“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΓΙΩΡΓΟ !!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ “ΜΙΚΡΕ“!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ” ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ, ΝΑ ‘ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! 

Ω1

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

1. Σημειώνουμε ότι αν υπήρχε”… ΕΥΠ, (δεν μιλάω για Ε/Κράτος), όλα αυτά τα τάχα μου… αναρχο-δημοκρατικά σκουπίδια, που σκύλευσαν και συνεχίζουν να σκυλεύουν την μνήμη απλώς και τίποτα άλλο, ενός ανθρώπου, (λέμε όμως ΕΥΠ, αφού πρόκειται για στρ-κό), άταφου μάλιστα ακόμα, αποδεικνύοντας ότι έχουν απλώς ανθρώπινη μορφή και όχι κτήνους, αλλά ότι είναι ΚΤΗΝΗ(!!!) θα τα… εντόπιζε, θα τα… συναντούσε και τουλάχιστον “ΑΠΑΞ”, θα τα… “Χειροτονούσε!!!

2. Κε Γερούλη*, (Υποπτέραρχε ε.α.), που “βγήκες” χθες στον… Εισαγγελάτο!

  • Ελπίζω, αναφερόμενος ειρωνικά (έτσι το εκλάβαμε εδώ εμείς) σε όσους “κλαίνε σήμερα για τον Σμηναγό”, όπως είπες, να μην εννοούσες (και) εμάς φιλαράκο! Μόνον το ακολουθούν “κράτα”! Τον Μπαλταδώρο, (όπως και τον Πανανά, λίγο πίσω χρονικά), τον ξέραμε προσωπικά, πολλοί εδώ από εμάς, με πρώτον τον χαμένο μας “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” και αν μπορούσες να μας έβλεπες, πιθανώς να καταλάβαινες!
  • Τώρα κάτι ακόμα! Εσύ ξέρεις, ως ειδικός, καλά τα της ΠΑ και εννοώ ως τέως Πιλότος, τα των α/φ, τα του αέρος, κλπ! (Βεβαίως ήταν ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ σου να δώσεις την πληροφορία στους Τούρκους, ότι έχει χαλαρώσει πολύ η εκπ-ση των πιλότων μας στα όργανα των α/φ, κλπ, αν βεβαίως συμβαίνει αυτό, διότι ασφαλώς και δεν είσαι εσύ η… ΕΠΑ, ούτε και ε.ε. τώρα, ώστε να ξέρεις τί γίνεται και τί όχι, στην ΕΠΑ)!
  • Όμως! Άσε και εμάς να ξέρουμε καλύτερα από εσένα θέματα “Πληροφοριών”, ειδικά τα έχοντα σχέση με την Τουρκία! Άσε να ξέρουμε καλύτερα από εσένα, (τουλάχιστον από… εσένα), για παράδειγμα, αν οι Τούρκοι έχουν τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μέσα και τί ακριβώς ή αν δεν έχουν τα απαραίτητα ηλεκτρονικά μέσα ή πού τα έχουν, αν έχουν, κλπ, μέσα με τα οποία θα μπορούσαν να καταρρίψουν ή να δημιουργήσουν συνθήκες κατάρριψης σε αντίπαλο ή αντίπαλα α/φ!..
  • Όλως τυχαίως “συναντηθήκαμε” σήμερα με το ακόλουθο άρθρο! Διάβασέ το! Ξανατονίζουμε ότι δεν αποδεχόμαστε τίποτα εμείς, εκτός ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ -ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ- ΘΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΜΑΣ!!! (Ήδη, όπως διαβάζω, συνεστήθηΕιδική Εξεταστική / Διερευνητική του Συμβάντος Επιτροπή, απ’ το Ε/ΓΕΑ)! Διάβασέ το όμως εσύ(!) Κε Γερούλη μου, που βεβαίως και είσαι “ο καθ’ ύλην αρμόδιος” και ο “επαϊων”!
  • * Το επώνυμό σου μου θύμισε έντονα χθες τον Κο… Περδικούλη, (Λ. Διανέλλος), απ’ την γνωστή ταινία, στην οποία οι Χατζηχρήστος – Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της γνωστής… παλαιάς ελληνικής βεντέτας, φοβούνται ο ένας τον άλλον!..
  • ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «ΒΟΜΒΑ» από την ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ: «Αποκαλύπτουμε πώς οι Τούρκοι έριξαν το Μιράζ 2000-5 – Αρχικά προκάλεσαν την καταδίωξή τους για…»

