ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ… ΠΕΙΡΑΙΑ!..

ω4

                                                                         ΠΑΟΥΛΟ ΜΠΕΝΤΟ ΑΝΤΙΟ!

1. Ποτέ δεν έπαιξε με μια ίδια ενδεκάδα, έστω και για… 2 Κυριακές! Αδιανόητο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να μην έχει έστω έναν βασικό κορμό!.. Πώς “θα δέσει” η Ομάδα; Απαράβατος Νόμος: Δοκιμάζουμε και τελικά καταλήγουμε..!.. Καταλάβατε!

Παράδειγμα: (Επιφανειακή αναφορά)

– Πάμε πχ να φτιάξουμε ένα όπλο, κάνουμε αλλαγές υλικών, που έχουμε αγοράσει, με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες, κάνουμε δοκιμές επί διαφόρων θεμάτων, κλπ, με στόχο πάντα τη μεγιστοποίηση της ισχύος του όπλου και τελικά καταλήγουμε σε ένα προϊόν, με 1, 2 αλλαγές πχ στην επίδραση επί του… βεληνεκούς του, κλπ και αρχίζουμε μετά να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο όπλο!..

ΑΡΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΘΕΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ!

2. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έπρεπε να ξέρουν ότι οι Πορτογάλοι δεν χωνεύονται με τους Ισπανούς, και το αυτό συμβαίνει με τα… αποικιακά παιδιά τους τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι δεν χωνεύονται με τους Αργεντίνους-Ιταλούς! Άρα, και με βάση τη μεταβατική ιδιότητα, οι Πορτογάλοι δεν “πάνε” τους Ιταλο – Αργεντίνους, και οι Ισπανοί τους Πορτογαλο – Βραζιλιάνους!

– Αν πάτε πχ στην Ισπανία θα σας πουν οι Ισπανοί ότι “τους Πορτογάλους τους έχουμε να μας σκουπίζουν τις… αυλές μας” ή ότι “οι Πορτογάλοι είναι γύφτοι”, κλπ.

– Αν πάτε στην Πορτογαλία θα δείτε πχ τη Λισαβώνα γεμάτη από Βραζιλιάνους μετανάστες!..

ΑΠΟΨΗ ΣΑΪΤ: Οι ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ! ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ… ΒΡΩΜΙΚΟΙ! (ΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟΙ” ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ)!..

Τα πάντα λοιπόν φίλοι μου τα εξηγεί η Ιστορία!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ “ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ” ΟΙ ΚΑΜΠΙΑΣΟ – ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ. (Για τον Λεάλι, αν δεν σφάλλω, οι συμμετοχές του είναι θέμα του… συμβολαίου του).

3. Ο Μπέντο ποτέ δεν γέλασε, όσο ήταν στην Ομάδα μας (αυτό ενδιαφέρει, ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ) και αμφιβάλλω αν ποτέ γελάει και στη ζωή του. (Δεν μας ενδιαφέρει)!

ω3

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ (06 18:00 ΜΑΡ 2017), ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ! [ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΕΙΠΕ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  (SİC), ΛΟΓΩ ΤΗΣ “ΦΥΓΗΣ” ΤΩΝ… “ΜΙΛΙ” ΚΑΙ “ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥ” ΚΛΠ]. 

(Μέχρι και ο ΣΕΜΠΑ, ο “δικός του”, στα τελευταία ματς ήταν / είναι “πεσμένος”, προφανώς λόγω του επικρατούντος στα αποδυτήρια -προφανώς αρνητικού- κλίματος)!..

– Ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να μην έχει και επαγγελματικές εμμονές!.. (Αυτές μας ενδιαφέρουν)! Έτσι, επέμενε πχ να χρησιμοποιεί το… “άγαλμα” Καρντόσο, και έτσι η Ομάδα ουσιαστικά να “παίζει” με 10 ποδοσφαιριστές, έναντι 11 των αντιπάλων, “σπάζοντας” και τη Ψυχολογία του Ανσαριφάντ!

