Η Αγία Του Θεού Σοφία Και Λίγα… Άλλα!..

Φίλοι μου!

1. Όπως σας είχαμε πει και εξηγήσει το “γιατί”, η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ, ο 1ος ΙΕΡΟΣ παγκοσμίως ΝΑΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ(!) και ΜΝΗΜΕΙΟ του εξ Ελλάδος… γεννηθέντος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (!), στην εισέτι σκλάβα πρωτεύουσα της Ελλάδος, στην Κωνσταντινούπολη, έγινε πλέον τζαμί, με απόφαση του ΡΤΕ! Θα λειτουργήσει έτσι, όπως αναφέρουν τα τ/ΜΜΕ, από 24-07-2020!

Να μας μελετάτε καλά, διότι ό,τι έχουμε πει, γράψει και αναλύσει, θα συμβούν ακριβώς έτσι ή άντε, με κάποιες μικρές παραλλαγές, όπως και πάλι έγινε με την Αγία μας Σοφία!.. 

Ακόμα όμως, μέχρι και τώρα, κανένα επίσημο ε/Κράτος δεν λέγει στο λαό μας και στο παγκόσμιο κοινό (και μάλλον ούτε πρόκειται να πει), πως αυτή η κίνηση του ΡΤΕ:

  α. Έχει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και ΒΑΣΙΚΩΣ να κάνει (το ξαναγράφουμε “επιφανειακά”) με την αναφορά, στα Μυστικά Πρωτόκολλα της Συνθήκης της Λωζάννης (24-07-1923), του γεγονότος* ότι, το 2023, προβλέπεται το “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ” μας να λάβει “στάτους” ενός “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ… ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ”, με συγκεκριμένη εδαφική περιφέρεια δική του, κλπ, μέσα στην οποία θα είναι και η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ (δεν πρόκειται βεβαίως για την Αγία Σοφία, με τις 3 κόρες Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη), η οποία θα επαναλειτουργήσει ως Χριστιανική εκκλησία!..

Έτσι, ο ΡΤΕ, με το να την κάνει τζαμί, νομίζει ότι θα εμποδίσει την υλοποίηση της υπόψη πρόνοιας!..Σίγουρα βεβαίως την προσβάλλει, ενώ σίγουρα λειτουργεί ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, εργαλειοποιώντας όμως, μετά τους “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”, και την Θρησκεία, με ένα πιθανό αιτιολογικό ότι “δεν φταίω εγώ, αλλά η υπόψη… Συνθήκη!..

Είναι ακριβώς αυτό που περίμενα και σας είχα γράψει πως θα σας πω για τον ΡΤΕ, μετά τις 02-07-2020 και την τελική τ/απόφαση για το Ναό μας και εννοούσα ότι θα σας έλεγα (και εννοώ φυσικά), για τον πολιτικό χαρακτήρα του ΡΤΕ!.. Το κάνω σήμερα, γράφοντάς σας πως ο ΡΤΕ, ο οποίος παρουσίαζε ευατόν ως πολύ θρήσκο και ως άτομο σεβόμενο και τις άλλες θρησκείες, πλην της δικής του, υβρίζει κυριολεκτικώς το ΘΕΙΟΝ (θα μου πείτε “Μογγόλος γαρ” ή “πιθανός Ελληνο-Γενίτσαρος γαρ”, οπότε ισχύει το έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν), ερχόμενος τουλάχιστον σε αντίφαση με τα όσα θέλει και ζητεί ο ίδιος πχ για τον Ναό του Σολομώντος, κλπ, και αποδεικνύοντας έτσι ο ΡΤΕ πως έχει πια μετατραπεί σ’ έναν υπερμέτρως άγριο κυνηγητικό πολιτικό κύνα”, (τί γράφαμε εδώ, από τα πρώτα κιόλας κείμενά μας στο “σάϊτ” μας;), σ’ έναν βλάσφημο, ανόσιο και υποκριτή Τούρκο πιστό Μουσουλμάνο, αποδεικνύοντας δηλαδή έτσι πως έχει διαφθαρεί(!) και θρησκευτικά! (Τα 2 πρώτα επίθετα που του αποδώσαμε, βλάσφημος και ανόσιος, είναι “παρμένα” από τους χαρακτηρισμούς των Αρχαίων μας προγόνων, προς όλους τους ασεβείς προς το -όποιο- Θείον”, μιας και αυτοί… προβληματίζονταν, ανάμεσα στο Αρχαίο “12Θεο” και στον ένα “Άγνωστο Θεό”, του οποίου επίσης είχαν βωμό! Άρα, δεν μένει παρά να δούμε την τιμωρία πλέον του ΡΤΕ, από τους Θεούς και πλέον από τον αποδεδειγμένα ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ)!

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ επέλεξε -σημαδιακά- να “ανοίξει” ως τζαμί στους Μουσουλμάνους τον 1ο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΑΟ μας στις 24-07-2020, ημερομηνία που είναι και η υπογραφή της υπόψη Συνθήκης!.. Περνάει έτσι ένα μήνυμα και προς εμάς(!), αλλά και προς την Δύση! Διαβάστε παρακάτω τον αστερίσκο και θα καταλάβετε ή κάποιοι άλλοι θα ξαναθυμηθείτε, ποιό μήνυμα περνάει στην Δύση και γιατί!.. (Αξίζει να παρακολουθήσουμε το αν θα πει κάτι και αν “ναι” τί, ο Αρχι-Χότζας Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ).

-/-

* Είναι ένα γεγονός, μια από τις μυστικές πρόνοιες που προβλέπουν τα υπόψη “Πρωτόκολλα”! Το σπουδαιότερο όλων φυσικά από τα προβλεπόμενα είναι η διάλυση της Τουρκίας!

Είναι ένα γεγονός που είχε προκαλέσει την πρωτοφανή ψυχρότητα μεταξύ του Τούρκου διαπραγματευτή στην Λωζάννη Στρατηγού Ισμέτ ΙΝΟΝΟΥ” και του Μουσταφά Κεμάλ “ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ”, όταν γυρνώντας ο Ισμέτ στην Άγκυρα, από την Λωζάννη, ανέφερε στον φίλο και συμπολεμιστή του τότε Τ/ΠτΔ, Μ. Κεμάλ, ότι η Τουρκία έχει ζωή 100 ετών, μέχρι δηλαδή το 2023, και πως αυτό είχε προβλεφθεί στην Συνθήκη! Ήταν τότε που ο Κεμάλ φέρεται να είπε την περίφημη ρήση: Κερδίσαμε στον Πόλεμο και χάσαμε στην Ειρήνη” / Και κατ’ άλλους “… και χάσαμε στα χαρτιά”! Οι 2 άνδρες μίλησαν ξανά, μετά από σχεδόν 2 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, από το βιβλίο της συζύγου του Ισμέτ, Μεβχιμπέ “ΙΝΟΝΟΥ

Ήταν κάτι, αυτό με τα 100 χρόνια ζωής της Τουρκίας, που, όπως σας έγραψα πρόσφατα, είπε και ο πολιτικός πρόγονος του ΡΤΕ Αντνάν ΜΕΝΤΕΡΕΣ, στον Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!..

Ένα άλλο και επίσης σημαντικό προβλεπόμενο γεγονός / “μυστική πρόνοια”, όπως επίσης έχουμε ξαναπεί και γράψει, είναι ότι η Αγγλία ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ ΩΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ” στο κέντρο, του κέντρου της Γης, (να κυττάτε πάντα τον -κάθε- Χάρτη και να μάθετε να τον διαβάζετε), ήτοι στην ευρύτερη περιφέρεια της κατεχόμενης, από το 1453, ελληνικής Κωνσταντινουπόλεως, η οποία θα εκτείνεται από την βιομηχανική ζώνη της Πόλεως, τα στενά του Βοσπόρου, σε όλα τα Δαρδανέλλια και στα στενά τους, μέχρι και τα απέναντι Μ. Ασιατικά παράλια (σε μια έκταση, όση περίπου ήταν και την περίοδο 1919 – 1922), κλπ!

Γι’ αυτό οι Τούρκοι -το ξαναγράφουμε και αυτό- θέλουν την αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάννης συνολικά, γι’ αυτό έχουν πλησιάσει και κολοτρίβονται” με την Αγγλία (γι’ αυτό και αυτή την “έκανε” από την ΕΕ, όπως σας το έχουμε αναλύσει, με ολόκληρο άρθρο μας), μπας και σωθούν, αλλά και από την άλλη, όντας ΥΑΙΝΕΣ, ΛΥΚΟΙ και ΤΣΑΚΑΛΙΑ, έστρεψαν και προς τον μεγάλο αντίπαλο των Άγγλων και της Δύσης, λέγε με Ρωσία, θέλοντας να την χρησιμοποιήσουν ως πολιτικό αντίβαρο!..

Αυτή είναι και η βαθύτερη ουσία του τ/Ευρασιανιτικού… ρεύματος (sic).

Φίλοι μου!

Η διάλυση του τ/”ΕΘΝΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ” (διότι περί αυτού πρόκειται, αφού ο Κεμάλ ταύτισε τα όρια των 2 αυτών εννοιών), απασχολεί 10ετίες τώρα το τ/”Βαθύ Κράτος”, με κύριο ερώτημα το “πώς θα αποτρέψουμε το προδιαγεγραμμένο… τέλος μας.!..

