Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ Η (ΔΙΑΖ) Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α.

Αυτά τα καθεστώτα υποστηρίζουν οι Η.Π.Α. σήμερα / Όλα όσα θα έπρεπε να απέρριπταν.

05-11-2015

Ντάνιελ Γκρίνφιλντ 

Ο Ντάνιελ Γκρίφιλντ ανήκει στο «Freedom Center», όντας ένας Νέο-Υορκέζος συγγραφέας, ο οποίος εστιάζεται στο ριζοσπαστικό Ισλάμ.

 – Η Μισέλ Ομπάμα ηγείται στο Κατάρ, σ’ ένα κράτος που «σπονσονάρει» κάθε τι που θα μπορούσε κάποιος να ονομάσει «Ισλαμική Τρομοκρατική Οργάνωση / Ομάδα», μιας αποστολής για την ισότητα των φύλλων, συνοδευόμενη από τον κωμικό Conan OBrien.

– Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρόκειται για ανέκδοτο η ιδέα των ίσων δικαιωμάτων για τις γυναίκες στο Κατάρ.  Το Κατάρ καταδικάζει τα θύματα βιασμού με ενήλικες και δεν έχει Νόμο κατά της εσωτερικής βίας, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται άδεια από τον «φύλακά» τους / κηδεμόνα τους για να λάβουν εκπαίδευση, να πάρουν δίπλωμα οδήγησης, να ασκήσουν επάγγελμα ή για να φύγουν από την χώρα.

– Οι γυναίκες δεν είναι ίσες με τους άνδρες στο Κατάρ. Είναι περιουσία των ανδρών. Αλλά το Κατάρ είναι μία από τις αγαπημένες μουσουλμανικές δικτατορίες του Ομπάμα.

– Ο ΥΠΕΞ Κέρρυ πρόσφατα ξεκίνησε ένα διάλογο για την οικονομία με το Κατάρ.

Το Κατάρ έλαβε το «ελεύθερο» / «free pass» στο λαθρεμπόριο όπλων, περνώντας το «μπλοκ» του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, ακόμα και αν η Κ-Β ήξερε ότι τα όπλα πήγαιναν σε τρομοκράτες.

– Ενώ το Κατάρ αγόραζε όπλα από το Σουδάν, μια χώρα της οποίας ο Αρχηγός καταζητείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και τα πέρναγε στους Ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία, το Αμερικανικό ΥΠΕΞ έλεγε στο Κατάρ να αγοράσει αμερικανικά όπλα. Το Κατάρ ήταν ασφαλώς και δωρητής στο «Ίδρυμα Κλίντον».

– Η Κ-Β Ρήγκαν είχε κλονιστεί, διότι παρανόμως είχαν φτάσει Α-Α πύραυλοι «STINGER»  στα χέρια του Κατάρ. Η πρώτη Κ-Β Μπους είχε υποχρεώσει το Κατάρ να τους καταστρέψει. Αλλά αυτές τις ημέρες είμαστε (ενν. οι Η.Π.Α.) έμποροι όπλων σε μια κακή τυραννία, η οποία έχει σχέσεις / δεσμούς με τρομοκράτες, ή όπως ευγενικά ανέφερε έκθεση του αμερικανικού ΥΠΕΞ, «Οι Αμερικανοί επίσημοι είναι ενήμεροι για την παρουσία των ηγετών της Χαμάς, μελών των Ταλιμπάν εκεί (ενν. στο Κατάρ), και όρισαν το Κατάρ ως χρηματοδότη της “Αλ Κάϊντα” και του “Ισλαμικού Κράτους”». Αυτά τα «καλά παιδιά» μοιράζονται μια χώρα μαζί με την «Κεντρική Διοίκηση» του Στρατού Ξηράς των Η.Π.Α.

