Θα Χρειαστεί, Ίσως και Σύντομα!..

Φίλοι μου!

– Κατόπιν πιέσεως του Ποντικού* και σύμφωνης γνώμης τουΟφέλτη, σήμερα θα σας γράψω “2 λόγια” για την καταγωγή του Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ!

ω2

                                                                          Προσέξτε καλά τη φωτογραφία!

– Το 2004, σε επίσημη επίσκεψή του στη Γεωργία, είχε δηλώσει: “Εγώ, αρχικά, είμαι Γεωργιανής καταγωγής! Η οικογένειά μου είναι μια οικογένεια που μετακόμισε από το Μπατούμι (Βατούμ), στο Ρίζε“!

– Σημειώνω πως, κατά την επίσκεψή του αυτή στη Γεωργία, Πρόεδρος της χώρας αυτής ήταν τότε οΠΡΟΣΕΞΤΕ εβραϊκής καταγωγής Μιχ. ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ! (Επιλογή των Η.Π.Α.).

– Στις 07 Σεπ 2009, στην τ/ε/φ “Vakit” (“Ώρα” / “Χρόνος”), ο εξ Αδάνων Τούρκος, αναφερόμενος ως Ιστορικός, Τζεσμί Γιορτσεβέρ, (δηλ. ο Τζεσμί, ο οποίος αγαπάει την Πατρίδα / Τζεσμί ο Πατριώτης), έγραψε πως ο ΡΤΕ δεν είναι Γεωργιανός, αλλά Μαυροθαλασσίτης!

– Ακόμα, γραφόταν στην παραπάνω ε/φ, πως ο ΡΤΕ είχε δώσει εντολή στους Επιτελείς του να ενδιαφερθούν, ώστε να αλλάξει η πληροφορία που αναφερόταν στο “Wikipedia” και που τον ανέφερε ως Γεωργιανό!

– Ως παππούς του ΡΤΕ (από την πλαευρά του πατέρα του) φέρεται ο Teyup Efendi / Αφέντης Τεγιούπ, ο οποίος λέγεται ότι είχε το παρωνύμιο Batakoğlu” / “Μπατάκογλου, το οποίο σήμαινεΕπαναστάτης, και αυτό διότι περί τα 1800 αυτός, όπως και άλλοι, είχαν ξεσηκωθεί κατά του Οθωμανικού Κράτους!

– Ο Αφέντης Τεγιούπ κατοικούσε με την οικογενειά του σε μια περιοχή Νως του Ρίζε, που λεγόταν, προ του 1923 και της συστάσεως της Τ/Δημοκρατίας, από τους Οθωμανούς Potamya” / “Ποταμιά και από τους Έλληνες  Pilihoz” / “Πηλιχός! (Ελληνικότατες ονομασίες και οι 2).

– Έτσι, ο ΡΤΕ από την πλευρά του Πατέρα του (για να μην κρυβόμαστε πια φίλε Ταγίπ) είναι ελληνικής καταγωγής [Rumveledi”= Ρωμαίϊκης Καταγωγής και “επί το τούρκο – λαϊκότερον, Ρωμιοπαλιόπαιδο”] και από πλευράς της μάνας του Γεωργιανός εβραϊκής καταγωγής!

(Να η εξήγηση / η απάντηση, στο ερώτημα “γιατί το 2004 είπε, (ό,τι σας έγραψα εδώ, στην 2η παράγραφο”), στον τότε Γεωργιανό, εβραϊκής καταγωγής, Πρόεδρο της Γεωργίας, Σαακσβίλι)!

– Αυτά λοιπόν αγαπητοί για τον ΡΤΕ!

                                                                                             – / – 

* Ποντικέ!

– Απαντώ!

