“ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ… ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ”!.. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!..

Φίλοι μου!

1. Ήταν 87 ετών, ήταν Υπουργάρα, ήταν Έλληνας (!!!), ήταν ο Πτέραρχος Ν. Κουρής!

Ο Θεός Να Τον Αναπαύσει Και Ας Τον Κατατάξει Στις Μονές Του!

2

– Έδειξε την μεγάλη επαγγελματική… κλάση του, (ως πολιτικός εννοώ), όταν αντιμετώπισε μια ολόκληρη Ε-Τ κρίση, το 1987, κατ’ άριστο τρόπο, αποτελώντας σίγουρη και ισχυρή… βακτηρία, του Πατριώτη(!!!) τότε Π-Θ, Α. Γ. Παπανδρέου, απέναντι στην Τουρκία, ένας Α. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος επεχείρησε τότε να εθνικοποιήσει τα πετρέλαια των ελληνικών θαλασσών, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί το «διεθνές αμερικανο-εβραϊκό “πετρελαϊκό στάτους και να στείλει στην Τουρκία τον “Άρχοντα του Σκότους”, όπως έλεγε ο Ανδρέας τον Αμερικανό αυτόν πράκτορα, ο οποίος είχε προηγουμένως υπηρετήσει και στην αμερικανική Πρεσβεία, στην Άγκυρα, ενεργοποιώντας παράλληλα (αν θυμάμαι καλά) και 3000 Α/Π-Ν, οι οποίοι, φορώντας τουρκικές(!) στρατιωτικές στολές, “έπιασαν”, μαζί και με Τούρκους, στα Μικρασιατικά παράλια, σε κρίσιμες περιοχές έναντι ελληνικών νήσων!.. Καταλάβατε!.. Ο “Άρχοντας του Σκότους” κατηύθυνε τότε τα πάντα, μέσα(!!!) από το Τ/ΓΕΕΔ!

– Θυμάστε το μετά! (Άσχετο αυτό με τον “κοιμηθέντα” Πτέραρχο, αλλά το γράφω… επίτηδες)!..

  • Ποιό ήταν; Διαβάστε παρακάτω:

– To υποχρεωτικό “mea culpa” του Ανδρέα…, η λίαν… δυναμική εμφάνιση της Κας Λιάνη στην ζωή του, το δήθεν “σκάνδαλο Κοσκωτά” (αφού έπρεπε να τιμωρηθεί ο τότε Π-Θ μας, για το ότι τόλμησε να επιχειρήσει κάτι στην χώρα του, παρά την θέληση των παγκοσμίων τότε, και… παγκοσμιοποιημένων σήμερα, “Διεθνών Εβραίων” (“δήθεν”, σίγουρα στη διάσταση που αφορούσε τον “Α. Γ. Παπανδρέου”), το “Χέρφιλντ”, όπου ο Γιακούμπ δεν “έπεσε έξω” ούτε 1 ημέρα στον χρόνο ζωής που έδωσε στον Ε/Π-Θ, αμέσως μετά από την έξοδό του από το αγγλικό (Ν), (πιθανώς να έπεσε έξω κάποιες… ώρες), και τελικά ήλθε το 1996 και η “φυγή” του τελευταίου μεγάλου των Παπανδρέου, για να τελειώσει και η ελληνική πολιτική με αυτήν την “φυγή” ή έστω μια εποχή της, οι εκπρόσωποι της οποίας “κράτησαν” την Ελλάδα, ακόμα και με “νύχια και με δόντια”, ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, για να ακολουθήσει, από το 1996 και μέχρι σήμερα, “η εποχή της πολιτικής των κοπράνων”, από πολιτικούς πολιτικά “σκατά”, από πολιτικούς πράκτορες*, από πολιτικούς προδότες, ελληνικής απλώς καταγωγής, από Όργανα ξένων δυνάμεων, με παραφουσκωμένες από χρήματα τσέπες, με αποτέλεσμα ο λαός μας σήμερα να πένεται, να έχει ξεφτιλιστεί διεθνώς, και να οδηγείται από διεθνιστικά Κομμούνια (!!!), (τί κατάρα και αυτή να έχει πέσει παντού ο Κομμουνισμός και οι “Διεθνείς Εβραίοι” να την συντηρούν, για τους λόγους τους,  μόνον στην Ελλάδα… ), στην εθνική διάλυση, με εθνική εδαφική κολόβωση και θάνατο (… τεχνητό + φυσικό) των Ελλήνων, “υπέρ” των εκ-ρίων “λάθρο”, που εισέβαλλαν, κατόπιν αρίστως εκπονηθέντος σχεδίου της “Νέας Τάξεως”, και συνεχίζουν να εισβάλλουν στην χώρα μας, ζώντας σε βάρος των Ελλήνων, από τα λεφτά των ιδίων, όπως και της χρεοκοπημένης (ομοίως βάσει του ιδίου σχεδίου) Πατρίδος τους!..

