Η Βουλή των… Λόρδων ή της… Κατάντιας!

Βουλή

Κες, Δίδες και Κοι!

– Στις 29-03-2016, διεξήχθη στη Βουλή των Ελλήνων, (και όπως κάποιοι το σχεδιάζουν και… ευελπιστούν, στη “Βουλή των Ελλήνων και των Αλλοεθνών” ή «στη Βουλή των “Ενωμένων Πολιτειών / Περιοχών Ελλάδος”)», διεξήχθη λοιπόν συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη Διαφθορά!

Το 1ο σχόλιό μου φίλοι μου είναι ότι η συζήτηση, αν υπάρχει ή όχι Δικαιοσύνη σε μια χώρα, (διότι ένας “μέσος” πολίτης εκεί πάντα καταλήγει), είναι ταυτόσημη ουσιαστικά με το αν υπάρχει ή όχι Δημοκρατία στην χώρα αυτή! Σκεφτείτε λοιπόν η συζήτηση αυτή να γίνεται στην Ελλάδα,  στην χώρα που αυτή… “γεννήθηκε” ως έννοια, και ασφαλώς και εφαρμόστηκε, και ακολούθως σκεφτείτε η συζήτηση αυτή να γίνεται στη σημερινή συνολικά πτωχευμένη Ελλάδα!..

Πιστεύω λοιπόν ότι συζήτηση περί Δικαιοσύνης δεν θα πρέπει να γίνεται, γενικά και αόριστα, στη Βουλή των Ελλήνων(!), υπάρχει άλλωστε η “Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας”, για την εξέταση οποιονδήποτε ειδικών θεμάτων που κατά καιρούς, φυσικό είναι, να απασχολούν τη Δικαιοσύνη, διότι είναι σαν να συζητείται αν υπάρχει ή όχι στην χώρα “Δημοκρατία” και αυτό είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο και μάλιστα στη σημερινή Ελλάδα και δη στη σημερινή Βουλή, στην οποία ευδοκιμούν… κόκκινα και μαύρα “φρούτα”, ήτοι κόκκινοι και μαύροι φασιστές, οι οποίοι επιχαίρουν βρίσκοντας παράλληλα και βάση δικαιολόγησης της… τρέλας τους, άσχετα με το αν η παρουσία αυτών στη Βουλή καταδεικνύει ασφαλώς τη μεγάλη δύναμη της Ελληνικής Δημοκρατίας, έστω και… “τραυματισμένης”!

– Τέλος, σημειώστε ότι τα πάντα στη Δημοκρατία περιστρέφονται γύρω από τη Δικαιοσύνη και καταλήγουν σ’ αυτήν! Ας μην μας διαφεύγει η σοβαρή αυτή παράμετρος!

–  Επίσης, όσο θα υπάρχει ζωή φίλοι μου, θα υπάρχει πάντα “το καλό” και το “κακό”, θα υπάρχουν πάντα οι καλοί και οι κακοί, “οι αμνοί και τα ερίφια” του Ευαγγελίου! Ο Χριστός μας ανάμεσα σε 12 μαθητές είχε και 1… Ιούδα! Άρα, μέσα στα διάφορα της Πολιτείας κοινωνικά σύνολα, αναλογικά, θα υπάρχει πάντα και ένα ποσοστό… αρνητικό, (“με την απλή μέθοδο των τριών” βρίσκουμε τα αρνητικά ποσοστά, ας το πω έτσι), επομένως θα υπάρχει πάντα και ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

–  Πάμε τώρα να δούμε τα “τί και πώς”, όπως λέμε, της χθεσινής συνεδρίασης της Βουλής, όπως τα “είδε” ο Έλληνας:

    – ΣΥΡΙΖΑ:

Θα δεχθεί πολιτική κριτική μετά από… 40* χρόνια και 1… ημέρα! Διακατέχεται από τη λογική του είμαστε “χθεσινοί”, άρα “μην λέτε για εμάς, δεν είναι δυνατόν να λέτε για εμάς, αφού είμαστε στην εξουσία μόνον 1 χρόνο”, αύριο 2, κλπ, μέχρι τη συμπλήρωση… του χρόνου που σας έγραψα παραπάνω, σε μια… απίθανη (και βιολογικά ακόμα) περίπτωση να υφίσταται το αυτό πολιτικό σκηνικό και στην Ελλάδα, μετά από 40 χρόνια, αν μάλιστα θα υφίστανται, έτσι όπως πάμε, Ελλάδα, αλλά και… Κόσμος!

*40 χρόνια: Τα χρόνια που κυβέρνησαν αθροιστικά ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ. και πέρασαν από την Μεταπολίτευση το 1974, μέχρι σήμερα, και που οι Κοι της νεοκομμουνιστικής Αριστεράς, αλλά και άλλοι, όπως πχ οι Φασιστο-Ναζήδες της “Χ.Α.”, κάτι “Ποτάμια” και… Λίμνες, κλπ θεωρούν ότι “έφταιξαν” και η Ελλάδα χειμάζεται σήμερα! Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, εξ όσων ξέρω, προ της φυγής του, έγραψε εδώ, σχετικά με τα 40 χρόνια της… ελληνικής κακοπέρασης!.. Μπορείτε να πάτε πίσω, να βρείτε το άρθρο και να το διαβάσετε!

Η λογική αυτή, “ολιστική” θα την χαρακτήριζε κάποιος μετριοπαθής, είναι επίσης “εν δυνάμει” αυταρχική, είναι ευθέως “μη Δημοκρατική”! Μάλλον εκεί στην Κ-Β δεν το καταλαβαίνουν, διότι, όπως φαίνεται, έχουν μόλις λίγα χρόνια που… ξέφυγαν από το… Κομμουνιστικό Σταλινικό Μαντρί και ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί το τί είναι και πώς λειτουργεί η Δημοκρατία! Ας ευχηθούμε να αντιληφθούν, κάποια στιγμή, το τί είναι Δημοκρατία και πώς λειτουργεί, αφού η Δημοκρατία δεν είναι… “Δήλωση”, πχ “είμαι Δημοκράτης”, αλλά “έργο”!

Ο μεγάλος Πατριώτης και ιδεολογικά “αντι-Τούρκος” ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έλεγε, θα το θυμάστε, πως “Δημοκρατία είναι θέμα μόνιμου αγώνα”, και τόνιζε πάντα το… “μόνιμου αγώνα”, καθημερινή δηλαδή πάλη και μέσα στη ζωή, δια των πράξεών μας, απόδειξη ότι είμαστε… “φίλοι” της, και όχι παχιά και άνευ ουσίας λόγια! Άρα, καθημερινά, κρινόμαστε όλοι μας, με τη στάση και τη συμπεριφορά μας, για το αν είμαστε ή όχι, στην πράξη, Δημοκράτες! Όλα τα άλλα είναι “κούφια λόγια”!

– Έτσι λοιπόν οι σύμβουλοι του Π-Θ, που εύχομαι να είναι Έλληνες καθ’ όλα (θα καταλάβετε παρακάτω) τον “παγίδεψαν”, αφού και αν ακόμα αποδεχθούμε τη λογική του… “είμαστε χθεσινοί στην εξουσία”, δεν θα έπρεπε να του υποδείξουν τη συζήτηση αυτή, αλλά και την όποια συζήτηση παρουσίασης κυβερνητικού έργου, αφού ουδείς νουνεχής θα μπορούσε να αποδεχθεί, (κατ’ ανάλογο τρόπο της… κυβερνητικής σκέψης), πως σε 1 χρόνο η Κ-Β πρόλαβε και παρήγαγε έργο, σε οποιαδήποτε τομέα και μάλιστα σ΄αυτήν την Ελλάδα, που ο πρώτος χρόνος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ως Κ-Β, έστω μαζί με τους “ΑΝΕΛ”, θα μπορούσε να του προσδώσει τον χαρακτηρισμό, (σύμφωνα πάντα με όσα η Κ-Β ισχυρίζεται ότι πράττει), η “Ελλάδα της… Διαπραγμάτευσης”!..

