“ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ” και “ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ”! Βεβαίως και “ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ”!..

Ω2

Αγαπημένοι Φίλοι μας!

(Απευθύνομαι μόνον στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς αναγνώστες μας)!

Όλη η ΜΑΧΙΜΗ ΟΜΑΔΑ των “Αγγελικών Ταγμάτων, με αφορμή την επικείμενη, (3 ημέρες από σήμερα), μεγαλύτερη εορτή της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗΣ, αυτής του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ, σας εύχεται:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ“!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ“!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ, ΕΚ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ“!

Ω1

-/-

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

-/-

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

1. Ρε ΑΡΧΙΤΣΟΠΑΝΑΡΙά Γιλντιρίμ! Τσαντίστηκες με όσα σου μετέφερε ο Χακαν-ούλης μου / μας, απ’ αυτά που γράφουμε εδώ για εσάς -γενικώς- τους Μογγόλους και κυρίως με το παρωνύμιο / παρατσούκλι Τσοπάνης, που σου “κολλήσαμε” και σε λέμε, [αφού κάτι τέτοιους θυμίζει η μούρη σου και η όλη σου “περπατησιά” (ήτοι το λεκτικό σου, η… λεβεντιά σου, αχαχαχαχαχαχα, το όλο “στυλ” σου τέλος πάντων)] και “βγήκες” και είπες σήμερα (04-04-2018) την παπαριά σου, πως δεν θα πρέπει τάχα να μας υπολογίζει ο λαός σου, διότι είμαστε… μικρότεροι από την Πόλη! (Εννοούσες σε πληθυσμό η χώρα μας)!

– Διάβασε τώρα τα παρακάτω! (Χακαν-ούλη μου / μας να του τα πεις “ακριβώς”)!

