ΘΥΡΑ 7… ΘΕΜΑΤΩΝ! ΑΝΑΚΑΤΑ ¨1¨!

Φίλοι μου!

1. Έχεις την ιδέα που θα κάνει το Στρατό μας καλύτερο“; “Ρώτησε” το Ε/ΓΕΣ, όπως είδα, όλα τα μέλη, όλο το προσωπικό  του ΕΣΞ!

– Αν και αυτές οι… ιδέες δεν θα πρέπει να δημοσιοποιούνται, καλόν θα ήταν να εξετάσουν εκεί στο Ε/ΓΕΣ, αν μπορούν, να θέσουν ένα τέλος στις “κλίκες” παντός είδους και γενικώς στο “βαθύ στρατιωτικό Κράτος!

– Και εσύ… παπάντζα Κε Στεφανή;

2. Διαβάζω: H διαμένουσα στην Θεσ-νίκη Κα Μήτση, μάνα της Κας Νοτοπούλου (από καθαρίστρια → Υφυπουργός), είναι σύντροφος (λέγε με “γκόμενα”), του πατέρα του “Μπέρια” της Κ-Β, Ν. Παππά!

– Γι’ αυτό λέτε να ανέλαβε… αμισθί τον ΟΑΣΘ, ο πατέρας Παππάς, θέση στην οποία τον τοποθέτησε ο γιός του; (Πραγματικά εδώ… “κολλάει” το γνωστό, από παλαιά ελληνική ταινία, “μότο”, “πνεύμα και ηθική” / Β. Αυλωνίτης)!..

– Δεν θα κάνω μνεία σήμερα της περιβόητης… “ηθικής Αριστεράς”! (Λέγε με βαθειά ΣΗΨΗ και ιδιάζουσα ΒΡΩΜΑ)!.. 

3. Ρε Χίε, πόσο πιο πολύ θα ξεφτιλιστείς ρε; Είδα ότι, μεταξύ των άλλων, έγραψες -ξανά- ότι ο “Γέρος της Δημοκρατίας” ήταν παιδεραστής! 

– Ρε ξεφτίλα!

    α. Απόδειξέ το, αν μπορείς μέσω του εντύπου σου!

   β. Εσύ, ο τάχα μου μέγας Πατριώτης και μέγας Αντι-Κομμουνιστής, γνωρίζεις ρε άθλιε τύπε ότι άν δεν ήταν ο Γέρος” η Ελλάδα πιθανώς να ήταν ακόμα(!) υπό κομμουνιστική κατοχή;

– Ο ίδιος, ο -τότε- ΓΓ/ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδης είχε πει, (μετά από την “Βάρκιζα”), πως ο Παπανδρέου μας τύλιξε μπουνταλάδικα σ’ ένα τσουβάλι σακκί και μας πέταξε!..

– Αν η Ελλάδα δεν έπεσε βορά στον κόκκινο Φασίστα – Λύκο, την περίοδο 1944 – 1949, … ευθύνεται το Κέντρο”, με κύριο πρωταγωνιστή τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Γεώργιο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ρε τσουτσέκι!

– Είναι αυτός που αποκάλεσε το Φασιστικό ΚΚΕ, (και όχι ΕΚΚ), Κόμμα του Εγκλήματος και της Προδοσίας!

– Είναι αυτός που εξέδωσε έγγραφο (μορφής “Ιδιωνύμου”, σαν και εκείνο, το 1929, του Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που απαγόρευε την ύπαρξη Κομμουνιστών στο Δημόσιο), ως Π-Θ, και απαγόρευε την ύπαρξη Κομμουνιστών δασκάλων, όπως και Καθηγητών, στην ελληνική Παιδεία!

