Και Άλλες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Δεν προλάβαμε χθες να γράψουμε για τον Πεκέρ, και χθες το βράδυ (08 19:00 Φεβ 2022), στα “Κατεχόμενα” (Κερύνεια), άγνωστοι με μακρύκαννα “καθάρισαν” τον Χαλίλ ΦΑΛΙΑΛΙ, δντη Καζίνο (16 σφαίρες “έφαγε”), για τον οποίον ο Πεκέρ είχε αναφέρει πως κατέχει (κατείχε πλέον) βιντεο-υλικό με πορνο… εμφανίσεις (sic), αχαχαχαχαχαχα, Τούρκων πολιτικών, καθώς και ότι το άτομο αυτό είχε εμπλοκή (sic) με εμπόριο ναρκωτικών, “παρέα” με τον γιο του τελευταίου πια στην τ/πολιτική Ιστορία Τ/Π-Θ Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ! Οι δράστες την “έκαναν” με ταχύπλοο και αναζητούνται από την Τ/Κ “Αστυνομία”!..

Να μας διαβάζετε και “δεν θα χάσετε” ποτέ, όπως ακριβώς κάνουν οι Τούρκοι, όλων των… Κλιμακίων και όλων των… Επιπέδων!..

2.

Α. Άσε τί λένε, κλπ!.. Δεν πρόκειται να υπάρξει (αν υπάρξει), το τ/”Εθνικό Πολεμικό Α/Φ” πριν από το 2029! Το έχουμε γράψει ήδη! Δεν μας διαβάζεις ανελλιπώς;

Για το “Muharip Insansız Uçak Gemisi” / “Πολεμικό Αεροπλανοφόρο Χωρίς Άνθρωπο” (του Σελτσούκ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡ), οι Τούρκοι δήλωσαν πρόσφατα ότι θα είναι έτοιμο το 2023!.. Οψόμεθα!.. (Για το… κανονικό αεροπλανοφόρο, αυτό το εξ… Ισπανίας, “άκουσες τίποτα”, βρε);

Β. Μπράβο, για άλλη μία φορά, στο υπό νέα πια ηγεσία (Αντι-πτέραρχος ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ), Ε/ΓΕΑ, το οποίο και πάλι “άνοιξε” την… πόρτα του στις Η.Π.Α. και θα “ακούσει” τις θέσεις – απόψεις (sic) / καταλάβατε, των φίλων μας Αμερικανών για τα F-16 και για τα F-35!.. 2ο θετικό σημάδι, μετά την ομιλία του κατά την παραλαβή του ΓΕΑ, του νέου Α/ΓΕΑ!

3. Το τέλος, καλή μου φίλη, των σχεδίων “Μεγάλη Μέση Ανατολή” και “Αραβική Άνοιξη”… σφραγίστηκε με την αποτυχία του τ/στρατιωτικού -Γκιουλενικού- “Κινήματος”, τον Ιούλιο του 2016!

Και τα 2 αυτά σχέδια είχαν εκπονηθεί από τους “Δημοκρατικούς” των Η.Π.Α., στις αρχές του 21ου αι. και “ναι”, πράγματι, Όργανο αυτών των σχεδίων (ένας από τους πιο βασικούς… μοχλούς του), ήταν και ο ΡΤΕ.

4. Στο επίπεδό του (!), ορθώς ο Ε/Π-Θ, αναφέρεται, όποτε προκαλείται ή όποτε αυτός το κρίνει πρέπον, στα 3 βασικά “σημεία καίριας αιχμής”, σε ό,τι αφορά την Τουρκία και την κατά του Ελληνισμού δράση της, κάνοντας λόγο για τα παρακάτω:

α. “Casus Belli” / “Αιτία Πολέμου” (“ΤΒΜΜ / 1995”)

β. Στρατιά Αιγαίου και Αποβατική Ταξιαρχία Π/Ν (ΤΠΝ). (Στην πράξη, λέγε με αριθμητικά, έχουν 2 Ταξιαρχίες Κε Π-Θγέ)

γ. 38% κατοχής του βορείου τμήματος / μέρους της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!

Κατά την άποψή μας, … προσεγγίζοντος και του 2023, και(!) ο Κος Ε/Π-Θ και(!) ο Κος Ε/ΥΠΕΞ, θα πρέπει να “κεντράρουν” πια “δυνατά” ΚΑΙ(!) στον προς εμάς συνεχή και ποικιλοτρόπως εκδηλούμενο τ/ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟ!..

5. Εκείνο που είναι πια ευρέως γνωστό, “κοινό μυστικό” θα έλεγα, είναι πως η “Pfizer”, [η οποία είχε… εγκαταστάσεις, (αν δεν σφάλλω από το 2015),  στην Γιουχάν, ακριβώς δίπλα από το στρατιωτικό εργαστήριο των Κινέζων, όπου παρήχθη και “απελευθερώθηκε” ο “COVID-19”, (ασχέτως αν δεν το παραδέχονται αυτό οι Κινέζοι*)], συνεργάστηκε με τους Κινέζους για τα εμβόλια 1 χρόνο πριν από την “Πανδημία”!..

Επίσης! Διαβάστε παρακάτω!

Σύμφωνα με την βρετανική ε/φ “Telegraph“, Κινέζοι και Αμερικανοί σχεδίαζαν να παράξουν έναν νέο “Κορωνοϊό”, πριν από την “Πανδημία”, κάτι που απεκάλυψε μια αίτηση επιχορήγησης που υπεβλήθη στην αμερικανική υπηρεσία “projects” (“DARPA”). Σύμφωνα με τον ειδικό του “Π.Ο.Υ.” που έκανε την αποκάλυψη στην ε/φ, η περιγραφόμενη διαδικασία στην αίτηση θα δημιουργούσε “μια νέα ακολουθία ιού, που δεν θα αντιστοιχούσε κατά 100% με τίποτε άλλο!

Η αίτηση απορρίφθηκε! 1,5 χρόνο μετά αποκλείστηκε η πρόσβαση, μέσω του Διαδικτύου, στην βάση δεδομένων, για στελέχη “Κορωνοϊών”, στο Ινστιτούτο Ιολογίας, κλπ, κλπ, κλπ!

Σκεφτείτε τώρα, όσοι θέλετε και κυρίως όσοι δεν έχετε… κουραστεί, μόνοι σας!..

