“Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”, ΦΙΔΙΑ!.. (Updated).

Κε Π-Θγέ!

1. Σήμερα φάνηκε καθαρά ότι είσαι λύκος με προβειά, ήτοι απ’ έξω ένας δήθεν σύγχρονος νεο-κομμουνιστής και με βαθύ λούστρο εκσυγχρονισμένος διεθνιστής, αλλά που μέσα του παραμένει ένας αμετανόητος παλαιο-κομμουνιστής, σκληρός, ωμός και συνεπώς ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ!..

– Βγήκες “προχθές” στην δημ/κή σου… λεκάνη, την ΑΥΓΗ και είπες -καθ’ υπόδειξιν- 2, 3 “τσιτάτα”, που και πάλι σου υπέδειξαν οι επικεφαλής του προπαγανδιστικού σου μπλοκ των… ινστρουχτόρων, Πολλάκης, Παππάς ή Μπέρια, Φλαμπουράρης, κλπ… πνευματικά “φρούτα” του… 19ου αι. που εμφυλλοχωρούν στο Κόμμα σου και αποτελούν την όζουσα, πολιτική και μη, καμαρίλα σου!..

– Ένα απ’ αυτά τα “τσιτάτα” ήταν η αποστροφή σου, που θέλησε να καταδείξει το δημοκρατικό σου δήθεν περιεχόμενο και η οποία μας είπε ότι στις Δημοκρατίες όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν, κλπ, ενώ συγκράτησα και την άλλη, ακόμα πιο δυνατή αποστροφή σου πως, ασφαλώς και δεν θα είναι Φασίστες, όσοι θα διαδήλωναν στις 20-01-2019, για την “Κολοσυμφωνία” σου, για την υπογραφή της οποίας και την επικείμενη κλύρωση, την αλήθεια την υπέμνησε ή ανέφερε (για όσους… ανιστόρητους), με την φράση για την Αριστερά οι Πρέσπες είναι το Άγιο Δισκοπότηρο, η… μεταγραφή σου από το “Ποτάμι” (“Ποτάμι” μιάς άλλης… προδοσίας, γνωστής από τότε που… εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή), και λέγεται Σπύρος Δανέλλης!.. (ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΛΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΛΙΑΝ ΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ)!

Κε Τσίπρα!

