ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ Η “ΔΥΣΗ”;

Φίλοι μου / μας!

Να το πραγματικό ερώτημα! “ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ”;

“Πάμε” να παραθέσουμε, προς προβληματισμό σας, κάποιες σκέψεις μας.

Οι Η.Π.Α. γνωρίζουν και πιστεύουμε πως αναγνωρίζουν ότι η Ρωσία είναι η ετέρα αυτών “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ”*, όπως άλλωστε ήταν πάντα ιστορικά!

* ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ! Με ό,τι αυτή η λέξη μεταφέρει ως έννοια και εκτιμώ πως δεν χρειάζεται να τα αναφέρω!..

Οι Ρώσοι λοιπόν έρχονται και λένε προς όλους και κυρίως προς το έτερον αυτών αντίπαλο δέος, ήτοι τις Η.Π.Α., πως “κυττάξτε να δείτε, εμείς δεν θέλουμε στα σύνορά μας το ΝΑΤΟ, καθώς και εγκατάσταση οπλικών συστημάτων, τα οποία να μας απειλούν! Παρακαλούμε λάβετε τα μέτρα σας, ειδάλλως θα αντιδράσουμε με κάθε μέσο”!

Οι Ρώσοι τα είπαν τα παραπάνω και στους Ουκρανούς, οι οποίοι φάνηκαν πολιτικά λίγοι ή άσχετοι με τα του Κόσμου, αν δεχθούμε ότι πείσθηκαν από την Δύση και κράτησαν και κρατούν αυτήν την στάση που όλοι βλέπουμε τώρα, μια στάση η οποία θα γυρίσει την χώρα τους τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω!..

Η Δύση και ο Κος Μπάϊντεν, αν δεχθούμε ότι ο κάθε Α/Πρόεδρος αποτελεί την “Κεφαλή” της Δύσεως, αφού μέχρι τώρα βλέπουμε και ακούμε τις Η.Π.Α., την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, αλλά και την Αγγλία και όχι, όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ(!), ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΩΝΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΧΗΓΟΥ (ακόμα επίσης δεν ξέρουμε ούτε τον ορισμό της Δύσεως, ούτε ποιές δυνάμεις την εκφράζουν, ούτε ποιά είναι τα όρια της, ούτε ποιός είναι ο πολιτικός της ηγέτης, ήτοι ο Νο “1” σ’ αυτήν, και ποιός ο Νο “1” στρατιωτικός της Αρχηγός, ούτε ποιές είναι οι πραγματικές της αξίες, ούτε ποιές είναι οι κόκκινες γραμμές της, κλπ), πιστεύουμε ότι αναγνωρίζει ότι η Ρωσία είναι η άλλη υπερδύναμη, ο αντίπαλος της Δύσεως στην παγκόσμιο διελκυστίνδα ισχύος!

Αν δεχθούμε πάλι, ότι ο Κος Μπάϊντεν, ως ο νυν “Πλανητάρχης”, ξέχασε το ζήτημα της Κούβας, το 1962 – 1963, ή πως απλώς έσφαλε και νόμισε πως θα μπορούσε να χειριστεί σήμερα την “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ” Ρωσία, όπως πιθανώς μια άλλη οποιαδήποτε χώρα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ό,τι βιώνουμε σήμερα στην Ουκρανία, τότε αποδεχόμενοι την ορθότητα της θέσεως ότι “όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη” μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε… αρχικώς(!), αφού πράγματι “το σφάλλειν ανθρώπινον”!..

Όμως τώρα και αφού προηγουμένως σκεφτεί το ερώτημα, αν συνέβαινε κάτι ανάλογο στην… αυλή των Η.Π.Α., πώς θα αντιδρούσαν ως χώρα, και μάλιστα ως “Υπερδύναμη”, οι Η.Π.Α., αν δεν τις άκουγε ή άκουγαν ο ένας ή οι περισσότεροι… τρελοί (ας τους πούμε έτσι), γείτονες της χώρας του Κυβερνήτες, που θα έκαναν μαγκιές στις Η.Π.Α., τότε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, μπορεί να διορθώσει το λάθος του, αφού αυτό θα είναι, όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι μας πρόγονοι, “ΘΕΙΟΝ”!..

