Και Πάλι Για… Τουρκία, … Τούρκους και… ΤΕΔ!.. (Νο “4”)

Φίλοι μου!

– Επιτέλους, επανερχόμαστε στις ΤΕΔ και στις τ/στρατιωτικές κρίσεις του Αυγούστου του 2019, αφού κάποια θέματα, για τα οποία κρίναμε ότι έπρεπε να πούμε “2 λόγια”,  μας υποχρέωσαν να σταματήσουμε την αναφορά μας!

– “Πάμε” λοιπόν ξανά, με το ειδικό” αυτό -σε συνέχειες- θέμα!

– Μιας και λέγαμε για τις “Ειδικές Δυνάμεις”, ας γράψουμε εισαγωγικά και για τον Ερτζάν ΚΙΡΕΤΣΤΕΠΕ, (Αρχιπλοίαρχος / ΤΠΝ), ο οποίος τοποθετήθηκε στην Αλεξανδρέττα, του Χατάϋ (Α. Μεσόγειος), και για τον οποίον έγραψαν όλες σχεδόν οι φυλλάδες και τα “σάϊτς” στην χώρα μας, επειδή συμμετείχε στα Ίμια, το 1996, ως μέλος των “SAT – SAS”, του ΤΠΝ.

Βλέπουμε λοιπόν ότι γύρω – γύρω από την Ελλάδα, από την Θράκη μας, το Αιγαίο και έως απέναντι και από την Κύπρο, οι ΤΕΔ τοποθέτησαν ή άφησαν στις θέσεις τους εκεί, ως Δκτες* ασφαλώς, πρώην ή νυν “Ειδικο-Δυναμίτες.

* Συνολικά στις ΤΕΔ φέτος τοποθετήθηκαν 75 Δκτές στον ΣΞ, 25 στο ΠΝ και 27 στην ΠΑ.

– O συγκεκριμένος… λεβέντης είχε εμπλοκή στις υποθέσεις Βαριά“, Ποϊράζκιοϊ” και “Εργκενεγκόν, (2009), υποθέσεις στις οποίες είχαν συνολικά καταδικασθεί στην Τουρκία 275 άτομα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ercan kireçtepe kardak

Εδώ ο Κιρετστεπέ, ως Αντιπλοίαρχος

(Αν και τον αναφέρουν ως Πλοίαρχο)

ω

Ο Κιρετστεπέ στο άκρον αριστερά και στις 2 “φωτό“!

Η αριστερή “φωτό” είναι από την περίοδο που ήταν στην Δκση των “SAT-SAS

και

η δεξιά, από την εποχή που ήταν στις Φυλακές “Υψίστης Ασφαλείας” του “ΧΑΣΝΤΑΛ” / Πόλη

Αποτέλεσμα εικόνας για ercan kireçtepe kardak

Η λεζάντα του “NTV” αναγράφει: Ο Ήρωας των Καρντάκ, το θύμα συνωμοσίας Ε. Κ. έγινε Ανώτατος (Ναύαρχος 1 αστέρος).

Αποτέλεσμα εικόνας για ercan kireçtepe kardak

Έγινε Δκτης της Βάσεως της Αλεξανδρέττας το θύμα της συνωμοσίας.

ΒΑΡΙΑ””ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΗΡΩΑ“!

ω

ΕΝΑ ΑΛΛΟ… ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ , Ο ΑΛΙ ΤΟΥΡΚΣΕΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΥΣΗ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ “SAT-SAS”, “ΚΟΛΛΗΤΟΣ” ΤΟΥ ΚΙΡΤΣΤΕΠΕ, ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ…

ΨΙΛΟ-ΤΗΛΕ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

-/-

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” (ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΤΣΙ “ΛΑΪΤ”), ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ! (ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ “ΒΑΡΙΑ” ΚΑΙ “FETÖ“) /

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ (ΣΧΕΔΟΝ) -ΣΧΕΤΙΚΗ- ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ Τ/ΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ, ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ 1Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΙΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΔ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ!.. /

ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ” ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ – ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ… “ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ” ΚΑΙ ΟΧΙ… “ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ”, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΒΑΛΕ “ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2016”, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ “ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ” ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ), “ΚΙΝΗΜΑ” ΠΟΥ… “ΑΔΕΙΑΣΕ” ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΤΕΔ! /

ω

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ… ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!