Γι’ αυτό, τέλος, το… ρεύμα(sic) αυτό (τ/”ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΜΟΣ”), που είναι καθαρά στρατιωτικής εμπνεύσεως, έστρεψε και προς το Σιϊτικό (αιρετικό του Ορθόδοξου Ισλάμ) Κράτος “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ” Ιράν, αλλά και προς την Κίνα, περιλαμβάνοντας στο… ιδεολόγημα(!) και αυτές τις αντίπαλες στην Δύση δυνάμεις, όπως και ΠΡΟΣΟΧΗ έστρεψε και προς όλες τις υπαρκτές τρομοκρατικές Οργανώσεις σε Μ. Ανατολή (Χαμάς, η οποία ήδη πανηγυρίζει από χθες 10-07-2020… , Χιζμπολλάχ, Τζιχαντιστές Ιράκ, κλπ), Καύκασο (παλιότερα / Τσετσένοι) και Β. – ΒΔ – ΒΑ Αφρική (Μπόκο Χαράμ, μισθοφόρους Τζιχαντιστές από Μ. Ανατολή, ενώ φέρεται να προσεγγίζει τώρα, με την γνωστή … Οθωμανική της πονηριά, μέχρι και την “Αλ Σαμπάπ”, λόγω της παρουσίας της στην Σομαλία, κλπ).

Γι’ αυτό λοιπόν η Τουρκία, ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ(!!!), σας το ξαναγράφω “μία και έξω”, εφαρμόζει [μετά το χειραγωγηθέν απ’ τον ΡΤΕ αποτυχόν αμερικανοκίνητο Κίνημα του Ιουλίου, του 2016 (τότε που κατάλαβε ο ΡΤΕ ότι τον “πούλησε” ο σύμμαχός του, φίλος του και ομόθρησκος Χ. Μ. Ομπάμα)], “ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ”, καθιερώνοντας, με απόφαση του “Συμβουλίου Ασφαλείας” της, καθαρά” “εθνική στάση” πια και όχι, όπως, μέχρι τότε, και μετά το 1952 και την είσοδό της στο ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟϊκή, με την υλοποίηση του δόγματος, το οποίο “αποδέσμευσε” και το οποίο θέλει “ο πόλεμος να αρχίζει από το έδαφος του αντιπάλου“!..

[Αυτό έκανε η Τουρκία στην Συρία, έστω και με μισθοφόρους, αφού με την χρήση αυτών γλυτώνει και δικούς της νεκρούς, με ό,τι αυτό σημαίνει, ενώ έτσι δεν χρεώνεται και τυχόν ήττες, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, όπως και έγινε, εμφανίζεται να εισβάλλει… περικλεής και υπερήφανη, αυτό κάνει και πάλι τώρα στο Β. Ιράκ,εναντίον των δύσμοιρων Κούρδων του ΡΚΚ (έχει ένα “θεματάκι” βεβαίως τώρα στην Μετίνα…), αυτό κάνει στην Λιβύη, όπου ουσιαστικά προσέβαλε, εμμέσως κυρίως, το ΙΣΡΑΗΛ και τα γεωπολιτικά – γεωοικονομικά του σχέδια, εκμεταλλευόμενη γενικώς την αντι-Αμερικανική στάση των Ευρωπαίων, λόγω της ύπαρξης εκεί του αντι-Παγκοσμιοποιητή Τραμπ, καθώς και την αντι-Ισραηλινή στάση των Ευρωπαίων, λόγω της ύπαρξης εκεί, ως Π-Θ, του Πατριώτη (“Δεξιού”) Β. Νετανιάχου, το ίδιο, τέλος, κάνει, εδώ και κάμποσο καιρό τώρα, με την Ελλάδα και την “Κυπριακή Δημοκρατία”, με διάφορες, κλιμακούμενες προς τα άνω, προκλητικές… δράσεις(sic), τις οποίες σας τις έχουμε αναφέρει, περιγράψει και κυρίως αναλύσει, εξηγώντάς-τες]!..

ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ

-/-

  β. Είναι τ/κίνηση (μετά τα παραπάνω και πάλι εκτεθέντα προς εσάς) καθαρά αντιπερισπασμού και φοβίας. (Οι Τούρκοι, κυρίως οι γνώστες της αλήθειας και όχι οι… πλατιές μάζες, που γενικώς… “φυτοζωούν”, θεωρούν την Λωζάννη, χειρότερη από τις Σέβρες, με την οποίαν επίσης, για χρόνια, κοιμόντουσαν “παρέα”)!.

  γ. Είναι τ/κίνηση που ιστορικά(!) αφορά, στον πυρήνα της, τις ΕΤ και μόνον σχέσεις και καμία Ευρώπη, κανέναν… Πλανήτη(sic), Ευρώπη, η οποία, “στην καλύτερη των περιπτώσεων”, είναι αδιάφορη ως προς το γεγονός, και “στην χειρότερη”, σύμφωνη!.. Θυμίζω αίφνης 2, 3 “στοιχεία”! Την Ιστορία της Ευρώπης την ξεκίνησαν οι Ευρωπαίοι από της εποχής Καρλομάγνου(!), (δεν θεώρησαν την Ελλάδα Ευρώπη, αλλά ούτε και είχαν αναφερθεί στον Χριστιανικό της χαρακτήρα), κάπου 800 – 900 χρόνια δηλαδή μ.Χ., να θυμίσω το 1204(!) και το τί είχε υποστεί και(!) ο Ναός μας αυτός, πλην της υπολοίπου Πόλεως, από τους… Φράγκους, κατά την 1η άλωσή της, να θυμίσω το τί ζητούσαν οι Δυτικοί, από τους Έλληνες Βυζαντινούς, λίγο πριν από την  2η άλωση του 1453, για να τους βοηθήσουν, εμπρός στον Οθωμανικό κίνδυνο, αλλά και το ξεπούλημά μας” το 1922 και από την Δύση και από την Κομμουνιστική τότε ΕΣΣΔ, ένα 1922, κατά το οποίο δεν μας επέτρεψαν οι Δυτικοί να κρατήσουμε όχι την Πόλη (όπου βρισκόταν το εμπειρότερο στρατιωτικό “κομμάτι” των ηττημένων τότε διηρημένων ΕΕΔ, ήτοι τα Βενιζελικά στελέχη), αλλά ούτε καν την τουρκο-κατεχόμενη σήμερα Α. Θράκη!..

Αυτή είναι η πικρή  αλήθεια, δυστυχώς!..

Φίλοι μου!

Ο χαρακτήρας της σημερινής Ευρώπης έχει αλλοιωθεί, από τους Κυβερνήτες της “Διεθνείς Εβραίους”, μέσω των πιονιών τους, που είναι οι -υποτίθεται- εκλεγμένοι από τους λαούς των χωρών της Ηπείρου μας, δοτοί όμως, πολιτικοί ταγοί τους!..

(Στην συνέντευξή του ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, από την Γαλλία και από την τελευταία “Σύνοδο Κορυφής” των Ευρωπαίων ηγετών, στην οποία είχε συμμετάσχει, είχε “εμμέσως πλην σαφώς” υπονοήσει τα όσα ζούμε σήμερα, σχετικά με την πορεία της Γηραιάς Ηπείρου, λέγοντας μάλιστα πως έδωσα μέσα τον λόγο μου να μην μιλήσω “ανοικτά” μετά την σύσκεψή μας, αλλ’ όμως εξέφρασα την βαθύτατη ανησυχία μου για το μέλλον της Ευρώπης και ζήτησα αυτή μου η ανησυχία να διαβιβαστεί αρμοδίως”! Καταλαβαίνετε!.. (Μπείτε στο “Youtube” και ακούστε τον, ζώντας το πόσο… επίκαιρος ακούγεται σήμερα, ο τότε Π-Θ μας())!..

Οι Ε/Πολιτικοί φοβούνται ή δεν θέλουν να πουν ό,τι μόλις παραπάνω και πάλι σας έγραψα, μήπως και χαρακτηριστούν Εθνικιστές, μήπως χάσουν την εξουσία τους στην σημερινή ελληνική χρεοκοπημένηΣΟΡΟΣ-ΑΠΟΙΚΙΑ”, την ίδια στιγμή δε, ούτε καν ψελίζουν την λέξη ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, διότι αυτή ενοχλεί την Παπική και Προτεσταντική Δύση, όπως ασφαλώς και τους πλειοψηφικά ΑΘΕΟΥΣ “Διεθνείς Εβραίους”, μια Δύση, η οποία έχει τους σχεδιασμούς της και λίαν πιθανώς, δεν έχει σ’ αυτούς, ούτε καν σε αστερίσκο την αλωμένη Ελλάδα και τα όποια τυχόν συμφέροντα και ενδιαφέροντά της!..

Τέλος, καμία “ΟΥΝΕΣΚΟ” δεν έχει αναγνωρίσει τον Ναό μας αυτόν συγκεκριμένα, ως “Μνημείο Παγκοσμίου Κληρονομιάς”, αλλά, όπως σας έγραψα στο πρόσφατο άρθρο, όπου περιέγραφα το τί θα γίνει με το θέμα, ως τέτοια έχει χαρακτηριστεί μια περιοχή της Πόλης, εντός της οποίας είναι και η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ!..

  δ. Είναι τ/κίνηση που δεν ενοχλεί καθόλου και την Ρωσία, αφού αυτή διεκδικεί τον τίτλο της “4ης Ρώμης”, ενώ επίσης δεν “ενοχλεί” καθόλου και τις νυν Ρ-Τ σχέσεις!..

