ΘΥΡΑ “7”… ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

Φίλοι μου / μας!

1. H πεποίθησή μας είναι πως, παρά τα όσα εντόνως δυτικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για επικείμενη (προς τα τέλη Ιαν. 2022), λίαν πιθανή ρωσική επίθεση στην Α. Ουκρανία, οι Ρώσοι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε!

Τί έχει συμβεί λοιπόν; Διαβάστε παρακάτω την θέση μας!

Ο πράγματι δυναμικός… ερχομός δυτικών δυνάμεων, τους τελευταίους μήνες, στην Μαύρη Θάλασσα, στις περί αυτήν χώρες, όπως και στις χώρες της Βαλτικής, οι συνεχείς στρατιωτικές δυτικές ασκήσεις στις περιοχές αυτές, αλλά πρωτίστως η στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας από την Δύση, το τελευταίο επίσης διάστημα, (θυμίζω πχ την μεταφορά 600, αν δεν απατώμαι, Άγγλων αλεξιπτωτιστών στην Α. Ουκρανία, κλπ, ενώ εσκεμμένως παρέλειψα τον ερχομό αμερικανικών δυνάμεων στην Ελλάδα), ανησύχησε τους Ρώσους, οι οποίοι προφανώς κατέληξαν εκτιμώντας την όλη κατάσταση, όπως ασφαλώς αυτή διεμορφώνετο “συν τω χρόνω”, πως οι Δυτικοί πιθανότατα να ετοιμάζουν αιφνιδιαστική στρατιωτική ενέργεια στην Α. Ουκρανία ή ακόμα και στην χερσόνησο της Κριμαίας, ενέργεια αντίστοιχη, θα μπορούσαμε να πούμε, με εκείνη των Ρώσων το 2014!

Έτσι, οι Ρώσοι αποφάσισαν να στείλουν ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορά τους με την Ουκρανία, όπως και ειδικές δυνάμεις και αλεξιπτωτιστές, ενώ δια του ΥΠΕΞ τους ξεκίνησαν και μια “εκστρατεία” αναφοράς στους πολίτες του Κόσμου πως ανησυχούν με όλες αυτές τις δυτικές δράσεις, ανέφεραν επίσης το ποιές είναι οι “κόκκινες γραμμές” τους, και στο τέλος “βγήκε” και ο Πρόεδρος Β. Πούτιν και ουσιαστικά είπε στους Δυτικούς να προσέξουν!..

Κάθε στρατός που σέβεται τον εαυτό του (και ένας τέτοιος είναι ο Ρωσικός), θα έκανε ό,τι έκαναν οι ΡΕΔ, οι οποίες προφανώς ανέφεραν στον Πρόεδρο, αιτήθηκαν “πράγματα” σχετικά με την ρ/αντίδραση στην δυτική πίεση στο κυριότερο μαλακό ρ/υπογάστριο και αφού έλαβαν την έγκριση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, έσπευσαν να λάβουν στρατιωτικά αντίμετρα, ώστε να μην βρεθούν, όχι μόνον προ τετελεσμένων, αλλά βεβαίως ούτε και προ του ελαχίστου στρατιωτικού αιφνιδιασμού!

Το γιατί τώρα διέρρευσαν από την Δύση πληροφορίες περί επικειμένης ρ/στρατιωτικής δράσεως και μάλιστα χρονικά προσδιορισμένης, είναι κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω! (Μπορώ βεβαίως να σκεφτώ)!..

Καταληκτικά! “Προς ώρας”, δεν πρόκειται να υπάρξει Ρωσο-Δυτική εμπλοκή, και μάλιστα με το… ζόρι! Η Δύση (ΝΑΤΟ, κλπ), θα ασκηθεί, κλπ, εκεί όπου έχει προγραμματίσει, οι Ρώσοι θα παρακολουθούν, ασκούμενοι πιθανότατα και αυτοί, σε άλλα μεν, επιλεγμένα δε, σημεία, αλλά τόσο / αλλά μέχρις εκεί!..

