Κάποτε, Στο… ΓΕΝ, Κε -Θ γέ, Σεβαστέ Μας Κυριάκε Κ. Μητσοτάκη!

Κε Μητσοτάκη! Σεβαστέ Κε Π-Θ-γέ!

Διόρισες “Σύμβουλο Ασφαλείας” τον Ναύαρχο ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, αλλά και αναπληρωματικό τον Αθανάσιο ΝΤΟΚΟ, του ΕΛΙΑΜΕΠ!..

– Επειδή υπάρχει και μια μικρά πιθανότητα να μην γνωρίζεις σχετικά (αυτό το γράφω διότι είμαι της… “Αγγλικής Σχολής”), τουλάχιστον το τί σημαίνει πχ “ΕΛΙΑΜΕΠ”, ποιοί οι ιδεολογικοί, και όχι μόνον πρόγονοι, του Κου Ντόκου, κλπ, διάβασε παρακάτω. (Και εσύ Κε Ζιακόπουλε, αν είσαι… “αρνί”)!

Έγγραφο λοιπόν του ΓΕΝ, με ημερονηνία 30-07-1998, της Δνσεως “Α2” (“Πληροφοριών”) έγραφε πως:

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Κε Π-Θγέ!

«Για χρόνια τώρα η Ελλάδα φαίνεται ότι βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας και περίεργης κηδεμονίας δύο ισχυρών τάσεων, που επηρεάζουν καθοριστικά, εάν δεν υπαγορεύουν, την επίσημη κρατική πολιτική.

Η πρώτη τάση είναι αυτή των “προοδευτικών – διανοούμενων”, των εμποτισμένων στα νάματα της ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ, του ΕΙΡΗΝΙΣΜΟΥ, του ΑΝΤΙΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟΥ και των συνακόλουθων.

Αυτές οι “προοδευτικές” δυνάμεις διαχειρίζονται από την μεταπολίτευση και δώθε, σχεδόν μονοπωλιακά, ό,τι έχει σχέση με την Παιδεία και τον Πολιτισμό, ενώ σταδιακά άρχισαν να ελέγχουν σε σημαντικό ποσοστό τον Τύπο και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Κάθε σκέψη άρθρωσης των αγωνιωδών ερωτημάτων περί του τί μέλλει γενέσθαι με την τουρκική ηγεμονική συμπεριφορά της τουρκικής επιθετικότητος, του υπερεξοπλισμού, της πλαστογράφησης της ελληνικής Ιστορίας έχει να αντιμετωπίσει την φοβέρα της ετικέτας του “Εθνικιστή” και του “Πολεμοκάπηλου. (ΑΡΑΓΕ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΣΗΜΕΡΑ” ΚΕ Π-Θγέ); 

Σήμερα, ο δικός τους διεθνισμός έχει συγκλίνει σε τέτοιο βαθμό με τον αντίστοιχο του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, που συγκροτεί την δεύτερη τάση, ώστε να ταυτίζεται μαζί του σε μια πορεία των “λογικών” λύσεων με τον Τούρκο “ηγεμόνα”, της συνύπαρξης και της συνεργασίας, των πολιτιστικών ανταλλαγών, της επισήμανσης και προβολής των κοινών σημείων, της απάλειψης των “αιχμών” ακόμη και από τα σχολικά βιβλία και τα παρόμοια».

Η δεύτερη τάση είναι αυτή των “Ευρωπαϊστών – Διεθνιστών”, οι οποίοι, διεπόμενοι από την “αγωνία” υλοποίησης των απαιτήσεων του Μάαστριχτ και από το αίσθημα να προληφθεί η νομισματική ενοποίηση, έχουν αποδεχτεί ότι η ισχυρότερη θωράκιση είναι η οικονομική ανάπτυξη και όχι η στρατιωτική αποτροπή. Γι’ αυτούς η επίτευξη των οικονομικών και νομισματικών κριτηρίων είναι η προϋπόθεση για τον εξευρωπαϊσμό της χώρας, που πρέπει να επιδιωχτεί με κάθε θυσία». ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

– Στο έγγραφο αυτό, επίσης Κε Π-Θ, γίνεται αναφορά και σε Πανεπιστημιακούς, Διπλωμάτες και πολιτικά πρόσωπα, όπως επίσης και σε διάφορα… “Κέντρα”, “Ινστιτούτα”, κλπ, όπως πχ το “ΕΛΙΑΜΕΠ”, για το οποίο αναφέρεται πως καλλιεργεί την γεωοικονομική αντίληψη στις διεθνείς σχέσεις!.. (Ό,τι ακριβώς είχε πει ο Μ. ΚΛΙΝΤΟΝ, όταν ανήλθε στην εξουσία για 1η φορά και ως το 1ο “Παγκόσμιο Όργανο… Κρούσης”, των τάχα μου αριστερών, απάτρηδων Κοσμοκρατόρων, “Διεθνών Εβραίων”).

