Η Βουλή των… Λόρδων ή της… Κατάντιας (2)

©Copyright:Aliki Eleftheriou-All rights reserved.No reproduction without permission,creditline compulsory EMAIL:alikieleftheriou@gmail.com-a.eleftheriou@parliament.gr Athens-Greece

Κες, Δίδες και Κοι!

– Συνεχίζουμε με τα της συνεδριάσεως της Βουλής, της 29-03-2016, που σαν αντικείμενο είχε τη Δικαιοσύνη και τη Διαφθορά!

Είχαμε μείνει στην Κ-Β των ΣΑΝΕΛ!

– Ο Κος ΥΠΑΜ, κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς, αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στο θέμα των Υ/Β και κατηγόρησε για άλλη μια φορά, τον τέως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ΥΠΑΜ Κο Ευάγγελο Βενιζέλο! Έδειξε έτσι:

    – Ότι διακατέχεται από ένα απύθμενο, ανεξήγητο “εν πολλοίς”, μίσος για τον Κο Βενιζέλο!

  – Απεκλήθη ο Κος ΥΠΑΜ, εις επήκοον όλης της Βουλής, αλητάμπουρας από τον Κο Βενιζέλο και δεν είπε “κουβέντα” ο επικεφαλής των ΕΕΔ της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!.. Δεν μίλησε ο Κος ΥΠΑΜ, ούτε όταν ο Βενιζέλος του είπε:Θα ζητήσεις συγγνώμη στα 4“! Ουδείς Πρόεδρος της Βουλής παρενέβη, ει μη μόνον δίκην ρητορικής παρατηρήσεως προς τον Κο Βενιζέλο! Σε κάποια άλλη (ρομαντική) εποχή θα ακολουθούσε “μονομαχία” με σπαθί ή περίστροφο, σε κάποια από τα πολλά τότε αθηναϊκά δάση! Για το σήμερα, δεν ξέρω να σας πω τί προβλέπει, και αν προβλέπει κάτι, για μονοσήμαντη εκφορά ύβρεων ή αμφιμονοσήμαντη / ανταλλαγή ύβρεων μεταξύ βουλευτών, ο “Κανονισμός της Βουλής”!

Και μόνον αυτή η σκηνή είναι αρκετή για να αντιληφθεί ένας νοήμων “τρίτος” παρατηρητής / ακροατής, πολλά!..

– Λογικά κάτι θα προβλέπει, ως “ποινή” θα λέγαμε, ο Κανονισμός, αν όχι, εκτιμώ πως ο Κος ΥΠΑΜ θα πρέπει με τους δικηγόρους του να κινήσει τις απαραίτητες νομικές εκείνες διαδικασίες, (αν φυσικά μπορεί να γίνει αυτό), ώστε να επέμβει η Δικαιοσύνη, για το συμβάν αυτό, αφού έμμεσα εθίγησαν και οι ΕΕΔ(!), για τις οποίες ακούστηκε από έναν βουλευτή και μάλιστα όχι κάποιον τυχαίο βουλευτή, να αποκαλείται “αλητάμπουρας” ο φυσικός τους προϊστάμενος! Ο Κος ΥΠΑΜ είναι πιστεύω υποχρεωμένος να ενεργήσει στην κατεύθυνση αυτή, λόγω της θέσεως του ΥΠΑΜ που κατέχει!

– Οι Τούρκοι, οι οποίοι παρακολουθούσαν, τί λέτε ότι θα εκτιμήσουν, ότι θα είπαν ή ότι θα πουν, κλπ; Εμείς τί είχαμε πει ή πώς είχαμε εκμεταλλευτεί το συμβάν, κατά το οποίο είχε, έμμεσα μάλιστα, αποκληθεί “τρομοκράτης” ο Α/ΓΕΕΔ των ΤΕΔ, Στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ; Για όσους παρακολουθούν τα της Τουρκίας φυσικά! Καταλάβατε!..

– Ασφαλώς “ξέφυγε” ο συνήθως νηφάλιος και ψύχραιμος Κος Βενιζέλος, ο οποίος αν και είχε να κάνει με έναν, όπως χαρακτήρισε τον Κο ΥΠΑΜ… “αλητάμπουρα” και με έναν που “είναι δυνατόν να στηθεί στα 4” και να ικετεύει μάλιστα τη συγγνώμη του, τότε θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον προετοιμασμένος απ’ όλες τις πλευρές, για την αντιμετώπισή του! Θα έπρεπε να είχε βρει άλλον τρόπο για να αντιμετωπίσει έναν πολιτικό που “δεν ορρωδεί προ ουδενός”, όπως συμπεραίνω ότι ήθελε να παρουσιάσει τον Κο Καμμένο!

Ο Κος Καμμένος πάλι, ως ΥΠΑΜ, δεν θα έπρεπε καν να αναφερθεί στο θέμα των Υ/Β, αφού ήξερε, (αν δεν ήξερε θέλουν “κρέμασμα” οι Επιτελείς του, αν και ο ίδιος έπρεπε να το ξέρει), ότι οι Τούρκοι… “επαγρυπνούσαν” και παρακολουθούν ακόμα ΚΑΙ μάλιστα “εκ του σύνεγγυς” το θέμα των Υ/Β, για τα οποία μετά πάθους αγωνίστηκαν να μην τα πάρει το ΕΠΝ! Μέγα λάθος του λοιπόν!