– Ο Χαλίντ Σεϊχ Μοχαμμέντ, ο μεγαλοσχήμων της «Αλ Κάϊντα» που σχεδίασε την 11η Σεπ., το έμαθε (ενν. έμαθε πως καταζητείται), από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και από τον προηγούμενο ΥΠΕΣ, ο οποίος του επέτρεψε να αποδράσει! 

– Αυτό έκανε το Κατάρ το πιο τέλειο μέρος για να φιλοξενήσει μετριοπαθείς Ταλιμπάν για διαπραγματεύσεις. Ήταν το Κατάρ όπου ο Ομπάμα έστειλε 5 Διοικητές Ταλιμπάν, μετά από την απελευθέρωσή τους.   

– Όταν ο Ομπάμα συναντήθηκε με τον Εμίρη του Κατάρ ισχυρίστηκε πως «το Κατάρ είναι ένας δυνατός εταίρος στο συνασπισμό μας, ώστε αυτός να υποβαθμίσει και τελικά να νικήσει τον «ISIS». Αλλά το Κατάρ φέρεται ότι έχει χρηματοδοτήσει και εξοπλίσει τον «ISIS» και άλλες ομάδες της «Αλ Κάϊντα». Οι χρηματοδότες και υποστηρικτές του «Ισλαμικού Κράτους» μετακινούνται άνετα στο Κατάρ ανεμίζοντας την τερατώδη σημαία του.   

– Ο Αντιπρόεδρος Μπάϊντεν και ο Υπουργός Ανάπτυξης της Γερμανίας Γκερντ Μούελλερ υποχρεώθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη για τις κατηγορίες τους πως το Κατάρ χρηματοδοτεί τρομοκράτες, διότι απλά μερικές αλήθειες για το «σύμμαχό» μας δεν μπορεί να λεχθούν / δεν λέγονται. Εν τω μεταξύ, ένα Αιγυπτιακό έγγραφο πληροφοριών («Πληροφοριακό Δελτίο») ανέφερε ότι το Κατάρ προμήθευσε τον «ISIS» με αντιαεροπορικούς πυραύλους.

– Όμως το Κατάρ είναι μόνον η 2η μουσουλμανική αγαπημένη δικτατορία του Ομπάμα και «σπόνσορας» της τρομοκρατίας. Στην κορυφή της λίστας είναι η Τουρκία, η οποία μόλις διεξήγαγε ακόμη μία φορά άσχημες Ισλαμικές εκλογές, εν μέσω κατηγοριών για απάτη / νοθεία!

– Ο Ομπάμα είχε μιλήσει για το κτίσιμο ενός «νέου μοντέλου συνεργασίας» με την Τουρκία, ανάμεσα σε ένα κυρίως Χριστιανικό Έθνος και σ’ ένα κυρίως μουσουλμανικό Έθνος. Οι Η.Π.Α., είπε ο Ομπάμα, δεν είναι «ένα Χριστιανικό Έθνος, ή ένα Ιουδαϊκό Έθνος, ή ένα Μουσουλμανικό Έθνος».  Δήλωσε ότι «η σύγχρονη Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στις ίδιες αρχές». Αλλά η Τ/Δημοκρατία είναι επί μακρόν κάτω από τους τροχούς της Ισλαμικής Τουρκίας, του Ρ. Τ. Ερντογάν, του οποίου το μοντέλο είναι η Οθωμανική Αυτοκρατορία και της οποίας ο κυβερνήτης  ζει σε ένα παλάτι δισεκατομμυρίων δολαρίων.

– Μια μικρή εικόνα για την άποψη του Ερντογάν για το Ισλάμ μπορεί να αποκτηθεί από το γεγονός ότι ο τύραννος της Τουρκίας ήταν κάποτε στη φυλακή, διότι  απήγγειλε ένα ισλαμικό ποίημα με το περίφημο: «Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας». Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η Τουρκία του Ερντογάν υποστηρίζει τις περισσότερες από τις ίδιες ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες, όπως το Κατάρ, συμπεριλαμβανομένης και της Χαμάς.