Ως θεωρητικός αυτής της αντίληψης αναφέρεται στο έγγραφο ο Καθηγητής “Διεθνών Σχέσεων” Θ. ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ, για τον οποίον ο συντάκτης κάνει αρνητική αναφορά, με αφορμή το άρθρο του στην “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” (21-07-1994), που είχε τότε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, κλπ, άρθρο σχετικό με τον αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου, για την ΕΝΩΣΗ με την Ελλάδα!.. Μάλιστα, ο Κος Θ. ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ κατηγορείτο “στα ίσα”, σ’ αυτό το κείμενο – ανάλυση του ΓΕΝ/Α2, για σύμπλευση στα Ελληνο-Τουρκικά με “συμμαχικές θέσεις”, όπως και για παραποίηση της αλήθειας!..  Επίσης, αναφέρεται ότι ο υπόψη Καθηγητής συνεργάζεται με το Ε/ΥΠΕΞ και πως είχε διοριστεί και στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ, για τα Ε-Τ!..

– Ακολούθως γινόταν αναφορά και στον Καθηγητή Θ. ΒΕΡΕΜΗ, για τον οποίον γραφόταν πως «δεν φαίνεται να πολυπιστεύει στην ιδέα του “ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ“»!.. (Πολύ προφητικά και εδώ Κε Π-Θ τα γραφόμενα, αφού μετά από χρόνια ο υπόψη Κος πρωταγωνίστησε, μαζί με τους Τατσόπουλους και λοιπούς σκαιούς… “αναθεωρητές της Ιστορίας μας” και προεκλογικούς… υποψηφίους σας, στην περίφημη ανθελληνική… ιστορική δήθεν, σειρά του “ΣΚΑΪ”, κλπ! Θα θυμάστε, είμαι σίγουρος).

– Για τον Κο ΒΕΡΕΜΗ συγκεκριμένα [τον αγαπητό Ιστορικό της Κας Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ – ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, που θα τιμήσει με την παρουσία του και τις πολύτιμες(sic) ιστορικές του γνώσεις, το “ΕΛΛΑΔΑ 2021” ή το “ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΕΟ-ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021“], αναφέρονται οι επιστημονικές του (sic) θέσεις, τις οποίες αναφέρει στο βιβλίο του Modern Greece: Nationalism and Nationality και τις οποίες ο Συντάκτης χαρακτηρίζει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, ενώ αναφέρεται και το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος αποτελούσε τότε, και επί 15 συνεχή χρόνια, άμισθο παράλληλα σύμβουλο του ΥΠΕΞ, καθώς και “αποκλειστικό εκφραστή της ελληνικής άποψης σε συνέδρια του εξωτερικού, όπου διατηρεί και ιδιόκτητη κατοικία”! (ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ σαν τους ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ – ΒΕΡΕΜΗ, κλπ, “ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ”, ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΕ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΒΛΕΠΕ Ο 1Ος ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ “ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ” ΜΑΣ, ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”)!..

– Ακόμα στο έγγραφο γινόταν αναφορά και στον τότε Γενικό Δντη του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητή Κο ΒΑΛΗΝΑΚΗ! (Ο γνωστός “κολλητός” φίλος του “Νεο-Βούδα” της Ραφήνας, ένας “Νεο-Βούδας”, που εσχάτως άρχισε να βρίσκει την… λαλιά του). Για τον Κο αυτόν, το έγγραφο αυτό του ΓΕΝ/Α2 αναφερόταν, εγκαλώντας τον Κο… Καθηγητή (“Καθηγητές Τρείς και Εχάθη η Πατρίς”, όπως έλεγε και ο Γερμανός “Αυτοκράτορας” / “Καϊζερ”, στις αρχές, αν δεν απατώμαι, της 10ετίας, του 1870), για τις θέσεις του σχετικά με την “αναγνώριση του Ψευδοκράτους”, θέσεις που είχε εκφράσει σε άρθρο του στην ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, στις 24-09-1989, αναφερόμενος σε “ανάπτυξη ενιαίας κυπριακής συνείδησης”, εξέλιξη που όπως έγραφε ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ – ΟΡΘΟΤΑΤΑ ο Συντάκτης του Κειμένου αυτού, “ταυτίζεται με τον αφελληνισμό του νησιού!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ Κε Π-Θγέ!