ΟΙ ΤΕΔ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ “ΚΟΜΑΝΤΟ” ΩΣ ΔΝΤΗ ΕΠΧΣΕΩΝ ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ! ΤΟΝ Κο ΣΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ “ΦΩΤΟ”, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Λεβέντ ΕΡΓΚΙΟΥΝ, τον οποίον οι ΤΕΔ προήγαγαν φέτος σε Υπτγο.

ΠΑΜΕ” ΝΑ “ΔΕΙΤΕ” ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΕΡΓΚΙΟΥΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 

LEVENT ERGÜN KİMDİR ?

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’ya yönelik olarak 14 Mart günü başlayan ve 81 gün süren operasyonun ayrıntıları, aylar sonra ortaya çıkmıştı.

İki tuğgeneralin yönettiği operasyonun ilk bölümünde, 60 şehit verildi (ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ 60 ΝΕΚΡΟΥΣ; / ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… / ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΑΝΓΤΑ ΟΙ ΤΕΔ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 1, 2 ΆΝΤΕ 3 ΑΝΔΡΕΣ, ΚΛΠ) ama örgütün etkinliği kırılamadı.

Bunun üzerine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın emri ile göreve Balyoz davasından 13 yıl hapse mahkum olan Tunceli 4. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Ergün getirlmişti. Bölgedeki generaller ise, ”O Balyoz sanığı” diyerek bu görevlendirmeye karşı çıkmışlardı.

[ΑΣΚΗΣΗ: Ο “ΔΙΑΣ”, αλλά και οι “ΕΡΩΜΕΝΕΣ” του, ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ; Σας βοηθάω γράφοντας την “πηγή” αντλήσεως (ήτοι 2 προτάσεις) 2 συμπερασμάτων από την παράγραφο αυτή]!

  • Ο ΑΚΑΡ αποφυλάκισε τον Εργκιούν και τον έστειλε στο Τούντζελι, Δκτη της εκεί 4ης Ταξ/χίας Κομάντος! Συνεχίστε μόνοι σας!.. (Και άλλη βοήθεια: Ρόλος – Δύναμη Στρατού σήμερα, Δύναμη Α/ΓΕΕΔ, Ποιός κάνει τις προαγωγές και τις τοποθετήσεις, Ρόλος Δικαιοσύνης, Δύναμη Γκιουλέρ, κλπ).
  • Οι Στρατηγοί της περιοχής είχαν αντιδράσει, λέγοντας ότι αυτός είναι “Καταδικασμένος” για την “ΒΑΡΙΑ”!.. Συνεχίστε μόνοι σας!.. (Και άλλη βοήθεια: Εσωτερικό “κλίμα” στις ΤΕΔ, “Κλίμα” κατά την διαδικασία υλοποιήσεως των επχσεων, κλπ).

 

Ancak Ergün, 21 günde ilçeyi teröristlerden temizledi. Ergün’e karşı çıkan generaller ise, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’den tutuklandı. (Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα / “Της που… φίλοι μου, της που… “)!.. Ergün de Ankara’ya önemli bir göreve atandı ve Genelkurmay Harekat Planlama Daire Başkanı oldu. (ΠΡΟΣΟΧΗ)!.. Balyoz davasından 13 yıl 4 ay hapse mahkum edilen ve ikinci kez yargılama sonucu beraat eden Tuğgeneral Levent Ergün, 2015 Yüksek Askeri Şura’da generalliğe terfi etmişti. Ergün, Albay rütbesinde ve KKTC’de 49. Alay Komutanıyken, (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ έκανε Δκτης στο 49ο Σύνταγμα), Balyoz davasına adı karıştırılmış, plan seminerine katılmadığı halde yurda gelerek teslim olmuştu.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΤΙ ΕΣΤΙ” ΟΚος ΕΡΓΚΙΟΥΝ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ ΩΣ ΔΝΤΗΣ ΕΠΧΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΥΠΤΓΟΣ (ΝΕΟ-ΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΜΠΑΧΤΙΓΙΑΡ ΕΡΣΑΫ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΓΓΥΣ!.. (ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ)!.. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ… ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ!..

ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (ΘΑ ΤΑ ΣΟΥΜΑΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ, ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ (ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ) “ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ και ΒΑΡΥΝΟΝΤΑ ΛΟΓΟ” ΕΙΧΕ Ο Τ/ΥΠΑΜ, Κος Χ. ΑΚΑΡ!..

(Για τους… νεοσσούς και σε διαδικασία λήψεως… πτυχίου, “Ειδικούς” φίλους! Από ένα άρθρο, και μιας παραγράφου ακόμα, δύνασθε να εξάγετε αριθμό συμπερασμάτων, ίσως και ιδιαιτέρως χρησίμων στην εργασία σας)!..

Ένα γενικό λοιπόν ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, για να “κλείσουμε” τα περί “ΚΟΜΑΝΤΟΣ” και “ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ” γραφόμενά μας, είναι ότι πλέον οι ΤΕΔ δεν έχουν (ΠΖ) / καταλαβαίνετε τί εννοώ, “ει μη μόνον” Μ/Κ (ΠΖ), αφού παντού έχουν πια εκσυγχρονισμένες / υπεράριθμες και άρτια εξοπλισμένες Ταξ-χίες Κομάντος (και ορθώς) – ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ-ΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΔ – (πλην των άλλων βεβαίως αλλαγών / στον ΤΣΞ έχουμε ΚΟΜΑΝΤΟ-ΠΟΙΗΣΗ σε ποσοστό σχεδόν 90%+ / στο ΤΠΝ σημαντικότατος ρόλος έχει αποδοθεί στους Π/Ν, η δύναμη των οποίων είναι διπλασία και ίσως και κάτι ακόμα, της παρουσιαζόμενης στο Οργανόγραμμά τους), έχουμε επίσης “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, οι οποίες έχουν αυξηθεί αριθμητικά, αλλά και στις οποίες έχει… χειρουργικά εξεταστεί η φύση των αποστολών που θα τους “χρεωθούν” σε περίπτωση ΕΤ πολέμου! (Οι πάγιες ασφαλώς αποστολές και από την ειρήνη καθορισμένες και όχι οι… “έκτακτες”, όπως οι… “ευκαιρίας”, οι… “τυχαίες”, κλπ! / Η Ελλάς ήταν και παραμένει ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ της Τουρκίας και των ΤΕΔ)!..

Τέλος, ως “καπέλο” -αν θέλετε- όλων αυτών, “βλέπουμε” ότι τις ΕΠΧΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΔ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟ-ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ” (ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ… ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ”  ΑΞΚΟΙ, λέγε με “ΚΟΜΑΝΤΟΣ” και “ΕΙΔΙΚΟ-ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ” ΤΟΥ Τ/ΓΕΕΔ και πάντα υπό τον Α/ΓΕΕΘΑ*!  [Αυτό πλέον κατέστη “ΚΑΝΟΝΑΣ! (Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεκίνησε ουσιαστικά και με σοβαρότητα προ 2 ετίας στο Πεδίο και φαίνεται ότι φέτος ολοκληρώθηκε)! Λογικό ήταν αυτό αγαπητοί, αφού “τα στελέχη θα πρέπει να μιλάνε την ίδια γλώσσα”, εκτός βεβαίως και του γεγονότος ότι παγκόσμια πια περάσαμε στον “ειδικό ή εξειδικευμένο πόλεμο”, (σε όλες του τις μορφές και εκφάνσεις, όπως Π. Μάχης”, “Πληροφορικός Πόλεμος, με ό,τι αυτός περιλαμβάνει, κλπ, κλπ, κλπ), πόλεμο που ειδικά εκπ-νοι Αξκοί μπορούν να διεξαγάγουν / να φέρουν σε πέρας]!..

