Και Τώρα… Τί Άλλο Στη Γειτονιά Μας; (Νο 2)

Φίλοι μου!

– Οφείλω να πω αρχικά και πριν μπω στο θέμα μας, ώστε να γελάσουμε λίγο και να πάρουμε… ηθικό, πως ήταν πολύ πετυχημένη και μου προξένησε άφθονο -πρωϊνό- γέλιο, το 1ο σκέλος της αναφοράς του δημ/φου Χίου, στην ε/φ του, της 25ης Νοε 2017, (κάτω – κάτω), στους συμπαθείς πράγματι… Καραμανλήδες, με την φράση: Ο Θείος κολ$μπαρέ$σον, ο ανηψιός μέθυσος!..  Το 2ο σκέλος όμως, που αναφέρεται στον ανηψιό ήταν απολύτως… αταίριαστο με το 1ο και έτσι… “ξενερώνει”, (μερικώς βεβαίως), ο αναγνώστης με το 1ο, που χάνει, (λίγο βεβαίως), την λεκτική δυναμική του, προς το ακροατήριο – στόχο, του δημ/φου! Έστω και αδόκιμα, το 2ο σκέλος θα έπρεπε να ήταν: “… o ανηψιός μπεκρέϊσον! (Η ρίμα, έστω και με το αδόκιμο “μπεκρέϊσον”, ήταν απολύτως απαραίτητη Κε Βαζελο-Χίε)!..

– Και μια αναφορά, από το “σάϊτ” του Κου Χίου, σχετική με τη ρήση του γνωστού Σ. Καλλιντερίδη ότι δεν είμαστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, αλλά ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚ!.. (Τα ίδια μου έλεγε και ένας οδηγός ΤΑΧİ, οπαδός και αυτός της… Κούλας, όπως και ο Κος Σ. Καλλιντερίδης, προχθές! Φαίνεται ότι τα μεγάλα… πνεύματα θα συναντώνται πάντα)!..

– Απευθύνομαι και εγώ τώρα με τη σειρά μου, σε εσάς φίλοι και εμμέσως στον Κο Καλλιντερίδη, αφού δεν μου το ζήτησε (καταλάβατε) και λέω:

«Κε Καλλιντερίδη!

Μακάρι να ήμασταν έστω και Ρεπούμπλικ” ή… “Ρεπάμπλικ, για να μην μας την “πέσουν” οι αγγλομαθείς, (και κυρίως αυτοί με τα… πλαστά “Προφίσιενσι”, αχαχαχαχαχα), διότι τότε θα ήμασταν Κράτος!.. Δεν είμαστε όμως ούτε Ρεπούμπλικ, όπως και δεν έχουμε στην Πατρίδα [συμφωνώ(!)] ούτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πια, αλλά μία -στην παρούσα τουλάχιστον φάση- σκληρή νεο-κομμουνιστική βαθιά νεο-κόκκινη ΧΟΥΝΤΑ, με συμπλήρωμα… ψευτοδεξιών και ψευτοπατριωτών πολιτικών… ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ, όπως ο φίλος σας ο Κος Καμμένος και η… παρέα του, ΧΟΥΝΤΑ επιβληθείσα από τους τάχα μου Δημοκράτες Αριστερούς και Ανθρωπιστές (sic) παγκόσμιους Κυβερνήτες “Διεθνείς Σάϊλοκ”, αυτούς που έδωσαν, μόλις χθες, στην έδρα τους στο Παρίσι, μέσω των δικηγόρων τους, (αυτούς βάζουν και προβάλλουν πάντα, παραδοσιακά, αν τους μελετήσει κάποιος, οι “Διεθνείς Εβραίοι”), το βραβείο “πολιτικού σθένους” ή ορθότερα, πιο κατανοητά και μεταφρασμένο σε απλά ελληνικά, το βραβείο του “Καλύτερου… Γαμιά των Ελλήνων”, στον Π-Θ μας Κο Α. ΤΣΙΠΡΑ, αφού αυτός, ως άλλος σύγχρονος πολιτικός δοσίλογος, (χαμογελαστός όμως και όχι βλοσυρός και αντιπαθής, όπως ήταν πχ ο Αρτέμης ο Μάτσας, ο Δήμος ο Σταρένιος, και άλλοι, υπέγραψε την παράδοση της χώρας του για 99 χρόνια, στους σημερινούς ισχυρούς παγκόσμιους υπηρέτες του… Μαμωνά!.. Ο λαός του πενθεί και όσοι ακόμα ζωντανοί εκ των Ελλήνων αργοπεθαίνουν, και ο προδότης παίρνει βραβεία πολιτικής τάχα μου… μαγκιάς, που διέλυσε κατατεμαχίζοντας τον… νεκρό ελληνικό λαό ισοπεδώνοντάς τον, όπως ακριβώς οι δοσίλογοι έπαιρναν λίρες από τους συγγενείς των θυμάτων τους, μπας και τα έσωναν από την εκτέλεση, αλλά και λίρες από τα τότε αφεντικά τους, τους Γερμανούς, για το θεάρεστο έργο τους!..

