Θέματα Τουρκίας και Άλλα!..

1. To Δκριο των τ/”ΕΔ” (“Bordo Bereli”), “πατήθηκε”, μέχρι τώρα, 2 φορές από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, όταν σωβούσε η κρίση μεταξύ του Μπασμπούγ και του ΡΤΕ! Μεγάλο μέρος των κρατικών μυστικών τα είδε τότε ο Εισαγγελέας (ο Σαρίκαγια ήταν αν δεν απατώμαι), ο οποίος αργότερα κατηγορήθηκε ως Γκιουλενιστής!.. (Κάποια στιγμή, αν θέλει ο Θεός, θα τα πούμε αναλυτικά).

Την ισχύ στους Τ/Α/ΓΕΕΔ δίνουν μερικές συγκεκριμένες “Μονάδες”, όπως πχ η “Διοίκηση Κινητοποιήσεως – ΕΠΣ”, κλπ. Αυτές, αν ενεργοποιηθούν, μπορεί να έχουμε δολοφονίες, χωρίς να γίνονται ποτέ γνωστοί οι δολοφόνοι, διάφορες προβοκατόρικες ενέργειες, οι οποίες να οδηγούν σε Πραξικοπήματα ή σε σοβαρό περιβάλλον πιέσεως (sic), κλπ!..

Μπορντό Μπερελί” τις έκανε τις τ/”Ειδικές Δυνάμεις” ο Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγός Χιλμί ΟΖΚΙΟΚ (2002-2006), προκειμένου κυρίως να στηρίξει στο Πεδίο, αν θα χρειαζόταν, τον ΡΤΕ, τον οποίον ήταν αυτός που με την ατέλειωτη πονηρία του, όπως έχουμε πει, τον “στέριωσε” ως Π-Θ!..

Να θυμίσω και πάλι, πως:

Μια από τις κυριότερες περιοχές εκπαιδεύσεως των “Β.Β.” είναι η περιοχή Ντενιζλί, Σόκε, Μούγλα, Γκιοκόβα, Ορέν, Γκιουλούκ, περιοχή η οποία “απελευθερώθηκε” πια από την παλαιά 11η Μ/Χ Ταξχία και εδαφικά είναι “ταμάμ” για την γνωστή εκπαίδευση των Τ/”Ειδικο-Δυναμιτών.

Παντού πια στην Μ. Ασία ευρίσκονται Κομάντος του ΤΣΞ, “Β.Β.” του Τ/ΓΕΕΔ, Π/Ν και SAT-SAS του ΤΠΝ, όπως και Κομάντος της τ/Σ-Χ!

Τέλος:

– Το λιμάνι της Αλικαρνασσού (Bodrum) έχει ενωθεί με σιδηρόδρομο, ενώ στο λιμάνι του Ορέν κατασκευάστηκαν 3 μαρίνες, όπως στην Ντάτσα και στο Νταλαμάν.

– Ελέγχεται αν έχει μετεγκατασταθεί το Σύνταγμα Ε/Π απ΄ το Σιμαντιρά.

– Ελέγχεται αν έχει μετεγκατασταθεί η 28 Μ/Κ ΤΑΞ και σε τί ποσοστό!

– Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση της 57 ΤΑΞ (ΠΒ).

– Η 66 Μ/Κ ΤΑΞ έχει ήδη μετεγκατασταθεί στη Δ. Θράκη!

– Η 2η ΤΘΤ του Καρτάλ / Πόλη απαιτεί πλέον συνεχή παρακολούθηση.

Απαιτείται συνεχής έλεγχος των τ/ΚΤΕΛ (sic), των τ/ιδιωτικών πρακτορείων λεωφορείων και των τ/σιδηροδρόμων! Κυρίως όμως απαιτείται η επαφή, άμεση ή μέσω Συνδέσμων, ΚΑΙ(!) με τους Τ/Λαθρέμπορους, αυτούς της Μ. Ασίας, ώστε να επιβεβαιωθεί τυχούσα πληροφορία περί συγκεντρώσεως τ/δυνάμεων στα λιμάνια!

Πολύ λεπτομερής παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της Ταξ/χίας του Μπολού, αλλά και αυτής της Καισάρειας!..

Δυνατότητα πάντα άμεσης εφαρμογής του σχεδίου μας “ΚΕΜΑΛ” για την Σμύρνη και “ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ” για την Πόλη!..

Απαντώ: Το “ΖΑΗΑ” (“Zırhlı Amfıbı Hücüm Aracı”) το έχουν οργανώσει σε 23 “κομμάτια” εφόδου, 2 Δκσεως και 2 ΔΜ.

2. Ορισμένες απόψεις των παγκοσμιοποιητών απάτρηδων και κατά δήλωσίν τους αριστερών “Διεθνών Εβραίων:

Οι άνθρωποι υπήχθησαν πρώτα στην Ισχύ και μετά στον Νόμο, ο οποίος είναι η Ισχύς μεταμφιεσμένη! (Ό,τι εφαρμόζουν και οι Τούρκοι, εδώ και αιώνες)!..

Σκοπός μας η Ισχύς! Η λέξη “Δίκαιο” είναι αφηρημένη ιδέα, η οποία δεν οδηγεί πουθενά! Πού αρχίζει και πού τελειώνει το Δίκαιο;

Η ειλικρίνεια και η τιμιότητα είναι ελαττώματα στους πολιτικούς. Το σύνθημά μας επομένως πρέπει να είναι “Ισχύς και Υποκρισία.

– Η άσκηση βίας είναι η μία αρχή και η πανουργία – υποκρισία η άλλη, για τις Κ-Β που δεν θέλουν να παραδώσουν την εξουσία τους.

– Δεν υπολογίζονται οι Κ-Β. Η δύναμη του χρυσού αντικατέστησε την εξουσία των φιλίων Κ-Β.

Χωρίς απολυταρχία, δεν μπορεί να υπάρξει Πολιτισμός.

Δεν υπάρχει ισότης στην φύση!

Το πλήθος είναι “τυφλή δύναμη!

Ο πόλεμος δεν θα πρέπει να δίνει εδαφικά πλεονεκτήματα. Έτσι, ο πόλεμος θα παίζεται πάντα στην Οικονομία!

Ο Τύπος είναι δικός μας!

Τα δικαιώματα του λαού είναι στην φαντασία του!

3. Η “Τριμερής Επιτροπή” (Η.Π.Α. – Ευρώπη – Ιαπωνία), προάγγελος της “Παγκοσμιοποιήσεως”, ιδρύθηκε το 1973, με την αποπομπή του Νίξον! Πρόεδρός της ήταν ο “Διεθνής Εβραίος” Ροκφέλλερ, ο οποίος έδωσε εντολή στον τότε Α/CIA Σλέσιγκερ να κατεβάσει τους πιθήκους από τα δένδρα! Αμέσως μετά “αποστρατεύθηκαν” χιλιάδες πράκτορες που δημιουργούσαν την ένταση, ανάμεσα στους τότε 2 Κόσμους (Δύση – ΕΣΣΔ+Δορυφόροι της).

Επίσης, δόθηκε εντολή στα κατά τόπους Κλιμάκια της “CIA” να παρακολουθούν και να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους υποψηφίους Π-Θ των χωρών.

