Η Βρώμικη… ΘΥΡΑ “13”!..

Γειά σας!

1. Ενδεικτικά!

– Διορισμοί και προώθηση κομματικών και άλλων… φίλων, (ακόμα και… γκόμενων και γκομένων), δικτατορικές αλλαγές αποτελεσμάτων δημοψηφισμάτων, περίεργες, αν όχι ύποπτες σχέσεις με μισητούς παγκοσμίως σύγχρονους συμμορίτες Δικτάτορες, μεταξλύ των οποίων και… χρυσών Δικτατόρων, επιβολή με το “άστε ντούε” φτωχοποίησης των πάντων, δημιουργία “τρύπιων συνόρων”, λόγω τάχα ιδεολογίας, αλλά αληθώς λόγω τσέπωσης “Διεθνούς Χρήματος”, παράνομες συνεχείς Ελληνοποιήσεις, συνεχείς Τραμπουκισμοί Υπουργών, της μορφής -κυρίως- λαχαναγορίτικης ή ασφαλίτικης μαγκιάς των αρχών του 20ου αι., μαγνητοφωνήσεις από νυν και πρώην βουλευτές και Υπουργούς, χρήση και εκμετάλλευση υψηλοτάτων κρατικών θέσεων, για υλοποίηση προσωπικών… στόχων, απειλές “ΜΑΦΙΑ”, ακόμα και για την ζωή προσώπων, (πχ καταγγελία Π. Καμμένου ότι απειλείται η ζωή του, απειλή Πολλάκη σε Στουρνάρα, με το “ΘΑ ΕΛΘΩ ΕΚΕΙ και…”), και ύβρεις υπονόμων από πρώην μεγαλο-υπουργούς μεταξύ τους, βαριές κατηγορίες για τσέπωμα χρημάτων από “Διεθνείς Εβραίους”, με αντάλλαγμα την… δολοφονία της Πατρίδος, συνεχή ψέμματα, υποκρισία, ανταλλαγές κάθε είδους, για την διατήρηση της εξουσίας, ξεπούλημα της χώρας με το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” και προοπτική παραχώρησης μιας ολόκληρης εδαφικής μας περιφέρειας, αυτής της Μακεδονίας, (λέγε με “ξεπούλημα”) με την δημιουργία, μετά από “Διεθνή Εντολή”, μιας Σλαβο-Αλβανικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με γλώσσα και άντε… Ιθαγένεια (που μας λένε ότι δεν προϋποθέτει… ταυτότητα), απόπειρα δημιουργίας άθρησκου Κράτους, ευθεία προσβολή των 3000 ετών αρχών και αξιών του Ελληνισμού, “Ρουβίκωνες” και έμμεση επιβολή τρομοκρατίας, “τουριστο-τρομοκρατία” και ελεύθερη εκπ-ση δήθεν… επαναστατών…, επιβολή αθεΐας, πολιτική προοπτικού τελειώματος των Ελλήνων και γενικώς της ελληνικής Φυλής, και, και, και, και, και, και, …………………………

– Πού λοιπόν έχουμε άδικο, όταν γράφουμε για “ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ” και για “ΕΘΝΙΚΗ Κ-Β ΞΑΝΑ”;

– Και μετά από τα λίγα παραπάνω αναφερθέντα, πιστεύετε ότι μια τέτοια άθλια από πλευράς βρώμας και βρωμιάς Κ-Β, μια Κ-Β χτισμένη και χρηματοδοτούμενη από τους δήθεν αριστερούς Κοσμοκράτορες και ηγέτες της ΕΕ “Διεθνείς Εβραίους”, θα εγκαταλείψει ειρηνικά την εξουσία, αν χάσει στις επικείμενες εθνικές εκλογές, όταν άλλωστε και ο ίδιος “Νεο-Διεθνιστής” ελληνικής καταγωγής Π-Θ μας δήλωσε τον Αυγ. του 2018, από την Ιθάκη, πως δεν θα το πράξει;

– ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ! Ρωτάμε την ΕΥΠ: “Ξέρετε κάτι”; “Αν ναι, σε τί ενέργειες έχετε προβεί και τί μέτρα έχετε λάβει, ως απόρροια της κύριας αποστολής σας, που είναι η εθνική ασφάλεια”;