Όσο για το πολιτικοί θα πληρώσετε που φέρεται να είπατε, πόσες φορές απ’ εδώ Κε Σ.Κ. γράψαμε ότι θα πρέπει να περάσουν ΟΛΟΙ(!!!), από το 1996 και μετά, όχι από “Ειδικό Δικαστήριο”, αλλά από “Εθνικό Δικαστήριο”; Μας διαβάζετε, άρα θα συμφωνήσετε, πως οι φορές με σχετικές αναφορές ήσαν πάμπολλες»!..

– Τέλος, απευθυνόμενος στον φίλο που πάλι με / μας χαρακτήρισε πολιτικά και μας προσέδωσε πολιτικό… πρόσημο, λόγω της τελευταίας αναφοράς μας στον Μεγάλο ΕΛΛΗΝΑ Α. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, επαναλαμβάνω πως στο “σάϊτ” γράφουν πολλοί και όχι ένας, (τώρα έχουμε μείνει 7 και έχω εξηγήσει το “γιατί”), ενώ ένας είναι ο γνωστός στις Υπηρεσίες και ένας και ο Η/Υ, αλλά και ένα το ύφος των κειμένων, γιαι λόγους που ομοίως έχω / -με, κατά το παρελθόν, εξηγήσει!.. Σε κάθε όμως περίπτωση, είστε βεβαίως ελεύθεροι να πιστεύετε ό,τι θέλετε!..

Και τώρα στο θέμα μας! (Αυτοί είναι οι Έλληνες! Μπορεί να πάνε από Αθήνα, στη Θεσ/νίκη, μέσω… Αγρινίου και Ιωαννίνων ή ενώ έχουν προγραμματίσει να πάνε πχ Θεσ/νίκη, την τελευταία στιγμή να αλλάξουν γνώμη και να πάνε, πχ στην Κρήτη, κλπ! Πάντως, αυτή η στάση είναι πιστεύω / -με καλύτερη, από την πνευματοκτόνο εξ Εσπερίας συμπεριφορά, η οποία καλεί από το 1′ στο “ελάτε στο δια ταύτα)!..

ω3

ω2

ω

son_bir_hamle_kaldi_sira_onda_1508214960_7285

– Απέναντι στο “τρίο” Ρωσία – Τουρκία – Ιράν και στα “κράτη – παρίες”, όπως και στις μείζονες τρομοκρατικές Οργανώσεις που τους ακολουθούν, (“ISIS”, “Χιζμπολλάχ”, “Χαμάς”, “Αλ Κάϊντα”, “Αλ Νούσρα”, οι Μουσουλμάνοι Αδελφοί”, κλπ), ευρίσκονται, όπως σας έχω ήδη αναφέρει και αναλύσει στο 1ο μέρος του παρόντος, το Ισραήλ, η “πέτρα του σκανδάλου”, θα λέγαμε ως… “συνήγοροι του διαβόλου”, ή διαφορετικά “το πολιτικό διακύβευμα”, όπως θα έλεγαν οι σημερινοί κουλτουριάρηδες, προοδευτικοί και μορφωμένοι του… κόλου, με τα ελληνικά τους, αυτά των… αφηγημάτων και των λοιπών ρηματικών… σκουπιδοπαπαριών, οι Η.Π.Α. με την αδελφή” της Μ. Βρεττανία, (έχουμε εξηγήσει εδώ, θυμίζω, το γιατί πήγε / γιατί οδηγήθηκε η “Γηραιά Αλβιών” στο BR-EXİT, κλπ), η Σ. Αραβία και τα λοιπά αραβικά κράτη, με προεξέχοντα τα “Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα” και την Ιορδανία, (το κράτος – αμερικανικός μοχλός στη Μ. Ανατολή), ενώ μόνον το Κουβέϊτ επιδεικνύει ακόμα μία μορφή ουδετερότητος, ενδεικτική μεγίστης αχαριστίας, προς τη Δύση, που το έσωσε… κάποτε, οι Κούρδοι της Συρίας, ήτοι τα YPG / PYD, οι παραφυάδες δηλαδή του ΡΚΚ, κατά τους Τούρκους, στη Συρία, (για τους… Μπαρζανικούς τα είπαμε στο 1ο μέρος), όλοι οι Σύροι, πλην των Ασαντικών, θεωρητικά οι… χολεριασμένοι Σουνίτες της Υεμένης, η Αίγυπτος, η οποία, όλως τυχαίως, χτυπήθηκε μόλις χθες και πάλι από την τρομοκρατία, (τζαμί στο Σινά, με τελικώς 305 νεκρούς), η Κυπριακή Δημοκρατία (ελεύθερο ελληνικό κομμάτι) και η Ελλάδα μας!