– Ενώ η Τουρκία έχει ακόμα εκλογές, είναι ένα βαθμηδόν αυξανόμενο Ισλαμικό κράτος, όπου η αντιπολίτευση, οι δημοσιογράφοι, οι εισαγγελείς και η Αστυνομία ακόμα μπορεί να «κλειδωθούν» από τις δυνάμεις του καθεστώτος.

Και ένα μεγάλο μέρος της εν λόγω διαμάχης πηγάζει επίσης από μια ποινική έρευνα για το λαθρεμπόριο όπλων σε τρομοκράτες.

 – Αφού βοήθησε να δημιουργηθεί το χάος στη Συρία, η Τουρκία έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους Σύρους μουσουλμάνους που εισβάλλουν στην Ευρώπη. Μόλις απεφεύχθησαν από τη Γερμανία, της οποίας οι Τούρκοι μουσουλμάνοι έποικοι αποτελούν την ισχυρότερη βάση υποστήριξής τους, η κρίση των προσφύγων έστειλε την Μέρκελ και τους Ευρωπαίους, «με το καπέλο στο χέρι», να ζητιανεύουν στον Ερντογάν να σταματήσει την εισβολή.

– Αλλά ο Ομπάμα υπήρξε πάντα πιστός φίλος του Ρ.Τ. Ερντογάν. Όταν οι Ισλαμιστές ήθελαν να κτίσουν τζαμιά σ’ αυτήν την πλευρά του κόσμου, η Κομμουνιστική Κούβα το απέρριψε, ενώ οι Η.Π.Α. πήραν 100 εκατομμύρια δολάρια για το μεγάλο τζαμί, στο Μέριλαντ. Εκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν τον Ερντογάν «άλλος ένας Χίτλερ», αλλά ο Ομπάμα τον αποκαλεί ‘‘ο φίλος μου’’!

– Ένας άλλος «φίλος» του Ομπάμα είναι ο Σουλτάνος του Μπρουνέϊ. Ο Ομπάμα τον αποκαλεί «ο καλός μου φίλος» και έχει αναπτύξει ένα σχέδιο «πράσινης ενέργειας», κόστους 6 δις $ Η.Π.Α., ένα σχέδιο χρηματοδότησης για το Μπρουνέϊ, αλλά και για την Ινδονησία, που είναι δύο μουσουλμανικές χώρες που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, σαν να πρόκειται για ένα σπορ, απ’ αυτά που παρακολουθούν πολύ οι θεατές.

–  Ενώ ο Ομπάμα αποκαλούσε το σουλτάνο του Μπρουνέϊ «καλό φίλο» του, αυτός έφερνε πίσω το Νόμο της Σαρία και σκότωνε τους ομοφυλόφιλους με λιθοβολισμό. Οι αφρικανικές χριστιανικές χώρες που έχουν εκτός Νόμου την ομοφυλοφιλία αντιμετώπισαν πίεση και κριτική από τον Λευκό Οίκο, ενώ αντίθετα ο Ομπάμα δεν είχε τίποτα να πει σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα στον καλό Ισλαμιστή φίλο του. Ο σουλτάνος επίσης απαγόρευσε τα Χριστούγεννα και την Κινεζική Πρωτοχρονιά, ενώ παρότρυνε «όλες οι φυλές» να ενωθούν κάτω από τον Ισλαμικό Νόμο.

– Επίσης, ούτε η Χίλαρυ Κλίντον, της οικογένειας της οποίας το ίδρυμα, (Ίδρυμα Κλίντον), έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια από το καθεστώς,  είπε τίποτα.

– Αλλά ο πιο εκρηκτικός από τους ισχυρισμούς σχετικά με το Μπρουνέϊ, όπως και εκείνοι σχετικά με το Κατάρ και την Τουρκία, είναι η συμμετοχή του στην «Αλ Κάϊντα».

– Σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες χρήσεις των ενταλμάτων στη βρετανική νομοθεσία, στο «Ενωμένο Βασίλειο», η πρώην σύζυγος του σουλτάνου είχε «φιμώσει», με ένα τέτοιο ένταλμα, ένα Βρετανό επιχειρηματία, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σουλτάνος του Μπρουνέϊ είχε συναντηθεί με ένα ανώτερο στέλεχος της «Αλ Κάϊντα» και πως χρηματοδότησε αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Η ενάγουσα ισχυρίστηκε πως «ο εναγόμενος έλαβε γνώση ή υποψιάστηκε σχετικά, από συνομιλίες μου με τον πρώην σύζυγό μου, ότι θα υπάρξουν μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο (7/7) και στο Ισραήλ». Δεν υπάρχει βέβαια κανένας τρόπος να ελέγξει κανείς την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών. Αλλά ο εξισλαμισμός του Μπρουνέϊ παραλληλίζει τους στόχους των τρομοκρατικών Οργανώσεων, όπως η «Αλ Κάϊντα» και ο «ISIS».

– Ο Ομπάμα έχει πολλούς «καλούς φίλους» ανάμεσα στους τυράννους και στους τρομοκράτες του μουσουλμανικού κόσμου. Αλλά ένας απ’ αυτούς είναι ταυτόχρονα τύραννος και τρομοκράτης, του οποίου το παράνομο καθεστώς επιδοτείται γενναία από τους Αμερικανούς φορολογούμενους. Πρόκειται για τον Μαχμούντ Αμπάς και την «Παλαιστινιακή Αρχή».

– Μουσουλμάνοι τρομοκράτες στο Ισραήλ μαχαίρωσαν μία 80χρονη γυναίκα και έναν 71χρονο άνδρα, μόλις αυτήν την εβδομάδα. Το έπραξαν, διότι μία επιχείρηση των ΜΜΕ της «Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης» («ΟΑΠ» / «PLO»), του Προέδρου Αμπάς, τους είπε πως αυτός ήταν ο δρόμος τους για τον Παράδεισο.

– Ή όπως Αμπάς, ο δικτάτορας, τον οποίο ο Ομπάμα περιέγραψε ως «κάποιος που έχει αποκηρύξει τη βία με συνέπεια», είπε: «Ευλογούμε κάθε σταγόνα του αίματος, που έχει χυθεί για την Ιερουσαλήμ … το αίμα που χύθηκε για τον Αλλάχ … Κάθε Μάρτυρας θα φθάσει στονΠαράδεισο».

– Το αίμα περιλαμβάνει το αίμα των ηλικιωμένων γυναικών και των παιδιών, καθώς και το αίμα των οικογενειών που δολοφονήθηκαν μαζί. Κάθε δολοφονία χρηματοδοτείται από την αμερικανική εξωτερική βοήθεια, επειδή κάθε τρομοκράτης γνωρίζει ότι μπορεί να υπολογίζει σε ένα εφ’ όρου ζωής μισθό, από την «ΟΑΠ». Η ΟΑΠ κατέβαλε μόνο πέρυσι 144 εκατομμύρια $ Η.Π.Α. στους τρομοκράτες.

–  Μερικοί τρομοκράτες έχουν ακόμα ομολογήσει ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν Ισραηλινούς, ώστε να μπορέσουν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους.

– Η Χίλαρι Κλίντον και το Αμερικανικό ΥΠΕΞ (Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), είχαν μηνυθεί από τα θύματα της τρομοκρατίας για την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας στο Ισραήλ. Αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Και όταν Αμερικανοί, θύματα της τρομοκρατίας κέρδισαν μια δίκη εναντίον της «PLO» στην Αμερική, οι άνθρωποι του Ομπάμα παρενέβησαν για να προστατεύσουν τα συμφέροντα της «PLO», εναντίον των θυμάτων της.