2. Πιστεύετε ότι η όζουσα, αλλά λόγω των προηγουμένων θέσεων των 2 ανδρών, όπως και του περιεχομένου των καταγγελιών Καμμένου, ταυτόχρονα και ΕΘΝΙΚΗ(!!!) υπόθεση “ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΚΟΤΖΙΑ”, θα φτάσει ποτέ, μετά από άρση της ασυλίας και των 2, σε “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, αφού εκεί και λογικά(!!!) θα ακουστούν “πράγματα και θάματα” που αφορούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και το ρόλο των “Διεθνών Εβραίων”, όπως πχ του κερδοσκόπου Σόρος, στην υπόθεση αυτή;

– Δεν θα εγερθεί το τάχα μου… “Εθνικό Απόρρητο”;

– Αλλά και η Ελλάδα (μια επόμενη Κ-Β) να έλεγε “ναι” σε κάτι τέτοιο, (δηλαδή σε “Ειδικό Δικαστήριο”), πιστεύετε ότι θα άφηναν οι Γερμανοί, θα άφηναν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, θα άφηνε το ΝΑΤΟ, κλπ, κλπ, κλπ;

– Πιστεύετε ότι η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ του “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ” θα μπορούσε ποτέ να πει “ΟΧΙ” στους παραπάνω;

  • Μπορεί άραγε ένας Δημ/φος να ρωτήσει τα παραπάνω στον ελληνικής καταγωγής Π-Θ μας Κο “Σορος-Τσίπρα”, να μάθουμε την άποψή του, διότι είχε πει πως είχε προτείνει σ’ αυτόν, (του οποίου την παραίτηση δέχθηκε “με πόνο καρδιάς”, όπως επίσης είχε αναφέρει, όταν παρέλαβε το ΥΠΕΞ απ’ αυτόν), δηλαδή στον τέως ΥΠΕΞ, Κο Κοτζιά να “πάει” το θέμα στον Εισαγγελέα!..

3. Ο Τσίπρας που κυβερνά τώρα 4+ χρόνια (πάνω από τα μισά έτη των Μνημονίων) βραβεύτηκε από τους ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ Βαυαρούς, διότι πούλησε την Μακεδονία μας! Ξεκάθαρο!..

– Το ίδιο είχε συμβεί (εδώ τα λέμε όλα) και με τον ανίκανο να προστατεύσει τον εαυτό του* ΓΑΠ, όταν μας είχε βάλλει στα Μνημόνια, ο οποίος είχε βραβευτεί από τους ίδιους νυν… αγαπημένους του ΣΟΡΟΣ-Τσίπρα!..

*  Αν ήξερε ο ΓΑΠ να προστατεύσει τον εαυτό του ή αλλιώς, αν είχε μυαλό, προτού μας χώσει στα Μνημόνια, έστω και ως επίφαση πολιτικής… παρθενίας, θα ρωτούσε με ένα Δημοψήφισμα τον ελληνικό λαό, αφού τον ενημέρωνε σχετικά!.. Δεν το έκανε και όσο δίκιο και να έχει τώρα αναφερόμενος / μιλώντας για την Καραμανλο-χρεοκοπία της χώρας μας, (ξεχνώντας βεβαίως την… Σημιτική αρχή της οικονομικής Κ/Φ μας, μιας Κ/Φ που ήδη μας οδηγεί, σιγά – σιγά, αλλά σταθερά, σε “εθνική κολόβωση”), έχει ήδη στιγματιστεί ΕΘΝΙΚΑ ότι ήταν αυτός που υπέγραψε την είσοδο της Ελλάδος μας στα Μνημόνια, γεγονός που πανηγύρισαν τρελά και έξαλλα οι Γαλλο-Γερμανοί! Γιατί άραγε;

– ΜΑΚΑΡΙ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΙΝΟΣΕΤ!.. Η ΟΡΘΗ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ “ΑΝΤΡΙΚΟ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ!..