– Όχι μόνον όμως αναφέρθηκε, αλλά έπραξε και κάτι ακόμα χειρότερο, “κτύπησε” τον Κο Βενιζέλο “κάτω από τη μέση”, αναφερόμενος, αληθώς ή ψευδώς δεν γνωρίζω, σε συγγενικά πρόσωπα του Κου Βενιζέλου, τα οποία -κατ’ αυτόν- έχουν μετοχές στην MARFIN του Κου Βγενόπουλου! Προσέβαλε δηλ. -πιθανώς- και “προσωπικά δεδομένα”, πάντα κατ’ αυτόν, του Κου Βενιζέλου, γεγονός ανεπίτρεπτο, τελείως απαράδεκτο! Το θέμα και ό,τι πιθανώς είχε να πει γι’ αυτό, όντας “άκρως απόρρητο” και “ειδικού χειρισμού”, θα έπρεπε να συζητείται / να συζητηθεί και μόνον στην “Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας” της Βουλής και δεν ξέρω, αν θα έπρεπε και εκεί ακόμα, αφού δεν μπορώ να σας βεβαιώσω για το πόσο οι συμμετέχοντες σ’ αυτό σεβαστοί Βουλευτές έχουν μάρκα στόματος… “Φερμουάρ Ζάμα”!.. Είναι μέγα θέμα η διασφάλιση -γενικώς- του Απορρήτου, στο σημερινό πολυδιαβρωμένο ελληνικό κράτος, αλλά αυτό φίλοι μου δεν είναι της παρούσης!

– Με όσα είπε ο Κος ΥΠΑΜ, φάνηκε φίλοι μου ότι το Κατάρ, μαζί με τους Σαουδάραβες, τα Η.Α.Ε. κλπ , και σε υλοποίηση σχεδιασμού των μεγάλων υπερατλαντικών ενεργειακών κολοσσών, αμερικανο-εβραϊκών συμφερόντων, (τα είχε αναλύσει εδώ ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πριν από τη φυγή του στον… 7ο Ουρανό, όταν έγραφε πχ ότι η άρνηση του Άσαντ να διέλθουν “Καταριανοί αγωγοί” από το έδαφός του, κλπ ήταν η αιτία του Συριακού εμφυλίου, της Ανοίξεως του 2011, κλπ / γυρίστε πίσω και διαβάστε), “δεν είχε ανοίξει πανιά” τότε μόνον προς Συρία, μόνον προς την απελευθερωθείσα μόλις σήμερα (31-03-2016) από το Μνημόνιο, Κύπρο, με το… “τυχαίο” (αχαχαχαχαχαχαχα) σαμποτάζ στο Μαρί, κλπ , αλλά και προς την… μνημονιακή Ελλάδα, που τέτοια την κατάντησε ο παραπάνω σχεδιασμός!..

– Είναι έτσι γνωστός ή άντε εκτιμώμενος, ο ρόλος πχ του Κου Βγενόπουλου στην… είσοδο της Κύπρου στο Μνημόνιο, είναι επομένως επαγωγικά ξεκάθαρη η σχέση του με τους Καταριανούς, καθώς και ο ρόλος του στον παραπάνω σχεδιασμό, με όποια συμπεράσματα δύναται κανείς να συναγάγει, με βάση αυτή τη… “διαδρομή σκέψης”, της οποίας… τροφή ακρίτως της έδωσε προχθές ο Κος ΥΠΑΜ, ο οποίος προφανώς ήθελε πιθανώς να καταδείξει, στους γνωρίζοντες(!) ή σκεπτόμενους(!) ασφαλώς εκ των ακροατών του στο Πανελλήνιο, (αφού η συζήτηση μεταδιδόταν από την “κρατική” ΕΤ-1), πως ο Κος Βενιζέλος, αλλά και το τότε ελληνικό κράτος είχαν ρόλο και σχέση στον αμερικανο-εβραϊκό ενεργειακό σχεδιασμό, που ξεκάθαρα έχει εντολέα το κράτος του Ισραήλ! (Τα έχει πει και γράψει ο “Άγιος” εδώ, στο blog σας, κατ’ επανάληψιν)!

– Να λοιπόν γιατί πιθανώς ερχόταν, με μια από τις συζύγους του, με το γιωτ του στην Ελλάδα, εκείνη την περίοδο, ο Κος Θάνι, να γιατί ήθελε να αγοράσει… νησί, κλπ, να γιατί πήγαινε συνεχώς στην Τουρκία, κλπ.

– Στο σημείο αυτό, δεν θεωρώ τυχαίο, ότι είχαμε την… εμπλοκή τότε, του αμερικανο-εβραϊκής… “ρίζας”, “ANTAΡ-CIA”, υπερασπιστή και συνήγορου των Τούρκων, στις ε/φ “του τοίχου” που εκδίδει, σε όλα μάλιστα τα θέματα, ή έστω του… Τουρκογλείφτη, ορθότερα, “ANTAΡ-CIA”, στο τραγικό συμβάν με τους νεκρούς στη “MARFIN”, των οποίων οι δολοφόνοι ακόμα δεν βρέθηκαν(;) από το επίσημο ελληνικό κράτος! (Ο ΑΝΤΑΡ-CIA εμφανίστηκε… τυχαία και τώρα στα σύνορα, στην Ειδομένη, στη ν. Λέσβο, κλπ , καταλάβατε)!..

– Στο σημείο αυτό, φίλοι μου τονίζω, και μην με χαρακτηρίσετε “αισθηματία”, αλλά πιστεύω πως η ψυχή του μωρού που είχε στην κοιλιά της η καμμένη νεκρή μάνα, υπάλληλος της Τράπεζας “MARFIN”, θα τους “κάψει” όλους! Θα με θυμηθείτε, “όλα εδώ πληρώνονται”, για όλους!.. “Ό,τι κάνεις, λάβεις”, λέγει ο λαός μας! Επίσης, συμπληρωματικά, μήπως πχ “δεν είχε κάνει κάτι καλά”, λέω, ο Κος Βγενόπουλος, εξ όσων πιθανώς είχε… με το αζημίωτο, διαταχθεί;

– Και άλλες σκέψεις βεβαίως γεννώνται, αλλά ας προχωρήσω!