Ο Ροκφέλλερ και οι “συν αυτώ” ήξεραν ότι σε λίγο χρόνο θα “έπεφτε” ο Κομμουνισμός.

Υπάρχει πιθανότητα, αν καταφέρουν οι “Παγκοσμιοποιητές” να ρίξουν τον ΤΡΑΜΠ, να γίνει αμέσως μετά, ό,τι και το 1973! Να δημιουργήσουν δηλαδή κάτι νέο οι “Διεθνείς Εβραίοι”, ανάλογο αυτού που έκαναν όταν “έριξαν” τον Νίξον! Μια νέα ίσως “Επιτροπή”, που η ονομασία της θα “προδίδει” και την αποστολή της!.. Μια “Επιτροπή” η οποία θα συμπεριλαμβάνει και τους Κινέζους!.. Οψόμεθα!.. (Χρειάζεται να παρακολουθούμε το Χονγκ Κονγκ και την στάση της Ιαπωνίας, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με τις Η.Π.Α. και κυρίως με τους Σίνες)!..

4. Ο “Διεθνής Εβραίος” Βαρώνος G. Rothchild, γιος του Δαβίδ, πέθανε το 2007, σε ηλικία 98 ετών. Η Οικογένεια αυτή, η οποία είναι σήμερα ο πραγματικός Κυβερνήτης της Ευρώπης (οι απόγονοι), ελέγχει στις Η.Π.Α. τα Πανεπιστήμια “Yale”, “Prinston” και “Harvard”, όπως και πολλά Πανεπιστήμια στον Καναδά.

Θυμίζω εμβόλιμα ότι οι Ρότσιλντ έχουν κυρίως τις Τράπεζες στον Πλανήτη, συν τα διαμάντια και τα ρουμπίνια, συν λίγο από ενέργεια, ενώ οι Ροκφέλλερ ελέγχουν κυρίως την ενέργεια* και ακολούθως Τράπεζες (όχι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, όπως οι Ρότσιλντ), Τράπεζες, στις οποίες “ανοίχτηκαν” το 1955, βοηθούμενοι από τους Ρότσιλντ.

* Οι Ροκφέλλερς “ανοίχτηκαν” και στην “πράσινη ανάπτυξη” (όσους ακούνε να την αναφέρουν είναι “παπαγαλάκια” τους), στις ανεμογεννήτριες, κλπ, ενώ φέρεται να είναι αυτοί, ως έχοντες τον 1ο λόγο, που κυρίως αντιτίθενται στα φυσικά αέρια, στην εξαγωγή τους, κλπ, και άρα και στον… “EAST-MED!.. (Ακούστε λίγο, τί λέγει πχ ο… Γιάνης ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, το άλλο μεγάλο, μετά τον Τσίπρα, “Σορος-παιδο”!.. Για παράδειγμα, ο… Κος αυτός αντιτίθεται στον “EAST-MED”, κλπ!..

Δεν είναι καθόλου σίγουρο, αν με άλλον Π-Θ στο Ισραήλ, το Ισραήλ θα συνέχιζε τον μεγαλοφυή πράγματι σχεδιασμό του “EAST-MED, που μεταξύ των άλλων αποτελεί και μία “απάντηση” των Ισραηλινών στους Ρώσους, Ρώσοι οι οποίοι μελλοντικά θέλουν να φτάσουν στα σύνορά του, όπως έχουμε πει, γράψει και εξηγήσει!.. (Τέλος, περιεχομένου αστερίσκου).

-/-

Απ’ το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον ήλθαν με σχέδιο στην Ελλάδα, την 10ετία του 1990, σχεδόν όλοι αυτοί οι αναθεωρητές ελληνόφωνοι και Έλληνες “τύποις”, Καθηγητές, Ιστορικοί, Οικονομολόγοι, βαπτισμένοι “Διανοούμενοι”, κλπ, οι οποίοι ενετάχθησαν κυρίως στο Σημιτικό ΠΑΣΟΚ και βεβαίως στην Αριστερά (ΣΥΝ), ενδεδυμένοι με τον μανδύα του “σύγχρονου”, του “Φιλελεύθερου”, του “Ήπιου και Πράου”, όλοι αυτοί που δίνουν σήμερα στους Τούρκους τα πάντα, θέλοντας την προσέγγιση και την συζήτηση τάχα με τον γείτονα “και του κόλου τα 9μερα” (ποτέ όμως δεν θα τους ακούσετε, όντας έσω τους Τουρκόφιλοι, να λένε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει αυτό ή το άλλο από την Τουρκία, βάζοντας πάντα την χώρα μας σε μια μόνιμη θέση παθητικής Άμυνας), όλοι αυτοί οι δήθεν “large” θρησκευτικά και κατ’ ουσίαν πολέμιοι της Ορθοδοξίας, όλοι αυτοί που υποστηρίζουν με πάθος την διάλυση της Ελλάδος, όπως αυτή είχε γεννηθεί και πλαστεί (“Θρησκεία – Πατρίδα – Οικογένεια” “εν συντομία”), αυτοί που θέλουν την δημιουργία μιας νέας χώρας, που κάποτε (θα) ήταν ΕΛΛΑΣ!.. Πχ το “ΕΛΙΑΜΕΠ” τότε ήλθε και ο νυν άτυπος Σύμβουλος Ασφαλείας του Κ. Κ. Μ. Αθανάσιος Ντόκος “έπιασε” αμέσως τότε θέση συμβούλου στο ΥΠΑΜ! Κλπ, κλπ, κλπ! Καταλαβαίνετε!..

Οι περισσότεροι επίσης απ’ αυτούς τους Εθνο-διαλυτές… μας “βγήκαν” μέσα από τα προγράμματα των Η.Π.Α. (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”), περί νέας μελλοντικής παγκόσμιας εξουσίας! (Πρόγραμμα “ΗΓΕΣΙΑ”)!.. Δηλαδή παίρνω νέους και νέες από διάφορες χώρες, κλπ, τους σπουδάζω και κάποια στιγμή τους κάνω ηγέτες στις χώρες τους, έχοντας αυτοί την υποχρέωση να κάνουν απόσβεση τα λεφτά που δαπάνησα για τις σπουδές τους, όπως και για να τους κάνω πχ Π-Θ, κλπ, με το να εκτελούν αυστηρά τις εντολές μου, τις εντολές δηλαδή των Η.Π.Α. και δη των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!

Κάποια στιγμή καλό θα ήταν να “ανοίγανε” οι λογαριασμοί όλων αυτών των Κων και Κών!..

Σημειώνω, επικειμένης και της μνήμης της 20-07-1974, ότι ο ΕΤΣΕΒΙΤ, που θεωρείται απ’ τους Τούρκους ο “Πορθητής” της Κύπρου, σπούδασε με χρήματα των Ροκφέλλερς (υποστηρίζουν το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα / ο γνωστός μας Σόρος είναι στο “άρμα” τους) στο Χάρβαρντ! (Το ίδιο και ο Μπαϊκάλ)!.. Από πλευράς Ελλήνων πολιτικών, ο πιο γνωστός Ε/Πολιτικός στην… σκιά τους (sic) ήταν ο Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Τέλος, να θυμίσω ότι υπάρχει από το 1904 στις Η.Π.Α. το Ίδρυμα “ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ” και πως στο αμερικανικό “Council on Foreign Relations” / (“CFR”) Πρόεδρος είναι Ροκφέλλερ.

