Κε ΤΡΑΜΠ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΤΙ… ΜΑΓΙΚΟ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!..

û??J? 2011-2012  MEDIA DAY ??KAE û??J?

Κε Πρόεδρε των Η.Π.Α., Αξιοσέβαστε Κε Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ!

– Ελπίζω η παρούσα ηλεκτρονική μου επιστολή να σας βρίσκει γερό και δυνατό!

– Όπως σας είχαμε πει / γράψει απ’ εδώ, απ’ το σάϊτ μας, θα σας καλούσαμε, οι Φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., στην Πόλη, στο “FINAL 4”, του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ, εφ’ όσον “περνάγαμε” σ’ αυτό, κάτι που τελικώς συνέβη και ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού Αθλητισμού, Κε Πρόεδρε, βρίσκεται για  (!) φορά, τα τελευταία 9(!) χρόνια στα τελικά της υπόψη διοργάνωσης, ελπίζοντας να κατακτήσει το 4ο Ευρωπαϊκό – Μπασκετικό του τρόπαιο! Είθε!!!

– Τα τελευταία χρόνια  η Ομάδα μας αποτελεί την ελληνική έκφραση του… ΝΒΑ(!), παρ’ ό,τι στο εσωτερικό της χώρας μας Κε Πρόεδρε “κτυπιέται” αλύπητα από την Ομοσπονδία, αφού αυτή ελέγχεται από το αντίπαλο… δέος, την Ομάδα του παναθηναϊκού, της οποίας πρώην παίκτης κατεχει τη θέση του Προέδρου, για κάτι 10ετίες τώρα, όντας ο ΈλληναςΚιμ Γιουνγκ, του ελληνικού Μπάσκετ! Καταλάβατε!

– Ο Σύλλογός μας στην Ελλάδα είναι Κε Πρόεδρε ό,τι η ΡΕΑΛ και η ΜΠΑΡΤΣΑ στην Ισπανία, η ΜΠΑΓΕΡΝ στη Γερμανία, η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ στην Ιταλία, κλπ, και μάλιστα σε όλα τα αθλήματα, για να μπορέσετε να αντιληφθείτε το μέγεθός της!

– Φέτος ο Σύλλογός μας έχει πάρει στο εσωτερικό, έως τώρα 9 τίτλους και έχει παίξει στο εξωτερικό, πάλι έως τώρα, 2 Τελικούς Πρωταθλημάτων Ευρώπης(!), (Γυναίκες / Πόλο και Γυναίκες / Βόλλεϋ), ενώ εκτός από τους τελικούς του μπάσκετ στην Πόλη, θα παίξει σύντομα και στους τελικούς Πόλο Ανδρών, στην Ουγγαρία!..

– Τέλος, για να μην σας κουράζω Κε Πρόεδρε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, του οποίου το όνομα Σας παραπέμπει στους αρχαίους ελληνικούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ αγώνες, έχει στην χώρα μας 6,5 εκ-ρια Οπαδούς, ήτοι τα 2/3 του λαού μας! Καταλάβατε!

(Και ένας πρώην Πρέσβης Σας εδώ Κε Πρόεδρε, το όνομα του οποίου ούτε θέλω να αναφέρω, ένας… τύπος που έμεινε στην… ιστορία, όπως λέμε στην χώρα μας, αφού είχε πάει, σε έναν εκ των παλαιών μας ΥΠΕΞ, (επί Σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.), ονόματι ΠΑΓΚΑΛΟ, πολιτική επίσκεψη, αγκαλιά με το σκυλάκι του, (για να δείξει ότι ήμασταν… αποικία σας και το πού “έγραφε” την τότε ελληνική Κ-Β και τον… τροφαντό ΥΠΕΞ της), ήταν οπαδός του παναθηναϊκού, επειδή τάχα, όπως είχε πει, η Ομάδα του στις Η.Π.Α. είχε τα ίδια πράσινα χρώματα! Καταλάβατε… αντίληψη και κυρίως πολιτική… ευφυϊα!.. IQ= – 150)!..

Ω1

Ω2 ω3

ω5

                                                                                          Πάτρικ ΓΙΑΝΓΚ

–  Κε ΤΡΑΜΠ!

– Η πολιτική πρέπει να μένει ΠΑΝΤΑ μακρυά από τον Αθλητισμό, έτσι ποτέ δεν θα μπορούσαν να Σας καλέσουν τα 2 διαμάντια που έχουμε στην ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ως  Προέδρους, (Αφοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ).