[Τώρα μήπως μπορείτε να σκεφτείτε και λίγο διαφορετικά το θέμα της πώλησης βλημάτων, φυσιγγίων, κλπ, από την Ελλάδα, στη Σ. Αραβία, από τον Καμμένο και τους… παρανόμους φίλους του, φίλους – λουλούδια; / Ακόμα,  το ΝΑΤΟ είναι ήδη στο Αιγαίο με τα πλοία του, με κάλεσμα -υποτίθεται- του Ε/ΥΠΑΜ Καμμένου και της Κ-Βσης των νεο-κομμουνιστών, και ελέγχουν -δήθεν βεβαίως- τους διακινούμενους “λάθρο”, κλπ!.. Μήπως, τέλος, λέω μήπως καταλάβατε τώρα, γιατί ελληνικές ε/φ μεταφέρουν πληροφορίες, άραγε ποίων, και γράφουν πως ο ISIS” θα χτυπήσει (περίπου τα Χριστούγεννα, όπως εγώ εκτιμώ) και την χώρα μας; (Είθε όχι)!]!..

 Από πλευράς των Βαλκανικών κρατών, η λατρεύουσα σήμερα τη Δύση Αλβανία, εκτιμούμε πως πρέπει να αντιμετωπίζει… ψυχολογικά προβλήματα, για το προς τα πού θα… γείρει, στη σύγκρουση αυτή, αφού ο νεο-Γενίτσαρος Αρχι-Μαφιόζος σημερινός Π-Θ της Ε. ΡΑΜΑ,  είναι στενός φίλος του ΡΤΕ, μισέλληνας και βαθιά Τουρκόφιλος, (όπως ιστορικά ήσαν όλοι οι Γενίτσαροι), η πΓΔΜ μάλλον πιο κοντά στους Σλάβους, παρά τη βαθειά εκεί αμερικανική διείσδυση, ενώ η Βουλγαρία, την οποία ΟΥΔΕΙΣ(!) μπορεί να εμπιστευτεί, λόγω της συνεχούς επαμφοτερίζουσας πολιτικής της στάσεωςθα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη πολιτική πόρνη της γειτονιάς μας!

– Η εκτίμησή μας είναι πως τελικώς οι 3 παραπάνω χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Σερβίας, της Κροατίας, της Β-Ε, της Σλοβενίας (κράτος – υποκατάστημα της CIA, στην χερσόνησο του Αίμου), της Ρουμανίας, αλλά και της Μολδαβίας, τελικώς θα συμπαραταχθούν με τη Δύση! (Η Υπερδνειστερία δεν με / μας… απασχολεί)!..

– Μεγάλο μερίδιο σ’ αυτό “έπαιξε” και συνεχίζει να “παίζει” η Μ. Βρεττανία, η οποία εντέχνως διείσδυσε σε όλες τις παραπάνω χώρες, τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει συνεργασία μαζί τους, σχεδόν σε όλους τους τομείς και κυρίως στον στρατιωτικό!.. Πχ Η Αλβανία και η Αγγλία, συνεκπαιδεύονται στον στρατιωτικό τομέα, εδώ και περίπου 10 χρόνια, οι Αλβανοί μαθαίνουν επίσης και σε θέματα ΜΥ από τη Μ. Βρεττανία και το Ισραήλ, οι Άγγλοι ακόμα έχουν μπει οικονομικά πολύ γερά στην πονηρή Βουλγαρία, (πονηρή ήταν ανέκαθεν βεβαίως, όπως και παραδοσιακά Ρωσόφιλη, ανήκοντας στην κατηγορία των εξ Ασίας προερχομένων Γυφτο-Σλάβων” και όχι ακριβώς Σλάβων, χώρα ανέκαθεν πολιτικά φαύλη και ύπουλη) / πρόσφατα μάλιστα ο Π-Θ της, πρώην Μπράβος του Ζίφκωφ”, ο Μπόϊκο Μπορίσωφ, αναφέρθηκε, σχεδόν με διθυράμβους, στον ΡΤΕ και στις ΤΕΔ, επιπλήττοντας την ΕΕ για τη στάση της απέναντι στην Τουρκία(!), (η Βουλγαρία ήταν ιστορικά πάντα το αγαπημένο παιδί της Ρωσίας, στην περιοχή μας), όπως… φιλικά διείσδυσε στη Βουλγαρία και το Ισραήλ, χρονικά, αμέσως μετά το γνωστό, προ ετών, δυστύχημα με θύματα Ι/πολίτες, κλπ, κλπ, κλπ. Τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει!..

Δεν προχωρώ όμως σε άλλες αναφορές – παραδείγματα

Στο σημείο αυτό να γράψω πως η Κίνα, στην παρούσα φάση, απλώς παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, αφού, όπως εκτιμώ, οποιαδήποτε διπλωματική ή πολεμική εμπλοκή της τώρα(!) στη Μ. Ανατολή και στην Α. Μεσόγειο, θα έβαζε σε κίνδυνο το πετυχημένο, έως τώρα, παγκόσμιο οικονομικό της εγχείρημα, (των τελευταίων ιδίως ετών), ενώ έχει προκρίνει την… αποχή και πολιτικά, αφού σε κάθε περίπτωση, αν θα φαγωθούν μεταξύ τους οι 2 μεγάλοι της ανταγωνιστές, όπως είναι οι Η.Π.Α. και η Ρωσία, (σήμερα τουλάχιστον), υπόθεση λίαν πιθανή, τότε η μεγάλη ωφελημένη θα είναι αυτή, σ’ έναν κόσμο όμως, ο οποίος δεν θα είναι ο… ίδιος, ο σημερινός, όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό!..