– Άρα, αφού πάτε σε συζήτηση Κοι, αναπόφευκτα θα δεχθείτε και πολιτική κριτική! Έτσι… γίνεται ξέρετε!.. Τί περιμένατε δηλαδή, να σας πουν… “μπράβο”; Σας θυμίζω ότι τέτοιες συζητήσεις, όπως η πολιτική μας Ιστορία καταδεικνύει, γίνονταν και γίνονται συνήθως στο μέσον των 4ετιών, των διαφόρων εκλεγμένων Κ-Β, για συγκεκριμένους λόγους και κυρίως ενημέρωσης του λαού, πράξη που ισχυροποιεί το δημοκρατικό αίσθημα του λαού, αλλά και την πολυζητούμενη… διαφάνεια!.. Φυσικά, κάτι που είναι απευκταίο, συζητήσεις γίνονται και εκτάκτως, όταν “Εθνικοί Λόγοι” το επιβάλλουν και πάλι μετά από πολύ περίσκεψη(!), στο αν θα πρέπει να γίνονται, για λόγους ασφαλείας προς τα “έξω” (εξεταζομένου του κάθε φορά εχθρού και της κάθε φοράς καταστάσεως), αλλά και για λόγους… Ηθικού, “προς τα μέσα”!

– Ο Κος Π-Θ καλύτερα θα ήταν να μην μιλούσε όπως μίλησε, παρά τις καλές του προθέσεις, (αν και εδώ έχουμε γράψει τί πιστεύουμε για εκείνον και τους συντρόφους του, τελευταία φορά πχ στο τελευταίο περί “Προσφυγικού” άρθρο του “ΕΛΛΗΝΑ”), προθέσεις που όμως δεν λογίζονται και δεν εκτιμώνται στην πολιτική δράση, όπου οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος!

– Ο Κος Π-Θ θα έπρεπε να ήταν (και μόνον) ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ιδιαιτέρως αυτές τις ώρες!!! Έτσι θα γινόταν… Π-Θ! Πλην των άλλων, με αυτόν τον τρόπο θα είχε πιθανώς τη δυνατότητα να ισχυροποιήσει την εξουσία του! Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, παρασυρόμενος από μη επιτρεπτό για τη θέση του, νεανικό ενθουσιασμό, μετατρέποντας, πχ με την εμφάνιση και τη… διαφήμιση συγκεκριμένης ελληνικής ε/φ, τη Βουλή σε… Καφενείο (και μάλιστα “παλαιού τύπου”, αφού σήμερα τέτοιας μορφής Καφενεία, όπως πχ της 10ετίας του 1980, κλπ μάλλον δεν υπάρχουν), και τη συζήτησή του με τον κύριο αντίπαλό του σε… κοκορομαχία χαμηλού επιπέδου!.. (Στην Ταϋλάνδη μια τέτοια… κοκορομαχία, οι διοργανωτές θα την έβαζαν στην αρχή των αγώνων, πολύ πριν από τον κύριο αγώνα, θα παιζόταν ασφαλώς από αρχαρίους κατόχους αγωνιστικών πετεινών, αλλά και από μη γνωστούς πετεινούς και η στοιχηματική της απόδοση θα ήταν πολύ μικρή! Καταλάβατε)…

Τέλος, ο Κος Π-Θ και οι σύμβουλοί του… ξέχασαν ότι οι Κυβερνήσεις είναι αυτές που πάντα κρίνονται και όχι οι κάθε φορά Αντιπολιτεύσεις! Επειδή μάλιστα μίλησε για πλειοψηφίες κλπ, σημειώνω ότι είπε τη μισή φράση! Όλη η φράση, που αποτελεί γνωστή ρήση του μέγιστου Γεωργίου Παπανδρέου, είναι: “Η Πλειοψηφία (κατά Ευάγγελο Γιαννόπουλο “πλειονοψηφία”, θα θυμάστε) κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει”! Άρα Κε Π-Θ γέ;

– Επί της “ταμπακιέρας” τώρα!

  – Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ή ορθότερα των… “Σορός-παιδων” είναι η ληστρική Ελλάδα, που κλέβει με τον “Έλεγχο των Κεφαλαίων” / “Capital Controls”, (μόνον σ’ αυτά θα αναφερθώ, όχι πχ στις ανακεφαλαιώσεις των Τραπεζών, που ξαναζούμε και με τους ΣΑΝΕΛ και τα οποία η Κ-Β επέβαλε και ας αφήσει… “τα σάπια”, κλπ), είναι η Ελλάδα λοιπόν, η οποία κλέβει τις καταθέσεις των Ελλήνων, τα χρήματά τους! Αυτό είναι δίκαιο; Είναι επίσης ηθικό, (ερωτάται), μιας και στην Κ-Β ομιλούν πολύ περί… “ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς”, κλπ, πλεονέκτημα που όμως σε κανέναν και πουθενά δεν υπάρχει, όπως εισαγωγικά στο παρόν άρθρο κατεδείχθη, αφού πλην αυτού, υπάρχει και ο φυσικός Νόμος της… γήρανσης όλων των εμβίων όντων! Τί Δικαιοσύνη λοιπόν είναι αυτή;

  – Είναι η Ελλάδα που “πετάχτηκε” άμεσα από την Ευρώπη! (“Τύποις”, “στα χαρτιά”, η Ελλάδα είναι ακόμα χώρα της Ένωσης)! Τα σύνορα της Ευρώπης “ήλθαν” στη γραμμή των συνόρων μας με την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία! Ο ΥΠΑΜ θυμίζω, είχε απειλήσει την Ευρώπη ότι θα την γεμίσει με μετανάστες, αν, κλπ, και τώρα αυτή μας… απάντησε καταλλήλως!..

 – Είναι η Ελλάδα των ΣΑΝΕΛ, που η 1η(!) πολιτική τους πράξη ως Κ-Β, με το που πήραν την εξουσία, ήταν το “άνοιγμα των συνόρων” / “Open Borders, SOROS Policy”, (ορθότερα των “μη συνόρων”), στα πλαίσια των έξωθεν εντολών που είχε / έχει, όπως πιστεύω, ο ΣΥΡΙΖΑ, (αλλά ασφαλώς και σε υλοποίηση του ταυτόσημου “πιστεύω” των μελών και οπαδών του υπόψη Κόμματος), για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και προοπτικού της… “delete” από τον Χάρτη!

Είναι γνωστά όλα όσα έγιναν, και εδώ, στο blog μας, έχουν αναλυθεί επ’ αρκετόν και θα αποτελέσει ανεπίτρεπτο πλεονασμό να ξαναγραφούν! Εκατομμύρια μουσουλμάνοι θα έχουν εισέλθει τα επόμενα 2 -3 χρόνια στην Πατρίδα, ενώ ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!), η Κ-Β, στην οποία συμμετέχει και ο “πολύς”, ο… “δεξιός” Κος Καμμένος, έχει ήδη “παίξει” στα ζάρια, με τις υπόψη πράξεις της, την ΑΜΥΝΑ της χώρας και θα με θυμηθείτε! (Έχει γράψει εδώ ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” το άρθρο “θα είναι προδοσία αν, κλπ” βρείτε το και διαβάστε το).

