Και πάλι.. Απαντήσεις!..

Φίλοι μου!

Επανερχόμαστε σήμερα σε απαντήσεις ερωτήσεών σας, όσες ασφαλώς μπορέσουμε, και θα συνεχίσουμε με ενημερώσεις!

1.Τί ενημέρωση Μαρτίου δεν σας κάναμε, ρε συ Ηρόδοτε; Τα «3 γλέντια» που γράψαμε και που σας είπαμε να τα… ενώσετε και να τα κάνετε… «χαροκόπι», δεν ήταν ό,τι καλύτερο για την Τουρκία του… Μαρτίου, του 2021, και ορθότερα για την… τρέχουσα Τουρκία, ως ανάλυση;

Μήπως δεν δικαιωθήκαμε και δεν δικαιωνόμαστε και σ’ αυτήν; Μήπως δεν είναι πράγματι αυτή η Τουρκία σήμερα;

2. Η πιο τρανή απόδειξη, για το θνήσκον σήμερα θηρίο «Τουρκία» και την συμπεριφορά του, χρονικά λίγο πριν τα μέλη του… «Σαφάρι» το σκοτώσουν, είναι η πρόσφατη Ερντογανική αποστροφή, (λίγο μετά που έφυγε ο Ε/ΥΠΕΞ από την Άγκυρα, όπου συνάντησε τους Τ/ΥΠΕΞ και Τ/ΠτΔ), που τόνιζε πως, «αν υπάρχει σήμερα ειρήνη στο Αιγαίο και στην Α. Μεσόγειο, αυτό οφείλεται στην Τουρκία»!

Πρόκειται για φράση, μια από τις πιο επικίνδυνες (!) που εκστόμισε ποτέ ο νυν Τ/Πρόεδρος, που δείχνει πολλά, και κυρίως το «αυταρχικόν» (και) της τ/εξωτερικής πολιτικής, η οποία και μόνον βασίζεται στην ισχύ και πουθενά αλλού, κάτι που βεβαίως ίσχυε παραδοσιακά με τους Μογγόλους, ενώ παράλληλα καταδεικνύει, σε όλο της το μεγαλείο, την αλαζονεία, την έωλη οίηση, τον πολιτικό φανφαρονισμό, αλλά και την  πολύ έντονη νευρικότητα, η οποία διατρέχει σήμερα την Τουρκία, προ του ορατού πλέον φάσματος της επικειμένης διαλύσεώς της!

Ο ΡΤΕ μας είπε δηλαδή πως, ό,τι ώρα θέλει κάνει «μπουρδέλο» την περιοχή μας, την ειρήνη στην γειτονιά μας, αλλά και την παγκόσμια ειρήνη!..

Φυσικά, κάποιοι «δικοί» του, του «σφύριξαν» πως, ό,τι είπε είναι «ανοικτή» και ευθεία απειλή προς την Δύση και τους υποτιθεμένους συμμάχους της και το γύρισε, λίγο μετά, στο «μελό», αναφέροντας πως είναι έτοιμος, για την Τουρκία, να τυλιχθεί σε… σάβανο (να πεθάνει δηλαδή), ώστε να συγκινήσει έτσι τις μεγάλες τ/λαϊκές μάζες, αλλά και να τις συσπειρώσει περαιτέρω, στον… 2ο «Αγώνα Ανεξαρτησίας» που τους έχει πει ότι διεξάγει η χώρα του!..

Εμείς θα του πούμε του ΡΤΕ, όπως και στον ΤΣ που είναι ο πραγματικός, (και) σήμερα…, τελικά(!), Κυβερνήτης της χώρας του, πως αν επιχειρήσουν να κάνουν πόλεμο με τους Έλληνες, για τον άλφα ή βήτα λόγο, τότε κυρίως, πλην των Η.Π.Α. που νομίζουμε πως… «στο βάθος τους» δεν θα χαρούν και τόσο, θα δουν και τί σημαίνει Ρωσία (το έχουμε περιγράψει εδώ το… «σενάριο», που είναι και ο υπαρκτός ρωσικός σχεδιασμός), όπως επίσης θα «δουν» και τί σημαίνει «Κούρδοι», σε μια άλλη όμως, πιο «προχωρημένη έκδοση» αυτής των τελευταίων 40 ετών, και ανάμεσα σ’ αυτούς και τους «πουλημένους» Αδελφούς Μπαρζανί, της «Αυτόνομης Κουρδικής Διοικήσεως» του Β. Ιράκ, όπως και τους Κούρδους του Ιρανικού Κουρδιστάν, συμπεριλαμβανομένων! (Ήδη ο Ταλαμπανί, ο πιο αγαπητός «ever», ακόμα σήμερα, ανάμεσα στα Κουρδικά πλήθη, επικεφαλής των Κούρδων του Ιράν, έδωσε πρόσφατα το στίγμα του, ε Τούρκοι);

Για τους Έλληνες δεν γράφω κάτι, αφού θα θεωρηθεί… εγωϊσμός!

Κανείς τότε δεν θα μπορέσει να σώσει την Τουρκία, ούτε τα Πακιστανικής… σφραγίδος «drones» της, ούτε οι συνεργαζόμενοι μαζί της πράκτορες και γενικώς μίσθαρνα Όργανά της, Αλβανοί, Κοσοβάροι, Σομαλοί, Αλγερινοί, Αφγανοί, κλπ, οι όποιοι τυχόν Τζιχαντιστές, «φυτεμένοι» από τώρα μέσα στην Ελλάδα, όπως και τυχόν άλλοι «εσωτερικοί» της χώρας μας εχθροί, όπως οι CIA” / «ΑΝΤΑΡ-CIA» “CIA” / «ΑΝΤΙ-FA», «ΣΟΡΙΤΕΣ», κλπ, καθώς το αυτό και καμιά Τ-Αλβανική στρατηγική συμφωνία (θα θυμάστε τι σας γράφαμε και πρόσφατα γι’ αυτήν), συμφωνία που υπέμνησε και πάλι «προχθές» ο ΡΤΕ, δωρίζοντας το 70 εκ. $ Η.Π.Α. νοσοκομείο στους Αλβανούς, και γενικώς τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί, όσο κα πιθανώς να θέλει, να την σώσει!!!..