– Συνεπώς, και καταλήγοντας φίλοι μου, αναμένουμε και παρακολουθούμε “το προς τα πού θα πάει το πράγμα”, όπως λέμε εμείς οι Έλληνες, και επίσης το τί θα γίνει στη Μ. Ανατολή, και ας ευχηθούμε πως το 2018 η ανθρωπότητα, με “focus” στην κεντρική του Κόσμου γειτονιά μας, δεν θα μπει σε τεράστιες περιπέτειες, όπως αυτό θα σημαίνει μια λίαν πιθανή απώλεια της “Παγκόσμιας Ειρήνης”, αφού τα κρυφά, … υστερογραφικά πρωτόκολλα της Λωζάννης, του 1923, αλλά και τα γεγονότα στην Μ. Ανατολή σήμερα, είναι αμέσως αλληλένδετα με αυτά στην Μεσόγειο χθες και αύριο, μ’ αυτά στο Αιγαίο και ίσως και στα Βαλκάνια αύριο, έχοντα ΟΛΑ(!) απ’ ευθείας σχέση, κυρίως με το σχέδιο που λέγεται Δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ“,

PM-Netanyahu-addresses-Christian-Media-Summit-in-Jerusalem-640x400

όπως και μ’ αυτό, της “Νέας Πλανητικής Κυριαρχίας“, [“παιχνίδι” που κατ’ εξοχήν “παίζουν” οι Η.Π.Α. και η Μ. Βρεττανία με την ανέκαθεν κοσμοκράτειρα Βασιλεία της],  και στα οποία αντιτίθεται με σθένος η Ρωσία, η ευρασιανική σημερινή Τουρκία, (πολιτικό αστείο ο ΡΤΕ να ακολουθεί σήμερα την πολιτική στρατηγική των Ευρασιανιστών Τ/Στρατηγών, που είχε πολεμήσει και φυλακίσει, στο πρόσφατο παρελθόν), το Ιράν, που οι αρρωστημένοι εγκεφαλικά Μουλάδες του ζουν για να καταστρέψουν το Ισραήλ, όπως και μεγάλος αριθμός Αράβων, παρά την ιστορικής μορφής προσέγγιση, των 2 τελευταίων ετών, (1,5 έτος, για την ακρίβεια), μεταξύ Ισραήλ και Σ. Αραβίας

– Σ’ αυτές τις εξελίξεις, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι η σε κώμα ευρισκομένη ΕΛΛΑΣ θα βρεθεί “στο μάτι του κυκλώνα” και θα πρέπει να δει από τώρα το πώς θα αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα, τις νέες καταστάσεις, όπως θα είναι κυρίως μια τ/επίθεση εναντίον της, (μάλλον υποχρεωτική, όπως έχουν τα πράγματα τώρα, για την άμυνα του Ισραήλ), τί θα πράξει, ώστε να μην χαθεί, όπως την έχουν ήδη προγράψει οι πανίσχυροι “Διεθνείς Σάϊλοκ”, με τα μίσθαρνα όργανά τους, (Μέρκελ, τα Ροτσιλντόπαιδα ή Σορόσπαιδα Μακρόν, Τσίπρα, Ράμα, κλπ, κλπ, κλπ) και ό,τι άλλο σχετικό με την άμυνα της Ελλάδος, που η στρατιωτική –τουλάχιστον– ηγεσία μας, (όσο πιθανώς και δοτή να είναι), θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά!!!

Σημειώνω πως ο ΡΤΕ έρχεται στην Ελλάδα (αν έλθει τελικά / εγώ πιστεύω “ναι”) κυρίως για να πάρει” και άλλα, απ’ τα όσα πολλά του έδωσαν πρόσφατα οι Διεθνιστές ελληνικής καταγωγής Κυβερνήτες μας, για την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της ελεύθερης Ελληνικής Θράκης, με το πρόσχημα της οποίας, είτε αυτός (ο ΡΤΕ) ζει του χρόνου, είτε όχι, η Τουρκία θα μας επιτεθεί, όταν διαταχθεί ή όταν… συρθεί στην υπόψη επιλογή, ενώ έρχεται επίσης και για να μεταφέρει πιθανώς και… χαιρετίσματα, από τον εραστή του, τον Πούτιν!

– Πιο επικίνδυνος όμως είναι αγαπητοί ο ερχομός, όπως ακούω, του νεο-Γενίτσαρου Ράμα, η φάρα του οποίου, ούσα βαθειά Τουρκόφιλη και “κερδισμένη” / “διεφθαρμένη” από τον μπόλικο τ/Παρά, έχει διεισδύσει πάρα πολύ μέσα στην ελληνική κρατική μηχανή, αν με καταλαβαίνετε!.. 