* Με το που ανέλαβε ο νυν Α/Πρόεδρος, διέταξε, θυμίζω, τις ΜΥ των Η.Π.Α., να ερευνήσουν και μέσα σε χρονικό διάστημα 3 μηνών να του υποβάλλουν την έγγραφη απάντησή τους, για το “τί έγινε” γενικώς με τον ιό, ο οποίος 3 χρόνια τώρα μας βασανίζει παγκοσμίως! Οι Α/ΜΥ, μεταξύ των άλλων, απάντησαν πως στην έρευνά τους ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ“, καθώς και πως ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!.. (Θυμίζω, επίσης, πως, οι Κινέζοι είχαν κάποια στιγμή… αντεπιτεθεί στις Η.Π.Α., ισχυριζόμενοι ότι τον ιό μετέφεραν στα “δυτικά” εδάφη στα νότια της Κίνας και στην ίδια την Κίνα, Αμερικανοί στρατιωτικοί)!..

6. Ναι! Ακόμα παραμένουν Τ/”Ειδικο-Επιχειρησιακοί” της Τ/Αστυνομίας (κυρίως αυτοί), και της Τ/Σ-Χ, στα Ε-Τ χερσαία σύνορα. Αυτοί, θυμίζω, πως αθροιστικά ήσαν 750 άτομα, διηρημένα σε Ομάδες των 21 και 42!..

Στην παρούσα φάση, η δράση τους, για κάποιους λόγους (προφανώς λόγω διαταγών), έχει μερικώς ατονήσει!

7. Απαντώ λοιπόν! Ο Λίβανος προσεβλήθη και ουσιαστικά η κρατική του υπόσταση κλονίστηκε συθέμελα, διότι, πολύ απλά, στο έδαφός του, και παρά τις προς αυτόν Ισραηλινές και Αμερικανικές προειδοποιήσεις,… φιλοξενούσε (sic) την Ιρανική Σιϊτική “Χιζμπολλάχ”, η οποία είχε καταστεί εκεί… “Μποντι-μπιλντεράς”! Τα λοιπά, … μόνος σου..!.. (Και ακόμα… “φιλοξενεί” ο Λίβανος την συγκεκριμένη Ι/τρομοκρατική Οργάνωση, αλλά πλέον αυτή εκεί, “μαζεύει τα κομμάτια της”)!..

8. Η φράση που αναγράφεις (“Türkiye bekleme odası değil” / “Η Τουρκία Δεν Είναι Δωμάτιο Αναμονής”), την είχε πει, φίλε, ο ΡΤΕ, όταν αναφερόταν στην “Μετανάστευση” και συγκεκριμένα στα “ρεύματα” που αναμένονταν να εισέρρεαν στην Τουρκία, από το Αφγανιστάν, αμέσως μετά από την εκ νέου ανάληψη της εκεί εξουσίας από τους Ταλιμπάν, θέλοντας να πει σε όσους τον… άκουγαν και… ακούνε (sic) στην χώρα του και κυρίως εκτός αυτής, πως οι μετανάστες αυτοί -ουσιαστικά- θα περνάνε αμέσως τα τ/σύνορα, κινούμενοι προς Δυσμάς!..

Αυτό ήταν κάτι που τότε είχε ενεργοποιήσει τις Ε/Αρχές, κλπ, και κάτι που τήρησαν οι Τούρκοι “κατά γράμμα”, για όσους Αφγανούς κατάφεραν να “περάσουν” στο έδαφός τους, με αποτέλεσμα σήμερα να… ενοχλούνται και να κάνουν λόγο για ε/”push back”, δολοφόνους Έλληνες, κλπ!..

Είδες λοιπόν το πώς “κολλάει” και η παρατηρούμενη, πιο πάνω αναφερθείσα (§6)… “ατονία δράσης” (λόγω προφανούς άνωθεν εντολής), στον Ν. Κων-πολης για τους Τούρκους, όπως βεβαίως και στον π. Έβρο των Τ/”Ειδικο-Επχκών” (Αστυνομίας και Σ-Χ) και γενικώς των τ/Αρχών;

Επρόκειτο για θέμα που “σκοτείνιασε” τις σχεδόν άριστες, μέχρι τότε, Τ-Ιρανικές σχέσεις (θυμίζω το συμμαχικό “σήμερα”.. “τρίπολο” Ρωσία – Ιράν – Τουρκία), υποχρέωσε την Τουρκία να υψώσει στα ανατολικά της, με το Ιράν, σύνορα, φράκτη και μάλιστα σε χρόνο “dt”, (ενώ η ίδια κατηγόρησε και κατηγορεί** την χώρα μας για τον φράκτη μας, που στήσαμε στον Έβρο, για τον ίδιον με αυτήν λόγους, κάτι που ο… γιος του Γ. Σόρος, Άλεξ Σόρος, δεν είδε μάλλον, και έτσι δεν είπε για τον τουρκικό αυτόν φράκτη τίποτα, ενώ αντιθέτως δεν έπραξε το ίδιο με εμάς, βγάζοντας σχετική καταγγελτική, καθ’ ημών, ανακοίνωση), ενίσχυσε τις συνοριακές της, με το Ιράν, στρατιωτικές γενικώς δυνάμεις, κλπ!..

Η Τουρκία “σήμερα” δεν έγινε “Bekleme Odası” για πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, για λάθρο ή μη λάθρο, κλπ, αλλ΄όμως κατέστη “Bekleme Odası”, ήτοι “Αίθουσα Αναμονής” για τον ίδιο της τον λαό, ο οποίος ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ(!) ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΚΥΨΑΣΑΣ, (ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠ’ ΕΞΩ), ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΕΙΝΑ(!), κατάσταση που, αν συνεχιστεί, θα καταστήσει προοπτικά την Τουρκία… “Κράτος Σκηνίτη” / “Çadır Devleti”, και(!) για τους Τούρκους, (εκτός από τους ήδη σε σκηνές διαμένοντες μη Τούρκους πρόσφυγες), κάτι που δεν θα ήθελε με τίποτα να δει ο ΡΤΕ, ο οποίος έβαλε τον εαυτό του, ως ηγέτης, εγγύηση / αμανάτι στον τ/λαό, υποσχόμενος ότι αυτός θα δώσει την λύση στα σημερινά οικονομικά του και συνεπώς και βιωτικά του… χάλια, διότι περί αυτού πρόκειται!!! 

** Η Τουρκία και οι… άρχοντές της (sic) επέλεξαν να ακολουθήσουν, σε ό,τι αφορά την χώρα μας, την άλλη γνωστή ρήση, αυτήν του Γκέμπελς, που έλεγε το “λέγε – λέγε, δηλαδή “κατηγόρα – κατηγόρα”, όλο και κάτι μένει” ή σε τουρκική έκδοση, “Çamur At! Atmazsa izi kalır”, ήτοι “Πέτα Λάσπη! Αν δεν πιάσει, μένει το ίχνος”!..