  • Έχεις επιβάλλει Χούντα, μια νέα Χούντα που εσύ… γέννησες και την… μεγαλώνεις σιγά – σιγά, σαν την οχιά, σαν την… σαϊτα, και όχι Δημοκρατία (ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ) και γι’ αυτό και έρριξες σωρεία ΧΗΜΙΚΩΝ, στην σημερινή διαδήλωση στο Σύνταγμα, κατά Ελλήνων που διαδήλωναν για την μη κύρωση των… “Ψαράδων, Ελλήνων που κυβερνάς, όντας όμως, όπως έχουμε πει, μη Π-Θ όλων των Ελλήνων, παρά μόνον των Κομμουνιστών, φανερών και κρυφών, αφού όταν εξελέγης πήγες στην Καισαριανή και όχι στο σύμβολο της ΕΝΟΤΗΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, (ενότητα, για την οποία φάνηκε τάχα να κόπτεσαι σε 1, 2 δηλώσεις σου τελευταία), σύμβολο που είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης!..Γι’ αυτό, επειδή ξέρεις ότι ζεις και εργάζεσαι με πάθος για την τελική επιβολή της σύγχρονης διεθνιστικής σου Χούντας στην χώρα μας, επειδή ξέρεις ότι δεν έχουμε Δημοκρατία, που δολίως, ό,τι απέμεινε απ’ αυτήν, το καταπατάς βάναυσα, ένοιωσες την ανάγκη να πεις ότι στις… Δημοκρατίες οι άνθρωποι μπορούν να διαδηλώνουν ελεύθερα, κλπ, κλπ, κλπ.
  • Το γεγονός ότι δεν άφησες τους Έλληνες να διαδηλώσουν σήμερα ελεύθερα, όπως είχες πει στην ΑΥΓΗ ότι έτσι γίνεται / ότι έτσι συμβαίνει στις Δημοκρατίες, (ο κόσμος δηλαδή μπορεί να διαδηλώνει ελεύθερα), την “ΑΥΓΗ” του δήθεν ήπιου… Στούμπου… , στην “στημένη” συνέντευξή σου, (ΕΡΤ / OPEN BEYOND / “ΑΥΓΗ”, όλο σε “γλείφτες” σου πας και μιλάς, γιατί άραγε), είναι τρανταχτή απόδειξη της νέας μορφής ΛΑΤΙΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, που θες τελικά να μας επιβάλλεις, μιας Χούντας μορφής ΜΑΦΙΑ, με σένα Αρχιμαφιόζο (πολιτικό ΠΑΝΤΑ, για να μην με παρεξηγήσεις) που σκοτώνει τον τάδε ή τον δείνα και μετά πάει στην κηδεία του και συλλυπείται την χήρα του, κλπ! Σε “κόλλησε” ίσως ο κοινός φίλος σου με τον ΡΤΕ, Μαδούρο!..
  • Και για την περίπτωσή μας Κε Τσίπρα, ρίχνεις χημικά, δια του… Οργάνου των Αλβανών Α/ΕΛΑΣ, ο οποίος πρέπει ή να είναι σκληρότερος εσού Κομμουνιστής, με πολύ κτηνώδες μίσος μέσα του, για να ενεργεί έτσι, ή να σας… ευχαριστεί, με όσα πράττει, από την ημέρα που τον κάνατε Αρχηγό, ακριβώς επειδή τον κάνατε Α/ΕΛΑΣ! (Μια περίπτωση, πιθανότατα, χειρότερη και απ’ εκείνη του… αλησμόνητου ΑΡΚΟΥΔΕΑ)!..
  • Ρίξατε και σήμερα χημικά στο πλήθος, όπως κάνατε και στην τελευταία ΔΕΘ (2018), (εκεί φυσικά, όπως είπε η Κα Παπακώστα, τα χημικά ρίφθηκαν, για να μην… εκτεθούμε στους Αμερικανούς), σε γυναικόπαιδα, γέρους, αλλά και γενικά σε όλη την συμμετέχουσα ηλικιακή… γκάμα, και γενικά σε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, με την γνώμη των οποίων όμως διαφωνείς και μετά “βγήκες”, ως… Μαξίμου ρε πολιτική… κόττα, να εκφράσεις τάχα την συμπάθειά σου, (και αυτήν ακόμα εμμέσως), ρίχνοντας τα βάρη και την ευθύνη για την ρίψη, ψευδώς ασφαλώς ρε… σαϊτα, στους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ συνεργάτες σου, αυτούς της “Χρυσής Αυγής, που αν δεν ήταν τέτοιοι, τότε ας μας πουν, γιατί, ως… Υπερέλληνες, αχαχαχαχα, που είναι / που το “παίζουν”, δεν έχουν “τελειώσει” με τους όποιους ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ σου, κλπ, και γενικά με όλους αυτούς που ο βουλευτής Κος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΙΝ.ΑΛ.) μας είπε [την ημέρα (28-12-2018) που η… Εικονοκλαστική Σέχτα” (sic) έβαλε την βόμβα στον Άγιο Διονύσιο, στο Κολωνάκι], πως εκπ-νται στην… Παραλιακή, κλπ, (Έλληνες και ξένοι μαζί, ενώ σήμερα άκουσα ότι πιάστηκαν 2 Τούρκοι και 1 Γερμανίδα / να υποθέσουμε δηλαδή ότι ξέρει ο Κων/λος και δεν ξέρει η ΕΥΠ;), αλλά που δεν πας να τους συλλάβεις, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ η ΕΥΠ, αντί να κάνει την δουλειά της, στην κατεύθυνση της συνολικής εθνικής ασφάλειας”, ασχολείται με το να σου στέλνει έντυπο υλικό, για την ενημέρωση του… Φακελλώματος που κάνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κλπ, των όποιων, μη Κομμουνιστών, ιδεολογικών αντιπάλων σας!..
  • Και πάλι σήμερα, (απόδειξη ότι θες νέο εμφύλιο ρε πολιτική οχιά), είναι ότι δικοί”* σου έκαναν αντι-διαδήλωση και 50 – 100 άτομά σου (συνολικά), με… ελληνικές σημαίες, την “έπεσαν” στα ΜΑΤ, στα σκαλιά της Βουλής, ώστε να γίνει… τζερτζελές, να πέσουν χημικά και να σχολάσει ο… Γάμος (λέγε με “διαδήλωση“)!..
  • Σήμερα ήταν “καλά” τα χημικά των ΜΑΤ που θα… καταργούσες, (προφανώς δεν θα έχει ολοκληρώσει ακόμα την εκπ-σή της η διεθνής λαϊκή πολιτοφυλακή (νέα “ΟΠΛΑ”) που ετοιμάζεις / -τε στις… Παραλιακές, κλπ, κλπ, κλπ), αφού οι σημερινοί διαδηλωτές δεν ήσαν Φασίστες Κε Τσίπρα, όπως λένε όλοι οι σαν εσένα πάντα, εκτός φυσικά από… εσένα, αχαχαχαχαχαχα, που στην “ΑΥΓΗ” έκανες την… ΖΑΝ ΝΤ’ ΑΡΚ, λέγοντας πως δεν θα είναι Φασίστες… όλοι… αχαχαχαχαχαχα, της διαδήλωσης της 2οης Ιαν. 2019!… Ξέρεις τί ήσαν Κε Τσίπρα; ΗΣΑΝ… ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ, αχαχαχαχαχαχαχα, όπως ιστορικά χαρακτηρίζατε πάντα, όλα εσείς τα Κομμούνια, όσους δεν ήσαν σύμφωνοι με τις ιδέες σας! Γιατί ξεχάσατε αυτό το ουσιαστικό βρε;
  • Αυτή είναι η… Δημοκρατία που ονειρεύεσαι και ονειρεύεστε, Κε Τσίπρα; Κανείς δεν σου είπε άραγε ότι αυτού του είδους ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ, που εσύ και άλλοι σαν εσένα, (μαύροι, κόκκινοι,… κίτρινοι, κλπ, κλπ, κλπ), ονειρεύεστε, ΧΟΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, τελείωσαν πλέον, στον πολιτισμένο Πλανήτη μας;

Συνεπώς:

  • Δημοκρατία, όπως είπες, δεν υπάρχει στην χώρα!
  • Στο καθεστώς σου / σας, ΚΑΝΕΙΣ δεν διαδηλώνει ελεύθερα, όπως είπε ότι συμβαίνει στις Δημοκρατίες!.. (Α! Ξέχασα! Να σου θυμίσω και το πώς φέρθηκες και στους εκπ-κούς, μόλις 2, 3 ημέρες πριν και μάλιστα 2 φορές, εννοώ και στις 2 διαφορετικές ημέρες, που αυτοί διαδήλωσαν)!..
  • Έχεις, όπως πλέον και οι τυφλοί το βλέπουν, τον δικό σου παρακρατικό “SOROS – Στρατό”, αυτόν της… “SOROS – COMPANY! (Εταιρεία, της οποίας -σου θυμίζω- πως ο ιδρυτής Σόρος ήταν ρουφιάνος και καταδότης των ΝΑΖΙ, κατά τον Β’ Π.Π.)!..
  • (Με τη  διαφορά ότι δεν λες / δεν λέτε στο λαό, ότι όλοι αυτοί οι… ΑΝΤΙ-FA”, “ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ, οι πολυπρόσωποι ίδιοι Στρατοί σας, αποτελούν αμερικανικό CIA-σχεδιασμό, για όλες τις χώρες της Ευρώπης, όπως βεβαίως και για τις ίδιες τις Η.Π.Α., σχεδιασμός και υλοποίηση των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κ-Β των Κλίντον – Ομπάμα, με εντολές των Παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων, για την αλλαγή δήθεν του Κόσμου, προς μια καλύτερη -υποτίθεται- ζωή όλων μας, και ουσιαστικά για την αλλαγή του τρόπου ερχομού στις τσέπες τους, του παγκοσμίου πλούτου που τους ανήκει και που παγίως καταλήγει στις τσέπες τους, αλλά και -κυρίως- του όποιου εναπομείναντος παγκοσμίου πλούτου, τον οποίον δεν έχουν ακόμα… οικειοποιηθεί, στον οποίον δεν έχουν “βάλλει χέρι” ακόμα!..
  • Γι΄αυτό, όλες σου / σας οι προβοκάτσιες Κε Τσίπρα, σαν την σημερινή, είναι όλες φερμένες απ’ έξω και άκρως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ! Γι’ αυτό σκύλιασαν και(!) στην “CIA”, όταν και επειδή “βγήκε” Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Ντόναλντ Τραμπ και χάλασε η… κομπόστα, η… κομπόστα των αδρώς δινόντων σ’ αυτούς, όπως και όπου απαιτείτο, αλλά και απαιτείται, τα όμορφα πράσινα… κλεμμένα απ’ τους λαούς δολλάριά τους!..

* Καλά 1 πολίτης προς 300Φονιάδες, στο περιστατικό στην Μαυροματαίων, Κε Τσίπρα; Ποιοί να είναι και αυτοί οι… 300 άραγε Κε Τσίπρα, αλλά και ποιοί να είναι και άλλοι πολλοί… “δικοί” σου, που και σήμερα, όπως και πέρυσι, τον Φεβ. του 2018, στο ίδιο / στο αντίστοιχο συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, είχαν “πιάσει” πχ τις κάθετες στην Πατησίων, στην Αχαρνών, κλπ, οδούς, την “ΑΣΟΕΕ”, κλπ, και έδερναν τους διαδηλωτές που γύρναγαν στα σπίτια τους, κλέβοντάς τους τις ελληνικές σημαίες τους και καίγοντάς τες, στη συνέχεια, άκρως επιδεικτικά; Ξέρεις να μας πεις… κάτι, όπως άλλωστε έχεις υποχρέωση, Κε Π-Θγέ;

  • ω1
  • Είσαι απάνθρωπος και ωμός, ένας απόλυτα φανατικός άνθρωπος, διότι η ισχύς σου… αναλώνεται, κλπ, στο να κτυπάς με την Αστυνομία σου και τα τσογλάνια του… Στρατού σου(!), μωρά, παιδιά, γυναίκες, γέρους, κλπ, η ισχύς σου δαπανάται πάνω σε… ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ!..

– Είσαι λοιπόν τελικά μια πολιτική κομμουνιστική… ρόμπα, μια βεβαίως ακριβή “ρομπ ντε σαρμπ”!

– Θα ήθελες ρε να φερθούν έτσι “μεθαύριο” πχ στον Ερνέστο σου, “που να ‘ναι η Παναγιά μαζί του”; (Η “οικογενειακή / συνολική ευθύνη” είναι δικό σας… προνόμιο, ως Χουντικοί που είστε, αν πχ κρίνω από την μόνιμη, και απολύτως βαρετή πια, Κατά Οικογενείας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ρητορεία σου / σας! Και ο / η πχ μετά από 6 γενιές Μητσοτάκης, αρσενικός ή θηλυκός, που θα γεννηθεί, θα “φταίει” πχ για τον Κων-νο Μητσοτάκη, για τον Κυριάκο, την Ντόρα, κλπ! Τόσο πολύ ανανεώνεστε τα Κομμούνια! Αχαχαχαχααχαααα)!..