Το Ρ/Πατριαρχείο κάτι θα έπρεπε να πει, για να δικαιολογήσει την ορθόδοξη… ύπαρξή του και το είπε πολύ “λάϊτ”! Αν ο “Αιώνιος” Πρόεδρος Πούτιν (μ’ αρέσει που λέγαμε για τους Στάλιν, Χρουτσώφ, Μπρέζνιεφ, και γενικά για όλους αυτούς τους “Κόκκινους Φασίστες” ) ήταν ΔΙΚΑΙΟΣ ως πολιτικός, οξύνους και όχι πονηρός, ως άτομο, αλλά και -κυρίως- Ορθόδοξος πραγματικός, αναγνωρίζοντας τις ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, τότε θα έπρεπε να έβγαινε προσωπικά και να μιλούσε και να ήταν ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ κατά των Τούρκων, για να μην το πάω Κα… Ζαχάροβα και παραπέρα και γράψω, πως ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, οι Ρώσοι, ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΡΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙ ΑΥΤΗ!

Αλλά και εσείς δυστυχώς είστε πολιτικές… Κουφαλίτσες, ρε Ρώσοι, προσβλέποντας και μόνον σε Ε-Τ σύγκρουση, σύγκρουση που θα πλήξει την αντίπαλό σας Δύση, το ΝΑΤΟ, κλπ, σύγκρουση που θα οδηγήσει όμως σε παγκόσμιο σύρραξη στην περιοχή μας και σε μια λίαν πιθανή κάθοδό σας… , μετά από την -κατ’ εμάς- επικείμενη νίκη σας “στα σημεία”, αφού η Δύση στενάζει σήμερα, και θα στενάζει για πολύ ακόμα, (ειδικά αν οι Διεθνείς Εβραίοι” δεν καταφέρουν, παρά τα όσα έκανα πλανητικά, να “ρίξουν” τον Πρόεδρο Τραμπ), κάτω από έναν έντονο ΔΙΧΑΣΜΟ, μεταξύ των Πατριωτών Πολιτικών και των Πολιτικών, Οργάνων των Παγκοσμιοποιητών, σχεδόν Κοσμοκρατόρων, Διεθνών Εβραίων.

-/-

Η Ελλάς θα πρέπει:

       α. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ”ΑΝΟΙΚΤΑ”! Το ξαναγράψαμε και το εξηγήσαμε!.. Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ” των εξελίξεων στην περιοχή μας, αλλά και στον Κόσμο, πλέον, από πλευράς Δύσεως!..  

       β. Το ίδιο να πράξει και με τις Η.Π.Α.! Θυμηθείτε τί είχαμε πει στον Κ. Κ. Μητσοτάκη να πει στον Τραμπ, ότι θα έκανε η χώρα μας, σε περίπτωση τ/επιθέσεως, εναντίον μας, λίγο πριν ο νυν Π-Θ μας ταξιδέψει στις Η.Π.Α.!

ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΕΔΩ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Α/“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ -ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ- ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ 2 ΤΕΩΣ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΙ, Ο “ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ” Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Ο Χ. Μ. ΟΜΠΑΜΑ ή “ΒΑΒΥ” (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΣ “ΑΡΑΒΙΚΗΣ -ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ- ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ“)!..

Βγαίνουν τώρα τα “πουλημένα” Κανάλια μας και παρουσιάζουν τον τάχα Φιλέλληνα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Μενέντεζ, κλπ! Θυμάστε, ελπίζω, το τί είχαμε γράψει γι’ αυτόν και τί τον είχαμε καλέσει να κάνει, ώστε να αποδείξει στην πράξη την προς εμάς… ροπή του; (Μετά από κάποιες αμφίσημες δηλώσεις του για τα “ενεργειακά” στα νερά της “Κυπριακής Δημοκρατίας)!.. 

Αλήθεια! Μήπως είδατε επίσης, τί έγραψε 2 ημέρες πριν, για το θέμα του Ναού μας, η “Ναυαρχίδα” των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, η ε/φ “The New York Times”; Για… ψάξτε το λίγο!.. (Μέχρι που οι ανθέλληνες αυτοί υπαινίχθηκαν, αν δεν το είπαν και ευθέως, ότι οι Έλληνες δεν έχουμε καμία σχέση με το Βυζάντιο! Ό,τι λένε δηλαδή οι… Κουλουμπήδες και οι… Βερέμηδες, οι… “ΕΛΙΑΜΕΠ-ηδες”, που τους πλήρωνε και πληρώνει ο φουκαράς ε/λαός αδρά, ένας λαός που θα κληθεί να πολεμήσει από τους πολιτικούς του ταγούς, οι οποίοι, αν ζήσουν και αυτοί τελικά, θα έρχονται να καταθέτουν στεφάνια στους νεκρούς του, σε όποια Ελλάδα θα υπάρχει τότε! Βρωμιάρηδες)!..

Ενώ θα έπρεπε, αγαπητοί μου, ειδικά αυτό το αμερικανικό Κόμμα, το υποτίθεται “καλό καγαθό”, το δημοκρατικό, το αντιρατσιστικό, “το έτσι και αλλιώς”, το Κόμμα αυτό που μοσχοβολάει… “ΛΑΤΟΥΡ”,… “ΠΡΟΣΑΡ”,… “ΠΑΚΟ ΡΑΜΠΑΝ”, κλπ, το Κόμμα αυτό που πληρώνει κρυφίως και… υπογείως αδρά, τους εδώ, στην χώρα μας,… Φιλελεύθερους τάχα, αλλά και άλλους δικούς μας δοτούς πολιτικούς, πρώην καθηγητές, … αναλυτές, οικονομολόγους, ιστορικούς, συμβούλους, κλπ, κλπ, κλπ, και τελικά το Κόμμα… “παπάρια μέντολες”, να βγει ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΣΕΙ(!!!) ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ! Το έκανε;

Ποιοί όμως φίλοι μου να το κάνουν αυτό; Ας μην “αγγίξω” το ποιοί είναι σήμερα οι Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, το ποιά είναι η… “ατζέντα” τους, ποιά τα… ενδιαφέροντά τους, ποιά η ποιότητά τους, ως άτομα και ως πολιτικοί, και κυρίως ας μην “αγγίξω” την επικίνδυνη σύνδεσή τους με τις Α/ΜΥ και τους από κοινού σχεδιασμούς τους, που “λειτουργούν” σήμερα σε όλον τον Κόσμο, από εποχής ακόμα του Κλίντον!.. [Όπως πχ στην Πατρίδα μας με τους υπερασπιστές των Τούρκων “ΑΝΤΙΦΑ” και “ANTAΡ-CIA”, τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, τις δήθεν “Αναρχικές… Συλλογικότητες” (sic), κλπ, κλπ, κλπ]!..

Τί είχαμε όμως αντιθέτως; Τον πληρωμένο απ’ τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” Κύπριο, δήθεν δημοσιογράφο, Ιγνατίου (μαι κακέκτυπη έκδοση του Ελλαδίτη Παπαχελά) να βγαίνει και να μας ρωτά ρητορικά, αν θα κάνει ποτέ δήλωση για την Αγία Σοφία ο Τραμπ!..

Καλά ρε δημοσιογραφικέ ΑΛΗΤΑΡΑ, ρε ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ, τόσο καιρό τον ΤΡΑΜΠ τον έχετε ΕΠΙΤΗΔΕΣ διαγράψει του λεξιλογίου σας, όταν κάτι θετικό συμβαίνει για εμάς τους Έλληνες, από την Αμερικανική Κ-Β, και όλα τα πρακτόρια λέτε πχ ο Πομπέο δήλωσε, ο τάδε είπε, ο δείνα ανέφερε, λες και όλοι αυτοί, όπως θέλετε να το παρουσιάσετε ρε παλιοκυλότες  της Χίλαρυ, ενεργούν “εν αγνοία” του Α/Προέδρου και τώρα ζητάτε ρε παλιο-λαμόγια δήλωση Τραμπ, όταν από της εκλογής του τον πολεμάτε αισχρά και πρόστυχα, λες και σας… πήδηξε;

Ουστ ρε φίδια, που εσείς όλες οι… σαπιοκοιλιές που θα έλεγε και ο Βαγγέλης ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, θα σχολιάζετε τις προσεχείς μάχες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και το αίμα του λαού μας, που θα χύνεται στο βωμό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ παλιο-γλείφτες ΜΥ και παπουτσοσκουπίστρες πολιτικών Μαφιόζων!..

Ποιός; Ο Ιγνατίου!.. Ρε ουστ!.. 

    γ. Το ίδιο να πράξει και με την Ευρώπη, λέγε με “Διεθνείς Εβραίους”! Έχει τρόπους να ζητήσει η ε/Κ-Β… ακρόαση από τους Ρότσιλντ!..

     δ. Το ίδιο και με την Ρωσία!..

   ε. Το ίδιο και με το Ισραήλ, το οποίο τελικώς, με την σημερινή του μορφή είναι ΤΟ ΜΟΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ – ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΚΟΣΜΟ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ι/ΚΡΑΤΟΣ!.. 

ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΖΩΗΣ” ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΕΙ Η Ε/Κ-Β ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ “Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ”! ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Ε/Κ-Β ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ Η Κ-Β ΜΑΣ ΗΤΑΝ “ΤΥΠΟΙΣ” ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ, ΠΑΡΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΗ ΑΜΑΝΑΤΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΗΣ, ΣΟΡΟΥΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ, ΖΑΞ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ! (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑ)!

ΠΑΙΖΟΥΝ “ΚΟΡΩΝΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΥΣΙΩΝ ΘΑ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ”… Κε ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ, Κε ΝΥΝ Π-Θ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΙ… ΚΟΙ και ΚΕΣ; 

ΑΠΟ ΤΟ 2016, ΕΔΩ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΣΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”, ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ “ΞΕΨΥΧΟΝ ΘΗΡΙΟ”!.. ΣΚΡΙΠΤΑ ΜΑΝΕΤ”! (ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΜΑΣ)! ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ή ΟΧΙ;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!.. 