4. Ο Πολλάκης και οι Αλβανοί του Γενίτσαρου ΡΑΜΑ είναι οι μόνοι που δικάζουν ή θέλουν να δικάσουν νεκρούς! Συγκεκριμένα: Οι Αλβανοί μήνυσαν έναν ΝΕΚΡΟ(!!!), τον νεκρό ΚΑΤΣΙΦΑ, γεγονός “παγκόσμια πρώτη” στα δικαστικά χρονικά και ο Πολλάκης, (ο… πολυ-Αντρουά, που γουστάρει η Λούγκρα ο Κραουνάκης και όλες οι λούγκρες, όπως μας είπε ο αοιδο-συνθέτης), θα(!) μηνύσει, όπως δήλωσε, τον ΝΕΚΡΟ δημ/φο Μπεσκένη!.. (Έχασε την μεταξύ τους διένεξη πρωτόδικα και δήλωσε πως θα πάει το θέμα στο Εφετείο)!.. Και ρωτάμε! Αφού ο αντίδικός σου ρε Πολλάκη “αντίο” σας, εσύ ρε Άντρακλα ποιόν θα πας στο Εφετείο, την χήρα και το ορφανό μωρό του, ρε ξεφτίλα; Ποιός εσύ, ο κατά δήλωσή σου ΚΛΕΦΤΗΣ και ΚΛΕΦΤΗΣ των συμπατριωτών σου μάλιστα; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ, ΦΤΟΥ ΣΟΥ!..

5. Ναι φιλαράκο, σου απαντώ!

    α. Όσο και να διαφωνώ πολιτικά μαζί τους, ναι, επειδή πιστεύω πραγματικά στην “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, αλλά και επειδή αγαπώ την ανέκαθεν “πλουραλιστική” Ελλάδα, θεωρώ όχι μόνον ότι έπρεπε να ήταν στην Βουλή μας σήμερα και ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, και ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ και ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ και η Κα ΚΩΝ-ΛΟΥ, και, και, και, … , αλλά ότι ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ(!) να είναι σήμερα βουλευτές μας!

– Τα άτομα αυτά, στην πλειοψηφία τους, εγκατέλειψαν τις καρέκλες τους, το… “χρήμα”, τα Υπουργιλίκια και την… δόξα, ενώ θα μπορούσαν “να κάνουν τον Αλέκο”, και κατέβηκαν στους δρόμους και μαζί με νεολαίους (μπράβο και στα χωρίς μάσκα παιδιά αυτά) αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για τον κοσμάκη, για τον Έλληνα και την Ελληνίδα, που πάνε άδικα και στεγνά να του φάνε και την μοναδική του… σκεπή, την μοναδική του… σκεπή και να πετάξουν όλους αυτούς κυριολεκτικά στον δρόμο!..

– Και σε ρωτάω! Τα άτομα αυτά, οι παραπάνω πολιτικοί αυτοί, είναι ή δεν είναι ένα θετικό και υγιές πολιτικό αντίβαρο, σε όλη αυτήν την σαπίλα που παρακολουθούμε, και ορθότερα σαπίλα που… μυρίζουμε, να αναδύεται από την Βουλή μας σήμερα και ευρύτερα από τον πολιτικό κόσμο; Για μένα είναι!..

– Αν τέλος τα άτομα αυτά ενώνονταν, χωρίς κάτι ΑΝΤΑΡ-CIA / ANTIFA, κλπ, που από πίσω “κρύβεται” ή έστω “κρυβόταν” η “CIA”, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, στις Η.Π.Α., και παράλληλα τόνιζαν την αντίθεσή τους στην βρωμερά ανθελληνική “Συμφωνία των Πρεσπών”, τότε είμαι πεπεισμένος πως θα ελάμβαναν ένα μεγάλο, ένα “καθαρό” ποσοστό ψήφων (και όχι μόνον από αριστερούς ψηφοφόρους), το οποίο θα τους έδινε μια ικανή κοιν-κή εκπροσώπηση, κάτι που θα ήταν “Ο2” για την θνήσκουσα Δημοκρατία στην χώρα μας!..