Το λάθος των Η.Π.Α., διορθούμενο τώρα, είναι σε θέση να σταματήσει τώρα (!) την Ουκρανική Κ/Φ και ορθότερα να την ελαχιστοποιήσει, ενώ παράλληλα σώζει αφ’ ενός και(!) τους λαούς της ΕΕ από την επικείμενη νέα… “Πανδημία”, αυτήν του λιμού, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, αλλά και(!) λίαν πιθανώς τον Κόσμο όλον, από έναν πιθανότατο πια Γ’ Π. Π., έναν Κόσμο που, συζητώντας με την αντίπαλή του Ρωσία, μπορούν από κοινού να εξασφαλίσουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του, στήνοντας / αναπτύσσοντας “εξ αρχής” μια νέα παγκόσμιο “Αρχιτεκτονική Ασφαλείας”, ως οι 2 μεγαλύτερες των λεγόμενων “Μεγάλων Δυνάμεων”!..

Θα με ρωτήσετε, “πώς”;

Απαντώ! Διαβάστε παρακάτω!

Με το να πάρει τηλέφωνο τώρα (!) ο Α/Πρόεδρος τον Πούτιν (τον ηγέτη της άλλης ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΣ) και να του πει, “ΟΚ Βλαδίμηρε! Σταμάτα τώρα ό,τι κάνεις στην Ουκρανία και έλα να “τα βρούμε”, σε όποιο μέρος του Πλανήτη θες! Δεν θα έχεις καμία ΝΑΤΟΪΚΗ χώρα στα σύνορά σου, ούτε οπλικά συστήματα να σε απειλούν, ως Ρωσία”!..

Γιατί δεν το κάνεις λοιπόν Πρόεδρε, αφού θες την ειρήνη και θα πρέπει να την θες, ως ο Νο “1” ηγέτης του ελεύθερου κόσμου; Κάντο και αν ο Πούτιν δεν διατάξει αμέσως “STOP”, τότε θα τον έχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και(!) νικήσει και(!)… ξεφτιλίσει, ενώ και ΟΥΔΕΙΣ πλέον από την “Παγκόσμιο Κοινότητα” θα μπορεί να πει το παραμικρό υπέρ του!..

 Δεν το κάνει όμως φίλοι μου!

Αντιθέτως ο Μπάϊντεν και οι Η.Π.Α. δείχνουν, με την στάση τους, ότι πιστεύουν πως μπορούν να μανιπουλάρουν την ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Ρωσία, καθιστώνας-την ουρά τους, με το να αφήνουν να εξελίσσονται τα πράγματα στην Ουκρανία!..

Έτσι, έχουμε τις περίφημες οικονομικές, στο σύνολό τους, κυρώσεις** κατά της Ρωσίας (κυρώσεις όμως που, σύντομα, θα έχουν / θα αποκτήσουν αμφίδρομο διαδρομή) και από τις Η.Π.Α. και από την ΕΕ και από την Αγγλία, με αποτέλεσμα να οξυνθούν περαιτέρω οι Α-Ρ σχέσεις και γενικότερα οι σχέσεις Ρ-Δύσεως! (Μάλιστα η ΕΕ έβγαλε την Ρωσία από το “Συμβούλιό” της “προχθές”)!..

** Ευτυχώς δεν απεφάσισαν οι Αμερικανοί την αποπομπή της Ρωσίας από το ‘”ΣΟΥΪΦΤ”, κάτι που θα έπληττε και άλλες -πολλές- τρίτες χώρες, με πρώτη την “Κυπριακή Δημοκρατία”, αλλά και που θα είναι κάτι που πιθανώς να αποτελέσει μία (!) των ρωσικών δικαιολογιών, για έναρξη ενός “Π.Π.”!..

Γι’ αυτό η νουνέχεια θα πρέπει να είναι αυτήν την στιγμή το Νο “1” χαρακτηριστικό… προσόν όλων εκείνων που έχουν 1ο ρόλο και 1ο λόγο, ώστε να μην διακυβευτεί η παγκόσμιος ειρήνη, κάτι που, κατά την κρίση μας, απ’ όλους τους εμπλεκόμενους στο Ουκρανικό, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, αν σταθεί κάποιος στις δηλώσεις του Βρετανού Π-Θ, Κου Τζόνσον, ο οποίος τόνισε ότι “Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ Γ’ Π.Π.”!..