– Ο πολύ ενημερωμένος και πολύ μελετημένος αυτός Ναυταίος, Συντάκτης του υπόψη εγγράφου (πόσο χρόνια πέρασαν άραγε ρε Ζιακόπουλε, από το κείμενο αυτό του ΓΕΝ / Α2, του 1998, ώστε να έχει αλλάξει τόσο πολύ το “ΕΠΝ” και να βγάζει… Ναυάρχους συνεργάτες του Ντόκου και του “ΕΛΙΑΠΜΕΠ”), δεν παραλείπει να αναφέρει στο κείμενο και τους ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ που έχουν οι παραπάνω 3 Κοι, με τον γνωστό – γνωστότατο(!..) Έλληνα εβραϊκής καταγωγής Χρ. ΡΟΖΑΚΗ (Ροζενστάϊν).

– Στο έγγραφο γινόταν αναφορά και στους παρακάτω:

  • Καθηγητής Π. ΚΑΖΑΚΟΣ, ο οποίος τότε επιθυμούσε την “καλλιέργεια” εμπορικών και οικονομικών σχέσεων με την Τουρκία.
  • Αντιπρόεδρος “Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων”, Κος Π. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ο οποίος επιθυμούσε ό,τι ακριβώς και ο Κος ΚΑΖΑΚΟΣ.
  • Καθηγητής Ν. ΜΟΥΖΕΛΗΣ, το γνωστότατο, ιδεολογικό κυρίως, “alter ego” του 1ου ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΑΙ “ΦΑΝΕΡΟΥ” μεταπολιτευτικού ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ “ΕΘΝΟΤΕΡΜΙΤΗ”, Π-Θ της τότε περιόδου, Κ. ΣΗΜΙΤΗ. Γι΄αυτόν αναφερόταν πως “κινείται στον αστερισμό της αντίληψης ότι τα δεινά της χώρας μας προέρχονται από τις συνεχείς απορρίψεις των τ/προτάσεων διαλόγου για το Αιγαίο και την εμμονή στην διατήρηση της στρατιωτικής της σύζευξης με την Κύπρο.
  • Στο σημείο αυτό αναφερόταν επίσης και ο Ανδρέας ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, για τον οποίον γραφόταν αυτό που έλεγε συνεχώς τότε, δηλαδή πως τάσσεται αναφανδόν με τον ισχυρό Περιφερειάρχη, την Τουρκία.
  • Ακολούθως γινόταν μνεία:
  • Στέφανος ΜΑΝΟΣ, γαμπρός του γνωστότατου… φτωχού, αχαχαχαχαχαχα, εβραϊκής καταγωγής “ΜΠΙΣΚΟΤά” ΑΛΑΤΙΝΗ, που αυτό ακριβώς τον έκανε… ΜΑΝΟ πολιτικό και ΥΠΟΥΡΓΟ και μάλιστα Οικονομικών, όπως και ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΟ και ίσως και… ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ στην χώρα, όταν πχ έφυγε από την ΝΔ για να κάνει Κόμμα, μια περίπτωση γαμπρού, η οποία προηγήθηκε αυτής του άλλου Γαμπρού, αυτού που στοίχησε τουλάχιστον 100 δις Ευρώ και ένα Μνημόνιο (3ο) στον ε/λαό, με όλα του τα… καλά (sic) συνημμένα, με κυριότερο αυτών το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟκαι την υποθήκευση της χώρας μας έως το 2115, δηλαδή του γαμπρού του προσφάτως θανόντος Μεγαλο-Βιομήχανου ΣΤΡΑΤΟΥ, Σορος-Βαρουφάκη!  (Η βίλα “ΑΛΑΤΙΝΗ”, στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μας, στις αρχές του 20ου αι., είχε “φιλοξενήσει” τον εξόριστο εκεί από τους “Νεότουρκους” Οθωμανό Σουλτάνο ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΗΤ τον Β‘, τον αγαπημένο Σουλτάνο του ΡΤΕ, επειδή και αυτός τότε, σαν τον ΡΤΕ -υποτίθεται- σήμερα, είχε αντισταθεί στις Κεφαλές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, που του ζητούσαν να αποχωρήσει από τα εδάφη της Παλαιστίνης (κάτι που αυτός αρνείτο πεισματικά και γι΄αυτό τον έκαναν… “χαίρεται” από Σουλτάνο / καταλαβαίνετε λοιπόν και για το ποιοί κινούσαν τα νήματα των Νεοτούρκων, κλπ)!..
  • Για τον Κο ΜΑΝΟ αναφερόταν στο κείμενο πως παρευρέθη, προσκληθείς, και συμμετείχε σε Συνέδριο του “ΕΛΙΑΜΕΠ” στην Ρόδο, με θέμα “Οι Ε-Τ σχέσεις και το Κυπριακό”! (Στο κείμενο αναφερόταν ακόμα πως στο Συνέδριο της Ρόδου παρίστατο και ο συγχωρεμένος πλέον Πρέσβης “επί Τιμή” Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος φυσικά ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑΥΤΙΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΕΞ ΕΣΠΕΡΙΑΣ” ΕΛΘΟΝΤΕΣ… ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ).
  • Τέλος, το έγγραφο αυτό αναφερόταν και στους τότε νέους επιστήμονες Θ. ΝΤΟΚΟ και Π. ΤΣΑΚΩΝΑ, συνεργάτες τότε του ΥΕΘΑ, καθώς και στον Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, τότε υποδιευθυντή του “ΕΛΙΑΜΕΠ”!..