Απαιτείται λοιπόν συμπερασματικά, αγαπητοί αναγνώστες μου / μας, η μέγιστη δυνατή εθνική -εκ μέρους μας- σοβαρότητα και λαϊκή αναλυτική ενημέρωση, ώστε να κρατήσουμε τα λιγοστά απελευθερωμένα, έως σήμερα, ιερά μας χώματα που μας παρέδωσαν οι αιματοβαμμένοι πρόγονοί μας, κάτι που όμως δεν μπορεί να πράξει μια διεθνιστική “ουσία” και “τύποις” εθνική ελληνική Κ-Βση, και γι΄αυτό, το πολύ μέχρι την Άνοιξη του 2018, ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές, με την ευχή του και την επιθυμία του, μορφής κρυφού πόθου, να της χάσει, έχοντας ολοκληρώσει τη “δύσκολη / βρώμικη δουλειά” που του είχαν αναθέσει οι Πάτρωνές του “Διεθνείς Σάϊλοκ”, και για την οποία μόλις βραβεύτηκε, δηλαδή για τα 100 χρόνια ελληνικής σκλαβιάς σ’ αυτούς, ώστε και ακολούθως, από τον χώρο της Αντιπολίτευσης, να οργανώσει απερίσπαστος τον αντιπολεμικό αγώνα, με τους “Ρουβίκωνες”, και λοιπούς κόκκινους Φασίστες, υπό την μορφή… συλλογικοτήτων, ακτιβιστικών και άλλων… Δημοκρατικών και τάχα μου… αδέσμευτων Οργανώσεων, κλπ, κλπ, κλπ, “Ρουβίκωνες”, που όλως περιέργως ζήτησαν στη στημένη είσοδό* τους στο ΥΠΑΜ, ελευθερία των Παλαιστινίων, λες και κάποιος τους έχει σκλάβους, αντιπολεμικό αγώνα φίλοι μου, ανάλογο αυτού των Κομμουνιστών “Πουρκουάδων” της Μ. Ασίας, της περιόδου 1919 – 1922, την ώρα -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- που θα μας επιτίθενται οι Τούρκοι και θα ενεργούν – επιχειρούν στο εσωτερικό μας αριθμός Αλβανών πρακτόρων, Τζιχαντιστές, και άλλα λοιπά… άνθη, και ασφαλώς και για να κάνει υποκριτικά… εθνική κριτική, με εθνική γλώσσα, στην επόμενη Κ-Βση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει το… θηρίο!

* Κε Α/ΓΕΕΘΑ!

Ακολουθεί παρακάτω εισήγηση:

  • Μην τολμήσεις να αγγίξεις, μέσω της ΕΔΕ, την οποίαν διέταξες, με τη δικαιολογία της διαρροής εγγράφων, στο θέμα της πώλησης όπλων στους Σ. Άραβες, (λόγω τυχόν δγων που θα λάβεις ή που έχεις ήδη λάβει), τον Ταξίαρχο ΠΑΠΑΔΑΚΗ Μισαήλ, για μια σειρά από λόγους, στους οποίους δεν θέλω τώρα να αναφερθώ, και κυρίως διότι, αν το πράξεις, ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) θα έχεις αυτοπροσβάλλει περαιτέρω το ήδη τρωθέν… αρχηγικό σου κύρος, (εννοώ, λόγω της εισβολής των “κακών παιδιών” των πολιτικών φίλων του Κου ΥΠΑΜ στον… χώρο σου), αλλά και διότι θα έχεις αυτοπροσβάλλει (μια μορφής αυτο-γκολ) και το ήθος σου! Αναρωτήσου μόνον αυτό, εσύ που είσαι και από την Κρήτη! Έχει πολλούς ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ο ελληνικός Στρατός; Αν κάνω λάθος και σε αδικώ, που όμως δεν νομίζω, απολογούμαι!..
  • Μια διαφορά σου τώρα στο θέμα του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, που έπρεπε να τον περιμένεις** να σου έλθει, με τον Κωσταράκο… μας! Επί Κωσταράκου, όσοι είχαν μπει, συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ εντός του Στρ/δου “ΠΑΠΑΓΟΥ”, όλοι, και ακολούθως μεταφέρθηκαν με λεωφορεία, (αν θυμάμαι καλά), στην ΓΑΔΑ, κατεγράφησαν ΑΠΑΝΤΕΣ(!) και μετά τους άφησαν ελευθέρους!.. Τώρα Κε Α/ΓΕΕΘΑ θα πρέπει να ρωτήσετε αυτόν στον 3ο Όροφο, που τραβούσε την όλη ενέργεια των Αναρχικών σε βίντεο, όπως μας είπε ο Κος ΥΠΑΜ, να σας πει, ποιοί ήσαν οι εισβολείς! Μην εκπλαγείς, αν κάποιοι εξ αυτών, (1,2 κλπ), βρεθεί να έχουν υπηρετήσει στο ΓΕΕΘΑ και μάλιστα σε κρίσιμες… θέσεις!.. Κατάλαβες!..
  • ** Γιατί έπρεπε να τον περιμένεις τον “Ρουβίκωνα“; Για μια σειρά από λόγους, που δεν έχω τώρα τη δύναμη να γράψω, (έχει κουραστεί η ψυχή μου), παρά μόνον έναν, που δεν θα στον πει κανείς εκεί, διότι αν το ξέρει, δεν θα τον σκεφτεί για να στον πει ή διότι θα φοβηθεί, αφού όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε καμμία Ασφάλεια, στο… μαγαζί σου και όλα στο θέμα αυτό ήταν… “γιάλα”! Διάβασε λοιπόν τώρα ότι εκεί, στο κακώς λεγόμενο Πεντάγωνο, είχαν έλθει και τα πολιτικά ξαδέλφια των κόκκινων Φασιστών, οι Μαύροι αντίστοιχοι, ήτοι οι “Χρυσαυγίτες”, λίγο πριν από τις εκλογές, που ανέδειξαν ως Κ-Β τους Σαμαρά – Βενιζέλο, πέταξαν φυλλάδιά τους μέσα στο Στρ-δο (πλησίον και εντός της Πύλης) και κανείς δεν ανέφερε τίποτα, όταν δε κάποιος… γνωστός μου / μας ανέφερε σχετικά στην Ασφάλεια του ΓΕΕΘΑ, στον Αεροπόρο τότε… Κο Δντη, μόνον που δεν… εδάρη! (Όχι δηλαδή ότι θα ήταν εύκολο να τον δείρουν, διότι μετά έμαθα ότι αυτό το στέλεχος ήταν ο καλύτερος μαθητής του συγχωρεμένου ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, αν ξέρεις, αυτού με τα 10 πραγματικά “νταν”, αυτού που έφερε στα τέλη της 10ετίας, του 1970, το σύστημα “ΣΟΝΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ” και αργότερα και το “ΟΚΙΝΑΟΥΑ ΤΑΪ! Άραγε έχετε τέτοιους δασκάλους στις Κ/Δ σας; Θα έπρεπε πάντως)!
  • Πρόσεξε τώρα, γιατί με το δίκιο σου θα με ρωτήσεις: Και καλά ρε φιλαράκο! Επειδή είχε γίνει αυτό με τους “Χ.Ατες” θα έπρεπε να περιμένω να γινόταν και από τους… “Ρουβίκωνες”, κλπ, κλπ, κλπ; Απαντώ Κε Αρχηγέ! Αν κάποιος δικός σου, των “πληροφοριών ασφαλείας”, (έχετε τέτοιους;), ασχολείτο, ως κατ’ εμέ θα όφειλε(!), ιδιαιτέρως αυτές τις εποχές, με την συμπεριφορά των Οργανώσεων τύπου “Ρουβίκωνα”, που είναι οι ίδιοι, αλλά με άλλο όνομα, με τους “Αντιεξουσιαστές”, με τους “Εξαρχειώτες”, με τους “ΑΝΤΙΦΑ”, με τον “ANTAΡ-CIA”, με αυτούς των διαφόρων… στεκιών, τύπου “ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ”, κλπ, για να μην σε κουράζω, θα έβλεπε πως στις 9, των 10 περιπτώσεων, η επιχειρησιακή τους (ας την πω έτσι) συμπεριφορά είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχαν παλιά οι “Χ.Αυγίτες, παλιά, αφού τώρα υπνώττουν, εκτιμώ “τη εντολή”!
  • Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι που να έκανε η “Χ. Αυγή” και να μην το έχει κάνει πχ ο “Ρουβίκωνας“, από το 2015 και την εποχή ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ και μετά, (αναλογικά πάντα και σύμφωνα με την υποτιθέμενη ιδεολογία του), και πάντα ως προπόνηση και εξάσκηση για ένα πραγματικό εσωτερικό πόλεμο, ήτοι εμφύλιο, τον οποίον θέλουν και επιζητούν οι εντολείς τους, αλλά και αυτοί ηλιθίως, ώστε να τελειώσουν από μέσα την Ελλάδα, να την μετατρέψουν σε χώρο και να την μετονομάσουν, αν επιβληθούν του άλλου αντιθέτου πόλου, ο οποίος για να υπάρχουν αυτοί και να δρουν, θα έπρεπε να ξαναβγει στο… φως, όπως και ξαναβγήκε! Δεν διαβάζεις που τόσο καιρό, γράφω /-με εδώ, ότι Μαύροι και Κόκκινοι Φασίστες έχουν τα ίδια αφεντικά, όπως και την ίδια πηγή οικονομικής υπ/ξης; Πιστεύω ότι με κατάλαβες”!

Και πάλι συνέχεια με το κυρίως κείμενο!