Και σε αποκαλώ ΚΑΙ(!) “Ρόμπα, διότι ρόμπα σε έκανε, στην… γαμάτη ομιλία της, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ η ΜΑΝΟΥ, τότε που σου έδινε νερό στο καμαρίνι της, από το μπουκάλι της, όπως είπε σήμερα, κλπ, αλλά τότε προφανώς τα χημικά ήταν κακά, αφού ήταν της… “κακιάς Δεξιάς” ή της… κακιάς… “Κ-Β… συναλλαγής” των Σαμαρά – Βενιζέλου, κλπ, έ;

Αλήθεια Κε Τσίπρα! Τότε, στο Σύνταγμα, δεν ήσασταν μαζί / δεν διαδηλώνατε μαζί με τους Νεο-Χιτλερικούς κλώνους της “Χ. Αυγής, αυτούς τους δήθεν κακούς, κλπ, (όπως τους λες / λέτε), … κακούς της βρώμικης… ταινίας σου, σ’ αυτήν που παίζεις, ως ο κύριος πρωταγωνιστής της, τα τελευταία 10 στα 11 χρόνια, χρόνια που σε μάθαμε, “απ’ έξω και ανακατωτά”;

– Γι’ αυτό ρε Τσίπρα ΔΕΝ τους δικάζεις; (Ένα “μάστερ”, κάποτε,  θα δοθεί σίγουρα σε κάποιον ή κάποια, φοιτητή ή μη, που θα γράψει για την υπόγεια συνεργασία σας και ειδικά αυτήν την δική σου, με τον Μιχαλολιάκο, όπως και με όλα τα “σημερινά” νεο-δεξιά Κομματίδια, 10 αν δεν σφάλλω, στα οποία κάνεις “πλάτες” και που τα περισσότερα… προέκυψαν για να κόψουν ψήφους από την ΝΔούλα, που είναι, με βάση τα “Γκάλοπ”, ο κύριος αντίπαλός σου και η πιθανή νέα επόμενη Κ-Β μας, αν δεν πας βεβαίως σε νοθεία, σε βία, και σε άλλες ελληνοποιήσεις ξένων, κλπ, κλπ, κλπ, πράξεις που μοιάζουν πολύ πιθανό να τις κάνεις, και ξέρεις γιατί;

Διότι κυρίως… ΑΛΩΣΕΣ ό,τι απέμεινε από την ΕΥΠ!..  Και επειδή τάχα εσείς στην… ηθική Αριστερά δεν κάνετε πχ νοθείες, για πες μου κάτι! Γιατί κάνεις “πλάτες” στον Ράμα, για τις τοπικές εκλογές στην χώρα του, τον ερχόμενο Ιούνιο και ουσιαστικά γίνεσαι εσύ(!) αυτός που δεν αφήνει τους Αλβανούς, που ζουν και εργάζονται στην χώρα μας, να πάνε στην χώρα τους και να ψηφίσουν; Αυτό πώς λέγεται αλήθεια; Δεν είναι μιά μορφή νοθείας και αυτό; Αλλά ξέχασα! Ο Ράμα, ο βρωμερός αυτός Ελληνο-Γενίτσαρο-Ναρκο-Φονιάς είναι αδέλφι” σου, αφού έχετε τον ίδιο Πατέρα, τον Κο Σόρος, έ; Έτσι δεν είναι ή όχι;

Συμπέρασμα;

– Ας πρόσεχαν λοιπόν όλοι αυτοί που ήθελαν να διαδηλώσουν και πήγαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας σήμερα!.. Πώς να πούμε μετά ότι δεν έχει δίκιο ο ΑΡΚΑΣ, που σχολίασε με το παρακάτω… “σκίτσο” του, τα διαδραματισθέντα σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, στην Πλατεία που λένε κάποιοι ότι τελευταία εμφανίζεται το φάντασμα του Μακρυγιάννη να περπατάει, κρατώντας το γιαταγάνι του; Ναι, αυτό Κε Τσίπρα, που έβαζες και βάζατε τους… αντι-εξουσιαστές σου, να το κόβουν, στο άγαλμά του, στην είσοδο της Πλάκας, από την αρχή της Ηρώδου Αττικού! Γιατί άραγε, λες εσύ, να “βγαίνει” τις νύχτες ο “Μακρυγιάννης Κε Π-Θ στο Σύνταγμα; Λες το… 1843 να φταίει, κάτι άλλο, για πες!..

ω

2, 3 “Πραγματάκια” ακόμα, για τη διαδήλωση! “Πάμε” λοιπόν! (Ατάκτως…)