– Είναι αυτός που έστειλε στην Κύπρο (επιστρέψας από τις Η.Π.Α., όπου είχε προηγουμένως αντιμετωπίσει… “ΕΛΛΗΝΙΚΑ”, αν με καταλαβαίνεις, τον τότε γκάνγκστερ Αμερικανό Πρόεδρο, Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ), ολόκληρη Μεραρχία, ως τουρίστες και… τουρίστριες, ρε Καραγκιόζη, όταν οι Χουνταίοι σου(!), την “γύρισαν” πίσω, λίγο μετά!..  (Ο “Γέρος”, επίσης, είχε βαφτίσει τον Γ. Παπαδόπουλο! Το ξέρεις άραγε αυτό, εσύ ο… Χουντικός);

Είναι αυτός που ήταν / που αποτέλεσε την ελληνική πολιτική ΠΑΝΑΞΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ του πραγματικού ΕΘΝΑΡΧΗ – Δημιουργού της σύγχρονης Ελλάδος, Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ρε δημοσιογραφικέ τσουτσέ!

Είναι ο φυσικός πατέρας, του επίσης ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α. Γ. Παπανδρέου, που προσπάθησε ρε ” δημ/κό κολοτρυπίδι”, και ως ένα βαθμό τα κατάφερε, να ενώσει τους Έλληνες, δίνοντας αξιοπρέπεια, τιμή και αξία και στους άλλους μισούς Έλληνες, που έως τότε ήσαν παρίες της ελληνικής κοινωνίας και… μιάσματα!

(Ο Α. Γ.Παπανδρέου “αγκάλιασε” μέχρι και τα… Κομμούνια, ώστε να αποδομήσει -τότε- το σκληροπυρηνικό ΚΚΕ, και ως έναν βαθμό τα είχε καταφέρει, αφού από το 18% περίπου και την Β’ Αναλογική, που είχαν ως στόχο οι κοκκινοφασίστες, στα τέλη της 10ετίας του 1980, το “κατέβασε” στο 4%, με 5%)!..

– Είναι εκείνος (Α. Γ. Π.) που έδωσε λεφτά στο λαό, εκείνος (για να είμαστε και… επίκαιροι) που είπε για την Μακεδονία, πως το όνομα είναι η ψυχή μας! Και για να μην σε… κουράζω, είναι εκείνος, ο Ανδρέας, που όταν “έφυγε”, το 1996, οι Τούρκοι ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ για κανένα μήνα σχεδόν!..

– Πρόσεξε τώρα Χίε! Και όμως, ο ΜΕΓΑΛΟΣ(!) Ανδρέας ήταν… “Β’ Εθνική”, κρινόμενος και εξεταζόμενος, σε σχέση με τον Πατέρα του, μπροστά στον πατέρα του!

Άσε λοιπόν τους Παπανδρέου ησύχο                                                                                                                                                       υς Χίε, και ειδικότερα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ “ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, κάτσε να διαβάσεις Ιστορία και τέλος, κύττα τώρα να κάνεις και εσύ, όπως και οι άλλοι… Πατριώτες, Κόμμα, αχαχαχαχαχαχα, ώστε να μην βγει η ΝΔ Κ-Β, διότι αυτός είναι ο στόχος όλων σας, (Χ. Αυγή, ΛΑΟΣ, εσύ, Βελόπουλοι, Μπαλτάκοι, κλπ), διότι είτε τα “πιάνετε” από τα κυβερνητικά νεο-Κομμούνια (τη γυναίκα σου γιατί άραγε δεν τη σούταραν από την ΕΥΠ, αφού τους πολεμάς;), είτε συνεργάζεστε βρώμικα “κάτω από το τραπέζι”, όπως κάνει η “Χ. Αυγή”, με τους “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, είτε σας εκβιάζουν, ξέροντας όλα ή μερικά από τα… “σκατά” σας, είτε “τα πιάνετε” απ’ έξω, (Ρωσία, Εβραίους, κλπ), είτε και από το βαθύτατο “πλέγμα” / “κόμπλεξ” και το ανεξήγητο -εν πολλοίς- μίσος, από το οποίο διακατέχεστε, προς και για την ΝΔ! 