Πανέξυπνος ο Τσίπρας και κυρίως οι εντολείς του, αλλά δεν θα τους βγει και να με θυμάστε! (Άραγε γι’ αυτό, φέρεται ότι “την κάνει” από την πολιτική η Κα Ντόρα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ)!..

– Για όλους σας ανεξαιρέτως και όχι μόνον για τους όποιους λίγους κακοπροαίρετους, εύχομαι να διαψευστώ, αν και δεν το νομίζω, και μάλιστα να διαψευστώ σε όλα, όσα, σε 2… συνέχειες, σας ανέπτυξα, σας ανέλυσα και προσπάθησα να σας καταστήσω κοινωνούς των σκέψεων και των προβληματισμών μου / μας! Ελπίζω κάτι να κατάφερα / -με!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Αμερικανοί! Τελειώνετε με τον ΡΤΕ! Ακούστε με! Υπάρχουν τρόποι!

2. Σας έχω γράψει εδώ Κε ΤΡΑΜΠ ολόκληρο άρθρο (πήγαινε πίσω και βρες το) που σε καλώ να κερδίσεις τους Έλληνες, ώστε να υπερισχύσεις στο παγκόσμιο σκάκι, με τον μεγάλο αντίπαλο της χώρας σου, τη Ρωσία! Δεν βλέπω να με έχεις ακούσει και έστω και “στα σημεία”, αν αναμετρηθείτε, θα χάσετε από τον Πούτιν! Πρόσεξε λοιπόν!..

3. Αμερικανοί της εδώ κυρίως Πρεσβείας σας! Ψάξτε και τον άλλον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, αυτόν που “παίζει” για να πάει “ολοζούμπητο” το λιμάνι της Θεσ/νίκης (αυτό αρχικά, διότι υπάρχουν και αυτά της Καβάλας και της Αλεξ/πολεως) στη… Ρωσία! Ψάξτε τις σχέσεις του με τον Καμμένο και τον Σαμπίντις!.. Δουλεύετε πάνω σ’ αυτήν την αποστολή, αλλά επιτρέψτε μου “όχι έξυπνα και… διεισδυτικά”!.. Ασφαλώς σας γράφω με πολύ… Respect!

4. Χακαν-ούλη! Δεν είμαι σίγουρος, αν θα μπορέσετε να εφαρμόσετε στο Αφρίν, ό,τι και στο Ιντλίμπ! Πες το και στον Καραγκιοζάκο μας, διότι τον “άκουσα” να λέει στα… “Μεχμετ-τσίκ”, ετοιμαστείτε για το Αφρίν, κλπ! Για προσέξτε λοιπόν!

akar fıdan turk komando

Ακάρ + Ηγεσία

5. Χακαν-ούλη! Σου εδωσα πολύ… σανό σήμερα και θα σ’ έχω κουράσει! Γι’ αυτό βάλε να ακούσεις ένα πολύ ωραίο τραγουδάκι, να χαλαρώσεις λίγο, κλπ, το οποίο και στο αφιερώνω! Ποιό; Σου προτείνω το: Dertler benim olsun”, με την Νεσέ ΚΑΡΑΜΠ(Ι)ΟΤΣΕΚ ή με την Εμπρού ΓΚΙΟΥΝΤΕΣ (πολύ δυνατή απόδοση και αυτή)! Φιλάκια Χακανούλη! Περιμένω ακόμα να ξυρίσεις το μούσι σου ή το ξύρισες και δεν το… αντελήφθην;

6. Τα “έψαλλα” χθες στον ΓΓ/ΝΑΤΟ, αλλά να μην ξεχάσω και τον Βρεττανό Πρέσβη στην Άγκυρα, τον Κο Ρίτσαρντ Μούρ, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει, για να γλείψει τους Τούρκους, (αν και μετά το 1955, οι Άγγλοι είναι Τουρκόφιλοι και σας έχω πει το “γιατί”, μετά απ’ αυτήν ειδικά την ημερομηνία), ότι ήταν ντροπή αυτό που έγινε στο Όσλο! “Utanç verir” και παπαριές ρε Ρίτσαρντ! Χαλάρωσε λίγο Κε Μούρ και πρόσεχε… τους φίλους σου!..

Άσκηση ΝΑΤΟ στη Νορβηγία Σκάνδαλο με Τουρκία.

7. Χακανούλη!

findan1

Head of Turkey's intelligence service, Hakan Fidan (L) and Chief of Staff General Hulusi Akar (R) speak as they arrive ahead of a press conference on October 10, 2016 in Istanbul. Putin visits Turkey on October 10 for talks with counterpart Recep Tayyip Erdogan, pushing forward ambitious joint energy projects as the two sides try to overcome a crisis in ties. / AFP PHOTO / OZAN KOSE
Head of Turkey’s intelligence service, Hakan Fidan (L) and Chief of Staff General Hulusi Akar (R) speak as they arrive ahead of a press conference on October 10, 2016 in Istanbul.
Putin visits Turkey on October 10 for talks with counterpart Recep Tayyip Erdogan, pushing forward ambitious joint energy projects as the two sides try to overcome a crisis in ties. / AFP PHOTO / OZAN KOSE