    β. Αν έχεις στοιχεία ότι ο Αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής (ή σφάλλω;) Κος Παπαδημούλης έχει σχέση με την “ΜΑΦΙΑ”, στείλε μου στοιχεία και θα τα παρουσιάσω, αν έτσι εκτιμήσω! Γιατί όμως δεν πας στον Εισαγγελέα, όπως είναι και η ορθή στάση, σε τέτοιες περιπτώσεις; Μόνον έτσι φίλε στηρίζεται η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, η οποία δεν είναι λόγια, αλλά, όπως έλεγε ο ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι “ΘΕΜΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ”!..

    γ. Για τον Λαλιώτη έχουμε γράψει εδώ! Πάνε βρέστα και ξαναδιάβασέ τα! Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” είχε αναλύσει τις πιθανές νυν σχέσεις του με τον ΤΣΙΠΡΑ και την όποια πιθανή συμβουλευτική του δράση! Δεν υπάρχει Τσίπρας, μπροστά στον Λαλιώτη!.. Ο Τσίπρας είναι… προϊόν που επεβλήθη “απ’ έξω” και με λίαν χαμηλό “IQ”, ενώ ο Λαλιώτης είναι… προϊόν που επεβλήθη “από μόνο” του και με “IQ” πολύ πάνω του κανονικού!.. Το θέμα είναι όμως αν οι Αμερικανοί γνωρίζουν για την όποια νυν δράση Λαλιώτη και αν του την έχουν επιτρέψει, διότι είναι γνωστό πως του είχαν βάλλει ένα μεγάλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ “STOP”, όπως και στον “Νεο-Βούδα”!..

     δ. Ναι! Αν η “χωρίς λόγο” / αναξιόπιστη και Μακιαβελική / ωμή με το δήθεν κάλυμμα του πολιτικού ρεαλισμού Μπακογιάννη, η δημιουργός της “διπλής ονομασίας” ή αλλιώς η μηχανοδηγός της… εκτροπής στο Σκοπιανό, από την γραμμή του Συμβουλίου των πολιτικών Αρχηγών, το 1992, υπό τον Κ. Γ. Καραμανλή, αν αυτή λοιπόν “εξαφανιζόταν” από τη ΝΔ, την οποία μάλιστα την “έγραψε” φτιάχνοντας -σου θυμίζω- την “Δημοκρατική Συμμαχία”, ναι και εγώ θα ψήφιζα σήμερα ΝΔ, αφού ο αδελφός της δεν έχει καμία σχέση, ως πολιτικός, με την Ντόρα! Προβληματίζομαι πάντως σοβαρά, λόγω της “ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ” που πρεσβεύει ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”, “καλή του ώρα”, αν θα πρέπει να ψηφίσω και εγώ, αυτήν την φορά, ΝΔούλα!..

– Σκέψου ό,τι θες, αλλά ο Κυριάκος, (έως τώρα τουλάχιστον), είναι και “καθαρός” και “αγνός” πολιτικά και κυρίως Πατριώτης, διαθέτων υψηλότατο “IQ”!.. Αν ήταν αλλιώς θα συντασσόταν πολιτικά με τους Ρότσιλντ και το Όργανό τους στην ΕΕ, την Γερμανίδα Καγκελάριο και άτυπη πραγματική Π-Θ της ΕΕ, Μέρκελ, στο Σκοπιανό!..

– Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” σας έχει πει σχετικά! Θα ψηφίσει, για 1η φορά μετά από το 1996 πολιτικό Κόμμα και συγκεκριμένα την ΝΔούλα, λόγω της επιβεβλημένης “ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ” και επιθυμίας του ΝΑ ΜΗΝ “ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ” την Πατρίδα μας ο… “ΔΙΕΘΝΗΣ -λεγόμενος- ΠΑΡΑΓΩΝ” και ακολούθως θα αναζητήσει ειδικό ΨΥΧΟΛΟΓΟ!..

6. Μετά τον Αντώναρο, τώρα και ο… Λούλης γλείφει στου Μαξίμου!.. Πρόκειται για “πολιτικά τίποτα”, που κυριαρχούνται από αχαλίνωτη ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ και καρεκλολαγνεία, όντας (πολύ πιθανό) και… μέλη της “μισθοδοσίας” των “Διεθνών Εβραίων”!.. Άτομα σαν αυτά ήταν κύριοι πολιτικοί στροφείς στη ΝΔ; Ήσαν Δεξιοί ποτέ αυτοί; Αυτοί και σαν αυτούς κυριαρχούσαν στην ΝΔούλα, την ίδια στιγμή που “πετάγονταν” σαν… μιάσματα πραγματικοί Δεξιοί, άτομα που είχαν εργαστεί και πόναγαν το Κόμμα τους!..