Το Ίδρυμα ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, μετά τον Α’ Π.Π. υποστηρίχθηκε από 7 Εβραϊκές Τράπεζες, με στόχο -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- την παραγωγή ιδεών για την αμερικανική εξωτερική πολιτική!..

5Δεν ξέρω αν η δημοσιογράφος Σπυράκη της ΝΔ, και πρώην ΠΑΣΟΚ, είναι συγγενής της άλλης Σπυράκη, η οποία υπηρετεί στο ΝΑΤΟ και η οποία εχθρεύεται την Ελλάδα, πάσχουσα από το Ναπολεόντειο σύμπλεγμα, εμφανιζόμενη συνήθως με… “Αιάντειο Γέλωτα”!..

6. Η απάντηση στις επαναλαμβανόμενες παπαριές Ακάρ πλέον θα δίνεται με ρήσεις διαφόρων διανοούμενων, αφού απαντήσεις με εδραία επιχειρήματα για ό,τι έχει αυτός [και η “παρέα” του (λοιποί Τούρκοι ανώτατοι Αξιωματούχοι)], πει έχουν δοθεί και μάλιστα αναλυτικά, και μάλιστα πολύ απλά, ώστε να είναι απολύτως κατανοητές! Διαβάστε το “σάϊτ” μας!

Οι ρήσεις απευθύνονται επίσης και σε όλους τους “φυτεμένους” και μη, ξένους πράκτορες σήμερα στην χώρα μας, δήθεν -βαπτισμένους- διανοούμενους (αυτοί είναι πάντα αριστεροί, όλως τυχαίως, ή “διαβρωμένοι”, πουλημένοι δηλαδή, Φιλελεύθεροι τάχα μου δεξιοί), δήθεν Καθηγητές Παν-μίων (γίνονται όλοι θέτοντας αμανάτι την πολιτική τους στάση και τις ιδέες τους σε αυτούς που τους προωθούν), δήθεν αναλυτές Ιστορικούς, Νομικούς, Οικονομολόγους, κλπ, οι οποίοι εκτελούν το σχέδιο αλλαγής / αλλοίωσης, αρχικά, της… παλαιάς Ελλάδος, αργότερα και βαθμηδόν θα επιδιώξουν αυτοί ή αυτοί που θα τους διαδεχθούν και θα είναι “δικά τους παιδιά”, τον οριστικό θάνατο της Πατρίδος μας και της δημιουργίας ενός “κάτι άλλου”… ως χώρας!.. Δεν θα τους “περάσει” ασφαλώς!.. Κρατείστε και τη σημερινή μας παρέμβαση!

Σημερινή απάντηση στον Ακάρ, ο οποίος είπε και πάλι (για πολλοστή φορά, κάνοντας πως δεν έχει διαβάσει τις σχετικές απαντήσεις μας) για παρανόμως στρατικοποιημένα ε/νησιά του Αιγαίου, για αδιευκρίνιστης κυριαρχίας νησιά του ιδίου Πελάγους, κλπ, με τις 2 παρακάτω ρήσεις:

  α. Με ρήση ΕΛΥΤΗ (Νομπελίστας είναι Ακάρ)!

Και τα κύματα του Αιγαίου ομιλούν ελληνικά!..

  β. Με ρήση ΚΙΚΕΡΩΝΑ (Κάτι θα έχεις ακούσει Ακάρ γι’ αυτόν, δεν μπορεί)!

Ει Θεοί διαλέγονται, την των Ελλήνων γλώττα χρώνται!

7. Η “Παγκοσμιοποίηση” εφάρμοσε και εφαρμόζει ακόμα τώρα στον Πλανήτη και κυρίως στις Η.Π.Α.*, το δόγμα “ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΑΞΗ”! Λατινιστί “ORDO AB CHAOS!

* Κυρίως στις Η.Π.Α., διότι θέλει να “αποκαθηλώσει” η “Παγκοσμιοποίηση” τον Τραμπ, ο οποίος εξελέγη από… την αλαζονεία της, από την απίστευτα μεγάλη οίηση των “Διεθνών Εβραίων” να μην ελέγξουν(sic) τις τελευταίες εκεί εκλογές, έχοντας τότε σίγουρη εξελέξιμη, την βρωμερή πολιτικά Χ. Κλίντον. Να θυμίσω ότι ο Τραμπ έκανε, ως Πρόεδρος, μεγάλες νίλες στους παγκόσμιους σχεδιασμούς των “Διεθνών Εβραίων”, λέγε με “τσέπες” τους, προτάσσοντας το συμφέρον και την πρόοδο των Αμερικανών πολιτών, μέχρι που “του έφεραν” τον ΥΠΑΡΚΤΟ “ΚΟΡΩΝΟΪΟ-19” ή καλύτερα μέχρι που οι “Παγκοσμιοποιητές” μαζί με τους Κινέζους ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΑΝ τον υπόψη ιό!..

8. Επανεξελέγη Πρόεδρος της “Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης” (ΤΒΜΜ) ο Μουσταφά ΣΕΝΤΟΠ, με 328 ψήφους. Από άνευρος, έως πιόνι του ΡΤΕ!

Ο Μουσταφά Σεντόπ ανήκει στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), ο οποίος έχει υπηρετήσει ως μέλος του Κοινοβουλίου για την τρίτη εκλογική περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης από τις 12 Ιουνίου 2011. Εξελέγη για πρώτη φορά στη γενικές εκλογές του 2011 και επανεξελέγη τον Ιούνιο του 2015. Από το 2012 μέχρι το 2015, διετέλεσε αναπληρωτής ηγέτης του AKP, υπεύθυνος για τις εκλογικές εκστρατείες.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 εξελέγη 29ος Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης, μετά την παραίτηση του Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος παραιτήθηκε από την εκστρατεία του για να εκλεγεί ως Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης στις τοπικές εκλογές του 2019.

Ο Μουσταφά Σεντόπ γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 1968 στη Ραιδεστό, από οικογένεια αλβανικής καταγωγής. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα και διδακτορικό δίπλωμα στο δημόσιο δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά. Το 1993 άρχισε να εργάζεται ως μέλος του διδακτικού προσωπικού στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά.

Έγινε γιατρός, το 2002, ξεναγός το 2005 και καθηγητής το 2011.

Έδωσε επίσης διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Φατίχ, στο Πανεπιστήμιο Μαλτεπέ, στο Πανεπιστήμιο Ισίκ, στο Πανεπιστήμιο Ντογούς και το πανεπιστήμιο Εμπορίου της Κωνσταντινούπολης. Έγινε Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά, καθώς και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου, τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και του Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του “Κέντρου Οικονομικών και Κοινωνικών Ερευνών” Κωνσταντινούπολης.

Είναι παντρεμένος με τέσσερα (4) παιδιά.

9. Στο Μπούλκες / Βως Βελιγραδίου (όπου, επί Τίτο, ήταν και το γνωστότατο στρατόπεδο των Κ/Σ, κατά τον ελληνικό εμφύλιο και μετέπειτα Συμμοριτοπόλεμο)*, θα γίνει αμερικανική Βάση!