Ρωσο-δυτική… κανονική πολεμική εμπλοκή θα υπάρξει, (δεν μιλάμε για κάποια τυχόν μεμονωμένα επεισόδια μεταξύ τους στην κρίσιμη περιοχή… επαφής τους στον περί την Ουκρανία γεωγραφικό χώρο), θα υπάρξει μόνον μετά από την επόμενη και ΤΕΛΙΚΗ(!) Ε-Τ πολεμική αναμέτρηση στην οποίαν, όπως φαίνεται, υποχρεωτικά θα οδηγηθούμε, είτε λόγω της τουρκικής απελπισίας, (η οποία υπαρχούσης της Δύσεως θα μπορούσε να εκτιμηθεί ως αδικαιολόγητη, αν την σημερινή Τουρκία δεν κυβερνούσε “τύποις” ο ΡΤΕ και ουσιαστικά οι απόστρατοι Ευρασιανιστές, στρατιωτικοί και άλλοι, οι οποίοι ελέγχουν, και σήμερα πάλι, τον θεμελιακό ιστό του Κράτους, που είναι οι ΤΕΔ), είτε λόγω ενός λίαν πιθανού ρωσικού, προς την Τουρκία, “σπρωξίματος” να εισβάλλει στην Ελλάδα, (έναντι προφανώς κάποιων αορίστων ή και έωλων ακόμα ρωσικών προς αυτήν υποσχέσεων), προκειμένου η Ρωσία να μειώσει αισθητά έτσι την σημερινή, προς αυτήν ασκούμενη, δυτική στην ευαίσθητη… κοιλιά της, πολύ μεγάλη πίεση!..

Λοιπά σχετικά παρέλκουν, αφού έχουν χιλιοειπωθεί εδώ στον “Ε. Θ.”!..

ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023 (ΤΕΛΗ)! ΕΙΘΕ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΝΑΙ!..

ΠΡΟΣΟΧΗ:

α. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΜΗΠΩΣ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ “ΣΚΑΪΠ(Ο) ΔΙΑΣΚΕΨΗ”, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΙΘΕ!..

β. Για την επικείμενη επίσκεψη του Ε/Π-Θ στην Μόσχα, του Αγίου Σπυρίδωνος, (και όχι Σπυριδώνος, που λένε κάποιοι… επαϊοντες… ), τα έχουμε πει εδώ και γράψει και μπορείτε να τα αναζητήσετε και να τα βρείτε!.. Σήμερα, θα προσθέσουμε κα κάτι ακόμα, ως εισήγηση, προς τον Κο Π-Θ της Ελλάδος! Καλό θα ήταν, σεβαστέ Κε Π-Θγέ, να λέγατε 1, 2 σαφή και κατηγορηματικής μορφής λόγια στον Κο Πούτιον, σχετικά με το αναφερθέν εδώ και πιο πάνω πιθανό ρωσικό εναντίον μας τουρκικό σπρώξιμο, λέγε με πολεμική με την Τουρκία εμπλοκή μας!!!..

2. Για τους Πακιστανούς πιλότους με τουρκικές στολές, για την Πακιστανική τεχνογνωσία, ειδικά στα ΜΕΑ (επιθετικά και μη) , προς τους Τούρκους (ΤΕΔ/ΤΠΑ), όπως και για την Καταριανή*… προσφορά εκσυγχρονισμένων F-16″, όπως και “Ραφάλ”, με Καταριανούς στην αρχή πιλότους σ’ αυτά (μέχρι της εκπ-σεως Τούρκων χειριστών, από υφιστάμενους Καταριανούς), γνωρίζει άριστα το Ε/ΓΕΑ, εδώ και καιρό, ίσως και πριν οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” σας ενημερώσουν εδώ σχετικά!