– Θα μου πείτε υπήρχαν και υπάρχουν και άλλοι σαν τους προβληματικούς Αντώναρο και Λούλη! Πχ Η δημ/κή… “οικονομική” βρώμα, η ανθρώπινη οχιά, που λέγεται Κοτρώτσος, και που η Κ-Β του “ΣΥΡΙΖΑ” τον “κρατάει” απ’ τα αχαμνά του, που διετέλεσε και Δντης στον “Ελ. ΤΥΠΟ”, την δημ/κή “Ναυαρχίδα” της… “Δεξιάς” ΝΔούλας, κλπ, κλπ, κλπ!..

7. ΝΑΙ!!! Οι “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” έχουν άκρες μέσα στην ΕΥΠ!.. “STOP”!..

8. “Έκαναν ντου” οι “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” σε εταιρεία ενοικιάσεως εργαζομένων! ΜΠΡΑΒΟ τους! (2ο Μπράβο μας προς αυτούς, μετά από την συμβολική κατάληψη του Ε-Τ επιμελητηρίου)!

– Το 2019, ρε ξεφτίλες προοδευτικοί “ΔΥΤΙΚΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ” φτάσαμε να έχουμε, κατ’ ουσίαν, εμπόριο… ψωμιού / εμπόριο… τροφής στους ανθρώπους και μάλιστα στους ιστορικά ελεύθερους και δημοκράτες Έλληνες;

– Όμως ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” θα ήταν “σωστός” και θα τον πίστευα και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, (σε ό,τι αφορά την παραπάνω του ενέργεια), αν(!) λάμβανε θέση και(!) ΚΑΤΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ των εμπόρων ανθρώπων, λέγε με “λαθρεμπόρων”, οι οποίοι διακινούν ανθρώπινες ψυχές – ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΑ, έναντι τεραστίων χρηματικών… ποσοτήτων (εσκεμμένα έβαλα το ουσιαστικό “ποσότητα”), που λαμβάνουν από τους… “ΣΟΡΟΣ”!.. (Υπάρχουν σχετικές δηλώσεις του “ΕΒΡΑΙΟ-ΚΑΡΦΙΟΥ” αυτού, από την Πόλη, το 2015 / διαβάστε μας, “εδώ και πίσω”)!..

– Πώς; Με συγκεκριμένη ακτιβιστική ενέργειά τους στο ΣΟΡΟΣ- ΥΠΕΞ!..

9. Ο Πολλάκης ξέχασε να ζητήσει από τον Στουρνάρα να ψάξει ή λόγω της ισχύος της θέσεώς του και των διεθνών γνωριμιών του, ξέχασε να του ζητήσει να ενδιαφερθεί και για τα ακόλουθα: (Ενδεικτικά)!..

