόεδρε, αν πάρεις το μέρος των Κούρδων και στηρίξεις τον αγώνα τους “ανοικτά, θα γίνεις δε πιο πολύ ΗΡΩΑΣ στις καρδιές τους, (αλλά και σ’ αυτές των ελευθέρων ανθρώπων, όλου του Κόσμου), αν -σε 1ο χρόνο- απελευθερώσεις τον Οτζαλάν, (δες τί προέβλεπε η συμφωνία σας, αυτή της παράδοσής του στους Τούρκους και ανάτρεψέ την τώρα) / (ενώ έτσι, θα εξιλεωθεί στην παγκόσμια συνείδηση και όχι μόνον στις κουρδικές συνειδήσεις και η αμερικανική εξωτερική πολιτική, σε όσο βαθμό αυτή συμμετείχε στη “βρωμιά” Πρόεδρε, ναι στη “βρωμιά”, και λυπάμαι ειλικρινά γι΄αυτό, της σύλληψης – παράδοσης του μεγάλου Κούρδου Ηγέτη, στους Τούρκους, το 1999, σε μια παράδοση που η Πατρίδα μου / μας “έπαιξε” πολύ πιο βρώμικο, από εσάς που την διατάξατε, ρόλο και ως συνήθως… “δεν κουνήθηκε φύλο”) και έτσι, έχοντας στο πλευρό σου και τους… υποτιθέμενους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Κούρδους, του ΡΚΚ, κλπ, ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ Ο-ΡΙ-ΣΤΙ-ΚΑ την όποια ρωσική, και σκέψη ακόμα, πόσο μάλλον απόπειρα, για κάθοδο της “Αρκούδας”, στην περιοχή της Μ. Ανατολής! Αν πάρεις τους Κούρδους μαζί σου Πρόεδρε, με υποστήριξή τους εκ μέρους σου, παντού, τότε ο Ρώσος όχι απλώς θα πιεστεί, αλλά θα… συμπιεστεί τα μέγιστα, όπως εκτιμώ / -με,  στην υπόψη περιοχή, και θα περιορισθεί στην Ταρσό και στην εκεί αεροπορική βάση του]!..

                                                           “U.S.A. ACTION NOW, MR PRESIDENT“!

                                                                İSRAELİ ACTION NOW, MR B. N.

                                                      U.S.A.İSRAELİ CO-OPERATION İS NEEDED NOW!   

* Μην βιαστείτε να… γελάσετε, μην βιαστείτε να πείτε, τί γράφει αυτός εδώ, διότι θα πέσετε σε… παγίδα! Ακριβώς όπως σας τον γράφω, τον “επιθετικό προσδιορισμό:

Κεμαλο – Ισλαμο – Φασιστο – Ναζι – Σταλινο” … Τουρκία!

(Κάποια στιγμή θα κάνουμε και μια αναφορά – ανάλυση σ’ αυτόν και τότε θα καταλάβετε! Προς το παρόν, ξεκινείστε να διαβάζετε σύγχρονη τ/Ιστορία και κοινωνιολογία του τ/λαού, μετά το 1923, και την ίδρυση της “Τουρκικής Δημοκρατίας, ασφαλώς διηρημένη στις 4 μείζονες τ/χρονικές περιόδους, ήτοι την περίοδο του μονοκομματικού κράτους, 1923 – 1945 / 1950, την περίοδο της εγκαθίδρυσης του πολυκομματισμού 1945 / 1950 – 1960, την περίοδο 1960 – 2003, μια περίοδο, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί “η Περίοδος των Δικτατοριών, αφού είχαμε και από μία τέτοια, σε κάθε 10ετία, ήτοι αυτές του  1960, του 1971, του 1980 και του 1997  και την Ερντογαν (ο) Ισλαμική Περίοδο 2003 – Σήμερα – … και τα ξαναλέμε)!..

ΝΑΙ λοιπόν! “ΚεμαλοΙσλαμο – Φασιστο – Ναζι – Σταλινο” … Τουρκία!

3. Μετά από πολλά χρόνια φίλοι Αμερικανοί, φίλε Α/ΓΕΣ των Η.Π.Α. Στρατηγέ Κε Μαρκ ΜΙΛΛΕΪ, (από την παρακάτω φωτογραφία, φαίνεσαι ότι είσαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και “ΚΑΘΑΡΟΣ στρατιωτικός και άνθρωπος), η ΕΛΛΑΔΑ έχει(!) Αρχηγό Στρατού με μυαλό και… “γκατς” και τον… γνωρίσατε!

Εμπιστευτείτε τον! Στηρίξτε τον!

(Εξακολουθώ όμως να επιμένω: “Μαζέψτε” όλα τα Τουρκόφιλα στελέχη σας, από την Πρεσβεία σας εδώ, τώρα! Ξέρετε ποιά είναι! Οι “Δημοκρατικοί” ήθελαν να τους… κατεβάσουν στην Τουρκία, αλλά, ως φαίνεται,… μπέρδεψαν τα… α/δ και έτσι, ενώ αυτοί ήταν να πάνε στην… Άγκυρα, … βρέθηκαν εδώ, στην Αθήνα! Αχαχαχαχαχαχαχα)!

ω

                           Η “ΦΩΤΟ” από το… γνωστό “σάϊτ”, που αρχίζει, όπως εκτιμώ, να ξετσατσοποιείται!

                                                                                                    – / –

Κε Αρχηγέ του ΕΣΞ, Κε Αλκιβιάδη ΣΤΕΦΑΝΗ!

– Δεν σου έγραψα / -με, την προηγούμενη φορά, κάποια πράγματα, στα γράφω / -με τώρα, με την ευκαιρία της αναφοράς μου / μας στην επίσκεψή σου στις Η.Π.Α., και… συμπάθα με / -μας! (Ό,τι ασφαλώς δύναται να γραφεί! Πιθανώς να υπάρξει και άλλη μία και τελευταία, προς εσένα, αναφορά)! Έτσι:

  α. Τελείωσε” την οικογενειοκρατία, το τσατσιλίκι, τον παραγοντισμό και τις όποιες ομαδοποιήσεις μέσα στο Στράτευμα! Δεν μπορεί αυτό να συνεχίζεται, δεν μπορεί να αποστρατεύονται… “γαμάτα” στελέχη, επειδή “δεν είχαν κανένα μέσο” και να προχωρούν όσοι έχουν το όποιο μέσο ή μέσα, (πολιτικο – οικονομικά, στρατιωτικά, κλπ), μεγάλωσε / ανέβασε γενικώς, όσο μπορείς, το βαθμό – δείκτη της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ μέσα στον ΕΣΞ, (το απόλυτο δεν θα το πετύχει ποτέ κανείς Αρχηγός, αφού και… ο Χριστός, ανάμεσα σε 12 μαθητές είχε και 1 Ιούδα), κόψε κάποιες “πεπατημένες, που θέλουν πχ να ανέρχονται μόνον οι Κ/Δ σε βάρος των Πεζών, όσοι κάθε φορά είναι του Όπλου του κάθε Αρχηγού και όσοι είναι… γνωστοί του, (πχ “καλή ώρα” οι ΤΘ-νοι, αφού εσύ, ο νυν Α/ΓΕΣ, είσαι ΤΘ-νος), οι γιοί των στρατιωτικών και τώρα πλέον και οι κόρες, (και ιδιαιτέρως κάποιων ισχυρών Χουντικών… λειψάνων, που νομίζουν πως ακόμα διοικούν το ΣΞ ο… Σπαντιδάκης, αυτοί ή οι όμοιοί τους), οι Υπασπιστές Αρχηγών και ΠτΔ, όπως εσύ, (εσύ όμως άξιζες και “γύρισες”, όπως λέγει το βιογραφικό σου, ως Στρατιωτικός, όλη την… Ελλάδα), όλοι συλλήβδην οι ΑΚΑΜ, τα ρουσφέτια των ισχυρών… τηλεφώνων, οι Κομματικοί… “Πρίγκηπες” και… “Δούκες”, που φτάσαμε στο σημείο να διοικούν μέχρι και κρίσιμους Σχηματισμούς, να διευθύνουν Διευθύνσεις Όπλων ή Σωμάτων, αν και είναι τελευταίοι στις Τάξεις τους, κλπ, κλπ, κλπ.