– Ερωτάται όμως! Ποιά η σχέση του Κου ΥΠΑΜ με τους Ισραηλινούς; Μήπως ξέρετε εσείς φίλοι μου; Έπρεπε λοιπόν να σιωπήσει, όταν μιλούσε προχθές ο Κος ΥΠΑΜ στο… “Δήμο”, στην… “Αθηναϊκή Αγορά”!..

– Σταματώ εδώ, τονίζοντας και πάλι ότι το θέμα των Υ/Β δεν έπρεπε να θιγεί από τον Κο ΥΠΑΜ, ενώ θα ήθελα εμφαντικά να σημειώσω πως οι Τούρκοι έκαναν τα πάντα, όσο δεν μπορεί κανείς να φανταστεί, με τους φίλους τους, τους … Καταριανούς και με άλλους Άραβες, όπως ασφαλώς και με τους Γερμανούς, ώστε να μην έλθουν ποτέ τα υπόψη Υ/Β στην Ελλάδα και στο Αιγαίο, (τότε που ο ελληνικός Τύπος έγραφε ότι… “γέρνουν”, κλπ), τύπο Υ/Β που και η ίδια η Τουρκία παρήγγειλε! (Η τουρκική συλλογιστική και όχι “ναυτική στρατηγική”, διότι τέτοια δεν υπάρχει, στο Αιγαίο και γενικά στη θάλασσα, κατεγράφη από τον ΕΛΛΗΝΑ, όταν “ανοικτά” είχε αναφερθεί σ’ αυτήν, ο τέως Τ/Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κος Μετίν Ατάτς, κατά την επίσκεψή του, προ ετών, στην Ελλάδα / Ο αποκληθείς… “Νάνος”).

– Τέλος, αν τα Υ/Β ήλθαν στην Ελλάδα επί ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, τότε Κε ΥΠΑΜ Καμμένε, ο Κος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ είναι μεγάλος μάγκας!  (Τα πρώτα 5 Υ/Β, έστω)! Αν ήλθαν επί ημερών σας, τότε Εσείς Είστε μεγάλος μάγκας, αν ήλθαν επί ημερών κάποιου “τρίτου”, τότε αυτός είναι μεγάλος μάγκας, και ξέρω τί σας λέω! Και ξέρετε γιατί; Διότι έτσι μπορέσατε εσείς προχθές στη Βουλή να πείτε ότιτα Υ/Β αυτά κυριαρχούν σήμερα στο Αιγαίο, καταλάβατε! Αν φέρετε Εσείς και τα υπόλοιπα, τότε το ίδιο θα ισχύει και για Εσάς! Θα είστε μάγκας, διότι το υπόψη υλικό αποτελεί, σε σοβαρά χέρια, όπως είναι αυτά των Ελλήνων Στελεχών του ΕΠΝ, σοβαρό “πολλαπλασιαστή ισχύος” του ΕΠΝ και ευρύτερα των ΕΕΔ!

Το αποτέλεσμα μετράει Κε Υπουργέ και όχι οι … “διαδρομές”, ασφαλώς και αυτές έχουν τη σημασία τους, αλλά στα “εξοπλιστικά” και στα τόσο υψηλά αυτά επίπεδα, καταλάβατε, τίποτα δεν είναι… αμόλυντο και το ξέρετε και δεν υπαινίσσομαι τίποτα!

– Δεν είναι όμως της παρούσης να σας πω και να αιτιολογήσω με στοιχεία τα των… ελληνικών εξοπλιστικών, ειδικά των τελευταίων ετών, (θα μπορούσα σίγουρα να σας πω κυρίως για το “πώς δουλεύουν”, αλλά και με ποιούς, στο υπόψη αντικείμενο οι Τούρκοι), αλλά θα ήθελα να σας θέσω μια γενική, όχι ίσως τόσο σχετική με τα εξοπλιστικά, ερώτηση, όπως θα μπορούσατε βιαστικά να μου πείτε!

Ρωτάω λοιπόν: Ο Ελευθέριος Βενιζέλος που “έπαιρνε όπλα και πυρομαχικά”, από τον “τύποις” Έλληνα, ή “Διεθνή Έλληνα”, “γνωστό” μεγαλέμπορο όπλων Ζαχάρωφ, από το 1910, έως και το 1920, ήταν προδότης; Ο Γούναρης, ο οποίος ανέλαβε μετά τον Βενιζέλο και συνέχισε να αγοράζει, ως εθνικός κυβερνήτης εννοώ, από τον Ζαχάρωφ, ο οποίος είχε αρχίσει και πούλαγε και στον Κεμάλ, ήταν… προδότης; Επίσης! Γιατί πήγε στη Φυλακή ο πράγματι “μακρυχέρης”, από το ΠΑΚ Γερμανίας ακόμα, Άκης; Μόνον, διότι έκλεψε κλπ; Μήπως ίσως, γιατί αγόρασε “οπλισμό” (και) από τους Ρώσους; Γιατί πήγε μόνον αυτός “μέσα” και όχι και οι άλλοι υπογράφοντες, τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ;

– Και θα ήθελα τέλος, με σεβασμό, να σας θυμίσω Κε Υπουργέ, ότι ο Κος Σαγιάς, ο 1ος Γραμματέας του 1ου Υπ. Συμβουλίου, των ΣΑΝΕΛ, (ο “δικός” σας δηλαδή, της Κ-Β που Είσθε εταίρος με το κόμμα σας εννοώ”), ήταν νομικός εκπρόσωπος, σύμβουλος και όλα τα συναφή, του Κου Σάφα*! Πώς και το ξέχασε ο Κος Τσίπρας;