-/-

Η Ρωσία ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΡΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. και των εξελίξεων, ΔΙΟΤΙ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ- ΕΙΝΑΙ “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ” ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., όπως βεβαίως και των λοιπών πυρηνικών δυνάμεων της Γης, όπως πχ της Μ. Βρετανίας, της Γαλλίας, της Κίνας, του Ισραήλ, κλπ! Είναι πχ σαν να ζητάει κάποιος, σε μια Οικογένεια, να μην έχουν τον πρώτο λόγο οι γονείς, ήτοι η μάνα και ο πατέρας, αλλά τα παιδιά! Αν ο ρόλος των γονέων δεν είναι καθορισμένος και τακτός, όπως και αν δεν υπάρχει ανάμεσά τους σύμπνοια ή έστω “μίνιμουμ” συμφωνία μεταξύ τους, τότε σπίτι δεν υπάρχει και είναι απλώς θέμα χρόνου η διάλυση συνολικά της Οικογένειας!.. Πιστεύω καταλαβαίνετε, τί εννοώ!..

Στην παρούσα φάση είναι φανερό ότι ανάμεσα στους 2 μεγάλους… γονείς του Κόσμου μας, υπάρχει -αν μη τί άλλο- εχθρότης και πως προς στιγμήν ασκείται “μπούλινγκ” στον έναν εκ των δύο, από τον έναν εκ των δύο στον άλλον, με αποτέλεσμα να την “πληρώνει” ένα των παιδιών, που ο ένας των γονέων κτυπάει, διότι είναι -υποτίθεται- αγαπημένο του άλλου γονέως!..

Όπως και να το κάνουμε φίλοι μου / μας, όπως “όλα τα δάκτυλα του χεριού μας, δεν είναι μεταξύ τους ίσα” και γενικώς έτσι όπως όλα… ΑΝΙΣΑ (!) είναι στον Κόσμο μας, έτσι και θα έχουμε πάντα πανίσχυρους, ισχυρούς, λιγότερο ισχυρούς και αδύναμους!..

Επομένως, πάντα η “ΙΣΧΥΣ” σε όλα τα επίπεδά της, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ(!), (και είναι παγκοσμίως), ώστε να υπάρχει… ΔΙΚΑΙΟ, όσο μπορούμε έτσι να το ονομάσουμε, αφού εξ αρχής αυτό είναι… ΝΟΘΟ, την στιγμή που δεν μπορεί ΠΟΤΕ (!) να υπάρξει σ’ αυτήν την Πλάση και σ’ αυτήν, τουλάχιστον, την ζωή η… “ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, του Πλάτωνος και κυρίως η αναζητουμένη, “ανά τους αιώνας”, ισότης, όπως βεβαίως και η απόλυτος δικαιοσύνη!..

Ακούγεται “λίγο”, “φτηνό” και ίσως και ανεπαρκές ως επιχείρημα, αλλά ΙΣΟΤΗΣ, γενικώς, υπάρχει μόνον όταν γεννιόμαστε και όταν πεθαίνουμε! Γυμνοί ερχόμαστε όλοι και όλοι “φεύγουμε” τυλιγμένοι σε ένα σάβανο, χωρίς τσέπες, αφήνοντας τα πάντα πίσω!.. Αν αυτό το… επεκτείνουμε στην σκέψη μας, πόσο λέτε να απέχει από την αλήθεια, ως ευφυολόγημα έστω και αν το δείτε οι αντιδρώντες, απ’ ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία ή απ’ ό,τι αντίστοιχο και ανάλογο συνέβη μέσα στην Ιστορία, τα 2022 μετά την γέννηση του ΧΡΙΣΤΟΥ μας χρόνια;

Αφού λοιπόν συμφωνήσουμε ότι “ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ”, χωρίς βεβαίως να αποδεχόμαστε την λογική αυτή, αφού αν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήμασταν μια παγκόσμιος “ΖΟΥΓΚΛΑ”… , συνεχίζοντας να πρεσβεύουμε μόνον τα περί της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΕΙΡΗΝΗΣ πραγματικά, έστω και στην φαντασιακή τους μορφή, ας καλέσουμε τον έναν εκ των δύο πανίσχυρων του Πλανήτη μας, τον Κο Μπάϊντεν για την στιγμή αυτή, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ Η.Π.Α., ΟΥΤΕ Ο “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”! ΕΤΣΙ, ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ, ΑΦΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ”, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ, ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΟΥ 1990 ΝΟΜΙΖΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΚΩΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ ΠΟΤΑΜΟΥ), ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙ!