(Με την ευκαιρία!

 – Το θέμα της επιλογής ΑΚΑΜ, (σε αφορά μόνον έμμεσα, αλλά σε κάθε περίπτωση σε αφορά και πρέπει να έχεις λόγο και μάλιστα ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ), δεν είναι μόνον θέμα γνώσεως της γλώσσης, αλλά πολυπλόκαμο! “Ψάξτε” το, εσύ και οι Επιτελείς σου! Και κάτι ακόμα, επειδή λέγαμε για ρουσφέτια! Ο ΕΣ έχει τώρα ΑΚΑΜ κάπου, στον βαθμό του… Ταξιάρχου, εκτός αν… άλλαξαν τα δεδομένα και δεν είναι πια Σχες οι ΑΚΑΜ, και μάλιστα αυτός είναι ΑΚΑΜ, χωρίς κατοχή του αναγκαίου… “Προφίσιενσι”, (αχαχαχαχαχαχα), απλώς διότι είναι του… Καμμένου, εσχάτως βεβαίως, αφού τα προηγούμενα χρόνια το στέλεχος αυτό παρουσιαζόταν ως ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενώ άλλος, τωρινός Δκτής σου, έγινε ΑΚΑΜ σε χώρα – Υπερδύναμη, επανελθών στην ενέργεια, αφού ο ίδιος φέρεται ότι είχε παραιτηθεί, για… 6 μήνες! Στο ξανάγραψα / -με)!..

– Ακούγεται, στη συνέχεια, “ρατσιστικό” (φράση του σωρού πλέον, που καθιέρωσαν οι υποτιθέμενοι… Δημοκράτες” και… “Ιλουμινάτι” δυνάστες μας), να λέγει κάποιος “οι τελευταίοι των Τάξεων”, κλπ!.. Όμως δεν είναι! Αν αυτοί οι τελευταίοι, έδειχναν στην πορεία τους ότι ΑΞΙΖΑΝ / ΑΞΙΖΟΥΝ πραγματικά, τότε να γινόντουσαν / να γίνονται ακόμα και Αρχηγοί! Όμως, τίποτα δεν είναι τυχαίο και συμπτωματικό!.. Τελικά, αυτό είναι / λέγεται… “υγεία” ή η απόλυτη σήψη Κε Α/ΓΕΣ; (STOP)

   β.  Τελείωσε την Γραφειοκρατία! Πάντα, όλοι οι Αρχηγοί την… μειώνουν και πάντα μένει ίδια σε μέγεθος και όγκο!..

  γ. Τελείωσε με το θέμα της “Ασφάλειας” και κυρίως μ’ αυτό της “Ασφάλειας των Πληροφοριών (“Α.Π.”)!

[Τί να σου πρωτογράψω για το θέμα αυτό; Άντε, να γράψω μόνον ένα… ξένο, πραγματικό όμως, παράδειγμα, και θα καταλάβεις ότι, όσοι πχ είναι… Υπηρέτες” της “Α.Π., διότι περί αυτού πρόκειται, πρέπει να “ψάχνονται” από… 1000 μεριές, πριν μπουν στο… “Ναό”! Διότι περί… Ιερού Ναού, πρόκειται ο υπόψη χώρος!.. Ειδικά τώρα, στην εποχή μας και στην χώρα μας, με αυτές τις -πολλές μάλιστα- (αρνητικές κυρίως) ιδιαιτερότητες! (Μπράβο στον Λαλούση, τον “ξύπνιο”… Καλαματιανό, που έβγαλε φέτος από τη ΣΣΕ, 1ο στο ΠΖ, με την Τάξη του 2017, νεαρό Αλβανό, αλλά πες του πως… Παπάγος δεν πρόκειται… να γίνει, όσο και να… γλείψει, για να φανεί… εκσυγχρονισμένος! Έτσι θα φέρει / -τε ο Κος ΥΠΑΜ ή ο Κος… Παυλόπουλος ή όποιος άλλος εκεί στο ΥΠΑΜ, “κοντά” μας τους Αλβανούς; (Κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ, πλέον, για λόγο ή λόγους, οι οποίοι δεν είναι της παρούσης)! “Εν τω μεταξύ”, όπως διαβάζω, θέλει ο Ε/ΥΠΑΜ, μετά τα ανύπαρκτα και ξεπερασμένα… Χριστιανικά Τόξα, να υπογράψει σύντομα και αμυντική συμφωνία / συμφωνία συνεργασίας, κλπ, με τη Σερβία, στην οποία, όπως ξαναδιαβάζω, θα ορισθούν “κοινοί εχθροί”! Ποιοί άραγε; Λαοί συγκεκριμένοι, τρομοκράτες, ποιοί και τί; Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεε; Χάσατε την μπάλα” εκεί στο ΥΠΑΜ)!..

“Πάμε” λοιπόν! Διάβαζε!

Σε ένα ξένο, όμορό μας ας πούμε κράτος, στέλεχος του ΠΝ του, που εκτελούσε χρέη ΑΚΑΜ σε χώρα της Β. Αφρικής, στρατολογήθηκε(!) από Υπηρεσία χώρας της περιοχής(!), η οποία είχε και έχει τη δύναμη να επηρεάζει μέχρι και την εξέλιξη στην Ιεραρχία, των ξένων Οργάνων της, στις χώρες τους!.. Αυτό λοιπόν το στέλεχος, μετά από ΑΚΑΜ, ανέλαβε αρχικά ως Δντης Προσωπικού” (!!!) στο αντίστοιχο ΓΕΝ της χώρας του και ακολούθως ως Δντης Πληροφοριών (!!!), του ΓΕΕΘΑ / του ΓΕΕΔ, της χώρας του! Κατάλαβες Κε Αρχηγέ, τί θέλω να πω, είμαι βέβαιος]!..

– Και μιας και ο λόγος για ΑΣΦΑΛΕΙΑ και δη των “Πληροφοριών”, όχι συνεχώς οι ίδιες… συναδέλφισσες Υπασπίστριες, στους… “Μεγάλους! Μερικές έχουν κάτι… χρόνια, όπως λέμε, στις θέσεις αυτές, (πρέπει να “σπάσει” η καθεστηκυία ιδιομορφία και στο ΕΠΝ, οπωσδήποτε), με αποτέλεσμα το… “περικόχλιο συσφίξεώς” τους να έχει “ανοίξει” αρκετά και να απαιτείται… επείγουσα μετάθεση πχ στον… Έβρο ή σε κανένα ακριτικό μας νησί, ώστε να… ξανασφίξει και να πάρει, πιθανώς ξανά, τις ορθές και προβλεπόμενες… διαστάσεις του, ώστε να χαίρονται… ερωτικά και οι ίδιες, περισσότερο!..