* Υπάρχει ένα θέμα με τον νυν Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό 4 Αστέρων Κο Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ο οποίος είναι Φύτουλας”, αλλά προφανές με τεράστια “κονέ”, που τον οδήγησαν στην θέση αυτή, για την οποία δεν κάνει!!!

Βεβαίως όμως, για να τα λέμε όλα, είναι στέλεχος που “ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ” απ’ εκεί ο Τ/ΥΠΑΜ Κος ΑΚΑΡ, (και πραγματικός εισέτι Α/ΓΕΕΔ / ίσως ο Ακάρ να ήταν και να είναι – ΚΑΙΟΡΘΩΣ – ένα από τα πιο συγκεντρωτικά, ως προς τον τρόπο Δκσεως του, στελέχη των ΤΕΔ), διότι ο Γ. ΓΚΙΟΥΛΕΡ είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ και ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ, δηλαδή ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ!

Τί περισσότερο λοιπόν να θέλει ο Τ/ΥΠΑΜ για τις ανώτατες θέσεις και ειδικά για την θέση του Α/ΓΕΕΔ, [οι εποχές των Α/ΓΕΕΔ με δυνατά… ούμπαλα, όπως πχ αυτές των Μπασμπούγ και Κοσανέρ (ειδικά αυτού) “πέρασαν” και μάλλον ανεπιστρεπτί / ο Ακάρ εξελίχθηκε σε μια περισσότερο πονηρή και δόλια “έκδοση”, εκείνης του Χιλμί Οζκιόκ, ο οποίος είχε θεμελιώσει στην εξουσία τον ΡΤΕ, “κοιμίζοντας” όλους τους σκληρούς Κεμαλικούς Αρχηγούς των Γ. Επιτελείων και Στρατηγούς, της περιόδου του], θέσεις, όπου οι κατέχοντες αυτές θα πρέπει να εκτελούν και να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ σε ΤΙΠΟΤΑ, που ακούνε, βλέπουν και πιο πολύ απ’ όλα, που ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ! Δηλαδή “ΟΛΟ ΟΥΖΟ ΟΥΖΟ ΟΥΖΟ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΟΝΙΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΕΧΤΗΚΑ” δεν έχει (100%) για τις θέσεις αυτές, στις ΤΕΔ!.. Ο ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΟ… ΜΕΙΔΙΑΜΑ!.. (Έτσι είναι Κε Αρχηγέ και μην… τσαντίζεσαι! Για παράδειγμα έγινες εσύ Α/ΓΕΕΔ που Ακώς Αγκύρας άντε να έχεις περάσει 1 ή 2 φορές και άλλοι, που “έφαγαν με το κουτάλι” πχ το… ΡΚΚ, βρέθηκαν εκτός ΤΕΔ και να… πίνουν τσάϊ στις Λέσχες Αξκων σας και στα καφενεία των τόπων καταγωγής τους! Εσύ ήσουν συνεχώς στην Άγκυρα! Τόσο πολύ την αγαπάς; Επίσης! Τί έχεις να παρουσιάσεις ως… “περγαμηνές”; Για πες μας! Σχεδόν τίποτα! Αρκετά όμως και… συμπάθα μας φίλε Γιασάρ)!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΙ! (ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ… “ΞΥΠΝΑΤΕ”)!..

 

İstanbul’da kimyasal paniği!

Arnavutköy’de bir kamyondan düşen kimyasal madde yüklü bidonlar paniğe yol açtı.

Son dakika! İstanbul'da kimyasal paniği!
Haraççı – Sazlıbosna yolunda ilerleyen bir kamyondan yola düşen kimyasal madde yüklü bidonlar önce araçlara sarptı sonra yol kenarına saçıldı.
Son dakika! İstanbul'da kimyasal paniği!
Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Son dakika! İstanbul'da kimyasal paniği!
Son dakika! İstanbul'da kimyasal paniği!
AYTO TO “ΤΖΙΠ” ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ;
-/-