Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΙΟΥ!..

Ο Χίος έγραψε και πάλι σήμερα (24-06-2020) βρωμιές για τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, στην Φυλλάδα του, η οποία κάποια στιγμή θα στραφεί ως όπλο εναντίον του! Έγραψε… πληροφορίες τις οποίες του έδωσε φίλος του δημοσιογράφος, που δήθεν ήξερε πολύ καλά τον υπόψη ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ!

Φυσικά η πηγή του είναι η ίδια η ΕΥΠ, της οποίας πιθανώς τυγχάνει υπάλληλος και ο ίδιος, μετά την γυναίκα του ή άτομα της ΕΥΠ, που προφανώς ανήκαν σ’ εκείνη την βρωμερή Ομάδα που πολεμούσε επί “Δεξιάς”, αλλά και επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάποια στιγμή, τον “ΑΝΔΡΕΑ του ΛΑΟΥ μας”, παρακολουθώντάς τον 24 ώρες, το 24ωρο!..

Και γράφω σήμερα, για τελευταία φορά, στον Κο Χίο ή αλλιώς στον… “3 πουλάκια πάν΄ ψηλά… “, αφού είναι τόσο άνους στο να διαχειριστεί πληροφορίες “Πηγών”, μιας οπωσδήποτε “Άλφα” αξιοπιστίας! Αυτό ήταν γενικώς πάντα το πρόβλημα στις “Πληροφορίες” στην χώρα μας (“ΕΥΠ”)! Ποιό; Όταν είχε “δυνατές” πληροφορίες, δεν είχε ανθρώπους με “IQ” επίσης “δυνατό”, ώστε να τις αξιοποιήσουν και όταν είχε ανθρώπους εγκεφαλικά “δυνατούς”, δεν είχε προς εκμετάλλευση πληροφορίες ή δεν είχε καθόλου πληροφορίες!..

Στην πρώτη περίπτωση ευθύνεται ο Κομματισμός και στην δεύτερη η… ατυχία μας, για να μην επεκταθώ!..

Ο Χίος είναι νοσταλγός της Χούντας και μισεί κάθε τι που έχει και οσμή ακόμα Δημοκρατίας!

Του λέμε λοιπόν απ’ εδώ!

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ “ΣΑΪΤ-Ο-ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ” ΠΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!.. ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΔΡΩΝ;

Διάβασε λοιπόν Χίε “2, 3 πραγματάκια” “στα γρήγορα”, για το πολιτικό ποιόν του Α.Γ.Π., για τελευταία φορά, και ΜΑΖΕΨΟΥ(!), διότι οι αγνοί (μάχιμοι ακόμα και μη) ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ δεν εξέλειπαν και μπορεί να φας κανένα ΓΙΟΥΧΑ, αν σε πετύχουν πουθενά, και κυρίως ΓΙΟΥΧΑγια το βρωμερό σου μυαλό και χαρακτήρα! (Αν το να κάνεις σήμερα πρωτοσέλιδο το ήθος του Ανδρέα ήταν δική σου σκέψη και απόφαση)!..

Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 

α. Προσπάθησε ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ, και “εν πολλοίς” τα κατάφερε, τους Έλληνες, δίνοντας ΠΝΟΗ και ΖΩΝΤΑΝΙΑ στους “κακούς” Έλληνες του εμφυλίου (1945-1949), στους τελικώς ηττημένους του λαού μας, οι οποίοι δε ήξεραν τί εσήμαινε Κομμουνισμός και παγιδεύτηκαν στα δίχτυα του Κόκκινου Φασισμού και της ελληνόφωνης ντόπιας Σοβιετόδουλης τότε ηγεσίας του!