– Επίσης, όχι εξάρτηση από υφιστάμενα “κυκλώματα πληροφοριών” απ’ έξω, τα οποία έχουν πλουτίσει σε βάρος και συναδέλφων, ακόμα και σε βάρος οικογενειών συναδέλφων! (Και πολιτικά, αλλά κυρίως στρατιωτικά κυκλώματα)! Έσο θεσμικός στο αντικείμενο και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ! Θα σε “παγιδεύσουν” σίγουρα, (δίνοντάς σου πχ 1, ενώ την ίδια στιγμή θα σου κρύβουν 10) και κατόπιν “θα ποιήσουν την νήσσαν”, ενώ θα βγαίνουν και στα… κανάλια, αφού στερούνται, πλην των άλλων, και ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, (αν δεν στερούνται γενικώς ηθικής), και θα κάνουν / θα προβαίνουν σε υψηλή κριτική!.. Άπαντες! Παίζουν παιχνίδια”, όντας στρατολογημένοι από Υπηρεσίες, από Επιχειρηματίες, ντόπιους και ξένους, από, από, από… Είναι γνωστοί όλοι! Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχεις και εσύ… ακούσει!..

– Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο, διότι κρίνω ότι δεν πρέπει, παρά μόνον ότι αυτοί οι… “τύποι”, όταν βρίσκουν “κλειστές θύρες” στο Επιτελείο / -α, θα σου έρχονται άνωθεν, (τότε θα είναι σίγουρο ότι θα έχεις τύχει εσύ, όπως και ο “κάθε εσύ” Αρχηγός, της λεγόμενης “σύμμετρης / έλλογης και κεκαλυμμένης συκοφαντίας”), αφού οι άσχετοι των Υπουργικών Γραφείων, (στην πλειονότητά τους, “καθαροί”, και μόνον,… Γκρούεζες), θα “τρέξουν” να αναφέρουν τη… σοβαρή -υποτίθεται- πληροφορία, στον κάθε Υπουργό, αν φυσικά οι… “εξω-υπηρεσιακοί” και… “… κλασμένοι” (έτσι πρέπει να μιλάνε, να ξέρεις, οι πραγματικοί των “Πληροφοριών”) από τα Επιτελεία, Κοι αυτοί, δεν έχουν πάει απ’ ευθείας στον ίδιο τον -κάθε φορά- Υπουργό! Κατάλαβες!

– Σου γράφω εδώ:

                             ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ“!

    δ. Τελείωσε το “παπατζηλίκι στον ΕΣ! Επ΄αυτού ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ!.. (Όπως το αντιλαμβάνεσαι)!..

   ε.  Στους βαθμούς Τχη και Σχη (“σκαλοπάτια”) βάλλε εξετάσεις, ώστε να ξεχωρίζει αμέσως το καλό, από το κακό, το μέτριο, από το άριστο, το άσπρο από το μαύρο, κλπ!

 στ. Πέτα τα… σκουπίδια από τις Δνσεις, που έγιναν τέτοια, διότι λυμαίνονται χρόνια τώρα, τις υπόψη θέσεις και κάνουν ό,τι θέλουν! Βάλλε προδιαγραφές και χρονικά όρια υπηρέτησης σ’ αυτές τις θέσεις, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), ώστε να μην δημιουργούνται στα στελέχη αυτά εσφαλμένες εντυπώσεις ή εσφαλμένες… αισθήσεις και… οράματα πως είναι… “τσιφλίκι” ή “καπετανάτο” η όποια εκεί θέση τους και πως μπορεί να γίνουν… “παράγοντες”,… “γνωστοί” και “Όργανα” των κάθε φορά ανωτάτων, κλπ, και όλα αυτά για την ανέλιξή τους !!! Πχ Οι… “γάτοι” της ΔΠΖ, (με ντοκτορά στην επιστημονική… συκοφαντία οι περισσσότεροι), έβγαιναν πάντα και σε σταθερή βάση, μέσα στις πρώτες θέσεις των Σχολείων του Όπλου τους, στο οποίο κατά καιρούς φοιτούσαν, ενώ… δρομολογούσαν έως και Μεταθέσεις!.. Έχω και άλλα παραδείγματα από άλλες Δνσεις και μάλιστα πιο ηχηρά, αλλά σταματώ εδώ, γράφοντάς σου μόνον ακόμα, πως ειδικά οι Δνσεις (με τις οποίες και ορθά ασχολήθηκες από την 1η στιγμή, … σουτάροντάς τες από τον χώρο σου, απ’ εκεί όπου οφείλεις και μόνον να σκέπτεσαι και να δρας ΠΟΛΕΜΙΚΑ, εσύ και ο κάθε Αρχηγός βεβαίως), δεν είναι επίσης και για… “παρκάρισμα” των όποιων στελεχών (αρσενικών ή θηλυκών), τα οποία έχουν εκτιμηθεί ως προβληματικά, “κάθε είδους και μορφής!..

    ζ. Πρόσεξε, αν θες και αυτό, το οποίο έχει παρατηρηθεί, όχι ασφαλώς επί ημερών σου! Το Στρατό δεν μπορεί να νομίζουν ότι τον διοικούν οι απόστρατοι τέως Αρχηγοί ή κάποιοι στρατιωτικοί, εξ όσων ήσαν σφετεριστές της θέσεως αυτής, αλλά… ατύχησαν στο να την καταλάβουν! Άλλο η όποια συνεργασία, η όποια ανταλλαγή απόψεων – θέσεων και εμπειριών και ό,τι άλλο σχετικό και θεμιτό και άλλο να δίνεται η (λάθος σε κάθε περίπτωση) εικόνα ότι ο ΕΣΞ… διοικείται “απ’ έξω!..

    η. Χειρίσου “έξυπνα” τους όποιους συνδικαλιστές, (ώστε να μην ξαναέχουμε κομμουνιστικά Μ. Ασιατικά πορκουά, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα), τουλάχιστον όσο “έξυπνα” “κατσικώθηκαν” αυτοί μέσα στις ΕΕΔ! (Ή ορθότερα, όσο “έξυπνα” τους… “κατσίκωσαν” μέσα στις ΕΕΔ, κάποιοι εκτός Ελλάδος και μην πιθανώς ξαφνιάζεσαι)! Δεν θέλω να γράψω επ’ αυτού περισσότερα!

    θ. Τελείωσε ή τουλάχιστον προσπάθησε να τελειώσεις με τον Κομματισμό στο ΣΞ! Στήριξε, αν φυσικά αξίζουν, στελέχη που στην πορεία τους ήσαν νυχθημερόν, σταθερά προσηλωμένα στη Σημαία, στο Καθήκον και πουθενά αλλού, με μοναδικό τους… “μέσον” το βιογραφικό τους!..