Τώρα που οι Αμερικανοί συνεχίζουν να ψάχνουν Νως της Κύπρου για ουράνιο, τί “παίζει” με εσάς; Πού είστε βρε, γιατί δεν ακούω τώρα να κάνετε εκεί μαγκιές; Για πες βρε κότα λειράτη!.. Το μόνο που κάνατε ρε τσουτσέκια ήταν να βγάλλετε την σχετική… περίφημη NAVTEX, με την οποία “κλείνατε τα πάντα”, “demek” για άσκηση, κλπ, όταν ακούσατε ότι οι Αμερικανοί ανακάλυψαν / εντόπισαν στη ν. Λέσβο βιομηχανικά ορυκτά!.. Τέλος, σου προτείνω, να “καθήσεις” το επόμενο διάστημα και να διαβάσεις ή ξαναδιαβάσεις το ΤΡΑΥΜΑ”, του Μουράτ ΠΕΚΕΡ (Παν-μιο “Μπιλγκί”)! Εγώ το έκανα πάντως και πάλι!.. Νομίζω ότι σου χρειάζεται ένα… φρεσκάρισμα!..

8. Διάβασα ό,τι έγραψε ο Κος Χίος για την Gladio και θυμήθηκα πως στο Ουλασλί, κοντά στο Ναύσταθμο του Γκιουλτσούκ, στη Νικομήδεια, σε τέως στρ/δο της τ/”Gladio”, που ήταν μάλιστα το “Επχκό Κέντρο” της, στην Πόλη, εκπαίδευαν οι Τούρκοι τους Σύρους αντικαθεστωτικούς, τα τελευταία χρόνια!.. (Όπως και τους Πακιστανούς στο Εγιρντίρ! Καταλάβατε)!..

9. Ο Ομέρ ΜΠΑΜΠΑ, ο γνωστός Τούρκος και “κολλητός” φίλος του Ψευδομουφτή Μετέ, ο οποίος ασχολείται με “Οικοδομικές Επχσεις” (αυτή είναι η “βιτρίνα” του), δραστηριοποιούμενος σε όλα τα Βαλκάνια, έχει και πάλι απλώσει κατασκοπευτικά δίχτυα σε όλη την ελεύθερη έως τώρα ΘΡΑΚΗ μας! “Ξυπνάτε” και… “από κοντά”!.. Είχα / -με “τσιμπήσει” Όργανά του, το 2003, αν δεν απατώμαι, στον Κεντρικό Έβρο!.. Προσοχή επίσης και σε κάποιους Δασκάλους στα Σχολεία, στη Θράκη μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκεί στον εξισλαμισμό ατόμων!

10. Μάθαμε τελικά, και είχαμε μια έννοια, ότι δεν υπήρχε τελικά τρύπα στο παπούτσι του πρώην Τ/Α/ΓΕΕΔ Νετζντέτ ΟΖΕΛ, στην γνωστή “φωτό”, από την τότε επίσκεψη στην Άγκυρα, του τότε Αμερικανού Α/ΓΕΕΔ, Κου Ντέμπσεϋ! Ξέρετε τί ήταν και εφάνη ως τρύπα; Πίσσα! Αχαχαχαχαχα!.. Γειά σας ρε Τούρκοι! Δεν “παίζεστε” βρε!..

11. Για κάποιους… έξυπνους ημεδαπούς! Οι Τούρκοι έχουν, εδώ και κάποια χρόνια, απομιμήσεις των S-300, αγορασμένους από την Ουκρανία, η οποία μετά την πτώση του κόκκινου ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, κατέστη ένα κράτος – έμπορος όπλων, κυρίως απομιμήσεων, όπλων της πρώην ΕΣΣΔ!.. Να ξαναπώ, με την ευκαιρία, ότι η ROSOBORONEXPORT” δεν είναι ρωσική εταιρεία, αλλά -άντε- ρωσικής και σίγουρα… μαφιόζικης επιρροής!

12. Ξανά Τούρκοι επιστήμονες στο Ρωσικό “Εθνικό Παν-μιο Πυρηνικών Ερευνών, στη Μόσχα, για εκπαίδευση, εν όψει… Ακ Κουγιού!

13. Και τώρα φίλοι, επειδή πάμε για μεσημβρινό φαγητό, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί, (όπως πλέον, κατόπιν δγης, θα το κάνουν οι Τ/Σ-Χ στο μεσημεριανό τους φαγητό), Allahımıza Hamd Olsun!..

14. Να μην χωρίσουμε και το ξεχάσω! Ρε υδρόβιο Ζαχαριάδη κανόνισε για αύριο στην Κέρκυρα, εσύ, οι μοντέλες οι βοηθοί σου και ο 4ος Διαιτητής! Ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ συγχωρεί!.. 

Τζόλε

  •         Θέλουμε οπωσδήποτε το 8ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο!..

Ο

ΙΔΙΟΣ

-/-