Πού πάτε ρεεεε; Εδώ δεν μπορούν να επιβιώσουν οι Έλληνες, τους φέρατε το 3ο Μνημόνιο, “φτύνοντας” στην ψήφο τους,  Έλληνες που πεινάνε, πώς θα εντάξετε μάλιστα (κάνετε τάχα πως δεν αντιλαμβάνεστε και πως αγνοείτε ότι δεν γίνονται οι Μουσουλμάνοι Χριστιανοί / στην Τουρκία είναι ομόδοξοί τους, αλλά δήθεν δεν το καταλαβαίνετε), πώς θα εντάξετε λοιπόν, όπως λέτε, και τα πλήθη των ξένων;

Ο σκοπός σας είναι “η… αλλαγή της Ελλάδος”, (κατά το εύηχον), όπως αυτή είναι εδώ και 3000 χρόνια!!!

Και το πάτε “λάου – λάου”, “βήμα-βήμα”, “φέτα – φέτα”, έχοντας ομοϊδεάτες σας σε όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, που δεν είναι τίποτα άλλο, παρά έμμισθα Όργανα ξένων! Πλημμυρίσατε την χώρα, (εδώ και χρόνια και τώρα πολύ περισσότερο), όπως είναι ο σχεδιασμός του Σόρος, με πρακτόρικες ΜΚΟ, τα μέλη των οποίων “κονομάνε” χοντρά, βάλατε τα λιγοστά παιδιά των Ελλήνων να κάνουν τις… Φιλιππινέζες των “λαθροπροσφύγων”, πουλάτε… ουμανισμό, αλλά έχετε… Ειδομένες και… Πειραιάδες, γίνατε συνεργοί των Τούρκων και του Ισλαμοναζί ΡΤΕ, στα όσα τραγικά τεκταίνονται στο Αιγαίο, και άλλα πολλά!.. Και κάνετε και από πάνω και αισχρή προπαγάνδα, ακολουθώντας την τακτική της “μισής αλήθειας”, λέγοντας πως η Ευρώπη στηρίζει την Ελλάδα στο “Προσφυγικό”, ξεχνώντας να πείτε ότι η Ευρώπη στηρίζει την εσαεί παραμονή των εκατομμυρίων αυτών μουσουλμάνων στην χώρα μας, …. ξεχνώντας να δώσετε νούμερα και πραγματικούς αριθμούς! (Θα δούμε κιόλας αν μας στηρίζει η Ευρώπη, ακόμα και έτσι, αφού θα δούμε τί οικονομική βοήθεια θα μας δώσει, αν δώσει)…

Για ποιά Οικονομία, που τάχα θα φτιάξετε, μιλάτε; Τους ξένους τους έχετε υπολογίσει σ’ αυτό το… “φτιάξιμο”, αφού η “Διεθνής Εξουσία” τους θέλει εδώ, θέλοντας, όπως και Εσείς, την αλλαγή της… φυσιογνωμίας της Ελλάδος;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ, ΜΕ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΚΛΠ (Ο Πόλεμος στη Συρία θα άρχισε φαίνεται μόλις πήρατε την εξουσία, όπως και στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κλπ, από τον Ιανουάριο του 2015 φαίνεται, που γίνατε Κ-Β, θα δημιουργήθηκαν τα διάφορα… θέματα που διώχνουν τους εκεί κατοίκους από τις εστίες τους, από τις χώρες τους και τους κάνουν λαθρομετανάστες ή όπως αλλιώς… γουστάρετε πείτε τους, ώστε να μην θίγεται τάχα το… δημοκρατικό σας ήθος).

Κε Π-Θ γέ!

α. Ο ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ“; Δηλαδή, πόσους ξένους μπορείτε να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας; Κάπως έτσι είναι και μια (σύγχρονη) χώρα! Αντιλαμβάνεστε…

β. Αναρωτηθείτε!  