Πώς ρε δημ/κές Χουντο-αδελφές, για να καταλάβω, αγαπάτε την Ελλάδα, που την διαλύουν λίγο – λίγο τα διεθνιστικά νεο-Κομμούνια, και θα αφήσετε να την ξανακυβερνήσουν, ρίχνοντας νερό στο μύλο τους, πολεμώντας / με το να πολεμάτε σήμερα το μόνο Κόμμα (ΝΔ) που μπορεί να τους κερδίσει, αποτσογλανοποιώντας έτσι την χώρα μας;

– Τελικά, θα πάρετε όλοι από ένα “ελάχιστο κάτι”, επί τοις %, μειώνοντας το ποσοστό της ΝΔ, με την ελπίδα να ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που τάχα πολεμάς Χίε, (εσύ και οι άλλοι όμοιοί σου), ώστε να… “μασάς” και πάλι καλά!

Όμως αν “ξαναβγεί” ο ΣΥΡΙΖΑ, ξέχνα την Ελλάδα και μάλστα πολύ σύντομα, αφού πλέον θα ψηφίζουν Έλληνες της… Ασίας και της… Αφρικής, του… Καυκάσου, κλπ! Για τους Αλβανούς δεν λέω τίποτα! Αυτοί θα μας… υποστηρίζουν πάντα εφεξής, αφού όπως μας είπε η Αλβανή… γουρουνίτσα… Ιστορικός – Νούμερο, Κα… Κοτσάκου, (το στημένο αυτό παρτάλι του Ελληνο-Γενίτσαρου Αρχι-Μαφιόζου Ράμα / απ’ το Λούσνιε είσαι μωρή;), οι Έλληνες είμαστε Αλβανοί, αλλά δεν το ξέρουμε και ξέραμε, μέχρι που εμφανίστηκε… αυτή και οι όμοιοί της!.. (Μήπως Κα Κοτσάκου είσαι μπάσταρδο του… Πάγκαλου);

Game Over” μετά Χίε η Πατρίδα μας, αν “βγεί” ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ, (λόγω πιθανής επιθυμίας Ρότσιλντ, κλπ), όσα και να κονομάς τώρα, πιθανώς(!) πάντα,, γι’ αυτό σου το άθλιο παιχνίδι ξεφτίλα, της δημ/φίας!

– Άραγε γι’ αυτό σε άφησε εκτός Φυλακής, ο πολιτικός δοσιλογο-μαυραγορίτης Π. Καμμένος; Επειδή παίζεις ύπουλα το παιχνίδι τους;

Γενικά, τα πάτε πολύ καλά, όλοι οι Χουνταίοι, με τους Εθνοπροδότες των ΣΑΝΕΛ! Πού είναι αλήθεια πχ εκείνος ο Μπαρμπαρούσης, που τάχα “θα τον έκαναν και έφτιαχναν” οι ΣΑΝΕΛ, με τα όσα είπε στην Βουλή; (Μάλλον δεν θα τον πείραξαν, διότι θα φοβήθηκαν τον Αλβανό “μπράβο” του! Αχαχαχαχαχαχα)! Και άλλα πολλά Χίε, αλλά άστα προς το παρόν!

Τώρα, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΕΞ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΧΙΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΡΕ ΒΡΩΜΟΧΟΥΝΤΟΒΑΖΕΛΑΚΟ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ”, (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ), ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ… ΠΟΝΗΡΟΙ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ,… ΕΠΕΖΗΣΑΝ! (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ)! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ!

– Κλείνοντας, να θυμάσαι Χίε πως “έγινες χειρότερος και από την κρυφο-ΣΥΡΙΖΑΙΑΠαραδείση, του Μυλωνάκη”, δημιούργημα και αυτή του Καρατζαφέρη!..

4. Προτείνεται:

– Ο Ταξ-χος της Ν. Κω, ας δει λίγο ποιοί ακριβώς είναι και πώς δραστηριοποιούνται κάποιοι, που ζουν δίπλα σε στρ-δά του, όπως και ας ξαναξεφυλλίσει λίγο, κάποια σχέδια, που αφορούν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, πηγές ύδατος, κλπ!..

5. Τώρα που η ΜΙΤ (δια των Πρεσβειών Τουρκίας και Αλβανίας στην Αθήνα) δραστηριοποιείται για την οργάνωση και διεξαγωγή σαμποτάζ σε πολεμικά ελληνικά α/δ, την “κρίσιμη στιγμή, είναι μεγίστη ευκαιρία να πιαστούν “λαγοί” που η Υπηρεσία αυτή, ως άλλη… Οικολόγος, αχαχαχαχαχα έχει σπείρει στην ελληνική επικράτεια!