   ι.  Όταν η Ιεραρχία θα ζητάει εισηγήσεις ή προτάσεις, επί ενός θέματος, αυτές να είναι πραγματικές και να μην γίνεται προηγούμενη… αλίευση της θελήσεως ή της απόψεώς σου, ώστε να είναι ό,τι διαβάσεις σύμφωνο με τις ιδέες σου, απλώς για να ικανοποιηθεί η όποια υπηρεσιακή απαίτηση, διότι αν συνεχιστεί αυτό, ποτέ δεν πρόκειται να βγάλλεις μυαλά, όπως δήλωσες ότι θες, και ΜΠΡΑΒΟ σου γι’ αυτό, Κε Αρχηγέ, ποτέ δεν θα μάθεις ή δεν θα πάρεις ιδέες, ώστε να διευρύνεις τον / τους όποιους υπάρχοντες προβληματισμούς σου, αλλά και τους… ορίζοντές σου, ναι και ορίζοντες, αφού είναι βέβαιον πως, στις περισσότερες των περιπτώσεων, πάντα κάτι νέο θα… παίρνεις, πριν από την κάθε φορά απόφασή σου, στο όποιο, κάθε φορά, προκύπτον θέμα!!! (Ασφαλώς, μετά από την όποια απόφασή σου, άπαντες πρέπει να “σκίζονται”, για την υλοποίησή της, και πιο πολύ μάλιστα, οι όποιοι Επιτελείς σου, Δκτές σου, κλπ, είχαν προηγουμένως υποβάλλει διαφορετική θέση – άποψη, επί του όποιου ζητουμένου θέματος, προβλήματος, κλπ)! Κατάλαβες!..

– Κε Αρχηγέ**!

– Νομίζω ότι αυτά τα λίγα αρκούν, ενώ από τα επιχειρησιακά κρίνω ότι δεν μπορώ να… δευτερολογήσω! Τα “2 πραγματάκια” όμως, που έγραψα την τελευταία φορά, και που έκανες, που υλοποίησες, στον τομέα αυτόν, ήταν άκρως στοχευμένα“, ήτανλίρα 100! (Οι Τούρκοι, και βεβαίως όχι μόνον αυτοί, θα εκπλαγούν πολλαπλώς, όταν και αν θα τολμήσουν να ΄ρθούνε “σα δω”)!..

– Οφείλω να συμπληρώσω πως, μόνον επί Στρατηγού ΦΡΑΓΚΟΥ(!!!), όλα αυτά τα (παραπάνω) λαμόγια (λίγα μεν, αλλά ισχυρότατα δε), δεν τολμούσαν να “κουνηθούν”! Όπως ακριβώς στο γράφω!..

– Τέλος, θέλω να θυμίσω πως ΤΑ ΠΑΝΤΑ(!) Είναι ή Γίνονται Γνωστά και Μάλιστα Μετά Λεπτομερειών(!), για Όλους και Για Όλα!..

** Δεν υπάρχουν S-400 κλπ, για τους Τούρκους, Κε Αρχηγέ! (Επιμένουν βεβαίως και θα επιμένουν κυρίως τα “σάϊτ” των εμπόρων όπλων, στην χώρα μας)! Έγραψα πρόσφατα και επιφανειακά, με το τί ασχολούνται τώρα οι γείτονες! Ξαναδές το άρθρο! Άσε τους / αφήστε τους να λένε! Εδώ, συγκεκριμένα φορητά Α-Τ όπλα, (ρώτα να σου πούνε οι Επιτελείς σου εκεί), για τα οποία παρακάλαγαν για χρόνια οι Τούρκοι, τους Ρώσους και δεν τους τα έδωσαν, S-400 θα τους δώσουν; (Όσα ελάχιστα, τέτοια Α-Τ, παρουσίασαν, για να τα δούμε εμείς(!), και μάλιστα αποσπασματικά, οι Τούρκοι στις Μονάδες τους, αναφέρομαι σ’ αυτές της Α. Θράκης, της 1ης Στρατιάς, εκτιμώ / -με πως ήταν ρωσικά Α-Τ, του τύπου που αναφέρομαι, που όμως είχαν πάρει από νεκρούς Κούρδους μαχητές! Ποτέ δεν είδαμε τα υπόψη Α-Τ οργανωμένα, κλπ, σε τ/ασκήσεις, τ/παρελάσεις, κλπ)! Και σε ποιούς θα δώσουν οι Ρώσοι S-400; Σε έναν στρατό, όπως ο τουρκικός, ο οποίος είναι ο 1ος, για τους Ρώσους, δυνητικός μελλοντικός αντίπαλος; / Άσχετα όμως με αυτό, το θέμα θα πρέπει να παρακολουθείται (ιδιαιτέρως με τους δικούς μας… “παρατηρητές” στις συγκεκριμένες Ρ-Τ διαπραγματεύσεις) και γι’ αυτόν και για άλλους λόγους!..

Αλλά και ακόμα αυτό να συμβεί (άντε να καλύψουμε και τις “πιθανότητες” που μας διδάσκουν οι “δάσκαλοι” Βρετανοί) και να πουλήσουν οι Ρώσοι, στους Τούρκους, το υπόψη σύστημα, μέχρι αυτό να γίνει… ενεργό, (ακόμα και αν οι Τούρκοι – Ρώσοι υλοποιήσουν τα πάντα με τη διαδικασία “του επείγοντος”), θα έχουμε φτάσει στο 2023+, κάτι που σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ, αφού οι εξελίξεις έρχονται τώρα(!) και μέχρι το 2023, θα έχουμε, όπως τα έχουμε γράψει εδώ και αναλύσει, νέα γεγονότα και νέα “status στα… μέρη μας!..

4. Ρωτάω (επειδή κάτι έφτασε… “ελαφρά” στα αυτιά μου / μας) και εσείς σκέφτεστε και μου λέτε, αν φυσικά γνωρίζετε: Υπάρχουν, ναι ή όχι, προηγούμενοι Αρχηγοί των Ελληνικών Επιτελείων (το γράφω στην… large” του έκδοση), οι οποίοι εργάζονταν ή εργάζονται για τους Ρώσους; (Ξέχασα να σας γράψω ότι, οι Ρώσοι είναι, πλην των άλλων, και… αγενείς, ως απόρροια και αυτό, του βαρέως τους σλάβικου DNA / μας διαβάζουν και μας καταλαβαίνουν απόλυτα τώρα)!.. Αν υπήρξαν ή αν υπάρχουν τέτοιοι Αρχηγοί, ποιοί άραγε είναι, πού ακριβώς εργάζονταν ή / -νται και με τί ανταλλάγματα; (Αν υπήρχαν ή υπάρχουν… Έλληνες Αρχηγοί,… “εργάτες” των Ρώσων, μήπως οι Ρώσοι είχαν και έχουν στρατολογήσει και κατωτέρων βαθμών στελέχη, των ΕΕΔ και αν έχει συμβεί ή συνέβη κάτι τέτοιο, ποιά ήταν / είναι τα στελέχη αυτά);

5. Γιατί άραγε οι Τούρκοι ενδιαφέρονται τώρα, για λήψη μέτρων κατά επίθεσης με ΣΑΡΙΝ στην Κύπρο (δεν λένε αν πρόκειται μόνον για τα Κατεχόμενα) και στην Αττάλεια; Φίλοι Αμερικανοί! Μήπως ξέρουν, (και αν ναι”, από “πού” και “πώς“), κάτι παραπάνω από εσάς, οι Τούρκοι… σύμμαχοί σας / μας; Εμείς ξέραμε και ξέρουμε πως οι Τούρκοι είναι πληροφοριακά, από εμάς, και μόνον, “1 βήμα” πάντα πιο… μπροστά! Τελικά είναι και από εσάς; Δείτε το θέμα, μην ξεχνώντας ποτέ ότι οι Τούρκοι είναι ΔΟΛΙΟΙ, και μας λέτε και εμάς!..