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ” (Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ… ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ…) ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ “ΣΤΥΛ”, “ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ”, ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΩΝ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ… ΑΝΑΤΑΞΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΑΔΙΚΩΣ!..

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΑΣ!.. ΣΤΟ “ΦΙΝΑΛΕ – ΦΙΝΑΛΕ” ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΣΜΥΡΝΗ! (ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ… ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ! ΠΑΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ “ΣΤΑΡ” ΚΕΒΙΝ ΚΟΣΤΝΕΡ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… “COOL DOWN”!.. ΑΦΗΣΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟ -ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΣΟ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ- ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ)!..

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;  ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΧ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ “ΚΛΕΙΣΕΙ” ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ; ΤΙ ΑΛΛO ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΑ;

AYTA OΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΧ 2 ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΧ ΝΤΑΗΣ, ΟΞΥΣ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΚΛΠ, Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ… ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΚΛΠ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΣΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ… ΑΤΑΚΤΟΥΝΤΑ, ΚΛΠ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!..

(ΕΙΝΑΙ ΠΧ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ” ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ…….. ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ’ Π.Π. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ… ΧΑΟΣ);

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ / ΜΑΣ!..

ΣΑΝ ΥΓ. 2, 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

1. Ο δημ/φος ΑΦΤΙΑΣ μπορεί από σήμερα να αποκαλείται και “Βαριτζής” ή “Βαστάζος”! Γιατί; Διότι χρησιμοποιεί την φράση, “ΤΟ ΚΡΑΤΩ ΑΥΤΟ”, τουλάχιστον 100 φορές σε κάθε εκπομπή του!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Πάντως σιγά – σιγά, βγάζει, είναι αλήθεια, από πάνω του, αυτό το γλειώδες και σιχαμένο που είχε σε πολύ μεγάλο βαθμό και πλέον παρουσιάζεται πιο φυσικός!..

Επίσης, αν συνεχίσει να λέει και “το Παναγιά μαζί σου” στους δημ/φους που… πολεμάνε στο μέτωπο, κλπ, αχαχαχαχαχαχα, περιμένοντας  τα ΜΑΤΣΟ-“ΕΥΡΩ” τους με την επιστροφή τους στην χώρα μας, τότε κάποιος θα του κολλήσει και το “Γύφτος”!..

Την λέξη “Παλληκάρι μου”, που επίσης λέει, την αφήνω ασχολίαστη!..

ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΔΗΜ/ΚΑ ΚΑ ΚΟΣΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΩΣ ΜΑΚΡΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΗΜ/ΦΟΙ ή ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΒΡΕ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΥΣΙΚΟΙ, Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ;

2. Δεν υπάρχει αντάρτικο σε πόλεις! Αυτή δεν είναι η αρμόζουσα για την περίσταση στην Ουκρανία, αν βεβαίως συμβαίνει κάτι τέτοιο, στρατιωτική ορολογία, που ακούγεται στα Κανάλια, από ασχέτους ή “ξερόλες”!

Η ορθή είναι, “Πόλεμος σε Αστικό Περιβάλλον”! (Ούτε “Αστικός Πόλεμος” είναι ορθή φρασεολογία)!..

Ανταρτοπόλεμος και γενικώς “Αντάρτικο” υπάρχει στα… βουνά!.. Το εντός πόλεων “αντάρτικο” (το λεγόμενο “Αντάρτικο Πόλης”) είναι ορολογία (αδόκιμος φυσικά) που καθιέρωσε, την 10ετία του 1970, η δρώσα τότε στην Δ. Γερμανία κομμουνιστική (ή για μερικούς πρακτόρικη – παρακρατική των τότε Γ/ΜΥ), Οργάνωση του ζεύγους “ΜΠΑΪΝΤΕΡ – ΜΑΪΝΧΩΦ”!..