  • Για το πώς “στήθηκε” ο ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοί χρηματοδότησαν το υπόψη Κόμμα!..
  • Για το ποιοί Υπουργοί και Υφυπουργοί της σημερινής Κ-Β “ΣΥΡΙΖΑ και ΠΡΟΘΥΜΩΝ” πληρώνονται από τον Σόρος και λοιπούς ομοίους του! (Όπως ήσαν, ή πιθανώς να είναι και ακόμα, ο Βαρουφάκης, το… φτωχό ζεύγος Παπαδημητρίου, η Κα με το “Προβατίσιο Μαλλί”, που “πήγε, σε μια προσπάθεια… εμφανισιακού εξανθρωπισμού της και το… “κούρεψε”, φτιάχνοντάς το, με αποτέλεσμα να γίνει… ΥΦΕΞ, αχαχαχαχαχαχα, και άλλοι, άλλες…)!..
  • Για τον… Βενεζουελάνικο χρυσό, (εκτός αν πιστέψουμε πως οι Παππάς – Αρτεμίου, κλπ, πήγαιναν Βενεζουέλα, για να φέρουν αγροτικά προϊόντα στην χώρα μας, όταν η πολυ-ρημαγμένη Βενεζουέλα δεν είχε και δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει τις δικές της αγροτικές ανάγκες), και την “OFF SHORE” της “ΑΥΓΗΣ”!..
  • Για το “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ” όλων των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ που σπούδασαν στο εξωτερικό! (Αυτών μόνον)!
  • Για το “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ” των ΕΘΝΟΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ συνεργατών σας, όπως πχ της ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ! (Αυτή μας αρκεί)!..
  • Η “Βασιλο-Χουντικιά” ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ,με συγγενείς Αξκούς και ΚΥΠ-ατζήδες, η Κα… Πινέδα, άραγε τί χρήματα πήρε απ’ εκείνον τον Ε-Καναδό, όπως διάβασα; (Κάτι για 200.000 $ διάβασα, σε πρόσφατο ταξίδι της, προ των ψηφοφοριών για τα Σκόπια στην Βουλή μας)!
  • Κατάλαβες ή όχι Κε… Πολλάκη, που είσαι τόσο… ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ, που προκειμένου να μην πας ΦΥΛΑΚΗ και κάνεις και χειρότερη ζημιά στον Τσίπρα, λες τώρα πως δεν είπες στον Στουρνάρα, ότι τον μαγνητοφωνούσες, όταν του μίλαγες! Τόσο ξεφτιλισμένος χέστης είσαι ρε αγαπημένε των Λουγκρών; (Θα τους αρέσει η αγκλιτσομύτη σου φαίνεται)! Θα μου πεις ότι “εδώ ρε φιλαράκο δικάζω νεκρούς και τις γυναίκες τους, αλλά και τα μωρά τους, σε ένα ακόμα ψέμα μου στέκεσαι”; Και σε ρωτάω!
  • Πόσος χρόνος πέρασε, από την στιγμή που ο “δικός σας”, ο δημ/φος της ε/φ σας, αυτής “των Συντακτών” (πώς λέγαμε παλιά “Λαχείο Συντακτών”, έ;) “βγήκε” και σε αποκάλεσε “Σαχλαμαρόμαγκα”, τονίζοντας το μέγεθος της ζημιάς που προκαλείς στην ίδια σου την Παράταξη; Να σου πω εγώ! Λιγότερος από 48 ώρες και ο Κος αυτός ΔΙ-ΚΑΙ-Ω-ΘΗ-ΚΕ, ο κατά σε “Μπούρδας” και τί άλλη τυχόν μαλ… α είπες!..
  • Και κάτι ακόμα! Όποιος, ρε πολιτικέ ΜΠΡΑΒΕ του Τσίπρα, παίρνει δάνεια, διότι δήθεν δεν μπορεί να ζήσει ή δεν μπορεί να σπουδάσει τα κοπέλια του, κλπ, [εσύ πήρες 400.000 ευρώ συνολικά και τα 100.000 (70000+30000) τα πήρες κακώς, λόγω… “διπλής / κοινής / ταυτο-εγγυήσεως” ή αλλιώς εγγυήσεως του ιδίου περιουσιακού σου… μέσου / ακινήτου], πηγαίνει στα μπουζούκια ρε ψευτονταή, πολιτικέ μεγαλο απατεώνα; Σε τί διαφέρεις τότε ρε (ας αναφερθώ σ’ αυτήν την διάσταση, από την άλλη, δεξιά όμως και μισητή σας δήθεν, πολιτική μεγαλοαπάτη, τον Καμμένο, που ενώ ο λαός μας πείναγε και πεινάει πήγαινε στα Καζίνο του Λονδίνου, στον Κασιράγκι στο Μονακό, γλεντούσε με την μπάντα των ΕΕΔ, στην γιορτή του, έδειχνε κολόχερα σε ανίσχυρους και τους έταζε φυλακίσεις, έλεγε και λέει τον πολιτικό σας καθοδηγητή και υπογράψαντα τις Πρέσπες, “ΑΛΗΤΗ”, κλπ, κλπ, κλπ)!
  • Και τελικά εσύ(!), ο κατά δήλωσή σου Κλέφτης, πώς έχεις το θράσος και το “παίζεις” και “Ο ΖΟΡΟ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΚΑΙ… ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ”, γενόμενος μια αρσενική και άλλης μορφής φυσικά, Μάρθα Βούρτση ή Μάρθα… Κλαψομου… ίδου;
  • Τέλος, άσχετο αυτόν με τον Στουρνάρα, αλλά θες να μας πεις με πόσους νεκρούς από την γρίππη είναι για σένα και το συνάφι σου Κ/Φ; Διότι με 38 νεκρούς δεν είναι Κ/Φ, όπως είπες! Για τους 25 στην Μάντρα δεν το συζητώ, αφού το Νούμερο είναι πολύ μικρότερο του 38, που τώρα έχει γίνει 64, κλπ, αλλά ούτε και με 100 φαντάζομαι, αν κρίνω από τα όσα άθλια μεθοδεύσατε και όσα θεατρινίστικα “παίξατε” και πράξατε, με την τραγωδία στο Μάτι! (Με την ευκαιρία! Κε Ρουμπάτη σου έχει πει κανείς ή εσύ έχεις σκεφτεί ποτέ, από μόνος σου, ότι είσαι ο Νο 1 Υπηρεσιακός -Κ-Βκός- υπεύθυνος για την ταυτόχρονη τριπλή τ/επίθεση στα τέλη του Ιούλη, του 2018, την ολοκληρωτική δηλαδή παγίδευση του Λεκανοπεδίου της Αττικής);