Είναι δυνατόν να οδηγηθούμε σε εθνική Κ/Φ, διότι προς τα εκεί πάμε ολοταχώς, και να μην κληθείτε να λογοδοτήσετε; Δεν θα έχει νόημα τότε βέβαια, αλλά… Και ποιοί Έλληνες θα πάνε να πολεμήσουν και πώς Κε Π-Θ, σε μια ήδη αλωμένη, εκ των έσω, Πατρίδα; Στο στρ-δο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, Ν/Σ ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, όπως Εσείς(!) και άλλοι “δικοί” σας!..

Κε Καμμένε τί γίνεται; Θα σκοτωθούμε όλοι οι άλλοι και Εσείς και οι… όμοιοί σας θα έλθετε μετά να μας καταθέτετε στεφάνια;

Συνεχίζοντας!  

Είναι η άθεη Ελλάδα που Εσείς ως Π-Θ και παρά τη ΔΙΑΘΗΚΗ των ΗΡΩΩΝ που μας ελευθέρωσαν, προβάλλετε!

Είναι η Ελλάδα που δεν αφήσατε ΟΡΘΙΟ τίποτα, μέσα σε 1 χρόνο! Μέχρι και την μπάλα θα στερήσετε από τον ελληνικό λαό, με εκείνον τον εκ Ζακύνθου, πλεγματικό Κονιόρδο βαζελοϋπουργό, επειδή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίρνει τα πρωταθλήματα! Τί είστε εσείς ρεεεεεεεεεεεε;

Σας “έφεραν” για να “τακτοποιήσετε” τέλος (συνημμένη αποστολή) και όλα τα σε εκκρεμότητα “Εθνικά Θέματα” και να δημιουργήσετε και άλλα! Καταλάβατε!..

Χθες ακούσαμε πχ (το είπε δείχνοντάς σας ένα έγγραφο, ο Κ. Κ. Μητσοτάκης), ότι υπέρ του να ονομασθούν τα Σκόπια, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είναι και η Κα Τασία (καλά αυτό “κάνει μπαμ” μόνον που την… βλέπεις), αλλά προσέξτε(!) και ο Κος … Τσακαλώτος**, ο … ελληνομαθής Ευκλείδης!.. Αλλά ο Κος Καμμένος ή αλλιώς… “Κομανέντσι” δεν ήξερε τίποτα γι’ αυτούς και βγήκε μετά, για να δικαιολογήσει το… “Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο”, που έλαβε με την Μουζάλειο… γυμναστική του, (αναφερόμενος, περίπου σαν τον τραγουδιστή… Πασχάλη, σε… λεκτικό λάθος του Γυναικολόγου), ακολουθώντας τη Ναζιστική θεωρία “της εξίσωσης της ευθύνης” (θυμίζω ότι η άλλη Ναζιστική και Σταλινική συνάμα θεωρία είναι αυτή της “Ομαδικής Ευθύνης”) και αναφέρθηκε, προκειμένου να ισοφαρίσει τις… εντυπώσεις, στον πρώην συνεργάτη του Κ. Κ. Μητσοτάκη… παιδεραστή, όπως τον είπε, Κο Γεωργιάδη, (χωρίς καν να αντιδράσουν οι δημοκράτες και υπερευαίσθητοι στα “ανθρώπινα δικαιώματα” συνεταίροί του στην Κ-Β και όχι μόνον), και στο γεγονός ότι ο αποπεμφθείς Κος Γεωργιάδης είχε αποκαλέσει “μπούρδα” το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, κλπ!

** Να γιατί έγραψα για… Έλληνες συμβούλους στην αρχή του παρόντος! Ο Κος Τσακαλώτος έχει σύμβουλο τον Κο Κίμ Γκλεν, αν θυμάμαι καλά το όνομά του, και “το Γραφείο του”! Έκανε σχετική επερώτηση ο τέως Δήμαρχος Αθηναίων και Βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, αλλά απαντήσεις δεν έλαβε!.. Αφήστε τα φίλοι μου!..

ÂÏÕËÇ (EUROKINISSI / ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ)

                                                                                           ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ“!!

                                                                                          ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

                                                                                                ΕΛΛΗΝΑΣ