6. Κε Βελόπουλε! 

– Είχες πει, και σωστά, πως η γνώση πρέπει να δίνεται, να διαδίδεται στον κόσμο και πως δεν είναι ή δεν θα πρέπει να θεωρείται “πνευματική κλοπή”!

– Τώρα όμως που μας μελέτησες και βγήκες και ανέφερες, και μάλιστα πομποδώς, σε εκπομπή σου, το πού θα κτυπήσουν οι Τούρκοι, την Ελλάδα, προσθέτοντας και την… παπαριά, ότι οι Αμερικανοί ενημέρωσαν σχετικά την Ελλάδα, (αλήθεια, και οι Έλληνες τί έκαναν, γιατί δεν αντέδρασαν προς τις Η.Π.Α., για την πρόθεση αυτήν της Τουρκίας, αλλά και προς τη “Διεθνή Κοινότητα”, ως θα όφειλαν να πράξουν στο Πεδίο, ώστε, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, να… απενεργοποιούσαν τους Τούρκους και όποιους άλλους… ), τώρα λοιπόν, αυτή σου η αήθης ενέργεια, της αναφοράς σου δηλαδή με τον πιο χείριστο τρόπο, της σχετικής αναλύσεώς μας και μάλιστα παρουσιασθείσα αρκούντως “κολοβή”, αφού “δεν μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό του κάθε… εκδότη”, είναι ή όχι “πνευματική κλοπή”; Για πες!.. Ας είναι όμως, δεν έχουμε πρόβλημα, είσαι “καλό παιδί”!..

Αν εγώ Κυριάκο ήμουν στην ΕΥΠ και είχα τους μισούς από τους δικούς σου… συνεργάτες, “παπάδες”, παπαδάκια” και “εξαπτέρυγα” θα “έβγαζα”!.. Θα ζω όμως πάντα, και αυτό μου αρκεί, (φυσικά και για όσο διάστημα θα το θέλει ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”), με τους… “Αγγέλους” μου και μόνον!..

– Μπράβο! Συνέχισε να μας μελετάς, να μας… κλέβεις (εννοώ τις αναλύσεις), αφού εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως παρακαλούμε μετά, να “μην το παίζεις”… πρωτοπόρος, όπως και… παραπονεμένος, και να λες πως τάχα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. / ορθότερα η Δημοκρατική Συμπαράταξη, για παράδειγμα, σου έκλεψε, όπως λες, το κομματικό σου σύνθημα, κλπ), προσπάθησε, όσο δύσκολο πιθανώς και να σου είναι, να είσαι γενικώς σωστός! Τί εννοώ με το “γενικώς”; Πάψε, επιπροσθέτως,  πχ “να κάνεις γαργάρα” διάφορα θέματα, τα οποία πιθανώς να σε… ενοχλούν, εκδηλώνοντας περίεργες εμμονές, και πες μας πχ γιατί ο Πούτιν δίνει τώρα και τα… οπίσθιά του στην πΓΔΜ, πες μας για τον Ρ/Ευρασιανισμό, το Νεο-Σλαβισμό, το νέο… Ρασπούτιν, Κο Αλ. Ντούγκιν ή Ντάγκιν, κλπ, κλπ, κλπ! Μίλαααααααα, διότι αλλιώς θα ισχύει, (απ’ την γνωστή ταινία του Σ. ΨΑΛΤΗ), η ατάκα του: “… μ’ ακούς; Πολύ κολόπαιδο ο Κυριάκος“!

– Σου θυμίζω αυτό που σου είχα γράψει παλιά! Ποιό; “Μας είχες κουράσει, κάποτε, πολύ”! Μην το συνεχίζεις!..

7. Κε ΚΑΜΜΕΝΕ!

– Η συμπεριφορά σου χαρακτηρίζεται πλέον από τα… γεράκια των ξένων Υπηρεσιών Πληροφοριών, στην Αθήνα, ως κατάντια“, για έναν με τη δικιά σου κυβερνητική διαπίστευση, αυτήν δηλαδή του ΥΠΑΜ!

Αν ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ είναι το “μεγάλο ψάρι”, στην υπόθεση με το πλοίο “Νουρ-1” και τους 2 τόνους ναρκωτικών, όπως είπες στη Βουλή, αν κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των 7 μαρτύρων της υπόθεσης, (δολοφονίες όλες στο εξωτερικό, εκτός μιάς στην ημεδαπή, αν δεν σφάλλω, αλλά αυτό δεν έχει σημασία), όπως ανέφερες, κλπ, κλπ, κλπ, και για όλα αυτά έχεις / -τε αποδείξεις, γιατί τότε η Κ-Β σας, αυτή της “καθαρής” “2ης φοράς Αριστεράς”, “δεν τον τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί”, ώστε να σαπίσει στη Φυλακή;

– Ο ευρέως γνωστός και άκρως επικίνδυνος αυτός “τύπος”, τέως στέλεχος της ΕΥΠ, που σου έδωσε τις πληροφορίες για τον δήθεν… Μαφιόζο Μαρινάκη, τον Γιαννουσάκη, τη ΜΙΤ, κλπ, αυτός που σου είπε πως η υπόθεση είναι μια νέα υπόθεση Σχη… Χουσεϊνογλου, (ΜΙΤ), όπως είπες στη Βουλή, χωρίς καν να ξέρεις γιατί πράγμα μιλούσες και αν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό, (είπαμε όμως, δίπλα σου δεν έχεις συμβούλους, όπως θα έπρεπε, αλλά έχεις … Γκρούεζες), μήπως είναι Υπάλληλος του άλλου μεγαλοσχήμονος της… Παρέας σου, ήτοι του… Τίγρεως, Κου Μελισσανίδη;

– Ο “τύπος” αυτός μήπως είναι ο ίδιος που έπιασε και τον ΑΓΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ(!) Στέφανο ΧΙΟ και του είπε τα ίδια, και συγκεκριμένα, αυτά που έγραψε, “γκρόσο – μόντο”, στην ε/φ του, το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, της 01-07-2017; (“Καλό Μήνα” Κε Καμμένε)!..

– Ρώτα τον “τύπο” αυτόν λοιπόν, να σου πει πχ (και) “πώς”, “κάτω από ποιές συνθήκες”, αλλά και “γιατί έπιασε παρτίδες” με το… Λας Πάλμας” το αφεντικό του! Τις παρτίδες του με τις Η.ΠΑ. και τις… πετρελαιοφορτώσεις από τα δεξαμενοπλοία του, των αμερικανικών πολεμικών σκαφών, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Έχεις άραγε σκεφτεί, μήπως ο “τύπος” αυτός, μπορεί να είναι εκείνος που, μέσω “τρίτων” Μυστικών Υπηρεσιών, είτε και “απ’ ευθείας”, συνδιαλέγεται / συζητάει με τη ΜΙΤ, όπως -και κυρίως- με τις Η.Π.Α. (δεν ξέρω αν τον… “συνέδεσαν” με τη νέα αμερικανική κατάσταση, οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ), καθώς και με το Ισραήλ, που το ξέρει, (αλληλογνωρίζονται…), από… παλιά;

– Μάθε λοιπόν πως, η ΜΙΤ ασφαλώς και ήξερε τί κουβάλαγε το πλοίο στ’ αμπάρια του, διότι η ΜΙΤ και γενικώς οι Τούρκοι ξέρουν τα πάντα και δεν τους ξεφεύγει τίποτα, διότι είναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ(!!!) και δουλεύουν πολύ και άκρως επαγγελματικά και πως τίποτα το πονηρό κατά της Κ-Β σου δεν υπήρχε ή υπάρχει από πίσω, σε διαβεβαιώ, το οποίο να έχει ρίζα την υπόθεση αυτή και να κρύβονται Τούρκοι, από πίσω“!