– Τί γίνεται λοιπόν εδώ Κε Καμμένε; Αντιλαμβάνεστε νομίζω, τί ερωτήματα θα μπορούσαν να τεθούν, ερωτήματα σοβαρά, κανονικά, αλλά και προπαγανδιστικά για το… πόπολο, προκειμένου να “κτυπηθεί” η Κ-Β σας! Δεν άκουσα όμως τον Κο Βενιζέλο ή τον Κο Μητσοτάκη, να σας το αναφέρουν, να σας το θυμίζουν! Γιατί άραγε, τί λέτε;

Σε μια τελική, αν διαβάσει κανείς Ιστορία, θα δει ότι η κάθε περίοδος, η κάθε “κατάσταση”, από την αρχή του 20ο αι. μέχρι σήμερα, είχε τον “δικό” της, κάθε φορά, … Κασόγκι, Σάφα, ή όχι;

– Αναφερθήκατε στον Κο Βενιζέλο για τα Υ/Β λοιπόν, αλλά γιατί ξεχάσατε επίσης να αναφερθείτε πχ και στην Κα Λούκα Κατσέλη, (έχουν γραφεί και γι’ αυτήν εδώ, στο “blog” μας, κάποιες σκέψεις και κυρίως ότι… τυχαίως, αχαχαχαχαχαχα είναι σήμερα Αρχιτραπεζίτης στην Ελλάδα, εκπρόσωπος του “διεθνούς τραπεζιτικού -εβραϊο-ελεγχομένου- συστήματος),  η οποία Κα Κατσέλη, (σύζυγος του τέως ΥΠΑΜ Κου Αρσένη, θυμίζω των ΥΠΑΜ των Ιμίων, του συμμαθητή στο “ΜΙΤ”, του τότε Αμερικανού ΥΠΑΜ Ουίλιαμ Πέρυ, του ΥΠΑΜ επίσης των Ιμίων, όλως τυχαίως…), ήταν μέσα στο α/φ λοιπόν, αν δεν σφάλλω, το α/φ που πήγαινε στο Αμπού Ντάμπι λέγω, στον Κο Σάφα λέγω,  μαζί με τον Κο Χάρη Παμπούκη και το Νίκο Π”ανδρέου,… λέγω, αδελφό του… “Γιωργάκη”!..

– Γιατί ξεχάσατε λοιπόν να αναφερθείτε και στο… Νικολάκη Α. Παπανδρέου, τον προβαλλόμενο τότε συνεχώς από τα Ε/ΜΜΕ, ως ο εξυπνότερος των 3 υιών Α. Γ. Π”ανδρέου,  στον Κο Χάρη Παμπούκη, (υπό την… ασπίδα τίνος ήταν αυτός;), και στην Κα Λούκα, όπως ήδη παραπάνω σας ρώτησα, με την αγαπημένη μου ως ηθοποιό, αδελφή της Νόρα, (για να το “χαλαρώσω” λίγο), η οποία είχε κάνει ρεσιτάλ ηθοποιίας, στην ταινία με τον αλησμόνητο Έλληνα Πατριώτη και “Ηθοποιάρα Σωτήρη Μουστάκα, στην ταινία -θα θυμάστε- που παίχτηκε το τραγούδι που τραγούδησε ο… “αντιστασιακός τραγουδιστής”, ξυλουργός κατ’ επάγγελμα, Αντώνης Καλογιάννης, που έλεγε: “Άνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη, εμείς γι’ αλλού κινήσαμε, γι’ αλλού, κι αλλού η ζωή μας πάει”!.. (“Όλα τα λεφτά” Κε Υπουργέ στην ταινία είναι ο Μουστάκας ντυμένος γυναίκα, όταν πάει να κάνει ανάληψη από την Τράπεζα και κυρίως ο διάλογός του με τον Ταμία! Σας την προτείνω την ταινία, να την (ξανα) – δείτε!

– Επανερχόμενος!..

Για το δρόμο που “φτιάξατε” στην Ικαρία, ως ΥΠΑΜ, και κινητοποιήθηκαν σχεδόν όλες οι ΕΔ, (για εμένα ορθώς, διότι το λαό της Νήσου εξυπηρετήσατε έτσι, καθώς και τις ανάγκες μετακινήσεως και ασφαλείας του), τί λέτε θα μπορούσατε να κατηγορηθείτε ή όχι, για το ότι το κάνατε το υπόψη έργο, λόγω του γεγονότος ότι η σύζυγός σας έλκει απ’ εκεί την καταγωγή; Για τις ελληνικές… κινεζικές στολές των στρατιωτών μας; Για τον… πολιτικό Όρκο των Ν/Σ κλπ; Τί λέτε εσείς ο μέγας… “Πατριώτης”; Δεν σας “κτύπησε” όμως “κάτω από τη ζώνη”, (πλην των ανεπίτρεπτων ύβρεων ασφαλώς), ο Κος Βενιζέλος, ενώ Εσείς, ναι!..

– Αρκετά όμως Κε Υπουργέ!

Ήταν μέγα λάθος σας η αναφορά σας στο θέμα των Υ/Β, καθώς επίσης και η αναφορά σας στους Κους Βενιζέλο και Σάφα, εκτός αν το πράξατε ηθελημένα, για άλλους λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω, οπότε… απολογούμαι!

Εξ ίσου λάθος όμως -ασφαλώς- ήταν και η στάση του Κου Βενιζέλου, (δεν αναφέρομαι προσέξτε στις καταδικαστέες ύβρεις του προς Εσάς, οι οποίες “μίκρυναν” το μεγάλο πράγματι βεληνεκές του στην ελληνική κοινωνία, όπως πιστεύω), ο οποίος -δυστυχώς- “σήκωσε το γάντι, που του πετάξατε”, ξέχασε το… “ΑΠΟΡΡΗΤΟ” και άρχισε να σας απαντά, ανακαλώντάς μου στη μνήμη την περίπτωση εκείνων των “απορρήτων”, για τα οποία είχε κατηγορηθεί (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι), ότι τα είχε πάρει, ως ΥΠΑΜ, στο σπίτι του!..