Στην Κουτσόβα (Αλβανία αυτή), θα γίνει αμερικανική αεροπορική Βάση.

Στην Αυλώνα τέλος (Αλβανία), σχεδιάζεται να γίνει αμερικανική ναυτική Βάση.

* Διαβάστε παρακάτω, τί λένε τα Κομμούνια για το Μπούλκες!

Η ανακοίνωση είναι από τα ντοκουμέντα της 3ης συνδιάσκεψης του ΚΚΕ.
Το κείμενο είναι το ομώνυμο κεφάλαιο από το βιβλίο Καπετάνιοι

Ιστορία

Αφορμή για την ψηφιοποίησή και την ανάρτηση του υλικού στο site αποτέλεσε ένα thread στο athens-imc που ξεκίνησε ο αείμνηστος Mr.Talion.

Μπούλκες

Ήταν περίπου 3.000 αυτοί που σχημάτισαν το πρώτο κύμα και ξεμπαρκάρησαν στο Τέτοβο, κοντά στα Σκόπια, αμέσως μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας. Ζουν εκεί για ένα διάστημα, σ’ ένα πρόχειρο καταυλισμό, ενώ ο Τζίμας ψάχνει στο μεταξύ να βρει ένα χώρο πιο κατάλληλο για μόνιμη εγκατάσταση της κοινότητας. Οι περισσότεροι άντρες της περιοχής έχουν σκοτωθεί στον αγώνα κατά του καταχτητή και οι Έλληνες αντάρτες γίνονται δεκτοί από τις Γιουγκοσλάβες το λιγότερο θερμά. Όταν εγκαταλείπουν την πόλη, δύο σειρές από χήρες και νέες κοπέλλες πλαισιώνουν τις σιδεροτροχιές και τους ζητωκραυγάζουν για τελευταία φορά, σκεπάζοντάς τους με δάκρυα, λουλούδια, φρούτα και τροφές.

Ο επόμενος σταθμός είναι ένα χωριό εγκαταλελειμένο από μια γερμανική κοινότητα που προπολεμικά ζούσε σε μια ζηλευτή ευημερία, το Novis Iva. Οι βουνίσιοι Έλληνες ανακαλύπτουν στα αστικά σπίτια ανέσεις που τους φαίνονται απίθανες. Αφού καταστρέφουν κάπως τα ερμάρια με τους στραφταλιστούς καθρέπτες και θαμπώνουν από τα θαύματα του μηχανικού πολιτισμού, μαθαίνουν πως πρέπει να φύγουν πάλι προς το βορρά. Ο Τζίμας βρήκε την κατάλληλη τοποθεσία πάνω από το Βελιγράδι, στη γιουγκοσλάβικη καμπή του Δούναβη. Είναι το χωριό Μπούλκες. Η γη ολόγυρα στο χωριό, οι μικρές βιομηχανικές εγκαταστάσεις, μοιάζουν να υπόσχονται, στην πίκρα της ξενιτιάς, τη δημιουργία ενός ειδυλιακού κοινόβιου. Το Μπούλκες όμως, υπέρτατος χώρος του δόγματος, δεν θα πραγματώσει παρά την αστυνομική ουτοπία του Ζαχαριάδη. Ο Πεχτασίδης, μεγάλος ιεροεξεταστής της ΟΠΛΑ, θα επιβάλει, κάτω από τον έλεγχο του Ιωαννίδη που εγκαθίσταται στο Βελιγράδι, την φιλύποπτη και δρακόντεια τάξη της σταλινικής ορθοδοξίας.

Σύμφωνα με το πρότυπο της 12ης Ολομέλειας, το ΚΚΕ, έχοντας πραγματοποιήσει την αστική επανάσταση, περνάει στο ανώτερο στάδιο του σοσιαλισμού και της δικτατορίας του προλεταριάτου. Για τον Πεχτασίδη αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να εκκαθαριστούν τα επαναστατικά στρατεύματα. Από την αρχή, το Μπούλκες επωφελείται από τις εγκαταστάεις του για να μεταδόσει στη βάση τις υγιείς ιδέες που διδάσκονται στα κατηχητικά της KUTV. Οι λαϊκοί αρχηγοί, οι καπετάνιοι και οι διανοούμενοι είναι a priori ύποπτοι για μικροαστικό συναισθηματισμό, αριστερισμό και τυχοδιωκτικές τροτσκιστικές τάσεις. Το στρατόπεδο του Μπούλκες απ’ όπου θα περάσουν οι περισσότεροι από τους παλιούς υπεύθυνους του ΕΛΑΣ, εγκαινιάζεται με το έμβλημα της αστυνομικής τρομοκρατίας.Η παραμικρότερη κριτική, η πιο ανώδυνη αμφισβήτηση της πολιτικής γραμμής του ΚΚΕ, ερμηνεύεται σαν αληθινή προδοσία. Οι περισσότεροι από τους παλιούς αρχηγούς του ΕΛΑΣ, που στη διάρκεια του αγώνα τους δεν είχανε ποτέ υποστεί αυτό το είδος καταναγκασμού, αντιτάσσουν μια βουβή αντίσταση στην επιτροπή διοίκησης.

Για να υπογραμμίσουν καθαρά τις διαβαθμίσεις της νέας ιεραρχίας, προνόμια φανταχτερά παραχωρούνται στους γραφειοκράτες του κόμματος. Έχουν μεγάλα σπίτια, τρώνε σ’ ένα είδος λέσχης και μοιράζονται τον καλό ρουχισμό. Οι καπετάνιοι κι οι παλιοί αντάρτες είναι μαντρωμένοι σαν αιχμάλωτοι.

Σε μια συγκέντρωση, ένας καπετάνιος απευθύνεται στο ακροατήριο.

«Γιατί αυτή η ανισότητα ανάμεσα στη διοίκηση και στα μέλη του στρατοπέδου; Γιατί αυτή η δυσπιστία και η αδιαφορία για τους ήρωες της Αντίστασης

Ο Πεχτασίδης σηκώνεται στην έδρα.

«Πρέπει να διαγραφεί ο σύντροφος».

Η συνέλευση απορρίπτει την πρόταση και διαλύεται αμέσως. Οι αμφισβητίες όμως εντοπίζονται και καταγράφονται στο μαυροπίνακα ενός κακόβουλου και συχνά αιματηρού καταδιωγμού.

Η αστυνομική τοξίνωση δηλητηριάζει όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, διαβρώνει τις θελήσεις και τελικά παραλύει κάθε διάθεση κριτικής.

«Αν κουβεντιάσεις με τον τάδε που έχει αντικομματική στάση, θα παρασυρθείς απ’ αυτόν. Πρόσεχε, γιατί διαφορετικά θα υποχρεωθούμε να λάβουμε μέτρα εναντίον σου.»

Αν η προειδοποίηση δε φέρει αποτέλεσμα, χρησιμοποιούνται πιο δραστικά μέσα.