– Η μόνη σοβαρή δικαιολογία, που θα μπορούσες να πεις και που τελικά είπες στη Βουλή, δικαιολογία που σου είπαν πως “κλείνει στόματα”, ήταν η αναφορά σου στο ότι το όλο θέμα ήταν και είναι τάχα Εθνικής Ασφαλείας! Σου είπαν και ορθώς(!) ότι λέγοντας αυτό, την… σκαπουλάρεις! Αυτό όμως δεν ισχύει πάντα και θα το δεις / θα το διαπιστώσεις!

– Όμως! Και θέμα τέτοιο να ήταν / να είναι, (δηλ. “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”)ΠΟΤΕ δεν ασχολείται ένας ολόκληρος ΥΠΑΜ μ’ αυτό, αλλά η ΕΥΠ, το δε ΥΠΑΜ, λειτουργεί πιθανώς ως… συνεργάτης(!) και σε ό,τι -τυχόν- να το αφορούσε / να το αφορά, δια των υπευθύνων Οργάνων του! Εσύ, ως ΥΠΑΜ(!!!), ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φαίνεσαι ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΑΝΤΟΥ, σε θέματα τέτοιας φύσεως!.. Η συγκεκριμένη ενέργειά σου είναι για τον αντίστοιχο τομέα, του Βιβλίου “ΓΚΙΝΕΣ“!..  (Η συμπεριφορά σου αυτή κααδεικνύει ότι -λίαν πιθανώς- επεμβαίνεις και στο υπηρεσιακό έργο των Επιτελών του ΥΠΑΜ και των Γενικών Επιτελείων, ενώ σε κάθε περίπτωση δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τον τρόπο που γενικότερα ασκείς την κατά τον Νόμο εξουσία σου, ως ΥΠΑΜ)!..

– Όμως και πάλι Κε Καμμένε! 12 φορές δεν… κατηύθυνες τηλεφωνικά,… Άγιε Πάνε, το μίασμα αυτό, (δικά σου λόγια στη Βουλή, αλλά και αναφορές στις διάφορες ε/φ, όπως πχ του Κου Χίου, κλπ), που λέγεται Γιαννουσάκης και μάλιστα τον παρότρυνες πιεστικά να “δώσει” ψευδώς τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ώστε να αποφυλακιστεί ή όχι; Είδαμε την απομαγνητοφώνηση στις ε/φ και σε “σάϊτ”! (ε/φ “Real News”, “Πρώτο Θέμα”, Περιοδικό “Follow”κλπ)! Πού είναι επίσης οι κασσέτες με τις συνομιλίες σου με τον Ισοβίτη, να τις ακούσουμε; Τώρα θα καλυφθούν και αυτές από το πέπλο της τάχα μου… Εθνικής Ασφαλείας”, που σου συνέστησαν να προβάλλεις;

Σε είχα προτρέψει να κόψεις παρτίδες με όλους αυτούς τους… ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και πολύ… ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ φίλους σου, (όπως πχ τους… ΑΕΚ– τζήδες, τους… ΠΑΟΚ-τζήδες, … αυτούς της ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, παλιά επιχειρησιακά στελέχη της ΕΥΠ, δημοσιογράφους, όπως πχ τον “Ταρζάν”, που ο συγχωρεμένος Υπουργός Γιαννόπουλος έλεγε πως είχε πάρει… “τρελλόχαρτο”, τον Κονιόρδο Υπουργό από το “Τζάντε”, με το βαθύ και έντονο αντι-Ολυμπιακό πλέγμα, κλπ, κλπ, κλπ), διότι θα σε εξέθεταν, όπως σου έγραφα! Δεν με άκουσες! Τώρα, αρχίζω να δικαιώνομαι!.. Συμβαίνει πάντα να μην ακούμε αυτούς που θέλουν το “καλό” μας, (δεν λέω “κατ’ ανάγκην” για μένα, γενικώς μιλάω), διότι μας τα λένε “ωμά, χύμα και τσουβαλάτα” και να ακούμε τους όποιους… εμφανίσιμους, άριστους στο λόγο και στο… “πλασάρισμα”, “δικτυωμένους” και “τιποτένιους”!..

– “Προχωράμε”! Με τα καράβια της… “ΣΕΚΑΠ”, στην Κρήτη, τί γίνεται; Θα μάθουμε επιτέλους ποιός είναι πραγματικά ο “λαγός” φίλος της Κ-Β σου; Ο “λαγός”, που του χαρίσατε, χωρίς να έχετε κανένα δικαίωμα, τα χρέη της ΣΕΚΑΠ!.. (Για την αγορά της ΣΕΚΑΠ, ντε)!.. Για το θέμα αυτό, γιατί δεν πήρες τίποτα τηλ/να, πχ καμμιά αντίστοιχη… Κα ΤΖΙΒΑ, να πάει να πάρει καμμιά κατάθεση, κλπ, κλπ, κλπ! Αν σε αδικώ / -με, πες μας σχετικά, και θα σε… αποκαταστήσουμε!..

– Γιατί μας έδειξες, ολόκληρος ΥΠΑΜ, … κολοδάκτυλα, (αναφέρομαι στους Οπαδούς του Ολυμπιακού), στο Λαιμό, στο ματς πόλο των γυναικών του ΘΡΥΛΟΥ, με την Ομάδα της αδελφής σου, (που αν κατάλαβες, αυτήν κυρίως εξέθεσες), και τελικά… τιμωρήθηκε η Ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού; (Πώς γίνεται αυτό; Ξέρουμε πώς! Λόγω του… ομόσταβλου σου, αντι-Ολυμπιακού Καπράλου)!.. Γιατί το έκανες αυτό; Τόσο δίκαιος είσαι;

                                                                             ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΕ ΥΠΑΜ!..

Τί δουλειά μπορεί να έχει ένας Ε/ΥΠΑΜ, ο ανώτατος εκπρόσωπος των ΗΡΩΩΝ των ΕΕΔ, (του πιο ΙΕΡΟΥ θεσμού στην χώρα μας), με τους πάσης φύσεως μαφιόζους, με τα αποβράσματα, και με όλα τα κοινωνικά ιζήματα, τύπου Γιαννουσάκη και των ομοίων του;

– Όμως! Λίγο με ενδιαφέρει η υπόθεση αυτή, ακόμα, αν θέλεις, λιγότερο με ενδιαφέρει και ο Πρόεδρος της Ομάδος μου, ο Κος Μαρινάκης*, (ένας Μαρινάκης που συνεχίζει να μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, και που γι’ αυτό ασφαλώς και τον αγαπάμε), διότι:

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΗΚΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΝΤΑ(!) ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!