9.  Κύτταξε φίλε! Το “ειδική χώρα” και όχι “μια οποιαδήποτε χώρα”, που είπε, για την Τουρκία, ο νέος Σοσιαλιστής Γ/Καγκελάριος, Κος Όλαφ ΣΟΛΤΣ, ερωτώμενος σχετικά, κλπ, λίγο πριν από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, κατ’ εμάς(!) πάντα, είχε και έχει να κάνει πρωτίστως με την Γεωγραφία της Τουρκίας και ακολούθως με την ιστορική(!) Τ-Γ σχέση και τα “σημερινά” (ίδια πάντα ιστορικά) γερμανικά συμφέροντα, που δεν έπαψαν να “βλέπουν” την τουρκική… οδό, προς την Κ. Ασία και ανατολικότερα, όπως την “έβλεπαν” ο Γ/Αυτοκράτορας “Κάϊζερ” στο 2ο μισό του 19ου αι. και ο Σοσιαλιστής και τέως Καγκελάριος Βίλλυ ΜΠΡΑΝΤ, τον 20ο αι., 2 άνδρες που ασχολήθηκαν σε βάθος με τις Τ-Γ σχέσεις και κυρίως με την μετακίνηση του Γ/Κεφαλαίου προς Ανατολάς / “nach Östern” !!!.. Κατάλαβες!..

10.  Μπορείς και μόνος σου να ψάξεις, φιλαράκο! Τ/Α/ΓΕΣ, Στρατηγός Μουσά ΑΡΣΕΒΕΡ: Ικόνιο / Χαλκά-πινάρ / 1957 ! Να 2 ερωτήματα, πχ, για σένα! (Έκανες το ίδιο για τους Irfan Özsert και Ali Serin, όπως σου είχα πει, εδώ);

α. Το όνομά του (Μουσά / Μωϋσής), παραπέμπει σε εβραϊκής καταγωγής άτομο! Είναι τελικά ή όχι Τ-Εβραίος (ντονμές / dönme) ο νέος Τ/Α/ΓΕΣ

β. Ποιές οι σχέσεις του (αν υπάρχουν φυσικά τέτοιες) με τον τέως Τ/Π-Θ, Κονιάρο, Αχμέτ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ;

γ. Μπορεί ο ΑΡΣΕΒΕΡ να είναι μια νέα περίπτωση… Χιλμί ΟΖΚΙΟΚ;

11. Ξέρουμε ότι 400 ήσαν οι Αφγανοί που δέχθηκε η Αλβανία! Έχουμε γράψει σχετικά! Πόσοι είναι σήμερα δεν έχουμε εικόνα και δεν μας ενδιαφέρει ή -αν θες- θα μας ενδιέφερε, από απόψεως “καθαρά”… εγκυκλοπαιδικής!.. Κατάλαβες!

“Κράτα” στο μυαλό σου τους πάρα πολλούς, αριθμητικά, (30.000) ξένους, ήτοι μη Αλβανούς, Μουσουλμάνους (“Τζιχαντιστές” η πλειοψηφία τους), που ο νεο-Γενίτσαρος (ελληνικής καταγωγής και άρα στο “ζενίθ” μισέλληνας), Τουρκόφιλος Α/Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, “διέσπειρε” στην κακώς λεγόμενη από εμάς Β. ΗΠΕΙΡΟ), Β. Ήπειρο (!..), (κακώς, διότι η Β. Ήπειρος λήγει ιστορικά, από πλευράς γεωγραφίας, όπως έχουμε πει, στην γραμμή Τίρανα – Νέα Επίδαμνος ή Δυρράχιο ή αλβανιστί Ντούρσι), την ίδια στιγμή που υλοποιείται, κεντρικά, συντονισμένος ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ της περιοχής που λέμε κακώς “Β. Ήπειρο”, καθώς και να μην ξεχνάς την πολύ βρώμικη Τ-Αλβανική συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας, ένα ικανό “κομμάτι” της οποίας είναι… εξαιρετικά αφιερωμένο στην χώρα μας, όταν θα ξεσπάσει -κυρίως τότε- Ε-Τ πόλεμος!..

Δυστυχώς ο υπερήφανος Α/Λαός, στα χέρια του ΡΑΜΑ, κατέστη ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!.. 

12. Κρίνοντας από το τελευταίο ιστορικό τηλεοπτικό (“ΣΚΑΪ”), πόνημα του Κου Καλύβα, σου γράφω: Μην ασχολείσαι με τα 100 χρόνια από την “Μ. Ασιατική Κ/Φ”, σε ό,τι αφορά Κανάλια, κλπ, διότι θα σε… ζαλίσουν και θα σε… μπλέξουν, ενώ δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αν θα παρουσιάσουν τα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν ή σαν την… Ρεπούση ή έστω σαν μια μορφή… εκλεπτυσμένης… Ρεπούση!.. Κατάλαβες!

Συμπέρασμα: Ψάξε, βρες και διάβασε μόνος σου! Μπορείς! Εμείς απ’ εδώ, σου στέλνουμε ένα σχετικό με την Μ. Κ/Φ… Παλαμικό δώρο:

“ΕΛΛΑΣ: H ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ… ΑΙΜΑΤΩΝ“!..

Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ

13. Εγώ κρατώ την πρόσφατη αποστροφή του… Κονιόρδου ΚΟΝΤΟΝΗ (έξω από τον  “Άρειο Πάγο” νομίζω), με την οποία χαρακτήριζε ως “ακραία πρόκληση” τις αλλαγές στον “Ποινικό Κώδικα”, που έκανε για λόγους εξυπηρετήσεως και προστασίας των “δικών” της ανθρώπων, η Κ-Β του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, λίγο πριν “πέσουν” από την εξουσία ο “Σόρος-Τσίπρας” και η… παρέα του!

14. Ναι, είναι πολύ πιθανό, στην Τουρκία, (όπως το ίδιο στην Ελλάδα και στην “Κυπριακή Δημοκρατία”), να έχουμε εκλογές το Φθινόπωρο του 2022, με “άνωθεν” εντολή, (καταλάβατε), λόγω του ότι το 2023 είναι μια πολύ συμβολική χρονιά, μια χρονιά ορόσημο, αφού συμπληρώνονται 100 χρόνια από την παγκόσμιο “Συνθήκη της Λωζάννης”, μια χρονιά που ίσως να είναι και… πολεμική!.. Είθε όχι!..