  • Κα Γεροβασίλη! Μάλλον είχε άδικο ο Πάγκαλος που σε απεκάλεσε… “Μπαρόβια“! Άλλο βεβαίως εννοούσε! Ξέρεις γιατί είχε άδικο; Διότι και η χειρότερη πόρνη, δεν θα έπραττε σήμερα, όσα εσύ διέταξες ή συναίνεσες προς τον Π-Θ ή προς τον πραγματικό Δκτη στο… “Πεδίο” Πολάκη, να γίνουν σήμερα και αφορούν την ρίψη ληγμένων χημικών! Γράφω και βήχω, κλαίνε ακόμα τα μάτια μου, ζαλίζομαι, αλλά σου / σας γράφω, τα όσα τώρα διαβάζεις / -τε, ώστε να μπορείτε έτσι να αντικρούσετε το εισαγωγικό, στο παρόν άρθρο,… επιχείρημά μου πως είστε Χούντα!.. Με καταλαβαίνεις;
  • Κα Παπακώστα! Εισήγηση: Βγάλλε βρε πολιτικό “τίποτα” το επώνυμο του συζύγου σου, από την πλήρη αναφορά των στοιχείων σου, διότι δεν σου φταίει σε τίποτα να προσβάλλεται έτσι βάναυσα και ο Ελληνικός Στρατός! Έτσι και αλλιώς θα σου μείνει ο τίτλος της… σπουδαίας και… πετυχημένης ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ, της Κ-Β… “Εθνικής Σωτηρίας”(sic) Τσίπρα – Καμμένου, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Αλήθεια! Τί σπουδές έχεις και εσύ, αλλά και η Γεροβασίλη, και σας έβαλε ο Πολλάκης, συγγνώμη ο Τσίπρας ήθελα να πω στο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”;
  • Κα Παπακώστα! Για πρόσεξε τώρα τί θα διαβάσεις και στο γράφω με ειλικρινή σεβασμό στην θέση σου, την δική σου αυστηρά, της… Κατερίνας!
  • Λένε λοιπόν κάποιοι, παλαιοί πολιτικοί κυρίως, ότι σε πολιτικές “καρέκλες” σαν την δικιά σου, σαν αυτήν της προϊσταμένης σου, στο Υπουργείο σας, όπως και στο “Άμυνας”, κάποιες φορές, (ιστορικές τις χαρακτηρίζουν), εκεί όπως κάθεται ή κάθονται ο / οι Υπουργοί στην καρέκλα τους, νοιώθουν να εισέρχεται κάτι σαν… πέος στο λίαν… ευγενές περικόχλιο συσφίγξεώς τους… και αμέσως σηκώνονται να δουν τί είναι και βλέπουν ότι ακριβώς στο κέντρο της καρέκλας “βγήκε” ένα… “καβλιτζέκι”, αναλόγου κάθε φορά μήκους!.. Καταλαβαίνεις!..
  • Παράδειγμα (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ) ειρημένου “καβλιτζεκίου”! Φαντάζεσαι Κα Παπακώστα να είσαι Υφυπουργός, “καλή ώρα”, και μετά τις εκλογές του Μαϊου και μια πιθανή ήττα του, ο Κος Τσίπρας και… Προστάτης σου (πολιτικός εννοώ), να μην θελήσει να παραδώσει την εξουσία και να βάλλει τον… Στρατό του (και δεν εννοώ αυτόν του “συγγενή” του Βαρδινογιάννη, νέου ΥΠΑΜ, Κου Αποστολάκη, αυτού του δήθεν Βενιζελικού, που όμως υπέγραψε τις… Πρέσπες, έχοντας και σήμερα “ενός Κοκκόρου γνώση”, αφού ποτέ δεν διακρινόταν για την… εξυπνάδα του, πόσο μάλλον για την ευφυϊα του), τον “δικό” του λοιπόν Στρατό, (να μην λέμε μόνον για τον ΡΤΕ) να τα κάνει “λαμπόγυαλο” και τα… έκτροπα να οδηγήσουν σε… άναρχες καταστάσεις στην Αθήνα και γενικά στην Πατρίδα; (Το γράφω νομίζω… ωραία, ενώ εσύ ως γυναίκα έχεις φαντασία, ή δεν έχεις, για να προχωρήσεις πιο εκεί… / πιο πέρα… το σενάριό μου, κλπ)! Ποιά θα είναι τότε η δική σου -αυστηρά η δική σου- θέση; Μήπως σε χρησιμοποιήσουν οι σημερινοί… φίλοι σου, στην καλύτερη για σένα των περιπτώσεων, λέω εγώ τώρα, σαν… δεξιά δικαιολογία, (σκέπτομαι), των όποιων γεγονότων, γεγονότα, τα οποία, σίγουρα, από τώρα, αν θα υπάρξουν, θα τα έχουν αυτοί πιθανώς σχεδιάσει, με γνώση και ίσως και σχεδιαστική… συνδρομή των ημεδαπών και… αλλοδαπών Υπηρεσιών;

Προχωράμε!

  • Κάνατε ένα πολύ σοβαρό λάθος, οι “στημένοι” της Κ-Β αντι-εξουσιαστές, που το “παίζατε” διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες στα βρωμόχερά σας, όπως κάνετε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, και αναφέρομαι ειδικά σε εσάς, οι οποίοι κάνατε τις “επιθέσεις”, στα ΜΑΤ, στα σκαλιά της Βουλής, ώστε αυτοί να αρχίσουν να ρίχνουν χημικά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό!.. Τί λάθος;
  • Τους ρίξατε κόκκινη(!!!) μπογιά βρε!.. Καταλάβατε νομίζω!..

 