* [Τον Κο Μαρινάκη  είναι “ηλίου φαεινότερον” ότι ο Κος Μελισσανίδης, μαζί με φίλους του από την ΕΥΠ, προσπάθησε να τον εμπλέξει, κλπ, κλπ, κλπ, φίλους, αλλά και προσβάσεις που απέκτησε στην υπόψη Υπηρεσία αυτή, όντας και ο ίδιος… Πόντιος (καταλαβαίνεις γιατί το γράφω πιστεύω Κε Καμμένε), τα τελευταία χρόνια, (μέχρι και Λιμενικό Πόντιο… στείλανε στον “Ισοβίτη”, ενώ επί 2,5 έτη τώρα (!!!!!!!!!!!!!!!) οι κασέτες των… “βαλιτσακίων” “κυκλοφορούσαν” στα χέρια και στις εκπομπές του… Πελεκάνου” – ΘΩΜΑΪΔΗ, που άφησε μούσι, αλλά και που πάλι σε “Πελεκάνο” μοιάζει / σε “Πελεκάνο” “φέρνει η μούρη του”, χωρίς ο πολύ ευαίσθητος και λαλίστατος Κος Παπαγγελόπουλος να επέμβει ως όφειλε, αλλά ούτε και ο φίλος Κος Ρουμπάτης, αφού οι κασέτες ήταν… παραγωγή ΕΥΠ“, όπως λέμε, πχ “καρπούζια Αμαλιάδος” / τουλάχιστον έτσι μας τις παρουσίαζε, στις εκπομπές του, ο Πελεκάνος“), προσπάθησε λοιπόν ο Κος Μελισσανίδης, για τους δικούς του λόγους, επιχειρηματικούς πρωτίστως και ακολούθως αθλητικούς, όπως θέλω να πιστεύω, να τον εμπλέξει! Υπάρχει όμως ΘΕΟΣ]!.. 

odos olympiakou

koypes

  • Τί όμως πραγματικά με ενδιαφέρει; Αν θες να μάθεις, διάβασε Παναγιώτη παρακάτω! (“Στο… επίσημο”)!..

Αν θες, Κε Υπουργέ, να κρατήσεις το κύρος σου και να δείξεις ότι ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, που πράγματι ΕΙΣΑΙ (!!!), αλλά με μυαλό ενός παρορμητικού και άρα και μικρόνοος νέου, (και σίγουρα χωρίς συμβούλους, αλλά με… Περκεμέδες να σε περιβάλλουν), ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ(!), διότι όσο παραμένεις στην θέση σου, κάνεις όλο και μεγαλύτερο κακό στις ΕΕΔ! Αυτή η ενέργειά σου, αν την κάνεις, θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά σου στην Πατρίδα και στις ΕΕΔ, στην παρούσα χρονική στιγμή

– Οι Τούρκοι “κάνουν πάρτι”, με… “την πάρτι σου”, γιατί δεν στο λένε οι νεαροί… “γάτοι” σου, αυτοί των Η/Υ και του “Διαδικτύου”; Τί σου αναφέρουν άραγε; (Να τους πεις να μελετούν και τα forums)! Μόνον τί λένε για σένα πχ στη… ΝΔούλα; (Που, μεταξύ μας τώρα, “άριστα στα λένε”, στην προκείμενη τουλάχιστον περίπτωση)!..

– Και πες στην… πηγή σου, η οποία ξέρει την τουρκική γλώσσα και εφεύρε νέα υπόθεση… ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ, να σου μεταφράσει την ακόλουθη τ/ρήση:

Adalet Olmayan Yerde, Orada Huzur da Olmaz“!

…………………….

– Και για να είμαι απόλυτα δίκαιος και αντικειμενικός, επικίνδυνοι στην Κ-Β σας, δεν είσαι μόνον εσύ, είσθε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, Υπουργοί και Υφυπουργοί! Αν όμως, μου έλεγαν να ονομάσω άλλον έναν, ως τον πιο επικίνδυνο, μετά από εσένα ή όπως εσύ, δεν θα επέλεγα τον… Πολλάκη, (άλλη φορά το “γιατί”), αλλά θα επέλεγα τον κρυφο-Χουντικό Τόσκα, (εννοώ χουντικής νοοτροπίας), τον Αναπληρωτή Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ”, που έχει φανερή πνευματική… παράκρουση και όχι απλώς νοητική σύγχυση και βλέπει παντού Ακροδεξιούς! (Οι συχνές του αναφορές στους Χουντικούς, δείχνουν ότι τον κατατρώγουν… τύψεις και… ερινύες! Και μεταξύ μας αγαπητοί, οι Χουντικοί, ως Αξκοί ήσαν αστέρια, όπως και οι ίδιοι οι εχθροί τους το έχουν παραδεχτεί, ενώ ο Τόσκας, μπροστά τους, ως επαγγελματίας τουλάχιστον, είναι ένα “0 εις το πηλίκον”)! Ο Τόσκας, Παναγιώτη, είναι βεβαίως “παρασάγγας” κατώτερός σου, αφού είναι “υπο – προϊόν”, του Κομματικού Κράτους, σε συνδυασμό με τον άκρατο πολιτικό τυχοδιωκτισμό του!

Πάρτον και φύγετε τώρα(!!!) Παναγιώτη!

(Μην δεις στα λόγια μου ειρωνεία ή ό,τι άλλο, το οποίο δεν μπορώ να ξέρω! Θα είσαι λάθος)!.. 

– Και κάτι ακόμα! Ρώτα τον… “πληροφοριοδότη” σου, (αυτός που σου έκανε τους επικίνδυνους παραλληλισμούς, για… Χουσεϊνογλου, κλπ), να σου πει, αν ο φερόμενος ως Αρχηγός της σημερινής Τ/Μαφία, Σεντάτ ΠΕΚΕΡ, κρατείται πλέον στις τ/Φυλακές ή όχι, μετά από τη δήλωσή του, η οποία έλεγε, πως ο ΡΤΕ θα βάλλει ανθρώπους του να σκοτώσουν ξένους Ευρωπαίους ηγέτες!.. (STOP) / (Η τ/Μαφία είναι γνήσιο υποσύνολο της ΜΙΤ, Κε ΥΠΑΜ! Είναι “ειδικού και…περίεργου τύπου” Δικτατορία, η σημερινή Τουρκία, φίλε μου)!.. 

Ζήτα όμως (αν αποφασίσεις να φύγεις) και μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ(!!!) από το λαό μας, που τόλμησες(!) κάποτε, εσύ, ναι εσύ, “να βάλλεις στο στόμα σου” τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (τότε που όλοι οι Έλληνες είχαν και(!) διεθνές κύρος και(!) αξιοπρέπεια και κυρίως έτρωγαν(!) ψωμάκι), δια του θανόντος, [τρομερά οξύνοος (IQ 150+)] Χουντικού Γ. Γεωργαλά, (στο αήθες βιβλίο σας, στο οποίο ΤΡΙΣΑΘΛΙΩΣ επιχειρήσατε να τον παρουσιάσετε ως Αρχηγό της 17Ν), ο οποίος Γεωργαλάς, αν ζούσε σήμερα και μάθαινε – έβλεπε τη στάση σου στο παραπάνω θέμα, θα έβγαινε ο ίδιος και θα σου εισηγείτο, (ακριβώς λόγω της πνευματικής του οξύτητος), να παραιτείσο… χθες!..