* Ο γνωστός Τζορτζ ΧΟΡΤΟΝ, ο Αμερικανός Πρόξενος στην Σμύρνη, το 1922, (φιλάκια Κα Ρεπούση), έγραφε χαρακτηριστικά, το πόσο εύκολα Έλληνες πολιτικοί, αλλά και στρατιωτικοί, μπορούν να πουλήσουν την ίδια τους την Πατρίδα, για ίδιον όφελος!.. Ψάξτε το!..

1

Έχεις άραγε καταλάβει, ποιόν μιμείσαι σε κινήσεις και τρόπο ομιλίας, ρε πολιτικά άρρωστε Τσίπρα;

Ούτε πολιτική τρίχα, από τους όρχεις του, δεν είσαι ρεεεεεεεεεεεε!..

Όπως θα έλεγαν στα… Καφενεία, “τί να κλάσεις” μπροστά του ρε Αλέξη!..

(Το επίθετο “πολιτικός”, – κή, – κό, κλπ, είπαμε πως μπαίνει πάντα)!..

2. Σου απαντώ φιλαράκο!

Το “σάϊτ” απευθύνεται κυρίως(!) σε “ξύπνιους” ανθρώπους!

– Ο Φιντάν ήταν ανάμεσα στους νέους Υπουργούς; Όχι!

– “Başkanlık” σημαίνει Υπουργείο; Όχι, σημαίνει Προεδρείο!

– Τότε, γιατί έγραψα Υπουργός και το “Başkanlık” το… έκανα Υπουργείο;

– Μήπως τα τουρκικά των… “Αγγέλων” είναι “γάματα” και όχι “γαμάτα”; Είναι “γαμάτα” φιλαράκο! Πάντως, προφανώς, ούτε η υπόψη ερώτηση σε απασχόλησε, αλλά αντί να σκεφτείς (εδώ ακριβώς είναι το “μυστικό” στο αντικείμενο, το να σκέφτεται κάποιος, τί μόλις έχεις διαβάσει), επεδίωξες την εύκολη λύση να απευθυνθείς στο “σάϊτ” μας!

  • Τότε, γιατί τα έγραψα, όπως τα… έγραψα;
  • Διάβασε παρακάτω:

– Για να καταδείξω “δυνατά” ότι ο Φιντάν είναι πλέον, και απολύτως ΕΠΙΣΗΜΩΣ, το Νο “1” “απάσης” της τ/”Κοινότητος Πληροφοριών” / (“Κ.Π.”), γενόμενος και λεγόμενος πια “Πρόεδρος” και όχι Υφυπουργός (που ήταν ένας απλός τίτλος και αντανακλούσε αυστηρά την Υπηρεσία του και μόνον και εννοώ το müsteşar), γενόμενος ουσιαστικά Υπουργός Πληροφοριών”, (περί αυτού πρόκειται), παρά τον ένα και μοναδικό Πρόεδρο της χώρας, ΡΤΕ!

– Εκτιμώ πως είναι θέμα χρόνου να χρησθεί και ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΟΣ(!) Υπουργός ο Χακάν Φιντάν και ασφαλώς εννοώ, λόγω της σίγουρης κατ’ εμέ αναβάθμισης της θέσης, την οποία αυτός κατέχει σήμερα και γενικώς της ΜΙΤ! Αυτό, εκτιμώ πως θα συμβεί, και μάλιστα πανηγυρικά, όταν θα συζητηθούν και θα νομοθετηθούν, στην νέα πια Βουλή, όλες οι μεταρρυθμίσεις στην υπόψη Υπηρεσία, οι οποίες έγιναν, γίνονται και θα γίνουν [Λογικά(!) θα “περάσει” νέος Νόμος για τον υπερ-θεσμό(!!!) πλέον -γενικώς- των “Πληροφοριών”,στην Τουρκία!.. Άλλωστε ο ΡΤΕ είναι και “φαν” του Σουλτάνου Αβδούλ Χαμήτ, του Β’, ο οποίος “έμεινε στην Ιστορία”, όπως λέμε, για τις “Πληροφορίες” που είχε τότε το Οθωμανικό Κράτος! Αχαχαχαχαχα]!.. Καταλαβαίνεις!

3

  • Η αλήθεια είναι πως τον αδίκησε ο ΡΤΕ τον Φιντάν, ως επαγγελματία εννοώ, και δεν νομίζω να μην το έχει καταλάβει, αφού, αν είναι ακόμα ενεργός πολιτικός ο ΡΤΕ, το οφείλει “εν πολλοίς” στον Φιντάν! Ο ΡΤΕ, ως “καλός Μουσουλμάνος”, κάποια στιγμή, θα τον δικαιώσει! Αν προλάβει ασφαλώς!..