Αυτήν την ορολογία στην συνέχεια υιοθέτησαν τα Κομμούνια και την χρησιμοποιούν μέχρι και σήμερα!.. Δεν στέκει όμως!..

3. Ναι, Κε ΜΗΤΑΡΑΚΗ! Φέρτε και όλους τους Ουκρανούς εδώ, διότι ως Έλληνες έχουμε αξίες “… μέντολες”  και στο τέλος όλοι μαζί θα πάρουμε τα παπάρια μας!.. Τους 150.000 Έλληνες, ΝΑΙ(!), φέρτε τους  εδώ, αν φυσικά θέλουν να έρθουν και πάψτε επιτέλους να δείχνετε ότι η Πατρίδα μας είναι ένα μεγάλο “ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ”, “ανοικτό” σε όλους και για όλα!.. Ήδη στην Ελλάδα οι ξένοι είναι περίπου ο μισός πληθυσμός! Πόσοι ακόμα λοιπόν, πού το πάτε;

4. Ένας έξυπνος Ρώσος Στρατηγός ή Πολιτικός, κλπ, (αυτόν που αναφέραμε, τις προάλλες, εδώ, σε άρθρο μας, αχαχαχαχαχαχα), δεν θα “έβλεπε” ποτέ Φινλανδίες και Σουηδίες, (δόλωμα που του ρίχνουν κάποιοι τελείως ανόητοι για να τον αποσπάσουν ή έστω για να τον… αγχώσουν τώρα που δρα στην Ουκρανία), αλλά μετά από την αίσια γι’ αυτόν έκβαση του “Ουκρανικού”, κάτι που πια μοιάζει πολύ πιθανό, θα έβλεπε ΜΟΝΟΝ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ και Β. ΤΟΥΡΚΙΑ, αφού όπως έχουμε πει εδώ στο “σάϊτ” μας, αναλύσει και εξηγήσει, από το 2015 που “γεννηθήκαμε”, στόχος του είναι ο νότιος Καύκασος και το Ιράν, μαζί με τα σύνορα του… Ισραήλ!.. Πάτε και ξαναδιαβάστε μας!..

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ… “ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ” ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ “ΜΑΤΣ” ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΜΩΣ ΓΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ!.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ / ΜΑΣ!..

Παράλληλα, με όλες αυτές τις αιφνιδίως εμφανισθείσες… Φινλανδίες και… Σουηδίες και με όλη γενικώς την συνολική της στάση, η Δύση αφήνει τώρα την Μόσχα να “προπονείται” / να ασκείται στρατιωτικά σε πραγματικές συνθήκες! Είναι σωστό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

5. Επειδή πολλοί μας πιέζετε να γράψουμε έστω “2 λόγια” για την Ελλάδα μας και την στάση της, γράφουμε σήμερα τα ακόλουθα!

α. Αν δει κανείς το “σάϊτ” μας, θα αντιληφθεί αμέσως προς τα πού κλίνει! Μέχρι και αμερικανική -καθ’ υπερβολήν- επαρχία είχαμε πει ότι θα ήταν ίσως προτιμότερο να γινόμασταν! ΟΚ; Άρα, τα υπονοούμενα ΤΕΛΟΣ!..

Απλώς ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΩΣ ΣΩΣΤΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ “ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ”, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΕΔΟΜΕΝΑ!.. ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ! Κατανοητό;

β. Λέμε σήμερα, ό,τι είχαμε εισηγηθεί στον Ε/Π-Θ Μητσοτάκη να κάνει, όταν είχε πάει στις Η.Π.Α. επί Τραμπ! Τί; Αν και είναι γραμμένο εδώ στο “σάϊτ” μας και μπορείτε να το βρείτε, το ξαναγράφουμε πάλι, με άλλον τρόπο!