Και πριν “κλείσουμε” το θέμα κρατείστε ότι ό,τι άλλο ακούτε ως αιτία, ως λόγο, που ο ΡΤΕ μετέτρεψε σε τζαμί την ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ μπορεί ίσως(!) να είναι ΟΡΘΑ, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ είναι ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ της ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!.. (Πχ Η επιθυμία του ΡΤΕ να μείνει στην τ/Ιστορία, αν φυσικά θα υπάρξει τέτοια στο μέλλον, ως ο αντίστοιχος Ισλαμιστής… Κεμάλ, η επιθυμία του να γίνει ο Αρχηγός του Ισλαμικού κόσμου, κλπ, κλπ, κλπ, τα περισσότερα των οποίων λέγονται και από ασχέτους ή και από “λογο-κλέφτες”, υποτίθεται έξυπνους, που ξέρουν δηλαδή, κατ’ αυτούς πάντα, να βάζουν εντέχνως στον δικό τους λόγο, ό,τι “τσιμπάνε” απ’ όσα ξένα και άλλων διαβάζουν)!..

2. Αν το σύνολο του τ/στόλου (του Ακσάζ) είναι Νως Κρήτης και… “τραβιέται”, όπως εδώ και κάποιες ημέρες έχει γραφεί, για να καταλάβει τάχα την Σύρτη και παπαριές, τότε οι ΕΕΔ θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, μήπως κατά την επιστροφή του στο Ακσάζ, κλπ, αντί γι’ αυτό, πραγματοποιήσει ναυτικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της Κυπριακής Δημοκρατίας”, με ακολουθούσα απόπειρα αποβατικής επιχειρήσεως στο νησί!..

Αυτό φαίνεται να φοβήθηκε ίσως και ο Α/ΥΠΕΞ, ο πανέξυπνος αυτός άνθρωπος που λέγεται Μάϊκ (και “επί το ελληνικότερον”… Μάκης) Πομπέο και αμέσως, με την έξοδο του τ/στόλου από το Ακσάζ, αναφέρθηκε σε… εκπαίδευση των Ε/Κ δυνάμεων από τον Α/Στρατό, κλπ!

Εϊ εκεί στον… Χολαργό! Θέλει πολύ προσοχή!.. Ο… “Αραπάκης” πρέπει να ενεργοποιηθεί, χωρίς να εγκαταλείψει το υπόλοιπο Αιγαίο (Κεντρικό + Βόρειο)!.. Μιλάμε πια για μια πολύ “επικίνδυνη” και αρκούντως δύσκολη “παρτίδα σκάκι”!..

Κε Πομπέο! Σας ρωτάμε… with deep respect:

Μήπως γι’ αυτό την “έκαναν” προσφάτως (ευσχήμως είναι αλήθεια), οι Γάλλοι από την Α. Μεσόγειο;

Μήπως το USS “Πόρτερ” θα έπρεπε να ήταν στα νερά αυτά και να παρακολουθεί την γραμμή Ρόδος – Κάρπαθος – Κάσσος – Ακσάζ και όχι στην Μ. Θάλασσα, τουλάχιστον τώρα ή έστω κανένα άλλο πλοίο σας, “αδελφάκι” του, κλπ;

Θυμίζω φίλοι μου ότι το Ε-Τ “Πανηγύρι” θα αρχίσει από το νησί της “Αφροδίτης” και έχουμε εξηγήσει το “γιατί” και πάλι, σχεδόν πρόσφατα!..

3. Φωτιές σε Β. Εύβοια, Σαλαμίνα (όπου ο Ναύσταθμος), Ηλεία (όπου Α/Δ και Α/Βάση… / Τούρκοι τα “Α7”, που ακόμα φοβάστε, τα… “πεθάναμε”, μην σκιάζεστε λοιπόν), Κνωσό (όπου S-300), Κεχριές ( όπου Ραντάρ Γεράνεια, Πετρελαϊκές Εγκαταστάσεις Β. Βαρδινογιάννη, παλαιό Στρατόπεδο Ευελπίδων, κλπ), Βάρη (όπου ΣΣΕ), Ν. Εύβοια (τώρα), Πέραμα (όπου Ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη) και άλλα μέρη, που αυτήν τη στιγμή μου διαφεύγουν! (Ίσως Αυλώνα, όπου ΤΘ – Π/Ν, Τανάγρα, όπου στρατιωτικό Α/Δ, κλπ);

Παντού στρατιωτικοί κυρίως στόχοι, ενώ σημειώνουμε πως στην Εύβοια, οι Τούρκοι (φιλάκια Χακάν… ) -μάλλον- θα είπαν! “Δεν γαμιέται! Αντί να ψάχνουμε να βρούμε το πού εκπαιδεύουν οι Γκιαούρηδες ΡΚΚ – άδες, δεν την  καίμε όλη να τελειώνουμε”; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Σας έχουμε απαντήσει, απ’ εδώ, σχετικά Τούρκοι, αλλά είστε… αδιόρθωτοι!..

Αν μας “ψάξετε” ως “σάϊτ”, θα βρείτε πολλά για τον… πυρομανή Χακάν ΦΙΝΤΑΝ και τον στρατηγικό σχεδιασμό ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, αυτού του ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ της ΑΤΤΙΚΗΣ!.. (Από εποχής του ελληνόφωνου “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ακόμη, έχουμε τα ίδια! Πεντέλη – Μάτι – Μαλακάσα, κλπ)!..

Η ΜΙΤ χρησιμοποιεί μισθωμένους Αλβανούς (δεν θα γράψουμε ποιούς και πώς, για ευνόητους λόγους), παρά μόνον ότι κυρίως είναι πρώην Αξκοί του Αλβανικού Στρατού! [Όπως και Κοσοβάροι… δίμετροι ήσαν αυτοί που έκαψαν, επί “Νεο-Βούδα”, την Ηλεία, το 2007, και δολοφόνησαν τότε τον κοσμάκη, Κοσοβάροι, που για ξεκάρφωμα είχαν κατέβει μαζί με τις Οικογένειές τους και τα 3000 κυβ. πολυτελή “τζιπ” τους, έχοντας Σκοπιανά διαβατήρια(!), Κοσοβάροι, που με εντολή “άνωθεν” αφέθηκαν τότε να φύγουν ως Κοι και όχι να σταλούν πίσω, “κρυφίως” πάντα και ησύχως, και μέσα σε… κάσες!.. 

Μια παρατήρηση για τους εμπρηστές είναι ότι δεν πλησιάζουν πλέον παντού τον στόχο τους, αλλά βάζουν την φωτιά… πλησίον / εγγύς αυτού!..

4. Μπράβο στην Κα Γεννηματά, η οποία ξεμπρόστιασε “προχθές” στην Βουλή τον ελληνόφωνο Διεθνιστή “Σόρος-Τσίπρα”, που τόλμησε να μιλήσει για “ΝΤΡΟΠΗ” στην Κα Πρόεδρο του “ΚΙΝΑΛ”!

Η Κα Γεννηματά, μετά από καιρό, απέδειξε ότι είναι “αντάξια κόρη, αξίου πατρός”, αλλά και πως είναι και γνησία απόγονος του παλαιού Ανδρεϊκού, δημοκρατικού και πατριωτικού, ΠΑ.ΣΟ.Κ.!..

Ο ΓΑΠ ξέροντας το ποιοί κυβερνούν την Ευρώπη και το τί θέλουν, βλέποντας και τους Ρότσιλντ να… “χώνουν” τον πρώην Κομμουνιστή και μετέπειτα Ριζοσπάστη Διεθνιστή Τσίπρα στο ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό “μπλοκ”, αρχικά ως Παρατηρητή (sic), προσπαθεί πια πονηρά να αποτελέσει κάποια στιγμή στο λεγόμενο από τον… Τσίπρα… νέο “προοδευτικό χώρο” (sic), και πάλι έναν ή τον(!)… ζωτικό παράγοντα και πρωταγωνιστή!.. Γι’ αυτό και διαφοροποιήθηκε ως προς τον Νόμο για τις διαδηλώσεις, μην έχοντας όμως τα πολιτικά… “γεννητικά όργανα”, αν και τέως Π-Θ, να τον καταψηφίσει, αποδεικνύοντας το πόσο μη Ηγέτης τελικά ήταν και όπως συνήθως το διαβάζετε εδώ, αποδεικνύοντας το πόσο… “λίγος” πολιτικά δυστυχώς, για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ που φέρει, ήταν και είναι!

Αλλά, αν -επιτέλους- το εννοεί η Κα Γεννηματά, αυτή θα είναι και η τελευταία του φορά, ως μέλος του “ΚΙΝΑΛ” και του ΓΑΠ και του οποιοδήποτε… ΓΑΠ, ο οποίος θα θελήσει στο μέλλον να το “παίξει” …”αντάρτης” και… “υψηλή διανόηση”, διαφοροποιούμενος της γραμμής του Κόμματος!.. “Οψόμεθα ες… Φιλίππους”!..

Έχεις “πεθάνει” Γιωργάκη και δεν το ξέρεις! Και εσύ και τα… Τσιπρο-όνειρα!.. Από εμάς μόνον μια λέξη: “Ντροπή σου!