*

α. Θα θυμάστε τί γράφαμε εδώ για τους Καταριανούς, τους οποίους κάποτε το Ε/ΓΕΕΘΑ ακρίτως, αν όχι ανοήτως, εκπαίδευε μέσα σε ε/στρατόπεδα (γνωστά και μη), ενώ τους… ξεναγούσε (sic) σ’ αυτά μαζί με τους άλλους βαθιά Τουρκόφιλους Χιλιανούς στρατιωτικούς, τότε που κάποιοι εισηγούνταν “ΟΧΙ” και χαρακτηρίζονταν από “ΓΡΑΦΙΚΟΙ” έως… “ΑΣΧΕΤΟΙ” (sic)!..

β. Θα μάθουμε από τους φίλους μας στο Κατάρ, αν ο Κος ΡΤΕ ζητήσει και κάτι άλλο, πλην χρημάτων, (καταλάβατε), από τους Καταριανιούς!

ΤΕΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥ

Επίσης!

β1. Το Ε/ΓΕΑ γνωρίζει άριστα πως, οι Τούρκοι (η ειδικώς συσταθείσα κείμενη επιτροπή), θα συζητήσουν ξανά με τους Τούρκους για τα F-35, μέσα στον προσεχή Ιαν. του 2022!..

β2. Το Ε/ΓΕΑ (ΕΠΑ) έχει λάβει μέριμνα και για τα τ/ντρόουνς στα χέρια των Τουρκαλβανών, του μισέλληνα Γενίτσαρου Ε. ΡΑΜΑ!.. (Φυσικά στο πλαίσιο που το αφορά, αφού η Τουρκο-Αλβανική συμφωνία, ανάλογης εκείνης της Τ-Α, επί Κεμάλ, το 1920, είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, ευρύτερη στις στρατιωτικές της πρόνοιες, σε περίπτωση ενός επόμενου Ε-Τ πολέμου).

Μην ανησυχείτε και οι Έλληνες αεροπόροι παρακολουθούν τα πάντα “εκ του σύνεγγυς” και μάλιστα θα υπεστήριζα “εκ του… πολύ σύνεγγυς”!.. (Και για το θέμα των πυρομαχικών των τ/πολεμικών α/φ γνωρίζουν και τις σχεδόν πρόσφατες τ/… “τρίπλες”)!..

Σχετικά με τους S-400, (2η παραγγελία), η άποψή μας είναι ότι το θέμα της παραγγελίας τους στους Ρώσους θα το προλάβουν οι εξελίξεις!..

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” στην Τουρκία, αυτήν την στιγμή, προσπαθούν να “τσεκάρουν” – επιβεβαιώσουν τυχούσα ανάπτυξη των νυν τ/S-400 στις 4 περιοχές που ήδη είχαν ανακοινώσει πως θα τους ανέπτυσσαν!.. Δεν είναι μια… δράση, η οποία θα μπορούσε να κρατηθεί απολύτως (100%) μυστική!..

Τέλος, δεν είναι μεγάλος ο αριθμός των Τ/πιλότων, οι οποίοι συμμετείχαν στο “Κίνημα” του 2016, και οι οποίοι, αφού εκδιώχθησαν της ΤΠΑ και αριθμός αυτών κατεδικάσθη σε μια σειρά ποινών, γύρισαν σήμερα και πάλι στην ΤΠΑ, υποτίθεται… μετανοιωμένοι!.. (Ακόμα το τ/Κράτος κυνηγάει Γκιουλενιστές, οι οποίοι “δεν λένε να τελειώσουν”, έχοντας καταντήσει… Κούρδοι, οι οποίοι σκοτώνονται, αλλά όλως περιέργως, θα έλεγε κανείς, ξαναγεννιούνται!..

Θυμάστε που εδώ είχαμε γράψει πως οι Γκιουλενιστές κατέστησαν, με ό,τι αυτό σημαίνει, ένα νέο (2ο) καρκίνωμα στο σώμα του τ/Κράτους;

3. Απαντούμε στον Κο… Αβραμόπουλο και σε όποιους άλλους, σ’ ένα θέμα που πλέον το έχουμε εξαντλήσει! Κε Υπουργέ και πιθανέ μελλοντικέ ΠτΔ μας!.. (Με βάση και δική σου αποστροφή στον “ΣΚΑΪ”, όπου εσχάτως είχες προσκληθεί)!..