  • MIRAZ 2000-5

     

     

    Και ο δεύτερος πιλότος που ακολουθούσε το τραγικό Mirage 2000-5 αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα, σώθηκε όμως  κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Οι πιλότοι μας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά  όταν κατά την κάθοδο, σε ύψος 1.000 ποδών και μέχρι να τραβήξουν το χειριστήριο είχαν βρεθεί στα 300 πόδια. Εξαιρετικά έμπειροι και οι δύο έπρεπε να αντιδράσουν σε δέκατα δευτερολέπτου.

    Το γεγονός ότι και τα δυο Μιράζ 2000-5 αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα μηδενίζει το ενδεχόμενο να παρουσίασε ο άτυχος  Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας. Τούτο σημαίνει ότι, κι αν ακόμα είχε «παραισθήσεις »,  αιτία θα ήταν οι ¨συνθήκες πτώσεις¨, που διαμορφωθήκαν ξαφνικά σε βάρος των δύο Μιράζ 2000-5, της πολεμικής μας αεροπορίας .

    Οι έμπειροι πιλότοι μας έχουν εκπαιδευτεί πώς να αντιμετωπίσουν μια «παραίσθηση», εκτελούν τον κανόνα «κεφάλια μέσα και βλέπω όργανα»

    Τι έγινε;

    Ege-ve-Atina-FIR-Açıklamalı-Harita

     

    Οι πιλότοι των δύο Mirage 2000-5 έλαβαν για άλλη μια φορά αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών. Απέκτησαν επαφή με τους Τούρκους στη Μυτιλήνη και τους παρακολουθούσαν  μέχρι τη Ρόδο, όμως οι Τούρκοι πριν αποχωρήσουν τους ξαναοδήγησαν μέχρι τη Μυτιλήνη και εκεί ακριβώς που ήθελαν.

    Πάνω από την Μυτιλήνη δέχτηκαν παρεμβολές  στα ηλεκτρονικά συστήματα των αεροσκαφών για εντοπισμό θέσης, τα γνωστά μας GPS. Ως γνωστό πλέον οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν μεγάλο αριθμό συσκευών ηλεκτρονικού πολέμου, που είναι ικανές για εκτεταμένες υποκλοπές και παρεμβολές . Έχουν ως προς τούτο επανδρώσει τις ακτές τους αλλά και την νήσο Ίμβρο , κοντά στην Μυτιλήνη.

    Το πρόβλημα που παρουσιάζεται με αυτές τις παρεμβολές έχει  δύο μορφές, είτε ως διακοπή του σήματος, (στην προκείμενη περίπτωση χάθηκε το στίγμα του άτυχου Μιράζ), είτε ως λανθασμένη ένδειξη θέσης. Το γεγονός ότι το αεροσκάφος του άτυχου Σμηναγού δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου σημαίνει ότι, οι πιλότοι μας δεν αντιλήφθηκαν (προφανώς λόγο κόπωσης) την παρεμβολή στα GPS που είχε σαν  αποτέλεσμα (στηριζόμενοι στα όργανα του αεροσκάφους λόγο μειωμένης ορατότητας) να ¨βλέπουν¨ μεγαλύτερη απόσταση από την επιφάνεια απ’ ότι ήταν στην πραγματικότητα .

    Τούτο αποδείχτηκε μοιραίο κατά την κάθοδό τους για προσγείωση, σε συνδυασμό με την σχετική έλλειψη ορατότητας που οφείλεται πράγματι στη χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στην περιοχή , δεδομένο όμως που δεν ήταν πρωτόγνωρο και δεν επηρέαζε τους έμπειρους πιλότους.