– Ο ΡΤΕ έχει κάνει 2 εγχειρήσεις (κανονικές) στο έντερό του! Μία το 2011 και μια το 2013! (Προς τα τέλη)! Του έχουν αφαιρεθεί 25cm, από το παχύ του έντερο! (Το έχω ξαναγράψει! Άρα τί να συμπεράνω, μήπως ότι είσαι… επιπόλαιος); Δεν γνωρίζω αν έχει κάνει, (που με τη λογική θα πρέπει να έχει κάνει) και μικρο-επεμβάσεις, για το συγκεκριμένο του πρόβλημα! Για περισσότερη επίλυση… αποριών, ρώτα κανέναν… ειδικό γαστρεντερολόγο Γιατρό, αλλά και κανέναν Ψυχολόγο – Ψυχίατρο! Δεν αστειεύομαι… Πόντικα!..

– Εγώ μόνον, και συμπληρωματικά, να σου γράψω να σκεφτείς πώς βγήκε η φράση: “Αυτός είναι ζοχάδας” ή “Έχει ζοχάδες”, κλπ, ποιά είναι η σχέση εντέρων και… φουσκωμάτων, κλπ! Κατάλαβες νομίζω και σταματώ εδώ, διότι “λίγο ακόμα” και θα το κάνω / κάνουμε το άρθρο μας σήμερα… Kerhane!..

– Και “Ποντικέ” πρόσεξε: Αν μου ξαναγράψεις “Σουλτάνο” και όχι Δικτάτορα τον ΡΤΕ, αυτό δηλαδή που πραγματικά είναι (και μάλιστα ο ορθός του τίτλος είναι Τούρκο – Ισλαμο – Δικτάτορας), θα απευθύνεσαι πια… “εις ώτα μη ακουόντων”, όταν θα με ρωτάς ο,τιδήποτε! Anladın mı arslanım“?

                                                                                                  – / – 

– Με την ευκαιρία να σας γράψω, επίσης “2 λόγια” και για τη καταγωγή της συζύγου του ΡΤΕ, της γλυκύτατης ΕΜΙΝΕ!

                                                                        Εμινέ Γκιουλμπαράν Ερντογάν

                                                                             (Emine Gülbaran Erdoğan)

ω3

– Το όνομα του παππού της ήταν Üzeyir (Ιουζεγίρ) και της γιαγιάς της, Nili (Νίλι)!

Νίλι λεγόταν και το όνομα της μάνας του άλλου παππού της, του Hamdi Ali!

– Γενικώς, με το όνομα “Νίλι” στο Ισραήλ νοούνται οι προδότες! Διαβάστε αμέσως πιο κάτω και θα αντιληφθείτε!

Στον πόλεμο των “Δαρδανελλίων” και “Καλλιπόλεως” (1915) <Οθωμανοί / Νεότουρκοι εναντίον ΑΝΖΑΚ” + Άγγλοι / Αυστραλοί – Ν. Ζηλανδοί + Άγγλοι>, μια νέα γυναίκα, Εβραία κατάσκοπος, ονόματι Σάρα Αάρονσον / Sarah Aaronson, “ήλεγχε και κατηύθυνε” μια γυναίκα, Τουρκάλα, ονόματι Νίλι, η οποία διατηρούσε ουσιαστικά Οργάνωση, με 400 γυναίκες πόρνες, οι οποίες “πήγαιναν” (καταλάβατε) με Τούρκους στρατιωτικούς και όχι μόνον, έπαιρναν / συνέλεγαν πληροφορίες, (λέγεται μάλιστα ότι στο κρεββάτι οι άνδρες μιλάνε πιο… εύκολα) της μετέφεραν στη Νίλι και εκείνη, με τη σειρά της, στην Σάρα!

[Η Νίλι είναι προφανές ότι ήταν από οικογένεια “Ντονμέδων” / “Dönme-ler”, ήτοι “Κρυφο-Εβραία” και η ίδια, και συνεπώς κατέστη πιο εύκολη η προσέγγισή της, από την… Σάρα! Σημειώστε ότι οι Εβραίοι δέχονται ως Εβραίους και Εβραίες, μόνον όσων (ανδρών και γυναικών) οι μάνες ήσαν ή είναι Εβραίες! Σημειώστε ότι ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, ούτε τη Μαντόνα, που θέλησε να γίνει Εβραία, ούτε και την ελληνικής καταγωγής Αριάνα Γκράντε (που δυστυχώς διαφημίστηκε περισσότερο, με την πρόσφατη σφαγή στο Μάντσεστερ), που και αυτή θέλησε το ίδιο, τους το επέτρεψαν! Στη Μαντόνα, η οποία επέμενε, της πρότειναν να γίνει Καμπαλίστρια, όπερ και εγένετο)]!..