Όσο για τον… Χάρη τον… Φλούφλη, τον Κο Καστανίδη, τον αποκαλούμενο και… “Κουράδα”, έπρεπε, ως τέτοια, να… μυρίσει και αυτός!.. Αρκετά πια ρε παλιο-λαμόγια, με το ύφος ψιλοκλαμμένου αιδοίου και την ψυχή… ύαινας ή… οχιάς!.. (Διαλέξτε)!.. Σεβαστείτε επιτέλους το Κόμμα που σας ανέδειξε και τον τεράστιο Ιδρυτή του, που σας “έφτιαξε” ό,τι σήμερα ακόμα είστε! Ουστ!..

5. Πίσω από τα κάθε φορά επεισόδια με τους αποκαλούμενους “Μπαχαλάκηδες”, όπως και “χθες”, κατά την ψήφιση του Νόμου για τις διαδηλώσεις, είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”! Είναι τα “δικά μας παιδιά” του… Δραγασάκη, αν δεν απατώμαι, τα καλοπληρωμένα “άρρωστα” αυτά νεαρά πιόνια του κάθε Τσίπρα, του κάθε Τζανακόπουλου, που θέλει την Ελλάδα να είναι “Φονιάς των Λαών”, (πόσο δηλαδή να διαφέρει από τον μικρό του αδελφό, που από την πολύ φτώχεια του σπουδάζει στην Αγγλία), του κάθε, του κάθε, του κάθε, κλπ!..

Στα επεισόδια “προχθές” οι κουκουλοφόροι τρομοκράτες “πέταξαν” συνολικά 85(!) μολότωφ και μάλιστα στόχευαν όλες τα κεφάλια των ανδρών της ΕΛΑΣ!..

Αν είσαι “καθαρός” Κε Π-Θ αυστηροποίησε τώρα την Νομοθεσία γενικώς! Η Ελλάδα κατάντησε χώρα της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, κατά πως ο… Σόρος και ξένες ΜΥ σχεδίασαν για τους λόγους τους και μας το επέβαλαν με τους Τσίπρηδες, τους Κοντονήδες, τους Παρασκευόπουλους και το άλλο, εκείνο το “πολιτικό πουστράκι”, που από το δικηγορικό Γραφείο του υφισταμένου του… Καμμένου Κουβέλη, βρέθηκε να υποδύεται τον Υπουργό Δικαιοσύνης και λίγο πριν “πάνε στον διάολο” όλοι αυτοί οι ανθέλληνες Διεθνιστές άλλαξε τα περισσότερα κρίσιμα σημεία του “υπό διαβούλευση” τάχα ακόμα τότε και παπάρια, νέου “ΠΚ”! Θυμάμαι καλά ή όχι; Καλά θυμάμαι!

Εσύ επίσης, δεν είσαι Κε Π-Θ που θα έφτιαχνες μέχρι και Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας, θα, θα, θα , θα, θα, κλπ; Είναι δυνατόν να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟΥ “ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ” και οι δράστες να μην είναι στις Φυλακές, όπως και να μην πληρώνουν “πένα”, για τους βανδαλισμούς τους; Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) θα διώξεις από την χώρα μας όλη αυτήν την ΞΕΝΗ αναρχο-κομμουνιστική, πρακτόρικη και μη, “πατριά”, ένοπλη σχεδόν όλη πια, που την έφεραν εδώ ως SOROS – COMPANY και εγκαταστάθηκε όχι σε ένα, αλλά σχεδόν στα περισσότερα απ’ τα Αθηναϊκά… ΣΙΑΤΛ; (Εξάρχεια, Κουκάκι, Πετράλωνα, Ν. Κόσμος, κλπ)!.. Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μέρος της 5ης Φάλαγγος, σε περίπτωση ενός πχ Ε-Τ πολέμου ή δεν σου επιτρέπουν κάποιοι, και ποιοί, να κάνεις αλλιώς);

Κε Τσίπρα! Για άλλη μια φορά σε παρακαλούμε! “ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ, Ο “ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΚΟ” ΠΑΠΑ-ΔΗΜΟΥΛΗΣ, Ο “ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ”, Ο “… ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙ5, ΜΕ ΤΟΥΣ 53” ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΛΕΤΕ “ΛΑΔΙ” ΚΑΙ “ΖΑΧΑΡΗ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΣΦΑΓΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ”!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ! ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕ ΕΝΑ “ΣΤΟΠ”… “ΧΘΕΣ”!..

Και μια ερώτηση στα κομμουνιστικά απολιθώματα ή αλλιώς στο σημερινό ελληνόφωνο πολιτικό… “ΣΙΓΡΙ”, μια ερώτηση στα Κόκκινο-Φασιστο-Κομμούνια του “ΠΑΜΕ”! “Πώς και σας διέλυσαν αυτήν την φορά τα Τσιπρο-μπαχαλάκια ρε λεβέντες; Δεν είχατε περιφρούρηση της διαδήλωσής σας ή είχατε εκ των προτέρων συνεννοηθεί μαζί τους, ρε Σταλινο-Φασίστες του Κερατά;

6. Ώστε αυτή η γαμ…. νη εταιρεία, ο ΤΟΞΟΤΗΣ, (“τίγκα” στους απλήρωτους Αλβανούς εργάτες), που δεν μας άφηνε τα μεσημέρια να κοιμηθούμε, αφού δούλευε μέσα σε ώρες κοινής ησυχίας, ανήκει στον σκληρό Κομμουνιστή, και πρώην πλέον φίλο των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ Καλογρίτσα ή “Λιβανέζο” ή “ο Βοσκοτόπιας”, και είναι, όπως διαβάζω, η συνέχεια της Χουντο-εργολαβικής εταιρείας, του συγχωρεμένου πατέρα του “Σόρος-Τσίπρα”; Σωπάτε!.. 

Μόνον φασίστες, μαύροι ή κόκκινοι ή και κόκκινοι που έγιναν… ροζΜαδουρο-Φασίστες θα μπορούσαν να φέρονται έτσι και να παραβιάζουν και την λίγη ξεκούραση των όποιων… “Μικρο-Αστών”, οι οποίοι θα ήταν ή είναι σε θέση να την χαρούν!…

Φτου σας ρε αντράκια και -αυτήν την φορά- όχι πολιτικά αντράκια, Παππά και… Σία, που μας ξαναθυμίσατε, αλλαγμένο βεβαίως, το παλαιό σύνθημα, “ΝΑΤΟ και ΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”, που για εσάς άλλαξε σε “Παππάς και… Σια, ω! τί Συμμορία“!..  

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΟΙ ΝΥΧΤΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

Αλλά και οι της ΝΔ περίμεναν πχ τον Μυωνή για να καταλάβουν το ποιόν Παππά; Εδώ ο πατέρας του ανέλαβε Πρόεδρος στα ΕΑΣ Θεσσαλονίκης (αστικά λεωφορεία), ώστε να είναι μαζί με την γκόμενά του, μάνα της… Υπουργού Νοτοπούλου, όπως βοούσαν τότε οι ε/φ!..

(Νοτοπούλου η ΤΣΙΠΡΟ… λάγνα! Από Καθαρίστρια… Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης ή Υπουργός της Τσιπρο-πουλημένης Μακεδονίας! Όπως λέγανε τότε! Τουλάχιστον ο Τσοχό ρε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, όσες γούσταρε, τις έκανε από καθαρίστριες, το πολύ Γραμματείς σε Αρχεία, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχα! Την μηνιαία μόνον… σύντροφό του ανέβαζε παρά το Γραφείο του στο Άμυνας, κάτι σαν τους Πακιστανούς “ένα πράγμα”, που έχουν εβδομαδιαίο και μηνιαίο “κόλο υπηρεσίας”! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Ξεφτλισμένοι)!..

7. Έϊ! Εκεί στο ΓΕΕΦ! Κάποιος πολύ μεγάλος σας, μιλάει πολύ, μας είπε κάποιο “πουλάκι”! Τον έχουν πάρει χαμπάρι ότι είναι χαμηλού “IQ” και τον παρακολουθούν “από πολύ κοντά”!..  Κε Ζερβάκη;

8Καρανικόλας στο “Blue Sky”, χθες, 10-07-2020: “Επί Κας Γεροβασίλη, στο περιστήλιο της Βουλής είχαν μπει κουκουλοφόροι με πολιτικά, οι οποίοι ήσαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Αστυνομικοί”!..

Ήταν τότε με τα… “ΤΑΧΙ” του Βούτση;

Ήταν τότε με τα δικά μας παιδιά του… πολυτάλαντου… ΓΕΙΤΟΝΑ του “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” Κου Δραγασάκη;

Διέλυσαν πλήρως την ΕΛΑΣ και την ΕΥΠ, στα σίγουρα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, κυττάζοντας να μάθουν πληροφορίες για φίλους και εχθρούς τους, πολιτικούς τους αντιπάλους και μη, και ίσως και πουλώντας ακόμα πληροφορίες σε “μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα” (sic)!..

Κε Χρυσοχοϊδη;

9. Μπράβο! Έπρεπε να γίνει η μεταφορά της “Διευθύνσεως Ηλεκτρονικών Πληροφοριών” της ΕΥΠ, από την “Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ”, στο ΥΠΑΜ και έγινε!.. Θέλουμε να ελπίζουμε πως δεν έγινε μόνον… χωροταξικά!..

10. Εϊ, εκεί στο ε/ΓΕΣ! Οι πρώτοι… Τούρκοι (δήθεν / demek) που θα αντιμετωπίσετε στον Έβρο θα είναι Τζιχαντιστές μισθοφόροι!

Εσείς, άραγε, εκεί επάνω, έχετε κάτι ανάλογο σε αφιονισμένα… “ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ”, ελληνικής ράτσας;

11.

Ayasofya önünde yoğunluk!

11.07.2020

AA

Ayasofya’nın 86 yıl sonra yeniden cami olarak ibadete açılmasının ardından vatandaşlar Ayasofya Meydanı’na akın etti.