Στο τέλος του καλοκαιριού, παίρνοντας σαν πρόσχημα μια διαμαρτυρία των γιουγκοσλαβικών αρχών, ο Πεχτασίδης οργανώνει την πρώτη του εκκαθάριση. Μαζί με τον καπετάν Μαύρο, είκοσι ξεροκέφαλοι οδηγούνται στα σύνορα, δηλαδή ρίχνονται βορά στις συμμορίες που αλωνίζουν την ελληνική ύπαιθρο ψάχνοντας. Τα σφάλματά τους είναι, η απειθαρχία, και φυσικά οι αντικομματικές ενέργειες και η προδοσία.

Μετά την παράσταση της δημόσιας ανάγνωσης των κατηγοριών, με εξέδρα, μουσική και σκηνοθεσία κατάλληλη, ο Μαύρος και οι 20 αντάρτες οδηγούνται στο σταθμό ανάμεσα σε δύο σειρές αντρών που έχουν ψυχολογικά συνθηκολογήσει, σφυρίζουν περιφρονητικά και φτύνουν κατάμουτρα τους παρίες. Εκείνοι που δε συμμετέχουν, και είναι πολλοί, θα περιμένουν τη σειρά τους. Είναι τα σκουλήκια.

Ο Μαύρος, ο «προδότης», πεταγμένος από τους γραφειοκράτες, θα οργανώσει νέες αντάρτικες ομάδες και θα πεθάνει, δύο χρόνια αργότερα, σαν ήρωας στις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού.

10.  Απαντώ! 30.000 Τζιχαντιστές, με βάση την Α-Τ συμφωνία θα εγκατασταθούν στην Β. Ήπειρο!

11. Ναι! Η νύφη του Μπους είναι Σκοπιανή!

12. Δεν το ξέρω, αν Ρώσοι μαφιόζοι κυκλοφορούν με Ισραηλινά διαβατήρια στην Ελλάδα! Άλλη είναι η αποστολή μου!..

13. Τα περί κατασκοπείας της ΜΟΣΑΝΤ στις Η.Π.Α. σε βάρος των Η.Π.Α. είναι “fake news” των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, προκειμένου φίλε να διασαλευτούν οι σχέσεις Τραμπ – Νετανιάχου, αλλά και να δημιουργηθούν εσωτερικά προβλήματα, κατά των φερομένων ως εχθρών της “Παγκοσμιοποίησης” 2 αυτών πολιτικών! (Κυρίως πρόβλημα στον Τραμπ, καθώς το Ισραήλ, επειδή “κόβει κόλους”, το φοβούνται, όσο και να μισούν τον Πατριώτη Π-Θ του).

14. Προβληματίζομαι στο ερώτημά σου φίλε! Οι πετρελαιάδες είναι σαν τις γάτες! Όταν φωνάζουν, δεν ξέρεις αν κάνουν έρωτα ή μαλώνουν!.. Καταλαβαίνεις!.. Θα δείξει όμως!..

15. Είναι αλήθεια! Ο Σαμαράς δεν άσκησε “VETO”, έτσι αναγνωρίστηκε η Βοσνία – Ερζεγοβίνη (Β-Ε), και “άνοιξε” ο δρόμος και για τα Σκόπια. Ρωτάς μετά, πού αποδίδω την πράξη του αυτή! Απαντώ:

Σε πολιτική τότε απειρία του και πάντως όχι προδοσία! Ο Σαμαράς είναι Ελληνόψυχος!

Με βάση βεβαίως τα όσα περί αμερικανικού Προγράμματος ΗΓΕΣΙΑ* έγραψα εδώ σήμερα και πιο πάνω, ναι, μπορεί να τον διέταξαν οι πάτρωνές του και αυτός “ξεχρέωσε” (μιλάμε πάντα για… μερική απόσβεση του χρέους ή της υποχρέωσης ορθότερα, αφού ποτέ οι Κοι αυτοί δεν ξεχρεώνουν τα διεθνή αφεντικά τους, άπαντες και όχι μόνον φυσικά οι Έλληνες “σπουδαγμένοι” στις Η.Π.Α.!..

* Ο Σαμαράς σπούδασε στο Χάρβαρντ, όπως και ο Κ. Μπακογιάννης, αλλά και άλλοι!..

16. ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ!.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΡΤΕ, ΦΥΣΙΚΑ Ο ΡΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Ε/ΥΠΕΞ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΘΕ, ΨΑΞΤΕ!..

Ο ΑΝΤΝΑΝ ΜΕΝΤΕΡΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ “ΑΚΡ” ΤΟΥ ΡΤΕ) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΩΣ ΤΟ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ” ΘΑ ΓΙΝΕΙ “ΒΑΤΙΚΑΝΟ”!..

Ό,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΦΕΪΚ”, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΘΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ… ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΓΑΤΟ-ΩΡΩΝ!.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;

17. Λέμε εμείς τώρα! Μήπως το Ε/ΥΠΕΞ, αλλά και το Ε/ΥΠΑΜ, θα πρέπει να έλθουν σε επαφή με το… πυρηνικό Πακιστάν, του οποίου αρκετές χιλιάδες πολίτες φιλοξενούμε στην χώρα μας, κλπ, και συγκεκριμένα σε επαφή με τον παλαιό… αθληταρά (πρωταθλητή στο Χόκεϋ επί χόρτου, με άλογα) λεφτά, Τουρκόφιλο Π-Θ του και “Άνθρωπο” των Άγγλων και να τον ρωτήσει τί θα γίνει, αν περιέλθουν στην κατοχή του ε/Κράτους, σε έναν πιθανό Ε-Τ πόλεμο ή ακόμα (ένα επίπεδο “κάτω”) και σε μια βαθιά Ε-Τ… περιδίνηση (sic), πτώματα Πακιστανών πιλότων;

18.  Απαντώ! Εξ όσων ξέρω το Άκτιο “πιάνει” από Ιρλανδία, έως και Μόσχα!.. Για τις δυνατότητές του, δεν είμαι και ο καλύτερος να σου απαντήσει φίλε, αλλά νομίζω ότι δύναται να φωτογραφίζει “κλειστούς χώρους”, να “τυφλώνει” α/φ, ε/π, κλπ, κλπ, κλπ!..

19. Ο Νταβούτογλου ρε Τούρκοι, τυχαίως διεγράφη απ’ τον ΡΤΕ, το 2016; Θα μάθουμε ποτέ το “γιατί”;

20. Κλείνω σήμερα με μια ρήση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ρήση η οποία ελέχθη στις 10-08-1957, και την οποία αφιερώνω στον (μέχρι πρότινος) σεβαστό (ως Πολιτικό φυσικά) Πρόεδρο της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, Κο Ανα(ν)στασιάδη!

Η Κ-Β ΔΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΒΥΣΣΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ“!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ

1. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!

ΠΑΟ: Μία ανείπωτη τραγωδία σε συνέχειες!

ΠΑΟ: Μία ανείπωτη τραγωδία σε συνέχειες!
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν περιγράφεται με τον χαρακτηρισμό «μεγάλο». Δεν πρόκειται καν για πρόβλημα. Πρόκειται για μία τραγωδία και μάλιστα επική τραγωδία. Ένα έπος ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, εκφυλισμού, εξαχρείωσης.