–  Διάβασέ μας Παναγιώτη με ψυχραιμία και κυρίως αποφάσισε με νηφαλιότητα, δεχόμενος ότι μόνος μας πόνος και έννοια είναι οι ΕΕΔ και το βεβλαμένο -δυστυχώς- από εσένα κύρος τους!..

8.  Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Υπουργό Ν. ΠΑΠΠΑ, για την εκτόξευση του “HELLAS SAT-3“!.. Μπράβο με όλη μας την ψυχή!.. (Οι δημ/φοι που είχαν ειρωνευτεί τις προηγούμενες Κ-Βκές ανακοινώσεις για τη διαστημική Ελλάδα, κλπ, οφείλουν τουλάχιστον, μια ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ, στον Υπουργό και στην Ομάδα, η οποία ασχολήθηκε και ασχολείται με το θέμα αυτό)! 

9. Απαντώ:

  α. Ο Τ/Εισαγγελέας της υπόθεσης Kozmik Oda διέθετε 5 τηλ/κές γραμμές με τον Γκιουλέν, μέσω διαφόρων… επαγγελματιών, καθώς και… by lock!.. 

    β.  τ/ε/φ “Milliyet”, 19-06-2017 (“Ελεγχόμενο το Πραξικόπημα, της 15-07-2016”)!

   γ. Το “Μωσαϊκό” των 1600 ετών, (κατά τους Τούρκους), που βρέθηκε στο Αντιγιαμάν, με την απεικόνιση των “2 αδελφών”, ρώτα τους Τούρκους φίλε να σου πουν αυτοί, αν είναι ελληνικό, διότι εγώ θα σου γράψω πως ναι, είναι ελληνικό και θα με πεις αδίκως… ρατσιστή, αφού δεν θες, όπως έχω καταλάβει να δεις την αλήθεια, να δεις το… φως σου, λόγω της… νεκρής πια ιδεολογίας σου!

– Διάβασε τώρα και έναν μη… επιστημονικό λόγο, που ενισχύει τη θέση μου / μας ότι το “Μωσαϊκό” αυτό είναι ελληνικό! Ξέρεις γιατί; Διότι βρέθηκε σε μια περιοχή με τεράστιες -διαχρονικά- ποσότητες νερού! Σκέψου μόνος σου τώρα, (αν ασφαλώς ξέρεις, αν έχεις διαβάσει τους Αρχαίους προγόνους μας), τί σημαίνει αυτό, που μόλις διάβασες και γιατί γράφηκε!

– Εσείς Τούρκοι, από την πλευρά σας, πάρτε γρήγορα, από την περιοχή του Φράγματος, το υπόψη αρχαιολογικό εύρημα, (εκτιμώ πως ήδη το μεταφέρατε), διότι το Φράγμα αυτό θα βληθεί από τα πρώτα, αν όχι πρώτο, (καταλάβατε…), και τότε Τούρκοι, ωχ αμάν, ζαμάν, αμάν και ξανά ζαμάν!.. Θα είναι κρίμα να χαθεί ή να καταστραφεί το “Μωσαϊκό” αυτό!.. Τί λέτε;

10. Μετά τον… γνωστό Γκιέργκι Γκόρο (τον ανθέλληνα “κολλητό”, του Π-Θ Ράμα / του αφαιρέθηκε άραγε η ελληνική υπηκοότητα ή όχι ακόμα; / το ελληνικό -έστω αυτό- διαβατήριο;), “βγήκε” και ο Βαγγέλης Τάβος και δήλωσε Αλβανός!..  Ουστ ρε κοπρίτες, ουστ ρε νεο-γενίτσαροι, ουστ ρε προδότες της ίδιας σας της μάνας, κάποια στιγμή θα σέρνεστε στα πόδια των άλλων Ελλήνων συμπατριωτών σας Β. Ηπειρωτών, ρε λέσια!..

Με την πρόσφατη εκλογή του Μαφιόζου, Τουρκαλβανού, Πολεμοκάπηλου, Νεο-Γενίτσαρου Έντι ΡΑΜΑ, τα Βαλκάνια έχασαν φίλοι μου την ευκαιρία για ένα… “restart” των πάντων στην περιοχή τους και εκτιμάτε πλέον πως, το… θερμόμετρο, γενικώς στην περιοχή της Χερσονήσου του ΑΙΜΟΥ, θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα! Μακάρι να διαψευστούμε!.. 

11. Τώρα που και ο… αξιότιμος Κος ΡΕΓΚΛΙΝ δήλωσε, στο Συνέδριο του “ECONOMIST, στην Αθήνα, πως οι διαπραγματεύσεις του 2015, στοίχησαν στην Ελλάδα ένα επιπλέον ποσόν της τάξεως των 100 δις Ευρώ, μας πιστεύετε ή όχι ακόμα; Απ’ εδώ, (“γυρίστε πίσω και διαβάστε και πάλι τα σχετικά μας άρθρα, κλπ”), έχουμε γράψει τα πάντα και με αιτιολόγηση, για το τί στοίχησαν στους Έλληνες, τα 2,5 χρόνια των ΣΑΝΕΛ, στην εξουσία, από τον Ιαν. του 2015, μέχρι και προχθές (29-06-2017), που τυπικά με τα… συγχαρητήρια ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ στον ΠτΒ Κο Βούτση, έκλεισε και τυπικά η Β’ Αξιολόγηση και η Ελλάδα φέρεται, όπως λέγεται και… ακούγεται, πως ξαναγύρισε οικονομικά στην κατάσταση που την άφησε η Κ-Β Σαμαρά – Βενιζέλου, όταν “έπεσε”, κάτι με το οποίο εγώ διαφωνώ, αφού πιστεύω πως η σημερινή μας οικονομική κατάσταση είναι κατά πολύ χειροτέρα εκείνης!!!

(Υπερ-Ταμείο, με υπογραφή Τσίπρα και μόνον, + 100 δις Ευρώ, + “Capital Controls”, + Δήθεν διαπραγματεύσεις για το Μη Εξυπηρετούμενο Χρέος, + συνεχή κυβερνητικά Ψέμματα, + Διαφθορά, + Άκρατος Κομματισμός, + Άρωμα Κόκκινης Χούντας, βασισμένο στην… ελιτίστικη Τρομοκρατία, των Εξαρχείων, του ΑΝΤΑΡ-CIA και του… ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, κλπ, κλπ, κλπ, και κυρίως η σε διαδικασία υλοποίησης ΑΛΩΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, των 2500+ ετών, δια ενός βρωμερού πολυπλόκαμου σχεδιασμού, άλωση “εκ των έσω”, δια των νεο-προβατόμορφων κυβερνητικών νεο-κομμουνιστικών “ροζ (ο) γαλανών” λύκων)!..

tsakalotos

12. Κε Παπαχελά, φίλε μεγαλοδημοσιογράφε και εσύ Κε Παπαλεξόπουλε, μεγαλοσύμβουλε, του ΤΙΤΑΝ“! Θα μας πείτε τί συζητήσατε / τί συζητήθηκε στη φετεινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στις 04-06-2017, ή να ρωτήσουμε τον Τούρκο… συνάδελφό σας ή καλύτερο… “αδελφό” σας στην Λέσχη, Μουσταφά ΑΚΙΟΛ, για να μάθουμε;

                                                                                            ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                    – / –

ΥΓ.                                                                             “ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ“!

bgavros

                                                                                                – / –