– Η «ΟΑΠ» χρηματοδοτείται από εκατοντάδες εκατομμύρια από την αμερικανική εξωτερική βοήθεια. Κατά την πάροδο των ετών, 4,5 δισεκατομμύρια $ Η.Π.Α. δαπανήθηκαν για την προβολή της … «Παλαιστινιακής Δημοκρατίας». Υπάρχει τώρα λιγότερη δημοκρατία από ποτέ, διότι η «ΟΑΠ» του φίλου τους Ομπάμα δεν ενοχλεί με εκλογές. Παίρνει μόνο τα χρήματα και «τρέχει» / δημιουργεί ένα ολοκληρωτικό κράτος τρόμου. Η Αμερική το στηρίζει. 

 – Οι αγαπημένες μουσουλμανικές δικτατορίες του Ομπάμα είναι το αντίθετο από ό, τι η Αμερική πρεσβεύει και υποστηρίζει. Υπάρχουν μέρη όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ένας μύθος και η τρομοκρατία αρετή. Είναι ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να απορρίψουμε. Όμως, αντίθετα, οι τύραννοι των καθεστώτων αυτών και οι τρομοκράτες είναι οι «καλοί φίλοι», του ανθρώπου τους στο Λευκό Οίκο.

 

  •                                                                       –  / –

ΣΧΟΛΙΟ:

– Σας έγραφα πριν από τις 05-11-2015 και τη συγγραφή του άρθρου αυτού ότι απαιτείται αναθεώρηση των Ελληνο- Αραβικών σχέσεων ή έστω αναπροσαρμογή ή τροποποίηση κάποιων παραμέτρων σ’ αυτές!

–  Σας το ξαναγράφω και τώρα προσθέτοντας ότι επιβάλλεται και στις Ε-Τ σχέσεις επαναφορά, και μάλιστα μετά σθένους και ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ (!), στις παλαιές και στέρεες θέσεις μας (Βλέπε εποχή 10ετίας 1980), αφού μπροστά μας ξαναπροβάλλει, άμεσα και έμμεσα, γιγάντιος ο τουρκικός ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ!

    Είδατε πχ πως οι Η.Π.Α. του Ομπάμα ΔΕΝ (!) αναγνωρίζουν πλέον κατοχή του Βορείου τμήματος της Κύπρου, (ως απόρροια της «στημένης» δεξίωσης της Αμερικανίδας Πρέσβειρας στην Κύπρο, η οποία κάλεσε και τους Τ/Κ επικεφαλής στρατιωτικούς του Ψευδοκράτους), άρα συνακολούθως ούτε και εισβολή αποδέχονται! Το είπε ευθέως και σαφώς ο εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής Κ-Β, αν δεν σφάλλω και ήταν του Α/ΥΠΕΞ 

–  Θα σας γράψω, με 1η ευκαιρία, το ποιές θα πρέπει να είναι οι θέσεις μας, ώστε να τις έχετε «φρέσκες».

–   Αναρωτιέμαι ποιά ήταν τότε η έννοια της συγγνώμης που ζήτησε από την Ελλάδα, για την Χούντα και τα γεγονότα στην Κύπρο το 1974, ο Κος Μπιλ Κλίντον, όταν είχε, τελευταία φορά, επισκεφθεί την Πατρίδα μας … Για πιο ακριβώς πράγμα είχε ζητήσει τότε συγγνώμη; Τί άλλαξε στην θέαση του Κυπριακού, από τότε μέχρι τώρα, στους Δημοκρατικούς των Η.Π.Α., στις τάξεις των οποίων και αυτός ανήκει;

Ντροπή Αμερικανοί, ντροπή σας!