15. Είναι πρόκληση, η μία των 3 μεγάλων δυνάμεων (Η.Π.Α. – Κίνα – Ρωσία), όπως η Ρωσία, να θέλει ουσιαστικά να έχει δορυφόρο μια όμορή της χώρα, όπως η Ουκρανία!

Και γιατί λέω για δορυφόρο;

Διότι ουσιαστικά την απειλεί με πόλεμο, αν αυτή γίνει μέλος του ΝΑΤΟ (και στα 2 σκέλη του)!.. Δηλαδή είναι σαν να λένε οι Ρώσοι στους Ουκρανούς πως “δεν μπορείτε να αποφασίζετε μόνοι σας, για τους εαυτούς σας”, χωρίς να παίρνετε την άδειά μας! Και “μιλάμε” φίλε μου για ένα ανεξάρτητο Κράτος, όπως η Ουκρανία!..

Η Ουκρανία μοιάζει να είναι η… Φινλανδία της εποχής του Β’ Π.Π. !

Να σε ρωτήσω τώρα και εγώ! Αλήθεια πόσο λες να διαφέρει, αν διαφέρει εσύ θα μου γράψεις και αν “ναι” πού ακριβώς, η συμπεριφορά αυτή των Ρώσων, από το τουρκικό προς εμάς “Casus Belli”; (Ασχέτως φυσικά του γεγονότος ότι, εμείς, από την Σύμβαση του “Μοντέγκο Μπέϋ” ακόμα, ξέραμε / είχαμε αποφασίσει το πότε ακριβώς θα επεκτείναμε τα 6 ΝΜ μας, στα 12 ΝΜ).

Εύχομαι, κάποια στιγμή, (και!) οι Ρώσοι να αντιληφθούν ότι τον 21ο(!!!) αι. “ΚΑΝΕΙΣ(!), ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ”! Τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές, εμπνεόμενες / εκκινούμενες από την έπαρση και οίηση του ισχυρού και εδραζόμενες ακριβώς σ’ αυτό, ήτοι στην ανωτερότητα της ισχύος του ενός Κράτους προς το άλλο, είναι συμπεριφορές που μόνον ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ εκδηλώνουν / εφαρμόζουν, ήτοι… ακραία πολιτικά συστήματα που σίγουρα δεν τιμούν τα Κράτη αυτά!

Σε ό,τι αφορά την Ρωσία και την στάση της προς την Ουκρανία, η Ρωσία, να σου θυμίσω, της είχε αρχικά απαγορέψει να έχει δική της αυτοκέφαλη εκκλησία, με δικό της Αρχιεπίσκοπο, κλπ, απαιτώντας αυτή να παραμείνει υπό την Ρ/Εκκλησία (Ρ/Πατριαρχείο), την στιγμή που η Ουκρανία είναι πλέον α-νε-ξά-ρτη-το(!!!)  Κράτος και όχι ρ/επαρχία ή… αυτόνομη Σοβιετική Δημοκρατία, όπως ήταν παλιά, στο πλαίσιο της ΕΣΣΔ!..

Όταν η Ουκρανία δεν πειθάρχησε (sic) και το “Οικουμενικό Πατριαρχείο” αναγνώρισε την Ουκρανική εκκλησία κλπ, κλπ, κλπ, τα ξέρεις, η Ρωσία, δια του Ρ/Πατριάρχη, τα “έβαλε” με τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη, απειλώντας με δημιουργία “Εξαρχιών” στην Ελλάδα, Αίγυπτο και Τουρκία (Κων-πολη) και βάζοντας, παράλληλα, στην χώρα μας τα δικά της… “παπαγαλάκια” (πολιτικά και δημοσιογραφικά) να υβρίζουν “ανοικτά” ή κεκαλυμμένα (ύπουλα δηλαδή) τον Βαρθολομαίο Α’, αποκαλώντας τον “Αμερικανό Πράκτορα”, και άλλα πολλά, από ανυπόστατα μέχρι… εξωπραγματικά!..  Αν είναι ποτέ δυνατόν!..

Δηλαδή, αγαπητέ, με τις “Εξαρχίες” η Ρωσία (εφαρμόζοντας μια πολύ εκσυγχρονισμένη πράγματι πολιτική ΝΕΟ-ΣΛΑΒΙΣΜΟΥ* / ΝΕΟ-ΣΛΑΒΙΚΗ πολιτική συμβατή κατ’ αυτήν με τον 21ο αι.), απειλεί έμμεσα και εμάς ως Κράτος, και άμεσα προσβάλλει και την Εκκλησία μας (Ελλαδική εκκλησία)!

Με αυτόν τον τρόπο, βεβαίως και ασκεί / εφαρμόζει πολιτική επίθεση ισχύος εναντίον μας, με στόχο να μας επιβάλλει πράγματα και συγκεκριμένα να μας υποχρεώσει πλέον, από το να κάνουμε ό,τι θα μας ζητήσει (ακραία, υπέρ-της, εδραία… υπόθεση), μέχρι του να μας ουδετεροποιήσει πολιτικά στο προκύψαν Ρ-Ουκρανικό και κατ’ επέκτασιν Ρ-Δυτικό θέμα! (Ακραία, κατά-της,… υπόθεση).

* Ας μην μας διαφεύγει ότι οι Ρώσοι “δούλεψαν” και αυτοί στο διπλωματικό Πεδίο, τόσο, όσο και οι Γερμανοί, δηλαδή πάρα, μα πάρα, πολύ, για την αναγνώριση της “πΓΔΜ”, ως Β. Μακεδονίας!.. (Δεν ήταν μόνον η αποστολή του πράκτορος Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, κλπ, αλλά πολλών πρακτόρων της στην χώρα μας, οι οποίοι εργάστηκαν μεθοδικά για την αναγνώριση, από την Ελλάδα(!!!) συγκεκριμένα, της πΓΔΜ, με το όνομα της Μακεδονίας μας. Θα θυμάσαι πιστεύω το θέμα, (επί Τσίπρα), με την αποπομπή-απέλαση Ρ/πρακτόρων από την χώρα μας, μετά που η τότε Κ-Β και ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” έπαψε να τους χρειάζονται στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως Μακεδονία, αφού οι δήθεν “δικοί” μας δούλευαν με μεγαλύτερη θέρμη και ζέση για την αναγνώριση της πΓΔΜ, με το όνομα της Μακεδονίας μας!..