Μια ομάδα πού σ’ όλη της τη μέχρι Αλαφούζο εποχή πρωταγωνιστούσε, πού έκανε πρωταθλητισμό, πού μάχονταν κάθε χρόνο για τις πιο υψηλές διακρίσεις, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ αυτό πού ζουν οι οπαδοί του και ομιλώ για το υψηλό ποσοστό των οπαδών πού έχουν ακόμα τη δυνατότητα να σκέπτονται και να κρίνουν. Μια ομάδα πού έχει χρόνια να παίξει στην Ευρώπη, μια ομάδα πού είναι ικανοποιημένη να τελειώνει το πρωτάθλημα μέσα στην πρώτη … εξάδα, μία ομάδα πού την έχουν εγκαταλείψει ακόμα και οι οπαδοί της.

Μια ομάδα ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ.

Μια ομάδα ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.

Μια ομάδα πού εκπέμπει και προσπαθεί να επιβάλει όραμα φτιαχτής «ικανοποίησης», έως και … πανηγυρισμού, όταν καμιά φορά καταφέρνει, κάτω από διάφορες περίεργες συγκυρίες, να «αποσπάσει» έστω και ένα «χιχάκι» από τον Ολυμπιακό.

Μια ομάδα πού έχει συνηθίσει πλέον να προβάλει ένα μικρό στοιχείο της γενικής της κατάντιας ως «θαυμαστό επίτευγμα».

Μια πρώην υπερήφανη ομάδα, πού έφτασε στο απόλυτο σημείο εξαχρείωσης : Να γίνεται ΤΣΙΡΑΚΙ, ΤΣΑΤΣΟΝΙ, ή ακόμη και … ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ άλλης, προκειμένου να ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΙ’ ΑΛΛΑ, ΚΙ’ ΑΛΛΑ, ΚΙ’ ΑΛΛΑ, ο ΠΑΜΦΑΓΟΣ και ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ιδιοκτήτης της.

Το μέγεθος της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ όμως του Παναθηναϊκού, δεν περιορίζεται χρονικά στο επί Αλαφούζου παρόν. Τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ δεν έχουν έρθει ακόμη. Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ δεν είναι αυτοτελής, μονόπρακτη. Εχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, έχει ΜΕΛΛΟΝ.

Η εμφάνιση προχθές στην ομάδα του μερικών νέων ποδοσφαιριστών, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ στοιχείο για ομάδα πού (“τρόπος του λέγειν”) «κάνει πρωταθλητισμό», μια ομάδα πού «έχει φιλοδοξίες». Όταν είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού και βλέπεις κάποιους νεαρούς να προβάλλονται περίπου ως η βάση της νέας ομάδας, σημαίνει πως ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, πως ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ο αγωνιστικός σου δρόμος θα είναι Γολγοθάς. Ότι θα ξεκινήσεις με βασικό στόχο να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. Και όταν με διάφορους τρόπους, συμμαχίες, νταλαβέρια και αλισβερίσια καταφέρεις να γλιτώσεις τον υποβιβασμό, ο επόμενος στόχος σου θα είναι να «μπεις στην εξάδα» και μετά, μπας και πάρεις κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο συναγωνιζόμενος τον Βόλο, την Ξάνθη, την Τρίπολη, κλπ.

Τι σημαίνουν αυτοί οι Αλεξανδρόπουλοι, Σερπέζηδες, Θεοχάρηδες, κ.α.; Σημαίνουν ότι ΕΝΙΣΧΥΣΗ της ομάδας σου με ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. Ότι το μπάτζετ σου μειώνεται αντίστροφα με την αύξηση της τσέπης του ιδιοκτήτη. Ότι το καλύτερο πού θα έχεις να περιμένεις θα είναι Νατζ, Μουλέν, Ασάρ, Παπάρ και Περέα. Και βέβαια, στην άκρη του τούνελ, μία συμφέρουσα (πάντα και ΜΟΝΟ για τον ιδιοκτήτη Αλαφούζο) μία καλή πώληση, πού θα φέρει κάποια λεφτά στο «ταμείο ( της αριστερής ( ή της δεξιάς, θα σας γελάσω ) ΤΣΕΠΑΣ του!..

Με αυτούς θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός, με προσθήκες πού θα κοστολογούνται σε ελάχιστες χιλιάδες ευρώ, με αγωνιστικά στησίματα του, σαν αυτό πού … θαυμάσαμε προχθές : * ΕΝΑ πούλμαν μπροστά στο τέρμα, και μπροστά απ’ αυτό, άλλο πούλμαν στο κέντρο και κάτω από τη σέντρα.

Στο τεράστιο πάρκιν του μισού γηπέδου, βρίσκονταν ΔΥΟ ΠΟΥΛΜΑΝ και ένα – δυό … smartάκια , εν κινήσει.

Και τελικά, το ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑ του κάθε πράσινου οπαδού, υλοποιήθηκε :

ΝΑΙ ! Μια ακόμη ΙΣΟΠΑΛΙΑ μέσα στη έδρα μας, με τον Ολυμπιακό !

ΝΑΙ ! Παραλίγο να του σπάσουμε το αήττητο !

ΝΑΙ ! Ο Ολυμπιακός δεν μας … ξανα νίκησε !

ΝΑΙ ! Το … μέλλον μας ανήκει …

Δηλαδή … σόρρυ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΝΗΚΕΙ !

Το ΤΣΕΠΩΣΕ κι’ αυτό, πασούλα από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Αλλά … τι πειράζει ;

Η ομαδάρα μας πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό ! ΖΗΤΩΩΩΩ !

Τέλος τραγωδίας ; Όχι, βέβαια, αυτή είναι … ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

2.

Ο Έλον Μασκ «απασφάλισε» κατά του Kομμουνισμού και του Νόαμ Τσόμσκι

«Είναι ένας ιός στο μυαλό ηλιθίων» έγραψε στο Twitter το αφεντικό της Tesla


ΚΟΣΜΟΣ
06/07/2020
Ο Έλον Μασκ «απασφάλισε» κατά του κομμουνισμού και του Νόαμ Τσόμσκι

Επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ο Έλον Μασκ κατά του κομμουνισμού και του Νόαμ Τσόμσκι, αφού ανάρτησε σχόλιο για τον Αμερικανό φιλόσοφο ότι «είναι χάλια».

Το εκκεντρικό αφεντικό της SpaceX και της Tesla φημίζεται για τις «αιχμηρές» και συχνά άκομψες δηλώσεις του.

Χθες, αποφάσισε να επιτεθεί ξαφνικά από τον προσωπικό του λογαριασμό κατά του κομμουνισμού, αλλά και του Νόαμ Τσόμσκι, του διάσημου γλωσσολόγου. Σημειωτέον ότι ο Τσόμσκι, κατά το παρελθόν, έχει επικρίνει τα έργα νευροτεχνολογίας του Μασκ.

Ο Μασκ δημοσίευσε μια λίστα με τίτλο «7 πράγματα που κάθε παιδί πρέπει να ακούσει». Και προτελευταίο στη λίστα υπάρχει το εξής: «Ο κομμουνισμός έχει αποτύχει κάθε φορά που δοκιμάστηκε». Σε ένα tweet κάτω από την ανάρτηση, μάλιστα, ο επιχειρηματίας γράφει «Σημείωση: Ο Τσόμσκι είναι χάλια».