Το μόνο που θα καταφέρει έτσι η Τουρκία, [μαζί με την συνημμένη, «στο τέλος της ημέρας», οριστική της διάλυση, φιλαράκο, (αφού ανοήτως, όπως οι πράξεις της δείχνουν, «προσπέρασε» την πρόσφατη αναφορά μας σε… «αυγό» ή σε… «μπαλόνι», σε ό,τι την αφορά, αλλά και την αναφορά μας στο ελληνικό… «μαξιλάρι»… , μην αντιλαμβανόμενη την τόσο… διαυγή παρομοίωσή μας στην ανάλυσή μας εκείνη)], θα είναι να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε έναν τρίτο και καταστροφικό Π.Π., στο πλαίσιο εφαρμογής της ρήσεως «αποθανέτω η ψυχή μου, μετά των αλλοφύλων», τον οποίον, όπως εμείς εκτιμούμε, έστω «και στα σημεία», θα τον κερδίσουν οι Ρώσοι, αφού οι Αμερικανοί επιμένουν να μην επεμβαίνουν ακόμα στο τ/έδαφος, ακολουθώντας μια αρκετά σκληρή, Ο.Κ., «πολιτική πιέσεων» προς την Τουρκία, (με κύριο στόχο να εγκαταλείψει την πολιτική ο ΡΤΕ και να επέλθει -γενικώς- πολιτική αλλαγή στην χώρα του), αλλά, όπως πάντα, «ΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΕΩΝ», όπως επίσης, σας ενημερώσαμε, και μάλιστα μη συντονισμένη με την όποια αντίστοιχη της ΕΕ, όπως θα έπρεπε!..

Η σημερινή όμως Τουρκία, αγαπητέ Κε… Μπλίνκεν, όπως πια θα πρέπει να έχετε αντιληφθεί, δεν είναι η Τουρκία του… 1960, του… 1971, του… 1980, ούτε αυτή του 1997, του 2007, του 2016, κλπ, (με τις ημερομηνίες αυτές θα προσέξατε ότι κάθε 10 χρόνια στην Τουρκία έχουμε «Χούντες» και «Κινήματα» ή απόπειρες για τέτοια), ούτε και ο ΡΤΕ ένας Δικτάτορας σαν αυτούς της Κ. ή Ν. Αμερικής, ούτε σαν αυτούς της… Κ. Αφρικής!..

Η Τουρκία, και σήμερα,… επιμένει (sic) να είναι μια ιδιόμορφη Δικτατορία, συνδυάζοντας σταθερά, στον… ορισμό της λέξεως αυτής, και πάντα σε ό,τι την αφορά, στοιχεία του Χιτλερικού Ναζισμού, του Ιταλικού Φασισμού, της Σταλινικής ΕΣΣΔ, και οπωσδήποτε, με προσαρμογή στο σήμερα, όσο αυτή είναι δυνατή και δυνατόν να γίνει, των σκέψεων και απόψεων, περί «Επιστητού», του Μουσταφά Κεμάλ, ενός Κεμάλ, που δια των πανέξυπνων, όσο και δόλιων στην σκέψη, ΤΕΔ, κατόρθωσε να κυβερνά σήμερα, αυτός και πάλι, μέσα από τον τάφο του, την χώρα του, με ένα πιο εκσυγχρονισμένο πολιτικά σύστημα, εκείνου της Χούντας του Κενάν Εβρέν, με μια, δηλαδή, πιο προχωρημένη… έκδοση της Εβρενικής Χούντας, δια της σημερινής, Ερντογανικής όμως «Τουρκίας, Τούρκων, Ισλαμιστών», έχοντας το Σύνταγμα του Εβρέν, (1982), ένα Σύνταγμα που ευελπιστεί να του… φορέσει «πολιτικό μανδύα» ο ΡΤΕ, αλλάζοντάς-το συνεχώς στα λόγια, με πρότυπό του το πολύ… δημοκρατικό (sic) Σύνταγμα της… Κίνας!..

Έτσι, και(!) στις μέρες μας, η  Τουρκία καθίσταται μια ιδιαίτερη χώρα!

Κατάλαβες!..

3. Κύτταξε φίλη μου!

Επί Τραμπ είχαμε παγκόσμιο ηρεμία, αν η λέξη «ειρήνη» σου πέφτει βαριά!

Με το που ήλθαν οι «Δημοκρατικοί» όμως, όπως και να ήλθαν, αρχίσαμε αμέσως να ζούμε, παγκοσμίως(!), σε ένα έντονα πολεμικό περιβάλλον!

«Γυρίσαμε», είπαν οι Αμερικανοί, και αμέσως «στόχευσαν» την Ρωσία, προσπαθώντας να ουδετεροποιήσουν την Κίνα, η οποία, ακόμα, δεν είναι βεβαίως σε θέση στρατιωτικά να απειλήσει τις Η.Π.Α.! (Κατ’ εμάς, ούτε και θα είναι ποτέ, άλλωστε σήμερα είναι ακόμα, η ηγεσία της ασφαλώς, με το μέλι του… κακού καπιταλιστικού χρήματος στο… στόμα, έχοντας συμμαχήσει για χρόνια με τους «Κοσμοκυρίαρχους» και «Απάτρηδες» «Διεθνείς Εβραίους»)!..