– Σου θυμίζω ακόμα πως εδώ και αρκετό καιρό, οι Τούρκοι έχουν κρατικό “Ανώτατο Συμβούλιο Πληροφοριών, αν θυμάμαι καλά τώρα, δυνάμεως 25 ανθρώπων, της τ/”Κ.Π.”, από ΜΙΤ (η οποία σου θυμίζω πως έχει ήδη διαιρεθεί σε “Εσωτερικού” και “Εξωτερικού”, κατά τα αμερικανικά πρότυπα), από ΤΕΔ (Τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ, Τ/ΓΕΣ/2ο ΕΓ, Τ/ΓΕΝ/2οΕΓ, Τ/ΓΕΑ/2οΕΓ), ΥΠΕΣ/Δνση Πληρ-ριών – Ασφαλείας, Σ-Χ [όλο αυτό το Σώμα ήταν, είναι και θα είναι, από μόνο του, μια ολόκληρη “Δνση Πληρ-ριών(όπως ακριβώς το γράφω) / όπου -σε αποστολή- βλέπεις Τ/Σ-Χκα, αυτός είναι 100% των “Πληροφοριών”, ενώ στη θέση της παλιάς και ουδέποτε αποδεκτής ως… ύπαρξης από το Τ/ΓΕΕΔ, περιβόητης τ/J.İ.TE.M. (Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele” /  “Πληροφορίες Σ-Χ και Αγώνας Κατά Της Τρομοκρατίας, που ήταν μια “Ομάδα” «Συλλογής Πληρ-ριών στο Πεδίο και  Εκτελεστών»), υπάρχει και σήμερα ομοίως παρακρατική τ/”Ομάδα”, που στις τάξεις της μέχρι και πρόσφατα πολεμούσαν και Τζιχαντιστές, από Συρία και Ιράκ (είναι αυτή που κατέσφαξε ζωντανούς, 29, “if my memory serves me well”, παγιδευμένους Κούρδους μαχητές, ουσιαστικά αιχμαλώτους, μέσα σε υπόγεια “τούνελς” κτιρίων, στο ηρωϊκό Λίτζε, της… ηρωϊκότερης Κουρδικής πρωτεύουσας, του Ντιγιάρμπακιρ) και η οποία πολεμά “καθαρά” για τον ΡΤΕ, ενώ “προέρχεται” / συναποτελείται από “Ειδικο-Δυναμίτες” του Σώματος της Σ-Χ, όπως και από ομοίους της τ/Αστυνομίας, καθώς και από μικρό αριθμό ομοίων “Χωριοφυλάκων” – “Köykorucuları” / είναι mix team δηλαδή / βρες στο “σάϊτ” μας, τί έχουμε γράψει γι΄αυτούς, τότε που μας έγραφαν σε τοίχους του Ντιγιάμπακιρ, ότι δικός τους “Άγγελος” είναι ο ΡΤΕ, κλπ], η τ/Δκση Ακτών/Δνση Πληρ-ριών, το ΥΠΕΞ (ανάλογες -κάθε φορά- Δνσεις και Τμήματα), Σύμβουλος / -λοι του Προέδρου, κλπ!

– Και “έκλεινα” την αναφορά μου, γράφοντας και ρωτώντας σας, το τί γίνεται στην Ελλάδα, σήμερα, με τις “Πληροφορίες”, στρατιωτικές και άλλες!.. Για πέστε μου λοιπόν! Στις “Πληροφορίες” πχ του ΓΕΣ, εκτός των ασχέτων, μήπως υπηρετούν και στελέχη που δεν είναι στην συνείδησή τους Έλληνες, απλώς και μόνον επειδή γνωρίζουν γλώσσα ομόρων χωρών; Προσοχή! Δεν λέω ότι συμβαίνει, απλώς ρωτάω!.. Κλπ, κλπ, κλπ!..

– Κουράστηκα όμως φιλαράκο και έχω μείνει και μόνος! Κάτσε και μελέτησε(!) και κυρίως “μάθε” – προσπάθησε τουλάχιστον – να “προωθείς” την σκέψη σου, πέρα απ’ ό,τι διαβάζεις, ήτοι “τήρει” την περίφημη λαϊκή ρήση / φράση τί θέλει -άραγε- να πει ο… ποιητής;

3. Ως ιερό μνημόσυνο, λόγω της θλιβερής επετείου της 20ης Ιουλίου 1974, αποτέλεσμα πολυχρόνιων παγκόσμιων σχεδιασμών, κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, των “Διεθνών Εβραίων, την ταυτότητα και το ποιόν των οποίων έχουμε αναλύσει και επαρκώς εξησήσει στο “σάϊτ” μας!