Προσέξτε!

  • Οι ΤΕΔ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ(!!!) πως αν καταφέρουν και αχρηστέψουν (αν όχι καταστρέψουν) την ΕΠΑ, μετά δεν υπάρχει ελληνική άμυνα!
  • Κάποιοι Τούρκοι στρ-κοί, του Τ/ΓΕΕΔ μάλιστα, για να καταδείξουν τη σημασία του να πολεμηθεί η ΕΠΑ, θεωρούν πως σε περίπτωση ΕΤ πολέμου, δεν θα πολεμήσουν οι ΤΕΔ με τις ΕΕΔ, αλλά οι ΤΕΔ, με την… ΕΠΑ!

– “Κόψτε κάτι” ρε καρντάσια!..

6. Οι επικεφαλής του αποκαλούμενου Αλβανικού Εθνικού Στρατού είναι από το Λούσνιε και το Φιέρι! (Αλβανική… αρχαία Απολλωνία! Αχαχαχαχαχαχαχα).

7. Διαβάζω: “Το ζεύγος Γιαννέλη συνέφαγε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, με τον Π. Καμμένο“!

– Αν πρόκειται για τον εκ Λέσβου πρώην βουλευτή Γιάννη ΓΙΑΝΝΕΛΗ, μιλάμε για ένα άτομο “Βίος + Πολιτεία”!..

  • Το σπουδαιότερο ρε… ΕΝΤΙΜΕ(!) και… ΑΡΧΟΝΤΑ της ΚΑΘΑΡΣΗΣ(!) Καμμένε (μαζί με τον ΙΝΤΕΓΙΕ φυσικά, τον “Νο 99”, για να μην ξεχνιόμαστε, Τσίπρα) είναι ότι συνέφαγες με εκείνον που ο… Νεο-Βούδας Κ. Α. Καραμανλής τον είχε βάλλει Πρόεδρο στον έλεγχο για τα εξοπλιστικά, που έκανε η Βουλή, μόλις είχε βγει τότε η ΝΔούλα Κ-Β και ο “χοντρός” είχε γίνει Π-Θ!
  • Έβγαλλε τότε όλο το Σημιτικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΛΑΔΙ, (όλες οι βρώμικες υποθέσεις, σχετικές με τα Εξοπλιστικά, επί ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ εστάλησαν κατεπειγόντως στο Αρχείο, αχαχαχαχαχαχα), η Μασωνάρα, ο Γιαννάκης, ο… “νι”, … “λι”, κλπ! (Χρόνια ενεργό μέλος της Λεσβιακής τεκτονικής στοάς, “Βενιαμίν ο Λέσβιος”)!
  • Με βαθειές χουντικές ρίζες, διπλοπρόσωπος και βαθειά πλεγματικός, διότι δεν μπορεί (δεν μπορούσε πλέον) να κάνει παιδί! (Φήμες λένε…)!..
  • Είχε παντρευτεί και(!) την κόρη του θεατράνθρωπου επί Χούντας Σταμάτη ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗ, ο οποίος είχε τότε την εκπομπή “ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΡΑΜΠΑΣ”!
  • Πρόκειται για τη δημ/φο, που μετά τον χώρισε και πήγε (ή… εστάλη) να δουλέψει ως δημ/φος στον τουρκόφιλο, αντι-αμερικανικό και αντι-Ισραηλινό σταθμό “ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ”, στο Κατάρ!..
  • Γιαννέλης: “Διπλοπρόσωπος – Ύπουλος – Ψεύτης και Αχάριστος”! Πρόκειται για άλλη μία ακόμα κυκλοφορούσα ελληνική πολιτική ΜΕΓΑΛΟ-ΑΠΑΤΗ, με σπουδαία -εκ πατρός-… συλλογή πινάκων!
  • Τί τον ήθελες ρε… “καθαρέ” Καμμένε; Θα μας πεις;

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ“!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

Ω1

-/-