Αϊ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΥΧΑΤΕ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟ-ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΑΘΕΟΙ ΜΙΣΕΛΗΝΕΣ !.. 

10. Όχι! Δεν πιστεύω πως ο Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ χαίρεται, επειδή, όπως όλοι βλέπουν πια, ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ως προς τα όσα έλεγε για το ΠΟΙΟΝ των κατηγόρων του συνολικά, λέγε με σημεινή Κ-Β, (πχ θυμίζω, “πες ρε για τον Μαρινάκη, και θα βγεις από την Φυλακή”, κλπ, που έλεγε ο Καμμένος στα τηλεφωνήματά του στον “ΙΣΟΒΙΤΗ”, όχι του “ΑΡΚΑ” φυσικά, αλλά στον άλλον, κλπ), όταν εβάλετο (και ηλιθίως ακόμα βάλλεται) από την Κ-Β των “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”, των Μελισσανίδη, Σαμπιντίς, Καλογρίτσα, και, και, και,… και προσφάτως(!) και Β. Βαρδινογιάννη, με… μαζικά και ισχυρότατα πυρά, επειδή δεν την προσκύνησε και δεν την προσκυνά! Και σου απαντώ πως δεν χαίρεται, διότι ο ΜΑΡΙΜΑΚΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ λοιπόν μάλλον θα ΛΥΠΑΤΑΙ για την σημερινή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!..

11.  Ναι! Και εγώ, όπως και ο ΕΛΛΗΝΑΣ, πιστεύω πως ο Π. Καμμένος ήθελε ό,τι έγινε στο Σκοπιανό, πως εργάστηκε γι’ αυτό ύπουλα και πως κάποιοι (ποιοί έ; / έλα μου ντε… ), τον έβαλαν συγκυβερνήτη του ελεεινού πολιτικού ΠΡΟΔΟΤΗ μας Τσίπρα, για το Υπερταμείο=Ξεπούλημα Ελλάδος, όπως και για την αρχή της εδαφικής μας συρρίκνωσης, με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σλαβο-Αλβανούς και λοιπούς των Σκοπίων! NA TO ΘΥΜΑΣΑΙ!

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ“!..

12. Όχι, διαφωνώ! Δεν θα πρέπει να ντρέπεται ο Τσίπρας για την ηλίθια ως προς αυτόν και άμα ειρωνική και άκρως προσβλητική για εμάς τους Έλληνες – Χριστιανούς αποστροφή του “περί ανοίγματος στους θρησκευόμενους”, κατά την υπουργοποίηση των 2 πρώην ΠΑΣΟΚων και υβριστών του ιδίου Μωραϊτη και Τόλκα!