Οι Ρώσοι “καρφώνονται” τώρα και πάλι από μόνοι τους, στο τί επιδιώκουν για την Μακεδονία μας, αφού σε ό,τι αφορά την χώρα μας, φέρεται να επέλεξαν για δημιουργία Εξαρχίας στο έδαφός μας, την Μακεδονία μας! Τυχαίο;

Όχι, καλέ μου, και πράγματι ενημερωμένε, φίλε!..

Είναι φανερό ότι οι Ρώσοι, όπως και οι πρόγονοί τους (Τσαρικοί και Κομμουνιστές), θέλουν την αποκοπή της Μακεδονίας μας (αυτής που εμπεριέχεται στην σημερινή μας Επικράτεια), ως επόμενο πολιτικό “βήμα” και την ένωσή της, μελλοντικά, με εκείνης των Σκοπίων, Μακεδονίας μας που κατόρθωσαν οι Σκοπιανοί, με την βοήθεια και των Ρώσων, να την πάρουν ουσιαστικά από τους Έλληνες!

Τί άλλο μπορεί να δηλοί το χάρισμα του ονόματός μας, ήτοι “της ψυχής μας” που έλεγε και ο τεράστιος Έλληνας πολιτικός Πατριώτης Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; 

Αυτό ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν και οι Γερμανοί και αυτό ακριβώς κάνει, στην πολιτική ανάλυση, να φαίνεται ότι Γερμανοί και Ρώσοι περίπου συνεργάστηκαν στον στόχο αυτό της αναγνωρίσεως της πΓΔΜ από την Ελλάδα συγκεκριμένα (τεράστια σημασία έχει αυτό), με το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”! (Έχουν άλλωστε σχεδόν άριστες σχέσεις Ρ, και Γ. , λόγω κυρίως της γερμανικής… “ενεργειακής αιχμαλωσίας”, από την ρ/… αρκούδα! Λέτε τυχαία να βρέθηκε και στην πραγματικότητα να κλήθηκε, πρόσφατα στις Η.Π.Α., ο Σολτς);

Σου θυμίζω ότι ο πράκτοράς τους Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να “πάρει” το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αγοράζοντας τελικώς ένα “κομμάτι” του (για πάρτι των Ρώσων φυσικά και τάχα μου γι’ αυτόν και τις βρωμο-δουλειές του), ενώ και ένα επίσης μεγάλο μέρος του λιμανιού, αν δεν σφάλλω, περιήλθε (εμμέσως και αμέσως) στην Γερμανία, ενώ με βάση την συμφωνία του πρώην Π-Θ μας, αυτού του πολιτικού κολοπαιδαρά, που μας υποθήκευσε, το 2015, για 99 χρόνια, στους “Διεθνείς Εβραίους”, τα Σκόπια έχουν πια και επισήμως “πρόσβαση” στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μας και όχι μόνον!..

Κλείνοντας!

α. Λες τυχαίως να ονομάσαμε εδώ στον “Ε.Θ.” τον Κο Λαβρώφ νέο ΙΓΝΑΤΙΕΦ*, φιλαράκο; Όχι, βεβαίως!.. Γι’ αυτό και θα πρέπει -ας μας το επιτρέψει- να είναι 2 φορές προσεχτικός ο Ε/ΥΠΕΞ, στην συνάντησή του μαζί του, κατά την επικείμενη επίσκεψή του στην Μόσχα!.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣ ΛΑΒΡΩΦ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ Ρ/ΥΠΕΞ ΟΤΙ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ(!!!) ΚΡΑΤΟΣ, [ασφαλώς τονίζοντάς του, για άλλη μία φορά, πως ό,τι γίνεται τώρα στην Ουκρανία και στις όμορες μ’ αυτήν χώρες,  δεν είναι κάτι που αρέσει στην Ελλάδα, (αυτή είναι η αλήθεια και την ξέρουν όλοι, συνεπώς και οι Ρώσοι), μια Ελλάδα η οποία, επίσης, έχει ήδη δηλώσει πως ευχόταν να μην είχαν λάβει τέτοια τροπή τα γεγονότα στην εκεί περιοχή και να μην είχαν ενδυθεί με τόση και τέτοια οξύτητα οι Ρ-Δυτικές σχέσεις και πως εύχεται να υπάρχει ευτυχής / αίσια κατάληξη του “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ”, ήτοι να υπάρξει ειρηνική λύση], ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ / ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΙΣΧΥΟΣ! (Θρησκευτικής τώρα μορφής)!..

* Και ο Ιγνάτιεφ “έπαιζε μπάλα” και μάλιστα “πολύ μπάλα” σε Πόλη και Βαλκάνια, με 1η χώρα – στόχο την Ελλάδα!..  Και άλλα πολλά!..

β. Αν σκεφτείς λίγο βαθύτερα φίλε, με το να απειλεί η Ρωσία(!) την Ελλάδα (διότι περί αυτού πρόκειται), θρησκευτικά στην παρούσα φάση, επιλέγοντας την Μακεδονία μας, αλλά και κυρίως το “Οικουμενικό Πατριαρχείο” μας, με… Εξαρχίες, κλπ, (για την Πόλη θα απαιτηθεί αναγκαστικά και η συνεργασία του… “πρόθυμου” σε ανθελληνικές πράξεις τ/Κράτους!!!), επιλέγοντας δηλαδή να προσβάλλει -έστω και έτσι- στις ρίζες του τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, αποδεικνύει περίτρανα πως ξέρει και πως -έστω και έμμεσα- ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ”, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ!.. (Συνεπώς αναγνωρίζει και την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, αφού η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Αυτό όμως ας μην το αγγίξουμε τώρα)!..

ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟ-ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΗΣΕΩΣ: “ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ, ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ”!..

γ. Η ΡΩΣΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ(!), ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ “Γ’ ΡΩΜΗ”, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΩΜΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ “ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ”, ΚΑΙ ΤΗΝ Β’ ΡΩΜΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! (ΤΗΝ “ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΩΣ Γ’ ΡΩΜΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ… ΘΕΜΕΛΙΑ! ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ “Ο.Α.” “Γ’ ΡΩΜΗ”, ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ Γ’ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ’ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ: “ΠΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ, ΥΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΙΤΕ ΤΣΑΡΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ – ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Δ’ ΡΩΜΗ”, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ “ΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΝΗΣΣΑΝ”, ΚΟΙΝΩΣ “ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ”)!..

ΜΟΝΟΝ Η ΜΙΚΡΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1919 – 1922 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΜΙΚΡΗ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΛΛΑ Δ’ ΡΩΜΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ, ΣΕ 1ο ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ!..

ΚΕ ΛΑΒΡΩΦ!

ΟΤΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΚΤΥΠΆΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ / ΑΝ ΠΟΤΈ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ(!) ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ(!) Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΧΩΡΑ, [ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΑΜΕ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΟΛΓΑ, ΚΛΠ)], ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΠΙ-ΘΑ-ΜΙ-ΑΙ-ΟΙ!!!..

ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΠΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΜΑΣΤΑΝ “ΜΙΑ ΖΩΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΥΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ), ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ, ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ!..

ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ρ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, (ΕΝΝΟΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ – ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ “ΔΙΚΗ” ΤΟΥΣ “ΔΗΘΕΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ -ΔΗΘΕΝ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ή ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο Ρ/Σ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ,  ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΕ ΛΑΒΡΩΦ ΚΑΙ… ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΒΟΤΚΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΙΝ… “ΣΤΟΛΙΣΝΑΓΙΑ”, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!..

16.  Η σημερινή δήλωση του Τ/ΥΠΕΞ για τα νησιά μας τα παρακείμενα στην Μ. Ασία, με την κατάληξη «αν χρειαστεί, θα κάνουμε τις τελευταίες μας προειδοποιήσεις και μετά ξεκινάει αυτή η συζήτηση» (εννοεί για την κυριαρχία τους), πρόκειται για την προς τα άνω σχεδιασμένη τουρκική σταδιακή γενική κλιμάκωση της εντάσεως των Ε-Τ σχέσεων, όπως σας είχαμε σαφώς και ευκρινώς, εδώ στον “Ε.Θ.”, εγκαίρως αναλύσει! Πάτε, ψάξτε και βρείτε τί ακριβώς, και ξαναμελετείστε τις θέσεις μας!..

Η απάντηση του Ε/ΥΠΕΞ ήταν και πάλι… ηπία(!), … ευγενική(!), δηλούσα ευθέως την πεποίθηση του Ε/ΥΠΕΞ  (άλλαξε πολλά και σ’ αυτό ο Κος Δένδιας), (καταδεικνύουσα ασφαλώς και αποφασιστικότητα), όπως και “επί του στόχου”, και τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως ορθώς!..

«Αναφορικά με τις πλέον πρόσφατες αιτιάσεις τούρκων αξιωματούχων για το καθεστώς των νησιών του Αιγαίου τις απορρίπτουμε εν τω συνόλω τους. Οι εν λόγω αιτιάσεις όχι μόνο δεν συνάδουν με βασικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου, αλλά ξεφεύγουν και της απλής λογικής»!..

17.  Η Τ/Οικονομολόγος Güldem Atabay δήλωσε:

“Το 2022, οι Τούρκοι θα είμαστε πιο φτωχοί, θα έχουμε περισσότερη ανεργία και θα οδηγηθούμε σε πτώχευση”!..

Έγκυρες δυτικές οικονομικές “Πηγές” (καταλάβατε), αναφέρουν πως στα τέλη του 2022 ο πληθωρισμός στην Τουρκία θα είναι 100% με 120%, με αποτέλεσμα η χώρα* να μην μπορεί να δανειστεί, ενώ οι καταθέσεις συναλλάγματος θα κυμαίνονται μεταξύ του 40% και του 60%!..

Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ σκέπτεται τώρα να “αγγίξει” τον χρυσό των Τούρκων, θέλοντας παράλληλα και να “τσιγκλήσει” τους “Κοσμοκυρίαρχους” “Διεθνείς Εβραίους”, αφού ποτέ δεν μπορεί κανείς να βεβαιώσει πως δεν θα γίνει και κάποιο λάθος, με αποτέλεσμα να “πειραχτεί”, από την τ/Κ-Β, και ο διακινούμενος από την Τουρκία Χρυσός τους!..

Τέλος, πιθανότατα γι’ αυτό άρχισαν κάποιοι της τ/Κ-Β να διακινούν σιγά – σιγά αναφορές περί… πρώϊμων (sic), όπως γράφουν, εκλογών!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

* Και η πλάκα είναι ότι οι ΤΕΔ “άνοιξαν” “ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ” στο κατεχόμενο απ’ αυτές Ιντλίμπ!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

18. Σεβαστέ Κε ΥΦΕΞ, Κε Βαρβιτσιώτη!

Όχι “εις μάτην όσων” (δεν υπάρχει αυτό), όπως είπατε στον “ΣΚΑΪ”, αλλά “εις πείσμα όσων”!..

Πάντως είναι πια φανερό ότι, ο Κος ΥΠΕΞ σας έχει εκπαιδεύσει πολύ καλά, αφού η επαγγελματική πρόοδος σας, όπως διαπιστώσαμε, είναι σημαντική! Με μια διαφορά όμως! Διαβάστε την αμέσως από κάτω!

Το ΥΠΕΞ μας δεν απαιτεί μόνον γνώση, αλλά και δυνατότητα αναλύσεως και συνθέσεως των διαφόρων θεμάτων, όπως και εκπόνηση διαφόρων σχεδίων, και άλλα πολλά, κατά βάσιν… δύσκολα, για να μην σας κουράζω, και εσείς πιστεύω πως δεν είστε “αρκετός” για όλο αυτό το… μαρτύριο!..

Ο Κος Δένδιας είναι πχ F-35 και μάλιστα ο τελευταίος εξελιγμένος τύπος,  και εσείς, ούτε καν F-16!.. Η ελλειμματικότητά σας δεν φαίνεται, καθ’ όσον τα πάντα, στο Υπουργείο μας, τα καλύπτει με την πολύ δυνατή προσωπικότητά του, ο Κος ΥΠΕΞ! Αυτό σας… σώζει!..

Το θέμα όμως είναι, αν μπορεί, και για πόσο ακόμα, να σας “τραβά” ο Κος Υπουργός, λόγω της σύμφυτης ευγενείας του!.. Σίγουρα, βεβαίως, κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται να συμβαίνει, αφού ο κάθε ΥΠΕΞ μας και όχι μόνον ο σημερινός ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΩΝ ΑΠ’ ΑΥΤΑ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ!..

Με σεβασμό!..

19.  Ο Πρόεδρος της τ/”Αμυντικής Βιομηχανίας”, Κος Ντεμίρ, φίλε, πράγματι είπε πως η Τουρκία θα αγοράσει και 2η συστοιχία S-400 από την Ρωσία”, αλλά το θέμα είναι (αν όλα τα λοιπά… ενδιάμεσα ξεπεραστούν αισίως, όπως πχ οι Α/αντιδράσεις, κλπ), το αν θα προλάβει να προβεί στην αγορά αυτή!..