Vatandaşlar, ilk namazın 24 Temmuz’da kılınacağı Ayasofya Camisi önünde fotoğraf çektirip sosyal medya hesaplarında “hayırlı olsun” temennisi ve dualarla paylaşıyor.

Danıştay’ın, Ayasofya‘nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etmesinin ardından vatandaşlar, Ayasofya Camisi önüne gelmeyi sürdürüyor.

Hafta sonu yoğunluğu yaşanan meydanda polis, güvenlik gerekçesiyle kapattığı cami çevresindeki barikatlı alanı öğle namazının ardından genişletti.

Cami önünde önlemler dolayısıyla ibadet edemeyen vatandaşlar, meydanda çim üzerinde cemaat oluşturarak ikindi namazı kıldı. Bazı vatandaşlar da Ayasofya‘nın ibadete açılması sebebiyle şükür namazı kıldı.

Bir grup ikindi ezanının okunduğu sıralarda meydanda tekbir getirirken, bazı vatandaşların, “Allah senden razı olsun reisim” diye seslendiği görüldü.

Meydana akın eden yüzlerce vatandaş, Ayasofya Camisi’ni arkalarına alarak fotoğraf çektirdi. Danıştay kararının ardından sosyal medyada en çok fotoğrafı paylaşılan eserler arasında yer alan ve konuya büyük ilgi gösteren vatandaşlar tarafından çekim merkezine dönüşen Ayasofya Camisi’nin önünde kimi vatandaşlar aileleriyle veya akrabalarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Birçok vatandaş cep telefonlarıyla çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından ‘hayırlı olsun” temennisi ve dualarla paylaştı.

Bursa‘dan ailesiyle Ayasofya Meydanı’na gelen Murat Akın, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılacak olması kararını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

24 Temmuz’daki ilk namazda cemaat arasında yer almayı arzuladığını anlatan Akın, Ayasofya Camisi önünde ailesiyle çektirdiği hatıra fotoğrafının diğer aile fotoğraflarından farklı olduğunu ve tarihi manasının bulunduğunu dile getirdi.

Mehmet Özdemir de senelerdir Ayasofya‘nın ibadete açılması kararını beklediklerini, kararın açıklanmasının ardından gözlerinin dolduğunu kaydetti.

Özdemir, sosyal medya hesaplarında bugüne kadar “Ayasofya Müzesi” olarak paylaşılan Ayasofya’nın artık “Ayasofya Camisi” olarak paylaşılacak olmasının gururunu yaşadığını sözlerine ekledi.

12.

NATO participates in Albanian OSCE Chairmanship High-Level Conference on combating corruption

  • 06 Jul. 2020

More than 100 high-level participants, ministers and deputy ministers were invited by the Albanian OSCE Chairmanship to share best practices and lessons learned at the virtual conference “Good Governance and the Fight against Corruption in the Digital Era”, on 6 and 7 July 2020. NATO Deputy Assistant Secretary General for Operations Jonathan Parish shared NATO’s experience on the impact of corruption on stability and security.

Representatives from the participating states of the Organization for Security and Co-operation in Europe (OSCE), partners, international organisations, academia and civil society attended. The event was organised under the 2020 Albanian Chairmanship, which has placed anti-corruption at the top of the OSCE’s agenda.

The first day addressed key topics such as the impact on combating corruption and enhancing good governance on security, stability and economic growth. Participants also discussed the role of digital technologies and innovation in preventing and combating corruption.

The second day highlighted the role of whistleblowers, media and civil society in tackling corruption. It also examined international police cooperation in the investigation and prosecution of corruption, underlining the crucial role of law enforcement action towards asset recovery.

NATO Deputy Assistant Secretary General Jonathan Parish explained how NATO addresses threats of hybrid nature like corruption and mismanagement of resources, including through the implementation of the NATO Building Integrity Policy, endorsed at the Warsaw Summit in 2016.

He pointed out that advancing a culture of integrity within the defence and related security sector, and having good practices, systems and mechanisms in place, helps tackle corrupt practices, both institutional and personal. “Self-sustaining peace is less probable where integrity, transparency and accountability are missing,” he added.

NATO’s Building Integrity (BI) initiative contributes to NATO’s security as well as its efforts to project stability in the Euro-Atlantic area and beyond. The initiative was originally launched in 2007 in the framework of NATO’s Partnership for Peace programme. It provides NATO Allies and partner countries with diagnostic tools and tailored support to strengthen good governance principles and practices, and reduces the risk of corruption in the defence and related security sector. The NATO BI Policy and ensuing BI Action Plan cover NATO civilian, military structures and agencies.

13.

IDF Chief’s Helicopter Plummets, Pilot Regains Control Before Crash

14.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

15. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ!

Video: Questions Journalists Should Ask Biden – But Won’t

Where cowardice, shamelessness and totalitarianism meet.

Fri Jul 10, 2020 

Frontpagemag.com

Subscribe to the Glazov Gang‘s YouTube Channel and follow us on Parler: @JamieGlazov and Twitter: @JamieGlazov.

This new edition of The Glazov Gang features Conservative Mommawho focuses on Questions Journalists Should Ask Biden – But Won’t, revealingWhere cowardice, shamelessness and totalitarianism meet.

Don’t miss it!

16.

Trump and Netanyahu Face their Rendezvous with Destiny

The next few weeks boils down to a historic moment of truth.

Caroline Glick

Jul 10, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΤΟΥ “FRONT PAGE!

17. 

Blitz: Trump’s War on the Left is Just Getting Started

David Horowitz’s new book takes us behind the scenes of the real war.

Fri Jul 10, 2020 

Daniel Greenfield

[David Horowitz’s new book, Blitz: Trump Will Smash the Left and Win, has made the NY Times Bestseller ListOrder it: Here.]

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

As the country seems to be spinning into chaos with cities burning and businesses shutting down, one question is on the minds of the media, the establishment, and the nearly 36 million Americans whose votes made history in the 2016 election.

Can President Donald J. Trump pull off a win one more time — in 2020?

That’s the question of the year that bestselling author David Horowitz tackles in his latest book, “Blitz: Trump Will Smash the Left and Win.” In his previous book, “Big Agenda: President Trump’s Plan to Save America,” Horowitz had laid out the strategy and the stakes for the struggle consuming the last three years. Now, in “Blitz,” he tackles the climactic battles for the next four years — and the future of America.

“Blitz” refers to both the war waged against President Trump by foreign and domestic adversaries, from Communist China to Marxist mobs in the streets, as well as his relentless defense of the Republic.

This is the year our commander in chief was emergent as a “wartime president,” defending not just the moral integrity of the White House, but its very physical structure against radicals determined to burn it to the ground.

As the threat to this nation has reached unprecedented levels, so has Trump’s defense of it.

From Obamagate to impeachment to leftists bringing fire and fear to within sight of the White House, the material attacks on the Trump presidency have escalated from surveillance to lawfare to violence.

Meanwhile the moral attacks, the character assassinations and 24/7 defamation, have been used to license this unprecedented campaign to bring down our nation’s 45th president by any means.

What the left fears is no secret.

The media has spoken the dreaded word again and again — Populism.

The forces that have run this country into the ground are terrified of a man who fights for the people, instead of implementing the radical agenda of leftist think tanks, activists, and their media mouthpieces.

As Horowitz writes in “Blitz,” “Trump was not only not one of them, he was their worst nightmare — disrespectful toward everything they stood for — politically incorrect.”

The information war waged by the media seeks to convince the public that President Trump is politically incorrect because he’s a bad man.

The truth is that the media sees him as an evil man because he is politically incorrect.

“Blitz” delves into the media’s determination to destroy President Trump by spinning and smearing his efforts to reach out to African-Americans, to heal the wounds of a divided nation, because it feared that a new revolutionary Republican leader might succeed in undermining Democratic racial divisiveness.

“As soon as Trump became the Republican nominee, he showed that his candidacy posed an existential threat to the Democrats’ inner-city monopolies,” Horowitz writes.

As one of the visionaries who had advocated for just this kind of Republican outreach to inner cities, the former leftist understands exactly what is at stake in the struggle for the soul of the inner-city constituencies on the Democratic plantation.

Trump’s unexpected maneuver panicked Democrats who responded by calling Trump a racist. This was not an offense, but a defense against any effort to liberate voters trapped in failed Democratic systems.

That is the dirty secret that Democrat campaigns and slanders are designed to protect. If Democrats were to lose their control of these cities,” Horowitz notes, “they could not win another election.”

Both in and out of office, Trump expertly zeroes in on the weaknesses and vulnerabilities of his political opponents. He knows the Achilles heels of Democratic Party ruling elites and moves quickly to exploit them. That is the quality that has infuriated and frightened those elites into launching the “resistance.”

As Horowitz sums up in one title in his book, “the impeachable offense is Trump himself.”

Trump’s tactics are not unprecedented. As Horowitz understands better than anyone else, these are the tactics of the left. A refusal to take prisoners, a keen eye for vulnerabilities, and a determination to win at all costs by taking the fight to the enemy have been the qualities that are the hallmarks of the left.

They are what we are seeing on the streets, not just in 2020, but in the generations of national decline.

Leftists have fought ruthlessly and been opposed fecklessly by a Republican opposition that all too often fought only to secure a short-term compromise instead of a long-term victory. President Trump frightened the radicals because, for the first time in a very long time, Republicans were playing their way.

The rush of judicial nominations and executive orders were not unprecedented.