Μάλιστα, οι περίφημοι… ειδικοί «είδαν» έναν «Ψυχρό Πόλεμο», μεταξύ Ρωσίας και Η.Π.Α., ενώ η πραγματικότητα είναι πως οι 2 αυτές παγκόσμιες δυνάμεις «τρέχουν» να προλάβουν να πάρουν, ο καθένας, την καλυτέρα των θέσεων, (σαν μια δοκιμαστική αγώνος της «FORMULA 1» «ένα πράγμα»), προ μιας λίαν πιθανής τελικής τους αναμετρήσεως στο πολεμικό Πεδίο μάχης, επικειμένου του 2023 και της αλλαγής της «Συνθήκης της Λωζάννης», αν φυσικά αυτή δεν θα καταστεί δυνατόν να αλλάξει ειρηνικά, όπως είχε το 1923 συμφωνηθεί και όπως αυτό αναφέρεται στις κρυφές της πρόνοιες, στα «μυστικά της πρωτόκολλα», κάτι φυσικά που φαντάζει από εξαιρετικά δύσκολο, έως αδύνατο!

Έτσι, ο Μπάϊντεν, (που μια τον ρίχνει στο έδαφος ο… σκύλος του, μια σκοντάφτει «τρις», από… απροσεξία του, στην σκάλα του «AIR FORCE 1», πηγαίνοντας στην Γεωργία να ηρεμήσει τους… εξεγερμένους Ασιάτες, την άλλη χάνει τα λόγια του και κεκίζει, την άλλη αναφέρει την Μουσουλμάνα Αντιπρόεδρό του, Κα Καμάλα ΧΑΡΙΣ, ως Πρόεδρο των Η.Π.Α., κλπ), αποκαλεί δολοφόνο (17/03/2021) και Δικτάτορα τον Πούτιν (δεν θα αναφερθώ στους λόγους, αιτίες και αφορμές, για τις οποίες ο Α/Πρόεδρος χαρακτήρισε έτσι τον… «ισόβιο» Ρ/Πρόεδρο), Δικτάτορα τον Κινέζο Πρόεδρο, ο οποίος, έχοντας προφανώς το «γνώθι σ’ αυτόν», δεν απάντησε, αφού μάλλον δεν ένοιωσε να ενοχλείται, απ’ τον χαρκτηρισμό με τον οποίον τον «φιλοδώρησε» ο «Τζο», κλπ, αναστατώνοντας τον Πλανήτη και δημιουργώντας ένα παγκοσμίως έντονα πολεμικό κλίμα, ασύμβατο με τον 21ο αι., όπως εμείς πιστεύουμε! (Όχι, βεβαίως πως είπε κάπου… ψέματα)!..

Ανάμεσα λοιπόν στην ηρεμία ή στην ειρήνη και στην ένταση ή ό,τι άλλο λεκτικά… βαρύτερο, εμείς προτιμούμε την ηρεμία και την γαλήνη, Δις ή Κα, ό,τι και αν είστε!.. Αυτός ήταν και ένας των κυρίων λόγων που προκρίναμε την επανεκλογή Τραμπ, στις τελευταίες, νόθες δυστυχώς, αμερικανικές εκλογές!

Από την άλλη όμως, επειδή ζούμε στην… πραγματική πραγματικότητα και όχι σε μιαν όποια άλλη, εικονική, κλπ, αποδεχόμαστε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας σήμερα, με αφορμή την πολιτική στάση της νέας Α/Κ-Β, και επ’ αυτών, οι «ΑΓΓΕΛΟΙ» λέμε:

    α. Λυπούμεθα ειλικρινά!

  β. Λέμε στην Δύση / Η.Π.Α. – Μ. Βρετανία ότι πρέπει να τελειώσουν με το πρόβλημα Τουρκία, όσο το δυνατόν πιο σύντομα (το ίδιο θα λέγαμε και αν στην θέση της Τουρκίας ήταν η Ελλάδα), και πως, προ όποιας τυχόν αποφασισθείσης στρατιωτικής τους αντιπαραθέσεως με την «Αρκούδα», επιβάλλεται να έχουν ξαναθέσει υπό την ομπρέλα της Συμμαχίας την γείτονα ή -ΠΡΟΣΟΧΗ- το έδαφός της!

  γ. Καλούμε τις Η.Π.Α., στον.. βωμό της παραγράφου 2, να μην «ρίξουν» την Τουρκία εναντίον μας, όχι λόγω ημών, ήτοι των Ελλήνων, αλλά διότι αυτό θα πυροδοτήσει την γρήγορη, όσο και εύκολη κάθοδο (μορφής «προελάσεως – επιθέσεως») της Ρωσίας και στην Τουρκία, μετά τις Ουκρανία (Κριμαία), Οσετία και Απχαζία!

Η θέση της Ελλάδος είναι πλέον, όπως εκτιμούμε, ξεκάθαρη, όπως πιστεύουμε ότι τέτοια την κατέστησε ήδη ο νυν Ε/Π-Θ και παλιότερα στον Κο Τραμπ, όπως θα θυμάστε ότι του είχαμε εισηγηθεί, αλλά και τώρα το αυτό προς τον Κο Μπάϊντεν!

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!

Σε μια οποιαδήποτε τ/επίθεση στην Ελλάδα, οι Η.Π.Α. θα πρέπει να αισθανθούν πως γίνεται επίθεση σ’ αυτές, με ό,τι αυτό σημαίνει, ειδάλλως θα πρέπει να ξεχάσουν τους Έλληνες, όσο και οι τάχα μου… Δημοκρατικοί διεθνείς «Σορίτες» να τους… άλωσαν, μειώνοντας -θεωρητικά πάντα- την όποια προηγούμενη μαχητική τους ισχύ,… γενικώς!..

  δ. Είναι λάθος στην παρούσα χρονική συγκυρία οι Η.Π.Α.:

    (1) Να μην ενισχύουν «έτι περαιτέρω» την άμυνα του Ισραήλ, αλλ’ αντιθέτως να υπονομεύουν πολιτικά την πολιτική του ηρεμία, απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε τώρα, στον… βωμό «του να ρίξουμε τον Κο Νετανιάχου από την εξουσία»!

