“ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες!

– Θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο ΘΕΟΣ, μετά από το ΠΑΣΧΑ!

– Εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ” και “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

– Πρέπει να ΜΗΝ(!) ξεχάσουμε το γεγονός ότι η μεγαλύτερη αυτή εορτή της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης είναι ταυτισμένη με τον Ελληνισμό! Είναι το γνωστό μας ΠΑΣΧΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ω1

– Δυστυχώς, αυτό το ΠΑΣΧΑ θα το γιορτάσουμε ως επίσημοι πλέον σκλάβοι των ξένων, λόγω των… 99 χρόνων του “Πολίτη” Π-Θ, Κου Τσίπρα και με Κυβέρνηση όχι μόνον αθέων, αλλά και φανατικών εχθρών του ΧΡΙΣΤΟΥ μας! Ας προσευχηθούμε λοιπόν και γι’ αυτούς, κυρίως όμως να προσευχηθούμε η επικείμενη Ε-Τ σύγκρουση να μας βρει τους Έλληνες “γερούς και δυνατούς”!.. Το 2023 είναι σε απόσταση πλέον μόνον 6 ετών φίλοι, και όλα όσα θα τεκταίνονται στην περιοχή μας, (στο πολύπλοκο αυτό στρατηγικό Κέντρο της Γης), προϊόντος πάντα του χρόνου, θα φαίνονται όλο και πιο καθαρά, όλο και με περισσότερη… καθαρότητα!

– “Μακάρι να διαψευστώ”, θα έλεγα, αν δεν ήθελα (ΚΥΡΙΩΣ) να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ -επιτέλους(!)- η Πρωτεύουσά μας, η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, αν δεν ήθελα να ξαναπάμε στην… Γκιαούρ – Ισμίρ!..

– Να προσέχετε και να περάσετε ΑΡΙΣΤΑ!

ω3

                                                                                             “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                – / –

ΥΓ.  

  • Η “Εξυγίανση” ήδη έκανε το ελληνικό Πρωτάθλημα… Οίκο Ανοχής! Μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος θα συνεχίσει να στέλνει πολλά μηνύματα, για του… χρόνου ασφαλώς, αλλά και ότι… ήλθε και… εξουσιάζει! Έχει ξεχάσει όμως ότι και εκείνη θα λάβει μηνύματα του χρόνου, αλλά από το… ΘΕΟ!..
  • 2 πέναλτυ σήμερα στη Λιβαδειά, αλλά διαιτητής και επόπτης δεν είδαν τίποτα! Ανατροπή του Ρέτσου, από τον Τριποτσέρη και πιο μετά χέρι του Τριποτσέρη, που έγινε… κίτρινη κάρτα στον Μπαρμπα Γιώργο” Καρντόσο!.. Τη φάση με την ανατροπή του Μαρίν τους την… χαρίζω!
  • Το μήνυμα για τα… πέναλτυ του Ολυμπιακού μας το πρωτόστειλε ο… “καλύτερος” τσατσο-διαιτητής της “Τρομοκρατικής Οργάνωσης”… “Εξυγίανση”, ο Σιδηρόπουλος, με το πέναλτυ που έδωσε στον Α’ Γύρο, κατά του Ολυμπιακού, στο ματς του ΘΡΥΛΟΥ, με το βάζελο! (3 – 0 από Ημίχρονο).  
  • Όταν ο ΘΡΥΛΟΣ πάρει πέναλτυ να πάτε μετά να παίξετε όλοι… τζόκερ!..
  • Τέλος, όλα πλέον τα ματς της ομάδος μας θα είναι ΝΤΕΡΜΠΥ, αφού το “παρασκήνιο” θα δρα, λόγω του ότι δεν βάζει λεφτά και ούτε πρόκειται να βάλλει ποτέ !!!.. Τί σας έλεγα για τον Ηρακλή; Θα δείτε τώρα πώς θα παίξει ο ΠΑΣ στο Φάληρο, με το ΘΡΥΛΟ, μετά το Πάσχα! Πώς; Τελικό CHAMPION LEAQUE !
  • Μην γελιέστε με το 3 – 0 της σημερινής ήττας του ντοπέ” ή “φαρμακοπότη Βάζελου από τον Σαββίδη!.. Θα με θυμηθείτε και θα τα ξαναπούμε
  • [Με την ευκαιρία να σας πω ή -για κάποιους- να θυμίσω ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη εμποδίζει (και μπράβο της) την είσοδο Σαββίδη, στο MEGA Channel! Για τον αλήτη τον Καρπετόπουλο, της “NOVA“, “απ’ τη στιγμή που έμεινε το ματς στο 3 – 0, δεν έγινε και τίποτα, για τον Παναθηναϊκό”! Αυτό είπε! Φαντάζεστε τί θα έλεγε αυτός και όλο το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σκυλολόϊ, αν έχανε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με 3 – 0, από τον ΠΑΟΚ; Θυμηθείτε τί έγραφαν μετά την ήττα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Τούμπα, στον Β’ Γύρο φέτος, με 2 – 0!.. Α ρε ξεφτίλες] !..
  • Σκεφτείτε! Ποιός θα υπερισχύσει, από τους ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ… “φίλους”; Τί λέτε εσείς; Ο βάζελος Τσίπρας, που “παίζει” για τον Τουϊτι, ο… “ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι” Φλαμπουράρης, που “παίζει” για τον Νιάου ή ο εκπρόσωπος του Πούτιν στην χώρα μας… “Ρώσος“;                                                                          
  • Είδατε πώς έπαιξε σήμερα η Κέρκυρα με την… Κούλα;
  • Κρίμα που δεν θα ψήσουμε … 44 αρνιά στις 16/04, ανήμερα της “Λαμπρής”, αλλά στις 23/04, του “ΘΩΜΑ”! Τα λέμε!..
  • Εδώ θα μας διαβάζετε και θα “γυμνάζετε τον εγκέφαλό σας” !
  •                                                                                    – / –