Δεν είναι εξαγωγή εσωτερικής κρίσεως η δημιουργία μιας κρίσεως στην Τουρκία και μάλιστα από τους ίδιους τους Τούρκους, όπως ήταν το παράδειγμα με την “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, που τις προάλλες ανέφερες στον “ΣΚΑΪ”!..

Τότε και προκειμένου οι ΤΕΔ (και μάλιστα ένα συγκεκριμένο, ισχυρότατο τότε, “ΚΛΙΚΈ” “κομμάτι” τους), να έριχναν τον Τ/Π-Θ και να ανελάμβαναν τα ηνία της χώρας, ανάμεσα στα άλλα που είχε σχεδιάσει ώστε να επικρατήσει, ήταν και η πτώση, μετά από αερομαχία με ε/α/φ, ενός τ/α/φ/ στο Αιγαίο, προκειμένου ο τ/λαός να στραφεί και(!) στα Ε-Τ και έτσι οι συγκεκριμένοι(!) “Μαφιόζοι” τ/στρατιωτικοί να δημιουργούσαν συνθήκες ευκολότερης επικράτησής τους στην χώρα τους! Θυμίζω, για παράδειγμα, πως οι ίδιοι, ειδικής Χουντικής υφής, Τ/στρατιωτικοί, είχαν σχεδιάσει μέχρι και την ανατίναξη ενός τζαμιού, κλπ, κλπ, κλπ!

Τέτοιες δράσεις, (όπως λένε και στο… “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”), δεν συνιστούν “εξαγωγή κρίσεως”, αλλά αποτελούν τακτικές (“πονηρές”) κινήσεις μιας στρατηγικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, (και) προς την χώρα μας!.. Θυμίζω, σε όσους είναι… μελετημένοι, πως επί Π-Θ γίας του Κονιάρου… Δερβίση Αχμέτ Νταβούτογλου και σε σύσκεψη για την Συρία, κλπ, είχε λάβει τον λόγο ο “πολύς” Κος Χ. ΦΙΝΤΑΝ (Α/ΜΙΤ) και είχε πει, όπως η απομαγνητοφώνηση… πρόδωσε! (Η σύσκεψη κατεγράφετο από… Γκιουλενιστές… , τότε που τα γεγονότα μετά απέδειξαν πως ακόμα και η ΜΙΤ ήταν… υπονομευμένη)!.. Διαβάστε τί είχε πει ο φίλος του “Ε.Θ.” Κος Χ. Φ.! “Αν θέλετε, μπορώ να βάλλω εγώ δικούς μου, να σκοτώσουν Τούρκους… εκεί, (δεν θυμάμαι το “πού” τώρα), ώστε μετά να έχετε την δικαιολογητική βάση επέμβασης”, κλπ!

Αυτό όμως δεν είναι “εξαγωγή κρίσεως”!.. Το 1955, το 1964, το 1974, το 1987, το 1996, το 2007, το 2016, όταν είχαμε Ε-Τ μείζονα εθνικά, αναμετάξυ μας, γεγονότα, είχαμε καμιά εσωτερική κρίση στην Τουρκία, και λόγω αυτής ή αυτών οι Τούρκοι την εξήγαγαν σ’ εμάς, ρε σεις; Άντε, μου είστε και… Υπουργάρες!.. Έλεος πιά!..