They were how the Obama administration had done business on everything from nuking the filibuster to Obamacare. But the Democrats had assumed that no future Republican occupant of the White House would start playing the game by their rules.

But that is President Trump’s strength. He doesn’t pull his punches either, as Horowitz details, on Twitter, or when it comes to the bare-knuckled brawls of policymaking:

“Trump will not ignore the left’s war on America,” Horowitz boldly concludes. “By his actions over the course of his first White House term, Donald Trump has shown Americans that in the war the Democrats have declared on him—and through him, on their country —he can lead them to victory and secure a better future for all.”

Reflecting the vigor of the man who is its subject, Horowitz’s book is both a stirring call to action and a ringing defense of President Trump’s quest to both Make America Great Again and to keep it that way.

As our nation approaches the pivotal crisis of a national election, the radical forces that turned federal law enforcement into their own private Watergate spy system sending mobs into the streets last time around, are pulling out all the stops in a campaign to bring Trump and America to their knees.

But, as “Blitz” documents, Donald J. Trump has not given up and is not about to abandon the fight.

2020 is a year of promise and peril, of fear and hope, of aspiration and violence —nationally.

“Blitz: Trump Will Smash the Left and Win,” more than successfully captures that promise and peril as our nation’s 45th president and the nearly 63 million men and women, of all races and creeds, who stood by him, face the fury of the storm.

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ “ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ” ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΟΣ, ΤΟ ΟΤΙ “ΑΝΕΒΗΚΕ”!.. !

2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Τ/”ΞΕΨΥΧΟΝ ΘΗΡΙΟ”, ΑΠΟ ΤΟ 2015!

Ο Ορισμός Του Τουρκικό Αδιεξόδου ή Το … «Ξεψυχόν» Θηρίο!