Αλλά υπάρχει και συνέχεια.

Συμφωνώντας με τον Μασκ, ένας ψυχολόγος ονόματι Γκαντ Σάαντ έγραψε ότι ο Τσόμσκι «έχει πει τρελά πράγματα για την πολιτική για 5+ δεκαετίες». Και ο Μασκ απάντησε: «Είναι ένας ιός στο μυαλό ηλιθίων».

3.
GÜNCEL / 04.07.2020

Yunan amiral, “Türk gemileri, Girit‘e gelirse batıracak mıyız?” sorusuna cevabı şoke etti

Türkiye’nin Girit’in güney doğusunda enerji kaynaklarını arama yapma kararının ardından Yunanistan çalkalanmaya devam ediyor.

Türkiye’nin sondaj faaliyetlerini konuşulduğu bir Yunan kanalına çıkan Yunan amiral, söylediği sözlerle stüdyodakileri dumura uğrattı.

Hangi hakla Türk gemilerini batıracaksınız?

Wights of Salem isimli Youtube kanalının çevirdiği videoda, Yunan amirale “Türkiye’nin gemileri Girit’in güneyine geldiğinde batıracak mıyız?” sorusunu sordu. Yunan amiral ise, “Ben açıkçası sorduğunuz soruyu anlamadım. Gemileri batırmaktan bahsediyorsunuz ama bizim o bölgeye sahip olduğunu belirttiğimiz münhasır ekonomik bölgemiz yok. Herhangi bir münhasır ekonomik bölge belirlemedik. O halde hangi hakla onların gemisini batıracağız?” cevabını vererek stüdyodakileri dumura uğrattı.

“Türkiye bölgesel bir süper güç”

İyimser olmadığı yönünde eleştirilen Yunan amiral, stüdyodakilerin yüzüne gerçeği çarparak “Türkiye bölgesel bir süper güç” ifadelerini kullandı.

Milliyet Gazetesi İlk Sayfası
5. 

ATMACA’nın son test görüntüleri: 220 km’deki hedefi vurdu!

Haber7/ Özel

ATMACA Projesi, Deniz Kuvvetlerimizin MİLGEM platformlarında konuşlandırılacak gemiden gemiye seyir füzesi ihtiyacına yönelik olarak Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatıldı. Proje ROKETSAN’ın ana yükleniciliğinde sürdürülüyor. ATMACA seyir füzeleri ROKETSAN tarafından, atış kontrol sistemleri ve diğer ekipmanlar ise ASELSAN tarafından yerli imkânlarla geliştirildi.

ATMACA, Türkiye’nin ilk deniz füzesi olma özelliğini de taşıyor.

SAVUNMA SANAYİİ BAŞAKANI DEMİR: 200 KM’DEKİ HEDEFİ BAŞARIYLA VURDU

İlk kez Haber7’de yayınlanan görüntüler hakkında Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, “Atmacamız bu sefer uzun uçtu. 200 km+ mesafedeki hedefi başarıyla vurarak fonksiyonlarını mükemmel şekilde yerine getiren  ATMACA seyir füzemiz envantere girmeye hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

ABD FÜZESİNİN YERİNİ ALACAK

Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın ihtiyaçları kapsamında geliştirilen Atmaca Gemisavar Füze Sistemi, envanterde yer alan Harpoon Füze sisteminin yerini alacak.

ATMACA Füzesi Özellikleri

Çapı: 350mm
Kanat Açıklığı:~1.4m
Uzunluğu:4.800 – 5.200 mm
Ağırlığı:~800 kg
Harp Başlığı:~200 kg Sınıfı
Motor Tipi: TR40
Menzil:~200 km Sınıfı
Güdüm Sistemi: INS/GPS+RA+DL
Arayıcı Başlığı: ? Bant Aktif RF
Sürati: Mach 0.8/0.85?
Üretici Firma: Roketsan, Türkiye

Sistem Özellikleri:

Otonom
Düşük Radar İzi
Yüksek Hassasiyet
Tüm Hava Şartlarında Görev Yapabilir
Karşı Tedbirlere Dayanıklı
Veri Bağı ile Hedef Güncelleme, Yeniden Saldırı, Görev İptal Yeteneği
Üç Boyutlu Görev Planlama
Su Üstü ve Su Altı Platformlarından Kara ve Su Üstü Hedeflerine Karşı Angajman
Su Üstü Platformlardan Su Üstü Hedeflere Karşı Angajman
Hedef Seçimi
Uzun Menzil

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!.. ΓΡΑΒΒΑΤΩΜΕΝΟΙ “ΑΝΤΑΡ-ΣΙΕΣ“!..
8.

Coalition for Jewish Values

Fellow American:

Over 1,500 leading rabbis are lending their voice to our nation’s vital public policy debates. Why?

Contrary to years of false innuendos in the media, the overwhelming majority of America’s Rabbis are conservative, and recognize the source of America’s core values.

The truth is, when leftists pledged their loyalty to people who want to destroy America and Israel, they abandoned us all, we had no choice.

Once the mayor of New York City permitted protests and riots in the streets but attacked the Jewish Community for burying a community leader and threw children out of playgrounds, we had no choice.

And when a candidate for President agreed to violate U.S. law to support terrorists in the Middle East, we had no choice.

If you think it’s time to fight back against politicians who would attack America’s core values, prohibit us from worshiping freely or support terrorists, then join our Coalition today with a gift of $25, $50, $100 or more.

The 2020 election is shaping up to be one of the most important of our lifetime. It will impact policy regarding religious liberty, economic recovery, life, marriage, immigration, Israel, and many other important topics.

Most Americans know the story of Moses splitting the Red Sea, enabling the Jewish people to escape the Pharaoh’s army. Much less well-known is a meaningful detail added to the story by the Medrash (an authority on the interpretation of the Torah).

When Moses first reached out his hand to part the sea, the Medrash tells us, nothing happened. But Nahshon, head of the tribe of Judah, knew that G-d had promised to part the sea, and so he walked right in before anything happened. When the water reached his nose, then the sea parted. Nahshon had faith that G-d would fulfill his promise, even with no proof – so he acted, and G-d delivered.

That’s why we’re unrolling the Nahshon Project — to protect Biblical values and fight back against radical leftist forces who oppose the bedrock principles upon which our nation’s Founding Fathers established this great country.

The Coalition for Jewish Values is organizing the largest Jewish Get Out The Vote effort in our nation, and we are counting on your generous gift of $10, $25, $50, or more today to help us fight back by educating and mobilizing tens of thousands of our community members who vote with their values.

Even amid the global pandemic we’re facing, radical leftist organizations are recruiting, and training thousands, of workers in key battleground states to deceive and mobilize Jewish voters.Coalition for Jewish Values

The left thinks they own the Jewish vote, but with your help, we can ensure they do not.

These radicals are more interested in anarchy than Biblical Values and if we remain silent, they are guaranteed to deceive these voters.

That is why we the Coalition for Jewish Values must begin mobilizing voters who already believe in our values, what America now calls Judeo-Christian ethics, to stand up and go to the ballot box in November.

These people need the tools to help educate their friends, family members and even someone they know who spends more time listening to Joe Scarborough than Rush Limbaugh.