«Σε μια τελική», δεν υπάρχει και ο αναγκαίος χρόνος, ώστε να «καθίσει» στην Π-Θ κή εκεί καρέκλα ένας άλλος, διάφορος του Κου Νετανιάχου, πολιτικός και να μπορέσει να… μάθει και κυρίως να… εμπεδώσει τα της δυτικής «πολιτικής ασφαλείας» στην περιοχή, όπως και στην ευρύτερη όμοια, και μάλιστα έτσι όπως την αντιλαμβάνεται η νέο-εκλεγείσα Α/Κ-Β, όσο «ξύπνιος» και να είναι, και κυρίως όσο πολιτική συνέχεια και να υπάρχει στο πολύ οργανωμένο, και σ΄ αυτό το θέμα, Ι/Κράτος!

Κε Μπλίνκεν!

Έως πότε οι Η.Π.Α. θα ανέχονται να εμπαίζεται ο ιστορικά πολυβασανισμένος ιστορικός λαός των Εβραίων;

  (2) Να ασχολούνται με μια ουσιαστικά υποτιθέμενη επαναπροσέγγιση των Παλαιστινίων, «προσβάλλοντας», στο πλαίσιο του στόχου αυτού, καίρια την ηθική κυρίως βάση των Α-Ι σχέσεων!

Ναι, ΟΚ, μια αμερικανική εκ νέου προσέγγιση των Παλαιστινίων θα ήταν -κατά ένα βαθμό- πλήγμα και στις Τ-Π σχέσεις, όπως και… έξυπνο «ξαναπάτημα» του Παλαιστινιακού εδάφους… («Δ. Όχθης» και Γάζας), αλλά στο «τέλος της ημέρας» θα ζημίωνε την αμερικανική πολιτική προοπτική, όπως και γενικότερα της Δύσης, εκεί στην Μ. Ανατολή, αλλά και κυρίως θα έβλαπτε την καλύτερη… σκόπευση του βασικού στόχου, που λέγεται -κυρίως- Ρωσία, αλλά δευτερευόντως και… Ιράν!..

     (3) Να επιμείνουν σε μια εκσυγχρονισμένη ή καλύτερα ανανεωμένη καινούργια «Αραβική Άνοιξη», η οποία, ας είμαστε τίμιοι Κε Μπλίνκεν, παταγωδώς απέτυχε, φέρνοντας τελικώς και τους Ρώσους και μάλιστα δυναμικά, και όπως δεν ανεμένετο, στην Μ. Ανατολή και στην Β. Αφρική!.. Ή όχι;

     (4) Ο Α/ΥΠΕΞ να μην εκτιμήσει / να μην αναλύσει σε βάθος τις αναφερθείσες, από τον Ρ/Πρόεδρο, στην ετήσια ομιλία του προς το Ρ/Έθνος,  «κόκκινες γραμμές» της Ρωσίας!

     (5) Να μην γίνει ευρέως αντιληπτό ότι τώρα(!) απαιτείται κοινή – συντονισμένη(!) συνολική και όχι αποσπασματική πολιτική της Δύσης απέναντι ειδικά στην Ρωσία, αλλά απέναντι και στις όποιες συμμάχους της, όπως είναι πχ η… δυτική θεωρητικά Τουρκία, με την οποίαν η Ρωσία συνεργάζεται στρατιωτικά στην Λιβύη, στην Β. Συρία, αλλά συνεργάζεται και απ’ ευθείας στρατιωτικά σε μια σειρά άλλων θεμάτων «αμύνης» (sic), πιο μικρού ορίζοντος, αλλά πιθανώς μεγαλυτέρου εύρους, θέματα αυστηρά της ιδίας, θέματα «αμύνης», που… απασχολούν την γείτονά μας, όπως πχ είναι οι… έμψυχοι… Κούρδοι, (των οποίων την καταστροφή ευνοούν οι Ρώσοι, αφού δεν θέλουν… εμπόδια που να παρεμβάλλονται στον δρόμο τους, προς τον τελικό τους στόχο, ο οποίος είναι τα σύνορα του Ισραήλ), τα… άψυχα εξοπλιστικά, η ενέργεια, σε όλες της τις μορφές, κλπ!..

Οι Τάταροι της Κριμαίας δεν είναι ούτε καν παρωνυχίδα στην έκφραση της τ/εξωτερικής πολιτικής στην Μ. Θάλασσα (στην Β. Συρία τους «κατάπιε» η Τουρκία), ώστε να μην μπορούν εύκολα οι Τούρκοι να τους «παίζουν στα όποια πολιτικά τους χαρτιά», … πόκερ, … πόκα, κλπ, στην περιοχή, όπου εισέτι… Κρουπιέρης είναι η Ρωσία!..

Επίσης, τα περί καταδίκης τάχα της Ρωσίας, από την Τουρκία για την κατάληψη της Κριμαίας από τους Ρώσους, δεν είναι παρά λόγια, αλλιώς, ας μας εξηγήσει κάποιος, πώς εκφράζεται αυτή η καταδίκη σήμερα στην πράξη πολιτικά, πού, με ποιούς τρόπους, μεθόδους, κλπ!..

     (6) Να απασχοληθούν και πάλι, σε ό,τι αφορά την Τουρκία, με το γνωστό… «Δήλιο Πρόβλημα», περασμένων αιώνων, αυτό που ουσιαστικά αποκλήθηκε «Ανατολικό Ζήτημα», του αν δηλαδή συνεχίζουμε να «γλείφουμε» τους Μογγόλους, λόγω της «παγκόσμιας» γεωγραφίας τους και τους διατηρούμε ως Κράτος ή τους ισοπεδώνουμε και διεκδικούμε εμείς οι ίδιοι (η Δύση δηλαδή) τον στρατιωτικό έλεγχο του εδάφους τους, ώστε να καταστεί δυνατή, και δίχως άλλο πιο ριζική, η καλυτέρα αντιμετώπιση της όποιας -κάθε φορά- ρ/… «Αρκούδας», είτε Τσαρικής, είτε Κομμουνιστικής, είτε Ομοσπονδιακής!..