– Γράφει ο Ανδρέας ΛΥΚΑΥΓΗΣ, γνωστός συγγραφέας και δημ/φος της Κύπρου, στις 31-08-1974: (Επιλογή μου)!..

 “… Χιλιάδες είναι οι Έλληνες που ξέκοψαν στις τουρκοκρατούμενες περιοχές. Άνδρες,γυναίκες, παιδιά που δεν μπόρεσαν να διαφύγουν, έχουν μείνει στο έλεος των Τούρκων που καταστρέφουν κυριολεκτικά τα πάντα. Οι Τούρκοι εξετέλεσαν εν ψυχρώ πολλούς νέους και εφήβους. Γύρω στα χωριά πετούν ακόμα γύπες, που τρώνε τα άφθαρτα πτώματα των παλληκαριών μας. Οι γυναίκες σε πολλά χωριά ατιμάζονται. Οι Τούρκοι τις σύρουν, άσχετα αν είναι γριές ή ανήλικες και τις κακοποιούν μπροστά στα μάτια των δικών τους.

Στο όμορφο κεφαλοχώρι ΑΚΑΝΘΟΥ – βρίσκεται βορείως της Αμμοχώστου – οι Τούρκοι εβίασαν τις γυναίκες μέσα στην εκκλησία που κατέφυγαν για να γλυτώσουν. Μερικές τις έσυραν μπροστά στην Αγία Τράπεζα, για να κορέσουν τις κτηνώδεις ορέξεις τους. Των ανδρών έκοψαν τα γεννητικά όργανα και τα κρέμμασαν στις εικόνες, αφήνοντάς τους να σφαδάζουν αιμόφυρτοι.

Στο χωριό ΤΑΥΡΟΥ μερικές κοπέλες σφάχτηκαν, διότι αντιστάθηκαν, ενώ σημειώθηκαν περιπτώσεις που μανάδες έσφαξαν τα κορίτσια τους, για να μην ατιμασθούν.

Στην Μόρφου, δύο κοριτσάκια 14 και 15 ετών, μαθήτριες Γυμνασίου, βιάστηκαν από δεκάδες Τούρκους στρατιώτες και πέθαναν από αιμορραγία κι από τα δαγκώματα των λυσσασμένων βαρβάρων… “!..

 Kissinger-777x437

Ο ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ (2ος ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ), ΕΠΙΤΙΜΟΣ Π-Θ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, “ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ” Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ! Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ “ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ” ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

ΠΟΝΤΑΡΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΟΓΟ” ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ!..

(ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΑΜ…. ΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ “ΒΑΘΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”! ΕΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ”! ΛΟΙΠΟΝ);

3 4 5

6 7

ΟΜΩΣ!

ΣΧΟΛΙΟ

– Είμαστε Έλληνες και αυτοί Τούρκοι!..

– Εμείς, ο κόσμος ο βαθιά ασκημένος από έναν πανάρχαιο αυθύπαρκτο πολιτισμό, που σαν μέτρο ζωής έχει την καλή φαντασία, την πνευματική αρετή, την ψυχική ευγένεια, την έμφυτη καλωσύνη, την γεμάτη θάρρος και μετριοπάθεια κοινωνική δραστηριότητα. Εμείς το ΑΙΩΝΙΟ ΦΩΣ!..

Εκείνοι, μια άπληστη εκδικητική μάζα, με έκδηλα τα σημάδια του φθόνου, που ζει σε μια σκοτεινή ηθική απομόνωση, χωρίς τον ελάχιστο πνευματικό φτερουγισμό, χωρίς κανέναν αληθινό πνευματικό σύντροφο, έξω από τα γεωγραφικά της όρια, κανέναν άνθρωπο του στοχασμού και της τέχνης, που να πιστεύει σε κάποιο δικό της φως, με τον παραμικρό ανθρωπιστικό στόχο. Με μοναδικούς “φίλους” τους αναγκαστικούς οικονομικούς της συνεταίρους και τους πληρωμένους πράκτορες, όσο ψηλά και αν στέκουν, των διεθνών συμφερόντων της. Είναι το αιώνιο σκότος!..

Είμαστε οι φορείς του Ευρωπαϊκού πνεύματος. Είναι οι εκφραστές της αρχαίας Ασιατικής βαρβαρότητος.

– Καλλιεργούμε το πνεύμα, καλλιεργούν το όπιο! Οραματιζόμαστε την ειρήνη, προπαγανδίζουν το μίσος! Τους απλώνουμε χέρι καλής γειτονίας και μας χτυπούν με το μαχαίρι πισώπλατα!..