  • Αν δεν ήσουν “στημένος” Κε Καμμένε, μήπως έστω και τώρα, την υστάτη ώρα, την υστάτη στιγμή, μετά το σημερινό ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ στο Σύνταγμα, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ το γιατί σου γράψαμε ότι ΕΦΕΡΕΣ / ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ στην χώρα μας, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ Κ/Φ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ;
  • Αϊ Σιχτίρ επιτέλους Κε… Τίποτα, Κε Θεοχαρόπουλε, που συνεδρίασες  με τον… εαυτό σου και αποφάσισες να ψηφίσεις τις Πρέσπες! (Διότι η “ΔΗΜΑΡ” πια, είσαι εσύ και μόνον! ή όχι);
  • Μπράβο Κα Γεννηματά! 1000 Μπράβο! Τέλειωνε με όλα τα πολιτικά λιμά!.. Γίνε ξανά ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιτέλους!.. “Μας βγήκε η ψυχή”! Πρόσεξε: Εσύ θα καταλάβεις, διότι έχεις την στόφα του Δημοκράτη και ΕΛΛΗΝΑΡΑ πατέρα σου! Διάβασε τί σου γράφω παρακάτω:
  • “… Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ…”! 
  • Κε Λαφαζάνη, Κα Κων-λου, Κε Αλαβάνε, Κε Κουτσούμπα, λάθος σας που δεν πήγατε σήμερα στο Σύνταγμα! Ειδικά εσύ Κε Λαφαζάνη που σε τιμώ, διότι στην  μακρά πολιτική σου πορεία ΠΟΤΕ(!) δεν ήσουν ψεύτικος! Και η Ζωή είναι ίδια, αλλά ο πολιτικός της βίος είναι ακόμα… λίγος, είναι ακόμα… μικρός, ώστε να κριθεί συνολικά η πολιτική της… αντοχή!..
  • Μίκη ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! Εμείς, οι “Άγγελοι”, πολιτικοί και στρατιωτικοί, Σου Υποκλινόμαστε! Ναι,τελικά ισχύει: ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ!.. Προσωπικά από μικρό παιδί σε… ανέπνεα, όντας και συνοικειακά, σχεδόν δίπλα σου!..
  • Κε Κουτσούμπα! Και εσύ μας διαβάζεις! Θα είδες που είχαμε γράψει, παρ΄ότι είσαι αμετανόητο Κομμούνι, και για εμάς «Κόκκινος Φασίστας “εν διαρκή”», πως σε συγχαίρουμε για την αποστροφή σου περί “επαίσχυντης συμφωνίας”, κλπ, κλπ, κλπ! Δείξτο αυτό όμως και στην Βουλή!.. Για να γίνεις όμως και 1000% πιστευτός και όχι μόνον 100%, απάντησε μας, στο ερώτημα! Πώς συμβιβάζεται αυτή η θέση σου, με την αφίσσα του ΚΚΕ, που είδαμε από χθες σε όλη την Αθήνα”; Εκτός αν κατάλαβα λάθος, που δεν νομίζω, τα μηνύματά της!..
  • Ήλθα πρόσφατα και σε άκουσα, στην γιορτή σας για την νέα χρονιά, στην Αχαρνών, και σου πιστώνω ότι εσύ, μιλάς πράγματι σύγχρονα και κυρίως πηγαία! Είσαι αρσενικός πράγματι! Όμως!
  • Τα λεγόμενά σας γενικώς, νομίζεις ότι είναι συμβατά με τα όσα γύρω μας λαμβάνουν χώρα; Εκτιμώ πως θα πρέπει να εκσυγχρονιστείτε πια, Κε Κουτσούμπα, ιδιαιτέρως ως ρητορεία, και να αλλάξετε “επί το δημοκρατικότερον”! Δεν ζούμε το 1917, ζούμε το 2019 και ΚΚΣΕ δεν υφίσταται πια, τουλάχιστον όπως… παλιά!.. Γίνετε επιτέλους… Έλληνες, αλλάξτε πχ το ΚΚΕ σε ΕΚΚ, εξευρωπαϊστείτε, κριτικά βεβαίως, και απαντείστε στο πώς εσείς(!) βλέπετε το μέλλον, αλλά με μια άλλη γλώσσα και με μάτια στο μέλλον, αν υπάρχει τέτοιο και για εμάς και για τον κόσμο γύρω μας!.. (Πχ Ο Μπογιόπουλος πχ κουράζει και διώχνει τον κόσμο, διότι μιλάει φανατικά, ενώ εσύ, που σίγουρα δεν είσαι λιγότερο Κομμούνι απ’ αυτόν, γιατί έχεις άλλο “προφίλ”, με καταλαβαίνεις… / ο άλλος που εμπλέκεται με τους συνταξιούχους, γιατί είναι πράγματι “ωραίος” στην όλη του παρουσία, ξεχνάω το όνομά του συγγνώμη, νομίζω Καμπούρης λέγεται, κλπ)!..
  • Η αριστερή ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ”, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ… ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ των “εν ΕλλάδιΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΑΘΕΩΝ, “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ” κατά δήλωσή τους, κλπ, κλπ, κλπ, … Κυρίων και Κυριών, έγραψε για ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Η ΕΛΑΣ όμως του Οργάνου της Αλβανικής Αστυνομίας, Α/ΕΛΑΣ, ανέφερε ότι η διαδήλωση είχε μόνον περί τους 100.000 άτομα!.. Μετά “κατέβασαν” τον αριθμό στα 60.000 άτομα. Μίλησαν μάλιστα, κάποια στιγμή, και για  -μόνον- 300 πούλμαν!.. Δηλαδή για 15.000 άτομα, αν πούμε 300 λεωφορεία, των 50 θεσεων, κλπ! Η απόλυτη ξεφτίλα!..