* Αναφερθήκατε κακώς στον Κο Σάφα και στο γεγονός της αγοράς, εκ μέρους του, των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά, αν θυμάμαι καλά, αντί τιμήματος 1Ευρώ, κλπ. Ξεχάσατε και πάλι όμως να πείτε, ότι ο Κος Σάφα ανέλαβε υποχρεώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ, αν δεν σφάλλω, του υπόψη Ναυπηγείου, ή όχι;

– Όμως προσωπικά θα περίμενα από εσάς να αναφερθείτε και στον Κο Σημίτη, αφού “πιάσατε” και τον… Σκαραμαγκά! Δεν ξέρω αν φοβηθήκατε την… καταγωγή του, ή ο λόγος σας είναι η πολιτική φιλία σας με τους Ισραηλινούς, αλλά πράξατε το ορθόν! Ξέρετε γιατί; Διότι η υπόθεση πάει πιο πίσω και συγκεκριμένα στον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μετά στον επί των ημερών του Υπ. Βιομηχανίας Κο Κων/νο Σημίτη, (στη μη καλή τότε, αν όχι χειρίστη εικόνα του Α.Γ.Π”ΑΝΔΡΕΟΥ, για τον Κο Σημίτη, κλπ), και δεν ξέρω τί ακριβώς γνωρίζετε, αλλά κυρίως Κε Υπουργέ, διότι η ψυχή του δολοφονηθέντος υιού, του συγχωρεμένου ΠΕΡΑΤΙΚΟΥ , “κυκλοφορεί” ακόμα στον ουρανό των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά!.. Αφήστε τα να… πάνε!..

–  Συνεχίζω για τους ΣΑΝΕΛ και τα όσα άκουσα και είδα, “εν συντομία”!

  – Ο Παπασταύρου έχει κατηγορηθεί ως φοροφυγάς και τίποτα άλλο, και η περίπτωσή του ακόμα δεν έχει εκδικασθεί από τη Δικαιοσύνη, αν δεν σφάλλω και δεν σφάλλω! Τώρα πού βρήκε τα 3,5 εκ. Ευρώ και πλήρωσε και είναι έξω, “είναι ένα θέμα”! Δεν γνωρίζω τα… οικονομικά του, αλλά σίγουρα το όνομά του, για να … κοσμεί τη λίστα Λαγκάρντ, θα είναι… βαρύ! Αχαχαχαχαχαχα! Ο… αειπάρθενος όμως Κος Σαμαράς είναι ο Υ-ΠΕΥ-ΘΥ-ΝΟΣ, τί δουλειά έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Κε Τσίπρα, εκτός φυσικά αν αποδέχεστε τη θεωρία της συλλογικής, της κομματικής “εν προκειμένω” ευθύνης!

    – Σας θυμίζω φίλοι ότι ο Σαμαράς έγινε Π-Θ, έστω και αργά χρονικά, έστω και Π-Θ ενός εκ των Μνημονίων, διότι αυτό ήταν το “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, ή ορθότερα το “αντίδωρο” που του έδωσαν, ας πούμε οι… Αμερικανοί, για το λόγο ότι εκτέλεσε την εντολή τους και “έριξε” τον Κων/νο Μητσοτάκη, που το πολιτικό όνομά του, το οφείλει κυρίως σ’ αυτόν!!! (Σαμαράς και “Γιωργάκης” σύνοικοι θυμίζω στις Η.Π.Α. ως φοιτητές, όλως τυχαίως πάλι…)!

– Ό,τι και να λέγει ο Κος Σαμαράς και οι “δικοί” του, να θυμάστε ότι τότε (1993) είχε έλθει στην Ελλάδα ο τότε Αμερικανός ΥΠΕΞ Ουώρεν Κρίστοφερ, στη Σύνοδο της Λέσχης “Μπίλντεμπεργκ” στον “ΑΣΤΕΡΑ”, της Βουλιαγμένης, και ερωτηθείς, είχε πει, παρεξηγήσιμα ευθέως θα έλεγα, πως “τον Οκτ θα έχετε εκλογές στην Ελλάδα”! Πού το ήξερε; Ήταν όλα σχε-δι-α-σμέ-να! Τα μετέπειτα περί “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” και “πατριωτισμού” του Κου Σαμαρά, κλπ , λες και ο Κων/νος Μητσοτάκης δεν ήταν πατριώτης τάχα, ήσαν και παραμένουν, και να με συμπαθάτε… “παπαριές”! ΔΙΑΒΑΣΤΕ αμέσως παρακάτω!

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε μπει στη… μύτη τότε της “Διεθνούς Εξουσίας”, κυρίως με τις θέσεις του για το θέμα της Γ/Β που μόλις είχε “ανοίξει”, αλλά μερικώς και για τη θέση-λύση που είχε στη Λισαβώνα προβάλλει για το “Σκοπιανό” και έπρεπε “να βγει από τη μέση”! Πλήρωσε -πιθανώς- ό,τι είχε κάνει και αυτός στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ασφαλώς όμως τότε στα πλαίσια της διεκδίκησης της Αρχηγίας του “Κέντρου”, από τον Υιό Παπανδρέου, Ανδρέα!.. (Τελείως διαφορετικοί ήσαν οι λόγοι)!

– Άρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε, και ούτε έχει, κανέναν λόγο, πέραν ασφαλώς της πολιτικής ευπρεπείας προς τους πρώην Αρχηγούς του κόμματός του, να αναλάβει αυτός στις πλάτες του, ότι “μα…ία” έχουν διαπράξει οι προηγούμενοι και δη ο Κος Σαμαράς! Πιστεύω λοιπόν ότι δεν αναφέρθηκε στον Παπασταύρου, κυρίως για λόγους “πολιτικού πολιτισμού” προς τον απουσιάζοντα(!) μάλιστα Σαμαρά, “πολιτικού πολιτισμού”, όπως μας… έμαθαν, μας… μάθατε, να λέμε για έναν χώρο, αυτόν της πολιτικής, όπου ασφαλώς μόνον λέοντες, τίγρεις, ύαινες, άντε και “στην καλύτερη” και κυνηγητικοί… κύνες… ευδοκιμούν

– Δεν χρειάζεται τόση πολιτική ευπρέπεια Κε Μητσοτάκη, με το συμπάθιο, και κυρίως προς τον πολιτικά “αδίστακτο” Κο Τσίπρα! Είδατε νομίζω ότι την εθνική σας εκτός Ελλάδος στάση, πόσο διαφορετικά την παρουσίασε!.. Μόνον “προδότη” δεν σας είπε!

– Τέλος, και για τα χρέη της ΝΔ δεν έχετε καμιά σχέση! Προσέξτε! Η αριστερή προπαγάνδα είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ! Κυριάρχησε μετά από το Συμμοριτοπόλεμο, (άντε “εμφύλιο” ίσως για εσάς), στην Ελλάδα, συντριπτικά! Θέλουν απάντηση κάποια πράγματα! Με σεβασμό, διαβάστε λίγο τον Πατριώτη σας, “παγκόσμιο διπλωμάτη”, όπως τον αποκαλώ, Ε.Κ.Βενιζέλο! Μήπως πχ ήθελαν να πληρώσετε τα χρέη της ΝΔ από την τσέπη σας; Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω!.. Αυτοί, λόγω του ενός έτους εξουσίας απαιτούν να μην κρίνονται, αλλά αυτοί μπορούν, από την άλλη, να ομιλούν και να αναφέρονται στα όσα πχ συνέβησαν τα τελευταία 40 χρόνια στην παράταξή σας ή και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μάλιστα να σας τα χρεώνουν!

– Επίσης, βλέπετε ότι τον Τσίπρα η προπαγάνδα τους τον παρουσίαζε και τον παρουσιάζει ακόμα, μερικώς βεβαίως πλέον, ως “το νέο”, “το αμόλυντο”, “το ιερό”, ως “το ρόδον το αμάραντον”, που είναι και επίκαιρο, λόγω των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, κλπ , κάτι που όμως δεν το αποδίδουν σε εσάς, ο οποίος ομοίως τώρα ξεκινήσατε ως Αρχηγός Κόμματος! Γιατί άραγε; Τί λέτε εσείς;

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Οι αριστεροί / νεοκομμουνιστές / “Ριζοσπάστες”, ή όπως εσείς θέλετε, θέλουν αντιμετώπιση “στα ίσα” και με τον ίδιο τρόπο, διότι η πολιτική τους λογική, παραμένει αυτή των… πεζοδρομίων, λόγω της προτέρας τους καταγωγής (ΚΚΕ)!!! Είδατε πώς έκανε ο Π-Θ, όταν του είπατε για τον 3ο της παρέας; Και μετά από λίγο εμφάνισε και πάλι την πολιτική, αριστερή… μειλιχιότητα, (“Συγγνώμη Κε Πρόεδρε, κλπ ,  “του κόλου τα 9μερα” θα έλεγα.

– Είναι ορισμένες τακτικές προπαγάνδας που οι κομμουνιστές χρησιμοποιούν συνεχώς, όπως πχ της επανάληψης των υποσχέσεων, για να κερδίζουν τους χαχόλους, τους… μουζίκους, το “μουλωκτό”, κλπ! Λυπάμαι, αλλά διαβάστε και λίγο! Προτείνω πχ τον πρώην Κομμουνιστή, παιδί του πάλαι ποτέ “ελληνικού” χωριού “ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ” της Ουγγαρίας, ΓΕΩΡΓΑΛΑ! Ο πατέρας σας θα τον θυμάται από το Κέντρο! Διετέλεσε, αν δεν σφάλλω, σύμβουλος του “Γέρου της Δημοκρατίας”! “Στα ίσα” λοιπόν Κε Κ.Κ.Μ.! Οι κομμουνιστές πατάνε πάντα στον έντονο… αστισμό και την… ευγένεια των κάθε φορά αντιπάλων τους! Στο φινάλε φινάλε, όπως λέμε, τί σχέση έχετε εσείς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα λαμόγια, τους… Μαυρίκους, τους… Μουσάδες, κλπ;

–  Για τη SIEMENS κακώς πάλι, Κε Κ.Κ.Μ., δεν μιλήσατε “ανοικτά”, θα έλεγα μετά από μια πρώτη θέαση πάντα, μετά από μια πρώτη σκέψη! Έπρεπε πάντως σίγουρα να του πείτε του Κου Τσίπρα πως το θέμα αυτό ο ίδιος ο “ΣΥΡΙΖΑ” το “έκλεισε” μέσα στη Βουλή και… θεωρητικώς και… πρακτικώς, ή όχι; Τί θα είχε να πει για εσάς; Για τον εξοπλισμό του γραφείου σας; Δεν την πληρώσατε την εταιρεία; Τίποτα δεν είχε να πει για εσάς, εκτός από… εμετούς!

– Άραγε πχ αυτοί, οι της Κ-Β εννοώ, άλλαξαν το “Προσφυγικό” με την… αξιολόγηση; Και άλλα αρκετά που δεν γράφονται!.. Υπάρχει σήμερα πιο φιλο-Γερμανός από τον Κο Τσίπρα; Μέχρι και ο Σόϊμπλε του δίνει συγχαρητήρια!.. Αν ήταν “ξύπνιος” δεν θα μιλούσε για τη “SIEMENS” και το λάθος του θα το καταλάβει σύντομα!.. “Εστέ βέβαιος!”

Άρα τελικώς, μετά από μια δεύτερη σκέψη, ορθώς Κε Κ.Κ.Μ. δεν μιλήσατε για τη “SIEMENS”!