– Και, και, και, και… Και τελικά, είμαστε οι Έλληνες, οι αιώνιοι αμύντορες απέναντι στην Ασιατική βαρβαρότητα και είναι οι Τούρκοι, οι αιώνιοι εκφραστές της!..

– Είναι σημαντικό να δούμε πως οι Τούρκοι, αν και έζησαν τόσους αιώνες με τους Έλληνες, δεν επηρεάστηκαν και ουσιαστικά δεν πήραν τίποτα απ’αυτούς, ώστε να αλλάξουν και να εξανθρωπισθούν, παρά μόνον ό,τι έκλεψαν απ’ αυτούς / από εμάς, για να φτιάξουν το Κράτος τους, ακόμα και την Θρησκεία τους!..

– Τί έκαναν; Οι Τούρκοι λοιπόν δεσπότες, όποτε άπλωναν το χέρι τους στην περιούσια ελληνική Φυλή μας, όταν την δυνάστευαν, ήταν για να παίρνουν υλικά μόνον ωφελήματα και ανάμεσά τους το πολυτιμότερο, το αίμα της! Με το ολέθριο και μεθοδικό παιδομάζωμα, διοχέτευσαν στις φυλετικές τους αρτηρίες πολλή από την ανθεκτικότητα και το σφρίγος των Ελλήνων, όχι όμως και από το πνεύμα, διότι αυτό έχει το προνόμιο μόνον να μεταλαμπαδεύεται και άρα πρέπει να υπάρχουν λαμπάδες για να δεχθούν το φως του!

Εμείς τις ανάψαμε τις λαμπάδες του Πολιτισμού! Και από τότε αυτές, μένουν αναμμένες στην γη μας, μέσα από όλους τους ολέθρους που μας κύκλωσαν στην μακραίωνη και πονεμένη ιστορική μας πορεία!

Εκείνοι εξακολουθούν να φωτίζονται με τις πρωτόγονες δάδες του φανατισμού και να πορεύονται στα κράσπεδα της Ιστορίας, με την ψυχολογία του στίφους!..

– Αντίθετα οι Ρωμαίοι και οι Φράγκοι πήραν πάρα πολλά απ’ του Έλληνα “δασκάλου” το χέρι, με αποτέλεσμα οι Ρωμαίοι να χτίσουν με βάση το ελληνικό πρότυπο έναν εξαίσιο πολιτισμό και οι Φράγκοι να δημιουργήσουν το θαύμα της Αναγεννήσεως!..

 – Οι Τούρκοι έχουν ως κυρίαρχο προτέρημά τους την δεξιοτεχνία του δόλου! Εκμεταλλεύονται, με εκπληκτικό σύστημα αληθοφάνειας, το ψέμα, την υποκρισία, την απάτη, για να πετύχουν τον ύπουλο ιμπεριαλιστικό επεκτατισμό τους και να παγιώσουν την αδικία! Είναι άφιλοι, άσπονδοι, απροσχημάτιστοι, ενώ περιφρονούν κάθε σπουδαιότητα της ζωής, μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον! Τέλος, με ιταμή θρασύτητα, προσπαθούν να διαστρέψουν και αυτήν ακόμα την ιστορική αλήθεια!

– Σας παραπέμπω, όλους σας, στην “Ιστορία της Ανθρωπότητος”, της ΟΥΝΕΣΚΟ και αρχικώς στον Β’ Τόμο, όπου παρέχεται η υπεύθυνη επιστημονική διακρίβωση ότι στο υπόστρωμα του παγκόσμιου πολιτισμού βρίσκονται οι Έλληνες, ως ευφυείς δημιουργοί, αλλά και πρωτοπλάστες του Ευρωπαϊκού πνεύματος, που γαλούχησε την ανθρωπότητα! Διαβάζω:

«… Αφού βεβαιώθηκαν για την ύπαρξη του συγκεκριμένου στοιχείου, οι άνθρωποι, απ’ αυτό στράφηκαν σε γενικές έννοιες, σε ό,τι ο Πλάτων απεκάλεσε “ιδέες”! Έτσι ξαναγύρισαν πίσω, στον ίδιο δρόμο που είχαν διανύσει και εισήγαγαν ένα μεταφυσικό στοιχείο στην εμπειρική τους γνώση. Αυτό έγινε, κατά την περίοδο που μας απασχολεί,από τους Έλληνες, οι οποίοι ήσαν οι πιο επιμελείς παρατηρητές του υλικού κόσμου, αλλά και οι πιο ευφυείς και ακούραστοι θεωρητικοί διανοητές… »!.. (Τόμος Β’, σελ. 125).