Εμείς, θα συμφωνήσουμε, ίσως από τις ελάχιστες φορές, με τον ΓΓ/ΝΑΤΟ, ο οποίος δήλωσε πως «για την άμυνα της Ευρώπης σημαντικό ρόλο παίζει η Τουρκία», αλλάζοντας ίσως το «Τουρκία», με την κατ’ εμάς ορθή φράση, «τουρκικό έδαφος»!..

     (7) Να στοχεύσουν, (όπως και το κάνουν βεβαίως, αλλά δυστυχώς εκεί όπου αυτοί μόνον θέλουν), στα «ανθρώπινα δικαιώματα» στην Τουρκία, χωρίς -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ την «ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ», αλλά και χωρίς να καλέσουν τους Τούρκους ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ(!) τον Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ! (Αφήνουμε «απ’ έξω», προφανώς κακώς, αλλά έτσι πρέπει, ώστε να μην παρεξηγηθούμε απ’ τους φίλους μας Αμερικανούς, τις γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας)!..

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗΣ», ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΟΥ 21ου αι. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ή «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», όπου αυτοί υπάρχουν ακόμα στην Γη μας (Ελλάδα ακούς και εσύ;)!..   

Πιστεύω, ότι με τα παραπάνω, σου έδωσα, καλή μου φίλη, «τροφή προς προβληματισμό»!.. Συμφωνείς;

4. Ποιος Κοττάκης ρε συ;

Είναι δυνατόν, φίλε «Ηρώδη», ένας τάχα μου «Φιλελεύθερος» («τρίχες κατσαρές»), όπως αυτοαποκαλείται και όπως αυτοπαρουσιάζεται και κυρίως ένας Δντης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ε/φ «ΕΣΤΙΑ» να είναι στο ίδιο μικρόφωνο με τον σκληρό «Κόκκινο Φασίστα» Κομμμουνιστή Μπογιόπουλο;

Ο «τύπος» είναι Δεξιός, άσε το βαρύ… «Φιλελεύθερος», όσο Δεξιός ήταν και το άλλο «ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ» ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, που έκανε μάλιστα και Δντης της ε/φ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» (ποιοί άραγε τον είχαν βάλλει εκεί και γιατί;) και ο οποίος υπεστήριζε μετά πάθους, όπως υποστηρίζει και τώρα… υπούλως, τον «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», μέσα από τον Ρ/Σ του Χ¨Νικολάου, ο οποίος, όπως έχουμε πει, μόλις τον «επισκέφθηκαν» τα παιδιά των… «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ», «έκλασε πόκες» και το γύρισε στο… αριστερό!..

Ο πιο «δεξιός», εκεί στου… Χ΄΄Λαλάκη, είναι… «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»! 2, 3 εξαιρέσεις ενισχύουν απλώς τον κανόνα! (Αυτός φυσικά είναι ο ένας λόγος, για την ευρεία παρουσία «Κομμουνιστών» στον «REAL FM», o άλλος είναι η γραμμή της… «Στοάς», που ανέκαθεν, πόσο μάλλον σήμερα, ευνοούσε και ευνοεί την προβολή, την προώθηση και την προαγωγή των όποιων Αριστερών γενικώς, όσο λαμόγια και αν ήταν αυτοί, παντού στα Κράτη)!..

Όλοι αυτοί είναι παλιά Κομμούνια, που τα στρατολόγησαν κάποιοι! Ποιοί; Ρωτήστε τους!..

Ο Κοττάκης είναι «σειρά» του Μανδραβέλη, του άλλου… διάττοντος -κάποτε- Κομμουνιστή… αστέρος, που τους έκαναν, οι ίδιοι που τους στρατολόγησαν, … «φίρμα»! Ανάμεσα στους 2, Κοττάκη και Μανδραβέλη, επικράτησε ο κριθείς ως ο περισσότερο ίσως επικοινωνιακός, αν και οι 2 είναι για τα «πάταχτα»! Σε κάθε περίπτωση ο Κοττάκης δεν είναι ψευδός σαν τον Πάσχο, ούτε και σε τόσο μεγάλο βαθμό συνολικά δύσμορφος και αντι-επικοινωνιακός, ενώ πρόλαβε και το «έπαιξε», όταν είχαμε τις… κρίσεις, Καραμανλικός, γεγονός που του έδωσε τότε περισσότερο… «ειδικό βάρος»!..

5. Ο Δένδιας είπε, τα όσα είπε, περί αερίων και πετρελαίων στην Σ. Αραβία, όχι ως ΥΠΕΞ της Ελλάδος, αλλ’ ως εκπρόσωπος των «ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ», αφού είναι γνωστό ότι αυτοί προωθούν την όποια σήμερα ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, σε βάρος των περαιτέρω ανευρέσεων πετρελαίων και φυσικού αερίου, ειδικά εδώ στο «Κέντρο της Γης»!..

Τα ίδια δεν είχε πει ρε συ «Κόκκοτα» («Αλογομούρης» είσαι ρε;) και ο «Σορίτης» πράκτορας Βαρουφάκης, προ καιρού, σε ομιλία του, μέσα στην Βουλή των Ελλήνων ή σφάλλω; Όχι, δεν σφάλλω!..

Ο Δένδιας δεν είναι… Μιχαλακόπουλος, ούτε και ο… Μητσοτάκης είναι… Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, (δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι, όπως θα έλεγε ίσως κάποιος άλλος), αλλά και οι 2 τους όμως, τί είναι; Απαντώ!

 Είναι πάρα πολύ καλοί γνώστες των θεμάτων εθνικής και παγκοσμίου πολιτικής και παράλληλα νουνεχείς πολιτικοί, όπως και άτομα με άκρως συγκροτημένη και αποκρυσταλλωμένη σκέψη και άποψη, γεγονός που τους καθιστά ένα πολύ δυνατό πολιτικό «εκρηκτικό δίδυμο» για την χώρα τους, αλλά το αυτό και ως πολιτικά χαρτιά της «Παγκοσμίου ή Διεθνούς Εξουσίας»!..