    Επίσημα πλέον οι Τούρκοι μπορούν να ισχυρίζονται ότι, «πράγματι είχε γίνει αναχαίτιση, αλλά όταν έπεσε το ελληνικό μαχητικό, δεν υπήρχε κάποιο τουρκικό αεροσκάφος κοντά»! Να τους πιστέψουμε ;

    Τον τελευταίο καιρό το τουρκικό σχέδιο που δοκιμάζεται, είναι η αποκοπή και ηλεκτρονική απομόνωση κάποιου νησιού στο ανατολικό Αιγαίο. (ΣΧΟΛΙΟ “ΑΝΤΙΛΑΛΟΥ: Ποιού νησιού άρα-γε, έλα μου ντε)!

    Τι θα κάνετε τώρα Kύριοι , εάν δεν μπορείτε να αποκλείσετε το ανωτέρω σενάριο ;

    Θα σας πούμε εμείς τι θα κάνετε. Θα πείτε ότι «για την μη καθαρή έξοδο στις αγορές τον Αύγουστο, αλλά και για τα επιπλέον οικονομικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων  φταίει τώρα  η τουρκική προκλητικότητα, που μας αναγκάζει να δαπανήσουμε δισ-ρια, τάχα μου για στρατιωτικές δαπάνες».

    Σεβόμενοι το πένθος της οικογένειας του άτυχου Σμηναγού αλλά και το σχετικό απόρρητο, δεν θα δώσουμε άλλα στοιχεία, θα πούμε μόνο ένα πράγμα: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!

    Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην Οικογένεια του άτυχου Γιώργου και στην Οικογένεια της Π.Α

    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

    (Αναδημοσίευση από το “σάϊτ” της ε/φ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, 14-04-2018, χωρίς την άδεια της ε/φ).

     

    -/-

     

    Εμείς λοιπόν, και ως κατακλείδα, Κε Γερούλη μας, αναφέραμε κάτι χθες στην ΕΠΑ, και θα πρόσεξες ότι γράψαμε πως υποβάλλουμε, όντας μη στρ-κοί, την εκ προοιμίου συγγνώμη μας, αν -παρ’ ελπίδα- γράψαμε κάποια… παπαριά και επίσης συγγνώμη, αν η πληροφορία αυτή που αναφέραμε ή το ύφος μας θα θεωρείτο πιθανώς υπόδειξη!.. (Αν και δεν θα έπρεπε, όταν “παίρνεις” πληροφορία, να συμβαίνει αυτό, αφού επιβάλλεται να αφήνεις τον “δότη” να ομιλεί όπως θέλει, διότι η ουσία για τον “λήπτη” είναι να πάρει, αυτό το οποίο θέλει να πει ο κάθε φορά “δότης”)!.. Κατάλαβες!..

    Όμως οι 2 τελευταίες επαναληφθείσες υπενθυμήσεις-επισημάνσεις μας, στο ίδιο χθεσινό άρθρό μας, (13-04-2018), σχετικά με την ΤΠΑ, είναι 100% ακριβείς και μη επιδεχόμενες ουδεμιάς αμφισβητήσεως!

    Σε κάθε περίπτωση βεβαίως, ο καθείς, άρα και η ΕΠΑ, οφείλει να διαβάζει και να παρακολουθεί τα πάντα, να τα υποβάλλει σε διήθηση και να κρατά ό,τι αυτή νομίζει, διότι αυτή είναι που… πολεμάει! (Το αυτό ισχύει και για τα άλλα 2 Επιτελεία)!.. Ή όχι; Θα συμφωνείς φαντάζομαι!..

    3. Τέλος, υποβάλλουμε τα ειλικρινή μας και “από καρδιάς” ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ(!!!) στον Πρόεδρο της Βουλής Κο Ν. ΒΟΥΤΣΗ, (και ασφαλώς και σε όλα τα ελληνικά Κόμματα, όσο και “κατώτερα των περιστάσεων” να έχουν αποδειχτεί ή και να αποδεικνύονται, κατά καιρούς, όπως πχ τώρα με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ, απέναντι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ), για την ενέργειά του να ενεργοποιήσει τον Νόμο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ η χαροκαμμένη Οικογένεια του χαμένου” Πιλότου μας, ο οποίος “έπεσε” για την διαφύλαξη της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και της ΤΙΜΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! (Και των “Κτηνών” των “σάϊτ“)!..

     

-/-