– Επίσης, ένας τέτοιος άνθρωπος, (χαμηλών πνευματικών δυνατοτήτων), δεν κατάλαβε και δεν θα καταλάβει ποτέ, ότι ποδοσφαιρικά, η ΕΛΛΑΔΑ, δεν είναι Ισπανία, ούτε καν Πορτογαλία και μάλιστα η ΕΛΛΑΔΑ της οικονομικής κρίσης! Έτσι, δεν αντιλαμβάνεται το “γιατί” ο συγκεκριμένος μέγας οπαδός και Πρόεδρός μας παραχώρησε τους 3 ποδοσφαιριστές, (Ομάρ, Μίλι, “99”), έναντι σοβαροτάτων οικονομικών ανταλλαγμάτων, (βοηθώντας βεβαίως πρωτίστως(!) τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και τα… οικονομικά όνειρά τους), ένας Μπέντο που με τα όσα είπε, έδειξε πως το γεγονός αυτό δεν τον ενδιέφερε καθόλου, (το οικονομικό δηλαδή μέλλον των υπόψη ποδοσφαιριστών), προβάλλοντας το “εγώ” του!..

– Τέλος, έδειξε πλην της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ προς τον Πρόεδρό μας (ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ… ΑΤΥΧΕΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ) και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ προς το ΘΕΟ, (ποτέ αυτή δεν συγχωρείται, αφού ο ΘΕΟΣ συγχώρεσε την πόρνη, όχι όμως τον αχάριστο), αφού επαγγελματικά είχε στο ΘΡΥΛΟ, ό,τι  θα ήθελε να είχε / να έχει ένας σύγχρονος Ευρωπαίος προπονητής, προπονώντας ένα σύγχρονο και νοικοκυρεμένο ποδοσφαιρικό “κλαμπ”, το 1ο στην ΕΛΛΑΔΑ και από τα μεγαλύτερα, (σαν όνομα, αλλά και επιτυχίες*), στην Ευρώπη, παρά το αναλογικά πολύ μικρό Π-Υ του (“budget”) σε σχέση με τα λοιπά ευρωπαϊκά μεγαθήρια και ικανοποιούμενος πάντα από τη Διοίκηση, σε όλα του τα θέλω!

* Περιληπτικά: Η Ομάδα (σαν “όνομα” / “brand name”) συνολικά έχει φτάσει στους 8 του “C.L.” με τις πλάτες της, έχει μείνει έξω από τα διπλά ματς στο “C.L.” με 10 και 11 βαθμούς και με βρώμικες συνεννοήσεις μεταξύ ομάδων, όπως της Άρσεναλ, της Μπάγερν, της Ντόρτμουντ, κλπ, έχει κατακτήσει Βαλκανικό Κύπελλο,  έχει κατακτήσει ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, υδατοσφαίριση και μετάλλια σε Ολυμπιακούς αγώνες, σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κλπ, στην κολύμβηση, στο στίβο, κλπ, όπως 4, 5 σωματεία στην Ευρώπη το έχουν καταφέρει! Γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός (οι 5+ εκ-ρια οπαδοί του) ονόμασε την 1η αυτή Ομάδα της ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΡΥΛΟ και “ΑΚΡΟΠΟΛΗ του Ελληνικού Αθλητισμού!

4. Ο Μπέντο με τις αγκαλιές με τον Ίβιτς στην “Τούμπα”, “έδειξε” πως ήξερε ότι… φεύγει, αν δεν το επιδίωξε κιόλας! [“Κόλλησαν” αγάπες και οι… “μικροί”, όπως πχ  ο Ρέτσος, (και κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και στο τέλος), που πιθανώς να νομίζει ότι έτσι θα τον αγαπήσουν οι… δημοσιογράφοι, αγνοώντας ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, εδώ και 10ετίες, απολύτως ΑΝΤΙ – ΟΛΥΜΠΙΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ !

– Μου θύμισε τον Τοροσίδη, που αγκαλιαζόταν, στην τελευταία του χρονιά στην Ομάδα μας, στο ματς με τον… “βρωμιάρη της Αθήνας”, στο Φάληρο, με τους αντιπάλους παίκτες!..

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ “ΜΙΚΡΕ”! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! (Και με σεβασμό, θα συμπλήρωνα: ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΛΑΟΦΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΑΣ“!!! 

5.  Καταληκτικά:

      α. “Στο καλό” Κε ΜΠΕΝΤΟ!

  β. Τώρα απαιτείται ο Κος… Σάββας ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ να ενεργοποιηθεί στην ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ(!) των παικτών και στον ιδιαίτερο χειρισμό των παικτών που ήταν του… Μπέντο! (Καταλάβατε τί εννοώ)!