  • Επρόκειτο λοιπόν για μια τεράστια παν-εθνική και άκρως ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ διαδήλωση, στην οποία έστειλαν αντιδιαδηλωτές, έρριξαν χημικά για να την διαλύσουν, φακέλλωσαν όλον τον κόσμο (απ’ τους τόπους εκκινήσεώς τους και τα Γρ. Ταξιδίων… , όπως κατήγγειλαν Μυτιληνιοί, Κοζανίτες, και άλλοι Έλληνες / δουλειά που έκαναν τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας, των Νομών) κόσμο, που ήλθε απ’ όλη την Ελλάδα, που ήλθε, σήμερα 20-01-2019 στην Αθήνα, για να φωνάξει για την ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ενώ δεν άφησαν και ικανό αριθμό λεωφορείων να μπει στην Αθήνα, λεωφορεία και από την Β. Ελλάδα και από την Πελ-σο!..
  • Πανέξυπνε Κε Πολλάκη!
  • Πραγματικά ρε… έξυπνε πιστεύεις ότι, με την “συμφωνία” σας, μπήκε, όπως είπες,… φραγμός στο τουρκικό τόξο στα Βαλκάνια; Μ’ αρέσει που μας ειρωνεύτηκες κιόλας, αναφερόμενος στις αναλύσεις μας, εννοώ όλων αυτών που διαφωνούν μαζί σας!.. Γιατί ρε παλληκάρι μου δεν πας να κάνεις τον βοσκό ή άντε και τον τσέλιγκα, στα Σφακιά; (Γιατί ακούω άραγε, πως δεν θέλουν ούτε να σε βλέπουν εκεί);
  • Ρε Καμμένε μην κάνεις τόσο… κακό στον Τσίπρα και μας… πάθει τίποτα! Μην του κάνεις τόσο πόλεμο! Μπορεί και να κουραστείς!
  • Τί “παραμύθι” μας είπες πάλι βρε; Αν δεν διώξει τους δικούς σου Υπουργούς… του, μας είπες σήμερα, 20-01-2019, στου… Χατζή, ότι αφού ψηφίσεις τα 4, 5 νομοσχέδιά του, (γελοίε!.. ), τα οικονομικά ασφαλώς, μετά τέρμα, να μην περιμένει την στήριξή σου, γιατί αυτό είπες!
  • Σώπα ρε! Μην του “ανοίξεις” έναν τόσο σοβαρό πόλεμο! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πόσο άλλο θα ξεφτιλιστείς πια; Είσαι πράγματι τόσο άνους ή το κάνεις… συνειδητά αυτό, δηλαδή το να παίζεις το ρόλο σου τόσο άσχημα, στο στημένο σας με τον Τσίπρα παιχνίδι, σε… βάρος μας;
  • Δηλαδή, τί άλλο θα έχει μείνει για να ψηφίσει ο Τσίπρας, μετά τα “Οικονομικά” νομοσχέδια, που εσύ δεν θα ψηφίσεις, αλλά που και πάλι θα ακολουθήσεις την γνωστή παλαιά βρώμικη τακτική σου, του στηρίζω και δεν ψηφίζω”, που τώρα θα γίνει “δεν στηρίζω και δεν ψηφίζω”, αλλά και που έτσι, πάλι θα έχει αποτέλεσμα, αφού θα ψηφίσουν υπέρ του Τσίπρα, άλλοι αντ’ εσού;
  • Ε! Αρχιεπίσκοπε! Ήσουν κάπου σήμερα στην διαδήλωση και δεν σε είδαμε; Πότε θα κάνει καμμιά συγκέντρωση ο Τσίπρας βρε, να πας να την ευλογήσεις; ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΔΕΣΠΟΤΑ! Τώρα αποκαλύφθηκε περίτρανα το γιατί δεν… γούσταρες τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ της ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!.. (Δεν έγραψα “μισούσες”, διότι ως Χριστιανός, δεν νομίζω ότι πρέπει να γράψω, ειδικά για εσένα, το ρήμα αυτό)!..
  • Ε! Εκεί στον ΣΚΑΪ! Οι ανταποκριτές και ανταποκρίτριές σας έχουν τελειώσει Δημοτικό μόνον; Ξέρουν ελληνικά; Αν δεν με καταλαβαίνετε, βάλτε και δείτε το… ΒΙΝΤΕΟ, όπως κάναμε εμείς, των όσων “τραβήξατε” σήμερα στο Σύνταγμα!..
  • Επίσης!
  • Γραμμή” βρε υπάρχει στον ΣΚΑΪ να “κόβεται” όποιος μιλάει για τον Χριστό και την Ελλάδα; Μόλις ο Θεσσαλονικιός Παιδίατρος είπε τη λέξη ΧΡΙΣΤΟΣ, τον “έκοψε” ο σαπιοκόλλης ο Ιπποφάντης! Μόλις ο ιερέας από την Αγία Μαρίνα πήγε να πει ότι τον στοχοποίησε ο Κομμουνιστής Δήμαρχος Ηλιούπολης, όταν έκανε στην ενορία του εκδήλωση για την Μακεδονία μας, κλπ, τον “έκοψε” η… αμόρφωτη Δις ή Κα, που κάποια στιγμή μας είπε ότι “η αλλαγή φρουρά και όχι φρουράς, έγινε, κλπ”!
  • Ακόμα και ο Φλώρος παρουσιαστής, ο… Χ”νικολάου του ΣΚΑΪ, (ο “εις τον ΣΚΑΪ”, αχαχααχαχα, … φοβισμένος Χ” ΝΙΚΟΛΑΕΙΟΣ… κλώνος), καταλάβατε, “έκοψε”, λόγω ελλείψεως… χρόνου, όπως μας είπε, τον Κρητικό από το λιμάνι του Πειραιά, στις βραδυνές ειδήσεις, μόλις αυτός άρχιζε να τα “χώνει” στην Κ-Β! Γιατί Κε… Φλώρε μου; Χρησιμοποιώ το επώνυμο που… δείχνει το τί είσαι και όχι το κανονικό σου, διότι το ξεχνώ, προκειμένου να καταλάβουν οι φίλοι αναγνώστες ότι αναφέρομαι σε εσένα!..