– Προς τούτο Σας καλούμε εμείς, οι Φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ! Ελάτε λοιπόν στην Πόλη, στην Πρωτεύουσα της Γης, αλλά και ταυτόχρονα στην σκλάβα ακόμα Πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη, στις 19/21 -05- 2017, να μας δείτε και γιατί όχι, αν θέλει ο ΘΕΟΣ, να μας δώσετε και το Κύπελλο, ενώ εμείς θα φωνάζουμε: “Το Κύπελλο το πήραμε σε χώμα Ελληνικό” και ΤΡΑΜΠ ολέ ολέ ολέ!

– Στα ημιτελικά παίζουμε με τους Ρώσους της ΤΣ.Σ.ΚΑ. Μόσχας!

– Όπως γνωρίζετε πιθανώς, η ΤΣ.Σ.ΚΑ. πρόκειται για την παλαιά Ομάδα του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Στρατού. Αν τους “περάσουμε” Κε Πρόεδρε, θα παίξουμε είτε με τη ΡΕΑΛ, την παγκόσμια αυτή Ομάδα, με το τεράστιο μπάτζετ και όλη την Ισπανική, και όχι μόνον, ΒΑΣΙΛΕΙΑ από πίσω της, είτε με τους Τούρκους, της ΦΕΝΕΡ-ΜΠΑΞΕ, την 1η δηλαδή Ομάδα της Τουρκίας σε όλα επίσης τα αθλήματα, το μπάτζετ της οποίας είναι 3 – 4 φορές μεγαλύτερο του δικού μας που είναι 42 εκ-ρια Ευρώ, και της οποίας κόουτς είναι ο Σέρβος “κυνηγός του χρήματος” Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

– Ελπίδες;

  • Νομίζω το ότι κατεβαίνουμε ως το αουτσάϊντερ είναι πολύ καλό!
  • Αν “περάσουμε” τους Ρώσους, στην Ομάδα των οποίων παίζουν πολλοί Αμερικανοί, τινές των οποίων έχουν “περάσει” από τον… Πειραιά, τότε όλα είναι ανοικτά στον Τελικό! Εκεί,
  • Αν θα είναι η ΡΕΑΛ, τότε θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, ενώ και η Βασίλισσα Σοφία να μεριμνήσει ώστε οι διαιτητές να παίξουν 50% – 50% και όχι όπως στην τελευταία επίσημη συνάντησή μας σε τελικά, στη Μαδρίτη, όπου η διαιτησία, παρουσία του Χ. ΚΑΡΛΟΣ, είχε “παίξει” σε βάρος μας 90% – 10%!!! (Μακάρι να της μίλαγε και ο δικός μας τέως Βασιλιάς, ο αδελφός της Κων-νος, ώστε η διαιτησία να είναι αντικειμενική! Γαύροι! Φαντάζεστε να έρθει στην Πόλη ο Κων-νος και να πάρουμε το Κύπελλο, τί θα γίνει μετά; Φανείτε έξυπνοι” ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε);
  • Αν τέλος στον τελικό θα είναι ο Σέρβος… Φραγκοφονιάς, τότε θα γίνει ΟΜΗΡΙΚΗ ΜΑΧΗ, με τους Τούρκους, και την Ομάδα του… Κομμουνιστή Ζέλικο, Κε Πρόεδρε!..
  •                                                           ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

2017 ΘΡΥΛΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

  •                                                                                     ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  •                                                                                    ΕΛΛΗΝΑΣ
  •                                                                                         – / –
  • ΥΓ.   

1. Πολιτικού προς Εσάς περιεχομένου επιστολή Κε Πρόεδρε, από εμάς εδώ, από το σάϊτ μας, θα ακολουθήσει, εκτιμώ σύντομα! Σε κάθε περίπτωση, οι “δικοί” σας, (“δικοί” Σας όμως και όχι της προηγούμενης “administration”), καλό είναι να κάνουν ένα… τουρ στο σάϊτ μας εδώ, από της αρχής του, προ 1,5 περίπου έτους και να Σας ενημερώσουν σχετικά!.. (Από το www.ellinikosthrilos.wordpress.com και μετά στο www.ellinikosthrilos.gr).

– Όμως για τώρα, θα Σας γράψω και θα Σας παρακαλέσω να ΑΛΛΑΞΕΤΕ, (το συντομότερο δυνατόν), τον επικεφαλής ΑΚΑΜ Σας εδώ, διότι ο… Κος αυτός εκτιμώ πως είναι… λίαν Τουρκόφιλος!.. Σε μια τελική, στείλτε τον στην… Τουρκία!

                                                                                                      – / –

2. ΑΝ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ… RABIA, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ “ISIS” ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ “ΧΑΜΑΣ” ΡΤΕ!

                                                                                   ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ !!!

 

ω4

 

 – / –