– Ο Κος Τσίπρας δεν αναφέρθηκε, ώστε να ακούσουμε τη θέση του, στα περί “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, καταλάβατε, των Κων Μουζάλα, Μπαλαούρα, Χριστοδουλοπούλου και… Τσακαλώτου!!! Γιατί Κε Π-Θ δεν αναφερθήκατε; Σ’ αυτόν έπρεπε πρωτίστως να απευθυνθείτε Κε Μητσοτάκη και μετά στον Κο ΥΠΑΜ, νομίζω!

Ορθώς τέλος ζητήσατε εκλογές, διότι έτσι πρέπει από εθνικής απόψεως, αφού, όπως πιστεύω, τυφλός πλέον μόνον δεν βλέπει προς τα πού πάει η Πατρίδα με τους ΣΑΝΕΛ! Μας τα είχε πει και γράψει εδώ, προ της φυγής του, ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“! Μακάρι ασφαλώς να διαψευσθώ, πιστεύω θα συμφωνείτε,  ως Έλληνας, καταλάβατε! Αν οδηγηθούμε σε εθνική Κ/Φ, και δεν είχατε ζητήσει εκλογές και αν δεν συνεχίσετε να μιλάτε και να ζητάτε εκλογές, ένα μελλοντικό “Εθνικό Δικαστήριο”, θεωρώ βέβαιον, ότι θα σας καλούσε / καλέσει ως συνεργό, ως συνυπεύθυνο, ως κατηγορούμενο και εσάς! Οι “ΣΑΝΕΛ” δεν θα φύγουν εύκολα από την εξουσία, εκτός αν έλθει νέα… εντολή, από τους… κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εντολείς” τους και αν συμβεί αυτό θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και θα πρέπει τότε να προσέξετε πάρα πολύ!..

– Κατά τα λοιπά, προσέξτε λίγο το δεξί σας χέρι, όταν ιδιαιτέρως το προτείνετε, (πού είναι οι επικοινωνιολόγοι σας), να μην έχετε τα δάκτυλά σας προς τα μέσα, σαν -επιτρέψτε μου- ΑΜΕΑ! Φοβάστε μην σας πει, ποιός άραγε, ότι του δείχνετε το δάκτυλο; Συγγνώμη, αλλά “κόψτε το” αμέσως! Όταν μιλάμε μπορούμε νομίζω να δείχνουμε! Δεν κατάλαβα! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο! Από πλευράς ντυσίματος ήσασταν, όπως έλεγαν οι παλιοί “GRAND”, ελληνιστί “ΑΨΟΓΟΣ”!

– Ο Κος Τσίπρας, απ’ την άλλη, έχει κάνει… “ντοκτορά” στην ακριβή “φωτοαντιγραφή” του Α. Γ. Π”ΑΝΔΡΕΟΥ και παίρνει ως μίμος, πώς να το πω πιθηκιστής(;), τέλος πάντων, παίρνει λέγω ΑΡΙΣΤΑ”, γενόμενος όμως ταυτόχρονα γελοίος εκτιμώ, για όσους ασφαλώς θυμούνται τον Α.Γ.Π”ΑΝΔΡΕΟΥ!

– Τέλος, κατά τα λοιπά!

Τα ωραιότερα ελληνικά τα μιλάει “μακράν” ο Ευάγγελος Βενιζέλος!

– Ο Κος Λεβέντης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί με απόλυτη… ευστοχία, ως ένας σύγχρονος Σοφιστής! “Το πάει” πάντα με τη Σωκρατική “μαιευτική μέθοδο”, αλλά τελικά του “βγαίνει” το… αντίπαλον δέος, αυτό των Σοφιστών!..

-“Αμέσως να τον πληρώσουμε και να φύγει”, που θα έλεγε και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ, για τον Κο Θεοδωράκη! “Δεν το έχει”, τί του βρήκαν οι… “Μεγαλοεργολάβοι”, οι πολιτικοί… “γονείς” του, όπως “κυκλοφορεί” ότι είναι;

Εκτίμηση: Όπου πάει, αν πάει, μόνον ζημιά θα επιφέρει σ’ αυτόν με τον οποίον θα συνασπιστεί! Αφήστε που το όνομά του θυμίζει τον… Ντίνο Ηλιόπουλο, ως… Θοδωράκη βέβαια, στην γνωστή παλιά ελληνική ταινία!!!

– Η Κα Γεννηματά πάντα μελετημένη, σοβαρή σε όλες της τις ομιλίες – παρουσιάσεις, το ίδιο και προχθές, με προτάσεις, όπως πάντα, και όχι με λόγια “κενά περιεχομένου”, αλλά η… Συμπαράταξη θα την… “φάει”! Τί σχέση έχει τώρα η Γεννηματά με το… “παιδάκι”, Θεοχαρόπουλος νομίζω λέγεται… Αφήστε τα, δεν είναι της παρούσης!.. Σωστή η πρότασή της για έλεγχο του πώς φτάσαμε ως Ελλάδα, εδώ που φτάσαμε, αλλά λάθος το έτος 2004 που πρότεινε, ως έτος αρχής της έρευνας! Από το 1999 θα έπρεπε να πει! Γιατί άφησε τον “ολετήρα” Κο Σημίτη, “απ’ έξω”;

– Η Χρυσή Αυγή, που λογικά θα έπρεπε να προσβάλλει την Κ-Β ως Κ-Β, παρουσιάστηκε, για άλλη μια φορά, ως πολιτικός “προστάτης” του ΣΥΡΙΖΑ, και λιγότερο, αυτήν τη φορά, ως “συνήγορός” του! Είναι κάτι που θα πρέπει να κάνει τον “ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά και το παράξενο ανομοιογενές… σύμπλεγμα των ΣΑΝΕΛ, να… ανησυχούν!