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ! ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΝΤΡΟΠΗ” ΣΤΗΝ Κ-Β!

Γεροβασίλη διέταξε, για τους ομοϊδεάτες της Κομμουνιστές εκπ-κούς και το ξύλο που έφαγαν, ΕΔΕ! Μπράβο της! “Λέμε τώρα”!.. Για τα Χημικά που φάγαμε σήμερα οι… Φασίστες, θα διατάξει καμμιά ΕΔΕ; Ο Τουρκαλβανόφιλος Α/ΕΛΑΣ ίσως);

ω

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ“!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ“!

ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ“!

ΖΗΤΩ Ο ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ“!

ΖΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΕΔ και ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και συγκεκριμένα για το σαθρό και έωλο επιχείρημα της Γεωγραφίας της και τί αυτή περιλαμβάνει, κλπ, κλπ, κλπ, έχω ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΩ ΞΑΝΑ! Πάτε, όσοι θέλετε, βρείτε μας, εδώ και πίσω, και ξαναδιαβάστε μας!

2. Ρε ΡΤΕ! Σε ενημέρωσαν οι “δικοί” σου για τις αναφορές μας εδώ, για τους στρ-κούς αντι – σχεδιασμούς μας, που αφορούν ενέργειές μας στα εδάφη που μας έχετε πάρει και παρανόμως κατέχετε, είτε από το 1453 “να το δούμε”, είτε από το 1922 να το εξετάσουμε, κλπ, και σε άκουσα σήμερα να μιλάς, ΕΜΠΛΕΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ, και να μας λες, χωρίς όμως να μας ονοματίζεις, χωρίς να λες δηλαδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ, πως “θα μας περιμένετε στα εδάφη σας, ΓΙΑ ΝΑ… ΜΑΣ ΒΓΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

– “Άκου” ρε… Τυπάκο, Ασιατικέ κλώνε του Χίτλερ!

  • Κατ’ αρχήν ηρέμησε και έχεις και θέμα στο κολάντερό σου!.. Μην μας πάθεις και τίποτα και έχουμε μετά και τύψεις ότι σε “στείλαμε”!.. (Πόσα χρόνια άραγε κλείνει η αρρώστεια σου φέτος; 9, 10, πόσα);
  • Παραμύθι φούρναρης” βρε ήταν τα όσα σχετικά διάβασαν εδώ και σου μετέφεραν οι δικοί σου! Είχα βάλλει στοίχημα, με κάποιους μικρότερους και ολιγότερον εκπ-νους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” μας, “πολιτικούς”, ότι πχ αν γράψεις σωστά κάτι, τότε μπορείς να κάνεις τον ΕΧΘΡΟ να “τρέχει”!.. “Όπερ και εγένετο”!.. Αχαχαχαχαχα!..
  • Αν θα είχανε κάτι οι Έλληνες βρε Ερντογάν μου, σε εμένα -ειδικά- θα το έδιναν, αφού εγώ “μιλάω πολύ βρε”, δεν στο είπε ο φίλος μας ο Χακάν; Όμως εγώ κέρδισα 50 Ευρώ, (στην παρούσα φάση είμαι πολύ “πιασμάν”), και σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!..
  • Πάντως Ερντογάν, επειδή έχεις να κάνεις με Έλληνες, σε συμβουλεύω (ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ… ΜΟΥ), να ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ-ΤΕ, διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!..
  • Αν τώρα μάλιστα γίνει και Α/ΓΕΕΘΑ, ο Α/ΓΕΣ, ο Στρατηγός ΣΤΕΦΑΝΗΣ ή “ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, που το μάτι του γυαλίζει”, τότε “δεν σας βλέπω καλά” Ερντογάν! Αχαχαχαχαχα!.. (Αυτό στο έγραψα επειδή αναφέρθηκες σε… μάτια και βγάλσιμό τους, κλπ)!
  • Αν λοιπόν ακούσεις ΣΤΕΦΑΝΗΣ, τότε ΕΡΝΤΟΓΑΝ, και ειδικά εσύ ΑΚΑΡ, αγαπημένε μας ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, αν δεν δεις / αν δεν δείτε και τον τελευταίο μας… Γκιαούρη νεκρό, μην… πιστέψεις / – τε ότι κερδίσατε μια μάχη ή πιο πολύ ακόμα πως νικήσατε, σε έναν πιθανό μεταξύ μας Πόλεμο!.. Και στο φινάλε-φινάλε ρε Χιτλερική νεο-πορδή ΡΤΕ, το 2023 έρχεται και ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!
  • ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΑΓΙΠ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ;
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ;
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΝΟΥΜΕ… ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ;
  • ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΠΟΥ ΗΛΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ… ΒΙΕΝΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΡΤΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ” ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;
  • ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ρετζέπ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΜΙΝΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΕΣΕΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΕΤΖΕΠ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ / ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ… ΜΠΑΛΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΙΟΤΙ,… ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΩΡΑ:
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ  ΛΗΣΜΟΝΕΙ“!
  • Φιλάκια ΧΑΚΑΝ! Το μούσι το ξύρισες βρε; Άλλα, για… Τουρκία, σύντομα Χακάν! Συντονιστείτε λοιπόν και στην ΜΙΤ και στο Τ/ΓΕΕΔ! Και θα σας έχουμε και μία έκπληξη!..
  • -/-