This isn’t a political fight between Donald Trump vs. the Democrats; it is a turning point for human history, when we must choose between a future based upon Biblical Values or upon radical socialism and elected leaders who seek to punish men and women of faith.

Will you support The Nahshon Project with your gift of $50 or more TODAY?

The Nahshon Project will primarily focus our efforts in the Jewish Community nationwide to do the following:

  • Voter Registration — register 250,000 new voters
  • Voter Education — mail more than 20 million pieces of voter education mail
  • Voter Turnout — turn out 1 million voters to the polls

Through our education campaigns, we will ensure that voters will better understand the stakes our nation faces and why we can no longer afford to have elected leaders who thwart the Constitution and disregard the Bible.

Help us defeat the left’s plot to remove Biblical Values from America with your gift of $50, $100 or even $500 today.

With only five months left, please don’t wait another moment! We need YOUR immediate support to succeed in our efforts and preserve the greatness of our nation.

May G-d continue to bless America and Israel,

Rabbi Yaakov Menken
Rabbi Yaakov Menken

Managing Director, Coalition for Jewish Values

9.

Israel launches advanced Ofek 16 satellite, can monitor Iranian nuclear weapons

By David Isaac, World Israel News

Israeli successfully launched its Ofek-16 (or, “Horizon-16”) satellite at 4:00 a.m. on Monday. It joins a collection of satellites Israel has deployed recently.

Not only the satellite, but its Shavit launcher were developed locally in Israel. The project could be described as all ‘Blue and White,’ a term referring to Israel’s national colors and often used to describe locally produced products.

The satellite has already entered orbit and has undergone initial tests. It will begin transmitting its first pictures next week.

Ofek-16 is a reconnaissance satellite. Although Israel Aerospace Industries (IAI) made no comment about the details of its mission, reports have assumed that it will bolster Israel’s ability to monitor Iran, particularly its nuclear weapons development

Israel is one of the few countries with satellite-reconnaissance capabilities. Iran is another in that elite group.

Defense Minister Benny Gantz tweeted on Monday, “Israel’s technological and intelligence superiority is a cornerstone of its security.”

“The success of the launch of the satellite tonight is another tremendous achievement for the defense establishment, the security industry in general and the aerospace industry in particular,” he said.

“The fact that Israel is one of 13 countries in the world capable of launching into space is not self-evident and stands first and foremost thanks to the people who have been working on these systems and advancing breakthrough capabilities over the years,” he added.

Israel’s Ofek-16 follows the 2016 launch of Ofek-11. Israel Aerospace Industries wouldn’t comment on the jump in numbers.

“The Ofek-16 is highly advanced, including breakthrough ‘blue and white’ technology that serves our defense interests,” said Shlomi Sudari, who heads IAI’s space program.

“We will continue to strengthen and fortify Israel’s power on every front and everywhere,” Gantz said.

Israeli defense firm Elbit systems, which specializes in electronic defense systems, developed the satellite’s payload.

Ayasofya kararı iptal edildi

Gazeteci Mehmet Ardıç, yaptığı açıklamada “Danıştay oy birliğiyle 27.11.1934 tarihli Ayasofya kararını iptal etti. Cami olmalı dedi ve nokta konuldu geri sayım başladı.” ifadelerini kullandı.

2020-07-08
"Ayasofya kararı iptal edildi"

Gazeteci ve Uluslararası Sosyal Medya (USMED) Başkanı Mehmet Ardıç, Ayasofya ile ilgili gündemi sarsacak bir açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ardıç, “Danıştay oy birliğiyle 27.11 1934 tarihili Ayasofya kararını iptal etti. Cami olmalı dedi Ve nokta konuldu geri sayım başladı.” dedi.

11. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΚΑΝ! ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΝΙ ΤΕΛΙΚΑ!.. 

Sakarya’daki havai fişek fabrikasının sahibi tutuklandı!

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasındaki patlama hakkında gözaltına alınan fabrika sahibi ve MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun tutuklanarak cezaevine gönderilirken, fabrikanın ortaklarından olan 75 yaşındaki babası ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İşte son dakika gelişmesi…

 08.07.2020
Sakarya‘daki patlamaya ilişkin gözaltına alınan havai fişek fabrikasının 2 sahibinden biri tutuklandı, diğeri adli kontrolle salıverildi.

3 Haziran Cuma günü 11.15 sıralarında Sakarya’nın Hendek ilçesi Yukarı Çalıca mevkiinde bulunan Büyük Coşkunlar Havai Fişek fabrikasında meydana gelen ve 7 kişinin ölümü ile sonuçlanan patlama ve yangın olayı ile alakalı olarak, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında olayın meydana gelmesinde ilk etapta kusur ve ihmali bulunduğu değerlendiren fabrika sorumlu müdürü A.A., fabrika müdürü ve genel usta başı H.A.V., genel usta başı E.Ö. ile iş güvenliği uzmanı A.B. gözaltına alınmış ve daha sonrasında ise Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

2 FABRİKA SAHİBİ SABAH SAATLERİNDE GÖZALTINA ALINDI

Soruşturmanın devamında ise fabrikada görev yapan ve tutuklanan şüpheliler başta olmak 100’ün üzerindeki diğer çalışanlardan alınan beyanların birbirleri ile örtüşmesi ve bir bütün halinde değerlendirildiğinde ise işverenin alınan bütün önlemlere uyulmasını temin etmek, geniş bir kontrol mekanizması kurarak, iş güvenliğini işçinin inisiyatifine ve özenine bırakmadan, tehlikelere karşı bilinçlendirmek, iş disiplinini sağlamak, iş güvenliği malzemelerinin kullanılması yönünde denetim ve gözetim yükümlüğünün de bulunduğu dikkate alındığında söz konusu fabrika sahiplerinin de sorumlu olabileceği değerlendirilerek sabah saatlerinde fabrika sahibi ve MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ile 75 yaşındaki babası A.R.E.C. gözaltına alınmıştı.

YAŞAR COŞKUN TUTUKLANDI, BABASI SERBEST KALDI

Sağlık kontrollerinden geçirilerek Hendek Adalet Sarayı’na getirilen ve ifade işlemleri tamamlanan fabrika sahibi Yaşar Coşkun tutuklanma, babası A.R.E.C. ise adli kontrol şartıyla serbest kalma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Burada hakim karşısına çıkan Yaşar Coşkun tutuklanarak cezaevine gönderilirken, babası A.R.E.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PATLAMA OLAYINDA TUTUKLU SAYISI 5’E YÜKSELDİ

Öte yandan, dün gece saatlerinde fabrika sorumlu müdürü A.A., fabrika müdürü ve genel usta başı H.A.V., genel usta başı E.Ö. ile iş güvenliği uzmanı A.B.’nin tutuklama kararının ardından fabrika sahibi Yaşar Coşkun’un da tutuklanmasıyla birlikte patlama olayına ilişkin tutuklu sayısı 5’e yükseldi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim ve Basın Sözcülüğü Bürosu ise yaptığı yazılı açıklamada, soruşturmanın bütün yönleriyle hassasiyetle yürütülmekte olduğunu duyurdu.

KAYNAK: AA

-/-