  • Η ελευθερία, η λεβεντιά, η ανδρειοσύνη, τα πάντα, όπως λέμε εμείς οι Έλληνες και όπως το έγραψε ένας πολύ μεγάλος ποιητής μας, “δεν μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρρωμα μετριέται και το αίμα!.. (Όχι για Π-Θ λοιπόν δεν κάνεις Μπιναλί, αλλά ούτε για… Τσοπάνης, διότι τί “σκατά” Π-Θ είσαι και δεν ξέρεις τα χαρακτηριστικά του κυριότερου εχθρού σου, εμάς δηλαδή και κυρίως τον κυριότερο… γαμιά σου, έναν εχθρό που σου διέλυσε ρε Μογγόλε την… μπάσταρδη Οθωμανική αυτοκρατορία σας και σας “πήγε” μέσα σε 100 ακριβώς χρόνια, και μάλιστα με ην μέθοδο της κολοφεράντζας”, από την Πελ-σο, στην… Άγκυρα!.. Είναι λοιπόν δυνατόν να πιστεύεις ότι επειδή είστε αριθμητικά περισσότεροι, θα μας καταβάλλετε; Βεβαίως, όταν είχες έλθει στην Χίο, πριν από κάποια χρόνια και πριν βεβαίως να γίνεις “μεγάλος και τρανός”, μας είχες υμνήσει σαν λαό! Άλλα έλεγες τότε! Τώρα τί άλλαξε ρε ψεύτη, τί άλλαξε ρε…  παλιοβρωμολινάτσα);
  • Η Κωνστανινούπολη ρε “Τσοπάνη” ποτέ δεν ήταν δική σας, ούτε και θα γίνει ποτέ!
  • Η Κωνσταντινούπολη είναι η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ μας, θα την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ και θα την ξανακτίσουμε από τα συντρίμμια της, αφού ρε Μογγολοβρωμιάρη, (αλήθεια λεκάνη έχεις στην WC στο σπίτι σου ή ακόμα αφοδεύεις σε τρύπα στη γη ρε αρουραίε;)*, δεν γίνεται να ζήσουμε και πάλι εκεί, στην ιερή αυτή παγκόσμια Πόλη μας, χωρίς να την ξεβρωμίσουμε και να την ξαναγιάσουμε από την αρχή, από τα ερείπιά της! Αυτά όμως είναι υψηλά νοήματα για σένα Μογγόλε!
  • Με την ευκαιρία! Μήπως θυμάσαι καθόλου, (όχι βεβαίως πως ξέρεις Ιστορία, ίσως όμως να ξέρεις να φτιάχνεις καλό τυρί), ότι το 1919 παρελάσαμε και(!) μέσα στην Πόλη, αλλά και ξαναλειτουργήσαμε την Αγία του Θεού Σοφία, όταν όλοι οι πρόγονοί σας είχαν μπει στις τρύπες τους; (Οι τρύπες, είναι κάτι που ξέρει καλά ο… Ρετζέπ, του ‘χουν μείνει μέσα του σαν κόμπλεξ”, επειδή αυτός διαβάζει πολύ Ιστορία και δη την Ε-Τ Ιστορία και γι’ αυτό τις προάλλες προσπάθησε να μας τις… πασάρει, ως πολύ πονηρός Πασάς, προσπάθησε, ματαίως βεβαίως, “να κάνει την νύχτα, μέρα“)!.. (Παππα Νουφράκης, Στρ-κός Ιερέας, από τα Σφακιά ήταν αυτός που την λειτούργησε Τούρκε, την Αγία του Θεού Σοφία)!
  • Και κάτι ακόμα! Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ, μήπως είσαι… προϊόν Ελληνο-γενίτσαρων; Έχεις ποτέ αναρρωτηθεί πόσοι από εσάς τους Μογγόλους είναι στην πραγματικότητα Έλληνες στο αίμα και απλώς… ιστορικά γεννετικά προϊόντα Ελληνογενιτσάρων, που σήμερα αποκαλούνται Τούρκοι; (Σου λύνω, σε ό,τι αφορά, αμέσως την απορία! Εσύ, όχι, δεν είσαι από ελληνική γενιά! Είσαι γνήσιος απόγονος Μογγόλων! Είναι δυνατόν ρε Μπιναλί, με τέτοιο μυαλό (και κυρίως με τέτοια κρίση), όπως και με τέτοια “κοψιά” να είσαι από ελληνική γενιά; Βεβαίως και όχι)!..
  • Αυτά τα ολίγα Μπιναλί! (Δεν ξέρω αν εκστόμισες και καμμιά άλλη μαλακία, αν μάθω σχετικά κάτι περισσότερο, θα σκεφτώ και αν κρίνω ότι πρέπει, θα σου απαντήσω)!..
  • Γιλντιρίμ! Σου προτείνουμε να ακούσεις το “Πόλη Γλυκιά, Πόλη Δική μας”, τον “Μαρμαρωμένο Βασιλιά”, την “Σμύρνη”, τον “Μαύρο Καβαλλάρη”, τον “Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ” και τον “Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ”, τις φοβερές αυτές συνθέσεις του τεράστιου Σταμάτη ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, μπας και αρχίσεις να εκπολιτίζεσαι, αλλά και να μαθαίνεις την αληθινή Ιστορία, αν και εσύ είσαι μόνον για το “Ένας Μοίραρχος και Ένας Σχης” ή ορθότερα για το… “Μια Βοσκοπούλα αγάπησα, σαν… “Τσοπάνης” που είσαι ρε! “Πάμε” μαζί τώρα ρε! Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Ξανά! Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Φτάνει Γιλντιρίμ, φτάνει!.. Το “μπε” το κάνεις καλά, άλλωστε γι’ αυτό σ’ έκανε Π-Θ και ο μεγάλος σας Αφέντης, ο Δικτάτορας ΡΤΕ!..
  • * Αν τυχόν φτιάξεις WC και βάλλεις λεκάννη στο σπίτι σου, να θυμάσαι ότι τα καλύτερα καζανάκια, για αρχαρίους χρήστες βεβαίως πάντα, είναι τα ΝΙΑΓΑΡΑΣ!..

2. Φίλοι μου!

– Θα μεταβούμε στο εξωτερικό για 3 εβδομάδες και έτσι θα τα ξαναπούμε με την… Πρωτομαγιά!..

– Πιθανώς όμως ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ να έχει και πάλι την καλοσύνη να με αντικαταστήσει για το μικρό αυτό διάστημα ή κάποιος άλλος, απ’ τους βαθμοφόρους ντόπιους ΑΓΓΕΛΟΥΣ μας!

– Ο –

ΙΔΙΟΣ