– Αίφνης, δεν μπορώ παρά να μην θυμηθώ και να σας θυμίσω, την έμμεση στήριξη, που πολλές φορές είχε παράξει στον Κο Μιχαλολιάκο και τους… “δικούς” του, η “Κυρία Ζωή”, πρώην ΠτΒ, στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο!

– Η εξήγηση της περίεργης -τουλάχιστον- στάσης της “Χ.Α.”, μπορεί πιθανώς να είναι η λεγόμενη θεωρία των “2 άκρων”, που θέλει να εμφανίζονται στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και μάλιστα με μεγάλα (ανάλογα φυσικά πάντα και με τα ιστορικά πολιτικά δεδομένα της Ελλάδος) εκλογικά ποσοστά, αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθένα, με βάση πάντα τον ίδιο ξενικό σχεδιασμό, οι Χρυσαυγίτες (Ναζιστές, “ναι”, Φασίστες, “ναι”, και ό,τι άλλο, “ναι”, πάντως όχι “ακροδεξιοί”) και οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡ*CIA! Δεν είναι όμως της παρούσης αφ’ ενός το θέμα, αλλά και αφ’ ετέρου ο γράφων ΕΛΛΗΝΑΣ, δεν είναι… η Τουρκο-Ιρανο-Αζερο-Αμερικανίδα… τέως πράκτορας της CIA και συνωμοσιολόγος, όπως κάποιοι την αποκαλούν, “SIBEL EDMONDS”, αλλά ούτε και η γνωστή, συγχωρεμένη, Βουλγάρα τυφλή μελλοντολόγος, η πολύ γνωστή… Βάνγκα!!! Όλα τα παραπάνω πάντως, τα περί… σχεδιασμών κλπ, εκτιμάται ότι “έρχονται” από το Ισραήλ, και συγκεκριμένα από το… “Ινστιτούτο”!..

– Το ΚΚΕ επιμένει, παγκοσμίως μόνον αυτό, μαζί ασφαλώς με τον ανισόρροπο… σύντροφο, τον Β. Κορεάτη Κιμ Γιουνκ Ουν, να θέλει να αλλάξει τον… κόσμο!.. Ας του αποδώσουμε το επίθετο “ρομαντικό”, ως Κόμμα, διότι βεβαίως ο Κος Κουτσούμπας, μόνον ερωτισμό και ρομαντισμό δεν εκπέμπει, αλλά πιθανώς μια στρουγκίσια… βαρβατίλα! Τί είπε; Τα γνωστά! Τα μονοπώλια, ο Καπιταλισμός, κλπ!.. Έχουν “κουράσει” οι Μπρεζνιεφικοί του ΚΚΕ πάρα πολύ τον κόσμο, αλλά -ας πούμε- πως οι Η.Π.Α. φαίνεται να τους θέλουν ακόμα!..

Ερώτηση (TSODA):

   –  Ο Κος Κ.Α.Καραμανλής είχε βάλλει ο ίδιος ως Διοικητή της ΕΥΠ τον Κο Παπαγγελόπουλο; Θα ήθελα, πραγματικά, να ξέρω!

     –   Τα όσα είπε ο Κος Παπαγγελόπουλος, [ένας… συμπαθής(;) Κουασιμόδος, από τη Βουλή των Ελλήνων και όχι από την… Παναγία των Παρισίων / δεν έχω καταλήξει ακόμα για το “συμπαθής”], αναπληρωτής ΥΠ.ΔΙΚ., τα όσα εκστόμισε με… υπονοούμενα, λόγω χρόνου, υποσχόμενος όμως να μας τα πει όλα στην “Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας”, για την Κα Τσατάνη, το… σύζυγό της και την κακή του σχέση με τον Κο Βουλγαράκη,  μέσα στο ίδιο το κόμμα των 2 αυτών ανδρών, (ΝΔ), την αναφορά του στο Βατοπαίδι, κλπ, αποδεικνύουν 1.000.000% την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του σημερινού ελληνικού πολιτικού συστήματος, καθώς και τον βόρβορο, στον οποίο αυτό έχει καταπέσει, έχει περιέλθει!

Γνωρίζοντας κάποιος το πώς ήταν κάποτε η ελληνική Βουλή, έστω και μέσα από ανάγνωση της ελληνικής πολιτικής Ιστορίας, θλίβεται φίλοι μου για την ΑΠΟΛΥΤΗ σημερινή ΚΑΤΑΝΤΙΑ της, απ’ όλες τις πλευρές και αν εξετάσει κανείς το θέμα, που φέρει τον τίτλο:

                                       “Ελληνική Βουλή 2016 και Έλληνες Σύγχρονοι Βουλευτές“!!!

Γι’ αυτό φίλοι μου και ο δοθείς τίτλος στο άρθρο που μόλις… ολοκληρώθηκε!..  

– Κλείνοντας, βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας ή συγκρίνατε τα όσα “είδε” ο ΕΛΛΗΝΑΣ, με ό,τι “είδατε” εσείς! “Τα λέμε”!.. 

                                                                                         ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

  1. Σύντροφε, Υπουργέ, Κε Φίλη! Στις 09-04-2016, θα παραστείς ή όχι στις όποιες εκδηλώσεις για τους Ποντίους; Κατάλαβες!..
  2. Κε Π-Θ γέ! Άλλαξε ΤΩΡΑ(!) τον Ζακυνθινό… Κονιόρδο! Ο άνθρωπος, δεν το βλέπεις(;), μισεί και τον… εαυτό του!!! Αν του “περάσει” Κε Π-Θγέ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΙ Ο ΓΟΥΛΙΜΗΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ; ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΣΩΦΡΩΝ!!! ΤΟΣΟ “ΚΟΜΠΛΕΞ” ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!..

 

                                                                                                     – / –