– Και για την τελευταία, πριν από τον γλυκύ ΙΗΣΟΥ, χιλιετία, αναφέρονται στον ίδια Ιστορία, της ΟΥΝΕΣΚΟ, του του Ο.Η.Ε., τα ακόλουθα:

«… H ιδανική ομορφιά που ενέπνευσε τον Πλάτωνα και αργότερα τον Επίκουρο, βρίσκεται σ’ όλη την περίοδο που τους χωρίζει στα απέριττα και γαλήνια γλυπτά του Πραξιτέλους. Η αναζήτηση εκλεπτυσμένου ύφους από τον Ισοκράτη βρίσκει το αντίστοιχό της στην υπέροχη τελειότητα του Λυσίππου. Η σπουδή της φύσεως από τον Αριστοτέλη και τους πρώτους μαθητές του, ήταν ο πρόδρομος για τις βαθιές και εμπεριστατωμένες ανατομικές σπουδές και την αναπαράσταση του τοπίου και των ζώων στην ελληνιστική εποχή. Τα ειδυλλιακά θέματα του Θεόκριτου ξαναβρίσκονται στην γλυπτική και τη ζωγραφική της μετά τον Αλέξανδρο εποχής. Και τέλος, ο τρομακτικός ρεαλισμός της τραγωδίας περνάει μέσα από την ύστατη τρομερή έκφρασή του στον Λαοκόοντα… »!..  (Τόμος Β’, σελ. 523).

– Δεν έχω χρόνο να σας γράψω και για άλλους Τόμους, της υπόψη Ιστορίας, αλλά σας παραπέμπω πχ και στον Τόμο Γ’, (σελ. 55), όπου εκεί μπορείτε να διαβάσετε για τους Τούρκους και το… ποιόν τους!..

– Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, τί λένε ξένοι και όχι Έλληνες, για τους Έλληνες και την τεράστια σημασία τους, ως γεννήτορες του Παγκοσμίου Πολιτισμού και ως θεμελιωτές των Επιστημών και της Γνώσης! Σταματώ εδώ όμως, αναφέροντάς σας, τί είχε πει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ για την Φυλή μας! Διαβάστε:

Τούτη η φυλή η δικιά μας είναι βαθειά μπηγμένη μέσα στην αλήθεια του κόσμου, έτσι σαν τον βράχο και ποτέ δεν θα ξεριζωθεί!..

9

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Επειδή κάποιοι ηλίθιοι “μασάνε” ακόμα τουρκικό κουτόχορτο, διαβάστε παρακάτω, όσοι ασχολείστε! [Ευτυχώς, “περάσατε” στον Κουβέλη κάποιοι, ό,τι σας έγραψα εδώ, τουλάχιστον 3 φορές, σχετικά με τον χρόνο κρατήσεως φυλακισμένων στην Τουρκία, (18 μήνες), χωρίς απόδοση κατηγορίας].

OHAL komisyonundan 1560 iade kararı

Olağanüstü Hal dönemi bitti. Ancak OHAL İnceleme Komisyonu çalışmalara devam ediyor. Komisyon bugüne kadar 26 bin başvuruyu karara bağladı. İhraç edilen bin 560 kişi komisyon kararı ile görevlerine geri döndü

21.07.2018 

Afrin şehidi oğlu Abdullah Taha Koç’un tabutunu iki eliyle omuzladığı görüntü ile hafızalara kazınan Ahmet Koç da Komisyon kararı ile görevine iade edildi.

Türkiye’de 2 yıl süren OHAL dönemi resmen sona erdi. Süreçte KHK’larla 125 bin 678 kamu görevlisi ihraç edilirken, çok sayıda kurum ve kuruluşu da kapatıldı. KHK’larla toplam 131 bin 922 tedbir işlemi (ihraç, rütbe sökme, kapatma vb.) gerçekleştirildi. KHK’larla tesis edilen işlemlere karşı başvuru mercii olarak kurulan OHAL İnceleme Komisyonu’na 110 bin 84 kişi başvurdu.

1560 İADE KARARI

22 Aralık 2017’den itibaren karar vermeye başlayan Komisyon, bugüne kadar yaklaşık 26 bin başvuru dosyasını sonuçlandırdı. Bunların 22 bin 440’ı hakkında ret kararı verildi. Komisyon 1560 kamu görevlisinin başvurusunu ise kabul ederek görevlerine iadelerini sağladı. Yine komisyonun ön incelemesinden sonra 2 bin kişi KHK ile görevlerine iade edildi.

SON KHK İÇİN SON TARİH 5 EYLÜL

Komisyon kararları tebliğ edilmek üzere kişilerin en son görev yaptığı kurumlara teslim ediliyor. Başvurusu kabul edilen kişilerin atama işlemi, ilgisine göre Devlet Personel Başkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılıyor. Komisyon kararlarına karşı, kararın tebliğinden itibaren 60 gün içinde Ankara 19. ve 20. İdare Mahkemelerinde iptal davası açılabiliyor. Son yayımlanan 701 sayılı KHK ile hakkında işlem yapılanlar, Komisyona 5 Eylül 2018’e kadar başvurabilecek. Bu KHK ile de 18 bin 600 kişi ihraç edilmişti.

(ΑΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΜΕ ΟΚΤ. 2018, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΦΑ! “ΑΚΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ”, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΣΕΚ ΓΚΜΟΧ)!..

TERÖRLE İLTİSAKLARI YOK

Komisyonun iade kararlarında yapılan araştırmalar sonucunda söz konusu kişilerin terör örgütleri ile iltisaklı ve irtibatlı olduklarına dair delil elde edilemediği belirtildi. Bazı kararlar şöyle;

ŞEHİT BABASI

Türkiye onu şehit oğlu Abdullah Taha Koç’un Türk bayrağı’na sarılı tabutunu omuzlaması ile tanıdı. Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında 1083 rakımlı Keltepe’de şehit olan 8 askerden biri olan Jandarma Astsubay Çavuş Koç’un Konya Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan babası Ahmet Koç, 22 Kasım 2016’da yayımlanan KHK ile görevinden ihraç edilmişti. İşte o şehit babası da Komisyon kararı ile iade edilenler arasında yer alıyor.

FETÖ’CÜ MÜDÜR KURBANI ÖĞRETMEN

Bir başka karar ise FETÖ’cü okul müdürü kurbanı olan öğretmene ait. Kayseri’de görev yapan Aysun Öğretmen FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kapatılan Aktif-Sen üyesi diye ihraç edildi. Ancak gerçek Komisyonun incelemesi sonucunda ortaya çıktı. Üyelik kaydının Aysun öğretmenin bilgisi dışında dönemin okul müdürünce yapıldığı tespit edildi. Aysun öğretmen de görevine iade edildi.

BYLOCKÇU” KIZ KARDEŞ YAKMIŞTI

Bir diğer öğretmen ise üzerinde kayıtlı cep telefonu hatlarından birinde örgütün gizli haberleşme ağı ByLock bulunduğu gerekçesiyle ihraç edildi. Ancak bu hattının FETÖ ile bağlantısını verdiği ifadede itiraf eden öğretmenin kız kardeşince kullanıldığı belirlendi. Bu gelişme üzerine Komisyon Kütahya’da görev yapan öğretmenin de mesleğine iadesine karar verdi.

2. Την ίδια περίοδο με τους Βρεττανούς και ό,τι σας έγραφα σχετικά με την “RAF”, διαβάστε και για την “USAF!

Air Force formalizes Air Force One replacement deal with contract to Boeing

By Secretary of the “Air Force Public Affairs” / Published July 19, 2018

WASHINGTON (AFNS) — The U.S. Air Force awarded a contract to The Boeing Company to design, modify, test, certify and deliver two presidential, mission-ready aircraft by 2024.

This contract action formalizes President Trump’s agreement reached with Dennis Muilenburg, Boeing chairman, president, and CEO, Feb. 20, 2018. This sets $3.9 billion as the price for the two completed Air Force One replacement aircraft, saving the taxpayers over $1.4 billion.

This contract modification is firm fixed-price and contains over-and-above provisions to address both presidential quality items, or additional test effort induced by the government above the planned program baseline.

The Air Force looks forward to partnering with Boeing on the VC-25B program to deliver the next Air Force One fleet by 2024.

3. voskopoulos_pavlos_ouranio_tokso

OTAΝ… ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ “ΦΩΝΑΖΑΝ” ΗΤΑΝ… ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΕΣ! “ΦΑΤΕ” ΤΩΡΑ Π.ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ… ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΟΧΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Ο Κος ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΕΔ!..

ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ!

ΑΦΗΝΑΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΩΝ… ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΣΕΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΕΣ… “ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ), ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΝΟ), ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ “ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ” Η ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ)!..

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Η ΕΥΠ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ, ΣΤΙΣ 24-07-2018, Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ;

4. Μετά το πολεμικό Μουσείο στα Χανιά, [που έχουν πήξει από νεαρά διεθνιστικά κομμούνια, στο Παν-μιό τους κυρίως, από πράκτορες μεσανατολικών δυνάμεων και της ΜΙΤ, από στρατολογημένους χρυσοπληρωμένους Κρητικούς, που μιλάνε για ανεξάρτητη Κρήτη επίσημα και “ανοιχτά”, και από άλλες οχιές], ο επόμενος στόχος θα είναι το Μουσείο με τα λοιπά εκθέματα του ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στο κέντρο των Αθηνών;

– Ενοχληθήκατε ρε κομμούνια από την αναφορά μας στον Βενιζέλο; Θα αρχίσει “στημένη” πολεμική κατά του ΕΘΝΑΡΧΗ από την Κ-Β και τον ΣΥΡΙΖΑ και βάλλανε επίτηδες να κάψουν το “σπίτι του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”; (Καταλάβατε τί εννοώ, αφού τα 8 στα 10 εκθέματα, για να μην γράψω τα 10 στα 1ο ανήκουν στην Ιστορία του ΕΘΝΑΡΧΗ)!..