Posted on 10 Οκτωβρίου 2015

  • Πώς ζει άραγε σήμερα η τουρκική στρατογραφειοκρατική «ελίτ» και η παλαιά γνωστή των Κεμαλιστών, αλλά και η αντίστοιχη του Ερντογάν (ΡΤΕ), αυτή που δημιουργήθηκε τα τελευταία 13 χρόνια εξουσίας του ΑΚΡ και του … «ταλέντου» από το Ρίζε;
  • Απαντώ! Μέσα στον απόλυτοΦΟΒΟ! Τί είδους φόβο; Φόβο διάλυσης αυτού που τα τελευταία 92 χρόνια γνωρίσαμε ως Τουρκία, την κατ’ εξοχήν συνώνυμη χώρα του «Ποινικού Μητρώου». Μιά διάλυση που θα φέρει και το τέλος των παραπάνω αναφερομένων  … «ελίτ» , των «ελίτ» της σαπίλας, της βρώμας, της μαφίας, των στυγερών  θρασύδειλων πολιτικο-στρατιωτικών δολοφόνων, των γενοκτόνων, των ανθρωπόμορφων κτηνών!… Το 2023 πλησιάζει και τα λόγια του Ισμέτ (Ινονού), μετά την Λωζάννη, [«η Τουρκία θα ζήσει 100 χρόνια»], ηχούν απειλητικά στα αυτιά των Τ. δολοφόνων και επηρεάζουν σοβαρά τον άρρωστο ψυχισμό τους.
  • Χρήσιμη η εμβόλιμη αναφορά στις γενοκτονίες που προέβησαν τον 20ο αι. και προβαίνουν και τον 21ο αι. :                                                                                                                                                                                           – Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού (1910 – 1920) – Γενοκτονία Μικρασιατικού Ελληνισμού (1910 – 1923) – Γενοκτονία Αρμενίων (1910 – 1915 – 1918) – Σφαγές και πάσης φύσεως βαρβαρισμοί κατά του  ελληνικού στοιχείου κυρίως της Πόλης και της  Σμύρνης (1955 – 1960) – Οικονομική Αφαίμαξη – Ληστεία των ελληνικών περιουσιών των Ελλήνων της Τουρκίας (1963-1964), Σφαγές Κυπριακού Ελληνισμού (1955 – 1959 / 1963 / 1964 / 1967 / 1974 / ) – Γενοκτονία Κούρδων (1925 – 2015 που συνεχίζεται) και σίγουρα οι όσες διαχρονικά, επί Οθωμανοκρατίας, ωμότητές τους κατά των Αράβων, αλλά και η συμμαχία τους με την Χιτλερική Γερμανία (1939 – 1945).
  • Σήμερα Τ. πράκτορες (σαν αυτούς που έκαναν συλλήψεις Κούρδων «τρομοκρατών» στην Αθήνα σε συνεργασία με … πουλημένα «πρακτοράκια»  της υπό νέα … βάπτιση ΕΥΠ), κτύπησαν ύπουλα με ανατίναξη βομβών, στην Άγκυρα, σχεδιαζόμενη διαδήλωση Κούρδων οπαδών του «HDP», με 86+ νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες! Ο Θεός να τους αναπαύσει! Μήπως θυμάστε πότε πάλι έπραξαν το ίδιο οι μαφιόζοι της ΜΙΤ κατά των Κούρδων; Σας βοηθάω! Λίγο καιρό πριν, στα Τ-Συριακά σύνορα. 
  • Ως Έλληνες Χριστιανοί, Δημοκράτες και Ανθρωπιστές πιστεύουμε στην αυτοδιάθεση των λαών, στην ανεξαρτησία, στην ελευθερία όλων, από τα αρχαία μας ακόμα χρόνια, μην εξετάζοντας αν αυτοί στο παρελθόν, όπως οι Κούρδοι μας πολέμησαν και σε χιλιάδες περιπτώσεις ήσαν οι δήμιοί μας, είτε υπηρετούντες στα Οθωμανικά στρατεύματα, είτε στις ΤΕΔ (πχ Κύπρος 1974).
  • Επανέρχομαι! Φέρτε στο μυαλό σας τον χάρτη και πάμε, απλά, χωρίς … εντρυφήσεις, να δούμε τους λαούς με τους οποίους συνορεύει!…
  • Το Ιράν εναντίον των τωρινών κυρίαρχων της Τ. , των Ισλαμοφασιστών της Άγκυρας.
  • Η Αρμενία, το ίδιο!
  • Η Συρία, που φλέγεται, το ίδιο!
  • Οι σχέσεις με την Ελλάδα στα ίδια αρνητικά επίπεδα. Κατόρθωσε όμως η Τ. εκμεταλλευόμενη την ελληνική … κατάρα να ελέγξει πολιτικά τη Ροδόπη και να κάνει πιο ορατή την ελληνική «Αχίλλειο Πτέρνα»! Τώρα που όλοι την … «φτύνουν» και κυρίως η … «συγκυρία» εμείς πάλι … «πρωτοτυπούμε»! …
  • Η Κύπρος (ελληνικό ελεύθερο κομμάτι)  «παίζει» σύμφωνα με τα Βρεττανικά … ταμπούρλα, τηρούσα επαμφοτερίζουσα στάση, στάση … «ανεξαρτησίας» απο το πάλαι ποτέ Εθνικό Κέντρο. Σε κάθε περίπτωση όμως η Τ. έχει πρόβλημα και στην Κύπρο, και λόγω των πεινασμένων της «ΤΔΒΚ», αλλά και διότι βλέπει να χάνει «μαρς» στο ενεργειακό κομμάτι, του παιχνιδιού.
  • Η Βουλγαρία ουδόλως φιλική, πρωτίστως λόγω των Τούρκων στο έδαφός της και ακολούθως για το «μεταναστευτικό», παρά τις δηλώσεις του Αρχι-Μαφιόζου Μπορίσωφ, του Αλ Καπόνε των Βαλκανίων, για σύμφωνη γνώμη της χώρας του, για δημιουργία … «ταμπόν» στη Β. Συρία (Στον περίφημο διάδρομο που δεν θέλουν να δουν Κουρδικό οι Τ. για προφανείς λόγους / Από το Μπαρζανικό Κουρδιστάν, έως την Α. Μεσόγειο). Οι «ιδιόμορφοι» Σλάβοι της Βουλγαρίας!… Πόσο οι δόλιοι Τ. μπορεί να τους εμπιστευτούν; Καθόλου και ας παίζουν ιστορικά το πλάνο παιχνίδι, με τίτλο: «Έλληνες θα σας έρθουμε και από τη Ν. Βουλγαρία»!..
  • Με το Ισραήλ είναι γνωστή η σχέση της Τ. (Δεν είναι όμορος της Τ. χώρα, αλλά με το Ισραήλ συνορεύουν … όλες οι χώρες του κόσμου, ιδιαιτέρως της Μεσογείου)! Βέβαια τελευταία «περνάνε», κάποιοι Υπηρεσιών, ότι θα τα ξαναβρούν οι 2 χώρες, με αφορμή το… χρήμα (εμπορικές σχέσεις) και λόγω του … Φεριντούν ή Φεριντίν, (τον παίζουν με το «μικρό» του όνομα), του Τ. που έκατσε 7 ή 8 χρόνια (δεν θυμάμαι ακριβώς) Πρέσβης στο Τελ Αβίβ. Ο ΡΤΕ έχει αφοδεύσει πολλαπλώς και επανειλλημμένως επί του Εβραϊκού εγωϊσμού, της Ιουδαϊκής θρησκείας, του Ισραηλινού  κράτους και των πολιτικών του! Αν οι πονηροί, αλλά και πατριώτες Ισραηλινοί «τα βρουν» θα ξεφτιλιστούν «στο παγκόσμιον» και κυρίως όχι τόσο στο λαό τους που θα μπορούσε να ανεχθεί τα πάντα λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά στους Άραβες εχθρούς τους και δη τους Παλαιστινίους, οι οποίοι χωρίς να έχουν κάνει κάτι, θα έχουν κερδίσει τον ΨΠ κατά των μισητών τους Εβραίων, των οποίων θα καταρρακωθεί η υπερηφάνεια! Δεν είναι βλάκες στο Ισραήλ! Αφήστε τέλος που η Τ. έφερε τον ενεργειακό -τουλάχιστον- ανταγωνιστή, αν όχι εχθρό του Ισραήλ, … Μόσκοβο δίπλα στα σύνορά του!…
  • Με τη ΡΩΣΙΑ οι σχέσεις είναι … άθλιες! Η Ρ/ «Κάθοδος» στην Κριμαία και κυρίως αυτό της Συρίας(!), ξύπνησε για τα καλά στους Τ. το σύνδρομο της ήττας 13 Ρ-Τ πολέμων, αλλά και της «περισχέσεως»! Πώς να σχεδιάσουν τώρα την άμυνα τους, την άμυνα του … παγκόσμιου κατά ΡΤΕ κράτους των; Τις έχουν τις … «αρκούδες» και από το Βορρά και από το Νότο! Λίγο τους νοιάζει, σε 1η φάση, το οικονομικό ρωσικό σφίγξιμο στις τιμές του ρωσικού φυσικού αερίου!… 
  • Με τους απανταχούΚούρδους είναι … «στα μαχαίρια». Οι Κούρδοι κατέστησαν ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο εσωτερικό πρόβλημα που ΔΕΝ μπορούν οι Τ. να το λύσουν με κανέναν τρόπο! Στις εκλογές της 7ης Ιουνίου, οι Κούρδοι … «τους πήραν τα σώβρακα» και ο ΡΤΕ, (που έχασε και την απόλυτη πλειοψηφία) και στην πραγματικότητα «το Συμβούλιο των Σοφών», βλέποντας την «ειρηνική άλωση» της «Μεγάλης Τ/Εθνοσυνέλευσης», όπως αποκαλούν «τον κοινοβουλευτικό τους οίκο ανοχής», διότι περί αυτού πρόκειται, αποφάσισε την εκ νέου πολεμική εμπλοκή των 2 πλευρών!
  • Φοβούνται ασφαλώς και μιά πιθανή εξέγερση κάποιων εκ των 80+ πολιτικο-θρησκευτικών μειονοτήτων που διαβιούν στο έδαφός τους. Για φανταστείτε έναν οργανωμένο ξεσηκωμό των Αλεβί, λέω τώρα… Το γνωστό για χρόνια παραμύθι της τ/εξουσίας «είμαστε όλοι Τούρκοι» δεν «έπιασε», ούτε και θα «πιάσει»! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ Α-ΝΑ-ΡΧΙ-Α (!) / Αλλού την ψάχνανε, σ’ αυτούς βγαίνει σιγά-σιγά!…
  • Φοβούνται, αφού υποχρεώθηκαν να αλλάξουν ρητορική, και το φίδι που εξέθρεψαν, συντήρησαν και εξόπλισαν και λέγεται«ISIS», αφού τα φίδια δεν έχουν αφεντικά, ή όχι; Ασφαλώς και όλες τις εγκληματικές συμμορίες-παρακλάδια ή αδέλφια του, όπως πχ την «Αλ Νούσρα», κλπ.
  • Οι φίλοι τους οι Παλαιστίνιοι (κυρίως αυτοί του Αμπάς, γιατί οι άλλοι των τρομοκρατών της Χαμάς ζουν σε έναν σύγχρονο μεσαιωνικό κολαστήριο) τους ξέχασαν απότομα, αφού ασχολούνται με το…Αλ Ακσά!…
  • Κυριότερος εχθρός τους όμως είναι οι μυστικές πρόνοιες της Λωζάννης, του 1923. 8 χρόνια έμειναν και τα πάντα θα αλλάξουν στα στενά, στα μικρασιατικά παράλια, στην αιχμάλωτη Πρωτεύουσα του Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη και οι Τ. το ξέρουν!… Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια οι Τ. λείχουν μετά μανίας τους παγκόσμια κρατούντες Βρεττανούς… που τελικά θα τους «φτύσουν», διότι γνωρίζουν το μέγεθος της διαχρονικής βρωμιάς τους! (Για άλλη μια φορά μετά την Καλλίπολη και το λάθος του μικρού τότε, «Μεγάλου Τσώρτσιλ» να μην ακούσει τον Μεταξά, οι Βρεττανοί  ξαναεπέλεξαν για τα συμφέροντά τους, τους Τ., όπως και οι Γερμανοί, κάτι ιστορικά φυσιολογικό, αλλά και οι … Αμερικανοί του μουσουλμάνου Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα! Θα το πληρώσουν και ο λεγόμενος παλιότερα … «Ελεύθερος Κόσμος» θα χάσει)!
  • Βλέπουν λοιπόν οι Τ. το τέλος τους να πλησιάζει!Γι’ αυτό οι Στρατηγοί (η πιο πολεμική ηγεσία των τελευταίων ετών) συμβουλεύει τον ΡΤΕ να αρχίσουν συνομιλίες με τους Ρώσους, (για να αποδειχθεί ότι η ηγεσία των ΤΕΔ είναι «διαβρωμένη» πολύ από τον Ευρασιανισμό και πως πάντα ήταν δόλια προς τη Δύση), γι΄ αυτό και «τρέχουν» στο ΝΑΤΟ και ζητούν υποστήριξη, και ο Κος ΓΓ βγάζει ανακοινώσεις στήριξης και κυρίωςανακοινώσεις «φάρμακο» στον τ/πανικό.
  • Πώς λειτουργεί λοιπόν ένας μελλοθάνατος των διαστάσεων μιάς Τ. που κάποιοι ακρίτως την γιγάντωσαν, αλλά την άφησαν με … γυάλινα πόδια;Ακριβώς σαν το θηρίο που πριν ξεψυχήσει  είναι πιο επικίνδυνο παρά ποτέ! Σας απάντησα; Νομίζω ΝΑΙ! Σκεφτείτε και μόνοι σας, αλλά προηγουμένως διαβάστε προηγούμενες σχετικές αναλύσεις του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ», για την περιοχή μας, τις σχέσεις Η.Π.Α.- Ρωσίας, την κάθοδο των Ρώσων στη Συρία, θυμηθείτε τί σας έγραφα για το ποιά είναι η μόνη λύση της Δύσης στο πρόβλημα του να απαλλαγεί από τη ρωσική παρουσία στη Συρία και στη Μ. Ανατολή, κλπ. Το ερώτημα λοιπόν είναι, τί μπορεί να κάνει ή να τη βάλλουν να κάνει!
  • Σε ό,τι μας αφορά σαν Ελλάδα, η Τ. πιστεύω ότι θα μας «κτυπήσει», (1ος στόχος η ελεύθερη Θράκη), με κάποια αφορμήπχ από την Κύπρο, τα ενεργειακά κλπ.  Σε προβοκάτσιες άλλωστε οι Τ. είναι «μανούλες», διότι είχαν καλούς δασκάλους τους Βρεττανούς! [Θυμηθείτε για να μην παρεξηγούμαστε ότι η θρυλική «SOE» είχε στο αρχικό της Οργανόγραμμα,πρώτα «Τμήμα Προπαγάνδας» (SO1) και μετά «Τμήμα Δολιοφθορών» (SO2)]. Η Ρωσία μετά θα υποχρεωθεί να … «κατέβει» στην Τ. και τότε το ΝΑΤΟ θα υλοποιήσει, επεμβαίνοντας και αυτό, την υποστήριξη που υποσχέθηκε στους Τ. ο Κος Στόλτενμπεργκ! Τί σας περιέγραψα μόλις; Βρείτε το και πείτε το εσείς φίλοι μου!
  • Άρα ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ!!!
  • ΧΑΙΡΕΤΕ και … ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Το τί πρέπει να κάνουμε εμείς θα το δούμε προσεχώς, αν έχουμε χρόνο! 
  • Άρα ο ορισμός του αδιεξόδου ΔΕΝ είναι αυτός του συγχωρεμένου Ιασωνίδη, Υπουργού Γεωργίας, του Ελ. Βενιζέλου, την περίοδο 1930 – 1932, αλλά αυτό που βιώνει σήμερα η Τ. και θα το ζήσει πια μέχρι τη διάλυσή της, μέχρι του τέλους της! (Δείτε στο ΥΓ τί όριζε ως «αδιέξοδο» ο Ιασωνίδης).
  •                                                                  «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»
  • ΥΓ1 / Αδιέξοδο είναι η κατάσταση στην οποία ευρίσκεται ένας ή μία, στον/στην οποίο/ -α έχουν περάσει ένα σχοινί από το στόμα και το οποίο βγαίνει από τον πρωκτό, και στου οποίου την πάνω άκρη υπάρχει ένα … σκατό (μετά συγχωρήσεως) και στην άλλη -κάτω- άκρη ένα αγγούρι! Όταν το θύμα προσπαθεί να βγάλλει το αγγούρι, από τον πρωκτό, τρώει το σκατό και όταν θέλει να διώξει το … σκατό από το στόμα του, τρώει το αγγούρι! …

          ΥΓ 2 / Τα κείμενα του «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» στερούνται … υποκρισίας και υποκριτικής… «έγγραφης» ευγένειας, για να μην βρεθούμε ως Έλληνες και ως άτομα να γίνουμε παραδείγματα αδιεξόδου, όπως οι Μογγόλοι γείτονές μας!

Και πάλι «ΧΑΙΡΕΤΕ»!!!

-/-