ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΝΑΙ!..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Ο

ΘΡΥΛΟΣ!

Πρωταθλητής ξανά στο στίβο!

Α.
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 

Το 103ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, βάφτηκε «ερυθρόλευκο» χάρη στις επιδόσεις των αθλητών του Θρύλου, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη ημέρα των αγώνων στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και την κατέκτησε οριστικά μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού διήμερου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση με 152 βαθμούς, και ακολούθησε στη δεύτερη, ο Γ.Σ. Κηφισιάς με 129 βαθμούς και ο Ηρακλής στην τρίτη.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ 1ος Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!

(ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ “ΠΟΡΝΗ ΔΙΑΛΟΓΗΣ” ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ)!..

Β. “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ” ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ 2ΘΛΗΤΡΙΑ ΤΣΕΧΙΑΣ “ΒΙΤΟΡΙΑ ΠΛΖΝΕΝ, ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ 0 – 0, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟΝ “ΦΟΝΕΑ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΠΑΣΑΚ ΣΕΧΗΡ.

  • ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ “ΚΑΤΕΒΕΙ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΓΚΡΙ” ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ… ΜΑΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΙΟΤΕ ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ “ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ”!..

OLYMPIAKOS-1-768x478

Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: “…ΘΑ ΠΑΡΕΙ… , … , … KAI ΦΟΡ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ…”;

      α. Δηλαδή, “πότε… περιμένει να το… μάθει” αυτό ο Κος Μαρτίνς; Δεν ξέρει αν θέλει η Ομάδα του ή όχι φορ;

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡ“!..

   

    β. Αν ο Ελ Αραμπί είναι “σέντερ φορ”, όπως κάποιος φίλος παρατήρησε, μετά από την παρέμβασή μας για τον φορ… Γκερέρο, κλπ, (ανεκδοτάρα.. ), απαντάμε!

ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ” ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ “ΦΟΡ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!..

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ “Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ(!), ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ(!!!) ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ “ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ” ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ, ΝΑΙ, ΒΟΗΘΟΥΝ, ΝΑΙ, ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥ “ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΧ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ, ΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ ΝΤΕ ΟΛΙΒΕΪΡΑ, ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΙΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ, ΠΟΥ “ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ” ΟΤΙ “ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ”! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΦΟΡ ΜΑΣ ΤΟΝ Γ. ΣΙΔΕΡΗ, ΤΟΝ Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ… ΚΟΝΤΗ “ΕΞΑΙΡΕΣΗ” ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΒΑΣΙΑΔΗ, ΚΛΠ! ΤΑ ΦΟΡ ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!.. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΝΟΝΑ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-