Επίσης, είναι θέμα το αν η Ρωσία, μέσω όλων αυτών των εξελίξεων στο Ουκρανικό, οι οποίες (και “ειρήνη” να… επέλθει), θα τραβήξουν σε (χρονικό) μάκρος, θα μπορέσει να ασχοληθεί με τέτοια θέματα!.. Οψόμεθα!

Η δικαιολογία που ανέφερε ο Κος Ντεμίρ για την μη εισέτι υλοποίηση της υπόψη αγοράς, ήταν / είναι… σαθρή! Το γεγονός ότι, όπως είπε, καθυστέρησε η μεταφορά τεχνογνωσίας από τους Ρώσους, γι’ αυτό το οπλικό σύστημα, μάλλον είναι… αστεία, αφού τα 2 θέματα είναι άσχετα μεταξύ τους! (Κατ’ εμάς πάντα)! Πιθανώς, ο Κος Ντεμίρ, να ήθελε να πει και… μπερδεύτηκε, πως καθυστερεί η εκπ-ση των Τούρκων χειριστών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακόμα το αναγκαιούν για την υπηρέτηση αυτών των συστημάτων προσωπικό, κάτι που μοιάζει να είναι και το πιο πιθανό!

Στο άλλο υπο-ερώτημά σου απαντώ! Εμείς πιστεύουμε πως οι S-400 έχουν ήδη αναπτυχθεί στην Τουρκία από τις ΤΕΔ, στις 4 περιοχές που αυτές είχαν εξ αρχής ανακοινώσει και πως δεν έχουν απλώς σταλεί στις θέσεις τους αυτές, όντας ακόμα στα… “κουτιά”, όπως λέμε!.. Και αυτό όμως να μην συμβαίνει, οι ΕΕΔ έτσι(!) θα πρέπει να θεώνται το θέμα, ώστε να είναι γενικώς… σοβαρές, αλλά κυρίως και(!) επιχειρησιακά σοβαρές!..

20. Τί γίνεται με τον “Bulgar-gaz”; Θα μας πει κάποιος;

21. Ο Α/ΥΠΕΞ Κος ΜΠΛΙΝΚΕΝ ήταν απολύτως σαφής στον Κο ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ, στην πρόσφατη συνάντησή τους στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτον)! ΟΙ Η.Π.Α. ΘΕΛΟΥΝ / ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ, ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, στην Κύπρο!..

22. “Τελευταίου λεπτού”: Μετά τις Η.Π.Α., τώρα και οι Ρώσοι ζητούν να εγκαταλείψει το προσωπικό τους την Ουκρανία και να επιστρέψει στην Ρωσία!.. “Oh my God”!.. / Κε Πούτιν, να κάνουμε πρώτα το τελευταίο μας Πάσχα, τί λες;

23. Θα θέλαμε ο Ε/ΥΠΕΞ να μας πει ή έστω το ενημερωμένο προσωπικό του ΥΠΕΞ μας, για την Ε-Πακιστανική συμφωνία, που υπέγραψε ο Υπουργός Κος Μηταράκης (ω! Θεέ μου!), με τους Πακιστανούς, “προχθές”!..

Αν είναι έτσι, όπως παρουσίασαν οι αντι-κυβερνητικές φυλλάδες (κρυφο-Χουντικές και άλλες) το θέμα, τότε εγείρεται θέμα και στο Ε/ΥΠΕΞ!..

Αναμένουμε, λοιπόν, μια ανακοίνωση, από το Ε/ΥΠΕΞ ή έστω από τον Κο Οικονόμου, για το αν… “πουλήθηκε η Ελλάδα στο Πακιστάν” και για το αν τελικά υφίσταται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ανάμεσα στους ΒΙΤΣΑ (“πείτε να σας στείλουν οι δικοί σας επιστολές, όπου να φαίνεται ότι έχετε 9, 10 χρόνια στην Ελλάδα, ώστε να σας κάνουμε αμέσως μετά Έλληνες” / και αυτός ο Χαϊδαριώτης Κοκκινοφασίστας διετέλεσε και ΥΦΑΜ!!!!) και ΜΗΤΑΡΑΚΗ! (Ναι, είναι… ο πλούσιος “Κλαρινογαμπρόταπας”, από την Χίο)!..

24. Αυτόν τον Δούκα* (Καραμανλικός “demek” και κατ’ ουσίαν… “τομάρι”), δεν θα τον ήξερε κανείς, αν δεν ήταν γαμπρός του Έβερτ, ο αληταράς, που έγινε Δήμαρχος ή -δεν ξέρω- Περιφερειάρχης, ήτοι Κυβερνήτης σε “κομμάτι” της Ελλάδος, έτσι όπως την έχουν σχεδιάσει κάποιοι, για το εγγύς μέλλον, αν τους αφήσει ο Κύριός μας, μην σεβόμενος τα κόκκαλα νεκρών συμπατριωτών μας ο μιαρός και ανόσιος αυτός τύπος, ούτε ο Λιβανός, της… “ΕΠΟΠΟΙΪΑΣ”, θα γινόταν Υπουργός, αν δεν ήταν γιος / μέλος της γνωστής ομώνυμης Οικογενείας των Μεγιστάνων του χρήματος (γι’ αυτό και ο συγχωρεμένος Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ επεδίωξε την -από παιδιά- ανάπτυξη φιλίας του γιού του και νυν Π-Θ μαζί με τον πρώην Υπουργό), ούτε τον Μάνο θα τον ήξερε κανείς, αν δεν ήταν γαμπρός του γνωστού ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΑΤΙΝΗ(!), (ναι, αυτού του πασίγνωστου… Μπισκοτά), ούτε τον Βαρουφάκη, αν δεν ήταν γαμπρός του….  και ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ(!), ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟΙ, ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΡΦΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”!.. 

Μπράβο στον Π-Θ μας, ο οποίος τους “σούταρε” σε χρόνο “dt”!..

Σημ.:

EINAI ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΤΑΝ… “PRIVE”;  ΑΝ “ΝΑΙ” ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΔΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΙΝΑΙ “ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ”, ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑΣ* ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΠτΔ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ 2ΟΣ… ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠτΔ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΟΞΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ… ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ! (ΟΣΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΤΕ)!..

* ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ “ΚΟΠΙΡΑΪΤ”!..

ΚΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ! ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ!..

ΛΑΜΨΙΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΖΕΙΣ, ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΖΩΗΣ”, (ή του “ΣΩΤΗΡΟΣ”, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ), ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; 

Ο ΔΗΜ/ΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ, ΟΣΑ ΕΔΩ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!..