“Κε Πρόεδρε! Πείτε στις Η.Π.Α. και στον σεβαστό Κο Μπάϊντεν, Πρόεδρό της, όπως και στο επίσης σεβαστό… Ιερατείο της! Είμαστε μαζί σας! Αν όμως μας πουλήσετε και πάλι, όπως τις “Χ” κατά το παρελθόν φορές, τότε «θα πάμε με τον Ρώσο, αν φυσικά μπορέσουμε και “γαία πυρί μειχθήτω” ή στην καλύτερη για εσάς, θα παραμείνουμε ουδέτεροι! Έως εδώ! Και θυμείστε τους την φράση του ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, τότε με την Σερβία! “Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΙΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ”, κλπ, ξέρετε Ιστορία! Σ’ αυτήν την φράση όμως να τους πείτε να βάλλουν, όπου ΕΛΛΑΣ, Η.Π.Α. και όπου ΣΕΡΒΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ»!.. (Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο Π-Θ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ “F-35”, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α., ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ)!..

Τέλος, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!.. Πόσο πιο “καθαρά” να στο πω φιλαράκο; ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!..

ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ / ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ(!) ΕΧΕΙ Π-Θ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΓΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΕΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΣΤΥΛ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!..

6. Πρόσεξε γιατί αυτό που λες δεν ισχύει και είναι “καθαρά” ελληνικό… χούϊ! Βλέπεις τον τάδε επαγγελματία με την δείνα ε/φ και αμέσως -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ως Έλληνας τον ταυτίζεις πολιτικά με την παράταξη που η υπόψη ε/φ στηρίζει!.. Αν κάποια ημέρα τον δεις με πχ τουρκική ε/φ, τότε αυτό θα σημαίνει ότι είναι Τ/Κατάσκοπος;  Σκέψου και τα ξαναλέμε!..

7. Ναι! Πράγματι! Προτείνω λιγότερη Φιλο-Ουκρανική στάση, λιγότερους βαρείς προς την ρ/ηγεσία χαρακτηρισμούς ή γλυκείς προς τους Ουκρανούς και περισσότερο φιλική στάση προς… την ειρήνη!.. Μια καθαρά αναφορά των τεκταινομένων στην Ουκρανία, θα ήταν η κατ’ εμάς ορθότερη των στάσεων – συμπεριφορών, για την περίσταση! Άλλωστε αγαπητοί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!..

8. Αν οι Έλληνες θελήσουμε να μιμηθούμε τον ΡΤΕ και αρχίσουμε και εμείς να μιλάμε για κάποτε… εδάφη μας, κλπ, τότε ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΧ ΤΟ 1/2 ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΡΕ ΣΥ ΡΕΤΖΕΠ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΝΔΙΑ ΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ / “TÜRKİYE”, ΑΠΟ… “ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ”! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Έχετε Κε Τ/ΠτΔ ξεπεράσει και την ξεφτίλα, η οποία σε λίγο εμπρός σας θα στέκει… προσοχή!..

9. Το “CNN” είναι αφ’ ενός ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ και αφ’ ετέρου η φωνή του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ” των Η.Π.Α.! Όχι! Δεν είναι αντικειμενικό στην παρουσίαση των γεγονότων! Ποτέ δεν ήταν σε θέματα που άπτονταν των συμφερόντων του Κόμματος! Καλύτερα να παρακολουθείς το “BBC”, εκεί όπου ο χρόνος απέδειξε, πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ τυγχάνει πραγματικού σεβασμού από τους υπηρέτες της και δεν είναι ένας απλός λακκές με λιβρέα της εκάστοτε εξουσίας στο νησί! Από τις Η.Π.Α., και να με συγχωρείς, να ψάχνεις και να παρακολουθείς την Κα Κριστιάν ΑΜΑΝΠΟΥΡ, η οποία είναι πραγματικά ΔΑΣΚΑΛΟΣ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!..

Ικανοποιημένος;

10. Κε Αφτιά! “Από πού και ως πού” πετυχημένος Αναπληρωτής ΥΠΑΜ ο Κος ΡΗΓΑΣ;

Το γλείψιμο έχει και αυτό όρια, Κε Αφτιά! Κατάλαβες τώρα γιατί σε αποκαλούν “Σιχαμένο” και “Σάλια”;

Αν θες όμως την άποψή μας, από τον “ΣΥΡΙΖΑ”, όσο και να σε εκπλήξω ίσως, ο μόνος πετυχημένος ήταν ο Κος ΠΑΠΠΑΣ, διότι ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ “ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ”! (Έως εδώ)!.. Όλοι οι άλλοι ήσαν και είναι για τα “πέταχτα”!.. (Α! Και ο Κοι Πολλάκης – Μπάρκας είναι… πετυχημένοι, ως ο παλαιός και ο ακολουθών αντίστοιχα Αρχηγοί του ένοπλου και μη ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ παρακράτους)!..