Για τον Δένδια της… Τουρκίας, λέμε, και πάλι, το εξής:

Φαντάσου φίλε, πόσο παγιωμένη ήταν η άποψη στον όποιον τ/πολιτικό… εγκέφαλο, ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν απαντούν, ακόμα και υβριζόμενοι, ακόμα και όταν απλά τους εμπαίζουν οι Τούρκοι, ακόμα και όταν τους δείξουν το μαύρο ως άσπρο ή την νύχτα ως ημέρα οι Μογγόλοι, πόσο παγιωμένη λοιπόν ήταν αυτή η θέση στην τ/εγκεφαλικλή φαιά ουσία, που όταν ο Δένδιας, χωρίς να κάνει κάτι… ηρωϊκό, τους απάντησε, όπως θα έκανε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος και όχι κατ’ ανάγκην πολιτικός, λέγοντας του «Γιου του Λοχία», με άλλα λόγια, ότι «κύττα Μεβλούτ, δεν λέγομαι… Κώστας, αλλά Νικόλαος, διότι έτσι με βάφτισαν», αυτοί αιφνιδιάστηκαν τόσο που πέρασε μια εβδομάδα+ και ακόμα δεν το έχουν χωνέψει, αν δεχτούμε πως έχουν αντιληφθεί, τί ακριβώς συνέβη στην περίφημη «Αναφορά θέσεως – Συνέντευξη», προς τους εκπροσώπους του Τύπου, μετά την «ιστορική» συνάντησή τους, στο Τ/ΥΠΕΞ!..

Γράφω, «αν αντελήφθησαν», διότι ακόμα ψάχνουν να βρουν οι Τούρκοι «φίδια», εκεί που δεν υπάρχουν, αναφερόμενοι, (η πολιτική τους, κυρίως η κυβερνητική, «Ελίτ»), σε ελληνικό σχεδιασμό υπονομεύσεως των Ε-Τ συνομιλιών, και λοιπές βαρύγδουπες, στο μυαλό τους βεβαίως, … παπαριές!..

Φαντάσου όμως και πόσο το ίδιο ήταν και στην ε/λαϊκή συνείδηση η ίδια άποψη, ότι δηλαδή οι Έλληνες πολιτικοί, προτάσσοντας πάντα το όποιο πολιτικό τους όφελος, όφελος… προερχόμενο από τους διεθνείς εντολείς τους, μονίμως και σταθερά σιωπούν μπροστά στους απογόνους της Άγαρ, ώστε τους δημιουργήθηκε… «λαβύρινθος και νυσταγμός 3ου βαθμού», με αποτέλεσμα, ως… θεραπεία, να χυθούν «ποταμοί μελάνης», αλλά και να έχουμε από ανόητες, έως και αηδείς υποτιθέμενες αναλύσεις, που προσπαθούσαν να εξηγήσουν την στάση της Ελλάδος, δια του Δένδια, στην Άγκυρα, μέχρι και να… προβλέψουν το πολιτικό μέλλον του ανδρός, ασχέτως αν ο ίδιος κατέστησε απολύτως σαφή την θέση του, τονίζοντας ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική χαράσσεται από τον Π-Θ και εφαρμόζεται σε επαφή και συνεργασία μαζί του και όχι μεμονωμένα, ατομικά και… αποσπασματικά!

Αυτοί οι Κοι, σε ό,τι αφορά το «εντός έδρας»… Γήπεδο, (μιλάμε κυρίως για εξωνημένους πολιτικά Χουντο-Συριζαίους, που επιμένουν να μην κατανοούν ότι ο Μητσοτάκης, έως τώρα, και παρά τα σοβαρότατα εμπόδια που του έτυχαν, με κυριότερο την «Πανδημία», όπως ασφαλώς και την υποθηκευμένη χώρα που ανέλαβε, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι είναι ένας ικανότατος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και όχι ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… «ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ» και… «ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ», όπως ο αγαπημένος τους «ΣΟΡΟΣ-ΥΙΟΣ» «Χουντόπαις» Τσίπρας, που θυμίζω, ακόμα να μάθουμε, τί είχε συζητήσει εκείνον τον Φεβ. του 2018, στην Άγκυρα, με τον ΡΤΕ!..

Την ίδια στιγμή και οι ντόπιοι πράκτορες παρουσίασαν και την δική τους… θέση για «το… θαύμα της Αγκύρας», σχεδόν ταυτόσημη εκείνης των Τούρκων και φανερώθηκαν για άλλη μια φορά, ενώ, δοθείσης ευκαιρίας, εργάστηκαν… φιλότιμα και οι ντόπιες διεθνιστικές δυνάμεις, η ντόπια «5η Φάλαγγα» / «Πολιτική της Πτέρυγα», που πρόκειται για άτομα, «ενός επιπέδου» τουλάχιστον παραπάνω, των προηγουμένων!..

6. Ο Η/Υ μας φιλαράκο είναι «ανοικτός» και «προσβάσιμος», για λόγους που ευθέως και ευθαρσώς έχουμε εξηγήσει, από τους Έλληνες και ξένους γείτονές μας, μέχρι και τις όποιες ξένες ΜΥ του Πλανήτη και τις όποιες άλλες Υπηρεσίες Κρατών, που ενδιαφέρονται για τις απόψεις και θέσεις μας ή αλλιώς είναι «ΑΝΟΙΚΤΟΣ» και «ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΣ» ΟΛΟΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Πόσο πιο «καθαροί» να είμαστε, για ακόμα μια φορά, ρε συ;

Τέλος, έτσι, με τον τρόπο αυτόν, οι εγχώριες, αλλά και οι ξένες «Υπηρεσίες Ασφαλείας» μπορούν να εντοπίσουν τον νυν κτήτορα του Η/Υ, αλλά ποτέ τα μέλη της «Ομάδος» των «ΑΓΓΕΛΩΝ», «ΑΓΓΕΛΟΙ» που μάχονται «γερά και δυνατά», κυρίως μέσα στην Τουρκία, αλλά και στα Βαλκάνια, για το «Εθνικό Όφελος», που για τους Έλληνες είναι και μόνον η υπερήφανη και όχι η… υποτελής ειρήνη, Κε… Ιωακειμίδη και άλλοι ιδεολογικο-πολιτικά… εξάδελφοι και… αδελφοί! (Κα Μπακογιάννη, ο νεαρός και άκρως… πονηρός Ιωακειμίδης του Γραφείου σας είναι συγγενής του Κου… Καθηγητού, που ως Καθηγητής «τα ξέρει όλα»);

Πρόσφατα τέθηκαν τα θεμέλια για δράση των «ΑΓΓΕΛΩΝ» και εντός Ελλάδος!..