Όταν η Τουρκία έχει εσωτερικές κρίσεις, συνήθως επεμβαίνει (τουλάχιστον έως τώρα έτσι συνέβαινε), ο Στρατός και παίρνει την εξουσία, στο όνομα του… ισάσματος (ή αλλιώς του… σασμού, που είναι και της μόδας, δηλαδή της ομαλοποίησης) της -κάθε φορά- υπαρχούσης… παλιοκαταστάσεως!.. Αν με καταλαβαίνετε! (Μην τσαντίζεστε, ρητορικό σχήμα είναι)!.. Έτσι έγινε το 1960, έτσι το 1971, έτσι το 1980, έτσι ή σχεδόν έτσι το 1997 (και ορθότερα την διετία 1997-1999), περίπου έτσι το 2007 και κάπως έτσι και το 2016!..

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΡΙΣΕΩΝ”, ΑΝΑΖΗΤΩΝΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΤΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΔ ΤΗΣ), ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ… ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ -ΑΡΧΙΚΑ- ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ, ΩΣ ΕΝΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ “A PRIORI” ΘΕΤΙΚΟ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!..

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ(!!!) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ “Ο.Κ.” ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΕΧΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ… “ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ”! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ… ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!.. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΔΥΣΗ!..

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ… ΜΑΡΟΚΟ (ΡΑΜΠΑΤ)!..

4. Για όσους… παλεύουν να μάθουν την Τουρκία, εδώ και πάρα πολλά χρόνια τώρα, επισημαίνουμε, για… εκπαιδευτικούς και όχι μόνον λόγους, πως η “χθεσινή” αναφορά του Τ/ΠτΔ Κου ΡΤΕ προς τους Τούρκους πολίτες, και πάλι μετά από πολύ καιρό, στο ότι “τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι κουμπέδες (θόλοι) τα κράνη μας, οι μιναρέδες οι λόγχες μας και οι πιστοί ο στρατός μας”, σχετίζεται απ’ ευθείας με εκείνην την ΥΠΟΜΟΝΗ που σας είχαμε γράψει εδώ στον “Ε.Θ.”, πως ζητείται από τον λαό να κάνει και πάλι, λόγω της προκείμενης τωρινής παλιοκαταστάσεως στην χώρα! (Λόγω δηλαδή του οικονομικού πολέμου που εξήγησε ο ΡΤΕ στον λαό ότι δέχεται απ’ έξω η Τουρκία). Πιστεύουμε ότι θα θυμάστε την σχετική πρόσφατη ανάλυση που σας είχαμε παρουσιάσει!.. Αν όχι αναζητείστε την και πάλι και αναγνώστε την ξανά!..

5.  ΑΡΙΣΤΗ Η “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΗΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ!..

ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ “ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ”, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΙΑΟΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!..

6. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ”, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΤΟΥ 1851, ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΣΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΠΑΘΟΥΣ ΤΑ 170 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ), ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!..

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΣΤΟΥΣ 155 ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΙΩΑΝΝΗ!..

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΕΚΕΙ ΔΙΕΞΑΓΟΜΕΝΑ ΚΑΤ’ ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ!.. (ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ – ΒΙΤΣΙ)!.. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΕΔΩ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ… ΓΛΕΙΦΕΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ… ΚΡΥΒΕΣΤΕ;

ΣΕ Ό,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ”, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.!

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ) ΗΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ “ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ”, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΜΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ… ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ, ΣΚΕΨΕΙΣ!..

7. Πράγματι! Η σε εξέλιξη επίσκεψη του Αρχηγού της Μοσάντ στις Η.Π.Α. θα “βγάλλει” πολλά για τις εξελίξεις στο Ιρανο-Ισραηλινό μέτωπο και γενικότερα για τα πράγματα στην Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, τώρα στην περίοδο των “ΔΗΜΟΚΡΑΡΤΙΚΩΝ”, στην Κ-Β των Η.Π.Α.!

Να θυμίσουμε την έντονη αντίδραση και (!) της παρούσης Ι/Κ-Β, εξόχως πατριωτικής, σχετικά με τις όποιες σε εξέλιξη, και προς υπογραφήν, συμφωνίες των Η.Π.Α. , για τα πυρηνικά του Ιράν, με το Ιράν!

Το θέμα παρακολουθείται!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-