Και Τώρα, Τί Έπεται Κε… Τσίπρα; Τί Άλλο… Απέμεινε;

Φίλοι μου!

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ) ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, 2018 – 2019, ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! (Κάπου εκεί λίγο πριν από τις εκλογές, ώστε στο μυαλό της πλειοψηφίας των Μακεδόνων, να είναι στον τίτλο και όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και έτσι να την… σκαπουλάρει ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Ξέρει τί κάνει ο δόλιος των Αθηνών)!..

Καλά ρε ΠΑΟΚ-τζήδες! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι γνωστός πολιτικός ξεφτίλας! Εσείς όμως πώς θα δεχτείτε, ειδικά φέτος που ξεπούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, δηλαδή το μεγαλύτερο κομμάτι της Ιστορίας μας, δηλαδή το… σπίτι σας, αυτός ο… “SOROS-Κύριος”, πώς θα δεχτείτε να σας… “κλείσει το στόμα” με ένα… κάλπικο και αρχι-στημένο Πρωτάθλημα;

Τουλάχιστον ρε Μπαόκια, ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, το 1985, όταν σας έδωσε το 2ο Πρωτάθλημά σας, η ΕΛΛΑΔΑ μας γιόρταζε τα 2500 χρόνια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

[Άσχετα τώρα με το αν, ο… Κωστάκης μας αυτός, είναι “πίσω” από τον Τσίπρα και τον… προωθεί, όπως όλα δείχνουν, για τον νέο… ηγέτη, (“πιάστε τα… σας”), της τάχα μου “Κεντρο-Αριστεράς”, αυτόν τον “Σόρος- Διεθνιστο-Κομμουνιστο-Εθνομηδενιστή”! Έχει διαλυθεί το σύμπαν ρε φίλε, θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο! Ας είναι]!..

– Α! Μεγάλε… Έλληνα Κε Σαββίδη! Στην Τρίπολη που έπαιξε η ομάδα σου φέτος, (προ 2 εβδομάδων νομίζω), εκεί στους οπαδούς σου υπήρχαν Βουλγαρικές σημαίες, άτομα που φόραγαν σκούφους με τα χρώματα της Βουλγαρίας, ενώ στο τέλος “εν χορώ” φώναζαν “έτσι γαμάει η Βουλγαρία“, αντί για το ορθόν, “έτσι τα τρώει ο Παπαδόπουλος”, που τον είχατε… “πιάσει”, συγγνώμη… “ματιάσει! (Αύριο με εμάς, οι με εσάς Κες θα είναι… αλόγατα, θα είναι… “καθαρόαιμα”, “ημίαιμοι ίπποι”, που λένε και στον Ιππόδρομο, ειδικά όσων τα ονόματα τελειώνουν σε -ίδης! Αχαχαχαχαχα)!

– Μάλλον αυτοί οι οπαδοί σας, θα… πρόκειται Κε Σαββίδη, για πολύ Έλληνες… Μακεδόνες, όλοι αυτοί!.. Για πες μας Κε Πρόεδρε, αφού δεις φυσικά το “Βίντεο”, αν δεν μας πιστεύεις, τί ακριβώς “παίζει”; Αν θες φυσικά!.. Αν ρωτάς για την κρατική ΕΡΤ, του φίλου σου… “ΣΥΡΙΖΑ”, η “Αθλητική Κυριακή” των παραλήδων εκεί ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, επικειμένης τότε και της ψηφοφορίας στην Βουλή για το “Σκοπιανό”, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα! Καλά αφτιά και μάτια έχουν και έχετε όλοι σας, μόνον για τον ΓΙΓΑΝΤΑ ΘΡΥΛΟ, το Νο “1” του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!.. Έτσι όμως συμβαίνει πάντα:

ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ“!!!