Προσέξτε τώρα!

– Το όνομα της μάνας της Νίλι, (γιαγιάς της Εμινέ), ήταν Νάρσα και του πατέρα της Νίλι, (παππού της Εμινέ), Ισμαήλ!

– Ο αδελφός της Εμινέ λέγεται Eyüp Gülbaran / Εγιούπ Γκιουλμπαράν και τα ονόματα των 2 παιδιών του είναι Şuayb / Σουαγίπ (είναι o πεθερός του Μωυσή – Musa / Μωυσής: “Ο προφήτης των παιδιών” του Ισραήλ) και Seyma / Σεϊμά (“Αδελφή εκ θηλασμού από την ίδια γυναίκα” ή -πιο ελεύθερα- Ομογάλακτη” του Προφήτη Μωάμεθ)!

– Ο άλλος της αδελφός λέγεται Χουσεϊν και έχει έναν γιο, ο οποίος ονομάζεται Lut / Λωτ! (Εβραίος Προφήτης, ο γνωστός μας Λωτ).

– Το όνομα Νάρσα συναντάται στη Μεσοποταμία και φέρεται ότι χρησιμοποιείται (σίγουρα εχρησιμοποιείτο παλιά) από τους Σύρους Χριστιανούς!

Ο ΡΤΕ τώρα, (με βάση την αμέσως προηγούμενη παράγραφο), ισχυρίζεται πως η γυναίκα του Εμινέ είναι Αραβικής καταγωγής, (προφανώς για πολιτικούς λόγους, “ανοίγματος” της Τουρκίας, προς τον ιστορικά εχθρικό προς την Τουρκία, Αραβικό κόσμο), ενώ αγαπητοί, από τα όσα ήδη σας εξέθεσα εδώ, είναι πασιφανής η εβραϊκή της καταγωγή!

– Για κάποιους τέλος που θα θυμηθούν την… Άγαρ**, “Ο.Κ.”, (που λένε και οι… νεο-Έλληνες), θα μπορούσα να δεχθώ, για καθαρά και μόνον λόγους… συζήτησης, (με πάρα πολύ μεγάλη ασφαλώς προέκταση στο… παρελθόν και με πολύ μεγάλη υπερβολή), το συλλογισμό, ότι αφού η υπόψη δούλα της Σάρας, Άγαρ έγινε τελικά από Αιγύπτια, Εβραία, αφού παντρεύτηκε τελικά τον Αβραάμ, και παράλληλα και εκείνη από την οποία αρχίζει, (και πάλι σας γράφω, “με ευρεία… ευρύτητα σκέψης”), η γενιά των Τούρκο – Μογγόλων, οι γνωστοί μας -ιστορικά- Αγαρηνοί, τότε ναι, υπό αυτά τα απολύτως… πολυτραβηγμένα δεδομένα, οι Τούρκοι είναι… “ψιλο” εβραϊκής γενιάς!.. (Την παράγραφο αυτή “δείτε” την ως… “ανέκδοτο)!..

** Η Άγαρ ήταν Αιγύπτια(!) δούλη της Σάρρας, σύζυγος του Αβραάμ και μητέρα του Ισμαήλ. Το όνομά της σημαίνειψυχή. (Είναι ολόκληρη… διδακτορική διατριβή το θέμα των σχέσεων των 3 μονοθεϊστικών Θρησκειών, Χριστιανισμού, Ιουδαϊσμού και Ισλαμισμού, μεταξύ τους)!..

ω1

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 ΕΛΛΗΝΑΣ

                                         – / –