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΝ ΟΧΙ (ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚ-ΡΙΟ) ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ! (ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΥΠΑΜ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΤΑΙΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ!

– ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΤΟ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΣΙΓΟΥΡΑ, (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ), ΕΝΩ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ “ΕΦΑΓΑΝ” ΤΟΤΕ, ΟΙ… ΥΠΕΡ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ (sic) ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΣΤΟΝ… ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΛΗ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΟΥΣΑΝ; ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!..

– ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ, ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ – “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ!..

– ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΕ Π-Θ γέ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ; ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ Α-ΡΙ-ΣΤΑ! ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΟΕΡΟ “ΜΠΡΑΒΟ” ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΑΞΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ… ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Σ’ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ… ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ!.. (ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΟΥ)!..

– ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ!.. (Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΨΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ… ΔΕΞΙΟΙ ΤΑΧΑ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ… ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΤΟΥ).

– ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ… “ΣΟΡΟΣ-ΠΑΙΣ” ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΡΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΕ!.. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΣΦΑΛΛΟΥΝ!

– ΑΡΑΓΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΦΑΛΛΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΣΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ, ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΗ, ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ… ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΦΥΛΗΣ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΙΕΡΑΡΧΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

– ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ – ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ / ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ ΤΗΝ Α/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ), ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΚΕ Π-Θγέ! ΔΟΥΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ “ΟΦΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!..

– ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΤΟΥ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΜΕΤΑ), ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΥΣΗΣ Κ/Φ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

– ΕΠΙΣΗΣ!

ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΩΣ… ΜΗ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ… ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ Π-Θ ΤΟΤΕ ΣΗΜΙΤΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 1ΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ… ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ Κ/Φ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ “CIA”, ΕΠΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΣΤΙΣ Η.Π.Α.), ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ… ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ;

– ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ (ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ) ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΘ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ: “ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ” (!..), ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ “ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ “ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ; ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΣΗΜΙΤΗ…

– ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΚΕ Π-Θγέ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ

Η

ΕΛΛΑΔΑ” !

( … ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ… ΑΑΑΑΑΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!.. 

… ΚΡΑΤΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑ… )

ΑΡΑΓΕ, “ΣΟΥ ΠΑΕΙ” ΠΟΛΥ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, “ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ”, ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΓΙΟ…  ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ; ΠΟΥ ΠΑΣ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ;

ΧΑΙΡΕ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ! 50% – 50% ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΘΕΣ-ΝΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ… ΠΕΡΟΥΚΑ! ΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!.. 

2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ  ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΤΟ “ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝ” ΑΡΘΡΟ, ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Ε/Φ “ΕΞΟΥΣΙΑ”, ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 13-08-1998. 

3. Χ* SD@!98-#!=1

4. Ναι! Το “ΠΑΝ-ΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ” αγοράστηκε προ διετίας, από τον ΣΟΡΟΣ! Άραγε γιατί, λέτε εσείς; ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!.. “Πολλά Φιλούδκια Κε Ανα(ν)στασιάδη!.. Καλό! Ιντ’ άλλως”; 

5. ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ Τ/Π-Ν, ΤΟΥ ΤΠΝ, ΟΙ ΤΕΔ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ… ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΦΟΒΙΣΟΥΝ! ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ… ΠΑΝΕΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ!..

-/-