– Σας είχαμε ξαναγράψει φίλοι πως η η Θ”4″ του ΠΑΟΚ είναι ΑΛΩΜΕΝΗ (αποδεδειγμένα) από Σκοπιανά σκουλήκια, με προέλευση από την Δ. Μακεδονία, αλλά ΟΥΔΕΙΣ, όπως φαίνεται ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ! Άπαντες… “ΛΟΣ ΠΑΠΑΡΙΟΣ”!.. Ίσως ο Κος Τσίπρας να χαρίζει το Πρωτάθλημα στους φίλους του αυτούς από τα Σκόπια ή σε τίποτα εκεί στην Θ”4″ φίλους του Κου… Ευκλείδη, ναι, του… Τσιριμώκου των κυβερνώντων μας σήμερα “ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ”!..

Κε Τσίπρα!

  • ΓΙΑ “ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ”, ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ “ΒΓΑΛΛΕ” ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ “ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ”, ΩΣ 2η!.. (ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΟ “ΠΩΣ”! ΝΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ… ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ… ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΦΕΤΟΣ!.. Αχαχαχαχαχαχα! ΤΩΡΑ Η “ΚΟΥΛΑ” ΝΙΚΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ (ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΞΑΝΑΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ 100 – 0, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!.. (ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ)!..
  • ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ.. ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Α’ ΓΥΡΟ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’! ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ “ΕΣΚΑΣΑΝ” ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ “ΕΤΡΕΧΑΝ” ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΤΟ “ΥΓΕΙΑ” (ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΕ… ΓΡΙΠΠΗ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ, ΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ… ΝΤΟΡΗΔΕΣ, ΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..
  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ ΤΣΙΠΡΑ!..

Φίλοι μου!

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΑΣ – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΑΝ ΤΟΥ 2015, ΕΙΝΑΙ “ΣΙΚΕ”, ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ… ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ… ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ, (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ / ΓΚΟΛ), ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΪΟ!

ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΑΣ – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” 0 – 1

(ΓΚΟΛ, ΤΑ”ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ” ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ, ΕΠΙ 4 ΕΤΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)!

ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΑΣ – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” 0 – 2

(ΓΚΟΛ, ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ… 2015 / ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ… ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΕ ΟΙΩΝΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ)!..

ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΑΣ – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” 0 – 3

(ΓΚΟΛ, Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΙΜΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΞΙΩΝ / ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ)!..

ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΛΛΑΣ – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” 0 – 4

(ΓΚΟΛ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ / ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ)!

ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 0 – 4

-/-

ΤΣΙΠΡΟ-ΕΛΛΑΣ – “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” 0 – 5 “ΕΡΧΕΤΑΙ”!..

(ΑΠΕΒΛΗΘΗ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ” Ο “ΠΑΙΚΤΗΣ” ΚΑΜΜΕΝΟΣ / ΓΚΟΛ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ / ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ)!..

ΤΕΛΟΣ, ΜΕ 4… ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, (ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ… ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ), Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΜΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΕΙ, (ΟΧΙ ΩΣ ΑΘΕΟΣ ή ΚΡΥΦΟ-ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ), ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ”… ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ!..

– Έτσι το 0 – 4, μπορεί είτε να παραμείνει ως τελικό σκορ, είτε να γίνει μέχρι και 0 – 8!.. Καταλάβατε!..

– Ο -υποτίθεται- Διαιτητής είναι  γυναίκα, από την Γερμανία, … διεθνής εδώ και 10+ χρόνια, “παίζει” όλα τα στημένα στην Ευρώπη, όλα σχεδόν τα “κρίσιμα” ματς, όπως και πολλούς τελικούς  (σαν τον Τούρκο ΤΣΑΚΙΡ “ένα πράγμα”, που “παίζει” πάντα την ΡΕΑΛ, ώστε αυτή να κερδίζει επίσης πάντα / καταλάβατε / ο ΤΣΑΚΙΡ δεν έχει καμμία σχέση με τον Πρόεδρο της ΡΕΑΛ, Πέρεθ, όπως και η Μέρκελ με την Ομάδα των Διεθνών Εβραίων), και λέγεται Ά. ΜΕΡΚΕΛ!.. Καταλάβατε!..

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΖΩΗΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ “ΜΕΣΙ” ΤΗΣ Κ/Φ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣΤΣΙΠΡΑ !!!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

ΘΥΜΕΙΣΤΕ ΜΟΥ!

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ “ΣΤΗΜΕΝΑ” ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ; Αχαχαχαχαχαχα!..

-/-