7. Δεν περιμέναμε να πετάξει ο Κος Πάϊατ, ρε «Πυθία», με πολεμικό α/φ πάνω από την αρχαία Ολυμπία, (με αφορμή την παρουσία του στην «ΗΝΙΟΧΟΣ 2021»), για να μάθουμε την αγάπη του προς την αρχαία ελληνική σοφία και ευρύτερα στον αρχαίο ελληνικό – παγκόσμιο Κόσμο, διότι γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τον Άνδρα!

Όσο και να διαφωνούμε πολιτικά μαζί του, όντας εμείς «Φανς» των Ρεπουμπλικανών και όσο και να τον «κτυπήσαμε», ίσως, πολιτικά πάντα, απ’ εδώ, απ’ το «σάϊτ» μας, δεν παραγνωρίζουμε την ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, (ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ Α/ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ «DNA» ΤΟΥ, Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Η… ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ!  

8. Ασφαλώς και στην Βουλγαρία θα πρέπει να επέλθει σύντομα πολιτική ομαλότητα! Τί ερώτημα ήταν αυτό φίλε;

Ίσως με μια συμμαχία του Κόμματος «Υπάρχει Τέτοιος Λαός», του τραγουδιστή Σλάβι ΤΡΙΦΟΝΩΦ, όχι βεβαίως με το «GERB» του Β/Μαφιόζου και τέως Μπράβου του Τ. Ζίβκωφ Μπορίσωφ, αλλά με τα λοιπά Κόμματα, ακόμα και με το Τουρκικό «DPS», του Τ/Πράκτορα Μουσταφά ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ!..

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι -μάλλον- πολύ δύσκολο να «συμπληρωθούν» οι 121 έδρες του Β/Κοινοβουλίου (από τις συνολικά 240 του), ώστε να έχουμε νέα Κ-Β στην χώρα αυτήν!

Στο υπο-ερώτημά σου για τις σχέσεις της ΕΥΠ, με τις αντίστοιχες Β/ΜΥ, «δεν έχουμε σημερινή εικόνα»!..

Η όποια γενικώς πολιτική αστάθεια στην περιοχή ενισχύει όλους εκείνους, τους «τρίτους και ξένους», που ιστορικά και σταθερά την επιβουλεύονται!

Γι’ αυτό και προκρίνουμε, ως «Άγγελοι», και σε πρώτο πάντα χρόνο, στο μέτρο ασφαλώς που το έχουμε δει και αναγνώσει, το «διαρρεύσαν», (από το γνήσιο υποσύνολο των Α/ΜΥ στα Βαλκάνια, ήτοι τις «Σλοβενικές ΜΥ»), «κειμενο-απόσπασμα», περί αλλαγής συνόρων σ’ αυτά (δυτικό τους «κομμάτι»), και δημιουργία «Μ. Αλβανίας», με ένωσή της με το Κόσσοβο, για «Μ. Σερβία», με ένωσή της με το βόρειο τμήμα του Κοσσόβου, για «Μ. Κροατία», κλπ, κλπ, κλπ!.. Μέχρις εκεί όμως!..

9. Όχι! Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα Βαλκάνια, κατ’ εμάς δεν είναι τα… Σκόπια, αλλά η Αλβανία, η οποία συνεχίζει να είναι ένα Κράτος «Συμμορίτης» στην περιοχή, ο αυτο-παρουσιαζόμενος ως ο μελλοντικός «Μπράβος» της «Διεθνούς Εξουσίας» στα Βαλκάνια και ίσως όχι μόνον σ’ αυτά, όσο θα έχει για Π-Θούς και Προέδρους, σαν τους σημερινούς, που θα έχουν τον υπερήφανο και ελληνικό στις ρίζες του σημερινό αλβανικό λαό, «αιχμάλωτο» της βρωμιάς τους!.. (Θα μάθατε πχ για τις νέες, προεκλογικές αυτές την φορά, βρωμιές του Ράμα, με τα «προσωπικά δεδομένα» του α/λαού)!..

10. Δεν ξέρω τί «παίζει» με τον Αιγύπτιο που συνελήφθη στην Κω για Κατασκοπεία, ώστε να σου απαντήσω ειδικά και συγκεκριμένα, αλλά σου θυμίζω πόσες φορές έχουμε πει και γράψει εδώ για τον ρόλο των «ΜΚΟ» στην χώρα μας, όπως και για την «πολύ-κλεμμένη» Κω!..

11. Είναι λάθος η διαφήμιση που λες, στο «κομμάτι» της που το κοριτσάκι το βάζουν να λέει, «μπορούμε να μισούμε λιγότερο», αντί του κατ’ εμάς ορθού, «μπορούμε να μην μισούμε καθόλου»;

12. Προς το ε/ΓΕΣ και όχι μόνον!