Σκοπιανό, Αλβανικό (θα ακούσουμε σύντομα, από το πολιτικό πουλητάρι τον Κοτζιά, τα όσα ανέφερε ο βαθειά ανθέλληνας Κος Γιοχάνες ΧΑΝ) και τώρα έρχεται και παράδοση στην Τουρκία (;) και επιβάλλεται να καταρρακωθεί το φρόνημα των Ελλήνων, με πολεμική κατά του ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ Ελευθερίου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ή κτυπήθηκε το Μουσείο, διότι ο ΒΕΝΙΟΖΕΛΟΣ ήταν ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και μάλιστα ο 1ος;

  • ΟΧΙΕΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΛΥ Η ΝΕΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΑΣ! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ, νεο-ΒΟΥΔΕΣ ΚΑΙ… ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ!.. 

5. Φίλοι μου! Ζητάτε πολλά, αλλά οι “Άγγελοι” έφυγαν και είμαι πια μόνος! Το επόμενο διάστημα φεύγω και εγώ για διακοπές στην Τουρκία! Εξαρτάται βεβαίως και από το τί θα πει και ο ARXAGGELOSΕυχαριστώ πάντως για την αγάπη σας!..

– Σε ό,τι αφορά στους “συνασπισμένους”, που σας τους “χρωστάω”, μετά από τους “συνεργάτες των κομμουνιστών και την τύχη τους” που σας έγραψα, καθώς και θέματα για τον Κομμουνισμό, ώστε να καταλάβετε το πώς ενεργεί η Κ-Β των κομμουνιστών του “ΣΥΡΙΖΑ” και των δοσίλογων των “ΑΝΕΛ”, όπως πχ “Κομμουνισμός και Μεσαία Τάξη”, “Κομμουνισμός και Οικονομία”, “Κομμουνισμός και Ηθικές Αξίες”, και άλλα, “πρώτα ο Θεός” πάντα, μετά από την επιστροφή μας!.. Θα πειστείτε τελικά πως είτε “Κόκκινος”, είτε “Μαύρος” είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, είναι στην πράξη ίδιοι, είναι δίδυμα αδέλφια, όπως σας έχουμε εξηγήσει εδώ! Συντονιστείτε λοιπόν στον elliniko thrilo και ανα/υπομείνατε!

61 (1)  frizis

ΣΧΟΛΙΟ μόνον για την “φωτο” με τον Κο ΦΡΙΖΗ!

(Για τις άλλες “φωτο”, ό,τι καταλαβαίνετε, πράξτε)!..

  • Γιατί ρε Μεγαλο-Εβραίοι της Ελλάδος, “τα βάλλατε” με τον Ραββίνο ΦΡΙΖΗ; Δεν σας άρεσαν οι αλήθειες που είπε για την Ελλάδα μας; Εσείς δεν είστε Έλληνες – Εβραίοι ρε, ή όχι; Πού ήταν λάθος ο Κος Φριζής, για πείτε μας! Ντροπή ρε, ντροπή σας!..
  • Θα ήθελα,κάποια στιγμή, να ακούσω την γνώμη σας για τον Π-Θ Νετανιάχου, για τους Παλαιστινίους και το σημερινό ΙΣΡΑΗΛ!..

τ ε-φ

hurriyet-gazetesi  aydinlik-gazetesi

7. Πριν σας αφήσω, σας αφιερώνω, με πολλά “ζετέμ”, το ζεϊμπέκικο “ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ”, με τον Δ. ΓΙΩΤΗ (2015)! 

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ” σε όλους σας!

Για σένα Κε Τσίπρα, κατά τον τίτλο της ταινίας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κε ΛΩΡΕΝΣ, σου εύχομαι,

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κε ΤΣΙΠΡΑ“!

(Για να δούμε θα σ’ αφήσει να κάνεις ο ΡΤΕ);

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!..

ΣΕ… ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΑΜΕ ΑΠΌ ΤΗΝ 1Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕΣ ΜΥΤΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 100%!

ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΘΕΣ “ΚΑΝΤΗΝΑ” ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ “ΣΩΣΟΥΜΕ -ΙΣΩΣ- ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!..

ΧΑΙΡΕ… ΤΣΙΠΡΑ

ΜΑΖΙ

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!

-/-