11. Ναι, πράγματι υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις και στην Ρωσία, για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία! Σε μια χώρα 250 εκ-ρίων ή 300 δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, βγήκαν στην Μόσχα… 700 άτομα και… επέρδοντο υπέρ της Ουκρανίας και τάχα υπέρ… της ειρήνης, έχοντας ανάμεσά τους και την Δντρια του Κρατικού Ρ/Θεάτρου, που είπε πως δεν μπορεί να πληρώνεται από έναν δολοφόνο (Πούτιν) και παραιτήθηκε, καταλαβαίνοντας προφανώς τώρα που οι Ρώσοι μπήκαν στην Ουκρανία, ότι ο Ρ/Πρόεδρος είναι δολοφόνος!.. Δεν πηδιόμαστε λέω εγώ; (Και για την τόσο φτηνή προπαγάνδα των Δυτικών, αλλά και για την τόσο ευαίσθητη… Κα της Τέχνης)!..

12.  Και το “debka” είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και σας το ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!..

13. Οι περισσότεροι “ειδικοί” ή ειδικοί, που βγαίνουν στα Κανάλια μας (ειδικά κάποιοι νεότεροι και εξ Εσπερίας), είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι καθέξαν διάφορες θέσεις και κυρίως Καθηγητικές στα Παν-μιά μας, διότι “φτιάχτηκαν”, “γαλουχήθηκαν”, αν δεν στρατολογήθηκαν κιόλας, στις Η.Π.Α. και από τις Η.Π.Α.!..

14. Διέκοψε ο Αφτιάς τον Κο Ρήγα, ο οποίος μιλούσε εκείνη την στιγμή, για να μεταδώσει υποτίθεται μια σοβαρή είδηση (“έχουμε μια σοβαρότατη εξέλιξη”, όπως είπε) και είπαμε και εμείς πως θα ακούσουμε κάτι σπουδαίο, για να μας πουν ότι, οι Ρώσοι κτύπησαν ένα κτήριο, κλπ, και ακολούθως ο Ναύαρχος ΕΓΚΟΛΦΟΠΟΥΛΟΣ, να εξηγεί, τί ακριβώς βλήμα ήταν και αν η βολή ήταν τυχαία, ήτοι εκ λάθους ή εσκεμμένη, κλπ, γενόμενος από Ναύαρχος… Πυροτεχνουργός! Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Τις προάλλες η Κα του, έστειλε γλυκά στο δίδυμο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ! Προσέξτε εσείς οι 2, μήπως από τα πολλά γλυκά που σας δίνουν, στέλνουν, κλπ, πάθετε κανένα… ζάχαρο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Αφήστε εκείνον τον Θεοδωρακίδη, που “βγαίνει” σαν να έχει διαβάσει το μάθημά του και έρχεται για να το πει στην δασκάλα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

15. Κε Σέμπρε!

Δυστυχώς, ο Πούτιν, λειτουργεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ και “βάσει εγχειριδίου”, όπως λέμε! Πού ακριβώς είδατε τον μη ορθολογισμό εκ μέρους του, έναν ορθολογισμό, που όλοι εσείς οι δήθεν προοδευτικοί “του κόλου”, τον έχετε παρέα μέχρι και στην τουαλέτα σας; Δεν προσφέρετε έτσι “καλές υπηρεσίες” στους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!..