      α. Το γεγονός ότι πχ ο νέος Δκτης της Ταξιαρχίας της Κρήτης είναι Κ/Δ, είναι κάτι που καλύπτει και «ξεπερνά» το γεγονός ότι είναι «υπέρβαρος», κλπ;

Το «Ύψος – Βάρος», κλπ, ισχύει μόνον για όσους δεν είναι… Κ/Δ, και λειτουργεί ακόμα ως εύκολη δικαιολογία και αιτία αποστρατεύσεως, για την όποια ηγεσία, για την λοιπή, πλην των Κ/Δ στρατιωτική… μαρίδα;

         β. Ο Έβρος δεν μαθαίνεται με 1, 2 και 3… επισκέψεις της όποιας ηγεσίας, η οποία δεν υπηρέτησε ποτέ εκεί, λόγω του ότι οι Αξκοί που ανήκουν σ΄ αυτήν (όχι όλοι ασφαλώς) δεν υπηρέτησαν ποτέ σ’ αυτόν!..

Γι’ αυτό και θα πρέπει να συσταθεί και Μονάδα Κ/Δ με έδρα την Θράκη!..

      γ. Δεν  είναι  δυνατόν να προωθούνται στην ανώτατη Ιεραρχία στελέχη που υπηρέτησαν στην γείτονα και συνελήφθησαν ως Κατάσκοποι, απλά και μόνον διότι έχουν «μέσον» ή είναι Κ/Δ!.. Οι Τούρκοι δεν είναι ανόητοι και παρακολουθούν τα πάντα!..

13. Καμιά Τσιλλέρ δεν πρόκειται να αντικαταστήσει κανέναν Τσαβούσογλου, αν ποτέ ο ΡΤΕ προβεί σε ριζικό ανασχηματισμό της Κ-Β του, διότι πρώτα απ’ όλα η «βρώμικη» αυτή Κα έχει τεράστια έπαρση, που δεν θα ανεχόταν ποτέ από κάποτε Π-Θ να γίνει σήμερα ΥΠΕΞ, ενώ δεν έχει και καλή εικόνα για τις ΤΕΔ, ούτε και οι ΤΕΔ γι’ αυτήν, αφού όταν είχε διατελέσει Π-Θ είχε «δώσει σχετικές εξετάσεις» σ’ αυτές και απέτυχε, σχηματίζοντας τότε δική της ουσιαστικά «Αστυνομία» και δικές της «ΜΥ»! Υπερβολή μεν, με «καθαρά» στα μάτια ίχνη αληθείας, δε!..

14. Ήταν «παπαριά» η αναφορά στην «Ανακοίνωση» των 104 αποστράτων ανωτάτων του ΤΠΝ, στο ότι θα μπαίνουν πλέον πιο εύκολα οι όποιοι μη «Λαϊκοί» στις ΤΕΔ, αφού ο Ακάρ, με τις αλλαγές στις οποίες προέβη, δυσκόλεψε «έτι περαιτέρω» την εισαγωγή στις ΤΕΔ Τούρκων με τέτοιες απόψεις!..

Άβουλα Όργανα του «CHP» οι Κοι αυτοί, (οι περισσότεροι τουλάχιστον αυτών), στελέχη που προφανώς χρώσταγαν στο Κόμμα… τους («CHP») και που τους ζητήθηκε να προβούν, με αυτόν τον εξαιρετικά ανόητο σήμερα στην Τουρκία τρόπο, σε μια μορφή ξεχρέωσης των όποιων… οφειλών τους!..

15. Έχεις δίκιο φίλε! Το γράφω τώρα λοιπόν! Ο Αμπάς μίλησε για «soft sovereignty» / «ήπια ή μαλακή κυριαρχία»! Ο.Κ.;

Αυτά όλα είναι νέες ορολογίες, κατ’ εμάς πλήρως αδόκιμες και λανθασμένες, κάτι σαν το «στρατηγική ψυχραιμία» του Βαγγέλη του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, όταν είχε περάσει από το Ε/ΥΠΑΜ, και περνάνε εσχάτως στην πολιτική ρητορική, κυρίως ως «πλατφόρμες» προωθήσεως των σχεδίων των μεγάλων και ισχυρών του Πλανήτη και κυρίως αυτών της Δύσης!..

16. Καλά έκανε «Αρχίδαμε» και «σούταρε» ο Πατούλης την γυναίκα του! Δεν είδες πόσους… πονοκεφάλους του είχε δημιουργήσει τελευταίως, η Κα αυτή;

17. Ναι, αυτό ακριβώς ελέχθη! «Ο επόμενος πόλεμος θα φέρνει καθημερινά στο Ισραήλ 2000 πυραύλους»! (Προφανώς απ’ ευθεία Ιρανικούς, εμμέσως Ιρανικούς, ήτοι της «Χιζμπολλάχ», της «Χαμάς»,κλπ)!..

18. Όχι, σφάλλεις «Ειδήμονα»! Ο Κος Νετανιάχου έχει αρνηθεί να σταματήσει η δίκη του, έχοντας χαρακτηρίσει τις κατηγορίες «fabricated», ήτοι «κατασκευασμένες», (όπως, και μεταξύ μας, είναι δηλαδή), τονίζοντας ότι θα νικήσει!

19. Ο Ιρανο-Σουηδός (αν δεν σφάλλω, ως προς το 2ο… συνθετικό, που δεν νομίζω), αιχμάλωτος του Ιράν για κατασκοπεία υπέρ της Δύσεως/ Ισραήλ, κλπ, ΤΖΑΛΑΛΙ, (Ακαδημαϊκός Επιστήμων), παραμένει μάλλον ακόμα «εν ζωή», αφού δεν ακούστηκε κάτι για την απόφαση περί εκτελέσεώς του! Να θυμίσουμε πως ο Ο.Η.Ε. έχει ζητήσει από τους Μουλάδες την άμεση απελευθέρωσή του!

20. Ναι! Ο Υπουργός «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» του Ισραήλ, Κος Έλι ΚΟΕΝ, έχει δηλώσει πως η χώρα του «ψάχνει» / προσβλέπει σε 4 νέες «Συμφωνίες Ειρήνης», με τις εξής χώρες: Σ. Αραβία, Κατάρ, Ομάν και Μαυριτανία!..

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»!

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-