ΜΗΠΩΣ… ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ, “ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ”, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…  ΔΟΥΚΑ, ΕΝΩ ΕΠΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΛ-ΑΦΟΥΖΟ” ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΚΟΣΣΙΩΝΗ, ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”, Ο ΥΠΟΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΥΤΟΝ; 

ΤΕΛΙΚΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΩΝ-ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ “ΔΟΥΛΟΥΣ” / “ΛΑΚΚΕΔΕΣ”, ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ… ΘΕΟΥ “Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ” ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΤΟΥ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ”!..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΠτΔ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑ ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ “ΕΡΓΟΙΣ” ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ, ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ Η Κ/Φ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟ 2008, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ(!) ΚΑΙ ΜΑΣ(!) ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΡΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΧΕΔΟΝ… “ΧΕΣΜΕΝΟΣ”, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ (ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ), ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙ “ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ”!..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ;

ΝΑ ΣΕ ΕΠΕΛΕΓΕ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ “ΜΑΝΟΥΛΑ” ΣΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ”, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΔΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥ (ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΡΤΕ), ΝΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΕΣΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ “ΕΣΤΗΝΕΣ” ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΑ… ΔΟΚΑΝΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΔΟΥΚΑ! ΔΙΑΒΑΣΕ!

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΠΕΘΕΡΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ -ΚΥΡΙΩΣ(!!!)- ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΒΕΡΤ, ΠΟΥ “ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ” ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΦΕΤΟΣ Η Ε/ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ 27-01-2022,  ΕΚΑΝΕ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ”;), ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ Ο… ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΝΤΙ-ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ / ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!..

ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΣΤΟ “ΠΡΟΣΩΠΟ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ – ΑΠΟΠΟΜΠΗ, ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΕΒΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ Π. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ – ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ…  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ;

ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΟΥΚΑ!

Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Σ’ “ΕΒΑΛΕ” ΝΑ “ΒΓΑΛΕΙΣ” (ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ), Ο,ΤΙ “ΕΒΓΑΛΕΣ” ΕΣΥ(!!!) ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΜΨΙΑΣ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ, ΡΕ ΔΟΥΚΑ, ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ… ΔΟΥΚΑΣ… ΛΑΚΚΕΣ ΜΕ ΛΙΒΡΕΑ, ή ΗΤΑΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ… ΕΒΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ… , ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟ  ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ;

ΟΥΣΤ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΖΑΓΑΡΙ, ΟΥΣΤ!

Α! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ, ΚΥΡΙΩΣ(!), ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ 80+ ΝΕΚΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΙΧΤΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ Ε/ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;

25. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ευχόμαστε “περαστικά” στον Πρίγκηπα Κάρολο, διότι τον “κτύπησε” για 2η φορά ο “Κορωνοϊός”!

Για την Βασίλισσα και τα 70 χρονά της στην Βασιλεία (η 1η ιστορικά που “έκλεισε” 70 χρόνια στον θρόνο), θα τα πούμε, με πρώτη ευκαιρία!..

Προς το παρόν, τις στέλνουμε / τις υποβάλλουμε, με πολύ σεβασμό, τα συγχαρητήριά μας και τις ειλικρινείς ευχές μας για την ίδια και όλη την Βασιλική Οικογένεια (ακόμα και για τον Χάρυ, τί να κάνουμε), για υγεία, χαρά, και γενικώς “συν Θεώ” ευτυχία, ενώ καλούμε, όπως και παρακαλούμε την όντως ταλαιπωρημένη από πλευράς υγείας, το τελευταίο διάστημα, “Βασίλισσα του Κόσμου” ΕΛΙΣΑΒΕΤ, να ασκήσει, προς όλους τους εμπλεκομένους, όλη της την επιρροή, ώστε ο Πλανήτης να αποφύγει, λόγω του “ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ”, μια νέα παγκόσμιο συμπλοκή!.. 

Και κάτι ακόμα, που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο! Αξίζει “1000 μπράβο” η Βασίλισσα ΕΛΙΣΑΒΕΤ, διότι, όσο και ανθρωπίνως(!) να πονάει, για τον θάνατο της συγχωρεμένης πρώην νύφης της Πριγκήπισσας ΝΤΑΪΑΝΑΣ, βρήκε την δύναμη να απευθυνθεί στους Βρετανούς, που επίσης αγαπούσαν την ΝΤΑΪΑΝΑ και δεν την ξεχνούν, και να τους ζητήσει, όταν ο Κάρολος θα στεφθεί Βασιλιάς, να αποκαλούν Βασίλισσα την νυν νύφη της Καμήλα!..

Αυτό δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει στην αξία του θεσμού της Οικογενείας η Βασίλισσα, ασφαλώς το πόσο πολύ αγαπάει το παιδί της, που πράγματι (ο Πρίγκηπας Κάρολος) είναι πρόσωπο αγαπητό και εξαιρετικά συμπαθές, όπως τουλάχιστον τον είδαμε εδώ στην Αθήνα εμείς, ο λαός, ή έστω κάποιοι απ’ αυτόν, το πόσο πολύ σκέπτεται τον λαό της, αφού με την προς αυτόν παρότρυνσή της, για όσους καταλαβαίνουν, τον προστατεύει, αν αυτός εφαρμόσει την συμβουλή – επιθυμία της αυτή, αφού έτσι θα “κλείσουν” και τα όποια ξένα στόματα (μη Βρετανοί), που “περιμένουν” την Βασιλική Οικογένεια, αλλά και τον Βρετανικό λαό στην γωνία, όπως λέμε, για να καταφερθούν εναντίον τους για να τους συκοφαντήσουν, μειώσουν, κλπ, και τελικά δείχνει το ΗΘΟΣ της γυναίκας αυτής, (προτάσσω αυτό το ουσιαστικό), αλλά και το ΗΘΟΣ μιας πραγματικής ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ!.. (Θα προβούμε σε μια -κατά το δυνατόν- σύντομη και αντικειμενική αναφορά στα 70 αυτά χρόνια της Βασιλείας της, την επόμενη όμως φορά, ώστε να δείτε, για άλλη μία φορά,  ότι είμαστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ και πως ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ)!..

Με την ευκαιρία της αναφοράς μας στο Νησί!..

“COME ON REDS”!..

Μοιάζει να έχουμε χάσει το Πρωτάθλημα, αλλά να το ΠΑΛΕΨΕΤΕ έως το τέλος, ενώ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ “CHAMPİONS LEAQUE”!.. OK, … Mr Κλοπ; 

“We Love You”! 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-