Έτσι, οι άλλοι μισοί Έλληνες, οι… Παρίες της ζωής μπόρεσαν με τον Α.Γ.Π.  αρχικά να πάρουν πίσω την κλεμμένη τιμή και αξιοπρέπειά τους και ακολούθως αγόρασαν σπίτια, εξοχικά, ΙΧ, πήραν λεφτά για να σπουδάσουν τα παιδιά τους και γενικώς φόρεσαν και αυτοί… γραβάτα, αν με … εννοείς!..

Επίσης! Τέλειωσε το πολιτικό κυνηγητό τους, οι εξορίες, το αναγκαστικό “εκ των πραγμάτων” διώξιμο στην αλλοδαπή, το ξύλο το κανονικό και το ξύλο του ισόβιου αποκλεισμού τους από κάθε είδους δραστηριότητα στην ελληνική καθημερινή ζωή, επαγγελματική και άλλη, απλώς και μόνον διότι είχαν χαρακτηριστεί σχεδόν όλοι Κομμουνιστές!..

Έφερε τον Νόμο περί “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” και απεκατέστησε το ΔΙΚΑΙΟ, την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά και το ΑΙΜΑ που είχαν χύσει για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και αριστεροί, οι οποίοι πολέμησαν για την Ελλάδα και μόνον (δεν αναφέρομαι στην ηγεσία τους, η οποία τους είχε εξαπατήσει και γι’ αυτό “έφτιαξε” πχ τον -ΠΡΟΣΕΞΕ τη λέξη- “ΕΛΑΣ”), μη γνωρίζοντας τί είναι και τί εσήμαινε Κομμουνισμός!..

Με τον Ανδρέα λοιπόν έλαβε ΟΡΙΣΤΙΚΑ  τέλος η εποχή των ντόπιων ΠΑΤΡΙΚΙΩΝ και των ντόπιων ΠΛΗΒΕΙΩΝ, αφού ΕΞΙΣΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ! Άξιζες; Προχώραγες! Όχι; “Αντίο σας”, όποιος και να ήσουν!

Ασφαλώς και υπήρχαν και παρατράγουδα, αφού κάποιοι ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ και ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, δεν κατάλαβαν το ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ μήνυμα περί “ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ”, και νόμισαν ότι είχε έρθει τότε η ώρα της… ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!..

Αυτοί όμως ήσαν λίγοι και τελικώς ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ (!) και ίσχυσε ό,τι μόλις πιο πάνω σου έγραψα, αν το “πιασες”!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ Η ΕΝΩΣΕΙ, Χίε! Ο “Ανδρέας” ήξερε πολύ καλά τον στίχο του εθνικού μας ύμνου, “ΑΝ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ”, (Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ), ήξερε τί -ιστορικά- είχε επιφέρει η διχόνοια στην Πατρίδα μας και “πολέμησε” ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση, κάτι που απαιτεί πολλά κιλά αρχίδια Χίε και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τα είχε!..

ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡ. “α”, ΠΟΙΕΣ… ΛΕΞΕΙΣ – ΦΡΑΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Χίε; Διάβασε:

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” και άρα “ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΧΥΣ” (Τούρκοι και Βαλκάνιοι μας “έτρεμαν” Χίε, όπως ακριβώς στο γράφω), “ΨΩΜΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” (χόρτασε ο κάθε πεινασμένος Χίεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε) και άρα “ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”, “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” (καθημερινή, αλλά και… ιστορική) και ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ για ΠΡΟΟΔΟ ΑΤΟΜΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ!

 

 

βΗ Ελλάδα απέκτησε “ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ” και “ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, παύοντας να είναι ένας απλός εκτελεστής εντολών της “Διεθνούς Εξουσίας“!

Και η τελευταία πέτρα στην χώρα είχε αντιληφθεί το μήνυμα του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, που φώναζαν εκ-ρια Ελλήνων στις τεράστιες συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις του “Ανδρέα” και εδονείτο τότε, σύσσωμος, ολόκληρος η Ελλάς! 

Η Ελλάς απέκτησε και πάλι φωνή δυνατή και κυρίως σαφή και κρυστάλλινη, φωνή ξεχωριστής διαύγειας προς όλες τις… πλανητικές κατευθύνσεις!..

ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ” ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΥΠΕΛΟΓΙΖΑΝ ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΤΕ “ΜΙΚΡΟΙ”, ΕΙΤΕ “ΜΕΓΑΛΟΙ“, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ!

Πανηγύριζαν, Χίε, οι Τούρκοι μόλις τον “πήρε” ο Θεός! Γιατί άραγε;

Γιατί ήταν συνιδρυτής των “ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ”; Γιατί τον καλούσαν πάντα ως τον ηγέτη της υπόψη Κινήσεως, όλοι οι “Μεγάλοι“;

Γιατί τον σέβονταν και στέκονταν ΠΡΟΣΟΧΗ εμπρός του, όπως ο Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ, αυτό το ΤΟΤΕΜ των Παγκοσμιοποιητών, αυτή η σιχαμερή οχιά, όταν είχε έρθει στην Αθήνα, όπου υποχρεώθηκε να ζητήσει “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”, έστω και ψεύτικη, αλλά την ζήτησε, για την διεθνή ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΚΥΠΡΟΥ μας;

Γιατί λίγο πριν φύγει από τούτη την ζωή, μας είπε, εμμέσως πλην σαφώς, τί μας περίμενε και το οποίο ζήσαμε και ακόμα ζούμε; (Μετά από την τελευταία ευρωπαϊκή “Σύνοδο Κορυφής” στην οποία είχε λάβει μέρος)!..

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ… ΟΛΙΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ”, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ “ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ” ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ” ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ΝΑΣΕΡ

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΣΤΗΣΑΝ” ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΤΑ “ΠΑΜΠΕΡΣ”, ΚΛΠ! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ “ΠΩΣ”!.. (ΠΧ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΜΠΕΡΣ”)!.. ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ, ΗΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ “ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”, ΚΛΠ! (ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ “ΠΑΚΕΤΟ” ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ “Η ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΔΩ, Η ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”! ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ , ΟΧΙ ΤΑ ΛΕΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΕΡΑ); 

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΙΧΑΜΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝ ΟΧΙ… ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ, ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΤΑΡΧΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ(!), ΕΙΧΕ “IQ” ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “DNA” ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ, ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΕΙΧΕ ΚΑΘΕΞΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΦΑΜΑΡΤΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ -ΚΑΤΑ ΣΕ- ΠΡΟΦΑΝΩΣ “ΤΡΙΠΛΑ” ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ… ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ!..

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ… “ΠΟΝΤΟΥΣ” ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ, ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΛΙΟΧΑΜΕΝΕ!.. 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ… ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ (ΜΙΑ ΧΕΣΙΑ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΣΗΜΕΡΑ), ΑΛΛΑ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ “ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ “ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ“!

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΙΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ, ΛΕΩ ΕΓΩ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ! ΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ, ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ! “ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ”, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ “ΜΠΟΤΟΞ”, Η ΛΑΪΚΗ ΑΟΙΔΟΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

ΑΣ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΣΥΧΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΕ ΨΥΧΗ, ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ… ΕΛΛΑΔΑ, ΧΙΕ!

ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΧΙΕ! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ -ΑΥΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ “ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ”, ΧΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑ! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ! 

ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ! ΗΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ! ΟΚ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KAKO; ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΑΣΙΑΤΕΣ, ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΛΠ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ “ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“!.. 

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΡΕΜΑΛΟΕΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝ ΒΓΑΛΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ!..

ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΧΙΕ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ… ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ) ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 100% ΦΙΛΑΡΑΚΟ!..

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕ… ΣΚΑΤΟ-ΓΥΦΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ “ΒΓΑΛΛΕΙΣ” ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΗΔΗ ΕΜΜΕΤΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ!.. ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. 

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΓΕΛΟΙΟΣ, ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΤΡΑΓΚΑ! ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ “ΑΥΡΙΟ”!.. 

-/-