  Φτάνει πια με την κοροϊδία σας! «Μια ζωή» μαζί σας και μια ζωή «στην απ’έξω». Οι Τούρκοι «μια ζωή σας φτύνουν» και «μια ζωή τους λείχετε», κοινώς τους γλείφετε, λόγω του εδάφους τους, όπως έκανε και η Αμερικανο-Εβραία Μόνικα, η Λεβίνσκυ, στον Μπίλ! Για απάντησε τώρα Μπιλ, που ήξερες να γελάς με τα αγγλικά του Π-Θ Τσίπρα, πες μας για τη συγγνώμη σου!.. Άρα-γε, δοθείσης ευκαιρίας, εσύ πόσες ελληνικές λέξεις ξέρεις, της γλώσσας πάνω στην οποία βασίστηκε η δική σου και καμιά 200αριά άλλες, ρε κακομοίρη!…

– Φίλοι μου, κάτι Κατάρ, κάτι Μπρουνέϊ, κάτι … Παλαιστίνες των τρομοκρατών της «Χαμάς» ή των ομοίων τους της «Παλαιστινιακής Αρχής», κάτι Ιορδανίες, κάτι … κολοχώρες της εκεί περιοχής, χώρες σε «ανοικτή γραμμή» με το στρατοκράτος Τουρκία, κάτι Ισλαμοχούντες του Κερατά, ε όχι να μας περνάνε και για … μαλάκες! Τι λέτε; 

  • Πάλι δοθείσης ευκαιρίας, γιατί οι τόσο ευαίσθητοι Κομμουνιστές, οι απάτριδες διεθνιστές και οι άθεοι, οι πάσης φύσεως ανθέλληνες, οι αναρχικοί, που βρώμισαν με το εβραϊκό «άλφα» τους μέχρι και το άγαλμα του Γέρου του Μωριά, μπροστά από την Παλαιά Βουλή, οι «ειρηνόφιλοι» του κόλου, που μισούν κάθε τι ελληνικό, δεν πάνε μαζί με τους ξένους που έχουν στρατολογήσει στα κόμματά τους, να διαδηλώσουν, και θα έλεγα να κατασκηνώσουν μάλιστα, έξω από την τ/πρεσβεία, αφού από την Τουρκία έρχονται όλοι οι πρόσφυγες κλπ και να απαιτήσουν από το τ/κράτος να τους στέλνει με ασφάλεια και σε συνεννόηση με την Ελλάδα και την Ευρώπη, ώστε να μην πνίγονται και αυτοί δήθεν να λυπούνται κλπ και να αφήσουν ήσυχο τον φράχτη του Έβρου, κλπ, ώστε να πάψουν να θεωρούνται και ακουσίως ή εκουσίως ένιοι πρακτοράκια του τ/στρατοκράτους; Έχουν … γεννητικούς αδένες να κάνουν ακτιβισμό / ακτιβίστικες ενέργειες στα … όρια ελεύθερης και κατεχόμενης Κύπρου, στα Ε-Τ σύνορα στον Έβρο, να τα σπάσουν μάλιστα και να μπουν στην Τουρκία διαμαρτυρόμενοι για τη στάση της, την υποκρισία και τη δολιότητά της; Να φάνε και καμιά τουρκική σφαίρα, κλπ.
  • Γιατί μισούν κάθε τι που είναι ελληνικό;
  • Φτου σας ξεφτίλες, προπαγανδιστές της πεντάρας, ούτε καν της δεκάρας… Άντε πλυθείτε, ξυριστείτε, που έλεγε και ο Κων-ρας, να δροσιστεί μαζί με την μούρη σας και το μυαλό σας, και να φύγουν μαζί με τις ψείρες σας και οι ιδεολογικές σας … κόνιδες, η ιδεολογική χολέρα και η ιδεολογική πανούκλα που είναι πάνω και μέσα στον πλυμένο εγκέφαλό σας!…  

 

                                                               «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

 

ΥΓ.  

  • Θεοφάνη είμαστε έτοιμοι για την «επικείμενη σύναξη των Αγγέλων», στις 16-11-2015; Περιμένουμε και επίσκεψη από το Τάγμα των «Εξουσιών».
  • Έκανε κάτι η «Δρία Πτερωτών»; Πόσο να περιμένω Άγγελο-Θεοφάνη μου;                                                                                                           – / –