Σας ακούσαμε να λέτε στην εκπομπή της Κας Λυμπεράκη πως η Ρωσία δεν είναι ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ! Αν πρεσβεύετε τέτοιες ανοησίες, τότε τί να περιμένει κανείς από το νέο… αίμα της Ελλάδος, που ανέλαβε να διδάξει τις νέες γενιές, των όποιων Ελλήνων πλέον!.. Ντροπή και αίσχος σας και ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ! Είναι δυνατόν ο πιθανός Αμερικανο-γενιτσαρισμός σας να σας κάνει τόσο… φανατικό, αν όχι… τυφλό; Με τέτοιες ανακριβείς, ανεύθυνες και ανεδαφικές θέσεις είναι βέβαιον ότι… συνδράμετε και εσείς, χωρίς ίσως να το αντιλαμβάνεστε, στο να οδηγηθούμε σε έναν Γ’ Π. Π., τον οποίον μοιάζει να επιθυμούν οι “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες” μας απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, αιώνιοι… “φίλοι” της ακολουθίας, “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ / ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΑΩΝ – ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ⇒ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ⇒  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ / ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΚΡΑΧ”” ⇒ ΠΟΛΕΜΟΙ ⇒ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ “ΣΤΑΤΟΥΣ”!..

16. Κε Κωστίδη!

Οι Τούρκοι κήρυξαν τον πόλεμο στον ΑΞΟΝΑ, ακριβώς μια ημέρα πριν από την λήξη του Β’ Π. Π. και όχι, όπως εσείς είπατε, μερικές εβδομάδες πριν το τέλος του! ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΚΕ ΚΩΣΤΙΔΗ, ΜΙΑ!..  ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μάλλον τότε θα κατάλαβαν ότι άρχιζε ο… πόλεμος! Αχαχαχαχαχαχα!

Έξω από την πλάκα, για να τα λέμε όλα! Θέλει μεγάλη πολιτική αξία να διαθέτει κάποιος και σπουδαίο αναλυτικό εγκέφαλο, ώστε να μπορεί να προβλέπει με τόση λεπτομέρεια το πότε τελειώνει ένας πόλεμος, ώστε να δει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ποιός είναι ο νικητής, ώστε να κηρύξει τον πόλεμο στον ηττημένο, όντας σε όλον τον πόλεμο “ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ”, με -έστω- γερμανική… ροπή και… κλίση!..

Αυτοί είναι οι… Τούρκοι και Φαναριωτοδασκαλαμένοι!..

17. Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΓΚΡΙΤΟΣ “ΕΝ ΖΩΗ” ΟΘΩΜΑΝΟΛΟΓΟΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

İlber Ortaylı yanıtladı: Montrö boğazları Türkiye’ye kapatma hakkı veriyor mu?

26.02.2022

Tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ukrayna’nın Türkiye’ye yönelik Montrö talebiyle ilgili olarak “Karadeniz ülkeleri kendi limanlarına dönmek şartıyla girer çıkar, buna deniz kuvvetleri dahil. Bizim boğazları kapatma diye bir statümüz yok” açıklamasında bulundu.

İlber Ortaylı yanıtladı: Montrö boğazları Türkiye'ye kapatma hakkı veriyor mu?

Tarihçi İlber Ortaylı, katıldığı televizyon programında Rusya’nın Donbass operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ortaylı, “Çok NATO’cu, çok Amerikancı görüşler demode şeylerdir. Bu gibi tiplere ‘Siz hala büyükannenizin siyasetiyle mi gidiyorsunuz?’ demek lazım” ifadelerini kullandı.

Televizyon programında konuşan Ortaylı, “Montrö bizim için çok önemli” diyerek, Ukrayna’nın Türkiye’ye yönelik ‘Boğazları kapatma’ talebiyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Karadeniz ülkeleri kendi limanlarına dönmek şartıyla girer çıkar, buna deniz kuvvetleri dahil. Bizim boğazları kapatma diye bir statümüz yok, bunu tabii tutuşan Ukrayna söylüyor ama bu mümkün değil. Buna itaatsizlik halinde ciddi bir şekilde Montrö’yü kendimiz ihlal etmiş oluruz. Montrö ile Türkiye’ye güvenilir bir bekçilik veriliyor. Dışişleri bakanımız da, ‘Biz Montrö’yü burada kullanamayız” dedi. Bunlar Karadeniz’in taraf devletleri, kimsenin geçişini engelleyemeyiz.'”

18. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΪΚΟΣ ΛΑΟΣ! ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. ΝΤΡΟΠΗ!

19.

20. ΑΦΗΣΤΕ, ΡΕ ΚΑΘΙΚΟ-ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ “ΣΑΪΤ”, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!.. ΤΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-