– Εκείνος που θα πρέπει πραγματικά να ντρέπεται και μάλιστα βαθιά, αφού είναι και άτομο πρεσβεύων -υποτίθεται- τις Ευρωπαϊκές Αρχές και Αξίες, κλπ, (αφήστε τις ελληνικές… ), μια των οποίων είναι -φαντάζομαι- και η θρησκευτική ελευθερία και ο σεβασμός σ’ αυτήν απ’ όλους, ήταν (και είναι) ο παρών ΠτΔ, ο οποίος παράλληλα, έστω μέσα του, θα πρέπει να οικτίρει μάλλον τον ίδιο του τον εαυτό, αν του έχει ακόμα απομείνει λίγο τσίπα, όπως λέει ο λαός μας, για την κατάντια του σημερινού ελληνικού Κράτους, του οποίου αποτελεί την πολιτειακή κεφαλή!

– Και ενώ είπε για θρησκευόμενους γενικώς και όχι για Χριστιανούς ο Κος Π-Θ φιλαράκο, αναφέρθηκα σε Χριστιανούς, όχι μόνον διότι εντός του και στο μυαλό του αυτούς είχε ο Τσίπρας, όταν είπε ό,τι είπε, αλλά διότι ακόμα, όπως έπρεπε να το θυμάται ο “λίγος” ελληνικής καταγωγής Π-Θ μας, το ελληνικό Κράτος δεν έχει μετατραπεί σε ουδετερόθρησκο, έχοντας -ακόμα- την πλειοψηφία του ελληνική και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ! (ΟΡΘΟΔΟΞΗ)!

– Κρίμα Κε ΠτΔ! Και όσο σκέφτομαι ότι ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” “έπαιξε” ξύλο για εσάς, όταν μέσα σε αστικό λεωφορείο κάποιο λαμόγιο σας αποκάλεσε, λόγω της μορφής σας – εμφανίσεώς σας, “εγχειρισμένη αδελφή”, τρελαίνομαι!..

– Από χθες, 18-02-2019,  πιστεύω ότι ο Κος Π-Θ σας, και λυπάμαι να πω και πολιτικός χορηγός σας, σας προσέβαλε με χειρότερο τρόπο, απ’ ότι εκείνο το λαμόγιο, στο λεωφορείο, το οποίο φυσικά και θα σας… θυμάται! Ελπίζω Κε Πρόεδρε να εκτιμάτε την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι το ηδυπαθές, αλλά για την περίπτωση αυτή αηδές… γλείψιμο και αν έλθετε ποτέ στην Πύλο, ελάτε να σας φιλοξενήσουμε και εγώ και ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” !..

13.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, İnsansız Hava Aracı (İHA) Akıncı’nın sistemini yayımladı!

18.02.2019

Türkiye’nin silahlı ve silahsız İHA filosunu güçlendirmek için yapılan çalışmalar devam ediyor. Bunların arasında en göze çarpan yüksek irtifa uzun havada kalış sınıfı Akıncı Taarruzi İHA projesi oldu.

İŞTE ÖZELLİKLERİ

Akıncı İHA Projesi kapsamında 40.000 fitte 24 saat havada kalış süresi, 4.5 ton ağırlığında, 900 kg faydalı yük, 450 kg dahili faydalı yük taşıyabilecek. Kanat açıklığı 20 metre olan, Milli Elektronik Destek Podu, Milli AESA Radarı, Milli Görüş Hattı ve Uydu Haberleşme sistemi ile donatılacak olan AKINCI, TUSAŞ Motor Sanayii AŞ / TEI tarafından geliştirilen PD 220 motoru ile havalanması hedefleniyor.

ω

TÜRKİYE 3 ÜLKEDEN BİRİ

Türkiye’nin bu sınıfta İHA geliştiren 3 ülkeden biri olacağı belirtilen projede AKINCI’nın MAM-L, MAM-C, Cirit, L-UMTAS, Bozok, MK-81, MK-82, MK-83, Kanatlı Güdüm Kiti (KGK)-MK-82, Gökdoğan, Bozdoğan, SOM-A gibi mühimmat, füze ve bombayla donatılabileceği aktarıldı.

ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

-/-