    γ. Η Διαιτησία πλέον Α-ΠΑ-ΣΑ(!!!) είναι ΑΝΤΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ(!) “ανοικτά” και ελέγχεται από τον Κο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ και τις Κες … Σουλτάνες τις… ξεματιάστρες!  STOP

        – Πχ Από το ματς με τον ΜΠΑΟΥΚ, των 2 (;) πρωταθλημάτων!.. Έγιναν 2 πέναλτυ, (2 καταφανέστατα χέρια), αλλά θεωρήθηκαν “εντός κανονισμών” και από τον αλήτη τον Κύζα, που είχε δώσει σε προηγούμενο ματς “αντι-Ολυμπιακές εξετάσεις” και τις είχε “περάσει” με ΑΡΙΣΤΑ, καθώς και από τους αντι-Ολυμπιακούς τηλε-κριτικούς, κλπ!.. Μόνον το χέρι του Άντζα (ο Άντζας της γνωστής… “φωτο” με το βάζελο Κυριάκο) ήταν κάποτε πέναλτυ φίλοι μου, (σε ματς με το βάζελο στο Φάληρο, θα το θυμάστε / όπως και η σέντρα του Σαλπιγγίδη από άουτ, που κατέληξε σε… έγκυρο γκολ του βάζελου εναντίον μας), χέρι, που και ο Άντζας το είχε χρησιμοποιήσει για να στηριχθεί, όπως πχ και ο παίκτης του ΜΠΑΟΥΚ χθες, στο σουτ του Σισοκό, περιστατικό / γεγονός / φάση που όμως δεν(!) μας (το) είπαν / θύμισαν όλοι οι… “αντικειμενικοί”, (λέγε με “ρουφιάνοι”), ανεξαρτήτως ιδιότητος!.. Και το 2ο χέρι που τη διώχνει τη μπάλα με το χέρι και της αλλάζει πορεία / φορά πεντακάθαρα ο ΜΠΑΟΥΚΤΖΗΣ, πάλι δεν ήταν… πέναλτυ! Αχαχαχαχαχαχα!  STOP εδώ!!!

ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ… ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!.. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ “ΑΝΟΙΚΤΑ“!!!

     δ. Γυρνάει στην 1η Ομάδα πάλι ο σεμνός ΡΑΝΤΟΣ (γνωρίζω άριστα το ανεπίληπτο ήθος του, αφού κάποτε ήταν… “Άγγελός” μου) και θα υπάρξει και πάλι –ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ– προπονητική Τερματοφυλάκων!.. Χθες κατάλαβα και “έδεσα μέσα μου”, το γιατί η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ μας έδωσε δανεικό τον Λεάλι! Είδε κανείς τί έκανε στο 2ο γκολ, που “φάγαμε” με τον ΜΠΑΟΥΚ; Αυτός πρέπει να ξαναπαίξει, αφού “πάει” να μάθει τα βασικά, σε Σχολείο Τερμ/κων!.. Λυπάμαι ειλικρινά και παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ!..

     ε. Τα ΜΜΕ, δημόσια και ιδιωτικά, θα γίνουν, προϊόντος του χρόνου, ακόμα περισσότερο ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ!

    στ. Και βγάλτε επιτέλους αυτά τα γαμ….. να κίτρινα και πράσινα κολοπάπουτσα!..

     ζ.  Το μόνο που θα μας λείψει από την απομάκρυνση Μπέντο θα είναι η απουσία από τις τηλεοπτικές μας οθόνες της όμορφης διερμηνέως μας, της γλυκιάς… Μαρίνας!..

Φίλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

6. Ο Πρόεδρός μας θα “κτίσει”, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ, μια νέα ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, η οποία του χρόνου θα κάνει πάταγο!!! Προς το παρόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(!) οι φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ, συσπειρωμένοι, να πολεμήσουμε για τους φετινούς στόχους μας, ξέροντας ότι απέναντί μας θα είναι ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ, έχοντας εμπιστοσύνη στη Διοίκησή μας και κυρίως στον Πρόεδρό μας, στον  Ευάγγελο ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!

ω2

  ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΑΚΡΥΑ, ΚΛΑΜΑΤΑ, ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΓΚΡΙΝΙΑ, ΚΛΠ, ΠΑΡΑ ΑΝΑΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!

Ω

                                                                                            “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                            ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / – 

ΥΓ. Και με τον Ατρόμητο μας την έχουν “στημένη”, την  Κυριακή στο Φάληρο (12-03-2017) ! Ας μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν λάθος η παρουσία αθλητών του… “body building”, στο οπτικό πεδίο του διαιτητικού “Τρίο”!..

                                                                                                     – / –